Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidoya Polis Baskısı
SivasSpor.Com 18.10.2009, 18:13 http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/1.trftarrr.jpg
Sivassporlu taraftarlar Ankara 19 Mayıs stadyumun da Emniyetin psikolojik baskısı ile karşılaştı.
Maçın başlaması ile misafir tribünlerinin önüne konuşlanan polis ve kamarası ile maç boyunca Yiğidolar adeta gözetim altında tutuldu.
Maçın ikinci yarısının son çeyreğinde ise Sivassporlu taraftarlarından birinin Emniyet mensupları tarafından alınmak istenmesi ve sebep olarak ta stadyumda sigara içilmesinin gösterilmesi Sivasspor taraftarlarının tepkisine sebep oldu. Sadece misafir tribünlerinin gözetim altında tutulması ve taraftarlar arasından birinin kurban gibi seçilerek tribüne polisin girmesi psikolojik bir baskı olarak değerlendirildi.
Protestoların artması üzerine Sivasspor taraftarlarının bulunduğu tribün önüne çevik kuvvetin yığılması ile iyice çileden çıkan taraftarlarımız bu psikolojik baskılara sahaya arkalarını dönerek ve tezahüratta bulunarak cevap verdi.
Holigan muamelesi gören ve haksızlığa uğrayan taraftarlarımız Emniyetin bu anlamsız tavrını maç bitimine kadar protesto etti ve Sivasspor Yönetimini taraftara sahip çıkması yönün de göreve çağırdı.
Ankara Emniyetinin Yiğidolara karşı olan haksız ve mesnetsiz tavrını Taraftarın Sesi Olarak bizlerde protesto ediyoruz.
www.sivasspor.com
Özel Haber
subasi29 18.10.2009, 18:17 Iki Yuzlu ....r Bu Yaptiklari Hicbir Ahlaka Mensup Degil
Del Piero 18.10.2009, 18:20 buankarada ilk defa olmuyor bu cavcav'ın bize ilk darbesi değil zaten..
polisimiz ne hikmetse bir başka kentte başkalarına göstermedigi tepkileri sıradan vatandaşa göstererek polislik yaptıgını sanıyor
Bu bir porovakatif tavirdir. Türkiyede kendi sahasinda bile rakipleri gülle karsilayan yine hicbir taskinlik ve hircinlik yapmayan hatta Spor otoriteleri tarafindan sakin oturarak mac izliyorlar elestirisine magruz kalan dengesiz agresif olmayan SivasSpor taraftar gurubuna yapilan bu provakatif girisimi siddetle kiniyorum.Basbakanindan, icisleri bakanina ve Emniyet genel müdüründen Futbol federasyonuna kadar birileri Serefli olmasi gereken Türk Polisini nasil böyle ******** islere alet ediliyor bunun cevabini vermesi gerekir..
yoksa baski ve sindirmeyi taraftardan baslatip bir üstünlük piskolojisimi yaratilmaya calisiliyor. Böyle tutumlar ahlaksizcadir. ve bu ahlaksizligin sahiplerini gerektigi gibi kinayorum!!!!!
Ertugrul 18.10.2009, 18:41 Maçın ilk yarısında iyi bir Sivasspor izledim, 19 Mayıs Stadyumunun eski tadı ne yazık ki yoktu, seyircimiz azdı,İstanbul'dan ve Sivas'tan gelen taraftarlarımız stada ayrı bir renk kattılar.
70. dakikaların ortasında Saha amiri ve Emniyetçiler bizim olduğumuz tarafa el işaretleri ile bir şeyler söylemeye başladı, daha sonrada tribüne girerek arka taraflarda oturan bir hemşerimizi tribünden aşağı indirmek istediler sebep olarakta sigara yasağına uymadığını söylemişler. Koca stadda Sivasspor Tribününün bulunması ve Tribünden de 1 hemşerimizin kurban gibi alınması taraftarlarımıza karşı uygulanan piskolojik bir baskıydı. Tabii olarakta taraftarlarımız Emniyeti protesto ettiler. Emniyetin bu akıl almaz tavrını anlayabilmiş değilim. Zaten maç boyunca Statta değilde BBG evindeymişiz gibi sürekli polis kamerası çekim yaptı. Polis Sivasspor Taraftarlarına karşı faşizanca bir tutum içindeydi ve ne yazık ki Sivasspor yönetimide Taraftarının yanında olmadı. Herhalde bu sahipsizlik yüzünden Sivasspor taraftarı sürekli bu tip haksızlıklara uğruyor.
Son olarak takım yenilmesine ve polis tarafından piskolojik baskı altında tutulmasına rağmen maçın sonunda oyuncularımızı alkışlayan centilmen taraftarımızı kutluyorum.
chatlaqyigido58 18.10.2009, 18:43 Polis ne cavcavın ne de bir başkasının tekelinde değildir kimse satın alamaz. ayrıca polis iki yüzlü yobaz da değildir hepimizin bir yakını abisi amcası babası yada kendisi polis olabilir lütfen yorumlarımıza dikkat edelim o insalar kendi keyiflerine göre orda beklemiyorlar onlarda kendilerine verilen emri yerine getiriyorlar. bizim her işimiz bitti maçımızı kazandık liderliğe oynuyoruzda uğraşacağımız birtek polis mi kaldı. geçen senede benzer olaylar yaşanmıştı o zaman neden bu konular yazılmıyordu. yoksa şimdi bu yıl polis yüzünden mi bu haldeyiz de bu bu konular yazılıyor. biz maçımıza oyunumuza bakalım. sayın site editörleri bu haberlerle uğraşacağınıza maç sonu röportjlarını maç istatistiklerini yazın sivasspor sahada ne yapmış onu yazın. daha yeni adamımızın sesini duyamadık yaptığı bir açıklamasının linkini verinde onu dinleyelim.
58_babacan_58 18.10.2009, 18:48 TEK KELİMEYLE BİZE YAPILAN BU DAVRANIŞI KINIYORUM !!!!
o stadda her hafta maç izliyorum bugunki gibi ...ankaragucu tribünlerinde neden olmuyor bu polisin gelip taraftar alması..madem öyle birde ankaragücü tribününden alın bakalım sigara içen birini? gücünüz Sivas a Sivaslıya mı yetiyor.. Standartsa tek taraflısını istiyoruz çift taraflısı işin rengini değiştiriyor...!
yapilanlardan sunu anliyorumki, sivasspora ve sivaslilara karsi tavir yapiyorlar artik, orada olay cikmasini istedilerki, basina ve millete malzeme vermek icin, dusunun orda bir olay ciksaydi, basliklarda ne okurduk kim bilir, onun icin bizim taraftara tsk ediyorum, cok guzel bir karsilik verdiler, bizim yaptigimizi hangi taraftar yapardi?
işin komiği ne biliyormusunuz arkadaşlar stadyumda sigara içilmez tabelası stadyumda futbolcuların görebileceği şekilde stada asılması ,bundan sonra cavcav a zınnık yok..!
evet ankaragücü maçlarında aynı stadda böyle birşey görmüyoruz belki ama çok büyütmüşsünüz arkadaşlar. polis bizim taraftarımızı çekti diye mi yenildik yani. tamam öyle demiyorsunuz ama kenardan bakan yenilince bahane arıyorlar gibi düşünür.
kınayacak bir durum olmadığını düşünüyorum. yine mağlup olduğumuz için gerginiz hepsi bu.
Bir de şampiyonluk yolunda bize hep destek olmuş ankaragücü taraftarına kimse laf etmemeli. Ankaragücü taraftarı sivassporu hep destekledi ankarada beraber maç izlerken gördük bunu.
Allah eski güzel günlere dönmeyi tez zamanda sivasspor'umuza nasip etsin.
Abdullah DuMaN 18.10.2009, 20:06 Bu yapılanların aynısını Anteptede görmüştük geçen sezon
arslansoylemez 18.10.2009, 21:21 valla, bu emniyet bize karşı saygılı olmayan tavrını, sivasta dahi gösteriyor. ve ne hikmetse türkiyenin değişik yerlerindeki polis memurlarında da 58 plakaya antipati var. tecrübeyle sabittir. bu benim düşüncem katılmayan katılmaz. sonuçta polisi eleştirmeyecez diye bir konu yok. özgür bir ülke burası. ben ankarda gerçekleşen olayı şiddetle kınamama rağmen normal buluyorum.:mad:
yiğit5806 18.10.2009, 21:29 ARKDŞLR DOĞRU SÖLÜYOSUNUZDA TAMAM SİGARA İÇMEK YASAK AMA NEDEN SADECE BU YASAK BİZİM TARAFIMIZDA UYGULANIYOR DİĞER TARAFIN SEYİRCİLERİ RAHAT RAHAT İÇİYORLARDI SİGARALARINI AMA GÖZETİM ALTINDA DEĞİLLERDİ DURMADAN SADECE KAMERALAR BİZİ GÖZETLİYODU SORUN YENİLMEMİZ DEĞİL AMA BÖLE Bİ UYGULAMA GÖRMEMİZ YANLIŞTI:mad:
07reis58 18.10.2009, 21:58 suç bizde buy devırde .... yaranıyor onlar geldğnde zincirlerle sopalarla dalacan ordada tüm trübün polise dalacakdı bak daha bısey dıyorlarmı
yusuf_yusuf 18.10.2009, 22:08 TEK KELİMEYLE BİZE YAPILAN BU DAVRANIŞI KINIYORUM !!!!
TEK KELİMEYLE BİZE YAPILAN BU DAVRANIŞI KINIYORUM !!!!
TEK KELİMEYLE BİZE YAPILAN BU DAVRANIŞI KINIYORUM !!!!
bu bız futbolseverlere yapılan sey ler hiçbır zamn haksız kalmaz
Akartuna58 18.10.2009, 22:13 bizde güllerle karsilariz zaten .... :mad::mad:
bunlara ne desen azdir
Bu ne arkadaş polisin bizle ne alıp veremedigi var maçda dogru duzgun kufur bıle edemedik onumuzdeler dıye :D
İşin kötüsü bu polis aynısını bize Sivas'dada yapıyor! İzmirli Yiğidolar yazan pankartımızı almadılar stada dünya kadar dil dökmemize rağmen!Kalk İzmirden gel pankartını içeri almasınlar! tamam yönetimin kararını uyguluyorlar ama allah aşkına sadece İzmirli Yiğidolar yazan bi pankart için esneklık gostermek veya ılgılılerı arayıp yardımcı olmak varken neden ben bilmez beyim bilirci,suya sabuna dokunmaktan korkan bu aciz anlayıs? Anlamak mümkün değil..
Emniyet dışarı diyecemde üstüne alınan değerli kardeşlerim olacak diye düşünüyorum:D:D:D
58zarali 19.10.2009, 00:13 bu ..... olimpiatta aynısını yaptılar
bizim taraftarımız şimdiye kadar hiçbi vukaat işlememiş ki
apaçık baskıdır bu
oquzh4n58 19.10.2009, 00:25 Vuran Vurana Herkesın derdı bız olduk Zamanın Da ıy komamızın Acısını CıkartıyorLAr aLem Dusman derdımıze Care Yok Yalnızız Napcaz Kmse bılmyor Takım her Hafda Daha kotuye gıdıyor ustune bole darbeler gelıyor moral 0 A ' dan Z ' ye herkesde
AnGryHun58 19.10.2009, 00:41 Vuran Vurana Herkesın derdı bız olduk Zamanın Da ıy komamızın Acısını CıkartıyorLAr aLem Dusman derdımıze Care Yok Yalnızız Napcaz Kmse bılmyor Takım her Hafda Daha kotuye gıdıyor ustune bole darbeler gelıyor moral 0 A ' dan Z ' ye herkesde
aynen kardesm cok guzel yorum yazmıssın katılıyorum
albina58 19.10.2009, 01:39 Son sözümü ilk olarak söylemekte fayda vardır.
Ayı dan post,
Polis'den dost olmaz.
Yıllardır takip ederim,özellikle 1980 li yılların ortasından sonra aşiret reislerinin dayatmaları sonucu kürt polisler kum gibi kaynamaya başladılar.
Ondan sonrası da zaten Allah'lık oldu,her geçen gün bir haber kanalında çökertilen bir suç örgütü varsa ya yöneten yada içinde mensup polisler olmasın.ispatlı örnek mi,çökertilen bir suç örgütü,fırat Delibaş ve adamları.organize suçları,doğu ve g.doğudan getirtilen çocuklara kap-kaç yaptırmak,çek-senet ve benzeri adi suçların yanında uyuşturucu madde satmak. Yakalandığında çete başı fırat delibaş'ın evinde sokağı gözetleyen kamera sisteminden,elindeki iki ayrı cep tel.nun bir polis memuruna ait olması yanında,gizli odasında polis frekans yanının bulunması ve 24 saat takibi .
Bu sadece bizim konumuz dahilinde taraf olan polis teşkilatı hakkında açıklayıcı bir gerçek yanında diğer yandan genel kanı şudur ki,toplumda bir baltaya sap olamamış,kendini ifade edemeyen,toplumdan kopuk insanların son çare olarak sadece maddi gelir babında beline silah taktığında kendini adam sanan insan topluluğundan başka birşey bana ifade etmiyor ne yazıkki.
gerçi bir kaç zamana kadar polis devletliğinden zabıta devletliğine terfi edeceğiz,o zaman ne olacak belli değil ancak görünen şu ki:Bilinçli bir şekilde bir güdüm altına sokulmak istenen polis teşkilatı içerisinde son günlerde sokak aralarında gezen çingene karıların evlere vardığında açtıkları bohça gibi dosya açan hükümet in bilinçsiz politikalarına alet olan bu teşkilat,geçtiğimiz günlerde bursa da yaşanan olaylar içinde özellikle bir kaç üzerinde psikolojik baskı yaparak ileriki günlerde sportif olaylar ile gündem değiştirmeye zemin hazırlıyor olmayalar.
En üzüldüğüm nokta ise ister bu konu ile bağdaştırınız isterse bağdaştırmayınız,hemşerilerimi zin toplumun hiçbir bölümünde birlik ve beraberlik içerisinde olmamalarıdır.Bir Sivas'lı üç beş çapulcunun önünde çiil cücügü gibi dağılmamalıdır.
albina58 19.10.2009, 01:42 Emniyet dışarı diyecemde üstüne alınan değerli kardeşlerim olacak diye düşünüyorum:D:D:D
Ben yazdım,
Yazdıktan sonra aklıma geldi,
Ama doğruya doğru,geçen sezon Sivas merkezde 4 büyükler karşısında evimizde ağır ithamlara maruz kalmadıkmı üç beş kuruş rüşvete tamah eden teşkilat tarafından.
GLoBe-Y-Gençlik 19.10.2009, 07:14 VE SADECE ALKIŞLAYARAK GÖNDERDİK O POLİSLERİ BİZE ÖZELMI YAPILDI O KAMERA SIRF SIVASLILARI CEKIYOR.. BİRACILARI VAR
maçın başlamasıyla beraber ilk defa karşılaştım sürekli kamara üzerimizdeydi meğer biz neymişiz de haberimiz yokmuş en sonunda taraftarıda çileden çıkardılar böyle rezaletlik olmaz olmamalı sigara bahane ne sigarası yüzlerce sigara içildi o dakikadamı akıllarına geldi yok kardeşim oyunlar oynanıyor üzerimizde ben bunu farkettim bizler nerde ne olaylar çıkardıkki bizlere bu şekilde baskı uygulanıyor anlamıyorum
emniyetin sahadan sorumlu komiserini kınıyorum amacı ney anlayamadık bizi bu şekilde bi kıskaca almasını asla uygun görmüyorum yönetimin taraftara sahip çıkması gerek
o maça hangi şartlarda nerelerden taraftarlar geldi hepsini ben biliyorum söylemeye anlatmaya gerek yok gelen tüm yiğidolara teşekkürler.......
GLoBe-Y-Gençlik 19.10.2009, 07:54 Birde Lütfen Site Kaynagını Gordum Soluyorum .. Haberdekı Resım Nerden Geldı Orda Olan istiyoruz anlıyananladı
kemalk58 19.10.2009, 08:10 HER ZAMAN YAZIYORUM ZATEN ;
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK ;
SİVASLININ SİVASSPORLUDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR.
DÜNYADA TÜRKİYEYİ İSTEMİYORLAR ;
TÜRKİYEDE DE SİVASLILARI İSTEMİYORLAR...
ADAMLAR ÇATLIYOR... KISKANIYOR... ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR :
AMA UNUTMAMAK LAZIM : BİZ SİVASLIYIZ ; BİZ YİĞİDOYUZ..
:D:D:D:D:D BİZ DÜŞSEKTE ; YUVARLANSAKDA ; BAŞIMIZADA VURSALAR ;DA :D:D:D:D:D
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: AYAĞA KALKMASINI BİLİRİZ .:rolleyes::rolleyes::rolleyes :
evet ankaragücü maçlarında aynı stadda böyle birşey görmüyoruz belki ama çok büyütmüşsünüz arkadaşlar. polis bizim taraftarımızı çekti diye mi yenildik yani. tamam öyle demiyorsunuz ama kenardan bakan yenilince bahane arıyorlar gibi düşünür.
kınayacak bir durum olmadığını düşünüyorum. yine mağlup olduğumuz için gerginiz hepsi bu.
Bir de şampiyonluk yolunda bize hep destek olmuş ankaragücü taraftarına kimse laf etmemeli. Ankaragücü taraftarı sivassporu hep destekledi ankarada beraber maç izlerken gördük bunu.
bizim ankara gücüne bi lafımız yok bunu bilmeniz lazım bizim sitemimiz emniyet güçlerine bizler nerede hangi olaylara karıştıkki bizi kıskaca alıyorlar sürekli kamaralar üzerimizde sürekli birilerini işaret ediyorlar biz buna sitem ediyoruz ve kınıyoruz bizler maçı bıraktık emniyetin yanlış tutumunu protesto ettik bu yapılması gereken hayır yinede hem takımı hem polisleri alkışladık bize yakışanda buydu zaten bize yakışmayanı pretesto ettik buda doğal hakkımız olmalı..........
bortecine 19.10.2009, 08:20 Evet polis biraz tahrik etti. Ama bizim taraftarımızda yasak olduğu halde elinden sigarayı düşürmedi.
bortecine 19.10.2009, 08:24 Ben yazdım,
Yazdıktan sonra aklıma geldi,
Ama doğruya doğru,geçen sezon Sivas merkezde 4 büyükler karşısında evimizde ağır ithamlara maruz kalmadıkmı üç beş kuruş rüşvete tamah eden teşkilat tarafından.
Şimdiki nesil polisler. Sadece gücünn yettiği kişilere saldırmasını bilir. Güneydoğuda taş atanlara neden giremezler??
üçyıldız58 19.10.2009, 08:25 arkadaşlar şimdi birilerini itham ederken koca bir camiayı karalamak olmaz
orda biz 0_2 yeniğiz zaten yıkılmışız sessiz sedasın maçı izliyoruz
olay asıl görevi kamera çekmek olmayan bir polis memurunun orda duran kamerayı alması kamera çekmesi fotoğraf çekmesiyle başladı hiç bir olay yok ses yok neden bu davranışa girdi bilmiyorum bu zatı muhterem ya sivaslıydı dur bizim taraftar uyumuş bir galyana getireyim dedi yada tam tersi her ilde karşılaştığımız sebebini bilmediğimiz SİVAS DÜŞMANLIĞI ben böylesi insanların görevi ne olursa olsun ta..................... ?
sonra amiri geldi senin görevin omu dedi çıkart boyundanda şunu dedi görev yapın soytarılık yapmayın dedi
birde olaylar esnasında şeref türübününden çıkıp pravakatör polisi resmen rezil eden yöneticimiz faruk taşsetene ayrıca teşekkür ediyoruz
EN ÖNEMLİ KONU BURDAN BİZİM OYLARIMIZLA ANKARAYA GİDEN BİR ELLERİ YAĞDA BİR ELLERİ BALDA OLAN SÖZÜM ONA MİLLETVEKİLLERİMİZE
SİZ SİVASIN YÜZ KARASISINIZ BÖLGE HASTANESİ KAYSERİYE GİDİYOR,BÖLGE İDARİ MAHKEMESİ KAYSERİYE GİDİYOR,SİVAS OTOYOLLAR PROJESİNDEN ÇIKARTILDI STADYUMUMUZ BİR MUAMMAYA DÖNDÜ
DÜNDE TRÜBÜNDE ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ BİZİ İZLİYORSUNUZ SİZİN HİÇMİ UTANMANIZ YOK DÜN O TÜRÜBÜNDE POLİSİN HOR GÖRDÜĞÜ ŞİDDET GÖSTERDİĞİ KİŞİ SENİN HEMŞERİLERİN SENİN OY ALMAK İÇİN BİLMEM NEYİNİ ÖPTÜĞÜN KİŞİLER
BÖYLESİ ŞAHSİYETSİZ KİŞİLİKSİZ KORKAK POLİSE DURUN DEMEYECEK KADAR ACİZ KİŞİLERİ ANKARAYA GÖNDERDİĞİM İÇİN KENDİMDEN UTANIYORUM
bortecine 19.10.2009, 08:29 arkadaşlar şimdi birilerini itham ederken koca bir camiayı karalamak olmaz
olay asıl görevi kamera çekmek olmayan bir polis memurunun orda duran kamerayı alması kamera çekmesi fotoğraf çekmesiyle başladı hiç bir olay yok ses yok neden bu davranışa girdi bilmiyorum bu zatı muhterem ya sivaslıydı dur bizim taraftar uyumuş bir galyana getireyim dedi yada tam tersi her ilde karşılaştığımız sebebini bilmediğimiz SİVAS DÜŞMANLIĞI ben böylesi insanların görevi ne olursa olsun ta..................... ?
sonra amiri geldi senin görevin omu dedi çıkart boyundanda şunu dedi görev yapın soytarılık yapmayın dedi
birde olaylar esnasında şeref türübününden çıkıp pravakatör polisi resmen rezil eden yöneticimiz faruk taşsetene ayrıca teşekkür ediyoruz
EN ÖNEMLİ KONU BURDAN BİZİM OYLARIMIZLA ANKARAYA GİDEN BİR ELLERİ YAĞDA BİR ELLERİ BALDA OLAN SÖZÜM ONA MİLLETVEKİLLERİMİZE
SİZ SİVASIN YÜZ KARASISINIZ BÖLGE HASTANESİ KAYSERİYE GİDİYOR,BÖLGE İDARİ MAHKEMESİ KAYSERİYE GİDİYOR,SİVAS OTOYOLLAR PROJESİNDEN ÇIKARTILDI STADYUMUMUZ BİR MUAMMAYA DÖNDÜ
DÜNDE TRÜBÜNDE ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ BİZİ İZLİYORSUNUZ SİZİN HİÇMİ UTANMANIZ YOK DÜN O TÜRÜBÜNDE POLİSİN HOR GÖRDÜĞÜ ŞİDDET GÖSTERDİĞİ KİŞİ SENİN HEMŞERİLERİN SENİN OY ALMAK İÇİN BİLMEM NEYİNİ ÖPTÜĞÜN KİŞİLER
BÖYLESİ ŞAHSİYETSİZ KİŞİLİKSİZ KORKAK POLİSE DURUN DEMEYECEK KADAR ACİZ KİŞİLERİ ANKARAYA GÖNDERDİĞİM İÇİN KENDİMDEN UTANIYORUM
Polis korkaktı sözüne katılmıyorum. Çok cesaretliydi 20 30 kişiye 250 300 polisle müdale edilmesi. Onların cesaretini gösterir. Bugun biz değil eskişehir ankaragücü bursa taraftarı olsaydı polisin tavrı o olurmuydu?
şimdi burda varsa duyan abilerimiz gitler trübünlerin yogun oldugu statlardan birinde trübünden adam alsınlar hadi bakalım sıkıyorsa alsınlar artık stadlarda emniyet istemiyoruz sanki dışardan bakan insan stadda maç degil de savaş yapılıyor sanacak sıkıyorsa git doguda vatan hainlerine sık biber gazını salla jopunu da bende alnından öpeyim ahh işte türk polisi budur adam çocugu yaşında insana jopla saldırıcak sonra bu arkadaş polislik yaptıgını savunacak yönetim uyuma taraftara sahip çık
arkadaşlar şimdi birilerini itham ederken koca bir camiayı karalamak olmaz
o ankaraya gönderdigimiz kişilere zamanı geldigi zaman da cevabı verilir
üçyıldız58 19.10.2009, 08:49 Polis korkaktı sözüne katılmıyorum. Çok cesaretliydi 20 30 kişiye 250 300 polisle müdale edilmesi. Onların cesaretini gösterir. Bugun biz değil eskişehir ankaragücü bursa taraftarı olsaydı polisin tavrı o olurmuydu?
BORTEÇİNO BEN ORDA POLİSE KORKAK DEMİYORUM SADE VİRGÜL KOYMAYI UNUTMUŞUM
BİRDE DÜN GECE 5,DE ÇIKTIK YOLA , YOLDA BİZİ KIRIKKALELİ BİR AİLE GÖRDÜ BENDE SİVASSPORLUYUM AİLEMLE BİRLİKDE SİVAS MAÇINI İZLEMEYE GİDİYORUM ÇOK DUYGULANDIM BİR YANE KAŞKOL HEDİYE ETTİM
ÖPÜŞTÜK SİVASDA DAVET ETTİK AYRILDIK
SONRA BİZ MERHUM ŞEHİT GENEL BAŞKANIMIZIN TACETTİN DERGAHINDAKİ EBEDİ CENNET MEKANINA GİTTİK BAKTIK KIRIKKALELİ AİLE ORDA BAŞKANIMIZIN MEZARI BAŞINA OTURMUŞ KURAN OKUYORLAR DUYGULANDIM AĞLADIM KEŞKE BİZ SİVASLILARDA KENDİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKSAK DEDİM BU HÜZÜNLÜ DUYGULARLA DUALARIMIZI ETTİK STADIN YOLUNU HEP BERABER TUTTUK
KEŞKE NUFUSU MİLYONLARI BULAN BU ŞEHRİN EVLATLARI BU MEMLEKETE O KIRIKKALELLİ AİLENİN VERDİĞİ DEĞERİN MİLYONDA BİRİNİ VERSE ŞİMDİ BİZ METROPOL BİR ŞEHİRDİK
handsome5867 19.10.2009, 09:46 BAŞKENT E YAKIŞMAYAN ÖNLEMLERDİ ZATEN MAÇ 2-0 OLDU KİMSEDEN SES ÇIKMIYODU O ANADA POLİS MÜDÜRLERİ SAHANIN İÇİNDEN TA TRÜBÜNLERE GİREREK Bİ SEYİRCİYİ ALMALARI İLE BAŞLADI. BİZİM SEYİRCİ MASUM GÖRDÜLER TRÜBÜNLERE ÇIKDI POLİSLER PEKİ NDEN G.BİRLİĞİ SEYİRCİSİNİ ÇEKMEDİNİZ. ONLAR HİÇ Mİ SİGARA İÇMİYODU. BASKA DEPLASMAN TAKIMLARINA DA YAPSINLAR DA GÖRELİM BAKALIM NASIL OLAYLAR ÇIKARDI
ZATEN EMNİYETİN BU UYGULAMALARINA AKIL SIR ERMİYOR. BÖLÜCÜLER ETRAFI YAKIP YIKARKEN SESLERİNİ ÇIKARMAZLAR. MEMLEKETİNİ MİLLETİNİ SEVEN İNSANLARI FUTBOL MÜSABAKALRINDA RENCİDE EDERLER. BU ÜLKEYE YAZIK. VATANINI MİLLETİNİ SEVEN VATANI İÇİN GÖZ KIRPMADAN ÖLÜME GİDECEK OLAN SİVASLI YİĞİDOLARA YAPILANLARI NEFRETLE KINIYORUM.
muratugur58 19.10.2009, 10:34 ey emniyet bu baskıyı diyarbakırda niye göstermiyorsun.şimdiye kadar sivas traftarı süper liğde ne yaptı .ama sabrımızı taşırmayın uyuyan yılanın deliğine çomak sokmayın .ben bir türk milliyetçisi olarak hepinizi seviyorum saygılar.
kaptann58 19.10.2009, 10:40 bende ordaydım bu sivas bu polislere ne yaptı artık oyunlar başladı masa başı oyunları başkanımızın çok dikkatli olması lazım
bu olanları sivasta olmadıgınmı sanıyorsunuz beyler uyanın daha geçen hafta polis bile degil bir özel güvenlik görevlisinin devra arsaında bize yaptıgı eziyeti görseydiniz ve bu arkadaş sivaslı özel güvenlikci neyseki polisimiz sag duyulududa o özel güvenlikciye fırsat vermeden olayı kapattı ....
kemalk58 19.10.2009, 10:47 o ankaraya gönderdigimiz kişilere zamanı geldigi zaman da cevabı verilir
YAZINIZDAN DOLAYI SADECE ŞUNU DEMEK İSTİYORUM....
HELAL OLSUN
İNANKİ HELAL OLSUN...
BÜTÜN HEPİMİZİN DÜŞÜNCELERİNİ ANLATMISSIN..
RECEP_YÜKSEL 19.10.2009, 10:53 evet ankaragücü maçlarında aynı stadda böyle birşey görmüyoruz belki ama çok büyütmüşsünüz arkadaşlar. polis bizim taraftarımızı çekti diye mi yenildik yani. tamam öyle demiyorsunuz ama kenardan bakan yenilince bahane arıyorlar gibi düşünür.
bu yorumun hiç bir yerine katılmıyorum Kadıköyde ve ibb maçında olanlardan sonra ben MİLLİYETÇİ bİRİ OLARAK BİLE Polise iyi bakmıyorum
Sivaslı takımını şehrine sahip çıkmadığı için polis sahip çıkıyor
NOT: Sigara yasağını bir kuralı para cezası yazarsın ve gidersin sigaradan adam alınmaz emniyet burda yanlış yapmıştır. Kuralları bilmeden yazmayın
konyadana4201 19.10.2009, 11:00 Geçmiş olsun arkadaşlar... Ankara polisinin özelliği bu geçen yıl bizede aynısını yaptılar hiç bişey yokken coplarla üzerimize yürüdüler.. Tekrar geçmiş olsun
YAZINIZDAN DOLAYI SADECE ŞUNU DEMEK İSTİYORUM....
HELAL OLSUN
İNANKİ HELAL OLSUN...
BÜTÜN HEPİMİZİN DÜŞÜNCELERİNİ ANLATMISSIN..
adama koyan adamın canını yakan sivas şehrinin sahipsiz olması ne ankaraya giden vekillerimiz ne de şehrimizde görev yapan güvenlik güçleri bu katagoriye hepsini koymak yanlış olur ne hikmetse maçlarda görev yapan görevliler tabiri caizse sivasa geldigi zaman aslan kesiliyor kendi şehrimizin çocukları olan güvenlik elemanları bile havalara girdikden sonra varın siz düşünün bu memleket ne hale gelmiş dışarda sivasın yollarını söyleyip sivaslıyık gardaş diye hava atan insanlar gel görki iş icraate geldigi zaman sesleri çıkmıyor
sivasli215 19.10.2009, 11:12 o stadda her hafta maç izliyorum bugunki gibi ...ankaragucu tribünlerinde neden olmuyor bu polisin gelip taraftar alması..madem öyle birde ankaragücü tribününden alın bakalım sigara içen birini? gücünüz Sivas a Sivaslıya mı yetiyor.. Standartsa tek taraflısını istiyoruz çift taraflısı işin rengini değiştiriyor...!
bende o stadda onlarca maç izlemiştim.istanbulda da birçok maça gittim.sigara yasağı sadece bahane. ankara emniyeti bunu zamanında ankaragücü gençlerbirliği taraftarlarına da yapıyordu. polisle ankaragücü taraftarının üstelikte tribünde kavgalarına çok şahit oldum.stad dışında da üzerimize atlı polislerle saldırılıyordu. ama onlar eskilerde kaldı. sonuçta polisi suçlamak istemem ama 19 Mayıs stadyumunun bahçesindeki çevik kuvvet ekiplerinden beklenen!!! bir davranış. yiğidolarımıza yapılan bu hareketi kınamaktan baska birşeyde gelmez elimizden....
yigidolar06 19.10.2009, 11:33 o stadda her hafta maç izliyorum bugunki gibi ...ankaragucu tribünlerinde neden olmuyor bu polisin gelip taraftar alması..madem öyle birde ankaragücü tribününden alın bakalım sigara içen birini? gücünüz Sivas a Sivaslıya mı yetiyor.. Standartsa tek taraflısını istiyoruz çift taraflısı işin rengini değiştiriyor...!Merak etmeyin onlarıda maçtan sonra teker teker topluyorlar bu yanlızca bize yapılan muamele değil
Merak etmeyin onlarıda maçtan sonra teker teker topluyorlar bu yanlızca bize yapılan muamele değil
gecekondu dan adam almak biraz sıkar maç sonrası alabilirler artık.. sivas stadında ise maç önü maç anı farketmez polis istedigi adamı hemen alır nedine gelince trübünlerde birlik beraberlik yok
yener_sahin 19.10.2009, 11:54 Polislerin bu kuralı uygulaması doğrudur.Hatta bizler maç içerisinde ok kişiyi uyardık sigara içmeyin diye.Maç esnasında gelip abimizi aldılar cezasını kestiler.Yapılan muameleye kimin tepkiyi verdiği ortada.Orda olanlar yanımızda yakınımızda olanlar biliyorlar.
yigidolar06 19.10.2009, 11:57 gecekondu dan adam almak biraz sıkar maç sonrası alabilirler artık.. sivas stadında ise maç önü maç anı farketmez polis istedigi adamı hemen alır nedine gelince trübünlerde birlik beraberlik yok
Fark emniyet md türübüne kadar gelip rica etti aşağıya inmesini rica etti içtiği sigara kamaralara yakalanmış. Ama bizim sigara içen çekirdek çitleyenler ortalığı böyle geriyor.
Bu yapilanlarin,hükümetin Sivas Belediyesini kaybetmesiyle ilgili buluyorum.Emniyetin nereye bagli oldugunu düsününce!
Bu yapilanlarin,hükümetin Sivas Belediyesini kaybetmesiyle ilgili buluyorum.Emniyetin nereye bagli oldugunu düsününce!
ne güzel bi düşünce bak
bunu hiç düşünemedik biz
ne alakası var şimdi olayı farklı yönlere çekmenin:)
merkez_emre 19.10.2009, 13:28 Birde Lütfen Site Kaynagını Gordum Soluyorum .. Haberdekı Resım Nerden Geldı Orda Olan istiyoruz anlıyananladı
aslanım sen once kac senedır trıbun kovaladıgını soyle ondan sonra resımdekılere laf at...resımdekılerin hepsı olmasada 20 tanesı ordaydı zaten yani sizle hemen hemen aynı sayılır..o yuzden bılmedıgın konularda laf atma once kımın ne oldugunu ankaraya gıdenlerın kım oldugunu ıyıce arastır sonra laf at...ha bide o resımdekı kadar trıbununu yap sonra laf at..
EsEs2626 19.10.2009, 13:52 gerçekten ankara emniyetini anlamak çok zor sanki olay çıksın diye ugraşıyorlar ya insan çoçukların elindeki pilastik bayrakları toplar mı düşünün artık
önce ank daki hayvanlara sahip çıkın gecen kızılayda üzerimde es es poları var diye 3 kişi ank.güclü saldırdı yanımda kız arkadaşım oldugu için olay büyümedi
Bende maçtaydım tribünde en az 50 kişi sigara içiyordu.Tam yanımda oturan arkadaşa patladı olay.O arkadaşın önünde kimse yoktu üstelik koltuğun üst kısmına oturmuş sigara içiyordu.Kameranın tam karşısında kabak gibi ortadaydı yakalanmasa şaşardım zaten.Emniyetten bir müdür ve 2 polis gayet kibar bir tavırla aşağıya davet ettiler ve kamera görüntülerini gösterdiler.Aslında o kadar büyütülecek birşey yoktu.
Bende maçtaydım tribünde en az 50 kişi sigara içiyordu.Tam yanımda oturan arkadaşa patladı olay.O arkadaşın önünde kimse yoktu üstelik koltuğun üst kısmına oturmuş sigara içiyordu.Kameranın tam karşısında kabak gibi ortadaydı yakalanmasa şaşardım zaten.Emniyetten bir müdür ve 2 polis gayet kibar bir tavırla aşağıya davet ettiler ve kamera görüntülerini gösterdiler.Aslında o kadar büyütülecek birşey yoktu.
bende ordaydım ama demekki polis görevini tam yapmıyor demektir
özel güvenlik yanımızdaydı hiç uyarı oldumu yok neden oda işini yapmıyor çünkü baştan bu tür bi kaç ikaz olsaydı bu duruma gelinmezdi dikkatinizi çektimi bilmem sadece bu bölüm kamara kontrolü altındaydı burda bi ilginçlik yokmu ..
bende ordaydım ama demekki polis görevini tam yapmıyor demektir
özel güvenlik yanımızdaydı hiç uyarı oldumu yok neden oda işini yapmıyor çünkü baştan bu tür bi kaç ikaz olsaydı bu duruma gelinmezdi dikkatinizi çektimi bilmem sadece bu bölüm kamara kontrolü altındaydı burda bi ilginçlik yokmu ..
Polisin taraflı davrandığı aşikar zaten tepkinin nedenide niye sadece bizi çekiyorsunuz ve bize işlem yapıyorsunuz şeklindeydi.Bildiğim kadarıyla sigara olayında uyarı zorunluluğu yok direkt ceza yazılabilir.Aslında o arkadaş biraz tedbirli sigara içseydi tespit edilemezdi.Dolayısıyla işlemde yapılamazdı.
SAKARYA750 19.10.2009, 16:08 Yorumlara baktımda %95 i saçma ve sadece buraya yazı yazmak için yazıyorlar. Görmedikleri olay hakkında yorum yapıyorlar. Orda sigara içen çoktu ve stadda sigara içmek yasaktı. Polis buna duyarsız kalmaması gerekti hepsine ceza yazamazdı içlerinden birini taraftarın önünde alacaktı ki diğerleri görsün ve sigara içmesin. Sigara içende biraz tedbirli içseydi bişey olmayacaktı. O alınan arkadaşa belki ceza bile yazmayacaklardı sadece uyaracaklardı. Sen sigara içilmesi yasak yerde uluorta sigara iç sonra polis şöyle yaptı böyle yaptı de ayıp ayıp ayıp
Del Piero 19.10.2009, 16:11 Yorumlara baktımda %95 i saçma ve sadece buraya yazı yazmak için yazıyorlar. Görmedikleri olay hakkında yorum yapıyorlar. Orda sigara içen çoktu ve stadda sigara içmek yasaktı. Polis buna duyarsız kalmaması gerekti hepsine ceza yazamazdı içlerinden birini taraftarın önünde alacaktı ki diğerleri görsün ve sigara içmesin. Sigara içende biraz tedbirli içseydi bişey olmayacaktı. O alınan arkadaşa belki ceza bile yazmayacaklardı sadece uyaracaklardı. Sen sigara içilmesi yasak yerde uluorta sigara iç sonra polis şöyle yaptı böyle yaptı de ayıp ayıp ayıp
madem yasak ozaman sigarayı stadyuma hiç almayacaklar....
Yorumlara baktımda %95 i saçma ve sadece buraya yazı yazmak için yazıyorlar. Görmedikleri olay hakkında yorum yapıyorlar. Orda sigara içen çoktu ve stadda sigara içmek yasaktı. Polis buna duyarsız kalmaması gerekti hepsine ceza yazamazdı içlerinden birini taraftarın önünde alacaktı ki diğerleri görsün ve sigara içmesin. Sigara içende biraz tedbirli içseydi bişey olmayacaktı. O alınan arkadaşa belki ceza bile yazmayacaklardı sadece uyaracaklardı. Sen sigara içilmesi yasak yerde uluorta sigara iç sonra polis şöyle yaptı böyle yaptı de ayıp ayıp ayıp
güzel yazmışsında bende ordaki pozisyonu yazayım
1.güvenlik aramasında sigaraya bakılıyor çakmağa bakılıyor çakmak alınıyor sigara serbes geç içeri.
2.içeri geçtin içerde hiç bi alanda sigara içmek yasak bırak türübünü giriş boşluğunda bile yasak devre arası dışarı çıkalım diyorsun oda yasak ozaman bırakın sahada içelim diyorsun oda yasak çatıya zaten çıkamıyorsun peki sonuç sonuç yok işte .......
SAKARYA750 19.10.2009, 16:58 güzel yazmışsında bende ordaki pozisyonu yazayım
1.güvenlik aramasında sigaraya bakılıyor çakmağa bakılıyor çakmak alınıyor sigara serbes geç içeri.
2.içeri geçtin içerde hiç bi alanda sigara içmek yasak bırak türübünü giriş boşluğunda bile yasak devre arası dışarı çıkalım diyorsun oda yasak ozaman bırakın sahada içelim diyorsun oda yasak çatıya zaten çıkamıyorsun peki sonuç sonuç yok işte .......
Sigaraları toplasalar bu seferde yine suçu polise atacaklar. Neymiş efendim Sivasta sigarayla giriliyor Sivas taraftarı olduğumuz için Ankarada girilmiyor diye. Suçu polise atana kadar ilk önce insan kendi yaptığına baksın. Ben maça gidiyorum adam gibi izliyorum polis niye gelip bana bişey demiyor... Kimse suçsuz yere cezalandırılmaz.
Sigaraları toplasalar bu seferde yine suçu polise atacaklar. Neymiş efendim Sivasta sigarayla giriliyor Sivas taraftarı olduğumuz için Ankarada girilmiyor diye. Suçu polise atana kadar ilk önce insan kendi yaptığına baksın. Ben maça gidiyorum adam gibi izliyorum polis niye gelip bana bişey demiyor... Kimse suçsuz yere cezalandırılmaz.
suçun cezası vardır suçsa kesersin cezanı.............gidersin bizi kafese kor gibi koyup etrafımızı çevirmenin ve bbg evi gibi sürekli aynı gurubu izlemenin bi mantığı olabilirmi.
siz kendinize göre yorum yapıyorsunuz.
ben gördüm yaşadım ona göre yorum yapıyorum.
oturup bişeyler yazmakla olmuyor biz kafeste hissettik kendimizi buda onların ayıbı sigara bahane ............
SAKARYA750 19.10.2009, 17:28 suçun cezası vardır suçsa kesersin cezanı.............gidersin bizi kafese kor gibi koyup etrafımızı çevirmenin ve bbg evi gibi sürekli aynı gurubu izlemenin bi mantığı olabilirmi.
siz kendinize göre yorum yapıyorsunuz.
ben gördüm yaşadım ona göre yorum yapıyorum.
oturup bişeyler yazmakla olmuyor biz kafeste hissettik kendimizi buda onların ayıbı sigara bahane ............
Polis her zaman rakip taraftarı gözetim altına alır. 4 eylüle 1000 kişilik rakip taraftar gelse Sivas polisi de aynı şekilde onları korumak gözetim altında tutmak zorundadır. Sivas taraftarı Ankarada tribünde Gençlerbirliği taraftarında dayak yese o zaman da polis nerde dersiniz. Polis orda size zarar gelmemesi için sizi gözetim altında tutuyor. Neyse siz haklısınız polis olmasın biz herşeyi yapalım diyorsunuz. Sivas polisinede laf ediyorsunuz. En iyisi polis hiç olmasın
Polis her zaman rakip taraftarı gözetim altına alır. 4 eylüle 1000 kişilik rakip taraftar gelse Sivas polisi de aynı şekilde onları korumak gözetim altında tutmak zorundadır. Sivas taraftarı Ankarada tribünde Gençlerbirliği taraftarında dayak yese o zaman da polis nerde dersiniz. Polis orda size zarar gelmemesi için sizi gözetim altında tutuyor. Neyse siz haklısınız polis olmasın biz herşeyi yapalım diyorsunuz. Sivas polisinede laf ediyorsunuz. En iyisi polis hiç olmasın
ne yapmışız nerde bi olayımız olmuş anlatında anlayalım
kimseye zarar vermedikki kimsede bize zarar versin bizi koruyormuş kimden neyi koruyor biz neyizki bizi koruyor çokmu taşkın bi taraftarız acaba
binlerce kilometreden taraftarımız gönül vermiş gelmiş maçmı izledi yo yazık be bukadarda nankörlük olmaz biz çıkışta alkışladık tüm polisleri oda bizim güzelliğimiz olsun
bi saha amirinin ayıbını tüm polisler çekemez çekmemeli burayı bi ayıralım polisleri oraya yığan bi saha amiri o ayıp ona yeter bizim yaptığımız güzellikte bize yeter aynı olayı bi yaşayında görelim uzaktan davulun sesi çoook hoş gelir derler.............
SAKARYA750 19.10.2009, 17:45 tamam kardeş sen haklısın polise gerek yok. Birgün bi deplasmanda Sivas taraftarı olarak kavga edersiniz rakipten dayak falan yersiniz zor durumda kalırsınız o zaman anlarsınız bazı şeyleri....
sinan-58 19.10.2009, 18:01 tamam kardeş sen haklısın polise gerek yok. Birgün bi deplasmanda Sivas taraftarı olarak kavga edersiniz rakipten dayak falan yersiniz zor durumda kalırsınız o zaman anlarsınız bazı şeyleri....
abi polis biz hiç bir şey yapmadan gelip etrafımızı sarmış teröristiz sanki biz sonra her statta olan sigaradan dolayı gözaltına almak istiyor gitsin teksas dan çarşıdan gfb den birini alsın yiyorsa herkese alınan güvenlik önlemlerinin bize alınmasına birşey diyen yok ama abartılı olunca sinirleniyor herkes birde rakıp takımın taraftarı yok zaten doğru düzgün kiminle döğüş çıkacak
EsEs2626 19.10.2009, 18:39 Benzer olaylar ank da bizim maçımızdada oldu trübünden bazı kişileri almak istedi emniyet olaylar çıktı biber gazı sıkıldı joblar falan maç bittikten sonra ne işlem yapacaksan yap stada tekrar sokmıcan mı para cezasımı keseceksin sonra ne oldu neden gerildi trübün gerilir tabi
sivasdergi 19.10.2009, 18:53 Çok uzatmaya gerek yok arkadaşlar. Umarım bir daha yaşanmaz bu tarz olaylar.
bir sözüm de sivas emniyetine içeri pet şişe almıyorsun sahaya atılır diye güzel benim aldıgım su 30 kuruş içerde satılan plastik bardak 1 ytl şimdi bu Allahdan revamı dışarda çay 50 kuruşa içiyoruz stad da 1.25 ytl güzel hemşehrim sivasın stadyumunda herşey ters adamlar gelir olay çıkarır koltuk kırar ona bişey yok sen bir arıza yaptıgın zaman polisler üstüne hücum eder vel hasıl kelam sivasda herşey bir garip
polis olmayacak tabiki..! halkına güvenecek devlet,devlette halkına,devlet halkın güya sağlığını korumak için yasak çıkarıyor ,ama vatandaşın neden çok sigara içtiğini neden sağlığını tehlikeye attığını hiç araştırmıyor neden araştırmıyor çünkü kendisi suçlu, işsizlik,eğitim,sağlık,ekonomi k önlemler almak yerine baskıcı ülkelerdeki gibi vatandaşın tek eğlencesini elinden almaya çalışıyor,bunun yerine ülkede ekonomik ve eğitim konusunda yeterli yatırımı yapıp vatandaşın refah düzeyi yüksek bir durumda olsa sigaradan uzak duracak,stresten uzak kalacak.
polis işine gelince,hali hzirda bir polis devletiyiz ,polis görevini yapacak devlet görevini yapacak,polis vatandaşın peşine düşüp sigara içerken ceza kesmeyecek ,asayişi sağlayacak...sigara içmek asayişsizlikse üretmeyecek ülkesinde.
polis in sigara içene ceza kesmek için kolunu başını kırarcasına (yaka paça) dışarı çıkramak kabul edilemez..
herkes görevini bilecek o stadda ki sigara içilmez tabelalarını kim gördü? nereye konulmuş gören varmı? sahanın içine futbolcuların göreceği yerde...
efendigardaş 19.10.2009, 21:19 BİZİM TARAFTARI EFENDİ SESSİZ GÖRÜP YÜKLENİYORLAR TRÜBÜNDEN ADAM ALMAK İÇİN SİGARAYI BAHANE EDİP BOŞUNA GERGİNLİK YARATTILAR ÇOK AYIP ETTİLER ONLARIN YÜZÜNDEN MAÇ SEYREDEMEDİK...***:mad:
polisin Ankara'da SİVAS'lıya yaptığı çok ayıptı.Haydi Diyarbakır'da aynısını yapsın , HELAL OLSUN. Gerçek sivaslılar maçtaydık.
altuntas58 20.10.2009, 00:10 mac boyunca kameraları üzerimize doğrultan devamlı cekim yapan enmiyet bizleri cileden cıkardı olaya bende şahit oldum uzun süre emniyeti protesto ettik ama alan kim
altuntas58 20.10.2009, 00:28 burda konuşacağına git politikacı ol yada dizilerde senarist, böyle hayal ürünü malzemeleriin ancak orda iş yapar. senin gibi insanları iyi tanırım sanırım sende istanbul gazi mahallesinde oturan polisi taşlayan sivaslılardansın yani sivasdan kovulmuş gercek sivaslı olmayanlardan..
Öncelikle polis teşkilatımızın tamamını bu işten ayırmak isterim her polis kötü gibi algılanmasın sözüm büyük çoğunluğu teşkil eden polisreimize halk arasında polisimize yaklaşımımız albina58 kardeşimin yazdığı gibi ben dün ankaradaki mactan sonra notumu verdim bu teşkilar daha çok eğitimden gecemelidir stadyumdaki bütün sivaslıların nefretini kazandılar Sende sırf bu mesaja karşılık vermek için üyü olmuşsun sizin bahsettiğiniz adamı yani albina58 çok yakından tanırım hiçte sandığınız gibi birisi değil vatan sever canını bu vatan için seve,seve verecek onurlu şerefli bir türk evladı polis teşkilatının hepsi değil ama %50 arkadaşımızın tarifine tıpa tıp uyuyor polisin gecmişte ve günümüzde bariz örnekleri varken gercekleri kabul etmiyorsan size diyecek sözüm yok
SAKARYA750 20.10.2009, 00:53 polis olmayacak tabiki..! halkına güvenecek devlet,devlette halkına,devlet halkın güya sağlığını korumak için yasak çıkarıyor ,ama vatandaşın neden çok sigara içtiğini neden sağlığını tehlikeye attığını hiç araştırmıyor neden araştırmıyor çünkü kendisi suçlu, işsizlik,eğitim,sağlık,ekonomi k önlemler almak yerine baskıcı ülkelerdeki gibi vatandaşın tek eğlencesini elinden almaya çalışıyor,bunun yerine ülkede ekonomik ve eğitim konusunda yeterli yatırımı yapıp vatandaşın refah düzeyi yüksek bir durumda olsa sigaradan uzak duracak,stresten uzak kalacak.
polis işine gelince,hali hzirda bir polis devletiyiz ,polis görevini yapacak devlet görevini yapacak,polis vatandaşın peşine düşüp sigara içerken ceza kesmeyecek ,asayişi sağlayacak...sigara içmek asayişsizlikse üretmeyecek ülkesinde.
polis in sigara içene ceza kesmek için kolunu başını kırarcasına (yaka paça) dışarı çıkramak kabul edilemez..
herkes görevini bilecek o stadda ki sigara içilmez tabelalarını kim gördü? nereye konulmuş gören varmı? sahanın içine futbolcuların göreceği yerde...
Kardeş başta polis olmayacak yazıyorsun sonra polis görevini yapacak yazıyorsun. Polis çok merkalıydıya şurda bir iki tane sigara içen bulsamda ceza yazsam diye. Ben kendim polisim ve bu işleri hepinizden iyi bilirim. Bir kişiye ceza yazmak için önce şikayet edilmesi gerek. Şikayet olmazsa polis bişey yapmaz en fazla uyarır ceza yazmak polisin işine gelmez çünkü karakola gideceksin tutanak tutacaksın vs işleri var. Ben 4 eylülde maçlarda 10 dk da bir sigara içiyorum ama ADAM gibi içiyorum ve kimse bişey demiyor... ''sigara içmek asayişsizlikse üretmeyecek ülkesinde.'' demişsin sigara içmek açık alanlarda serbest git orda iç her yerde yasak değil ki. Senin örneğin aynen şuna benziyor adam doğuştan hırsızsa anasına söyle doğurmasın o zaman.. Yazdıkların çok saçma ya yaşın küçük yada hiçbişey bilmiyorsun. Hayatta bazı şeyler yanlış olmalı ki doğruluğun anlamı ortaya çıksın. Herkesin karnının tok olduğunu düşün. Açlık olmazsa o tokluğun anlamını kimse bilmez.
chatlaqyigido58 20.10.2009, 01:08 Öncelikle polis teşkilatımızın tamamını bu işten ayırmak isterim her polis kötü gibi algılanmasın sözüm büyük çoğunluğu teşkil eden polisreimize halk arasında polisimize yaklaşımımız albina58 kardeşimin yazdığı gibi ben dün ankaradaki mactan sonra notumu verdim bu teşkilar daha çok eğitimden gecemelidir stadyumdaki bütün sivaslıların nefretini kazandılar Sende sırf bu mesaja karşılık vermek için üyü olmuşsun sizin bahsettiğiniz adamı yani albina58 çok yakından tanırım hiçte sandığınız gibi birisi değil vatan sever canını bu vatan için seve,seve verecek onurlu şerefli bir türk evladı polis teşkilatının hepsi değil ama %50 arkadaşımızın tarifine tıpa tıp uyuyor polisin gecmişte ve günümüzde bariz örnekleri varken gercekleri kabul etmiyorsan size diyecek sözüm yok
Ben sivasta doğdum sivasta büyüdüm sivasın suyunu içip ekemeğini yedim gün geldi işimden dolayı sivastan ayrılmak zorunda kaldım bende bir polisim ve kendi memleketimde görev yapamıyorum ne zorluklarla çalıştıgımızı ancak polisler ve yakınları bilir arkadasını iyi tanıdıgını bu vatan için seve seve canını verecegini söylüyorsun bu vatan parça parça sevilmez askeri ayrı polisi ayrı sevilmez bugün en çok güvendigimiz adalet sisteminde bile çatlaklar ayrıksılar yokmu neden bazı insanların yüzünden tüm polisler aynı kefeye konuyo neden belden aşagı vuruluyor.
Burdaki en büyük yanlış zaten site editörlerinin yaptıgı bu haber yazacak başka bişey kalmadı mı? Herşey yolundamı takımımız kayıpsız yoluna devam mı ediyorda magazin haberi gibi bu haberi yapmışlar milleti polise sövdürüyorlar. bu siteyi yataktan kalkar kalkmaz açıyorum bakıyorum yeni bi gelişme varmı diye belki mesaj yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum ama bu şekilde oldugu sürece girmem artık kimse kendisine sövülmesini istemez.
Sözüm ona arkadas eger sevmiyorsan polisi başın sıkışınca polis diye bağırma 155 i de arama. o arkadasın gibi insanlara söyleneck tek bi sıfat vardır o da nankör. Bizim gecemiz gündüzümüz belli değil çalışıyoruz birinin başına bir iş gelmesin diye tamam paramızı da alıyorz ancak bir kesim polis bişeyler yapıyor diye böyle ağır ithamlarda bulunmaya kimsenin hakkı yoktur.
Ya yediğin tabağı pislemeyeceksin yada pislediğin yerden yemeyeceksin...
o stadda her hafta maç izliyorum bugunki gibi ...ankaragucu tribünlerinde neden olmuyor bu polisin gelip taraftar alması..madem öyle birde ankaragücü tribününden alın bakalım sigara içen birini? gücünüz Sivas a Sivaslıya mı yetiyor.. Standartsa tek taraflısını istiyoruz çift taraflısı işin rengini değiştiriyor...!
KARDEŞ GALATSARAY ANKARGÜCÜ MAÇINDA EN 50 KİŞİYE SİGARA CEZASI KESİLDİ...
BU SİZİN YAŞADIGINIZ OLAYLARI BİZ HER HAFTA YAŞIYORUZ İÇERİ PANKART SOKMAMIZ BİLE YASAK HATTA DAVUL BİLE EGER ANKARAGÜCÜ MAÇLARINA GELİYORSAN ANKARA EMNİYETİNİN BİZE TUTUMUNU İYİ BİLMEN GEREKİR
SAKARYA750 20.10.2009, 01:18 Son sözümü ilk olarak söylemekte fayda vardır.
Ayı dan post,
Polis'den dost olmaz.
Yıllardır takip ederim,özellikle 1980 li yılların ortasından sonra aşiret reislerinin dayatmaları sonucu kürt polisler kum gibi kaynamaya başladılar.
Ondan sonrası da zaten Allah'lık oldu,her geçen gün bir haber kanalında çökertilen bir suç örgütü varsa ya yöneten yada içinde mensup polisler olmasın.ispatlı örnek mi,çökertilen bir suç örgütü,fırat Delibaş ve adamları.organize suçları,doğu ve g.doğudan getirtilen çocuklara kap-kaç yaptırmak,çek-senet ve benzeri adi suçların yanında uyuşturucu madde satmak. Yakalandığında çete başı fırat delibaş'ın evinde sokağı gözetleyen kamera sisteminden,elindeki iki ayrı cep tel.nun bir polis memuruna ait olması yanında,gizli odasında polis frekans yanının bulunması ve 24 saat takibi .
Bu sadece bizim konumuz dahilinde taraf olan polis teşkilatı hakkında açıklayıcı bir gerçek yanında diğer yandan genel kanı şudur ki,toplumda bir baltaya sap olamamış,kendini ifade edemeyen,toplumdan kopuk insanların son çare olarak sadece maddi gelir babında beline silah taktığında kendini adam sanan insan topluluğundan başka birşey bana ifade etmiyor ne yazıkki.
gerçi bir kaç zamana kadar polis devletliğinden zabıta devletliğine terfi edeceğiz,o zaman ne olacak belli değil ancak görünen şu ki:Bilinçli bir şekilde bir güdüm altına sokulmak istenen polis teşkilatı içerisinde son günlerde sokak aralarında gezen çingene karıların evlere vardığında açtıkları bohça gibi dosya açan hükümet in bilinçsiz politikalarına alet olan bu teşkilat,geçtiğimiz günlerde bursa da yaşanan olaylar içinde özellikle bir kaç üzerinde psikolojik baskı yaparak ileriki günlerde sportif olaylar ile gündem değiştirmeye zemin hazırlıyor olmayalar.
En üzüldüğüm nokta ise ister bu konu ile bağdaştırınız isterse bağdaştırmayınız,hemşerilerimi zin toplumun hiçbir bölümünde birlik ve beraberlik içerisinde olmamalarıdır.Bir Sivas'lı üç beş çapulcunun önünde çiil cücügü gibi dağılmamalıdır.
Bu yazının altınada 3-5 kuruşlukluk rüşvet bilmem ne yazmışsın. Yazdıklarına dikkat et. Bilgisayarı olan cahiller konuşur sa böyle olur işte. Senin genel olarak Polis diye yazdığın şey 10 000 lerce vatan evladından oluşuyor. Polis hiçbir zaman kafasına göre iş yapmaz. Diyelimki yaptı staddaki polis haksızdı. Sen bu yüzden tüm polis teşkilatına bu şekilde konuşamazsın. Heryerde bu şekilde insan çıkar. Polistede çıkar asker de de savcı hakim ne arasan hepsinde çıkar. 1 kişinin yaptığını 10000 lerce kişiye maletme. Ben Zonguldaktayım ve burda bir tanede değil 2 tane Sivaslı var. Bu Sivaslıları kimse sevmez bende sevmem çünkü 2 side adinin en önde gideni. Bende şimdi bu 2 Sivaslı yüzünden bu Sivaslıların hepsi bilmem ne mi diyeyim. Sizin çoğunuzun yaptığı şey de buna benziyor işte. Yanlış anlaşılmasın Bende Sivaslıyım
güzel gardaşım beş parmagın beşi bir olurmu hiç emniyet camiasında iyisi var kötü var sen yatagında uyurken onlar gece nöbette yahut gece deviryesinde haydutun çakalın peşinde koşuyor
ne garip olayı bi polis kamarası başlattı bi saha komiseri bu düzeye getirdi tüm ülke polisi olaya karıştı sanki biz polisimizi seviyoruz onları yönetenler o emri verenler duysun amiri ne derse polis oraya yönelir
sade bu konuyu görüpte üye olan polis kardeşimiz siteminde ne kadar haklı acaba bi düşünse ama yok sanki tüm polis teşkilatını karşımıza aldık hakaret ediyoruz ne yazık demekki bizler birşey bilmiyoruz orada yaşananları defalarca yazdım hala başka yönlere çekmenin ne mantığı olabilirki
konu başlığına sitem edenler ne alakası var bu konunun diyenler çoğalıyor
yakında bizi vatan haini diyede yazarlarsa hiç şaşırmam ............
RECEP_YÜKSEL 20.10.2009, 08:24 Bakın arkadaşlar ben 1968 doğumluyum ve hep bize öğretilen birşey vardı Devletine, Polisine, Askerine ve Memuruna karşı gelmeyin bu şekilde büyütüldüm ve o saygıyı hiç eksik etmedim geçen seneye kadar evet geçen seneye kadar Fenerbahçe - Sivasspor arasında oynanan Türkiye Kupa maçından sonra tüm fikirlerim değişmiştir
O gün yaşadıklarım bana bu güne kadar hep savunduğum Polislerin bana karşı yaptığı haksızlık ömür boyu unutamam dedim ya baştan bizde devlete karşı durmak olmaz olmadıda orda karşı türbüble takışan abilerimize bırakın boşverin dedim ve geri dönerken burayı iyi okuyun ben arkadaşları uyarmı ş olay çıkmasın diye geri dönerken türbünde 15- 20 taraftar varken 60 polis vardı yani bir olay varsa çevirse hepimizi alır ama hayır onlara verilen görev varya ellerindeki o jop birden arkadan kafama inince ne olduğunu şaşırdım hadi dedim bir polis psikolojisi dedim olayı büyütmeyelim dedim bu sefer bende davacı oldular ve 11.12.2009 Kadıköy adliyesinde Devlete karşı suç işlemekten hakim karşısına çıkacam benim en çok zoruma gidende jop değil orda bir suçlu bulunması gerekiyordu ve kurban Oğlumun yanında ben seçildim ve gece saat 03:25 e kadar oğlumla berbare karakolda bekletildik bunun neresinde adalet biri bana anlatsın ben yeri geldiğinde karşı takıma Hkleret ettim yeri geldiğinde sebepsiz hakeret eden elamanlarada kızdım ama ne yaparsan yap benim develet karşı olmak suçunda mahkemeye çıkmam benim yetişdirilme tarzıma göre en büyük suçdu ve o polis zevk için beni o duruma düşürdü siz olsanız ne yapardınız bana inanmayan varsa o gün orda olan arkadaşlara sorsun beni aldıklarında hastaneye götürecekler dedim karakola değil anlayan anlar,
Birde sigara içen adamı tesbit eder cezasını keser dışarı almaz maç 2-0
O psikolojiyi düşünürsen yapılan tamam yanlış.
yigidolar06 20.10.2009, 09:56 bende ordaydım ama demekki polis görevini tam yapmıyor demektir
özel güvenlik yanımızdaydı hiç uyarı oldumu yok neden oda işini yapmıyor çünkü baştan bu tür bi kaç ikaz olsaydı bu duruma gelinmezdi dikkatinizi çektimi bilmem sadece bu bölüm kamara kontrolü altındaydı burda bi ilginçlik yokmu ..Bütün stad kamara ile çekim yapılıyor hatırlatım
SİVASSPOR TARAFTARINI HOLİGAN İNGİLİZLERLE BİR TUTAN BU ANLAMSIZ TAVRI KINIYORUM..!!!! MAÇ 2-0 OLMUŞ KİMSEDE BİR TAŞKINLIK BELİRTİSİ YOKKEN YAPILANLARI HAKETMEDİK....
Kardeş başta polis olmayacak yazıyorsun sonra polis görevini yapacak yazıyorsun. Polis çok merkalıydıya şurda bir iki tane sigara içen bulsamda ceza yazsam diye. Ben kendim polisim ve bu işleri hepinizden iyi bilirim. Bir kişiye ceza yazmak için önce şikayet edilmesi gerek. Şikayet olmazsa polis bişey yapmaz en fazla uyarır ceza yazmak polisin işine gelmez çünkü karakola gideceksin tutanak tutacaksın vs işleri var. Ben 4 eylülde maçlarda 10 dk da bir sigara içiyorum ama ADAM gibi içiyorum ve kimse bişey demiyor... ''sigara içmek asayişsizlikse üretmeyecek ülkesinde.'' demişsin sigara içmek açık alanlarda serbest git orda iç her yerde yasak değil ki. Senin örneğin aynen şuna benziyor adam doğuştan hırsızsa anasına söyle doğurmasın o zaman.. Yazdıkların çok saçma ya yaşın küçük yada hiçbişey bilmiyorsun. Hayatta bazı şeyler yanlış olmalı ki doğruluğun anlamı ortaya çıksın. Herkesin karnının tok olduğunu düşün. Açlık olmazsa o tokluğun anlamını kimse bilmez.
polis olmayacak derken polis stadyumda olmayacak anlaminda dedim,senin yaşın ufak sanırım,zaten senin gibi çocukları hemen polis yapıp vatandaşın psikolojisinden anlamayan görevlililer yaratıyor...sen stadyumda 10 dakikada 1 sigara içiyormuşsun,içersin tabi sen polissin girip çıkmanda sorun yok,maç izlemeye gelen vatandaş sigara içmeden 90 dakika nasıl sabredecek(tiryakiler için) senin anlayacağın ,polis beline silahı takıp eline kimliği alınca kendini he-man sanıyor,sigara içen vatandaşı saha dışına almak için davranışları kabul edilemez..
bortecine 20.10.2009, 16:37 Sivaslı polis hemşehrilerimiz kendilerini bir sorgulasın bakalım. Neden emniyet hakkında böyle şeyler yazılıyor die bi sorgulasın?
bortecine 20.10.2009, 16:42 Kardeş başta polis olmayacak yazıyorsun sonra polis görevini yapacak yazıyorsun. Polis çok merkalıydıya şurda bir iki tane sigara içen bulsamda ceza yazsam diye. Ben kendim polisim ve bu işleri hepinizden iyi bilirim. Bir kişiye ceza yazmak için önce şikayet edilmesi gerek. Şikayet olmazsa polis bişey yapmaz en fazla uyarır ceza yazmak polisin işine gelmez çünkü karakola gideceksin tutanak tutacaksın vs işleri var. Ben 4 eylülde maçlarda 10 dk da bir sigara içiyorum ama ADAM gibi içiyorum ve kimse bişey demiyor... ''sigara içmek asayişsizlikse üretmeyecek ülkesinde.'' demişsin sigara içmek açık alanlarda serbest git orda iç her yerde yasak değil ki. Senin örneğin aynen şuna benziyor adam doğuştan hırsızsa anasına söyle doğurmasın o zaman.. Yazdıkların çok saçma ya yaşın küçük yada hiçbişey bilmiyorsun. Hayatta bazı şeyler yanlış olmalı ki doğruluğun anlamı ortaya çıksın. Herkesin karnının tok olduğunu düşün. Açlık olmazsa o tokluğun anlamını kimse bilmez.
Eskisi gibi değil bazı şeyler. Şimdiki emniyet sırf meslek iş bulamadığından dolayı bu işi yapıyor. Çoğuda polis iç güdüsü ile hareket etmiyor.
Bakın mesela
doktor ve polis.
Birisi gönülden.
Birisi işsizlikten o işi yapıyor.
Haksızmıyım hemşehrim.?
nerde görülmüş askerligini yap şartların uyuyorsa bir de sınavı kazanırsan al sana polis olursun polislik meslegi işsiz kalırsan yapılır yoksa her babayigidin kaldıracagı meslek degil gecen gündüzün belli degil
SAKARYA750 22.10.2009, 06:43 polis olmayacak derken polis stadyumda olmayacak anlaminda dedim,senin yaşın ufak sanırım,zaten senin gibi çocukları hemen polis yapıp vatandaşın psikolojisinden anlamayan görevlililer yaratıyor...sen stadyumda 10 dakikada 1 sigara içiyormuşsun,içersin tabi sen polissin girip çıkmanda sorun yok,maç izlemeye gelen vatandaş sigara içmeden 90 dakika nasıl sabredecek(tiryakiler için) senin anlayacağın ,polis beline silahı takıp eline kimliği alınca kendini he-man sanıyor,sigara içen vatandaşı saha dışına almak için davranışları kabul edilemez..
Biz çok meraklıyızya bilmem neyin takımının maçlarına 4 saat önceden gidip maç bitimindenden sonra yok hakemleri koru yok futbolcuları koru herkes gitsin evine yatsın biz s.... maçının ceremesini çekelim. İzinli günün olsa maça gel. Gecede çalışmışsın gündüz maça gel. Gece çalışmaya gideceksin gene maça gel..Ben stadda polis olduğumdan sigara içmiyorum yanımda herkes içiyor ve stadda sigara içilmesinede karşı değilim ama içen de ADAM gibi içsin ayrıca maçlara gidip çıkarken de biletimi alıyorum merak etme Sivasspor için paradan kaçmayız. Ben oraya 10 kişi birden geliyorum. Böyle önyargılı olduğuna göre sana ne desem boş.
SAKARYA750 22.10.2009, 06:56 Eskisi gibi değil bazı şeyler. Şimdiki emniyet sırf meslek iş bulamadığından dolayı bu işi yapıyor. Çoğuda polis iç güdüsü ile hareket etmiyor.
Bakın mesela
doktor ve polis.
Birisi gönülden.
Birisi işsizlikten o işi yapıyor.
Haksızmıyım hemşehrim.?
Hadi o zaman polis ol da görelim yada çocuğunu polis yapta görelim. Önce Öss den en az 210 puan alacaksın. Sonra Polislik için ön mülakatı geçeceksin. Sonra polislik sınavına gireceksin. 500 000 kişi içinden ilk 5000 kişi içine gireceksin. Ardından tam teşeküllü sağlık raporu alacaksın ki burda sınavı kazananların %30 u eleniyor. Sonra 2 yıl Polis m.y.o. nda okuyacaksın. 2 yılda cezalardan dolayı da %10 u eleniyor. Polis okulu bitince atandığın yerde 1 yıl deneneceksin uygun görülürsen polis oluyorsun. Senin cahilliğin ortadaki bunları bilmiyorsun. Ayrıcada yazdıkların çok yanlış şimdi sana ağır şeyler söyleyeceğim ama o zaman haksız olacağımdan susuyorum. Senin gibi Sivaslı olmasın daha iyi. Biz gece gündüz milletin güvenliği için çabalıyoruz. Şu formda 3-5 tane geri zekalı çıkıyor adamın canını sıkıyor.
|