Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahada Yıkılmadı Masadan Kalkamıyor

SivasSpor.Com
14.10.2009, 12:02
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.yildizsev.jpg

Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan ve Gençlerbirliği ile oynanacak 9. hafta maçında forma giymesi beklenen Mehmet Yıldız'da şok gelişme.

Dizindeki sakatlığı nükseden kaptanın, bir kez daha ameliyat masasına yatacağı öğrenildi. Sezon başında dizinden bir operasyon geçiren milli futbolcunun, üçüncü kez sahalara dönmesi ertelenirken, kemikte oluşan ödem yüzünden bir türlü sağlığına kavuşamıyor.

28 yaşındaki yıldız oyuncunun 2 hafta sonra kontrolden geçerek durumunun netleşeceği belirtildi. Bu arada, Mehmet’in ünlü Alman doktor Wolfhard tarafından ameliyat edileceği kaydedildi.

oguzhan_1616
14.10.2009, 12:09
Herşeye Tıp alanında Çare var ama Bir Kemikte Oluşan Ödeme Yok İLginç Yeni Doktorlar Lazım Bu takıma .

Ahwettt
14.10.2009, 12:10
Artık bu sezon Mehmet ten verim almamız imkansız, Yönetimin yapacağı tek şey Ankaraspordan Mehmetin yerine bir transfer yapmasıdır.Mehmetin iyileşmesine ümit bağlar isek işimiz yaş, geçmiş olsun üzüldüm nasıl bir tedavi yönetmi uygulandı nasıl bir sakatlıktı anlayamadım gitti

oguzhan_1616
14.10.2009, 12:18
Geçmiş OLsun DİYELİMMM başkada bişe diyemeyiz artık ama inşallah doğru değildir zaten yaş Gelmiş 30 'a ... Ama Mehmet Yıldız ne olursa olsun bu takımın yıldızı Tekrar Geçmiş OLsun.

YiĞiDo YiĞiDo
14.10.2009, 12:33
bu ne be yuh artık şampiyonlar ligine giden takımın doktorlarına bak adamı bitirdiler bilerekmi yapıldı acaba
KAPTAN SENİ SEVİYORUZ BİR AN ÖNCE TAKIMA DÖÖN ÖZLEDİK GOLLERİNİ

Salim58
14.10.2009, 12:44
tıb gelişti ancak :).................

pover58
14.10.2009, 12:47
mehmet ten bu sene verim alınmaz artık yerine bir adam alınmalı.işler hep ters gidiyor hadi hayırlısı

ahmet koç
14.10.2009, 12:54
mehmet bu sezon oynayamaz bari yönetim onun yerini dolduracak bir oyuncu alsada biraz takım rahatlasa zaten durumumuz ortada allah sonumuzu hayretsin

58zarali
14.10.2009, 13:09
Allah şifa versin........................ .........

Besyo_cu
14.10.2009, 13:10
Başlık durumu özetlemiş. Yazıklar olsun bir tane yıldız oyuncumuz vardı onuda deneme tahtası yaptırdık.

Böylece Mehmet ilk yarıyı kapatmış oldu...

Salim58
14.10.2009, 13:14
zamanında Alman doktor Wolfharda gitseydiya şimdimi akıllarına düştü
becerisizlikten başka birşey değil

tıb gelişti bizden bukadar işte:)

Del Piero
14.10.2009, 14:32
Kaptan biran önce SENİ SAHALARDA GÖRMEK İSTİYORUZ

oquzh4n58
14.10.2009, 14:35
ya ıse bak sacmalık adam en ufak bır amelıyattan kac hafdadr aylardır cekyor

shang
14.10.2009, 14:49
mahvoldu adam ya bu nasıl bi ameliyattır sakatlıktır çok yazık

Abdullah DuMaN
14.10.2009, 14:53
Bencede Mehmet Yıldızdan ilk yarı faydalanamayacağız anlaşılan

Shan58
14.10.2009, 15:04
tıb gelişti bizden bukadar işte:)

Tıb gelişti ama eğer kemik iltihabı varsa ve ciddiyse belkide hiç bir zaman sahalara dönemeyebilir.
Umarım ciddi değildir ve sadece basit bir vakadır.

Kemik iltihabının malesef tedavisi yok ve sürekli nüks etme riski olan bir hastalık.

cılgınsivas58
14.10.2009, 15:06
mhmeti bitirdiniz beee yeter oyunbu oynuyosunuz siz

Shan58
14.10.2009, 15:08
mahvoldu adam ya bu nasıl bi ameliyattır sakatlıktır çok yazık

İnşallah basit bir ödemdir ve Ameliyatla tedavi edilir.
Kemik iliğine geçmedikçe ve iltihap oluşturmadıkça sorun olmaz tedavi olur.
ama basit bir ödem değilde kemik iliğinde iltihap olmuşsa çok uzun zaman sahalara dönemeyebilirde.

sevda58
14.10.2009, 15:10
Gecmis olsun, boylece ilk yariyi kapatti desenize, ikinci yarida formuna kavusuyum falan filan derken, bir zaman kaybi da orada yasanir.

Shan58
14.10.2009, 15:13
Gecmis olsun, boylece ilk yariyi kapatti desenize, ikinci yarida formuna kavusuyum falan filan derken, bir zaman kaybi da orada yasanir.

Evet malesef kapattı.
Ödemli bölgenin ameliyat edilerek tedavi edilmesi gerekiyor.
Tabi ne derece onuda bilmiyoruz. doğru düzgün açıklamada yapmıyorlar.
Geçici ödemse ameliyat olduktan bi kaç hafta sonra çalışmalara başlayabilir.
Tek temennimiz kemik iliğine etki etmiş bir iltihap olmasın.

Kasim58
14.10.2009, 15:26
Acikcasi cok üzüldüm mehmetin adina gecmis olsun ALLAH´acil sifalar versin.Mrhmeti gecen sene devre arasindan sonra en cok elestirenlerden biride bendim ama bu sene gördük mehmetin kadroda olmasi bile yetiyormus.Basliktada oldu gibi sahada yikamadilar masada bitirdiler mehmedim tez zamanda saglina kavusursun insallah.

eespinozaa
14.10.2009, 15:45
nasıl iş bu ya anlamıyorum adamı harcadılar yazık ya bu nasıl doktor düzeldi deniyo tekrar sakat kafamı buluyolar

58_babacan_58
14.10.2009, 16:12
BU SEZON MEHMETTEN PEK VERİM ALACAĞIMIZI SANMIYORUM 4-5 AY SAHALARDAN UZAK KALDI ESKİ PERFORMANSINI KAYBETMİŞTİR ŞANS BİZDEN YANA DEĞİL BU SENE BENCE ÇOK İYİ BİR FORVET ALMAMIZ LAZIM TAKIMA

sivaslitaner58
14.10.2009, 16:44
mehmet yildiz bitmis abi ya biz baska forvet arasak daha iyi olacak

SerkanToptas
14.10.2009, 17:07
arkadaşlar mehmetin bu konuda hatası ney anlayamadım bazı arkadaşlar iğneleyici laflar söylüyorlar da...

Metal Gear
14.10.2009, 17:14
Mahalle aralarındaki sınnıhçı ya da kırıkçılara götürseler daha hızlı düzelirdi herhalde.Bu nasıl doktor!

sewaz58
14.10.2009, 17:50
Hepimizin isteği bir an önce aramıza dönmesi fakat bu gidişle döndüğü zamanda ne kadar verim alınabilir gerçekten şüpheli .. Allah acil şifa versin,hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden ...

merkez_emre
14.10.2009, 19:49
bugun mehmet abi ne hıkmetse derse geldı :D
tabı hemen sakatlıgını sordum oda 3 4 hafta daha yokum dedı
en kısa zamanda doner ıns.

oNuR
14.10.2009, 19:58
Geçmiş olsun Mehmet..Önümüzdeki sezon görüşürüz..

yigidomurat
14.10.2009, 20:01
bunun oynayacağı falan yok ya defolsun gitsin bu saatten sonra bizede kendinede bi faydası olmaz bunun

carizma0658
14.10.2009, 21:02
çok isterdik aramızda olmasını ama nasıpten öte bir yol yoktur olan olmuş sadece iyileşmesini beklicez inşallah biran önce sahalara dönersin mehmet SENİ GERCEKTEN ÇOK ÖZLEDİK

subasi29
14.10.2009, 21:34
haydaaa bu nasil is ya ne sanssız bir adam

mysuskunx
14.10.2009, 21:40
hiç iyi olmadı be kaptan bu haber acil şifalar !!!! :S

Murat ARICI
14.10.2009, 21:50
SAĞLIK OCAĞINDAKİ KÖY DOKTORLARI BİLE SENİ 4 AYDA ÇOKTAN HAZIR HALE GETİRİRDİ ANLADIĞIM KADARIYLA ADAMLA İLGİLENEN YOK ADAMIN AYAĞI KIRILIYOR 6 HAFTADA GERİ GELİYOR DOĞRU DÜRÜST BİR ADAMA GÖRÜN ARTIK..

KAOS
14.10.2009, 22:25
bunun oynayacağı falan yok ya defolsun gitsin bu saatten sonra bizede kendinede bi faydası olmaz bunun

Bu nasıl bir laf, ne demek defolsun gitsin?
Takıma hizmet vermiş biri, olumsuz fikrinde olsa böyle laflar sarf etmemek lazım..

vexol58
14.10.2009, 23:41

murat kardeşim bu tarz yorumlar hiç hoş değil.Mehmet Yıldız ın bu takıma çok emeği var bu söylediğini haketmiyor..

Kederli Yiğido
14.10.2009, 23:47
yiğidomurat coşmuş :)

Herkes hain bir tek sensin kahraman murat efendi

Sivas Meydan
14.10.2009, 23:59
Mehmet'i devre arasında Galatasaray transfer edebilir.Baros yolcu öyle gözüküyor .Moskova ile ön anlaşma imzalamış.Yönetimde Mehmet'i oynatmayıp sakat diye Galatasaray'dan teklif geldi gönderdim der.Çünkü Mehmet Yılmaz'ın neler yapabileceği ortada eğer Sivas'a bu sene katkı sağlarda gönderilirse yönetim eleştirlere cevap veremez.

Sivas Meydan
15.10.2009, 00:03
Yanlış yazmışım Mehmet Yıldız olacaktı:D

Besyo_cu
15.10.2009, 00:04

Bu ne çirkin bir yorumdur böyle. Sen şakamısın ?

hiko58
15.10.2009, 09:28
durum gösteriyorki mehmet yıldızdan artık sivasspora bir fayda yok. ya elden çıkarsınlar yada transferi dondursunlar.yerine daha faydalı olacak bir futbolcunun acilen alınması gerek. ankaraspora acilen el atılsın bence.

kocakss58
15.10.2009, 09:46
ne acaip bir durum,sezonun yarısı bitti hala iyileşemedi.üçüncü kez amaliyat olması gündeme geliyor.

spidey58
15.10.2009, 09:47
durum gösteriyorki mehmet yıldızdan artık sivasspora bir fayda yok. ya elden çıkarsınlar yada transferi dondursunlar.yerine daha faydalı olacak bir futbolcunun acilen alınması gerek. ankaraspora acilen el atılsın bence.

Katılıyorum, adam ilk yarıyı kapattı diyoduk bu gidişle bütün sezonu kapatacak.Bize direk oynayabilecek kaliteli bir forvet lazım.

sinangumus
15.10.2009, 10:39
Bulent hocanın bir röportajında
Muhammed Ali nin de yanlış doktor teshis ve tedavisi nedeniyle sakatlığının iyileşmediği için takımdan gönderdiğini soylemişti.
Bizim sağlık kuruluşunu değiştirmemiş lazım kaptan içinde aynıları olmasın ve devam gelmesin diye

rallicifurkan
15.10.2009, 10:47
ya biraz tuhaf geliyor bana memhmetin sakatlığı bir gariplik var bu kadar uzamasında?

nazimgulturk
15.10.2009, 11:00
Bu nasıl iş böyle ..Hiç dikkat etmiyorlar kendilerine...

altuntas58
15.10.2009, 11:06
Mehmet yıldız sivassporumuza daha çok hizmet edecek kapasitede bir futbolcu yanlış doktorlara tedavi olması sunucunda tedavi süresi uzamıştır bazı arkadaşlarım hemen satıyorlar sanki sivassporun kasası para cakılı hangi parayla hangi futbolcuyu alacağız senin sakat satalım gitsin dediğin beğenmediğin mehmet yıldızı başka külüpler enayimide sakat futbolcuyu alsın öyle kolaymı mehmet yıldız gibi futbolculara sahip olmak bu tip futbolcuları her hoca takımında görmek ister mehmet yıldız sivassporumuz için bir şanstır gecenlerde sivassporumuza sponsorluk yapacak olan acıbadem hastaneleri için bu sitede bana göre çok yanlış eleştiriler yapıldı vay neymiş sivassporun sokağa atılacak parası yok sivas dururken acıbadem nerden cıktı gibi boş laflar ediliyor işte futbolcumuzun akibeti ortada iyi bir hastaneyle anlaşmış olsaydık şu anda mehmet yıldız sivassporumuzda top oynuyor olurdu

of'taki yiğido
15.10.2009, 12:48
Offff offffff ..... yinemi ya?! Tam kaptan geldi toparladı derken nazara mı geldik ne?... Geçmiş olsun Mehmet'im hasretle yollarını gözlüyoruz lütfen çabuk dön...

hiko58
15.10.2009, 14:09
Mehmet yıldız sivassporumuza daha çok hizmet edecek kapasitede bir futbolcu yanlış doktorlara tedavi olması sunucunda tedavi süresi uzamıştır bazı arkadaşlarım hemen satıyorlar sanki sivassporun kasası para cakılı hangi parayla hangi futbolcuyu alacağız senin sakat satalım gitsin dediğin beğenmediğin mehmet yıldızı başka külüpler enayimide sakat futbolcuyu alsın öyle kolaymı mehmet yıldız gibi futbolculara sahip olmak bu tip futbolcuları her hoca takımında görmek ister mehmet yıldız sivassporumuz için bir şanstır gecenlerde sivassporumuza sponsorluk yapacak olan acıbadem hastaneleri için bu sitede bana göre çok yanlış eleştiriler yapıldı vay neymiş sivassporun sokağa atılacak parası yok sivas dururken acıbadem nerden cıktı gibi boş laflar ediliyor işte futbolcumuzun akibeti ortada iyi bir hastaneyle anlaşmış olsaydık şu anda mehmet yıldız sivassporumuzda top oynuyor olurdu

hastane mevzusunda fikir üretemem. o konularda uzaman kişiler konuşmalı bence. sanırım sivassporunda bu konuda karar verebileceği uzman nitelikli yöneticileri vardır. burada yazmakla olmaz. ama mehmet yıldız konusunda bazı takımlardaki olan uygulamalardan dolayı fikir beyan edebilirim. mesela fenerbahçede edu hiç te sıradan bir futbolcu değildi ama baktılarki iyileşeceği yoktu transferi dondurdular. oynamadığı yerde bir sürü ödeme yapmakta sivassporun çıkarlaına ters olur. eğer birkaç haftaya iyileşecekse amenna. ama bu sezonu kapttıysa sivasa külfet getirmekten başka neye yararki. bir sene boyunca sakatlıkkla uğraşan bir futbolcuya neden para verilsinki. real madridmi oldukki o kadar paramız olsun. hem bütçemiz yok diyoruz hemde neler düşünüyoruz. hemen harcansın demiyorum. eğer sezonu kapattıysa diyorum. yanlış anlaşılma olsanın. tabikiki mehmet yıldız iyi futbolcu.tabiki bize katkıları var. inkar etmiyoruz. sağlam olan paşekoyu bize faydası yok diye nasıl harcadı bülent uygun. hafızalarımızda değilmi.

58delikanli58
15.10.2009, 17:58
böyle is mi olur...:confused:
bunlar nasil doktor??????
doktorlarimiz cok kalitesiz bence hemen buna bir care bulmak lagzim

altuntas58
15.10.2009, 22:06
hastane mevzusunda fikir üretemem. o konularda uzaman kişiler konuşmalı bence. sanırım sivassporunda bu konuda karar verebileceği uzman nitelikli yöneticileri vardır. burada yazmakla olmaz. ama mehmet yıldız konusunda bazı takımlardaki olan uygulamalardan dolayı fikir beyan edebilirim. mesela fenerbahçede edu hiç te sıradan bir futbolcu değildi ama baktılarki iyileşeceği yoktu transferi dondurdular. oynamadığı yerde bir sürü ödeme yapmakta sivassporun çıkarlaına ters olur. eğer birkaç haftaya iyileşecekse amenna. ama bu sezonu kapttıysa sivasa külfet getirmekten başka neye yararki. bir sene boyunca sakatlıkkla uğraşan bir futbolcuya neden para verilsinki. real madridmi oldukki o kadar paramız olsun. hem bütçemiz yok diyoruz hemde neler düşünüyoruz. hemen harcansın demiyorum. eğer sezonu kapattıysa diyorum. yanlış anlaşılma olsanın. tabikiki mehmet yıldız iyi futbolcu.tabiki bize katkıları var. inkar etmiyoruz. sağlam olan paşekoyu bize faydası yok diye nasıl harcadı bülent uygun. hafızalarımızda değilmi.

hiko58 kardeşim bir günde bir mesajınıda sayın bülent uyguna muhallefet etmeden veya sayın bülent uygunun adı gecmeden yaz sanki yunan tohumu ayıptır günahtır bu sitede yüzlerce kişinin değer verdiği insanlara en azından saygı göster bırak artık sayın bülent uygunun peşini adam cekti gitti sivastan senin ne alıp veremediğin var söylede bizde bilelim kulübün menfaatlerini sen mecnun başkandan veya yönetim kurulundan tüm taraftarlardan dahamı çok düşünüyorsun eğer bir aleverası varsa başkanımızın koparamayacağı iş yoktur dosca ayrılan bir insanın arkasından konuşmak yiğido duruşuna yakışmaz kaldıki bu insan sivassporumuza tarih yazdıran bir şahsiyet sen kalkıyorsun bütün mesajlarında eski hocamıza nefret ve kin güdüyorsun sana hiç yakıştıramıyorum allah aşkına yeter artık her eleştirinin bir sınırı olmalı

NOT: Bir daha benim mesajıma karşı cevap yazma

kadirakin58
16.10.2009, 04:33
ödem oluşmasının tek bir anlamı var. tıbbi hata. evet tıbbi hata, en değerli futbolcumuzu düzgünce amaliyat ettiremiyor muyuz. bu ödemin iki sorumlusu olabilir, amaliyatı yapan hastane mikrop aldırmıştır, ya da yara iyileşmeden mehmet yoğun antreman ile zorlanmıştır. iki ihtimalde de ihmal var.

geçen sene bülent hocamız top toplayıcılarla bile maçtan önce toplantı yaptığını söylüyordu, bu sene nedir bu ihmal zinciri.

ercan_dpinar
16.10.2009, 09:31
bu sene mehmet ten yararlanamayacağız anlaşılan

yigidomurat
16.10.2009, 11:09
bence artık yeni jokerler bulma zamanı geldide geçiyo bile.bir oyuncuya bağlı kaldınızmı,yani sisteminiz bir oyuncuya endeksli oldumu böyle oluyor işte.bir sakatlık ve aylarca takımdan uzak.mehmet yıldıza ALLAHtan şifa dilerim ama bizim yeni mehmetler bulma zamanımız geldi diye düşünüyorum.

Shan58
16.10.2009, 13:14
ödem oluşmasının tek bir anlamı var. tıbbi hata. evet tıbbi hata, en değerli futbolcumuzu düzgünce amaliyat ettiremiyor muyuz. bu ödemin iki sorumlusu olabilir, amaliyatı yapan hastane mikrop aldırmıştır, ya da yara iyileşmeden mehmet yoğun antreman ile zorlanmıştır. iki ihtimalde de ihmal var.

Büyük ihtimal zorlamadan dolayı o bölgede tekrar ödem oluşmuştur yada niksetmişde olabilir.
Doktor hatası belki olabilir o konuda kesin bişey söylemek zor.
Belki geçen sene sakat sakat oynatılmasınında etkisi olmuş olabilir.
Kulübün taraftarla iletişimi sıfır. hiç bir konuda doğru düzgün bilgi vermiyorlar.
Üstelik kulüpte profesyonel insanların sayısıda çok az olunca taraftar ister istemez yaşananlarda kaygılı.

Nasıl bir ödem ve nerde oluşmuş ne kadar ciddi hiç bir bilgi yok
O yüzden yorum yapmak doğru olmaz ama ilk yarıyı kapattığı kesin.
ikinci yarıda tekrar etmezse inşallah oynar.
Mehmet 3 senedir çok emek vermiş çok yorulmuştu.
Bu tedavi süreci kendisi içinde iyi bir dinlenme fırsatı oldu.

yigidoğukan
16.10.2009, 13:56
ya adamın futbol hayatını bitirecekler adam gibi araştırıp düzgün doktorların eline vereceklerdi adamı her önüne gelen tedavi etti

nefhret_58
16.10.2009, 19:47
4 ay arkadaşım dile kolay. hıncal uluç un bir programında galatasarayın sağlık ekibine söyledikleri aklıma geldi. "kardeşim siz ne yapıyorsunuz, 4 ayda bir adam iyileşmez mi? bu nasıl bir sağlık ekibi aklım almıyor yani. yazık oyunculara". şimdiden geçmiş olsun ama yazık Mehmet Yıldız a. iyiki kaldın kaptan ama satılsaydın takıma daha çok katkın olurdu.

ederecep
16.10.2009, 23:20
geşmiş olsun İNŞALLAH yakında yeşil sahalara döner özledik seni mehmetim

bozkurt187
17.10.2009, 01:46
mehmet geri dönse iyi olurdu ama bence oynadigimiz futbolun mehmet yildizla hicbir alakasi yok

cemal58yiğido
17.10.2009, 21:36
ne diye biliriz ki bilemiyorum gidip kurşun mu döktürsek?Kesin nazar değdi

GuVeN
17.10.2009, 21:40
ibrahim şahin kamananla uyum saglarsa mehmetı cok aramayız ama mehmetın de kalbımızde ayrı bı yerı var bı an once toparlanır ınsallah..

bağlamacı58
18.10.2009, 09:26
ya bi masadan kalkmadı doktorların sayesınde

mustafatas58
18.10.2009, 13:37
aynısını muhammet aliyede yaptılar sırada kim var demek istemiyorum ama böyle giderse her sezon yıldız oyuncularımızdan birini kaybedecez yanlış tedavi yüzünden. bir an önce önlem almaları lazım

babapiton
18.10.2009, 14:13
daha mehmetten verim alamayız :S

eyuphulagu
18.10.2009, 18:58
Mehmet YILDIZ'ın sivasspora katkısını kimse inkar edemez ve etmemeli...Son 5 yılda M.yıldız'ın takıma yaptığı katkıyı görmeyenlerin yada görmemezlikten gelenlerin bu takımın gerçek taraftarı olduğuna da inanmıyorum...Umarım bir an önce iyileşir ve takıma da katkı yapar...Şunu da unutmamak gerekir ki bu takımın düzlüğe çıkması için takımda oynayan her oyuncunun M.YILDIZ'ın geçmişte yaptığı katkının aynısını yapması gerekir diye düşünüyorum....

06esra58
20.12.2009, 18:33
biran önce dön yıldız dön ve sivas daha çok başarı saglasın