Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğral Görücüye Çıkıyor

SivasSpor.Com
25.10.2009, 00:04
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.muhsinhoca.jpg

Sivasspor ile Gaziantespor, pazar günkü mücadele ile ligde 9. kez karşı karşıya gelecek. Karşılaşma aynı zamanda Yiğidolar'ın yeni teknik direktörü Muhsin Ertuğral'ın seyircisi önünde çıkacağı ilk maç olma özelliğini de taşıyor.

Süper Lig'de ilk kez 2005-2006 sezonunda karşılaşan iki ekip arasında bugüne dek oynanan 8 maçın 3'ünden Sivasspor, 2'sinden Gaziantepspor galip ayrılırken, 3 karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. İki takım da galibiyetlerini iç sahada elde etti. Sivasspor rakibiyle iç sahada yaptığı 4 maçın 3'ünden galibiyetle, 1'inden ise beraberlikle ayrılırken, Gaziantespor ise Sivasspor ile evinde yaptığı 4 maçın 2'sinden galibiyetle, 2'sinden ise beraberlikle ayrıldı. Her iki ekibin de birbirine karşı deplasman galibiyeti bulunmuyor. Sivasspor'un birinci ligde ilk kez mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda iki ekip arasında oynanan 2 maç golsüz eşitlikle sonuçlandı. 2006-2007 sezonunun ilk yarısında Gaziantep'te oynanan maçı Gaziantepspor 1-0, sezonun ikinci yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşmayı ise Sivasspor 2-1 kazanmayı başardı. 2007-2008 sezonunun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçtan 2-0 galip ayrılan Sivasspor, sezonun ikinci yarısında deplasmanda oynanan karşılaşmada ise Gaziantep ekibi ile 0-0 berabere kaldı. Geçen sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçı 3-0 kazanan Sivasspor, sezonun ikinci yarısında Gaziantep'te oynanan karşılaşmada ise rakibine 2-1 yenildi. Geride kalan 8 maçta Sivasspor, rakibine 8 gol atarken, kalesinde ise 4 gol gördü. Sivasspor ile Gaziantepspor, ligdeki 9. randevularına yarın Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 15.00'de çıkacak.

-SİVASSPOR'DA HEDEF GALİBİYET-

Gaziantepspor'a bugüne dek ligde iç sahada galibiyet şansı tanımayan Sivasspor, yarınki maçtan da galibiyetle ayrılmayı planlıyor. Geçen sezonun 30. haftasında Gaziantepspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük yara alan Sivasspor, rakibinden geçen sezonki yenilginin rövanşını da almayı hedefliyor. Bu sezon ligde yaptığı 9 maçın 7'sinden yenik ayrılan, sadece Antalyaspor'u 2-0 yenip, Denizlispor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, geçen hafta sahasında Fenerbahçe'nin namağlup unvanına son vererek moral bulan Gaziantepspor'u yenerek kötü gidişe ''dur'' demek istiyor. 10. haftaya 4 puanla 17. sırada giren kırmızı-beyazlı ekip, hafta 12 puanla 11. sırada giren Gaziantespor'u mağlup ederek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Sivasspor'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören golcü oyuncu Mehmet Yıldız ile kart cezalısı İbrahim Dağaşan, Gaziantespor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen ve bu hafta takımla birlikte çalışmalara başlayan Abdurrahman Dereli'nin ise henüz hazır olmadığı için bu maçta riske edilmeyeceği öğrenildi. Sezon başında gittiği Ankaraspor'dan 2 gün önce yeniden eski takımına dönen Faruk Bayar'ın ise yarınki maçın kadrosuna alınıp alınmayacağı merak ediliyor.

-ERTUĞRAL, İLK KEZ SİVAS SEYİRCİSİ ÖNÜNDE-

Bülent Uygun'un ligin 8. haftasında 2-0 kazanılan Antalyaspor maçında sonra istifa etmesinin ardından Sivasspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Muhsin Ertuğral, yarınki maçla birlikte ilk kez Sivaslı futbolseverlerin karşısına çıkacak. Sivasspor'un başındaki ilk sınavını geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne karşı veren Ertuğral, takımının başındaki ikinci sınava yarın Sivas'ta çıkacak. Sivasspor ile Gaziantepspor arasındaki maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mustafa İspiroğlu'nun yapacağı maçta, Barış Şimşek dördüncü hakem olarak görev alacak.

mucahitbaba58
25.10.2009, 00:06
DILERIM HOCAQ BU SAHADAKI ILK MACINI SOKE SOKE ALIR VE TAKTIKLERIYLE GOZ DOLDURUR INSALLAH 4 -0 BIZIM OLUR

4-0 OLSUN BIZIM OLSUN :d

samsa58
25.10.2009, 00:08
haydi SİVAS haydi SİVAS haydiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
artık galibiyet serisine başlamanın zamanı diyor ve takımımıza başarılar diliyorum

07reis58
25.10.2009, 00:10
ben bu saatden sonra 1-0 a razıyım önemli olan artık 3 puan..şu saatden sonra oynanan futbol değil 90 dk sonunda sonuç önemli

subasi29
25.10.2009, 00:20
Ya Allah Bismillah Allah Utandirmasin........

Besyo_cu
25.10.2009, 01:29
Bu maçı sabırsızlıkla beklıyorum, gecen yılın öcünü almak için ve haberimizde ki gibi Muhsin Hoca ile Sivassporda değişen neler var bunları görmeyi çok istiyorum.

Gecen sezon düşüş macımız olan Antep macı bu sezon yükseliş maçımız olacak...

oquzh4n58
25.10.2009, 02:43
Allah' utandırmasın .............

aturk_5834
25.10.2009, 02:03
Çok önemli bi maç bu maçtan sonra galatasaray kayseri maçları var o maçlar da kritik oldugundan bu hafta mutlak galibiyet gerekli başka bir alternatif düşünemiyorum.. allah utandırmasın

Kasim58
25.10.2009, 04:52
Ne 4-0 kardesim bir sifir olsun bizim olsun yeterki üc puan alalimda nasil olursa olsun.Yoksa gidisatimiz hic iyi degil kazanirsak en azindan kendimize bir güven gelir.

Salim58
25.10.2009, 07:17
ilk maçını biz burda gördük sivasta ikinci maçı ve ilk maçı inşallah güzel bi galibiyetle 4.eylülden çıkarız ayrıca rakip takımla bi hesabımız var bunuda kapatmış oluruz......

58_babacan_58
25.10.2009, 07:35
HAYDİ HOCAM GÜLDÜRÜN ARTIK YÜZÜMÜZÜ SADECE 3 PUAN İSTİYORUZ 1 PUAN YETMEZ BİZE BİZ 3 PUAN İSTİYORUZ ARTIK SİZE GÜVENİYORUZ AL 3 PUANI HEDİYE ET TARAFTARA SEVİNDİR BİZİ !!!

sivaslitaner58
25.10.2009, 07:50
ben bu siteyi hollandadan takip ediyorum ve giden taraftarimiza bugun sesleniyorum hic susmayin hep destek TAM DESTEK

shang
25.10.2009, 08:44
şampiyonluktan etmişlerdi bizi unutamıyorum o 2.yarı oynadıkları topu ölümüne oynamışlardı bugun hem muhsin hoca hemde camia açısından kritik bir o kadarda zor ama bu maçı alacağımıza inanıyorum haydi arkadaşlar artık mutlu olma zamanı

ciproxinxr
25.10.2009, 08:46
muhsin hocam umudumuz sensin ALLAH utandırmasın.... bugün ve bundan sonra ALLAH işini gücünü rast getirsin...sevgili yiğidolar lütfen takımımıza destek olalım çünki başaka ''SİVAS'' yoktur herşey memleketimiz için SAYGILARIMLA....

ÇAĞLAR GİYİM
25.10.2009, 09:58
HOCAM BOL ŞANSLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI HOCAMIZI VE SİVASSPORU YANLIZ BIRAKMAYALIM ARKADAŞLARRRRRR HERKES MAÇAAAAAAAAAAA HER ZAMAN Kİ GİBİİ BEN ORDAYIMMMMMMMMMMMMM SİZLERRRRRRRRRR NERDESİNİZZZZZZZZ

yigidomurat
25.10.2009, 10:36
geçen sene berbat ötesi oynuyorduk ama(bülonun sistemi yüzünden) ama kadrodaki kaliteli topçular sayesinde kazanmasını biliyorduk.bu sene ise çok güzel oynuyoruz ama gol atamıyoruz ve çok kolay gol yiyoruz.İNŞALLAH bugünkü maçı kazanırız ve çıkışa geçeriz,önemli olan güzel futbol değil üç puan ve İNŞALLAH o üç puanı alan taraf biz oluruz.1-0 olsun bizim olsun.

ahmet koç
25.10.2009, 11:13
ben diyorumki gecen yıl kendi sahamızda aldımız gibi 3 ,0 biz alırız hocanın ilk galibiyeti olup gerisi gelir yolunuz açık olsun

58delikanli58
25.10.2009, 12:41
3-0 bosver hemserim !!!
buguünki maci saadece 1-0 da olsa yenelim artik 3 puanlari bekliyorum!!
gerisi bos hava bence

etzel1967
25.10.2009, 12:44
geçen sene bir yerlerini yırtarcasına "şampiyonluk adayı, aldı babayı.." diye bağırdıklarını unutmadık...maçtan sonra sanki onlar şampiyon olmuş gibi sevindiklerini de...bugün daha iyi anlıyoruz, bir dakika bile efendiliğini bozmayan taraftarımıza neyin karşılığında saldırganlık gösterildiğini...inşallah bu maçı alırız...bu maçı alıp psikolojik olarak rahatlarsak lige tutunabiliriz...Allah yardımız olsun...

YiĞiDo YiĞiDo
25.10.2009, 13:37
haydi bakalım muhsin hoca 4 eylüldeki ilk maçında galip gelin
eğer aksi sonuç çıkarsa fena şeyler olur

altuntas58
25.10.2009, 13:58
Haydi yiğidolar Sivassporumuzu yanlız bırakmayın hep destek tam destek

Besyo_cu
25.10.2009, 17:03
Muhsin Hoca müthiş adam. Maç boyu yerine oturmadı 2.yarı başlamadan oyuna yaptıgı müdahale yani Cihanı oyuna alması maçı çevirdi. Takım cok güzel ayağa paslar ile oynadı bu takımı Muhsin Hoca hak ettiği yerlere taşıyacaktır buna inanıyorum.

Metal Gear
25.10.2009, 17:10
Takımı adete sil baştan yapmış..
Maç boyu hep ayaktaydı,alkışladı,hareket çekti,zıpladı,hopladı.Hücuuuuu uuum!

üçyıldız58
25.10.2009, 17:14
MAÇ İKİ SIFIR OLMUŞ FUTBOLCULARIMIZ NE KADAR KORKAK OYNAMAYA ALIŞMIŞ ALIŞTIRILMIŞ HOCAMIZ KENDİNİ YIRTIYOR ÇIKIN ÇIKIN DİYE
DEĞİŞİKLİLER HEPSİ YERİNDE ADAM GİBİ ADAM

subasi29
25.10.2009, 17:19
Helal Olsun Ilk Gorucu Sinavindan Anlinin Akiyla Ciktin

ruzgarpolice
25.10.2009, 18:29
muhsin hoca bu takımı inşallah düzlüğe vede hedeflerine ulaştıracak ben daha öncede demiştim hocayı 10-11 senedir takip ediyorum hocamıza bazıları küçümser bir eda ile bakıyorlar gözlerindeki at gözlüklerini bir türlü çıkarmak istemiyorlar yiğidoluk bize kimin zerre kadar faydası olduysa bunu takdir etmektir hocada mutlaka bizlere faydası olmak için elinden geleni yapacaktır. Bunun için iyi bir yiğido gibi hocaya sonuna kadar destek vede arka çıkmalıyız bu onun başarısı kadar bizimde başarımız olacaktır . Dışarda insanlar bizim nezaman yere düşeceğimize bakıyorlar bir an düştükmü o kadar seviniyorlar.insanlara sivas kimliğini hakikaten öğretmişiz onun için tam bir yiğido ruhuyla takıma hocaya vede yönetimimize sonuna kadar destek olamalıyız SAYGILARIMLA....

DeathRow
25.10.2009, 19:36
muhsn hocayı tebrik ederimm görücüye başarıyla cıktı alıyorumn seni :D:D

sevda58
25.10.2009, 20:02
Muhsin hoca gercekten bu takima cok seyler katacak, bizim sabirli olmamiz lazim.. hersey daha guzel olacak:D

Turan 59
25.10.2009, 20:30
Hocam seni çok seviyoruz ve desteğimiz hep yanında.