Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldız Almanya Yolunda
SivasSpor.Com 21.10.2009, 09:53 http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/memoo.jpg
Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 aydır yeşil sahalardan uzak kalan Mehmet Yıldız'ın kontrol için Almanya'ya gideceği belirtildi.
Bir televizyon programına telefonla bağlanan başarılı takım kaptanı, son günlerde spor kamuoyunda çıkan ‘tekrar ameliyat olacak' haberlerini yalanladı. Yeni sezona yetişeceği umuduyla menüsküs ameliyatı olduğunu ancak hesapların istenildiği gibi tutmadığını ifade eden Yıldız; “Sakatlığım ayak kemiği içerisinde oluşan ödemden kaynaklanmakta. Ayağımın üzerine baskı yapıldığında ağrılarım artıyor. Bu nedenle doktor kontrolünde başladığım koşuları, bırakmak zorunda kaldım. Yeniden ameliyat olacağım haberleri ise doğru değil." dedi.
Sakatlığı konusunda yeni teknik adam Muhsin Ertuğral ile de görüştüklerini belirten Mehmet Yıldız, hocasının bir an önce kendisini sahalara döndürmek için çalıştığını, bu doğrultuda Ertuğral'ın Almanya'da bulunan doktor arkadaşına muayene olmaya gidebileceğini dile getirdi.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
ShabbatShalom 21.10.2009, 10:00 Gelsede bu takım daha çıkmaz aşağıdan biz 2. devreyi bekleyeceğiz
farklı haberler farklı açıklamalar hangisi doğru bizde şaşırdık
en iyisi nezaman maça çıkarsa ozaman tamam diyelim
oquzh4n58 21.10.2009, 10:10 kac aydır top oynamıyoır sahaLara Donesede Eskı Verımı beklenemez
svsli585858 21.10.2009, 10:18 çabuk dön mehmet yıldız bu takımın sana ihtiyacı var ileride top tutamıyoruz ama 1-2 hafta eski performansını sergileyemez diye düşünüyorum fizik olarak hazır değil henüz kaç aydır sahaya çıkmıyor ilk devreden bi umudum yok açıkçası ikinci devre iyi transferler yapılırsa düzelir diye umuyorum
biran önce dönsede ilerde top tutabilsek
kocakss58 21.10.2009, 11:36 inşaallah en kısa zamanda sahalara döner.ilerde top tutacak,saklayacak,gol atacak oyuncuya çok ihtiyacımız var.
sercan5858 21.10.2009, 11:47 yuhhh yaa kanser olsaa şimdiye ayağa kalkmıştıı lig bitince dönerr o ancaa
58delikanli58 21.10.2009, 11:48 yildizimiz bir an önce igilessede gene forvette biraz is yapabilsek:mad:
umarim sezonun 2. yarisina hazir olur
YiĞiDo YiĞiDo 21.10.2009, 12:19 artık gel be BÜYÜK KAPTAN gördükki sensiz hiç bir işin tadı yok
ÜTFEN DÖN ARTIK BABAYİĞİD
sanıyorum sezonu kapattı mehmet yıldız gelse bile 2.yarı gelir oda form tutması falan derken çok uzun zaman alır çok yazık oldu çok iş yapacağı bir dönemdi inş dahada uzamaz
ŞU SAKATLIKLARIN BİR MUAMMA OLMASINA KIZIYOR İNSAN. NASIL İŞ YA. NASIL DOKTOR BUNLAR. FUTBOLCULARI KİMLERE EMANET EDİYORUZ BİZ. BİR TAKIMIN GELECEĞİNİ BİR FUTBOLCUNUN GELECEĞİNİ KARARTIYORUZ. YOK BÖYLE BİŞEY. OLMAMALIDA.İNSAN SOPAYI ALIP KAFALARINA GEÇİRESİ GELİYOR. TAKIM BURADA CAN ÇEKİŞİRKEN SAKATLIĞI GEÇMEYEN OYUNCULAR SEYİR EDİYOR. ÇOK YAZIK ÇOKK.
cılgınsivas58 21.10.2009, 15:20 mehmet sana ihyiacımız varrrrrrr nolur gellll
Yildizelili58 21.10.2009, 15:51 KESIN MÜNIH E GELIYOR:::
NEZAMAN GELIYOR BULABILIRSENIZ KARSILARIZ YIGIDYOU
58_babacan_58 21.10.2009, 16:06 BEN BU SENE MEHMETTEN UMUDU KESTİM GELSEDE ESKİ FORMUNU TUTAMAZ BU SAATTEN SONRA BİZİM İŞİMİZ TRANSFERLERE KALDI YANİ...!!!
Çok uzadı bu süreç uzun zamandır sahalardan uzak kaldı. Zaten sakatlanmadan öncede formsuzdu.İkinci bi operasyon olması veya iyileşme sürecinin uzaması halinde Mehmet Yıldız dan bu sene takıma pek bi fayda gelmeyecek ne yazık ki.
Bu seneyi geçtim bundan sonra eski form düzeyine bi daha ulaşabilir mi ?O bile şüpheli! Yaktın doktor Mehmet 'i yaktın..
aturk_5834 21.10.2009, 18:45 Mehmet Yıldız sayfasının kapandığını düşünüyorum. Takımlara birlikte çalışmalara tam anlamıyla ancak 2. devre başlar uzun süredir top oynamıyor yeniden eski formunu yakalaması çok zor yaşıda artık ilerlemiş durumda kendi deyimiyle sakatılıgın ayak kemiği içerisinde oluşan ödemden dolayı oldugunu düşünürsek ne yazıkki eski mehmet yıldızı göremeyeceğiz. hem sakatlık sürecinden sonra formunu yakayabilmek için muhsin hocanın mehmet e bülent uygun kadar tahammül edecegini sanmıyorum. hayırlısı olsun, umarım ben yanılırım mehmet in çok faydasını gördük yine görürüz inşallah
yorumyapıyombenya 21.10.2009, 18:58 Aman kaptan dikkat et bu sefer gittiğin kasap değil doktor olsun.
subasi29 21.10.2009, 20:48 Aman kaptan dikkat et bu sefer gittiğin kasap değil doktor olsun.
Harbiden Ya :) Mehmet Bizlerin Beklentisi Buyuk Sende Bunun Bilincindesin isin Rast Gelsin
YILDIZ bence psikoloğa gitse daha iyi olur,şıptanak düzelir.
İlk yarı bitimine kadar ne topladık topladık. Sakatlığı düzelmeden sahalara dönmesi çok daha kötü olur. Amacımız ilk devreyi 15 in üzerinde bitirmek olması lazım takımımızın. İnşallah Dereli ile birlikte kaptana ihtiyaç var...
sivaslitaner58 21.10.2009, 21:47 bu mehmet yildizdan daha hayir gelmez sivasspor adina biz baska forvet aramamiz gerek
58zarali 21.10.2009, 23:11 get memet bireyce bahın gel şu takıma bişeyler yap artık
|