Orijinalini görmek için tıklayınız : Anti-Çekirdek Grubu KatıL..
GLoBe-Y-Gençlik 20.10.2009, 07:58 Facebookta Çekirdek İstemiyoruz Grubu Sende KatıL (http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=143254523250&ref=ts)
Çekirdek İstemiyoruz.. Sivas Tribünlerinde
YETER ARTIK NEREYE KADAR ..
SİVASIMIZ ALDI BAŞINI GİDİYOR...
DURDURMAMAK İÇİN...
bu konu geç kalınmış bi konu .yaw kardeşim 90 dakika çekirdek yeme ne olur. yok illa yenecek. şundan eminimki dışarda zorlasan yemez buna bi son vermemiz lazım. bağımlılık değilki bırakamıyoruz çok kolay bari bunu yapalım .....
kemalk58 20.10.2009, 08:32 KARDEŞ TEŞEKKÜR EDERİM... BEN BU KONU İÇİN KAÇ DEFA YAZDIM AMA SONUÇ ALINMIYOR...
BİZ MAÇA TAKIMA DESTEK İÇİN ,BAĞIRMAK İÇİN GİDİYORUZ..
ADAMLAR UTANMADAN ÇIT ÇIT DİYE ÇEKİRDEK YİYOR...
NE OLUR ...
ÇEKİRDEK YERSENİZ BİLE NE OLUR TAKIMA DESTEK DE VERİN...
TAKIMA DESTEK VERİN...
BAŞKA SİVAS VE BAŞKA SİVASSPOR YOK..
UNUTMAYIN BİZLER SAHİP ÇIKMAZSAK HERKES BİZİ BİR KAŞIK SUDA BOĞAR...
VE O ZAMANDA ÇEKİRDEK YİYENLER OTURUR EVLERİNDE YERLER ARTIK...
MAÇLA İLGİSİ YOK ADAMLARIN ; SADECE ÇEKİRDEK ÇITLATMAK İÇİN GELENLERE BU SÖZÜM...LÜTFEN UNUTMAYIN BAŞKA SİVASSPOR YOK..
oquzh4n58 20.10.2009, 09:49 evet arkasım Sana Katılıyorum bekle gelıyorum
GLoBe-Y-Gençlik 20.10.2009, 09:59 http://img272.yukle.tc/images/2685n143254523250_8201.jpg (http://www.yukle.tc)
önemli bi konu ama bizim taraftarımız genellikle emekli tayfası geçen sene maraton cden kombine almıştım ayağa kalkıp bağırmaya bile arkadan tepki geldi adam oturmuş çekirdek yiyor arkada sen kalkıp bağırınca sana bağırıyor göremiyorum diye kaç kere tartsıştık bu adamların ne çekirdeğini ne zihniyetini değiştirebilirz daha çok gençliğimizi bekliyoruz maçlara artık
subasi29 20.10.2009, 12:09 is ciddi umarim bu sorun sivasta kuruyemisiler odasini taraftar ile karsi karsiya getirmez...:D
GLoBe-Y-Gençlik 22.10.2009, 11:25 Sigarayı Yasaklıyorlar... Koskoca Stadda Çekirdekte Olsun ...
GLoBe-Y-Gençlik 22.10.2009, 13:03 çekirdeği seven çok sanırım...........
bu forma genelde çekirdek yemeyenler katılıyor ben öyle gözlemledim
GLoBe-Y-Gençlik 22.10.2009, 14:13 bu forma genelde çekirdek yemeyenler katılıyor ben öyle gözlemledim
İnş Katılım Az Ya 100 Olmadı Salim Abicim
58_babacan_58 22.10.2009, 16:39 ÇEKİRDEK YEMEDEN DURAMIYOR ADAMLAR YA MAÇA DEĞİLDE SANKİ TİYATRO İZLEMEYE GELMİŞLER ÇITLARI BİLE ÇIKMIYOR PARDON ÇITLARI ÇIKIYOR AMA ÇEKİRDEKLERİN ÇITIRTILARI ÇIKIYOR !!!
Digerlerinden (amcalardan) gectikte, Genclerede kotu ornek oluyor.....
furkancfc 23.10.2009, 07:37 Devletten tek isteğimiz çekirdeğe zam !
Devletten tek isteğimiz çekirdeğe zam !
her yapılan zamda rağbet artıyor çözüm değil :)
58delikanli58 25.10.2009, 12:55 ben izinde sivasspor macina bakmaya gelmisdim
ve gördümki saadece yaslilar (40 dan üstün) cekirdek citlatiyor!!
genceler güzel güzel bagiriyor!!
yani daha cok genc gelse cekirdekciler azalir ve daha da cok sesimiz cikar
ben izinde sivasspor macina bakmaya gelmisdim
ve gördümki saadece yaslilar (40 dan üstün) cekirdek citlatiyor!!
genceler güzel güzel bagiriyor!!
yani daha cok genc gelse cekirdekciler azalir ve daha da cok sesimiz cikar
bağırmak için kalkıyorsun bide kızıyorlar otur diye:D
abi bunun en iyi önlemi sorunun en başına inecen ve stad kenarında cekirdekcileri dövecen :) şaka ama seyirci yaş ortalamamız çok yüksek bence abi sorun burdan geliyor adam 50 yaşında ne yapacakki
bu maçta bi azalma varmıydı. yoksa aynen çıt, çıt, a .devammıydı.?
Arkadaşlar çekirdek mevzuunu ancak organize taraftar ile çözeriz. Organize olmuş genç taraftar guruplarına ihtiyacımız var. Birde maçlara ne bayrak götürüyoruz ne forma giyiyoruz ne atkı. Bizim stadın maçlarda kırmızı-beyaza boyanması lazım...
Dünki maçta sağımdakiler, solumdakiler, önümdekiler ve arkamdakiler hepsi ama hepsi çekirdek çıtlatıyordu.Kendimi yalnız hissettim, bu tablo karşısında.takım hucum yapıyor, o heyecanla ayağa kalıyon arkadaki ihtiyar bağırıyo göremiyom diye.aynı ihtiyarlar maç boyu taki ilk gole kadar takımımız oyuncalarına ağza alınmadık küfürler diyor ve takım hölü atınca da o utanma adamlar takımı alkışlıyor, hangi yüzle yapıyorlarsa anlayamadım.
çekirdeğe hayır, tezahürata evet.
GLoBe-Y-Gençlik 27.10.2009, 08:22 Ey Sivaslılar çok azız grupta yayalım paylaşalımm....
kemalk58 27.10.2009, 08:33 NİYE KİMSELER BİRŞEYLER YAZMIYOR.
DEMEK Kİ DİĞERLERİ
ACABA ÇEKİRDEK Mİ YEMEYE GELİYOR STADA..?????????????
kanımaksa58 27.10.2009, 17:50 VALLA ARKADAŞLAR İSTEMİYORUZLA OLMUYOR BU İŞLER BENDE İSTEMİYORUM ODA İSTEMİYOR ŞUDA İSTEMİYOR GRUP HALDE GİDECEKSİN ARKADAŞIM AMCA DAYI ÇEKİRDEK İÇİN GELDİYSEN DIŞARI YALLAH DİYECEKSİN YADA ELİNDEN ALIP ATACAKSIN YERE BIR KIŞIYE YAPACAKSIN BUNU SİZİ GÖRENLER BAKALIM BİR DAHA CESARET EDEBİLİYORMU ÇEKİRDEK YEMEYE
58_babacan_58 27.10.2009, 17:52 GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN ARKADAŞIM
GLoBe-Y-Gençlik 05.11.2009, 15:45 GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN ARKADAŞIM
SAĞOLASIN EYVALLAH GARDAŞIM AMA DESTEK LAZIM
subasi29 05.11.2009, 21:07 Cekirdege Karsi Guzel Bir Durus!! Birde Olayin Obur Yanina Bakin! Adamlar;Tavugun Bugday Yedigi Gibi Citir Citir Citlatiyorlar...Bence Sigara Sebest,Cekirdek Yasak Olmali...Ayrica Birde Stada Girerken Cebindeki Bozuk Paralari Zorla Bilmem Nereye Bagislayacaksin Diye Uygulanan Yasadisi Olayi Kiniyorum...Bunlar Cekirdekcilerden de Beter........
GLoBe-Y-Gençlik 11.11.2009, 09:51 Katılan VE Katılmayan Herkeze Teşekkürler...
mertcan69358 11.11.2009, 11:10 biz maraton die bağrıyoruz dingillerin gözleri maçta ellerinde çekirdek hiç sallamadan el salıyorlar artık yeter nereye kadar
mertcan69358 11.11.2009, 11:13 Dünki maçta sağımdakiler, solumdakiler, önümdekiler ve arkamdakiler hepsi ama hepsi çekirdek çıtlatıyordu.Kendimi yalnız hissettim, bu tablo karşısında.takım hucum yapıyor, o heyecanla ayağa kalıyon arkadaki ihtiyar bağırıyo göremiyom diye.aynı ihtiyarlar maç boyu taki ilk gole kadar takımımız oyuncalarına ağza alınmadık küfürler diyor ve takım hölü atınca da o utanma adamlar takımı alkışlıyor, hangi yüzle yapıyorlarsa anlayamadım.
çekirdeğe hayır, tezahürata evet.
MADEMKİ ÖLE SENDE BİZİM GRUBA YİĞİDO GENÇLİĞE GELSEYDİN BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK GOL BİZ OLDUĞU ZAMAN HEYACANLANDIĞIMIZDA DEİL MAÇ BOYU AYAKTAYIZ HERKES MAÇIN SEFASINI SÜRER DİNLENİR BİZİM SESİMİZ KISILIR SU İÇMEYE GİTMEYİZ
subasi29 11.11.2009, 19:25 biz maraton die bağrıyoruz dingillerin gözleri maçta ellerinde çekirdek hiç sallamadan el salıyorlar artık yeter nereye kadar
Neden Maratonu Sezon Basinda Almiyorsunuz?Stadin Tam Ortasi? Boylelikle Desteklemede Cok Verim Alinmazmi?
ErkANkaragücü 12.11.2009, 00:17 kabul ederseniz nacizana fikirlerimi söylemek isterim..
1.(Yalnış ANlaşılmasın Sakın) sivassporun tribün babında bi geçmişi yok yani istanbul tribünleri harici sakarya.göztepe karşıyaka,ankaragücü.eskişehir ,bursa,kocaeli türkiyenin tribün bakımından ilk 10 udur ama hepsinin geçmişi vardır yani tribün koşturan arkadaşlar az çok bilir sabahlamaların olduğu dönemleri o dönemler bu tribünlerin hepsi yer almıştır tribnü kültürünü iliklerine kadar solumuş o neslin devamı bizlerde, bize o günlere dair anlatılanlarla o tribünlere aşık olduk...
2. genç nesil kazandırılmalı bu da yönetimle ortak yapılması gereken bi plandır liselerde orta okullarda seminerler verilmeli..semt,ilçe, lise, üni gibi gruplar kurulmalıdır..
3. tabi bunların olabilmesi için sağlam bi grup, işlevsel bi dernek ve tribün lideri gerekmektedir. tribün lideri yönetimle arasını sıkı tutup bilet vs almalı bu alınan biletleri ilçe,semt,lise,üni temsilcilerine vermelidir ve onların çevresinde bulunan genç nesilin tribünlere çekilmesi sağlanmalıdır...
4. tribüne takılan gençler veya insanlar her hafta yanında sivassporlu olmayan bi sivaslıyı tribünlere getirsin emin olun o güne kadar tribün görmemiş o çocuklar sivasspor aşkıyla yanıp tutuşur....
5. Tribünsel faaliyetler örneğin tribün liderlik yapan insan besteleri başlatmamalı sadece bağıranları gözetlemelidir bağırmalıdır çağırmalıdır otorite kurmalıdır o tribüne giren insanlar hiç bişey için bağırmasa bile tribün lideri abisinin hatrına gelir o tribüne... görsel şovlar düzenlenmeli bu görsel şovlarda özellikle bestelere eşlik etmeyen '' çekirdekçi '' diye Tabir Edilen insanlar kullanılmalıdır..bayrak açma karton vsvs.. bide özellikle herkesin söyleyebileceği besteler yapıp çekirdekçi kesimle karşılık yapmaktır.. örneğin sevdim seni bir kere diye devam eden şarkı.. sadece kırmızı beyazla insanlar gaza gelmez böyle ufak ve söylenebilirliği olan besteler yardımcı olur çekirdekçileri kaldırmaya...
6. ve en önemlisi RANT: sivasa bulaştığı an yukardaki 5 maddeye hiç gerek yok..
bu söylediklerim yapılır mı yapılmaz burda kalır.. ama bunlar yapılırsa eminim ki 5 10 sene içinde sivas tribünlerine bi can gelir en azından çift takımlı çekirdekçiler yerine gönlü sivas aşkıyla tutuşan insanlar olur..
SAYGILAR
ÖNCELİKLE SELAMLAR BEN HERSİVASSPOR MAÇINI GEREK 4 EYLÜLDE TAKIP EDEN DEPLASMANDA TV DEN IZLEYEN BIR INSANIM. ŞİMDİ BAKTIGIMIZDA TRİBÜN OLARAK 2 3 GRUP VAR AYRILMIS LİDER NİTELİGİNDE OTORİTER SAHİBİ HİÇ KİMSE YOK SİVAS SİVAS DİE BI TEZAVRAHAAT BASKA BİŞİ BİLMİYOR GERİ KALAN GRUP KALE ARKASI DİİLDE MARATON D KISIMLARINDA GUZELBİR YER OLMALI. GRUPLARIN BİRLEŞMESİ GERÇEKTEN GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ ÇIKARICAKTIR AMA BU OLUŞUMDA YÖNETİMİNDE BU DURUMA EL KOYMASI GEREKLİ. SİVASSPOR VE SİVAS ŞEHİRİ İÇİN GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR HUSUS
osmanlisivas 12.11.2009, 10:31 Taraftar çekirdek yese ne olacak, avazı çıktığı kadar bağırsa ne olacak? Bunlar boş iş..Maçı futbolcular oynuyor.Bizim taraftar stadı tamamen doldurup 90 dk durmadan tezahurat etse sonuç yine yenilgi olur.Takım da ruh olacak bir kere..Boş işleri bırakın siz binlerce forumda açsanız; stad da çekirdek yiyenleri protesto etseniz ,çekirdek yiyenlerden 1 kişi bile çekirdeği bırakıp tezahürat etmez.Herkes işine baksın.Kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.Çekirdek yiyor diye suçladığınız kişiler kombine alıyor,forma alıyor.Fanatikliği Holiganlığa dönüştürmeyelim...!
Kemalraik 12.11.2009, 11:01 Çekirdeğin tuzdan başka tadısı bile yok. Sigara gibi birşey işte. Çabuk yasak etsinler bu çekirdeği ve belki takımımıza doğru düzgün bir destek gösterebiliriz.
Çekirdeği ancak Cenhennem'de bulursun bundan sonra.
GLoBe-Y-Gençlik 12.11.2009, 12:09 Elin taraftarı nasıl desteklıyorsa bizde destekliyeceğiz...
Sivas birşeyler yapması lazım..
Ama bağıracak yürekte yok ya yazık.!!
|