Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO PUSUYA YATTI


SivasSpor.Com
15.10.2005, 09:36
http://www.sivasspor.com/images/stories/yigidopusuya.jpg
Kırmızı-Beyazlı ekip deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlarken, dün Ankara’ya hareket etti.

Ankara’da Gölbaşı’nda otele yerleşen Sivasspor takımı son hazırlıklarını gözden geçirerek maç saatini beklemeye başladı
Sivasspor Pazar günü deplasmanda oynayacğı Gençlerbirliği maçı için dün ilimizden ayrılırken Ankara’da maç saatini beklemeye başladı.

Dört günlük izinin ardından Pazartesi günü kendi tesislerinde toplanarak çalışmalara başlayan Sivasspor takımı, Perşembe günü yine kendi tesislerinde yaptığı tek idmanla çalışmalarını noktaladı. Yapılan idmanın ardından kendi tesislerinde kampa çekilen Kırmızı-Beyazlı ekip, Cuma günü öğle saatlerinde ise ilimizden ayrıldı.

Hafta başından beri yapılan idmanlarda bütün hesaplarını üç puan üzerine kuran Kırmızı-Beyazlı ekibin, Paf takımı ile yaptığı hazırlık maçında daha atak oynaması dikkatlerden kaçmadı.

Paf takımına karşı daha atak futbol sergileyen Sivasspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçında da önceki maçlara oranla daha atak bir futbol sergilemesi bekleniyor.

Dün ilimizden ayrılan Sivasspor takımı Ankara’da Gölbaşı’nda Olimpik Vizart otelde son hazırlıklarını ardından kampa çekildi.

Sivasspor takımı burada maç saatini beklemeye çekilirken, pazar günü otelden ayrılarak maçın oynanacağı 19 Mayıs Stadyumuna hareket edecek.

Pazar günü saat 15.00’da oynanacak olan bu zorlu karşılaşmayı tecrübeli hakemlerden Hakan Sivriselvi yönetecek.

serhankaburcuk
15.10.2005, 15:37
İnşallah Paf takımı ile oynanan maçtaki gibi atak bir futbol oynarız ve gollü bir şekilde rakibimizi dize getiririz...

ErdalGüler
15.10.2005, 16:41
Lorant hoca işini iyi biliyor. Gerekeni yapıp bu maçtan benim tahminim zor da olsa 3 puanla dönecektir. Hem erciyes de yenilmişken herhalde kazanmak çok iyi olacaktır...

freeman
15.10.2005, 17:56
önce iyi puan toplayalim sanra iyi futbolu da oynariz
kime yarar ki iyi oynayip yenilmek,ve ikinci lige düsmek

twity_58
15.10.2005, 18:28
pusuya yattıysak ne dememız lazım gazamız mubarek olsun dıyelım bari..galıbıyetı 3 puanı arzuluyor ona kavusup 3. olabılmeyı planlıyoruz :-P

FATIMA
15.10.2005, 20:47
lorant'a güvenimiz sonsuz...şimdiye kadar olduğu gibi en iyisini oynayacağız,artık merdivenin basamakları sadece yukarı doğru gidiyor bizim için ,ve yukarı çıkmak tek amaç olacak.bunun içinde ;GEREKEN NEYSE YAPILACAKTIR............MAÇ BİZİMDİR BAŞKA ŞANSLARI YOK YENİLECEKLER VE SONRA.....SIRADAKİİİİİİİİİİİİİ GELSİN DİYECEĞİZ:)

serhankaburcuk
15.10.2005, 21:02
Erciyes yenildi...Kayseride yarın puan kaybeder bizde kazanır yada puan alırsak 3.sıraya yerleşiriz...Rakiplerimizden Galatasaray ve Fenerbahçede kazandı bizimde kazanmamız lazım...

rguler
15.10.2005, 21:22
Erciyes yenildi...Kayseride yarın puan kaybeder bizde kazanır yada puan alırsak 3.sıraya yerleşiriz...Rakiplerimizden Galatasaray ve Fenerbahçede kazandı bizimde kazanmamız lazım...
ağzından bal damlıyor gardaş yarın sende geliyormusun

serhankaburcuk
15.10.2005, 22:14
ağzından bal damlıyor gardaş yarın sende geliyormusun


Eyvallah gardas yarın ordayız inşallah yarın bizi bul stadyumda...