Orijinalini görmek için tıklayınız : BU TAKIMI TUTMAK YÜREK İSTER

atababa111
15.10.2009, 09:54
BU TAKIMI TUTMAK YÜREK İSTER

Anadolunun yükselen yıldızı Sivassporu her zaman sonuna kadar herkes tutamaz, destekleyemez,? Çünkü bu takım her sene zirveye oynayamayabilir , Alt sıralarda da olabilir bir süre,insanları her sene tatmin etmeyebilir.Bu takımın zengin bir bütçesi de yok, öyle hayaller kurduğunuz futbolcular da gelmeyebilir. Hiç tanımadığınız belki de hiç duymadığınız bir ülkenin oyuncusu takımın flaş transferi olarak gösterilebilir bu da zaten 3 büyüklerden birine yıllarca yeşil ışık yakmış bazı Sivaslı hemşehrilerimizi kolayca itebilir. Bu takım bir Alex bir Elano ya da bir Tabata ya sahip değildir olmayacaktır da uzun süre. Tribünleri 30-40 bin lerle değil 9-10 binlerle dolacaktır. Bu da sizi tatmin etmeyebilir.Sabah aldığınız bir spor gazetesinde Sivassporla ilgili bir haber ararken gözünüz 3 Büyüklerin haberlerine takılıp onlarla vakit geçirebilirsiniz. Bir ara Sivassporlu olduğunuzu unutup o Kalın puntolarla yazılan haberleri okuyabilirsiniz. Belki olurda bir sabah o gazetelerde yarım sayfa haber bulduğunuzda o sabah çok mutlu bir şekilde güne başlayabilirsiniz o gazetelerin başarıya endeksli haber yaptıklarını ve geçen başarılı 2 sezonda sadece 3-4 ay Sivasspor sayfası ayırmalarına rağmen. Bunların bir çoğunu göz ardı edemezsiniz. Tribünleri belki çok ateşli değildir. Bir Çarşı, bir Teksas değildir bir Es-Es grubu bile olmayabilir.Ne kötü değil mi bunca olumsuzluklara karşın bu takım neden desteklensin ki… İşte Bu takımın sonuna kadar, sonsuza kadar, mezara kadar arkasında olacak Gerçek Sivassporlu taraftarları bulması ne kadar zor değil mi?Yiğido diyarının o güzelim Anadolu Yıldızı Takımını gerçekten terk etmeyeceğinin sebebi damarlarının içinde bulunan ve o Kızılırmağın taşıyıp verimli ovalara sürüklediği Sivasın has toprağından kaynağını alan Kıpkırmızı kandan ibarettir…Bu takımı tutmak Yürek ister…

Saygılarımla
Ataman Başpınar

Salim58
15.10.2009, 10:08
teşekkürler çok güzel bi yazı
sivaslı olmak ayrı bi ayrıcalık
sivassporlu olmak ayrı bi ayrıcalıktır

herzaman heryerde sivaslıyız sivassporluyuz

xremix
15.10.2009, 10:17
HARİKA BİR YAZI ,İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BU TAKIMIN YANINDA OLACAKLAR GERÇEK YİĞİDODUR BİR KALPTE 2 TAKIM OLAMAZ ,SİVASLIYIM DİYEN BİR ÇOK İNSAN B
İR YANDAN İSTANBUL TAKIMLARININ PEŞİNDE ÇOK ACI VERİCİ...

yigidolar06
15.10.2009, 10:25
1967 den beri SİVASSPOR sevgisiyle acısıyla hüznüyle başarısıyla hele süper ligde keyiyfle seyrettiğim gururla SİVASSPOR dediğim için benden keyiflisi yoktur herhalde bize bu günleri yaşatan başkanından malzemeçisine kadar sonsuz teşekkürler

hiko58
15.10.2009, 10:38
önemli olan sivaspora olan sevdadır. kişilere değil. bu yıl meydana gelen tartışmalar kişilerin sivassporun üstünde gösterilmesi yüzünden olmuştur. yoksa sivaslılık ve sivassporluluk yönünden kimse bir kenara gitmemişit. bülent uyguncu mu olunmalı sivassporlumu olunmalı tartışmaları başlatılmıştır. aslolan sivasspordur. sivassporun üstünde kimse olmamalıdır. kişiler gidicidir. kalıcı olan sivassporun kendisidir.

altuntas58
15.10.2009, 10:42
Eline yüreğine sağlık kardeşim sivaslıyım sivassporluyum demek kolay asıl olan sahip cıkmak pazara kadar değil mezara kadar sivassporlu olmak demek bu takımı yensede yenilsede iyi günde kötü günde yanında her daim olmak demek işte sivassporluluk bu demek

Rallim58
15.10.2009, 11:44
BU TAKIMI TUTMAK YÜREK İSTER

Anadolunun yükselen yıldızı Sivassporu her zaman sonuna kadar herkes tutamaz, destekleyemez,? Çünkü bu takım her sene zirveye oynayamayabilir , Alt sıralarda da olabilir bir süre,insanları her sene tatmin etmeyebilir.Bu takımın zengin bir bütçesi de yok, öyle hayaller kurduğunuz futbolcular da gelmeyebilir. Hiç tanımadığınız belki de hiç duymadığınız bir ülkenin oyuncusu takımın flaş transferi olarak gösterilebilir bu da zaten 3 büyüklerden birine yıllarca yeşil ışık yakmış bazı Sivaslı hemşehrilerimizi kolayca itebilir. Bu takım bir Alex bir Elano ya da bir Tabata ya sahip değildir olmayacaktır da uzun süre. Tribünleri 30-40 bin lerle değil 9-10 binlerle dolacaktır. Bu da sizi tatmin etmeyebilir.Sabah aldığınız bir spor gazetesinde Sivassporla ilgili bir haber ararken gözünüz 3 Büyüklerin haberlerine takılıp onlarla vakit geçirebilirsiniz. Bir ara Sivassporlu olduğunuzu unutup o Kalın puntolarla yazılan haberleri okuyabilirsiniz. Belki olurda bir sabah o gazetelerde yarım sayfa haber bulduğunuzda o sabah çok mutlu bir şekilde güne başlayabilirsiniz o gazetelerin başarıya endeksli haber yaptıklarını ve geçen başarılı 2 sezonda sadece 3-4 ay Sivasspor sayfası ayırmalarına rağmen. Bunların bir çoğunu göz ardı edemezsiniz. Tribünleri belki çok ateşli değildir. Bir Çarşı, bir Teksas değildir bir Es-Es grubu bile olmayabilir.Ne kötü değil mi bunca olumsuzluklara karşın bu takım neden desteklensin ki… İşte Bu takımın sonuna kadar, sonsuza kadar, mezara kadar arkasında olacak Gerçek Sivassporlu taraftarları bulması ne kadar zor değil mi?Yiğido diyarının o güzelim Anadolu Yıldızı Takımını gerçekten terk etmeyeceğinin sebebi damarlarının içinde bulunan ve o Kızılırmağın taşıyıp verimli ovalara sürüklediği Sivasın has toprağından kaynağını alan Kıpkırmızı kandan ibarettir…Bu takımı tutmak Yürek ister…

Saygılarımla
Ataman Başpınar

İlave olarak;

Bolusporu, Erzurumsporu, Siirtjetpa'yı, Malatyasporu, Elazığsporu, Ordusporu, Vansporu, Rizesporu, Kocaelisporu, Zonguldaksporu ....(bir anda aklıma gelenler) hatırlatıp takımımıza olan desteğimizi bugünlerde daha fazla sahiplenmeye davet edelim....

Sahipsizlik ve desteksiz olan birçok il takımlarımız maalesef ne hallere geliyor...

Bu bilinçten hareketle takımımıza sahip çıkmanın tam zamanı...

turgay5858
15.10.2009, 11:59
Yüreğine sağlık harika bir yazı olmuş

of'taki yiğido
15.10.2009, 12:06
Yüreğinize sağlık ne güzel yazmış ne güzel duygularımıza tercüman olmuşsunuz... Sivasspor bizim il dışında yıllarca kötü bilinen imajımızın hiçte öyle olmadığını gösteren en güzel vizyonumuzdur... Kısacası takımımızı desteklemek bir taraftarlıktan ziyede bir memlekt meselemizdir... Hepiniz var olun gardaşlarım...

YiĞiDo YiĞiDo
15.10.2009, 12:23
BÜYÜKLERİMİZ BOŞUNA DEMEMİŞ:)

SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR:D

SİVASSPORLULUK İSE HERKESE NASİP OLMAZ:D

NE MUTLU SİVASLI ve SİVASSPORLUYUM DİYENE:D

yukarıyıldızlı
15.10.2009, 12:24
Allah'a çok şükür ki sivaslıyım ve yine çok şükür ki sivassporluyum her ne olursa olsun....

atababa111
15.10.2009, 13:34
Bir çok gerçek Sivassporlu kardeşlerimin duygularına tercüman olacağını biliyordum.Ben teşekkür ederim.

bixmen
15.10.2009, 15:19
eline sağlık güzel yazı teşekürler

kocakss58
15.10.2009, 16:28
doğuştan sivaslı,sivassporluyum.sonrada n olma deyiliz,galibiyetlerle gelen sivassporlu olmadık,olmayız.amatörde de olsa,şampiyon da olsa.her zaman sivassporluyuz...

yorgun(58)
15.10.2009, 17:32
eline saglık yuregine saglık çok güzel yazmışsın

sevda58
15.10.2009, 17:41
ister gazeteler yazmasin, ister ligden dussun, yine herzaman SiVASSPOR!!

58delikanli58
15.10.2009, 17:55
eline saglik kardesim cok güzel yazmisin

SEVDAMSIN58
15.10.2009, 18:24
bravo yigido costumu boyle cosar iste bu coskunun surekliligi temennisiyle yuregine saglik ben strasbourgda bir amator kulupte futbol oynuyorum her antrenmanima sivassporun 58 numarali formasiyla cikiyorum insallah yigidonun ayak basmadigi yer kalmayacak ancak bu sekilde tanitabiliriz sivasimizi

üçyıldız58
15.10.2009, 19:59
neyin dünyasında yaşıyoruz sence ?
bir hayal mi yoksa kabuslarla dolu bir dünyamı ?
umuda gebe kalmış bir hayat kurmuşuz aslı olmayan hayaller kur kurabildiğin kadar
şimdi diyorumya ,akşam olunca güneş nasıl çaresiz kalır nasıl batmaya mahkumdur bende öyleyim
umutlarım kayıp hayal kurmak yasak geçmişin bedelini ödemekle yükümlüyüm
işte bu yüzden korkuyorum gerçekden YÜREKDEN SEVMEKDEN ya bir daha kaybedersem

rsimsek
15.10.2009, 20:30
yüreğine sağlık kardeş gerçekten güzel şeyler yazmışsın.İNADINA SİVASSPOR

efendigardaş
15.10.2009, 21:03
SİVAS HEM TARİHİ HEM SİYASİ ARENADA YÜZYILLAR BOYU ÖNEMLİ BİR VİLAYET OLMUŞTUR DANİŞMENTLERE BAŞKENTLİK YAPMIŞ, SELÇUKLU İMPARATORLUĞUNUN EN ÖNEMLİ İLİ CUMHURİYETİN KURULUŞUNDA BÜYÜK ROL OYNAMIŞTIR ,O YÜZDEN SİVASLI OLMAK GERÇEK BİR ANADOLULU OLMAKTIR ..*** TABİKİ SİVASSPORLU OLMAK SİVAS SEVDALISI OLMAKTIR...*** YENİ NESİLLERE BUNLARI İYİ ANLATMAK LAZIM...***:rolleyes:

57 Mehmet
15.10.2009, 21:29
türkiye liginde bir takim tanirim oda kirmizi beyaz rekleriyle süper ligde yer alan Sivasspor onlar bana türkiyede futbol heyecani yasatdilar.sikesiz hillesiz arinlarin teriyle birseyler yapmaya denediler Istanbul takimlarinin korkulu rüyasi oldular,bu sezon kötü gidiyoruz diye Sivasspor sevgisinden vazmi geceyim asla onlar bu gönlümün sevgisini kazandilar birdahada asla bu sevgi bitmeyecek ister basarili ol ister basariziz ben yürekliyim ve bir Sinoplu olarak Sivassporluyum.Aranizda oldugum icinde cok mutluyum

yigidomurat
15.10.2009, 22:31
azına,yüreğine sağlık yazan arkadaşın,çok güzel tasvir etmiş aslında durumumuzu.bize düşen görev bence bundan sonraki nesilleri SİVASSPOR sevgisiyle yetiştirmek.bir baba oğluna bir gs,bir bjk,bir fb forması yerine SİVASSPOR forması almalı.çocuğunu üç büzüklerin sevgisiyle değil,SİVASSPOR sevgisiyle yetiştirmeli.işte ancak o zaman bilinçli bir SİVASSPOR taraftarı oluşturulabilir.

vexol58
15.10.2009, 23:45
Çok güzel bir yazı olmuş teşekkürler.Ankara da yaşıyorum ve SİVASSPOR lu olmaktan mutluyum gururluyum..

emin kara
16.10.2009, 00:29
arkadaşlar madem hepimiz bu takımın en yüksek seviyede olmasını istiyoruz hepimizin ortak sevgisi bu takım bu takım için yapabilecegimiz birşeyler olmalı yapa bilecegimiz şeyler başarılı olmuş takıma katkı saglayacak daha önce birileri tarafından yapılmış olması burada asıl sorun istediklerimizi başaran kişileri bulup onların neleri dogru yaptıgını belirlemek herkesin muazzam başarılar elde etmesine olanak saglayan bir çagda yaşadıgımızı bu başarıya ulaşanların eyeme gecenler oldugunu bilmeliyiz yapabilecegimiz şeyler hakkında konular belirliyelim bizlere gerek bilgileri ile gerek çalışmaları ile yardımcı olacak burada bulunan kardeşlerimizden yardım alalım dogru anahtarla hitab edersek herşey yapabiliriz yanlış anahtarla hitab edersek hiçbirşey yapamayız bu düşünceyi eyleme dökmek için varmısınız yigidolar

atababa111
16.10.2009, 08:44
Sivassporlu olmak kolay değil. Onu taşıyabilmek hiç kolay değil. Hangi takımlısın diye sorulduğunda Sivasspor cevabı alan yüzlerdeki ifadeyi görmekten inanın sıkılıyorsunuz, özellikle de İstanbul gibi Büyük bir şehirde yaşıyorsanız. 7 aylık oğluma daha 2 aylıkken forma aldım giydirdim.Sivasspor marşları dinletiyorum ve bu onun çok hoşuna gidiyor.Ağladığında sadece '' Geliyor geliyor Yiğidolar geliyor'' marşını duyarsa susuyor ve dinliyor. İnanın belki hepinizin içinden geçmiştir her kırmızı beyaz giyen birini gördüğümde işte bir Sivassporlu, evet yavaş yavaş çoğalıyoruz derim ama sonunda o kişi ya Bayern Munich yada Milli takım formasını giymiştir. Ya da İstanbulda fenerium gs store veya kartal yuvasının önünden geçtiğimde aklımdan '' ne zaman şöyle bol çeşitli bir taraftar mağazamız olacak ve çoluk çocuk gidip oradan birşeyler alabileceğiz diye geçer. Bazen düşünürüm ben mi yanlış yoldayım yoksa her sene 3 ünden biri % 100 şampiyon olan monotonlaşmış 3 Büyük takımı tutan bizim sözüm ona Sivaslılar mı?
Saygı ve Sevgi ile

kemalk58
16.10.2009, 08:53
KISACA VE YÜREKTEN ; DİYORUM Kİ ?
HELAL OLSUNYAZINIZ BİR HARİKA OLMUŞ..

ercan_dpinar
16.10.2009, 09:21
sivas anadolunun en önemli şehirlerinden biri ve sivaslı olmak ayrı bir gurur kaynağı ve sivassporlu olmak

Kokomo
16.10.2009, 12:44
[QUOTE=atababa111;573543]BU TAKIMI TUTMAK YÜREK İSTER

Saygılarımla

Sivassporumuz 3.ligdeyken, -20, -30 derecelerde değil maçını, antremanını kaçırmayan 20-25 kişilik sevdalıdan birisi olarak her sözüne katılıyorum ve anlıyorum seni arkadaş, tebrik ederim. Bu takımı herkes tutamaz !

atababa111
16.10.2009, 13:15
[QUOTE=atababa111;573543]BU TAKIMI TUTMAK YÜREK İSTER

Saygılarımla

Sivassporumuz 3.ligdeyken, -20, -30 derecelerde değil maçını, antremanını kaçırmayan 20-25 kişilik sevdalıdan birisi olarak her sözüne katılıyorum ve anlıyorum seni arkadaş, tebrik ederim. Bu takımı herkes tutamaz !

Ben de sizi tebrik ederim. Bu camianın bizim gibi binlerce kişiye çok ihtiyacı var.

atababa111
16.10.2009, 13:19
Hani bir şarkı varya; Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem, deli diyorlar bana, desinler değişemem.... bizim sevdamız da o misal.....

58isa58
16.10.2009, 14:00
Ne Mutlu Bize memleketimize ne mutluki böyle bir kulübe sahibiz... ve Başkana...

yigidoğukan
16.10.2009, 14:03
ölümüne sivas
sivasspor!!!!!!!!!!!!!!!!uleee ennnnnn :)

58_babacan_58
16.10.2009, 14:12
SİVASLI VE SİVASSPORLU OLMAKLA İŞ BİTMİYOR SONUNNA KADAR DESTEĞİNİ VERECEKSİN 5 LİRANI VERİP HER MAÇA GİDECEKSİN ONDAN SONRA BEN SİVASSPORLUYUM DİYECEKSİN !!!

atababa111
16.10.2009, 15:20
türkiye liginde bir takim tanirim oda kirmizi beyaz rekleriyle süper ligde yer alan Sivasspor onlar bana türkiyede futbol heyecani yasatdilar.sikesiz hillesiz arinlarin teriyle birseyler yapmaya denediler Istanbul takimlarinin korkulu rüyasi oldular,bu sezon kötü gidiyoruz diye Sivasspor sevgisinden vazmi geceyim asla onlar bu gönlümün sevgisini kazandilar birdahada asla bu sevgi bitmeyecek ister basarili ol ister basariziz ben yürekliyim ve bir Sinoplu olarak Sivassporluyum.Aranizda oldugum icinde cok mutluyum

İşte yüreği mangal gibi bir kardeşimiz.helal olsun sana Sinoplu kardeşim.Biz de çok mutluyuz seninle beraber olmaktan...

konyadana4201
16.10.2009, 15:33
Kendi şehrinin takımını destekleyenlerin her zaman gözümüzdeki yeri başkadır...
Konyadan sevgiler, bir an evvel toparlanıp süperligin tozunu tekrardan attırmanız dileğiyle...

atababa111
19.10.2009, 13:52
Kendi şehrinin takımını destekleyenlerin her zaman gözümüzdeki yeri başkadır...
Konyadan sevgiler, bir an evvel toparlanıp süperligin tozunu tekrardan attırmanız dileğiyle...

Umarız ki dilediğimiz gibi olur.

hoLiGan Enes
19.10.2009, 14:42
sivaslı olmak ayrıcalık ister çünkü onlar karşılıksız sever......

Kokomo
19.10.2009, 15:46
Biz bu takımı şampiyon olsun diye sevmedik ! Şampiyonlar Ligine gitsin diye de sevmedik ! İster 2.lige hatta 3.lige düşsün biz yine Sivassporluyuz ! Her maçına gideriz, her kavgada savunuruz, her kampanyasına elimizden gelen parayı veririz !

1.lige çıktık diye bu takımı tutanlar ve şimdi 2.lige düşecek diye yerden yere vuranlar size sesleniyorum ! Öncedende tuttuğunuz o 3 büyük takımı tutmaya devam edin ve bizim Sivasımızdan elinizi çekin ! Biz bize yeteriz ! Her yerde her zaman en büyük Sivasspor demeye devam edeceğiz !!!

Saygılarımla.

Kokomo
20.10.2009, 16:35
Açılan bu konuya sadece 16 kişinin destek vermesi de ilginç ! Bilmem kaçbin üyemizden sadece 16 kişi mi bu yazılanı destekliyor ? O zaman zaten bitmişiz biz ...

atababa111
22.10.2009, 13:45
Açılan bu konuya sadece 16 kişinin destek vermesi de ilginç ! Bilmem kaçbin üyemizden sadece 16 kişi mi bu yazılanı destekliyor ? O zaman zaten bitmişiz biz ...

Konunun başlığını o yüzden öyle seçtim.Bu takımı tutmak yürek ister sevgili kardeşim.920 kişi okumuş şimdiye kadar 20 ye yakın kişi cevap vermiş.umarım okuyanların çoğu da gönülden desteklemişlerdir.

atababa111
27.10.2009, 11:05
Ne zamanki önce Sivasta Sivasspordan başka birşey konuşulmaz o zaman Şahlanma zamanıdır.

Agcalli
27.10.2009, 11:27
Ne zamanki önce Sivasta Sivasspordan başka birşey konuşulmaz o zaman Şahlanma zamanıdır.

Öncelikle yazı için teşekkürler hemşerim ama kusura bakma Sivasta, Sivassporda hiçbir zaman şahlanamaz. Takım geçen yıl şampiyon olacak tribünler dolu ama takımı destekleyen sadece 200-300 kişi. Diğerleri tribünlerde ellerde çekirdek takım forması desen yok sanki yav sivasta gidecek yer yok bari maça gideyim hakeme söverim futbolculara söverim stresimi atarım diyen tiplerle dolu :) Kusura bakmayın ama arkadaşlar bizim insanımız çekememezlikle özdeşleşmiştir. Hani bir filimde diyor ya bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz Sivasta da hiçbir başarı cezasız kalmıyor. Birisi az zengin olsa para kazansa çalıyor yok şunu ediyor bunu ediyor der. Birisi az başarılı iş yapsa hemen eleştirilir. Sivasın çehresini değiştiren belediye başkanını yolları daralttı diye eleştirdik. Ak-Su projesi için çok kişiden şunu duydum belediye onu yapacağına fabrika yapsaydı diye eleştiriyor. El insaf yahu adam daha belediyenin önceliklerinin halka hizmet, sosyal tesis olduğunu bilmiyor diyor ki fabrika yapsaydı :) Söyleyecek çok şey var ama kısa kesmek lazım bu şehirli olmak Sivassporlu olmak yürek ister çok haklısın..

stain
30.10.2009, 09:38
biz zor olana talibiz, başkaları güce tapadursun, istanbul kuyruğu olsun, biz onurluyuz, gururluyuz, toprağımızın, vatanımızın, ilçemizin, şehrimizin, köyümüzün sembolü olan sivassporumuza sevdalıyız...

sivaslı olup başkasına köpeklik yapanlara da acıyoruz, bir o kadar da onlardan nefret ediyoruz...

ready
30.10.2009, 10:12
Sivasın 4 eylülde yaptıgı maçlara bakın kaç kişi forma veya atkı takmış boynuna sonra sivas için sivassporun ne kadar önemi oldugunu o zaman yorumlayalım adam maça mı geliyor yoksa başka yere mi geliyor bilmiyor hadi orjinal forma dan vazgeçtik yahu gardaşım insan bir atkı da mı almaz

atababa111
04.11.2009, 15:15
küme düşsek bile yanında olacak gerçek saygıdeğer kardeşlerime sonsuz teşekkürler...

kemalk58
05.11.2009, 13:53
--------------------------------------------------------------------------------

BENCE SİSTEM DEĞİŞMESİ LAZIM....

BİZE DAFANS VE İYİ BİR ORTA SAHA LAZIM ...BENCE BÖYLE SİZCE ??????
BEN İLK 11 Rİ YAZDIM ..VE YERLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPTIM.CAHİL AKLIM BUNU BÖYLE UYGUN GÖRDÜ

.............................. ...petkovic................... .........

.......A.DERELİ ..............SEDAT........... ....HAYRETTİN

...................X-İBRAHİM DAĞAŞAN ...X-KADİR PEKMEZCİ

.........X-MUSA.......................... ......... X..B.ZİTA

.............................X-ERMAN.....................

...........X-kamanan....................... ..X- ibrahim ............

GERÇEK KONUŞMAK LAZIM İSE ;
EĞER SİSTEM DEĞİŞİP BU ŞEKİLDE OYNAMAZSAK ; BİZİM SİVASSPORUNUN İŞİ ZOR..

ÇÜNKÜ BİZDEKİ FUTBOLCULARDAN ANCAK BU ŞEKİLDE OYUNDAN PUAN ALIRIZ...

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..

BAŞTAN SÖYLÜYEYİMDE ;
BU DÜŞÜNCEM SADECE BENİ İLGİLENDİRİR..SAYGI DEĞER HOCAMIZIN İŞİNE KARIŞMAK GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK..SAYGIZISLIK YAPMAK İSTEMEM..

ercan58.a
05.11.2009, 15:03
yazınız için teşekkürler kardeş

gül5858
05.11.2009, 18:12
Şu Sivasspor'u bırakıp başka takım tutan Sivas'lı arkadaşlara üzülüyorum bir Sivas'lı olarak.
Sivas'lıyız ve Sivasspor sevdalısıyız.
Bu yazıyla ayrıca gurbette olmanın acısını bir kez daha içimde yaşattım ve üzüldüm orda olamadığım için.

G Ü N E R
05.11.2009, 19:23
eline kalemine sağlık niyi gveldi bu :)

bekçi
05.11.2009, 19:58
SELAM......MÜKEMMEL OLMUŞ SÜPER YİĞİDO DİYORUM SANA SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR.3 YILDIR TAKİP EDİYORUM ETMEYEDE DEVAM EDECEĞİM.SONUN A KADAR....ELİNE KOLUNA SAĞLIK HERKEZ GERÇEK SİVASLI OLAMAZ.

bekçi
05.11.2009, 19:59
YİN E YAZIYORUM YAZINIZ MÜKEMMEL MÜKEMMELLLLLLLLLLLL

subasi29
05.11.2009, 21:02
Seni Sevmek Yurek ister............

atababa111
17.11.2009, 15:47
YİN E YAZIYORUM YAZINIZ MÜKEMMEL MÜKEMMELLLLLLLLLLLL

Teşekkür ederim kardeşim.Ben sadece gerçek Sivaslı ve Sivassporluların duygularına mütercim olmaya çalıştım.

atababa111
17.11.2009, 15:53
Şu Sivasspor'u bırakıp başka takım tutan Sivas'lı arkadaşlara üzülüyorum bir Sivas'lı olarak.
Sivas'lıyız ve Sivasspor sevdalısıyız.
Bu yazıyla ayrıca gurbette olmanın acısını bir kez daha içimde yaşattım ve üzüldüm orda olamadığım için.

Ben de Bu yazıyı aynen sizin gibi İstanbul semalarında Sivassporun zor sevdasını bilerek harmanladım ve yazdım...

gül5858
17.11.2009, 16:22
Sivasspor 3 sezon ligde fırtınalar estirip ve geçen yılki sezonuda artık o satlık hakemlere inat satlık medyaya inat 2. olarak tamamladı
''Ne madyada destek nede diğer spor camiyalarından destek görmüştür.
Bırakın desteği en alt takımlar bile Sivasspor'a galibiyet vermemek için mücadeleye girmişlerdir.
''Biz bunları gururla izledikk
Şimdi ise çıkıpta desteği Sivasspor zaten ligde kalıcı bir takım değildi bakın deyip, bu yılki Sivasspor'un düşüşünü. İşte bu yüzdendi diye bağdaştırmaktanda utanmadılar.
Fırsat kollayan gerek medya gerek spor camiyalarına ne yazıkki şuan vericek cevabımızda kalmış değil üzgünüz.

efendigardaş
17.11.2009, 20:30
ÇOK GÜZEL YAZI OLMUŞ OTUZ YILDIR SİVASSPORUN PEŞİNDEYİM YİNE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM BİZ ÇOK ACILI GÜNLER YAŞADIK TÜRKİYENİN DÖRT BİYANINDA DEPLASMANLARA GİTTİK DÖVDÜK , DÖVÜLDÜK YİNEDE SİVASSPOR SEVDASI ANCAK MEZARDA BİTECEK...*** BU TABİKİ BAZILARI İÇİN ÇOK ANLAMSIZ GELEBİLİR ...*** BU UĞURDA NE CANLAR TOPRAK OLDU*** FAZLA SÖZE HACET YOK***