Orijinalini görmek için tıklayınız : İşimiz Artık Allah'a Kaldı

Can Ustunel
18.10.2009, 17:21
Ben artık bu takımdan iyice ümidi kestim.Tat vermiyor zevk vermiyor galibiyet yok berbaberlik yok sadece yenilgi var demekki ne oldum değil ne olucam demeliymişiz biz demedik galiba.Geçen sezon bulutların üstündeydik şimdi yerin 7 kat dibindeyiz bizi ordan artık sadece Allah kurtarır.Ben kendi adıma artık takımım için Allah'a dua edicem.Bu iş bu takımla olucak gibi değil.Bide merak ettiğim bişey var 12.haftaya kadar süre istemişlerdi takımın düzelmesi için acaba son 3.haftada bu takımda ne değişir? Vallahi içim acıyor artık Sivasın maçlarını seyredemez oldum.Bizlere yazık değilmi??Boynumuz bükük dolaşmaktan sıkıldık artık kim bu gidişe dur diyecek onuda iyice merak ediyorum.

rsimsek
18.10.2009, 17:28
ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimizden.umarım düzelir

kiNgSiZe58
18.10.2009, 17:38
vallaha oyuncularla mac kazaniliyor hocayla degil. oyuncular oynamazsa hocalar napsin. oyunculari ikaz etmek lazim.

58_babacan_58
18.10.2009, 17:40
UMUDU KESMEK YANLIŞ AMA ELBET DÜZELECEZ BİR YERDE PATLAYACAZ AMA NE ZAMAN ???

nefhret_58
18.10.2009, 18:41
arkadaşlar bilmiyorum katılır mısınız ama ben bu ortasaha ve defans ile bu takımın küme düşeceğine inanıyorum. yanlış transferler yapıldı. elbette her takım genç oyuncularla oynamak onlardan en iyi verimi almak ister. ama bu kadarda profesyonel olmayan kişilerle bu iş yürümez. geçen sene her maçı izlediğimde herve tum un anlından öpmek isterdim yada bilica nın. şimdiki takımın oyuncularına baktığım zaman ise dayak atasım geliyor. bu kaçıncı hata üstüne hata. bu defans hiç mi adam olmayacak. fenerbahçeden geldi diye bir oyuncu kaliteli olmaz. kaliteli oyuncu oyunun hakimidir. topun düşeceği yeri bile tespit eder. beyefendi top oynamıyor sürünüyor. sonra kanat oyuncularımız. iptal olmuş bu takım abi. sistem değiştirmek sizin neyinizeydii.:mad:

of'taki yiğido
18.10.2009, 18:41
yok be kardeş bu oyuncu kadrosuyla kim gelirse gelsin takımın başına bizden bi halt olacağı yok... Allah yar ve yardımcımız olsun...

kanımaksa58
18.10.2009, 19:39
daha ilk maçı muhsin ertuğralın ama şunu söyliyim benim en ufak umudum dahi yok muhsin ertuğraldan teknik direktör değiştimi iş bitmiyor yani taraftarın7 hafta sonra bülent uyguna yaptığını muhsin ertğralada yapılacakmı acaba merak ediyorum hakkımızda hayırlısa ne ise o olsun artık bu saatten sonra

karahisarli
18.10.2009, 19:46
gevre arasinda klbura donen defans yeniden kurulmali orta saha iyi forvete kamananin yaniana daha etkili hizli top kontrolu olan birisi alinmali kesenin agzi artik acilmaöi yasin ersen martin satilamali birde orta sahaya defansif orta saha oyuncusu alinabilir

titizyiğido
18.10.2009, 20:06
ne tuhaf geçen sene şampiyonluk hesapları yaparken bu sene acaba ligde kalabilirmiyiz diyoruz.........

07reis58
18.10.2009, 20:45
yukselttık daha yukarı sıvasspor armasını
kulaklarını dört açsın SİVASSPOR düşmanları
düşmeyeceğiz!!!!!!

4 BÜYÜKLER DIŞINDA KÜME DÜŞMEYEN TEK TAKIMDIR SİVASSPOR'MM

eyuphulagu
18.10.2009, 20:58
Allah çalışan gayret gösteren insanlara rızgını verir;sivasspor yeni hocayla çalışsın,çabalasın antremanlarını yapsın terini akıtsın o zaman bakalım ne olacak...Hiç unutmam bundan 20 seneden fazla oldu ligde o yıllarda ilk yarı Denizlispor fırtınası esiyordu;bu takım 3 büyükler dahil önüne geleni yeniyordu..İlk yarı bittiğinde Denizli ligde 4. sıradaydı...Hatta basında bu Denizli şampiyon olur deniyordu...Sonra ne oldu biliyor musunuz:2.yarı her şey tersine döndü;Denizlispor üstüste maçlar kaybetti o yıl da küme düştü(Kıssadan Hisse)...Sivasspor şu anda kötü gidiyor olabilir ama çıkmamış candan da ümit kesilmez...Yeni hocanın elinde sihirli değnek yok ama yine şu kısa dönemde yapacakları da çok önemli...İlk yarı hedefimiz en az 15 puan olmalı...2.yarı şampiyonluk,kupalara katılma ve küme düşme mücadelesi yoğun olarak yaşanacağı için ne kadar puan kazanacağımız hiç belli olmaz..Onun için bence Sivassporun kaderini ilk yarı sonuna kadar oynayacağımız 8-9 maç belirleyecektir...Muhsin Hoca ne yapacak hep beraber göreceğiz...Umarım takım G.Antep maçıyla tırmanışa geçer..Çünkü bu maçta alınacak kötü bir sonuç tüm takımı,hocayı ve Sivas'ı olumsuz etkileyecektir...Hocanın bir şansı da Kasım ayında lige verilecek olan aradır..Kasımın 2. haftasında ligler daha önceden milli takımın playoff oynayacağı hesaplanarak konulmuş bir ara tatil var..Bu arada hoca takımla daha uzun süre çalışma imkanı da bulacaktır...Zaman aleyhimize işliyor...ARTIK KAZANMA ZAMANI GELDİ........

Metal Gear
18.10.2009, 22:19
İşi allah'a düşmeyen var mı ki?

Önce işimizi yapacağız sonra dua edeceğiz!

yaramazlar
18.10.2009, 22:31
kardasım alsana ankaradan futbolcu ne mal gibi izliyon anlamdım gitti niye duruyon takımı küme mi düşürecen yoksa, takım düşünce bir yerlerıne kına yakarlar artık allah belanızı versın ne dıyim ya arkadaşlar

oquzh4n58
19.10.2009, 00:34
ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimizden.umarım düzelir

oLmucak Dua'ya Amin Denmez Kardesm Bu Takım DAha duzelmez Para yokkı oyuncu ALaLım Tek neden burda oLmamız (BüLent Uygun) ben cok severdım babam gıbı bılırdım Ama o naptı KAdroyu Dagıtıp tum sllya dıallo gıbı oyuncuları gereksız ce sattı Takım 'a gelen oyuncular ıstenen verımı veremedıler Takımı yıne Kurtarırsa Bulent kurtarırDı o nıttı Cıkıp gıtmeyı Tercıh ettı sıvasta artık ıyı top oynması ıcın bıttı sadece benm gozmde Sivas sivasspor Dur ben sivassporluyum sapına kadar

GLoBe-Y-Gençlik
19.10.2009, 07:17
vallaha oyuncularla mac kazaniliyor hocayla degil. oyuncular oynamazsa hocalar napsin. oyunculari ikaz etmek lazim.

Oyuncuyu ıyı secıcenkı dedıgınolsun.

kemalk58
19.10.2009, 08:30
ŞU TAKIMA BAKIN ;
Sivasspor:
Petkoviç x,
Uğur x,
Murat Sözgelmez xx,
Yasin xx,
Hayrettin x,
Musa x,
İbrahim Dağaşan x,
Cihan x (Dk. 72 Agbetu x),
Sezer x (Dk. 46 Kamanan x),
Erman xx,
İbrahim Şahin x (Dk. 76 Ersen Martin x)

YOK BE ABİCİĞİM OLMAZ :: 1 .GOLU YEDİKTEN SONRA SANKİ ÜSTÜMÜZE ÖLÜ TOPRAĞI DÖKÜLÜYOR...VE EN KISA ZAMANDA 2. VEYA 3 GELİYOR...
NE OLUYOR BİZE NE ...:mad::mad::mad:

ABİCİĞİM BİZİM GEÇEN SENE DEFANS SÜPERDİ...SÜPER....
ŞİMDİ DEFANS ÖLÜ... EVET EVET ÖLÜ.... ESKİ GÜCÜMÜZE NE OLDU...
HEP DİYORUM AMA YOK OLMUYOR... YASİNDE ISRAR EDİYORLAR...:D
YASİN VE ERSEN TAKIMA ISINMADI....... YAPAMIYORLAR....... TAKIMA AYAK UYDURAMIYORLAR....:confused::c onfused:
OLMUYOR.....
ORTA SAHA YİNE ÖYLE . UYUM PROBLEMİ VAR..
NE OLUR TAKIMIN BİR İSKELETİNİ OLUŞTURSUN YENİ HOCAMIZ....
İSKELETİ OLUŞTURACAK ELİMİZDE FUTBOLCULARIMIZ VAR...

ARTIK BU BÖYLE OLSA DEMEKTEN BIKTIK.. BİZİMDE BİR GURURUMUZ VAR.. BİZ GALİBİYET İSTİYORUZ...
BİZDE SEVİNMEK İSTİYORUZ..
YENİ HOCAMIZA BU HİÇ İYİ OLMADI...
AMA EMİNİMKİ ; ALLAHIN YARDIMI İLE DÜZELECEK...
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA TOPLANIRIZ...
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
HOCAMIZADA KOLAY GELSİN..
İNŞALLAH BU HAFTA BAŞLIYACAĞIZ.... VE TAKIMIN İSKELETİNİ OLUŞTURACAĞIZ....
İNANIYORUMM.. BU HAFTA BAŞLIYORUZ... DUA EDİN , NE OLUR UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM...

üçyıldız58
19.10.2009, 08:35
DÜN TAKIMIMIZ ISINIRKEN BİR BAKTIM ERMAN,MUSA,PETKOVİÇ BİR ÇOĞU BİR ISINIYORLAR AMATÖR FUTBOLCUSU DERSİNİZ
SANKİ BİZ LİGDEN DÜŞMÜSÜZ VEYA BU FUTBOLCULARIN PARASINI VERMİYORUZ SİLAH ZORUYLA OYNATIYORUZ VEYA SİVASSSPOR KULUBÜNDEN CENAZE ÇIKMIŞ ONUN YASINI TUTUYORLAR
HOCAMIZIN İLK YARI SONUNA KADAR İŞİ ÇOK ZOR BU FUTBOLCULARI ZOR OYNATIR
EĞER KENDİ BİR KAÇTANE KALİTELİ İSİM GETİRDİ ,GETİRDİ YOKSA ŞİMDİDEN BANK ASYANIN PLAN VEDE PROGRAMINI YAPMAK GEREK

вαЯon™
19.10.2009, 08:44
milleti sevindireceğinize takıma sahip çıkın, daha erken toparlarız... Yiğidohiçbir zaman pes etmedi etmez etmeyecek...

SenSetik
19.10.2009, 09:56
kasımpaşa ve denizli gibi iki kötü takım var ligde...ligde kalmamız için bu ikisini geçmemiz yeterli.......TOPARLANACAĞIZ.. ..1-2 hafta daha sabır arkadaşlar !!

Salim58
19.10.2009, 10:02
kasımpaşa ve denizli gibi iki kötü takım var ligde...ligde kalmamız için bu ikisini geçmemiz yeterli.......TOPARLANACAĞIZ.. ..1-2 hafta daha sabır arkadaşlar !!

hep sabrediyoruz zaten sabrın sonu selamettir

ready
19.10.2009, 10:17
takımda sahada ruh gibi futbolcuları iş yapmayan topçuları görmek için ne teknik direktör olmaya gerek yok ersen martin,hayro,yasin çakmak,petkoviç,ugur bu futbolcuların saçmaladıklarını karektersiz top oynadıklarını yediden yetmişe herkes görüyorda bu takımı yönetenler mi görmüyor bunları görmek için biraz futbol bilgisi olan insan görür

ercan_dpinar
19.10.2009, 10:22
ARA TRANSFERDE BAŞKANIN TAKIMA GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPMASINI BEKLİYORUZ PARA İÇİN OYNAYAN RUHSUZLARIDA TAKIMDAN GÖNDERMESİNİ TABİKİ

kemalk58
19.10.2009, 10:36
ALLAH AŞKINA TARAFTAR GÜLMEK İSTİYOR.

--------------------------------------------------------------------------------

ALLAH AŞKINA ;
BU TARAFTAR GÜLMEK İSTİYOR...
TAKIMA FAYDASI OLMAYAN ; FUTOLCULARI LÜTFEN TAKIMDAN KESİN SAYIN YÖNETİCİLERİMİZ , VE HOCAMIZ ..
OYNATMAYIN , DİNLENSİNLER , O KADAR İYİ VE KENDİNİ GÖSTERMEK İSTEYEN TAKIM ARKADAŞLARIMIZ VARKEN ISRARCI OLMAYIN LÜTFEN :
LÜTFEN YÖNETİCİLERE VE HOCAMIZA BUNLARI İLETECEK BİRİLERİ OLSUN..

SİVASSPORA ; İNANMAYAN VE SİVASLIYIM , VE SİVAS İÇİN VE YİĞİDO İÇİN OYNAMAYANLAR , HİÇ OYNAMASINLAR ....

TAKIMIN İSKELETİNİ OLUŞTURUN . NE OLUR ....
TAKIMIN İSKELETİ YOK HALA... BİR TAKIM YOK ORTADA YOK...
TAKIMDA RUH YOK...

NEYMİŞ EFENDİM , BİZ İYİ OYNADIK , AMA YENİLDİK... BUMU MAZARET.. BUMU TESELLİ ;
BIRAKIN ANTALYA MAÇINDAKİ GİBİ OYNAYALIM AMA SONUNDA BİZ GÜLELİM...

DEĞİLMİ YANİ BENİM GİBİ HER YİĞİDO BÖYLE DÜŞÜNÜYOR.. YANİ :
YETER ARTIK BİZ YENELİM.. BİZZZZZZZZZZZ
BİZ GÜLELİM BİZZZZZZZZZ.......
BOYNUMUZ BÜKÜK OLMASIN ARTIK...

BİZ SİVASLIYIZ. VE DÜNYA YİĞİDO OLDUĞUMUZU TANIDI...BİZE YİĞİT O DİYORLARDI.. ARTIK YİĞİT O DEMİYORLAR... BOYNU BÜKÜK O DİYORLAR...

AMA ALLAHTAN UMUDUMUZU HİÇ BİR ZAMAN KESMEDİK VE KESMİYORUZ.

TAKIM İNŞALLAH DÜZELECEK... YETERKİ İNANSINLAR... BU HAFTA YENECEĞİZ DESİNLER... İNŞALLAH YENECEĞİZ....
BİZLER İNANIYORUZ...
BÜTÜN YİĞİDOLARIN SİVASLILARIN , VE TAKIMIN - YÖNETİCİLERİN VE HOCAMIZIN ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN...

NE OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ VE HOCAMIZ VE FUTBOLCULARIMIZ ; BU TARAFTTARI HAFİFE ALMAYIN ; ÜZMEYİN VE LÜTFEN KÜSTÜRMEYİN...
İNANIN BUNA SIRF TAKIMA DESTEK OLMAK İÇİN 5 TL Yİ BULMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ VAR..
SIRF SİVAS İÇİN SIRF SİVASSPOR İÇİN..
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

kaptann58
19.10.2009, 10:42
ben takımı beğendim vede ankaradaydım yine bi yasin klasiğiyle yennildik hocamız çok iyi ona destek olmazmız lazım güvenmemiz lazım

Kederli Yiğido
19.10.2009, 11:31
Muhsin hocayı getirene kadar Sivas müftüsünü takımın başına getirseydik belki dualarla puan alırdık.

58delikanli58
19.10.2009, 11:52
problem oyuncularda, hocada degil!!!!
oyuncular bu futbolu biraz ciddi alsalar birazda hirsli oynasalar alacagiz ama...

Salim58
19.10.2009, 11:56
Muhsin hocayı getirene kadar Sivas müftüsünü takımın başına getirseydik belki dualarla puan alırdık.

ne kadar güzel söylüyorsunuz bide sazınız olsa iyiki yok

ne alakası var şimdi bişeyler biliyormusunuz yoksa sırf yorum olsun diyemi yazıyorsunuz acaba..........

hocamı çıkıp gol atacak adam bi dakika bile oturmadı daha ne yapsın

ready
19.10.2009, 12:04
ne kadar güzel söylüyorsunuz bide sazınız olsa iyiki yok

ne alakası var şimdi bişeyler biliyormusunuz yoksa sırf yorum olsun diyemi yazıyorsunuz acaba..........

hocamı çıkıp gol atacak adam bi dakika bile oturmadı daha ne yapsın

dua edilir eyvellah ona bişey dedigimiz yok da futbol maçı duayla kazanıldıgı nerde görülmüş çıkarsın adam gibi rakibe basarsın 3 puanı kaparsın

Salim58
19.10.2009, 12:08
dua edilir eyvellah ona bişey dedigimiz yok da futbol maçı duayla kazanıldıgı nerde görülmüş çıkarsın adam gibi rakibe basarsın 3 puanı kaparsın

ben böyle birşey demedim

sanırım yanlış bi alıntı yaptınız bi kontrol edin isterseniz.

merkez_emre
19.10.2009, 13:31
fazla degıl ust uste alınacak 2 yada 3 galıbıyet takımımızı tekrar havaya sokar ama işte özgüvenı saglamamk ıcın bır kac hafta galıbıyetler almamız sart..

davulcu
19.10.2009, 13:37
3 puanlı sistemde herşey olabilir.allahın izniyle 2-3 maç üst üste kazandığımız zaman orta sıralara yükseliriz

ofgurleyuk78
19.10.2009, 14:11
Bizler gurbette Sivassporluyuz diyemez olduk...

Salim58
19.10.2009, 14:18
Bizler gurbette Sivassporluyuz diyemez olduk...

ben diyorum demeyede devam edeceğim.
insanların ağzı çuval değilki bağlayasın.
ağzı olan konuşuyor konuşan konuşsun .
konuşana gerekli cevabı vermekte bize düşer.
hiç üzülme kardeşim aynen devam sivaslı kolay pes etmez .
hele sivassporlu asla ...

skep06
19.10.2009, 14:34
Merak etmeyin Denizli ve Kasımpaşa varken biz küme düşmeyiz.Devre arasına kadar alabildiğimiz kadar puan toplayıp devre arası yapacağımız 2 stoper,1 orta saha ve 1 solbek takviyesiyle ligin tozunu yeniden attırırız.Bu takımdan biz 3.ligdeyken bile ümit kesmedikki şimdimi keselim.

Del Piero
19.10.2009, 15:49
iştahım kesiliyor uykularım kaçıyor bu kötü gidişe lütfen duuuuuuuuuuuuuuur diyelim...

GuVeN
19.10.2009, 15:55

Hiç yakışmadı size bu mesaj!Artık yeni teknik direktörle ilgili art niyetli olduğunu ve neredeyse başarısızlıklarına sevineceğini düşünmeye başladım.

sevda58
19.10.2009, 15:57
iştahım kesiliyor uykularım kaçıyor bu kötü gidişe lütfen duuuuuuuuuuuuuuur diyelim...

dogrudur abi, yakinda sivasta basinda sac olan birisini gormeyiz, sac bas yolmaktan sac ta kalmadi....

yigidoğukan
19.10.2009, 16:16
gün yüzü görene kadar her maça gidicem

effenberg
19.10.2009, 16:48
Allaha´a kaldi demek icin cok erken bence´!!
Devreye kadar alinacak 9-12 arasi puanlar bizim lig de kalamizi saglar tabiki bunu derken devre arasi dogru düzgün transfer yapilacagini düsünüyorum.

Dağcı
19.10.2009, 17:27
Çıkmadık candan umut kesilmez. Devre arasına kadar 10 puan toplamalıyız. Devre arası sağlam bir stoper, iyi bir ön libero ve kaliteli bir forvet'le her şey düzelecektir.

yorgun(58)
19.10.2009, 19:33
düzelecek inş başarı gelecek ama biz bu ligden düşmeyecegiz eminim YİGİDO pes etmez

ready
19.10.2009, 19:37
ocak ayına kadar puan ve puanlar kazanmak zorundayız transfer ayı geldigi zaman da takımdaki bazı ruhsuz oyuncuları şutlayıp yerine adam akıllı topçular alınmalı yoksa bu kötü gidişata degil muhsin hoca fergusonu getirsen çare etmez

DeathRow
19.10.2009, 19:49
düşmeyizde cıkmayızda..............

TS58
19.10.2009, 21:27
Yasin ÇAKMAK-Ersen MARTİN- gönderilmeli.Hoca çok uyuşuk. ve Vasat.

COBANSARAYLI
19.10.2009, 21:55
ne alaka ya 3-4 mac ust uste aldikmi tabelanin neresine cikariz takim biraz daha konsantre olursa deplasmanda dahi kazanirdik 3 puanli siztemde daha yolun basindayken isimizin Allaha kalmasini soylemek cok yanlis yigidolar duzelecek bu hafta antepi yenecez ve cikisa gececez kimse umutsuzluga kapilmasin

eroldeger
19.10.2009, 22:15
istanbul sivasspor taraftarları olarak pazar günü ankaradaydık takım malup oldu ama daha güzel oyun oynadığını gördük daha cesaretliler daha güzel oynuyorlar inşallah düzelecek biz buna inanıyoruz herkes inansın takım malup oluyor diye maçlara gitmemezlik yapmayın her zaman galiplermiş gibi destekleyin inanıyorumki bu takım düzelecek