Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTAR NEDEN MACA GELMİYOR

bortecine
20.10.2009, 16:49
Evet arkadaslar konu başlığındada gördüğünüz gibi artık maclara seyirci gitmiyor. Bunların sebeblerini tartışalım konuşalım.?

subasi29
20.10.2009, 16:53
Birinci Taraftar Takimdan Umdugunu Bulamiyor...
ikincisi zaten takim iyiykende taraftar gitmiyordu...
inanin kentin ekonomik durumuyla dogrudan baglantili
keske sivasspor taraftarina ait bir fabrika olsa gercek gonul veren taraftara is verseler destekleseler

karakocyakup58
20.10.2009, 16:54
yönetime küslerr.... ben baska hiç bir sorun görmüyorum en fakir taraftar bile 5 tl bilet alıp gelir ama yönetime küsler en az iki maç ard arda kazansın sivastaki taraftara bak sen

sinan-58
20.10.2009, 17:06
bizim taraftar sayımız her zaman sabit şampiyonluğa oynarkende aynı taraftar geliyordu şimdide zaten hiçbir takımda taraftar sayısı değişmez ama seyirciler takım kötü olunca gelmiyor

bortecine
20.10.2009, 17:25
Arkadaslar ben genel anlamda sorun olduğunu düşünyorum. Mesela ben stadda pankart görmek görsel show izlemek isterim. Ama herşey yasak.

Bilat fiatları mesela?

ready
20.10.2009, 18:09
bilet fiyatları gayet normal bilet fiyatlarından çok stada giriş bi dert çıkış desen ayrı bir dert içerde satılan ürünler dışardan 2 katı birde üstüne takımın kötü futbolu olunca taraftar gelmiyor

Ezgi
20.10.2009, 18:15
takım kötü oynayınca taraftarın ilgisizliğini doğal karşılayabiliyiz fakat bu takım şampiyonluğa oynarken de taraftarından ilgi görmedi.o zaman bunun başka bir nedeni olmalı.ben maddiyattan kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum.

SerkanToptas
20.10.2009, 18:28
BİR ŞEHİR DE FUTBOL BİLİNCİYLE TARAFTAR SAYISI DOĞRU ORANTILIDIR BENCE.SİVASTA DA GELEN TARAFTAR KADAR FUTBOLA İLGİLİ İNSAN SAYISI BİRBİRİNE YAKINDIR.

SerkanToptas
20.10.2009, 18:30
takım kötü oynayınca taraftarın ilgisizliğini doğal karşılayabiliyiz fakat bu takım şampiyonluğa oynarken de taraftarından ilgi görmedi.o zaman bunun başka bir nedeni olmalı.ben maddiyattan kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum.

BEŞ LİRA BİR İNSANIN GÜNLÜK SİGARA PARASINA DENK GELİYORSA SİVASTA SİGARA VERİLEN DEĞER KADAR FUTBOLA DEĞER VERİLMİYOR DEMEKTİR.BENİM ÇÖZÜMLEMEM BU YÖNDE.

bortecine
20.10.2009, 18:49
stadda kötü muamele... Koltukların çok pis olması...stadlarda giriş çıkışların düzensiz olmaıs...Kötü tezahurat...vb şeyler etkenlerden olamazmı?

merkez_emre
20.10.2009, 19:20
ne takımla ne de bılet parasıyla alakası var

bir daha hatırlatıyım

bir anadolu sehrınde samp lıgı macı ılk kez oynandı mac gunu sehırde sadece 20 30 formalı gormusumdur maca geldıgımde de ıse tam bır fıyasko

STADIN YARISI BOS

yanı bir yol olmaz :)

ahbey
20.10.2009, 19:49
1- Sivasta futbol izleme kültürü yok
2- Maça gelenlerin bir çoğu "gidip kahvede izleyeceğime, aynı parayı verip stadda izlerim" diyen ve tezarühat yapmayı düşünmeyenler
2- Sivasta maça gelecek gençlerde para yok (Olanlarda internet kafelerde ve diğer kafelerde harcamayı tercih ediyorlar)
4- Sivasta "her konuda olduğumuz gibi sanki futbolda da başarısız olmaya mahkumuz" havası var (geçen yıl ikinci olmamız bile hala bir çok kişide "neden birinci olmadık, ikinci olduk.. bu bir başarısızlıktır" diye algılanıyor ama yapılanlar görünmüyor)
5- Herşeyden önemlisi Sivasta SAHİPLENME yok.. Bugüne kadar neyi sahiplendik ki takımımızı sahiplenelim..

Cley
20.10.2009, 19:55
Bilet parası bulamamak diye bir bahane olamaz. Ayda iki maç içerde oynuyoruz zaten. 10 TL bulamayacak kadar mı fakir Sivaslı. Şampiyonlar ligi maçı oynandı sivasta belki uzun yıllar bir daha oynanmayacak o maçta bile dolmadı stadyum başarısız oldugumuz bu dönemde mi dolacak.

Murat ARICI
20.10.2009, 20:02
ruhsuz bir takımın ne kadar kaliteli olduğu önemli değil ve övgüyüde haketmiyorsa destek veren olmaz abi..

Ezgi
20.10.2009, 20:14
stadda kötü muamele... Koltukların çok pis olması...stadlarda giriş çıkışların düzensiz olmaıs...Kötü tezahurat...vb şeyler etkenlerden olamazmı? tabiki bunlar da neden olabilir fakat ana neden olamaz.burada önemli olan taraftarı maça çekip destek olmasını sağlamak.taraftar maça gelsin sonra kötü muameleden,koltuklardan vs.şikayetçi olsun değil mi ama;)bir bilet alana ikincisi bedava olsun:)şaka bir yana serkan'ın yorumuna katılıyorum

efendigardaş
20.10.2009, 20:28
TARAFTAR HER MAÇA GELİR SEYİRCİLER İSE BAŞARIYA GÖRE GELİR ANKARADA GENÇLER MAÇINDA 2000 YAKIN TARAFTAR VARDI ANTEP MAÇINI KESİNLİKLE KAZANMALIYIZ BUDA DESTEKLE OLUR,,,***:rolleyes:

GuVeN
20.10.2009, 20:32
ruhsuz bir takımın ne kadar kaliteli olduğu önemli değil ve övgüyüde haketmiyorsa destek veren olmaz abi..

ruhlu olduğu dönemleride bilirim konusturmayın insanı:) öğrenemedik taraftarlığın başarıya endekslı olmaması gerektiğini..

yigido_furkan
20.10.2009, 22:13
gecen 2 sene şampiyonluga oynadıgımızda bıle 2 3 mac harıc stad ful dolmadı. 5 ytl verıp maca gelmıyor millet kahvede izliyor. bnce stadın dolmaması ıcın neden olamaz. fıyatlar cok uygun insanın ıcınde olacak bu sevgi ister şampiyonluga oynasın ister küme düşsün herzaman stadda olucaz.

07reis58
20.10.2009, 22:40
sivasda yaşayan genç kesimde iş yok,zaten az , trübüne gelenlerde elınden geleni yapıyor zaten

58delikanli58
20.10.2009, 23:06
maglesef ben gurbette oturiyorum yoksa hep gelirdim
ama sivasda oturanlar niye maca gitmiyorlar bir anlam veremiyorum:confused::confused ::confused::confused::confused :

sevda58
20.10.2009, 23:29
- gencleri, 3 buyutlumuslerler buyuten sivasli hemserilerimiz oldugu surece,
- 5 ytl 10 ytl vermeyipte sigara'ya para verenler oldugu surece,
- takim zaten kotuye gidiyor diyenler oldugu surece,
- takim kotuye gittigi icin 3 buyutulmuslerden birine geri donen hemserilerimiz
oldugu surece

sivassporumuzu destekleyenlerin sayisi hep ayni kalir, bence once bazi sivaslilarin su 3 buyutulmus sevdalarindan vazgecmesi lazim..

imeryüz58
20.10.2009, 23:59
zaten sıwasta taraftar sayısı oldukca az.ama seyırcı cok fazla.takım iii gidiyosa adamlar keyıf yapmaya zaman doldurmaya stada gıdıp mac ızlıyolar.kotuyse atıp tutarlar.taraftarla seyırcının farkını bulup ona gore yorum yapmak lazım

emin kara
21.10.2009, 00:05
sevdam negüzel ifade etmişsin bizler bu zihniyete sahib oldugumuz muddette hep aynı kalmaklada kalmaz bizler elimizde olan hiçbir degere sahib çıkmıyoruz ülkemizde bizi temsil eden takımımıza gereken destegi tarftar olarak veremiyoruz bunun maddiyatla ilgisiin oldugu sanmıyorum sivasda spor külturunun olmadıgından taraftarı trübünlere nasıl getirilecegine dair çalışmalar yapılmaı

kanımaksa58
21.10.2009, 00:35
evet durum iyiykende gelmiyordu taraftar maddiyattanda değil 1 günde verdiği sigara parasına 5tl ya gelebilir oysaki

58ÖREN58
21.10.2009, 00:52
2008 -2009- sezonu seyırcı potansıyelımız dahada ıyıydı bırde taraftar futbolcu ızlemek ızlemek ıcın gelıyordu mesela kımlerı herwe tumu baliliyi mehmet yildizi sezeri saylayi kamananı bilikayı bunlar ve bunun gıbı futbolcular yokken taraftar kımı ızlemeye gelecekkı kazma yasınımı

Salim58
21.10.2009, 06:42
gerçek taraftar iyi gün kötü gün dinlemiyor .sürekli maçlara gelmeye çalışıyor. gelmeyenlerin bahanesi hazır takım kötü oynuyor .iyi oynadığı zaman gelmişin gelmemişin ne farkeder taraftar herzaman aynı duruşunu gösterecek. bilet fiyatları aynı sorun ney sorun sivasspor sevgisinin az olması bu konuda vefakar o kadar taraftar varki işte bu gerçek taraftar ...........

üçyıldız58
21.10.2009, 08:30
SİVAS 4 EYLÜL STADYUMUNDAKİ TARAFTARI RAHATSIZ EDEN ETKENLER

1) Stadyumumuzun yanına yapılan otopark yıl içinde 2 sefer açıldı biri anderlet biri donest maçları maça arabasıyla gidenler için tam bir eziyet stadyumumuzun işletmesi yönetimimizde galiba kulupde çalışanların çoğuda yönetici akrabası ,çocuklar yorulmasında, taraftarın ne hali varsa görsün diyorlar o oto park neden yapıldı anlamış değilim
2)arabanı park yapmak için stadın etrafında bir iki tur attıkdan sonra şansın iyi gitti güzel bir yere park yaptın stada gireceksin dış güvenlik araması bilet kontrol tam rezalet nerde iş bulamayan hanzolar var dikmişler oraya insan bunlara yapacağı işi bir anlatır daha A.trübün nere B. trübünü nere orayı bilmiyor
3)içeri girdin kuyrukdasın bekle babam bekle ya her haftada şu turnike arızalanmasın 3 maçta taraftar maçın 10. dakkasında girdi
turnikeni okuttun içeri girdin polis arkadaşlrımız avret yerlerine kadar arıyorlar tam bir rezalet resmen terörist muamelesi kesilen kağıt konfetiye kadar alıyorlar bu taraftara ne bir yönetici sahip çıkıyor nede biz birlik olup gür sesle haykırıyoruz kafasına vurulmuş toplum gibi herşeyi kabullenmişiz
her sene bir daha kombine alırsam diyorsun lanet olsun diyorsun ama sevdan duygularına yyenik düşüyor görsel şhow yok pankart yok bunları yapanları susturuyorlar 150.tl vermişsin pankart yaptırmışsın almıyorlar arıyorsun yöneticiyi yaptırmıyaydın diyor tamamen yıkılıyorsun
en sonunda evden stada ,staddan eve gelen monoton taraftar grubuna sende giriyorsun
dışarda maçlara gidiyorum zevk alarak giriyorum çıkıyorum sivasda bazen istemeye istemeye gidiyorum artık yoruldum ne zaman insan sınıfına konacağız diye ne zaman taraftar olcağız diye bekliyorum

58_babacan_58
21.10.2009, 09:05
5 LİRA VERİP MAÇA GİTMEK ZORLARINA GİDİYOR NEDENSE SİVAS HALKI HEP BÖYLE DEĞERLERİNE SONRADAN SAHİP ÇIKIYOR İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA !!!!

ready
21.10.2009, 09:12

1) Stadyumumuzun yanına yapılan otopark yıl içinde 2 sefer açıldı biri anderlet biri donest maçları maça arabasıyla gidenler için tam bir eziyet stadyumumuzun işletmesi yönetimimizde galiba kulupde çalışanların çoğuda yönetici akrabası ,çocuklar yorulmasında, taraftarın ne hali varsa görsün diyorlar o oto park neden yapıldı anlamış değilim
2)arabanı park yapmak için stadın etrafında bir iki tur attıkdan sonra şansın iyi gitti güzel bir yere park yaptın stada gireceksin dış güvenlik araması bilet kontrol tam rezalet nerde iş bulamayan hanzolar var dikmişler oraya insan bunlara yapacağı işi bir anlatır daha A.trübün nere B. trübünü nere orayı bilmiyor
3)içeri girdin kuyrukdasın bekle babam bekle ya her haftada şu turnike arızalanmasın 3 maçta taraftar maçın 10. dakkasında girdi
turnikeni okuttun içeri girdin polis arkadaşlrımız avret yerlerine kadar arıyorlar tam bir rezalet resmen terörist muamelesi kesilen kağıt konfetiye kadar alıyorlar bu taraftara ne bir yönetici sahip çıkıyor nede biz birlik olup gür sesle haykırıyoruz kafasına vurulmuş toplum gibi herşeyi kabullenmişiz
her sene bir daha kombine alırsam diyorsun lanet olsun diyorsun ama sevdan duygularına yyenik düşüyor görsel şhow yok pankart yok bunları yapanları susturuyorlar 150.tl vermişsin pankart yaptırmışsın almıyorlar arıyorsun yöneticiyi yaptırmıyaydın diyor tamamen yıkılıyorsun
en sonunda evden stada ,staddan eve gelen monoton taraftar grubuna sende giriyorsun
dışarda maçlara gidiyorum zevk alarak giriyorum çıkıyorum sivasda bazen istemeye istemeye gidiyorum artık yoruldum ne zaman insan sınıfına konacağız diye ne zaman taraftar olcağız diye bekliyorum

artık maç seyretmeye mi geliyoruz yoksa cehennem azabı çekmeye mi geliyoruz anlamış degilim stada girmek bi dert çıkmak desen ayrı bir dert stadda görev yapan insanların bişey sordugun zaman bi halttan haberleri olmaması sonra da insanlar maça neden gelmiyor maddi imkanı olan varsa gidip lig tv alıp evinde efendice maçını seyrediyor

BeYLeRBeYi58
21.10.2009, 09:56
Bence başlıkta yanlışlık var bizde taraftar yok denecek kadar az seyirci desek daha iyi olurdu veya çıtlamacı :) bizler deplasmanlara gittik dayaklar yedik yeri geldi attık :) taşlandık bu bahsettiklerim sivas tribünlerinin boş beton merdiven zamanı takım ateşlendi biyerlere gelmeye başladı ooo herkes SİVASSPORLU oldu güzel hoş bişey ama şimdi baktılar olmuyor saman alevi gibi söndü gittiler ben yıllarca sahamıza gs fb bjk gibi takımlar gelirmi bizde birgün gelir gece maçı yaparmıyız diye hep düşünürdüm ama şimdi nerelere geldik kimlerle top oynadık bu SİVAS halkında milliyetçilik yok genç taraftarındada iş yok bence çünkü birlik beraberlik yok kendi içimizde birlik değiliz bu hale gelmemizde normal bence işim gereği deplasmanlara gidemiyorum ama burada her maçta varım bi bakın çevrenize bi stadı dinleyin sanki ölü evi ses yok buda bizim ayıbımız yani gelsede gelmesede fark eden bişey yok tek fark kulube kalan bilet parası başka fark yok bence

bortecine
21.10.2009, 11:39

artık maç seyretmeye mi geliyoruz yoksa cehennem azabı çekmeye mi geliyoruz anlamış degilim stada girmek bi dert çıkmak desen ayrı bir dert stadda görev yapan insanların bişey sordugun zaman bi halttan haberleri olmaması sonra da insanlar maça neden gelmiyor maddi imkanı olan varsa gidip lig tv alıp evinde efendice maçını seyrediyor

Herşeyi çok güzel özetlemişsiniz. Dikaktinizi çektimi faruk bey kale arkasına bizim yanımıza gelmeye çalıştı zor izin verdiler. Buda biz sivaslıları ne kadar aşağaladıklarının küçük bir örneğidir.

ready
21.10.2009, 17:19
maratonda tam bagırmaya niyetliyorsun arkadan büyüklerimiz otur yigenim göremiyoruz diyor sen de mecburen oturmak zorunda kalıyorsun sonra da iş geyik muhabetine geldigi zaman taraftar neden maçlara ilgi göstermiyor diye feryat ediyorlar sonra sen gel trübün oluşturmaya milleti ateşlemeye kalk insanda ne bagıracak heves ne de maç seyredecek heves bırakıyorlar iş lafa geldigi zaman da o insanlardan başka sivassporlu onlardan kral trübüncü yok takım gol atar sevinirler topçu gol kaçırır ne anası kalır ne avradı dümdüz giderler sonra da en büyük sivassporlu bu insanlar olur kusura bakmasın o insanlar sizden taraftar olmaz siz taraftarlagı eline bir paket çekirdk alıp yanındaki insanlarla geyik muhabeti yapıp maçın analizini yapmak sanıyorsunuz

mertarcan
21.10.2009, 17:22
küfür ve kötü tezahürat duymak istemediği için. Lütfen herkes çuvaldızı önce kendine batırsın. Tezahürata evet küfüre hayır...

Ezgi
21.10.2009, 17:48
küfür ve kötü tezahürat duymak istemediği için. Lütfen herkes çuvaldızı önce kendine batırsın. Tezahürata evet küfüre hayır... kesinlikle katılıyorum çok doğru fakat bu söylemekten hicap duyduğum küfür olayı her tribünde mevcut ne yazıkki.bunun da önüne geçilebileceğine inanmıyorum maalesef.bence bu taraftarlık bilinciyle alakalıdır.

SkorYazarı
21.10.2009, 18:10
Şu an şehir dışındayım isim gereği maçlara gelme imkanım zayıf, ama Sivasta bulunduğum süre zarfında Sivasa destek için gidiyordum maçlarına.

bence en önemli etkende bu, halkımız iyi olsun kötü olsun ben destek vereyim maça stada gideyim diye düşünmüyor. Şampiyon olsun belki giderim diye düşünüyor yani bir bakıma skortaraftarlığı, böyle olunca da bu taraftara bu takım fazla geliyor. Futbolcularımızin motivesini kaybedip, alasagi olması bir anlık olaya bakıyor. Sonuç Sıvasspor düşme potasında. Tabi skortaraftarı olan halkımıza sorsak kendisinin hiç bir suçu yok bunda..

TS58
21.10.2009, 21:05
Çözüm basit, KALE ARKALARI BOMBOŞ

GİDERSİN KALE ARKASINA 90 DAKİKA BAĞIRIRSIN OLUR,BİTER.

subasi29
21.10.2009, 21:11
Çözüm basit, KALE ARKALARI BOMBOŞ

GİDERSİN KALE ARKASINA 90 DAKİKA BAĞIRIRSIN OLUR,BİTER.

:D Konu Basligi Taraftar neden Maca Gelmiyor....Gelse de Bagirsa !!!!

rsimsek
21.10.2009, 21:31
sivassporun taraftarı yok beyler.seyircisi var sadece.....elinde çekirdek 90 dakika çekiirdek çitleyen seyirci....

tuffi5819
22.10.2009, 01:10
yA arkadaslar biz takimi kotuluyoz ediyozda biz once kendimize bakmaliyiz biz saglam olursak iyi taraftar olursak inan takim duzelir takim moral istiyo taraftardan hemen pes edecekseniz aman bu erseni niye aldi bu yasini niye aldi demeyilim biz ne kadar cok destek verirsek o takimdaki futbolculara moral gelir herkez mehmet yildiza takmis o gelirse degisir tmm geldi degisti diyelim mehmet hep mi sivasda kalacak hepmi oynuyacak eger biz tek mehmete bagliysak o gitikden sonra ozmn kume duseriz desene tmm guzel futbolcu ama baska futbolcularimizada destek verelim kotu olsada destek verelim o yaptigi hatayi elbet anlar derki arkamda taraftar var bana guveniyo olumune oynar takimda sorun yok bana gore sorun taraftardadir baska bsy demiyorum daha

yener_sahin
22.10.2009, 01:32
Kimse sağında solunda suçlu aramasın.Bu durumun baş etkeni Başkanımız Sayın Mecnun OTYAKMAZ'dır.Gerçek sivasspor taraftarını küstürmüş ve bir daha da kazanma yolunda hiç bir şey yapmamıştır.Boşuna konuşmayalım yazıla yazıla anlata anlata bir hal olduk.Taraftarın stada gelmesi için sadece başarı gerekli değildir.Tribün şovları bunu rahatlıkla yapar.Neden bir adanademir göztepe sakarya hala stadlarına akın akın gidiyorlar.

Ama faal olarak bir tribün grubuna izin verilmezse olacağı o.Deplasmana gelip sıkıntı çekip yönetimden de gelmeseydin kardeşim lafını duyuyorsan hangi iştahla stada gelelim.

Bu durum başkanımızın umrunda olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Bakın takım bu kadar kötü durumda tek çıt ses yok.İstenilen işte buydu ve yapıldı.Taraftar kimisi sindirildi kimisi susturuldu.Bize maraton kırmızı beyaz olsun yeter.Faal bir grup olmadıkca sadece liderliğe oynarsan adam bulursun.Yoksa sadece gösteriş olsun diye zaradaki liselere bilet dağıtırsın.Oda amcasına dayısına verir kendi de gelmez.

BAŞKAN BU SESİ DUYMAMAKDA ISRARLI.YANINDAKİLERDE AYNI ŞEYİ YAPIYORLAR.DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK.ÇÜNKÜ BAŞKAN BİZİM ONU SEVDİĞİMİZ KADAR BİZİ SEVMİYOR...

BeYLeRBeYi58
22.10.2009, 09:38
ya arkadaşlar burada form açın gerekirse yerel tv lerde yayınlansın yönetimde hatasını görsün bu taraftara sahip çıkmak zorunda değil mecnun başkan kim olursa olsun bu takım SİVAS halkının takımı kalıcı olanlar bizleriz grup oluşturulsun bütün taraftar birleşsin yönetime gidilsin indirimli 50 tl kombine biletten temin edilsin nereye kadar bu ilgisizlik grup başkanları tesbit edilip bu konuya önem verilmeli bence 12. adam takımı yanlız bırakıyor kuru kalabalık önemli değil bağırıp destekleyip ateşleyen bi 12. adam olmalı YÖNETİM UYUMA TARAFTARA SAHİP ÇIKKKK

shang
22.10.2009, 09:56
5 lira verip futbolu sevdiğini sivassporlu oldugunu soyleyıpte maça gelmeyenlere taraftar denmez seyircidir onlar seyircide zaten gelmez başarı olmadığı sürece bizim standart maçlara gelen belli bi kapasitemiz var bu kapasitenin üstünede nasıl çıkılır bilemiyorum ben 3.ligdeykende 2.ligdeykenden maç kaçırmadım zaten o gelen belli kitlede benım gibi olanlar onun dışında boyle başarısız sonuclarda kapasiteyi arttırmak biraz zor görünüyor

ready
22.10.2009, 10:26
taraftarların maça neden gelmedigini gelse bile eskisi gibi ilgi göstermedigini taraftarı küstüren insanlara söylemeli başta mecnun başkan ve faruk taşseten taraftarı küstürüpde sonradan sivas kenti maçlara ilgi göstermiyor diye feryat etmek kendini kandırmakdan başka bi işe yaramaz herkes neyin ne oldugunu biliyor birbirimizi kandırmaya gerek yok

Ezgi
22.10.2009, 10:39
taraftarın tribüne gelmesi için oynanan futbolun iyi olması yeterli değil.yalnızca futbol izlemek için tribüne gidilmemeli.sahadaki şovlar,etkinlikler,atmosfer vs.yani taraftar iyiki gitmişim diyebilmeli.onun için iyi bir lider ve organize edilmiş iyi bir taraftar gurubu gerekli.yönetimin kısıtlamalarını bilmiyorum.

Sivas_SporLu58
22.10.2009, 10:45
Takımın Zor Gunlerinde Yanımızda Olmayan taraftar İyi Günümüzdede Gelmesin İstemiyoruz

winner58
22.10.2009, 10:55
bizim maçlarda bedava çekirdek verseler bakın nasıl koşar seyirci çekirdek yemeye

trafocu
22.10.2009, 11:20

Gürbetten Sivasspor için geldim aynısının benzeri gibi sanki aslı gibidir kaşeli olarak ben de yaşadım.Sivasspora yürekten bağlı kimseleri tenzih ederek söylüyorum Sivas halkının yaşam felsefesi aynen Leylekler gibidir.Kırk gözden timsah gibi elimiz sıkışık der ağlarlar diğer yandan para ile oynar ha babam de babam para istif ederler.Sivas için olumlu sayılacak ne bir proje üretir nede Vatandaş olarak destek verir.Sivas ekmeği ile İstanbul yemekleri yerler.Dost meclislerinde konuştukları ise hep İstanbul takımlarıdır.Stadyuma takımlarını desdeklemek yerine çekirdek ve hava atmaya gelirler.Ve yöneticilerimiz
ise pek çok ilin Stadyumundan çok daha güzel olan 4-Eylül stadyumu yerine daha büyük ve modern stad yapma gayreti içindedirler.Sivas başını kuma gömmüş saklandık diyerek saklambaç oynamaktadır.Duyarlı Sivaslılar ise ellerinden bir şey gelmediğinden sadece SÖBEE demekledirler.

ready
22.10.2009, 11:38
Gürbetten Sivasspor için geldim aynısının benzeri gibi sanki aslı gibidir kaşeli olarak ben de yaşadım.Sivasspora yürekten bağlı kimseleri tenzih ederek söylüyorum Sivas halkının yaşam felsefesi aynen Leylekler gibidir.Kırk gözden timsah gibi elimiz sıkışık der ağlarlar diğer yandan para ile oynar ha babam de babam para istif ederler.Sivas için olumlu sayılacak ne bir proje üretir nede Vatandaş olarak destek verir.Sivas ekmeği ile İstanbul yemekleri yerler.Dost meclislerinde konuştukları ise hep İstanbul takımlarıdır.Stadyuma takımlarını desdeklemek yerine çekirdek ve hava atmaya gelirler.Ve yöneticilerimiz
ise pek çok ilin Stadyumundan çok daha güzel olan 4-Eylül stadyumu yerine daha büyük ve modern stad yapma gayreti içindedirler.Sivas başını kuma gömmüş saklandık diyerek saklambaç oynamaktadır.Duyarlı Sivaslılar ise ellerinden bir şey gelmediğinden sadece SÖBEE demekledirler.

iş geyik muhabetine geldigi zaman onlardan kral sivaslı sivassporlu attıkları zaman da mangalda kül bırakmazlar..muhabetlerde sivasın yollarına gibi şarkılar söylerler gel görki iş sivas için bir proje yahut memlekete bişeyler yapmak için bir plan sunar birileri iş lafa geldigi zaman sivaslıdırlar amma velakin icraate geldigi zaman fısssss

badger5858
22.10.2009, 12:14
birçok arkadaşın da belirttiği gibi giriş çıkışlar yetersiz.. turnikelerin düzgün çalıştığı bi maç görmedim.. zar zor maça girmişsin hele bide biraz geç kalmışsan kesin yerinde birileri oturuyor. maratondaysan bi şekilde kaldırıyorsun ama kale arkasında bazı öküzler oluyor ki "benim yerimde de başkası var sende boş bulduğun yere otur" diyor.. görevliyi çağırmaya gidiyorsun "abi ben burayı terkedemem başının çaresine bak" diyor....
zaten oturduğun beyaz koltuklar kirden pasaktan simsiyah olmuş .. herkeste bi alışkanlık olmuş boş koltuk gördümü illa üzerine basacak.....

yerine oturdun maç başladı tezahürat yapacan katılan yok ortada sap gbi kalıyorsun... önemli pozisyonda ayağa kalktın arkadakiler "yeğenim otur yerine göremiyoruz"...
zaten ortada dolaşan bir iki amigo müsveddesi saçma sapan hareketler millete bağırıp çağırmalar...
taraftar grupları desen içler acısı yönetime yağ çekmeler, ordan burdan çalıntı marşlar tezahüratlar...benim bildiğim tezahürat maçın gidişatına göre yapılır. ...
rakip bastırırken bunlar tutturuyor "pınarbaşı"...bizim takım savunmaya çekilmiş skorun üstüne yatmış "sivas gol gol gol"...bi de rakip bastırırken yuhalayan ıslıklayan adamlara tezahüratlarına karşılık vermiyorlar diye staddan çıkın diye bağırmalar...

takımın şu anki hali stada gelen herkesi çileden çıkarıyor zaten...

valla ben 4 sene trabzon da okul vesilesiyle kaldım. trabzonspor'un bir çok maçına da gittim... takım nasıl oynarsa oynasın taraftar maçtan zevk alıyor...tezahüratlar olsun ,devre arası şovları olsun insan maç boyunca hiç sıkılmıyor... ama burada ise hele bir de maçı kaybetmişsek stadda çektiğimiz eziyet 2-3 katına çıkıyor...insan gittiğine gideceğine pişman oluyor...
AMA TÜM BU EZİYETE RAĞMEN SİVASSPOR SEVGİSİYLE BİR SONRAKİ MAÇA KOŞA KOŞA YİNE GİDİYORUM...

Daha da sıralanabilecek onlarca olumsuzluk var... sonra da taraftar niye gelmiyor diye soruyoruz birbirimize..BENCE ÇOK AÇIK...

yener_sahin
22.10.2009, 12:41
birçok arkadaşın da belirttiği gibi giriş çıkışlar yetersiz.. turnikelerin düzgün çalıştığı bi maç görmedim.. zar zor maça girmişsin hele bide biraz geç kalmışsan kesin yerinde birileri oturuyor. maratondaysan bi şekilde kaldırıyorsun ama kale arkasında bazı öküzler oluyor ki "benim yerimde de başkası var sende boş bulduğun yere otur" diyor.. görevliyi çağırmaya gidiyorsun "abi ben burayı terkedemem başının çaresine bak" diyor....
zaten oturduğun beyaz koltuklar kirden pasaktan simsiyah olmuş .. herkeste bi alışkanlık olmuş boş koltuk gördümü illa üzerine basacak.....

yerine oturdun maç başladı tezahürat yapacan katılan yok ortada sap gbi kalıyorsun... önemli pozisyonda ayağa kalktın arkadakiler "yeğenim otur yerine göremiyoruz"...
zaten ortada dolaşan bir iki amigo müsveddesi saçma sapan hareketler millete bağırıp çağırmalar...
taraftar grupları desen içler acısı yönetime yağ çekmeler, ordan burdan çalıntı marşlar tezahüratlar...benim bildiğim tezahürat maçın gidişatına göre yapılır. ...
rakip bastırırken bunlar tutturuyor "pınarbaşı"...bizim takım savunmaya çekilmiş skorun üstüne yatmış "sivas gol gol gol"...bi de rakip bastırırken yuhalayan ıslıklayan adamlara tezahüratlarına karşılık vermiyorlar diye staddan çıkın diye bağırmalar...

takımın şu anki hali stada gelen herkesi çileden çıkarıyor zaten...

valla ben 4 sene trabzon da okul vesilesiyle kaldım. trabzonspor'un bir çok maçına da gittim... takım nasıl oynarsa oynasın taraftar maçtan zevk alıyor...tezahüratlar olsun ,devre arası şovları olsun insan maç boyunca hiç sıkılmıyor... ama burada ise hele bir de maçı kaybetmişsek stadda çektiğimiz eziyet 2-3 katına çıkıyor...insan gittiğine gideceğine pişman oluyor...
AMA TÜM BU EZİYETE RAĞMEN SİVASSPOR SEVGİSİYLE BİR SONRAKİ MAÇA KOŞA KOŞA YİNE GİDİYORUM...

Daha da sıralanabilecek onlarca olumsuzluk var... sonra da taraftar niye gelmiyor diye soruyoruz birbirimize..BENCE ÇOK AÇIK...

kale arkasında bilet sorulmaz yaw usta.hakikaten boş bulduğun yere oturacaksın.Yer davası biraz da bana saçma geliyor.Diğer söylediklerinde sende çok haklısın.Ama şunu unutmayın Mecnun başkan ve kurmayları olduğu sürece sivasda tribün olmaz.İstemiyorlar ne yapalım.Zenginin iş adamında iki litre mazot için bir küfretmediği kalıyor.

Ama şunda haksızlık yapmayın,hiç bir tribünün yoktur ki her okuduğu beste kendine ait olsun.Birileri ellerinden geldiğince işler yapmaya çalışıyor.Ama tribün kültüründen uzak ve çok genç çocukları olduklarından çok eksikleri olduğu doğru.Bu takımın asıl taraftarına da sen yasak korsan onlar ne yapabilir.Tribünün kralını bilen adamlar şu anda kombineleriyle maratonda kapalıd sadece eski günlere bakıp iç çekiyorlar.Taraftarın da kabahati olduğu gibi yöneticilerinde kabahati vardır bunda.

ahbey
22.10.2009, 20:01
Bazıları "küfür ve kötü tezarühat duymamak için gelmiyor" yazmışlar. Benim 8-9 maçtan sadece 2'sinde küfür vardı: o hamsi kafalılarda heketmişlerdi ama:rolleyes:

Yani; hem bizim taraftarımız zaten bağırmıyor da, bağırsada küfür etmiyor.. Arasıra bir kaç kişi kendini kaybedip bireysel olarka küfür ediyor, o da normal sokakta duyabileceğiniz küfürler kadar.

Lütfen bunu bahane ederken biraz daha insaflı olalım :D

kiNgSiZe58
23.10.2009, 15:32
Sivassporun iyi zamaninda yaninda kötü zamaninda uzaginda olanlar Sivassporlu degildir. Bunu unutmasinlar..!

ahbey
24.10.2009, 21:27
Her ne kadar yasak olsada birçok takım tezarühat yapması için AVAZI ÇIKTIĞI KADAR TEZARÜHAT YAPAN KİŞİLERE ücretsiz bilet dağıtır.

Ama bizim yönetimin en büyük eksiği "taraftarı ateşleyecek taraftarı" stada getirememesi.. Her maçta tam destek veren sadece bir taraftar gurubumuz var... O da sayıca yetersiz..

Sivasın 200 esnafı ve işadamı ayda 10 TL vererek, gerçekten 90 dakika tezarühat yapacaklara 200 bilet alsa ne kaybeder ki.. İflas mı ederler? Aslında 200 Esnafa da gerek: 40-50 tanesi yeter.

Tabi burda asıl iş bağıracak taraftarı bulmakta:Amaç Sivasspor aşığı bir taraftar oluşturmaksa Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçerek çok çabuk bulunabilir..

oquzh4n58
24.10.2009, 21:46
asıl sebebı soluyummu ? saten nüfüs Yok Stat Dolduran Da Saten GElenlerın %80'ı Isı Gucu olan ya ıscıler ya esnaflar oluyor Takımdanda Umutu Kesılınce glemıyorlar bu kadar basıt adamlarda haklı bı yandan

tuffi5819
24.10.2009, 22:21
bu Taraftara Y E N i C E R i L E R LAZIM BASKASI YALANDIR
BASKANIMIZ SAGOLSUN ISTEMIYOR

sivasli215
24.10.2009, 22:29
iş sadece sivastaki maçlarla sınırlı değil, deplasmanlarda da o eski taraftarımız yok!

kendimden yola çıkarak söyleyim, ben işim gereği istanbulda yaşıyorum ve geçen sene fırsatım olmadığı için sadece sivasımızın 2 maçına gitmiştim. bu sene en son olimpiyat stadındaki ibb maçına gitmedim, gitmek istemedim. çünkü sonuç malum! ister istemez hocaya(bülent) ve mecnun başkana da kızıyorum o nedenle gitmedim

keşke geçen sene gibi olsaydı, en azından mücadele eden göze hoş gelen futbol oynayan takımımız olsaydı, inanın sonuç önemli değildi! yine giderdim, ama şu an takımımızın oynadığı oyun, oyuncuların kalitesizliği, mecnun odyakmazın taraftarı dinlemeyerek başına buyruk hareketleri nedeniyle ben sivassporun maçlarına gitmiyorum.eminim birçok yiğido kardeşimde benim gibi düşünüyordur...

mysuskunx
24.10.2009, 22:30
yaklaşık 1 ay dır maç izlemiyoruz, gelecekler, inşallah da kazanacağız...

sivaslı msti
28.10.2009, 06:49
arkadaşlar sezonun ilk günlerinde yaşadıgımız şanssızlıklar yüzünden taraftar küsmüş olabilir ama bir daha ki maça ben en az 113 taraftar getirecem

TS58
28.10.2009, 22:43
BAŞARI= TARAFTAR

Bir anda değişim olmaz,

ZORLA GÜZELLİK HİÇ OLMAZ.

SİVAS GS-FB-BJK-TS'yi yenmeye devam etsin. Bak kimler kimler geliyor.

GuVeN
29.10.2009, 04:02
iş sadece sivastaki maçlarla sınırlı değil, deplasmanlarda da o eski taraftarımız yok!

kendimden yola çıkarak söyleyim, ben işim gereği istanbulda yaşıyorum ve geçen sene fırsatım olmadığı için sadece sivasımızın 2 maçına gitmiştim. bu sene en son olimpiyat stadındaki ibb maçına gitmedim, gitmek istemedim. çünkü sonuç malum! ister istemez hocaya(bülent) ve mecnun başkana da kızıyorum o nedenle gitmedim

keşke geçen sene gibi olsaydı, en azından mücadele eden göze hoş gelen futbol oynayan takımımız olsaydı, inanın sonuç önemli değildi! yine giderdim, ama şu an takımımızın oynadığı oyun, oyuncuların kalitesizliği, mecnun odyakmazın taraftarı dinlemeyerek başına buyruk hareketleri nedeniyle ben sivassporun maçlarına gitmiyorum.eminim birçok yiğido kardeşimde benim gibi düşünüyordur...

bi çok kişi sizin gibi düşünüyor olabilir ama o bi çok kişi siz de dahil kendinizi taraftar olarak kabul etmeyin böyle düşünüyorsanız.yorumunuzu üzülerek okudum. madem güzel futbol varsa varım diyosunuz, toparlanma aşamasındaki takımımızı samiyende yalnız bırakmayacaksınız değil mi?takıma destek vermeyıp de macdan sonra buradan takımı elestırmek kolay.zor olanıda bızzat stada gıdıp destek vermek.umarım zor olanı yaparsınız!

58svs58mk
29.10.2009, 09:05
G.ANTEP MAÇININ ARDINDAN GALATASARAY DEPLASMANINDANDA ZAFERLE DÖNERSEK BEN İNANIYORUM İLGİNİN ARTACAĞINI ZATEN ONDAN SONRA SİVASIMIZIN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ

kanımaksa58
29.10.2009, 19:49
Şu bir gerçek: Sivas’ta henüz taraftarlık bilinci tam anlamıyla oluşmuş değil. İki yıl boyunca ligi forse eden bir takımın tribünleri işler kötü gittiği zaman boşalmamalı. Aksine daha bir sıkı sarılmalı, Sivaslı takımına. Gelenler de formalarını giymeliler; stadı bayraklar, flamalar, pankartlarla donatmalılar. Ortak bir ruh oluşturmalılar. Gaziantep sınavı Sivas için ligdeki geleceğini tayin edecek maçlardan biriydi. Bunun bilinciyle sahaya çıkan Kırmızı-Beyazlılar için ilk yarı pek parlak geçmedi. Tek pozisyon 45+2’de Musa’nın auta giden kafa vuruşuydu.

Yiğidolar ikinci yarıya ise fırtına gibi başladı. 45 ile 50 arasında Antep’i sürklase eden ev sahibi iki kornerden iki kopya gol buldu. Erman’ın kullandığı köşe atışlarında 48’de Musa, 51’de de Cihan önlerine düşen topları ağlarla buluşturdu. Gollerden sonra ise Gaziantep’in baskısı vardı. Ne var ki, Fenerbahçe galibiyeti üzerine bir hafta kulağının üstüne yattığı anlaşılan konuk takımda Julio Cesar ve kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Beto’nun iki şutu direklerden döndü. Maçta son sözü Cihan söyledi. 90+2’de Kamanan’ın pasıyla kaleciyle karşıya karşıya kalan genç futbolcu skoru tayin etti: 3-0.

Hamit Turhan fanatik gazetesi

KAOS
29.10.2009, 21:55
Taraftar bilinci diye bir şey yoktur..
Futbol kültürü vardır..
İnsanlar futbolu seviyorlarsa ne olursa olsun izlerler, yorumlarlar, kafa patlatırlar...
Futbolu seven insanlardan da bir takımı tutanlar olur.
O insanlar ne olursa olsun maçlara gider, araştırır, okur, didinir...
İşte bu adama da taraftar denir...
Sivas stadı dolduran insanların teferruatını açıklayayım size..
Bir kesim hem futbolu seviyor, hem Sivasspor taraftarı..
Bir kesim sadece futbolu seviyor ama Sivasspor taraftarı değil (benim tanıdığım bir çok arkadaşım, buralı değiller ve işleri için Sivas'da yaşıyorlar, ama kombine alıp kaç yıldır stada geliyorlar...
Bir kesim futboldan da anlamıyor sevmiyor da, Sivassporu seviyor, bir grubun üyesi olma, aitlik hissi ve kendini ifade etme gayreti ile stada geliyor.
Kaç defa farklı başlık altında yazdım...
Bu şehirde futbolu seven ve Sivasspor taraftarı 3-4 bin kişiden fazla insan bulamazsınız..
Bu insanlar her zaman stada gelirler...
250 kadar futbolu seven ama taraftar olmayan insan var, onlar da çoğu zaman stada gelirler..
250 kadar sadece bu grubun üyesi olmak, kendini ifade etmek için gelen, futbolu sevmeyen ama Sivasspor sevgisi olan insan var daima stada gelir.
İşte bu kadar yani 5000 bile değil..
Diğer insanların stada gelmesi için bu takımın başarılı olması lazım, cazibe merkezi olması lazım, başka türlü o stad dolmaz..
İsterseniz size Sivas şehir nüfus yapısının ayrıntılı dökümünü yaparım...
Gerçekçi olun...

mertcan69358
29.10.2009, 22:42
ilgisizlik sadece halkımız övünmeyi biliyor

stain
29.10.2009, 22:48
olay aslında psikolojik, sosyolojik vs vs vs

sivasta devlet memuru, sivaslı olan ve istanbul yalakası bir adamı düşünün, bu adam sivasspor varken gider bir istanbul takımına sevdalanır, sürekli o takımın maçlarını izler, o takımın sohbetini yapar, o takımın ürünlerini kendine ve çocuklarına alır vs vs vs

niye, niye niye? hiç düşündünüz mü? bu sevimsiz, çirkin, şahsiyetsiz olan, sayıları binleri hatta onbinleri bulan karaktersiz yaratıkların beyninin içinde ne var merak ettiniz mi? ben merak ettim, düşündüm ve bir çıkarımda bulundum, işte sizinle paylaşıyorum:

en başından başlayayım, bu adam eziktir! evet evet ezik! hayata karşı ezilmiş... evde annesi, babası, karısı, vs vs vs okulda arkadaşları, dairede müdürü veya arkadaşları, orda burda şurda, herneyse bu tip sürekli tokat yemiştir, böyle yetişmiştir ve bir karakter kazanamamıştır... büyük olana, güçlü olana, süslü olana, yıldızı parlayana karşı hep özlem duyar, ona tapar, bu türün tanrısı güçtür, hep onun yanında hep onun yandaşı olmak ister... kendi karakteri, düşüncesi, beyni, aklı, gücü, şahsiyeti vs olmadığı için bu hasletleri güç sahiplerinde arar, onlara yavşaklık ederek var olmaya çalışır...

düşünün devlet dairesinde çalışan ve sivaslı olan ve bir istanbul takımı tutan şahsiyetsiz bir adam örneğini gözünüzün önüne getirin: örneğin bu hafta fener maçı aldı ya bizim karga kafalı hemen ertesi gün gidip, elin feneriyle var olduğunu çevresine ispatlamaya çalışacak, yav dün neeettik gsyi falan filan palavralar, veya başka zaman gs feneri yener gsli geri zekalılar başlarlar nasıl yendik, şu oldu bu oldu.... uzayıp gider yani...dikkat edin adamlar kendi varlığını topluma bu şekilde götermeye çalışıyorlar... yani taptıkları tanrıları vasıtasıyla, taptıkları güç vasıtasıyla....

veya bir öğrenci düşünün, lisede veya üniversitede, yukarıda bahsedilen ezik anne babanın ezik sıpası... annesi babası gibi onun da sırtına binen çok olur... vasıfsızdır, kafasızdır, şahsiyetsiz ve kültürsüzdür, varolmasının çıkar yolu güce taparak onun ışıltısının bir parça üzerinde görünmesini sağlamak, varolmaya çalışmak, saygınlık kazanma isteği vs vs vs...

bu omurgasız sıpa türü de yine omurgasız ebeveynleri gibi toplum içinde bir güce bağlanmak ve ancak bu şekilde kişilik ve saygınlık kazanmak umudu içerisinde olduğu için bu bataklıkta yaşamaktadır... yani doğal yaşam alanları bunlar...

bu adam türü omurgasızlar sınıfına girer, yetişme tarzı ezik olduğu için ve doğal olarak geçirdikleri evrim bunların zihni yapısını güçe tapar hale getirdiği için bu omurgasız türü için kendi şehri, memleketi, toprağı, vatanı vs vs vs güzellikler önemli değildir, o sadece darwin hazretlerinin beyan ettiği üzere evriminin gereği neyse onu yapar...

eeeeeee diyeceksiniz, bütün bunları niye söyledin, canım kardeşlerim suç bu adamlarda değil, yüce yaradan bunları böyle yaratmış, burda görev sivassporumuza düşüyor, sivasspor vesile olacak, büyüyecek, güçlenecek, ışıl ışıl olacak, sonra bu omurgasız ekibi ancak o zaman yine kendi karakterlerinin gereği olarak yüzlerini buraya çevirmek zorunda kalacaklar......

TS58
31.10.2009, 12:07
Kardeş yanılıyorsun. SİVAS 'ın kuruluşu 1967. Diğerleri 1910 öncesi.

Başarı = TARAFTAR

Sivasspor tamam iyi 2 sene kafaya oynadı,

Fakat sen ve senin gibilerin Dedesi yüzünden SİVASSPOR bilinci yerleşmedi.

Yazılarına bence dikkat et.

Eşek- sıpa -falan.. Ben değil ama , deden-büyük deden buna alınabilir.

TS58
31.10.2009, 12:12
Zorla güzellik olsa; TRABZONSPOR 'lu Ali Kemal- Abdullah ERCAN- Ogün TEMİZKANOĞLU- Şenol USTAÖMEROĞLU- Ender ASMAN fenerli olmazdı.

Bu sene AVRUPA'da SİVASSPOR başarılı olsaydı, taraftar patlaması yapardı.

GEÇTİ BOR'UN PAZARI SÜR EŞEĞİNİ NİĞDE'ye

İNŞALLAH KUPAYI ALIRIZ, ve YENİDEN SÜKSE YAPARIZ.

KUPA= TARAFTAR

Yoksa pendik-Lüleburgaz hikaye.

yigidoğukan
31.10.2009, 12:12
benim tek beklentim eskisi gibi sahada savaşmaları bunu yaparlarsa taraftarda destekler başarıda gelir

TS58
31.10.2009, 12:16
Herkes dedi ki ulan ben istanbul yalakasıyım, SİVASSPOR kümeye düşerse REZİL oluruz, en iyisi madara olmayalım.

YOKSA SİVASSPOR maçlarında bilet bulunmaz, yer yerinden oynardı.

BAŞARI: TARAFTAR.

Fenerbahçe 25 yıldan fazla KUPA alamıyor, GSLiler arkasıyla gülüyor.

Bizim ise CUMHURİYET KUPAMIZ olmasa ne yazardı. Kim takar YALOVA kaymakamını

KAOS
31.10.2009, 12:28
Bu arada şu sıralarda ki bir başka durum daha var..
Maratonda inanılmaz ağza alınmayacak küfürler havada uçuluyor, analara avratlara söylenmedik laflar sayılıyor.

10 yaşındaki oğlum kaç sezondur benimle stada devamlı geliyor.
İlk kez bu sene küfürlerden rahatsız oldu ve artık gelmem diyor..

Burada neden gelmiyora abuk subuk yorumlar yazanlara duyurulur, fanatik bir sivasspor taraftarı (oğlum) stattan küfür nedeni ile soğuyor..
Duyrulur....

TS58
31.10.2009, 12:31
Maça insanlar DEŞARJ olmaya geliyor, TABİİ Kİ küfredecek. Kardeş küfür istemeyen ,SİNEMAYA gitsin.

İNSANLAR ENERJİSİNİ MUTLAKA BOŞALTMALI.

KAOS
31.10.2009, 12:40
Maça insanlar DEŞARJ olmaya geliyor, TABİİ Kİ küfredecek. Kardeş küfür istemeyen ,SİNEMAYA gitsin.

Sen iyimisin, 10 yaşında oğlum yanında birinin anasına küfrediyorlar, bacısının bilmen nereseine ne diyorlar bunlar mı deşarj yolları,
Kimin nereye gideceğini sen mi söyleyeceksin....
Maça maç izlemeye Sivasspora destek olmaya gidliyoruz..
Senin gibi adamlar yüzünden stadda üç beş zibididen başka adam kalmayacak bu gidişle...
Sonra da kalmışlar taraftar maça neden gitmiyor tabi gitmez...

ready
31.10.2009, 14:02

senin gibi cahil insanlar oldugu sürece maçlara insanlar gitmeye çekinir şimdi vatandaş eşiyle çocuguyla bayan arkadaşıyla maça gidecek dengesizin biri de arkada ana avrat dümdüz gidecek kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok ha bu arada deşarj olmak isteyen varsa bunu maçlarda degil başka yerde boşaltsın enerjisini

YARALI_AŞIK
31.10.2009, 14:24
senin gibi cahil insanlar oldugu sürece maçlara insanlar gitmeye çekinir şimdi vatandaş eşiyle çocuguyla bayan arkadaşıyla maça gidecek dengesizin biri de arkada ana avrat dümdüz gidecek kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok ha bu arada deşarj olmak isteyen varsa bunu maçlarda degil başka yerde boşaltsın enerjisini

Mesela sen evlisin. 12 yaşında çocuğun var. Galatasaray deplasmanında Sivasspor taraftarına ayrılan yerde oğlunla berabersin. Bende ordayım. Galatasaray taraftarı 2005 yılından beri ana avrat sövüyor. Yıl 2009 sövmeye devam edecek. Sivasspor taraftarı karşılık vermek isteyecek ve çocuğun var yanında kimse takmayacak. Bazıları dediğin gibi hareket edecek. Ama diğerlerinede engel olamayacaksın. Ve bende o maçta olduğum için söveceğim. Çünkü taraftar yapım bu. 1967 yılında atalarımız Kayseride patlama noktasına geldi. Yapılanlar hata idi. 40 atamız vefat etti. Tribünde işi akışına bırakacaksın. Ve bizde atalarımız gibi patlamaya hazır bir bombayız. Taraftarlık bilmeyenler olabilir ama rajon kesmede iyiyizdir.

Ancak olmasını istemediğin şeyler iç saha maçlarında alınan kararlara uygulanır. Buda ayrı bir konudur. Deplasmanda taraftara değil başbakan, Fidel Kastro gelse engel olamaz. Çünkü deplasman ve iç saha tribünü ayrıdır. İşi olaylar ve o anki durum sürükler. Deplasmana giden taraftar kendini kral taraftar olarakta görür ayrıca. Bir terim vardır tribünde. O anda tribünde bulunan abilerden biri YÜKLEN derse iş biter. Fazla kafana takma. Kardeşimiz bildiği gibi yorum yapmış. ODA BENDE seni seviyoruz. Çünkü sen bir YİĞİDOSUN... Haaa iç sahada o abiler KES der. O zamanda iş biter. Ama KES dış sahada kullanılmaz. GS ye YÜKLEN meye gidiyoruz. Bu hafta küfür haftası...

UNUTMA geçen sene sallasana sallasana mendilini Bülent Uygun kurtarsana ..... ve Sebo reis nerdeymiş hiç tanımıyoruz( eski açıkta-dışarda) besteleri ile herkese gönderme yapıldı. GS tribününden de dahil. İyi o zaman mendil sallayalım. Ready nin çocuğunu, Sebo nun çocuğunu, benim çocuğumu ve Bülent in 2 sene üst üste küfür yiyen çocuğunu unutalım. Hatayı bizde arayalım. YOK ÖYLE düşünce EYVAH bize küfür edildi mantığıyla lütfen hareket edelim.

YARALI_AŞIK
31.10.2009, 14:45
yukardaki yazımın devamı...

Sivasta bazıları TS lileri karşıladı YALADI YUTTU ama ONLAR bize nah işaretleriyle OH OH şov yaptı. Yani senden benden görmese onlardan görecek çocuklarımız.

Okulda bile taraftar yetişiyor. Onlardan ve bizerden görmese tenefüslerde arkadaşlarından görecek... ve arkadaşlarından duyacak küfürü. NE OLACAK işte harbi bir taraftar kazanacağız. çünkü ezilmemeyi öğrenecek.

bide şu açıdan bakarsak... baba GS liler bize ne diyor dediğinde, oğullarımıza hiç evladım anana ve ebene selam söylüyorlar mı diyeceğiz.

TARAFTARA KARIŞMAYIN RAHAT BIRAKIN.

ready
31.10.2009, 15:22
hani şu maratonda elinde bir poşet çekirdek hakemin veya futbolcunun yanlış hareketinde ana avrat dümdüz giden insanlar biraz da o küfüre harcadıkları nefesi tezehurata harcarsalar biraz gırtlak patlasalar daha güzel olmazmı

YARALI_AŞIK
31.10.2009, 15:55
hani şu maratonda elinde bir poşet çekirdek hakemin veya futbolcunun yanlış hareketinde ana avrat dümdüz giden insanlar biraz da o küfüre harcadıkları nefesi tezehurata harcarsalar biraz gırtlak patlasalar daha güzel olmazmı

OLUR TABİİKİ. AMA YUKARDA İÇ SAHA ABİLERİNDEN BAHSETTİM. DEMEKKİ KOLLARI ORAYA UZANMAMIŞ.

BAK BU TÜR OLAY BİZİ ''DÜZ'' TARAFTAR SINIFINA SOKAR. BEN ADANADEMİRSPOR MAÇLARINA GİDERİM. SİVAS ATKIMA KARIŞMASLAR. VE 10 KÜSÜR YAŞINDA LİDERLERİ VAR. İNANMASSIN. ÇÜNKÜ TRİBÜNLERİNİ DOLDURAN TARAFTARLARA ''DÜZ'' TARAFTAR DENİLMESİN DİYE KORKUYORLAR ÖNLERİNDEKİ YILLARDA OLUŞACAK PROBLEMLERİ ŞİMDİDEN ÇÖZÜYORLAR. BİZDE TRİBÜNLERE ETKİSİ GÖSTEREN BİR ADAM VARDI ODA ARAMIZDA DEĞİL. İHSAN ABİMİZ BU GÜNLERİ GÖRSE SERHANI MESUTU FATİHİ ASARDI AĞACA. YİĞİDO ADINI 1968 YILINDA YÜCEL YÖNAL ABİMİZ BULDU. TARAFTARA VE TAKIMA TAKTI. HERKES BENİMSEDİ HERYERDE BİZE YİĞİDO DENİLDİ. AMA O ADAM BİLE BİRLİK BERABERLİK YOK DİYOR. ÇÜNKÜ BAŞ YİĞİDOYU BULAMADIK DAHA.

BİZ ÇOCUKLARIMIZA KENDİMİZE TEPKİMİZİ KOYMAMALIYIZ. İYİ YETİŞTİRMELİYİZ ONLARI VE KENDİMİZİ. İZLEYİN BUNLAR GERÇEKTİR. ADANADA BU ÇOCUĞUN SÖZÜNÜ DİNLEMEYEN STADA ALINMIYOR. BEN MERT KARŞIYAKA BUNA YEMİN EDİYORUM. ORDA İŞYERİMDE VAR. CADDELERDE SOKAKLARDA BİLE RAJON KESEN YOK BU ÇOCUĞA. TIPKI AMİGO İHSAN GİBİ. AMA TEK FARKI BU SADECE BİR ÇOCUK. YAŞARSA TARİH YAZACAK. MİLLET NELER YAPIYOR. BİZ NE YAPIYORUZ. NELERİ ŞİKAYET EDİYORUZ. GELECEĞİMİZİ KURTARALIM DEMİYORUZDA. SÜT TARAFTAR DEĞİL ATEŞLİ TARAFTAR İÇİN HERŞEY ŞART. GEREKİRSE KÜFÜR GEREKİRSE DUA GEREKİRSE YALAKALIK. GEREKİRSE BİNLERCE KİŞİ İÇİN EMİR ALMAK YÜKSEK MAKAMLARDAN. VS...

TARAFTARI RAHAT BIRAKIN

http://videoizle.video75.com/lw5vdR436w8/rafet-baskan-uclu/

http://videoizle.video75.com/GafdlsDbU2N/adana-demirspor/

http://videoizle.video75.com/79ihpBZbU8j/simsekler-grubu-rafet/

Salim58
31.10.2009, 16:02

enerjisini boşaltabileceği o kadar yer varki tarif etmeye gerek varmı :)

sevda58
31.10.2009, 16:18
http://wapta.net/web/samples/coloranimation/1450.gif

YARALI_AŞIK
31.10.2009, 16:35
BUNLAR HAK EDİYOR - YAPILAN YORUMLAR SOKAKTADA AYNI

sevda58
31.10.2009, 17:03
[QUOTE=YARALI_AŞIK;578391]BUNLAR HAK EDİYOR - YAPILAN YORUMLAR SOKAKTADA AYNI

Yerden göğe kadar haklisin, sana hak veriyorum, ama küfüre küfürle karsilik vererek hic birsey elde edemezsin, protesto et, onlari kina, karsilik verme, onlarin ayibina ortak olma, olmaki farkin ortaya ciksin......onlar bu sekilde daha da delirir..:)

TS58
01.11.2009, 18:40
Arkadaşlar,

1 Mehmet ali ERBİL her uygunsuz tavrı sergileyecek.
2- Saba TÜMER bir uygulama yapmadığı var.
3- Levent KIRCA her zaman aynı profilde.
4-Siyasiler her şeyi söyleyecek.

Biz MAÇTA KÜFREDİNCE Mİ kötü oluyoruz.

HADİ ORADAN KÜLAHIM BOŞ BENİNM.

Akademik58
01.11.2009, 18:57
Yasine rağmen maça gidiyoruz. kahrolup geiyoruz. Ne zaman kurtulacağız bu Yasinden. F. Bülonun kazığı

Sivas_SporLu58
01.11.2009, 20:24
Şuan Kötü Günler Geçiriyoruz Her Takımda Olduğu Gibi Kötü günlerimizde Yanımızda Olmayan Taraftar İyi Günlerimizdede Çekirdek Yemeye Gelmesin İstemiyoruz Saten Gelselerde Bi Faydaları Olmuyor Tiyatro Seyircisi Bile Bu Kadar Sessiz Duramaz
-------------------------------------------------------------------------
58'diR pLakaMız,biZ aDama yAn baKarıZ İyiLerin baŞ taCı kötüLerRin kafaSıNa sıKarız 16 yaşıNdA çiF siLah taKarıZ 17 yaŞınDa maNitayLa çıKarız 18 yaŞınDa PavyoN baSarız deDimYa Biz SivasLıyızz YanLış yaPanın caNını yaKArız ceKeti aTaR asValta yatarIz Mapushane eVimiz keLepçe koL saatiMiz biZe yaN baKanın dünYasını jiLeTle yüzEriz aYağıMıZın altıNa deRisiNi sereRiz raKıyı Susuz sEnin Gibi aRkadAşı sonSuz SeveRiz...

58 ALEMDE TEKİZ!

YARALI_AŞIK
02.11.2009, 11:39
Arkadaşlar,

1 Mehmet ali ERBİL her uygunsuz tavrı sergileyecek.
2- Saba TÜMER bir uygulama yapmadığı var.
3- Levent KIRCA her zaman aynı profilde.
4-Siyasiler her şeyi söyleyecek.

Biz MAÇTA KÜFREDİNCE Mİ kötü oluyoruz.

HADİ ORADAN KÜLAHIM BOŞ BENİNM.

ben cimbomlulara küfür ettim. hak ediyorlar. haa gerekirse alkış yapardım ama o pozisyon bu maçlarda olmaz...

YARALI_AŞIK
02.11.2009, 11:44
sevda58 demiş ki;
Yerden göğe kadar haklisin, sana hak veriyorum, ama küfüre küfürle karsilik vererek hic birsey elde edemezsin, protesto et, onlari kina, karsilik verme, onlarin ayibina ortak olma, olmaki farkin ortaya ciksin......onlar bu sekilde daha da delirir.

YARALI_AŞIK demiş ki;
cimbomlular dün sanada banada anamızada yiğidolarada selam söyledi. sivaslı ayılar istanbulda ne arar besteleride FIÇI BİRA adlı mekanda yankılandı. Sen mecnun başkandan bence voleybol takımını kurmasını bekle. bu hareket 3-4 takıma herkese değil... üzgünüm ama hepsi oldu...

bu arada sivaslı imparator ali'yi gs formasıyla görmüşler... DEVE yaa...

bugra5858
02.11.2009, 13:43
Neden Gelmiyor Çünkü Sivaslılar Sivasspor Dururken İstanbulu Tutuyor Onların Formalarını Giyiyor Onları Destekliyor Çünkü Sivaslılar Sivasspora Sahip Çıkmıyor Tribün Profilimiz Bile Ağırlıklı Emekli İnsanlardan Oluşuyor
7 Milyon Sivaslı Var Diye Övünüyoruz Ama Bir Bursa,Ankaragücü Kadar Olamıyoruz
Uyuma Sivaslı Takımına Sahip Çık;)

sivaslitaner58
02.11.2009, 14:09
cok yanlis yapiyorsunuz gercekten iyi ve kotu maclarda gitmeniz lagzim ha yonetime darginsiniz ha oyuncularmiza onlarinda sizin gelmemenize uzuluyor dogrumu yaptiginiz? bir sivasspor taraftari olarak asil yonetime ve oyunculara degil sizlerdede suc var siz destek yapmasaniz bu takim nasil yukselis yapacak?

HALUK58
02.11.2009, 14:31
BENCE PARAYLA DOĞRU ORANTILI DEIL MECNUN BAŞKANI YAKINDAN TANIYORUM SİZ YETER Kİ İSTEYİN HER TURLU GIRERSİNİZ YAZIKLAR OLSUN BI TAKIMIZA SAHİP ÇIKAMIYOR UZ NEDİYELİM BU TAKM BATIYOR KURTARMAMIZ LAZIM

Cley
02.11.2009, 16:45
Havalar da soğudu maça gidenlerde yine düşüş olur.

YARALI_AŞIK
02.11.2009, 20:16
Yasine rağmen maça gidiyoruz. kahrolup geiyoruz. Ne zaman kurtulacağız bu Yasinden. F. Bülonun kazığı

GALATASARAYlı karaktersiz düşüncesiz vatandaşlara ölmedik burdayız demek için de gitmelisin. Küfürü yedik gene...

bortecine
13.03.2010, 08:33
Bugun 4 eylülde kemik 7 8 bin taraftarımız var kötü günde vefasını gösterdi.

emrekocturk58
13.03.2010, 08:39
EKONOMİK DURUMLA ALAKASI YOK SORUN SADECE MEMLEKETE TAKIMA BAĞLILIK SİVAS IN GENÇLERİ MACA GİTMİYOR GİTMEYENLERDE ZATEN SİVASSPORU TUTMUYOR ... TAKIMI SEVEN KARSILIKSIZ GÖNÜLVEREN GİDİYOR MACINA
BİLET 5-10 TL TÜRKİYENİN EN UCUZ BİLETİ SİVASDA SATILIYOR HERKES GİDEB,L,R MACA

umut585sivas
13.03.2010, 09:01
bu kötü futbolla kimse gelmez tabi sahada mücadele yok taraftarın canıı sıkıyorlar taraftar zaten cekirdekci zevk de alamıyorlar ne olacak bu futbola bu kadar

TS58
13.03.2010, 10:39
TARAFTAR NE ZAMAN MAÇA GİTTİ Kİ,

ŞİMDİ GİTSİN.

TARAFTAR TEMBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

58MUAMMER58
13.03.2010, 11:10
taraftarların maça gitmemesinin enbüyük nedeni,sivas halkının çoğunun nankör olmasına ,kentiyle arasında,bağ kurmamasına,siyasi küskünlük,stad şartlarının,kötülüğü,sivasa 5 tl kıymet verilmemesi,eskisi gibi gençlerin,futbola meraklı olmaması,internet vs..,sivas taraftarı genelde 40 ve üstü yaş grubu,bunlar şov yapmaz cigara içer,çekirdek yer,genç işi bunlar,sivassporun süperligde olduğunu bilmeyenler var,sivasta,vediğer şehirlerde yaşayıp,hiç maça gitmeyenler var,sivaslı olupta,haritadaki,yerini bilmeyenler var,sivasdüşmanlarıyla dost olanlar var,böyle milletin olduğu şehirde maça gelenler ,gerçek taraftardır.bu sezon takımın kötü gitmeside cabası,gs,bjk,tutan sivaslılar,başkan fb,li diye düşmanlık yapıyor.daha birçok neden....futbola sivas şampiyon olduğusene merak salındı,bence sivas için enbüyük neden kayseri maçı olayları insanlarımızı futboldan soğuttu.anneler çocuklarını maça salmıyor..maalesef.

bursalibatu
13.03.2010, 11:13
bana göre taraftarın maclara gitmemesinin sebebi oyuncuların güzel top oynamaması ve taraftarı ateşleyecek kadar güzel top oynayamamasıdır.:mad:

58 Mert Emir 58
13.03.2010, 13:14
geçen sene maça gelselerdi biz şampiyon olmuştuk tabi bizde yavaş yavaş holiganlık oluşuyo birde lig tv var fiyatlar pahalı

karyola
13.03.2010, 14:11
sahada boş boş gezinen zombilere tarafatarda ayak uyduruyor.:mad::mad:

okulsuz
13.03.2010, 14:28
Takım iyiykende taraftar maça ilgi göstermiyordu. Bence Sivas halkıda Sivasspor'un başarısının Sivas'a ne kadar büyük katkı sağlayacağının farkında değil. Geçen sene maç günlerinde her yerden otobüslerle Sivas'a akın eden taraftarlar birçok esnaf en basitinden lokantalar , oteller ciddi yoğunluklar yaşamıştı. Şunun farkına varmamız lazım artık; Sivasspor kazanırsa Sivas kazanır, Anadolu kazanır.

şarkışla 58
13.03.2010, 14:44
Taraftarlık kültürü yok. Ekonomiyle alakası yok altı üstü 5 tl yav.Gençler 3 büyüklerin peşinde.Şampiyonluk kovalarken bile stad dolmuyordu.Stadın dolması önemli tabi ancak,tezahürat olmadıkça,çekirdek yenildikçe stad dolmuş hiç önemli değil

yigido yakup
13.03.2010, 16:50
sivasli elindeki neyin kiymetini biliyorki takimin sivasspor un kiymetini bilsin.

baska sehirler olsa baska sehirliler olsa herseyini takimina göre ayarlar bu sehrin tek bacasiz fabrikasi sivasspor var buna herkes sahip cikmali ve her mac tüm türübünler dolmalidir.
bilet fiyatlari hele böyle ucuz hatta hatta bedavaysa.
beyler 1 paket sigara fiyatina süperlig maci izliyorsunuz bunun kiymetini bilin ve su takima gerekli destegi verin.

oquzh4n58
13.03.2010, 17:19
takım berbat berbat oluncada mıllet baska takım desteklıor ve gelmıyorlar bu kadar basit?

karşıyakalı
13.03.2010, 18:50
maça gelende oynanan oyundan sinir olup gelmiyor ayrıca giriş ve çıkışlarda yaşana rezaletde etkenlerden birisi

adalı
13.03.2010, 20:43
arkadaşlar bence birazda sivasin insanından kaynaklaniyor adam diyo ki çayimi içerim çay ocaginda maçida izlerim kim gidecek stada diyorlar bence genç kesimde bazılarinin durumu iyi olmuyo bazılarida sivasspor beni mi kurtaracak diyo ama her zaman her yerde de yagmurda çamur da desdegimizi esirgemiyoruz alemin kralı her zaman biziz hep senin leyiz çünkü biz yigido gençligiz

adalı
13.03.2010, 20:51
sivasin sivasspordan başka bişeyi yoktur taraftar uyuma takimina sahip çik

Kemalraik
13.03.2010, 21:22
Sivas futbol bir şehir değil malesef.

eyuphulagu
13.03.2010, 22:52
Kimse bu son maçlarda taraftara birşey söyleyemez;çünkü taraftar stadı sezon başından beri sürekli dolduruyor..Taraftar sayısı geçen yıldan daha az değil;aksine takımın başarısı düşmesine rağmen stat her hafta en az 3 de 2 oranında doluyor..Son 2-3 maçta statta neredeyse 11-12 bin viavarında seyirci vardı..Diğer takımlar ;Kayseri,Manisa,Diyarbakır,Den izli takımları sırf tarftar statdı tamamen doldursun diye bilet fiyatlarını 1-2 milyona kadar düşürdüler..Bizde ise maşallah diyelim fiyatlar 5-10-15 milyonun altına hiç düşmemesine rağmen tarftar stadı nerdeyse tamamen dolduruyor..Taraftar daha ne yapsın...Taraftar aynı taraftar;mutlaka tezahurat yönünden çok eksiğimiz var,Sivas'a uygun yeni tezahurat fazla bilmiyoruz ;takımı 90 dak. değilde belirli aralıklarla ancak destekleyebiliyoruz;amigo lideri eksikliğimiz çok fazla,tribünlerin tamamı ayrı telden çalıyor..Bunun gibi eksikliklerimize rağmen,taraftar elinden geldiğince takıma destek oluyor..Sivasspor süper ligde oynamaya devam ettikçe,yeni genç nesilin tamamen devreye girmesiyle sivasspor da yeni taraftar kitlesine merhaba diyecektir...

yıkın tabuları
13.03.2010, 23:13
BEŞ LİRA BİR İNSANIN GÜNLÜK SİGARA PARASINA DENK GELİYORSA SİVASTA SİGARA VERİLEN DEĞER KADAR FUTBOLA DEĞER VERİLMİYOR DEMEKTİR.BENİM ÇÖZÜMLEMEM BU YÖNDE.

evet seni tastikliyorum takım yenilsede uyuyorum yenilmesede ama sigarasız bir günde başım çatlıyor uyuyamıyorum

modernadim
13.03.2010, 23:39
evet seni tastikliyorum takım yenilsede uyuyorum yenilmesede ama sigarasız bir günde başım çatlıyor uyuyamıyorum

sizi sigarasevenler.com da görmek daha uygun olurdu.. sivasspor.com da değil...

Metal Gear
13.03.2010, 23:59
15 günde bir tekrar eden eziyeti yaşamak için binlerce Yiğido geliyor.Bu eziyeti yaşamaktan bıkmıyorlar,usanmıyorlar.Mücad ele yok,ruh yok,atak yok,defans yok,takım ruhu yok,pas yok,bireysel yetenek yok...Yok yok yok..Bunca yokun arasında tek "var" olan ise yine biziz!

Serdar2010
14.03.2010, 00:17
Yurtdısında yasıyorum, izinlerimi işle alakalı gelişlerimi maça göre ayarlıyorum... Bizim özlemimiz sizinkinden farklı oluyor. Aylarca görmemişsin o ortamı. Babamla giriyorum stada girerken bagıracak cagıracak birierini bulsam yapışacagım koluna ama yok. Ortada üç beş kendini bilmez çocuk. Görev bu sitelere düşüyor. Admin arkadaslara sesleniyorum. Kurun bi grup buluşalım bir yerde... Gırtlaklarımız yırtılana kadar bagıralım... Babam 56 yasında benımle coşup bagırdıgı oluyor.. Nereye getiriyorum işi.. Bir grup başlatır, hemşerim 56 yasındada olsa arkasından gelir. Besteler yapalım, marşlar dizelim. kucuk kagıtlara cıktı alıp dagıtalım mactan once. Atkılarla girelim. Herkes pankart demiş. Sokamazmıyız derdımızı anlatacagımız pankart. Sagdan soldan attırırız gene acarız pankartı. Bulun bi isim parasıyla maca gelecek adamlardan kurulu olsun. Beklentisi sivasspor olsun. Bilet değil. Siz yurtdısında yasayıp sivaslıyım deyince yabancı adamların sivasspor dediğinde duyulan hissi anlarmısınız? O takımın o sehre neler verdiğini anlarmısınız? Sivas halkını nasıl tanıttıgını... Kardeşim bizimde sanayimiz yok biz birilerinden beter üvey evladız.. Şampiyonluk yarısına girdik. kim bizim gonlumuzdeki gul bahcesınde eline diken battıgını idda edebilir. Kİm kimin kafasını yardıgımızı soyleyebilir, karanfillerle karsılayıp 2-0 3-0 larla ugurladıgımızı ınkar edebilir. Yonetıme laf edemeyiz bizi buraya getirdiler ama bu geldiğimiz yere ggondermeye vesile olmalarına ses cıkarmamız değildir. Protestoda edeceğiz ama hersey ilkokul arkadasım Furkanın temiz yüzüne sivaslının tertemiz kalbine yakısır sekılde olacak. Haydi Gardaş biz uzakda kaldık sesimiz alkışımız yetmiyor, gelmiyor... siz üzerinize düşeni yapın. Bir trabzon macı izledim burda çocugumu yanımdan uzaklaştırdılar sesden korkacak diye. azdıkça cosuyorum hakkınızı helal edin

Serdar2010
14.03.2010, 00:19
yazdıkça coşuyorm diyecektim... :)