Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkent'te kazanmak istiyoruz


SivasSpor.Com
13.10.2009, 18:39
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.muhsinhoca.jpg

Muhsin Ertuğral ile yeni bir sayfa açan Sivasspor'da gözler Gençlerbirliği maçına çevrildi. Bu sezon alınan kötü sonuçlar ve kaybedilen puanlar sonrası futbolcuların strese girmesine bağlayan Teknik Direktör Ertuğral, deplasmanda alınacak bir galibiyetin herkesi rahatlatacağını söyledi. Ertuğral, bu nedenle Gençlerbirliği karşılaşmasından galip ayrılmak istediklerini ve bunu başaracak güçte olduklarını ifade etti.

Turkcell Süper Lig'de bu sezon kötü günler geçiren Sivasspor, çiçeği burnunda teknik direktörü Muhsin Ertuğral gözetiminde pazar günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bugün de sürdürdü. Pazar günü resmi sözleşmeyi imzalayan ve aynı gün takımın başında idmana çıkan Ertuğral, idmanın bugünkü bölümünde futbolculara pozisyonu önde bloke etme çalışması yaptırdı. Sakatlığı devam eden Abdurahman Dereli sakat olduğu için idmana katılmazken, sakatlığı devam eden Mehmet Yıldız da antrenmanı saha kenarından izledi. Ülkelerinin milli takım kampından dönen kaleci Petkoviç ve Bronu Zita bugünkü idmana katıldı. Zita, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sivasspor'un yeni teknik direktörü Muhsin Ertuğral'ın ekibinde yer alan Hollandalı kaleci antrenörü Martinus Arts da bugün ilk defa kalecileri çalıştırdı.

Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ertuğral, Gençlerbirliği deplasmanından galip gelmek istediklerini söyledi. Bugüne kadar kazanabilecekleri maçları kaybettikleri için futbolcuların stres içinde olduğunu ifade eden Ertuğral, deplasman galibiyetinin herkesi rahatlatacağını belirtti. Takımda sistem oturtmaya çalıştığını kaydeden Ertuğral, "Hepimizin arzusu Gençlerbirliği maçını kazanmak. Takımımda o kapasitenin olduğunu düşünüyorum. Şu anda zannetmiyorum ki bulunduğu yerdir takımın kapasitesi. Kazanılması gereken maçlarda kaybedilen puanlar nedeniyle arkadaşlarımız stres içinde. Bunu atabilmemiz için deplasmanda alacağımız galibiyet herkesi rahatlatacaktır." şeklinde konuştu.

Takımın puan hedefinin sorulması üzerine de Muhsin Ertuğral, öncelikle 40 puan toplamayı planladıklarını belirterek, "Ondan sonra her şey olabilir." dedi.

altuntas58
13.10.2009, 18:49
Hocam size güveniyorum umarım planladığınız gibi puanaları alırsınız

YiĞiDo YiĞiDo
13.10.2009, 19:05
işte böyle hoca lazım sivassporuma böyle hedefleri olan bi hoca lazım

bu arada goal.com sitesinde çıkan haberde fabian mcCarthy sivasspora gelebilir cünkü muhsin hoca ve fabi,an tanısıyolarmış BOMBA BOMBA BOMBA:D

yorumyapıyombenya
13.10.2009, 19:26
Gençler macını iple çekıyorum çok merak ediyorum takım da neler değişmiş nasıl oynuyacağız ve kımler oynuyacak 3 puan ile yeni hocamızla başlarsak çok güzel olur

58_babacan_58
13.10.2009, 19:35
HOCAM BU MAÇTAN MUTLAK 3 PUAN BEKLİYORUZ TARAFTARLAR OLARAK SİZLERE GÜVENİYORUZ TEK HEDEF 3 PUAN 3 PUAN 3 PUAN !!!!

sivaslitaner58
13.10.2009, 19:53
insallah baskente yeneriz goster kendinizi yigdolarim

shang
13.10.2009, 20:10
tabiki biraz sabretmek zaman tanımak gerekiyor hocaya ben 2.devre için daha iyi olacağını düşünüyorum gençlerbirliği maçı zor maç iyi takım inş yenebiliriz yada 1 puanda bizim için şu aşamada iyi olacaktır

oNuR
13.10.2009, 20:36
Şu maçı sabırsızlıkla bekliyorum değişiklikleri görmek için..

yigidomurat
13.10.2009, 21:01
valla bu maçtan 1 puan dahi alsak bizim için iyidir,bence öncelikli hedefimiz 1 puan olmalı,çünkü gençlerbirliği çok güçlü bi ekip,çok kaliteli oynucuları var kadrolarında,bizimde iyi oynucularımız var ama,sistemimizi bir türlü oturtamadık.İNŞALLAH muhsin hoca bizim takım için hayırlı olmuştur...

subasi29
13.10.2009, 21:01
biz taraftarlar bu maci iple cekiyoruz herseyıyle cok degisik olacak

karakochakan
13.10.2009, 21:29
http://goal.com/tr/news/232/turkcell-s%C3%BCper-lig/2009/10/13/1558865/ertu%C4%9Fral-fabian-mccarthyyi-getirebilir

rsimsek
13.10.2009, 21:42
sivassporumuz umarım bu maçıda alır ve eski günlere yeni hocamızla döneriz

oquzh4n58
13.10.2009, 22:06
Cok zor Valla Genclerbırlıgı Cok ıyı Bır Takım Ama yenmemız Sart ısanlah Kamanan la ıbrahım 2 lısı oynar Ersende ıs yok 10 kısı gıbı oynyor takm

iboabim
13.10.2009, 22:27
karizmatik bir adama benziyor insallah basarili olur
hem kendisi için hemde bizim için

yol58
13.10.2009, 22:50
inşallah gençleri yeneriz ama bu sene daha derli toplu futbol oynuyorlar bizi çok zorlucaklar gibi geliyor bana ama yiğidomun karşısında kim durabilirki 2-0 alırız diyorum

GuVeN
14.10.2009, 03:51
çok tehlikeli bi rakiple oynayacagız.kesınlıkle cok zor olacak..

kocakss58
14.10.2009, 06:30
kazanacağız,mutlaka galibiyetle döneceğiz inşaallah.

GurbetciYigidom
14.10.2009, 06:47
Ilk Önce yeni teknik direktörümüze basarilar dilerim,umarim kan degisikligi iyi gelir bize.Ama bence dahada önemlisi bu adam Afrikayi cok iyi biliyor,bütün futbolculari cok iyi taniyor, eger yönetimle uyumlu ve iyi calisma olursa sivasspor Avrupa ya iyi bir pazar olabilir,ama suanda onemli olan sivassporumuzun basari elde etmesi haydi hayirlisi.

Salim58
14.10.2009, 07:05
ilk galibiyeti sivasta gördüm ikinci galibiyeti'de burda göreceğim inşallah ben inanıyor ve güveniyorumki başkentten sivassporumuzu üç puanla yollayacağız zor olacak ama başaracağız

hiko58
14.10.2009, 07:12
hadi be hocam güldür artık yüzümüzü. eğilen başımızı kaldır alnımız yere baklamasın artık.kimse alay edemesin.efsane döndü artık desin herkes.

babapiton
14.10.2009, 17:47
Gençlerden 3 puan alırsak daha kimse bizi durduramazz.....inş

eyupk
17.10.2009, 16:33
inşallah teknik direktör değişikliği işe yarıycak. Sana güveniyoruz Ertuğral hocam, bizi eski günlerimizdeki gibi sevince boğucana inanıyoruz. Bizleri için Gençlerbirliğini yenin.

GuVeN
17.10.2009, 19:41
hadi hocam ılk macınızda ılk galıbıyetınızı alarak güsel bi başlangıc yapın.kasımpasa ve denızlının kaybettıgı haftada alınacak bı galıbıyetle su dusme hattından bu haftalık kurtulalım artık.ondan sonra yukarıya bakar bırer bırer cıkarız umarım..

06esra58
20.12.2009, 18:34
biz sivasın yenılgisini istemiyoruz herzaman galıp olalım