Orijinalini görmek için tıklayınız : En Uygun aday

GuVeN
13.10.2009, 12:24
http://i0910.hizliresim.com/2009/10/13/1155.jpg (http://urlal.com/dqqf)

Sağlam'ın Milli Takım'ın başına geçme ihtimali üzerine Yiğido'nun eski hocası gündeme geldi.

Bursa'da Bülent Uygun sesleri... Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın adı Milli Takım ile anılmaya başlayınca yeşil-beyazlı takımda da Sivas ile yolları ayrılan Bülent Uygun gündeme geldi. Taraftarlar Bursa'da yaşıyan Uygun'a sıcak bakıyor...

Fotomaç

tanju_58
13.10.2009, 12:43
Ertuğrul Sağlam Bursada güzel takım kurmuşken kadroyu oturtmuşken bırakacağını zannetmiyorum.Tabiki milli takımı çalıştırmayı bütün teknik adamlar ister Ertuğrul hocada isteyecektir.Hem bursayı hem milli takımıda çalıştırabilir.bunun örnekleri dünyada var...

effenberg
13.10.2009, 12:50
Bizler icin kapanmis bir sayfa ve sayfa tarihe gecmistir...........

Kimi calistirirsa calistirsin..........

YiĞiDo YiĞiDo
13.10.2009, 13:24
bizene be konunun bizim sitede ne alakası var istediği yere gitsin
o artık yok olmayaacakda fbli bülent

Burack
13.10.2009, 14:16
bizene be konunun bizim sitede ne alakası var istediği yere gitsin
o artık yok olmayaacakda fbli bülent

Bencede B. Uygunun sivassporla hiç bir bağlantısı kalmamıstır... Bu site onun değil sivasspor'un.

GuVeN
13.10.2009, 14:32
Bencede B. Uygunun sivassporla hiç bir bağlantısı kalmamıstır... Bu site onun değil sivasspor'un.

haberde böyle bir imamı var?sapla samanı karıştırmayın..bülent hoca propagandası yapılsın dıye konan bı haber degılki!ayrıca bu sitede sivassporun değil sivasspor taraftarlarınındır!

Salim58
13.10.2009, 14:44
ts ye gitmekten' se bursaya gitmesi en güzeli
bence

kiNgSiZe58
13.10.2009, 14:46
yakisir giderse eger haber dogruysa!

KaLpSyZ58
13.10.2009, 14:46
SİVASLI OLARAK BİZLER MAZOŞİST İNSANLAR DEĞİLİZ KİMSE BİZE ACI ÇEKTİREMEZ.İSTEDİĞİ YERE GİTSİN BİZENE. ŞUNU UNUTMAYINKİ UYGUN BAYA UYGUN İŞLER YAPIP PARASINI CEBİNE KOYDU BU SAATTEN SONRA NE SİVASI NEDE SİVASSPORU DÜŞÜNMEZ AKILLI OLUN. HİÇ SEVMEDİĞİM HALDE GİTMESİNİ İSTEMEDİM.AMA ŞUNU ASLA UNUTMAYIN BU MEMLEKETE GELEN VE 2 MAÇ OYNAMAYIP GÖNDERİLEN FUTBOLCULAR UYGUN EFENDİNİN İNSİYATİFİNDE ALINMIŞTIR. O OYUNCULARI BEN VEYA BAŞKASI ALMADI.. YAW BIRAKIN ŞU ADAMI 7 YILDIR SİVASTADA KAÇ TANE PAFTAN ADAM ÇIKARDI OYNATTI ŞAMPİYON OLAN PAF KADROSU NEREDE BUNLARI HİÇ KONUŞAN VARMI ALLAH AŞKINA .TESİSLERDE BİR TANE SİVASLI YARDIMCI VARMI İDİ MASÖRLERİNİ BİLE DIŞARDAN GETİMİYORMUYDU SADECE BİRİ HARİÇ . BIRAKIN NEREYE UYGUNSA ORAYA GİTSİN BİZDEN UZAK GİTSİNDE ...ŞUNU UNUTMAYIN SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR ASLADA OLAMAZ BU UYGUN OLSADA FARKETMEZ...

kocakss58
13.10.2009, 16:39
bizimle hiçbir ilgisi kalmamış bir kişi.istediği yere,istediği takıma gidebilir.gittiği takımda başarılar....

karyola
13.10.2009, 16:42
mümkünü yok almazlar..milli takımı diliyle bitirir..:D:D

kemalk58
13.10.2009, 17:27
ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.
UNUTMAYINKİ BÜLENT SİVAS TA BULDUĞU HAVAYI HİÇ BİR YERDE BULAMAZ.
BEN BUNA İNANIYORUM..

GEÇEN SENEKİ TAKIM ; BÜLENT UYGUNU DİNLİYORDU VE DEDİKLERİNİ ANLIYORDU.DİKKAT ETTİNİZ Mİ BU SENE ARALARINDA BİR BAĞLANTI KOPUKLUĞU OLDU... NEDEN ?
NEDENİNİ SİZ BULUN ?
ASLINDA SİZ DE BİLİYORSUNUZ ...

mucahitbaba58
13.10.2009, 18:04
hahhahhaah bilmem ki ne olur hic dusunemiyorum ama pek basarili olacagina ihtimal veremiyorum hayirlisi olsun