Orijinalini görmek için tıklayınız : Pozisyonları Değerlendiremedik

SivasSpor.Com
19.10.2009, 10:13
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnunnbask.jpg

Gençlerbirliği müsabakasının ardından görüşlerini dile getiren Başkanımız Otyakmaz “Bu iş hep böyle devam etmeyecek. Kötü günler elbet sona erecek. Güzel günler gelecek"....

Başkanımız Mecnun Otyakmaz ise yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral ile ilk maça çıktıklarını ifade ederek, Hocamızın ilk maçında özellikle ilk yarıda rakibimize oranla daha iyi oynayan taraf bizdik. Pozisyona da girdik, ancak bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda ise sezon başından beri gelen bireysel hatalardan yediğimiz gollerle 2-0 mağlup olduk. Bu iş hep böyle devam etmeyecek. Kötü günler elbet sona erecek. Güzel günler gelecek diye konuştu.

sivasspor.org.tr

Salim58
19.10.2009, 10:16
iyi güzelde başkanım adam topu boş kaleye vurmaktan aciz bunlara ne demeli tamam hep böyle devam etmeyecek ama nezaman düzelecek bekliyoruz bekleyeceğiz bakalım

ready
19.10.2009, 10:18
sorun hoca da degil bu takımın ahı gitmiş vahı kalmış bu takımı bu hale getirenler şimdi baksınlar eserlerinden sevinç duysunlar

bortecine
19.10.2009, 10:20
Hangi posiyonlardan bahsediliyor ilk yarı bir 2. yarı bir posizyon başka ne vardı? Başkan gerçekleri gör sende artık

ercan_dpinar
19.10.2009, 10:24
BAŞKANA KATILIYORUM ZOR POZİSYONA GİRİYORUZ GİRDİĞİMİZİDE BOŞ KALEYE ATAMIYORUZ
VAR TAKIMDA BİŞEYLER AMA ANLAMADIM

muratugur58
19.10.2009, 10:27
degerli başkanım artık söylüye söylüye dilimizde tüy bitti.bu takımda takım ruhu kalmamış.önceden yazdıgım gibi acilen bu takıma ankara sporun sag bek ve sol beki acilen alman lazım yoksa ikinci liğden bu takımı çıkarmak için 15 trilyıon harcaman lazım .geç kalmadan lütfen yap birşeyler başkanım.atı alan üsküdarı geçti .

shang
19.10.2009, 10:32
hocada değil iş takımda ruhları gitmiş mücadele güçleri gitmiş tamamen bitik

kemalk58
19.10.2009, 10:35
ALLAH AŞKINA TARAFTAR GÜLMEK İSTİYOR.

--------------------------------------------------------------------------------

ALLAH AŞKINA ;
BU TARAFTAR GÜLMEK İSTİYOR...
TAKIMA FAYDASI OLMAYAN ; FUTOLCULARI LÜTFEN TAKIMDAN KESİN SAYIN YÖNETİCİLERİMİZ , VE HOCAMIZ ..
OYNATMAYIN , DİNLENSİNLER , O KADAR İYİ VE KENDİNİ GÖSTERMEK İSTEYEN TAKIM ARKADAŞLARIMIZ VARKEN ISRARCI OLMAYIN LÜTFEN :
LÜTFEN YÖNETİCİLERE VE HOCAMIZA BUNLARI İLETECEK BİRİLERİ OLSUN..

SİVASSPORA ; İNANMAYAN VE SİVASLIYIM , VE SİVAS İÇİN VE YİĞİDO İÇİN OYNAMAYANLAR , HİÇ OYNAMASINLAR ....

TAKIMIN İSKELETİNİ OLUŞTURUN . NE OLUR ....
TAKIMIN İSKELETİ YOK HALA... BİR TAKIM YOK ORTADA YOK...
TAKIMDA RUH YOK...

NEYMİŞ EFENDİM , BİZ İYİ OYNADIK , AMA YENİLDİK... BUMU MAZARET.. BUMU TESELLİ ;
BIRAKIN ANTALYA MAÇINDAKİ GİBİ OYNAYALIM AMA SONUNDA BİZ GÜLELİM...

DEĞİLMİ YANİ BENİM GİBİ HER YİĞİDO BÖYLE DÜŞÜNÜYOR.. YANİ :
YETER ARTIK BİZ YENELİM.. BİZZZZZZZZZZZ
BİZ GÜLELİM BİZZZZZZZZZ.......
BOYNUMUZ BÜKÜK OLMASIN ARTIK...

BİZ SİVASLIYIZ. VE DÜNYA YİĞİDO OLDUĞUMUZU TANIDI...BİZE YİĞİT O DİYORLARDI.. ARTIK YİĞİT O DEMİYORLAR... BOYNU BÜKÜK O DİYORLAR...

AMA ALLAHTAN UMUDUMUZU HİÇ BİR ZAMAN KESMEDİK VE KESMİYORUZ.

TAKIM İNŞALLAH DÜZELECEK... YETERKİ İNANSINLAR... BU HAFTA YENECEĞİZ DESİNLER... İNŞALLAH YENECEĞİZ....
BİZLER İNANIYORUZ...
BÜTÜN YİĞİDOLARIN SİVASLILARIN , VE TAKIMIN - YÖNETİCİLERİN VE HOCAMIZIN ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN...

NE OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ VE HOCAMIZ VE FUTBOLCULARIMIZ ; BU TARAFTTARI HAFİFE ALMAYIN ; ÜZMEYİN VE LÜTFEN KÜSTÜRMEYİN...
İNANIN BUNA SIRF TAKIMA DESTEK OLMAK İÇİN 5 TL Yİ BULMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ VAR..
SIRF SİVAS İÇİN SIRF SİVASSPOR İÇİN..
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

kaptann58
19.10.2009, 10:52
BAŞKANIM BİZE ÇOK GÜZEL GÜNLER YAŞATTIN VERDİĞİN BÜTÜN SÖZLERDE DURDUN BUNDAN SONRADA DURACAĞINI BİLİYORUZ NE OLUR ARTIK TAKIMA Bİ EL AT HER KERAMETİN KENDİNDE OLDUĞUNU SÖYLEYEN BÜLENT HOCA TAKIMI VE BİZLERİ BU HALE DÜŞÜRDÜ SANA SONUNA GÜVENİYORUZ BU TAIMI DÜZLÜĞE ÇIKAR BAŞKANM SENİ SEVİYORUZZZZZZZ.

noname87
19.10.2009, 11:01
ilk başta petkodan ersenden kurtulmamız lazım bu adamlar miladını doldurmuş defansa en az iki takviye lazım uğur kavukta sıradan bir adam yasin zaten bank asya yolcusu forvet iyi kamanan ibrahim şahin mehmet yıldız agbetu bunları güveniyorum oraya takviyeye gerek yok

karakocyakup58
19.10.2009, 11:05
2. sezonu bekliyecezzz baska çare yok mehmet yıldız yokkk apdurahman dereli yokk ersenle yasin oynadıgı sürece takımda ne forvet nede defans yok yok ta yok bu takımı ligde tutacak transverler lazım sezonu 50 puanla kapatmamız lazım bizim tek ilacımız sezon yarısı allah verdede o zamana mehmet yıldız düzele form tuta

ready
19.10.2009, 11:11
sivasspor için reçete yazmak için uzman olmaya gerek yok ersen martin,yasin çakmak,petkoviç,ugur,erman sözleşmeleri derhal fesh edilmeli yerlerine adam gibi topçu alınmalı yoksa bu takımdan bir cacık olmaz ha bu kadrodan başarı bekleyen varsa ya futboldan anlamıyor ya da görmelerinde bir sorun var

58delikanli58
19.10.2009, 11:17
hata hocada ve baskanda degil!!!
oyuncularda hirs yok!!
ve hocamizin dedigi gibi hic kendi lerine güvenmiyorlar
korkarak oyniyorlar:mad:

ahbey
19.10.2009, 11:28
Herkes Ersen Martin'e yükleniyor. Ersen Martin ilk 11 de oynamadığı zaman takımın forvet gücü azalıyor. Gol atamazsak bile kaleye vuruş yapabiliyoruz.
Kamanan çok iyi golcü olabilir ama lütfen bir Ersen'in bir de Kamanan'ın oyun tarzına bakın. Ersen top saklayabilen, topları kendi takım arkadaşlarına ulaştırabilen ve top indiren bir futbolcu. Kamanan ise bu yapının tam tersi, mesela Gençlerbirliği maçında aldığı topların %70-%80'nini kaybetti.
Kamanan ceza alanı içinde oynar ise faydalı oluyor. Ersen ise hem ceza alanı içinde hem de dışında faydalı oluyor. Bana göre ersen martin iyi futbolcu..

Kederli Yiğido
19.10.2009, 11:29
keramet hocada değilmiş demek. O kadar dedik dinletemedik. Sivasspor'a daha kaliteli hoca lazım.

Besyo_cu
19.10.2009, 11:39
Hocada ne suç var böyle bir yorum olabilir mi ? Transferleri Muhsin Hoca yapmadı , Bu takıma sezon başından beri antreman yaptıran da bu adam değildi.

Henüz 1 haftalık bir hoca biraz zaman tanıyın. Bu kadar acımasız olmak sadece takıma zarar verir...

giants
19.10.2009, 14:36
Herkes Ersen Martin'e yükleniyor. Ersen Martin ilk 11 de oynamadığı zaman takımın forvet gücü azalıyor. Gol atamazsak bile kaleye vuruş yapabiliyoruz.
Kamanan çok iyi golcü olabilir ama lütfen bir Ersen'in bir de Kamanan'ın oyun tarzına bakın. Ersen top saklayabilen, topları kendi takım arkadaşlarına ulaştırabilen ve top indiren bir futbolcu. Kamanan ise bu yapının tam tersi, mesela Gençlerbirliği maçında aldığı topların %70-%80'nini kaybetti.
Kamanan ceza alanı içinde oynar ise faydalı oluyor. Ersen ise hem ceza alanı içinde hem de dışında faydalı oluyor. Bana göre ersen martin iyi futbolcu..

Bak degerli kardesim ben bu kiyaslamayi dogru bulmuyorum.Ersan Bana göre artik miladini doldurmus. düzelmek icin kendisininde gayreti yok.inan bana ersana taninan sans lig basladigindan bu tarafa Kamanana inaniyorumki hem takim olarak ligin dibinde olmazdik hemde kamanan bu ligde gol kralaligina aday olurdu... kamanana saniyorum takim icinde gruplasmis bir takim Futbolcu yapisinin kiskancligi ve tavri var bu adam takim arkadaslarindan yeteri kadar top alamiyor.sadece Erman denen oyuncumuz kamananla uyumlu oynasa idi su ana kadar Kamanin en az 10 golü vardi. digerleri ha keza. kamanan oynadigi maclarda pas alip attigi tek gol Ibrahim Sahinin pasi var. Orta saha Forvetini calistirmiyor bencil,egoist ve daginik oynuyor. kisaca akli ile oynayip oyun daraltan yok pres yapan rakibi ortasahada karsilama anlayisi bizim takimda yok..Dikkat edin Top rakipdeyken rakibi karsilayan defansimiz oluyor.. Modern futbol da bu yok bunu yaparsan rakibine yari yariya zaten her pozisyonda gol sansi veriyorsun demektir..
Bizim ortasahamiz sorunlu. kanatlar sorunlu göbek sorunlu defans ve ortasaha arasi sorunlu.. defansin bukarad hata yapiyor diye siritmasinin altinda bu gercek var.. Ayrica Ersan Kamana nin kiranponunun civisi bile olamaz Kamanan her yerden gollük vurus yapabilecek nitelik de biri yeterki arkadaslari ona bu sansi sürekli versin.ersan dedigin adam en az bes macda cercevenin dibinde zor olani yapip topu disari atiyor..Onun icin Kamanan Bu takimin Can simidi Mehmet yildiz geldiginde Bu Hucum gücü katbe kat artacak..

cılgınsivas58
19.10.2009, 15:15
başkanım bu takım ne zaman düzelecek çıkmaz ayın son çarşambasımı ne zaman iyi günler gelcek çok merak ediyom

sevda58
19.10.2009, 15:23
Baskan zaten bir siz kaldiniz inandigimiz guvendigimiz, ama artik biseyler yapma zamani geldi...

olukmanlıhuseyi
19.10.2009, 15:39
Takımı maffettiniz ikinci lige düşünce mi düzelecek?

58_babacan_58
19.10.2009, 18:24
BU TAKIMDA GÜVEN OLMADIĞI SÜRECE HİÇ BİR POZİSYONU DEĞERLENDİREMEZ BU TAKIM..!!!

kadirakin58
19.10.2009, 18:40
lütfen yasin takımdan kovulsun. başka hiçbir şey istemiyorum. yasin oynamazsa o maçı kazanırız.

Berkkaya5858
19.10.2009, 18:49
inşallah sayın başkanım tek temennimiz sivassporumuzun başarısıda yalnız bu futbolla zor

akkuzu
19.10.2009, 19:09
Başkanım lütfen kendimizi kandırmayalım artık bu takıma alınan oyunculardan Kadir ve İbrahim şahin hariç hepsini geri gönder lütfen.Gelenlerin formsuzluğuna bizim eski oyuncularda uyum sağlayamayınca ortaya bozuk bir görüntü çıkıyor.Bu takıma önce 2 tane santrofor lazım biri mehmet gibi sırtı dönük biri gölcü lazım mehmetten artık umudu kestik Allah şifa versin diyelim çocuğa göz değdi.Taraftar hiç fazla birşey beklemiyor alltan 4.bitirsin yeter biz takımımızın ne olduğunu demekki herkesten daha iyi görüyoruz.bu takım daha hazırlık maçlarında düzelmesinin zor olacağını gösterdi anlamak çok ta zor değil.Her şeyden önce takım sahaya çıkarken lütfen bir bakın %75 oyuncunun boy ortalaması 1,70 m ve altında ne bekliyoruz fizik gücü süperliğe uygun değil

akkuzu
19.10.2009, 19:11
lütfen yasin takımdan kovulsun. başka hiçbir şey istemiyorum. yasin oynamazsa o maçı kazanırız.

Bu kardeşimizede katılıyorum.Oynadığı her maç bir facia derhal gönderilirse faydalı olur

bağlamacı58
19.10.2009, 19:14
Allah büyüktür her gecenin bir gündüzü vardır

sevda58
19.10.2009, 19:20

takiminin kotu gidisinin faturasini birtek yasine cikarmayalim, digerle ondan dahami iyi, mac kaybediyoruz yasin, top kaybediyoruz yasin, gol yiyoruz yasin, biz alismisik kusuru bir tek kiside gormek, takim diye birsey yokki, eger takim iyi olsaydi yasinde boyle oynasaydi, haklisin diyecegim, kadro disi kalsin, kovulsun diyecem, ama ortada takim yok, takimin tamami vasat.

ready
19.10.2009, 19:33
takımda bir tek yasin degil ki bunların alayı bitmiş

karadavut58
19.10.2009, 20:13
ne yazalim bilmiyorum gardaslar bu takimi bu hale getirenler utansin giden hoca aldi bu oyunculari o anladiki bunlarla cokzor mac kazanmak ve gitti acisi bize kaldi muhsin hoca ne yapsin bu kadroyla bilmem bunlarin hepsi toyya adamlar topa vurmaktan acizbirde birakin bu yok iyi oynadikta soylede boylede hikaye bunlar gecensene kotu oynadik bircok macta sonuc kazandik tek umudumuz devre arasinda yeni transferler takimdan 5 oyuncu haric hepsini gondermek bunuda yapacak cok degerli baskanimiz ins sivas inda buna tam destek olmasi baska caremiz yok artik busene boyle oldu hayirlisi

efendigardaş
19.10.2009, 20:42
İLK YARI İKİ GOL BULMAMIZ GEREKİRKEN MAÇI KAYBETTİK İNANAMIYORUM POZİSYON BULUYORUZ TAKIM TOP YAPIYOR FAKAT GOL ATAMIYORUZ ACİL MEHMET YILDIZIN TAKIMA KATILMASI LAZIM ...***:rolleyes:

mucahitbaba58
19.10.2009, 20:45
bence herkes ersene yukleniyor ama o adam forveti ayakta tutan adam ileride defansi bozan ve top tutabilen biri kamanan pek kosmuyor hazir top bekliyor o benim dikkatimi cekti ersen cok savasiyor iki kisi basiyor herzman kamanan tek kisyle bile mucade edemiyor bence fazla yuklenmeyelim ersene

ready
19.10.2009, 20:46
bu takımı bu hale getiren insanlar acba merak ediyorum kafaları yastıga koydugu zaman rahat uyuyorlarmı takımın bu halini görüp vicdanları sızlıyormu takımın bu hale gelmesinde kimin katkısı varsa alkışlıyorum onları işte eseriniz gurur duyabilirsiniz

mucahitbaba58
19.10.2009, 20:49

kesinlikle kitabin ortasindan konustun bu takimi batiran bu hale getiren yasin baska sebep yok aylar once dedim bu hocayida yer dedim ve yedi
yasin hata yaptikca gol yiyoruz yiyince sonuc belli

TracyMcGrady58
20.10.2009, 00:07
Beklemekten baska caremiz yok. Yapacagimiz tek birsey var oda takima sahip cikmak. Onlar güvenlerini kazanmiyorsa bizler kazandirmaliyiz.

kaptann58
20.10.2009, 08:31
başkanım bülent hocaya bu kadar güvenmeseydin yanlış transler yapmazdık elimizdeki iyi adamları gönder ikinci lig tpocularını al ne zamn düzelecek sanmıyorum....

vexol58
20.10.2009, 10:05
Maçın ilkyarısı gerçekten iyiydik ama 2. yarı maçı hakedecek birşey yapamadık.SİVASSPOR formasını taşıyamayan oyuncularla (yasin çakmak başta) yollarımızı ayırmak ve yeni transferlerle takımı güçlendirmek dışında bir çaremiz yok gibi görünüyor.

subasi29
20.10.2009, 12:10
ilk yari baskili bir oyun ikinci yari yenilgiyi erken kabulenen basit kademe hatali yapan bir ekip...

subasi29
20.10.2009, 12:42
Haklisin Baskanim...Yinede Buyuk Bir Hevesle istahla Senin Takima El Koymani Bekliyoruz...