Orijinalini görmek için tıklayınız : TEDAVİ İÇİN BREZİLYA’YA GİDİYOR

SivasSpor.Com
15.10.2005, 10:11
http://www.sivasspor.com/images/stories/dennyhaber.jpg
Sivasspor’un tek eksik ve sakat futbolcusu Denneys bugün ülkesine dönecek.
Yapılan idman sırasında sakatlanan Dennys iki haftadır takımla birlikte çalışmalara katılamazken, kulüp doktoru tarafından da tedavisi yapılıyordu. Sakatlığının bir türlü geçmemesi üzerine Teknik heyet bu futbolcunun yurt dışında tedavi edilmesini istedi.

Brezilyalı yıldız futbolcu Dennys, bunun üzerine teknik heyet ve kulüp doktorlarıyla yaptığı görüşmelerin ardından ülkesine gidip burada tedavi olmak için izin aldı. Dennys, Ankara’ya götürülmezken, bugün ilimizden ayrılacak. Dennys istanbul’a gidecek buradan da uçakla Brezilya’ya gidecek.

ErdalGüler
15.10.2005, 10:33
İnşallah çabucaktan iyileşirde artık onuda yeşil sahalarda izleriz...

serhankaburcuk
15.10.2005, 16:39
İnşallah çok çabuk iyileşir...Çünkü çok değerli ve çok klas bir futbolcu...Türkiye liglerinde fırtına gibi eser...Tekrardan geçmiş olsun..

GuNaY
15.10.2005, 16:43
artık iyileşselede futbolunu izleyebilsek...

casus84
15.10.2005, 17:00
inşallah hemen sakatlığını atlatırda sivasspor' a başarılar sağlar.

yusuf_07
15.10.2005, 17:35
artık iyileşselede futbolunu izleyebilsek...
katılıyorum

extrasivas
15.10.2005, 17:39
gecmis olsun o oynayacagi gunu sabirsizlikla bekliyorum ins. gorebiliz

-YIGIDO SAADET ZINCIRI-

pascal_nouma
15.10.2005, 18:03
vallahi arkadaşlar ben sizden bişey anlamıyorum bu adamı ne zaman izledinizde klas kaliteli adam oldu ben bilmiyorum adamı daha izleyemedik bile oynasada bizde kurtulsak yok oynamıyorsa kapı açık bekletmenin bi anlamı yok bana göre ara transferde yerini hemen doldururuz jardel hazırda bekliyo

twity_58
15.10.2005, 20:13
İnşallah çok çabuk iyileşir...Çünkü çok değerli ve çok class bir futbolcu...Türkiye liglerinde fırtına gibi eser...Tekrardan geçmiş olsun..
serhan abime katılmamak işten bile degil..

twity_58
15.10.2005, 20:15
vallahi arkadaşlar ben sizden bişey anlamıyorum bu adamı ne zaman izledinizde klas kaliteli adam oldu ben bilmiyorum adamı daha izleyemedik bile oynasada bizde kurtulsak yok oynamıyorsa kapı açık bekletmenin bi anlamı yok bana göre ara transferde yerini hemen doldururuz jardel hazırda bekliyo
iyide kardesım netıcede bu futbolcular secılırken bellı krıterlere bakılıyor ben sivassporun kadrosunun yerınde ve duzgun hazırlandıgına ınanıyorum ama senin dedıgın gibi belki ara transferde degısır..yonetıme kalmıs bısey..

serhankaburcuk
16.10.2005, 02:01
serhan abime katılmamak işten bile degil..

Teşekkürler Kübra...