Orijinalini görmek için tıklayınız : Luiz Felipe SCOLARİ

oguzhan_1616
17.10.2009, 10:25
17 Ekim 2009Scolari bombası

Teknik direktör arayışındaki Futbol Federasyonu, Scolari ile el sıkıştı

Terim’in istifası sonrasında teknik direktör arayışlarını sürdüren Futbol Federasyonu, Avrupa’nın üst düzey ülkelerinde görev yapan meslektaşlarıyla temasa geçerek, “Sözleşmesi bitmiş, kariyerli hocalarınız var mı?” sorusunu yöneltmişti. Alman Futbol Federasyonu, Lutfi Arıboğan aracılığıyla kurulan temasa iki isimle yanıt verdi: Felix Magath, Jupp Heynckes... Wolfsburg’da görev yapan Magath ve Leverkusen’i çalıştıran Heynckes’in sözleşmeleri incelendi, ikisinin de ayrılmasının imkânsız olduğu öğrenildi. Bu gelişme üzerine başka arayışlara yönelen federasyon, Luiz Felipe Scolari ile sıcak temasa geçti. Özbekistan’ın Bunyodkor takımını çalıştıran ve sözleşmesi 2010 yılı Haziran ayında sona erecek olan Scolari ile prensipte anlaşıldı. Portekiz efsanesini yarattığı kadroyla birlikte gelmeyi planlayan Scolari’yle maddi konularda da büyük oranda el sıkışıldığı vurgulandı.

M.Çağrı DAVRAN

FANATİK

http://fanatik.ekolay.net/Scolari-bombasi_3_Detail_91_149496.htm Bu linkte Forma İle Fotoğrafı var.Scolari Yazıyor Formada. Arkada Tff Amblemi var. Ve Dsmart amblemii Hayırlı OLsun.

oguzhan_1616
17.10.2009, 10:31
Başarıları : Brezilya Milli Takımı İLe Dünya Kupası Kazandı (2002 World Cup )

: Portekiz Milli Takımı İLe Avrupa Şampiyonası 2.si OLdu.(2004)

:Portekiz Milli Takımı İLe Dünya Kupasında 4.OLdu (2006 )

: 2008-2009 sezonunda Chelsea Takımına İmza Attı 09.02.09 Ayrıldı.

HABER EDİTÖRÜ DEĞİŞTİRMEZSE KONUYU SİLMEZSE SEVİNİRİMM.. BİZ KONU AÇIYORUZ KENDİSİ AÇMIŞ GİBİ BİZİMKİNİ SİLMEZSE İYİ oLur.

Salim58
17.10.2009, 10:43
güzel bi seçim hayırlı olsun inşallah başarılı olur ben olacağından eminim çalışkan ve disiplinli.

yigido_mami_58
17.10.2009, 11:02
ya neresi güzel bunun turk mıllı takımının başında bır yabancı bu olaya guzel dıyenlere şaşarım burası TÜRKİYE kardeşim okadar türk teknikdirektör varken yabancı nıyeeee adama tomarla para verecek adam kötü gıdşi takmayacak sen kendi kanın dan yani türk kanı taşımayan insanın ne kadar verim beklersin ben federarasyonu kınıyorum bu kararından dolayı yazıkkkkkkkkk

subasi29
17.10.2009, 11:15
Scolarinin Basarilari Ortada Nitekim Gercek Basariyi Yakalamak Adina,Turk Teknik Adamlarinin Sayginligi Adina,Yerli Teknik Adamlari Tercih Etsek Fena Olmazmi......

sivaslitaner58
17.10.2009, 11:39
bence ertugrul salam gelmeli bursaspordan genc teknik direktor yada efsane hakan sukur

58delikanli58
17.10.2009, 11:52
bence cok yanlis bu tff nin yapdigi!!!
türk milli takimina türk calistirmasi lagzim bence!!!
tüm türkiyede iyi bir hoca mi yok ki yabancilara hemen bakiyorlar?????
:confused::confused::confused:

Ezgi
17.10.2009, 12:19
dünyada hemen hemen bütün milli takımları yabancı teknik direktör çalıştırıyor ve başarılı da oluyorlar.önemli olan türk olması ya da olmaması değil,türk milli takımının başarısıdır.konu milliyetçilik anlayışı içerisinde değerlendirilmemeli.hayırlı olsun başarıları ortada.

serserilerin_prensi
17.10.2009, 12:25
inşallah hayırlı olur ama bence türk çalıştırıcı daha isabet olurdu ..

oguzhan_1616
17.10.2009, 12:54
: Portekiz Milli Takımı İLe Avrupa Şampiyonası 2.si OLdu.(2004)

:Portekiz Milli Takımı İLe Dünya Kupasında 4.OLdu (2006 )

aDaM Portekiz 'Li de Değil Ama Başarıları yukarıda... Küçümsenecek bir başarı değil.

Brezilya Milli Takımının da Dünya KUpasını aLdı.Sanıyorum Brezilyalı Ama.. Türk Teknik Direktörlere Haksızlık Saygısızlık gibi De anlaşılabişlir.O kADar Türk varken... Diye de düşünülebilir.

58_babacan_58
17.10.2009, 13:20
HAYIRLI OLSUN AMA BEN TÜRK TEKNİK DİREKTÖR OLMASINDAN YANAYDIM YABANCI HOCAYA KARŞIYIM AÇIKÇASI !!!

oquzh4n58
17.10.2009, 13:41
bülent uygun gelmelıydı yanlıs Secım ama Hayırlı ugurlu olsn

oguzhan_1616
17.10.2009, 17:57
Bence OLaya Sadece Milliyetçi Açıdan Bakılmamalı.

Portekiz Milli Takımında 2004 'te Avrupa Şampiyonası 2.si OLdu. (Euro 2004)
Portekiz Mİlli Takımında 2006 Dünya Kupası'nda 4.Oldu .(World Cup 06 )

Türk Takımının Başında Yabancı Teknik Direktör OLabiliyorsa Milli takımında da OLabilir..

Ama Tersi Düşünen Arkadaşlarımda Bir yönde haklı.. Hiç mi Türk Teknik Adam Milli Takımda Antrenör OLmayı Hakedemedi. Bu da Doğru ama .! Önemli OLan milli takımın Başarısı Antrenörün Irkı,ülkesi Değil

sevda58
17.10.2009, 19:25
turk teknik adamlari varken, nerden cikti bu adam anlamadim, bence turk teknik adam olmali...

DeathRow
17.10.2009, 20:43
arkadaslar sacmalamayın yabancı teknik direkdör daha iyi

niyemi yerli td geldi diyelim sivasa genelde garezleri oluyo yada baska takıma ordan oyuncu almıyo

yabancı ne yapıyo en iyi olanı seciyor yani takım farketmiyor yabancı olması daha iyidir merak etmeyin

GuVeN
17.10.2009, 20:50
hayırlı ugurlu olsun da bu adamın özbekıstanda ne ısı varmış:)nerden nereye gelmiş.kariyeri için tekrar çıkışa gecebılmesı ıcın buyuk bı sans milli takım.hayırlı ugurlu olsun..

GuVeN
17.10.2009, 20:51
ayrıca illa türk olacak dıye bı kaide yoktu..gelen ısım cok buyuk bı ısım..

Ezgi
17.10.2009, 20:53
arkadaslar sacmalamayın yabancı teknik direkdör daha iyi niyemi yerli td geldi diyelim sivasa genelde garezleri oluyo yada baska takıma ordan oyuncu almıyo yabancı ne yapıyo en iyi olanı seciyor yani takım farketmiyor yabancı olması daha iyidir merak etmeyin kesinlikle doğru bir bakış açısı.yabancı teknik direktör nesnel davranır en azından.türk teknik direktörlerin futbolcu seçiminde nesnel davrandığını söyleyemeyiz.

cemal58yiğido
17.10.2009, 22:34
ben milli takımımızın başına Türk antrenör getirilmesinden yanayım ama burda scolarininde kalitesi tartışamayız

Kederli Yiğido
18.10.2009, 00:31
Scolari'nin Portekiz başında elde ettikleri başarısızlıktır. Öyle bir kadro Türk futbolcularından asla oluşmaz. Yanlış tercih denilemez ama Portekiz kariyerini apolet olarakta kabul edemeyiz.

tanju_58
18.10.2009, 00:43
bende Türk teknik direktörün geçmesini isterim milli takımın başına ama busefer bir yabancı hocadan yanayım.her nekadar beyenmesekte fatih terimi ondan başkada milli takımın başında durabilecek kariyerde Türk teknik direktörü neyazıkki yok.o yüzden busefer yabancı bir kariyerli hocadan yanayım.scolaride gerçekten geçmişteki kariyeriyle milli takımımızın başına geçebilecek kapasitede bir teknik adamdır.

Türk hocalar kadro seçerken sadece 3 büyüklerden seçmek zorunda hissediyorlar kendilerini.ama bir yabancı hocanın gelmesiyle sadece 3 büyüklerden deil anadolu takımlarındaki iyi oyuncularında milli takıma gidebileceğini düşünüyorum.bu kadro seçiminde daha cesaretli olabilir bir yabancı hoca...

yigido_mami_58
18.10.2009, 02:06
adamın karıyerı ola bılır ama kanı turk kanı degıl

tanju_58
18.10.2009, 03:08

bence böle katı kalıplar içinde bakılmamalı bu olaya...

Salim58
18.10.2009, 07:30

türkiyede o kadar çok yabancı hoca varki bunları hiç görmüyoruz
bize başarı lazım