Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte böyle !

SivasSpor.Com
26.10.2009, 09:49
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor için oynanacak bütün maçlar önemliydi ama ben özellikle bu maçın kazanılmasını çok istiyordum, çok şükür bu isteğimde oldu. Nedenine gelince. Bilindiği geçen sezon şampiyonluğa giden Sivasspor'a, Beşiktaş'tan teşvik pirimi aldığı söylenen Gaziantep'i yenerek bir bakıma bunun hesabını sormak,en az alınacak üç puan kadar önemliydi. İşte Sivasspor dün böylesine anlamlı ve kritik bir maçı, üstelikte farklı skorla kazanarak kendine geldi.
Bu maçın bir deiğer önemide,ilk defa 4 Eylül stadına çıkan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral ve futbolcularının kendilerine güvenlerinin gelmesiydi. Özellikle ilk yarıda, futbolcuların ne kadar güvenden yoksun olduklarını gördük. Peş peşe gelen goller takımın kendine güvenini sağladı ve adeta "ilaç" gibi bir galibiyetle sahadan ayrıldılar.
Her şeyden önce bu üç upan ve anlamlı galibiyet için Sivasspor'u yürekten tebrik ediyorum.
Bir tebrikte değerli Başkan Mecnun Otyakmaz'a göndermek istiyorum. İlk yarı bitip futbolcular soyunma odasına giderken,tunelin önünde futbolcularını durduran onlara gerekli motiveyi yaparak soyunma odasına gönderen Başkan Otyakmaz'ıda kutlamak gerekir.
Maçın hakemine gelince. Hüseyin Göçek iyi maç yönetmedi. Helede yardımcısı Orkun Aktaş, direkt olarak sonuca etki edecek hata yaptı. İlk yarıda Erman'ın kaleciyi geçip attığı gole ofsayt kaldırması futbol adına tam bir cinayetti! Yardımcı bayrak kaldırdı, orta hakemde buna uydu ve Sivasspor'un golü güme gitti.
Sonuç olarak bu sezon ikinci galibiyetini geçen haftanın fiyakalı takımı Gaziantepspor'dan hemde farklı bir sonuçla alan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ve futbolcularını tebrik ediyorum.
Bu moralle Galatasaray maçındanda puansız dönmeyeceklerini düşünüyorum.

izmirliyigido
26.10.2009, 09:56
Moral açısından, geçen senenin yarım kalan hesabı açısından ve en önemlisi futbolcuların özgüveni açısından çok önemli bir gelibiyet oldu. Umarım bundan sonra herşey yoluna girer hakettiğimiz gibi, bulunmamız gerektiği gibi ve geçene senelerin tesadüfi başarılar olmadığını ispatladığı gibi sıralamada yerimizi alırız.

Teşekkürler çocuklar, teşekkürler hocam...

AYK

kocakss58
26.10.2009, 10:03
dün akşam çok güzel bir maç seyrettik hocam.bu maçta ki gibi oynayalım.gs den de puan ve puanlar almamamız işten bile deyil.

Salim58
26.10.2009, 10:09
gerçekten şahsım adınada çok önemli ve anlamlı bir maçtı.
sade benim için değil tüm yiğidolar için çok önemliydi.
ve bunu başardık teşekkürler sivasspor.
teşekkürler takıma destek olan tüm yiğidolar..

ramen
26.10.2009, 10:10
Gaziantepspor'a geçen seneden kalan hesabın kesilmesi güzel oldu.Daha güzel olanı bu maç çıkışa geçmenin habercisi oldu bence... EN BÜYÜK SİVASSPOR!!!

davulcu
26.10.2009, 10:37
açıkçası hiç umudum yoktu ama kazanmamız çok iyi oldu

shang
26.10.2009, 11:03
birde takım savunması toparlanırsa ki biraz kıpırdanma var yasin çok fazla sırıtmıyor artık hayrettin fena değildi sedattada biraz kıpırdanma var savunmada az hatayla oynarsa içerde maç kaybedeceğimizi zannetmiyorum anadolu takımlarına dışardada başarılı bir 2.yarı geçireceğimizi düşünüyorum muhsin hocanın afrikadan getireceği takviyelerle dahada iyi olacağımızı düşünüyorum

07reis58
26.10.2009, 12:46
kabusumuz bitiyor artık ligin kabusu yavaş yavaş geri dönüyor

sevda58
26.10.2009, 12:58
Hesap kapatilmistir:D
Gercekten 3 puani 3 golle almamiz cok guzel oldu, bu Morelle insallah gese onunde ya 3 puani aliriz yada berabere kaliriz, ama puansiz donmeyelim...

tsk Sivassporum..ve Muhsin Hocam, Ve de Tabiki Mecnun Baskanim

fatihtuztas
26.10.2009, 13:14
helal olsun tüm yiğidolara.inşallah bir seri yakalayacağız.

KAOS
26.10.2009, 13:21
Abdullah bey, yine skora bakıp ortaya karışık nevinden yazmaya devam ediyor.
Yav sen spor yazarısın, hiç mi TV izlemiyorsun, spor gazetesi okumuyorsun.
Oynanan futbolun analizini yapsana, topçular neyi nasıl yaptılar, neyi yapamadılar, taktikler nasıldı, pozisyonlarda kimler ne yaptı, nasıl dersler çıkarılır, ne gibi hazırlıklar yapılması lazım..
Bu yazdıklarını benim 10 yaşındaki oğlum bile yazar....
Erman'ın pozisyonu maçta da bana offside değil gibi gelmişti ama akşam baktım açık offside, Abdullah bey bu konuda da bi haber.....
Futboldan anlayan, oyunun analizini yapan, sahaya seyirciden farklı bakabildiğini gösteren spor yazarları istiyoruz....

winner58
26.10.2009, 14:31
gerçekten bu galibiyet çok güzel oldu herkes haddini bilecek herkezzzzzzzzzz

esrarengiz
26.10.2009, 16:33
Heralde herkes gecen senenin hesabi alindigi icin seviniyor.... benim bir diger sevincim bu haftaki gs macina dahada moralli cikacaklaridir keske bu macda sivasda oynansaydida bu cimbomun hesabinida alsaydik gecikmeden unutmayalimki bunlarda bizi sampiyonlar ligine gitmemizi engellediler insallah alisamiyen cimlerinede yigidolarin golgesinin izini birakacagiz \...... HADI YIGIDOM ZAMAN SENIN MEYDAN SENIN KOSDUR ATINIDA HERKES GORSUN YIGIDOLAR ALISAMIYENDE NASIL CIRIT ATARMIS.....YERI GOGU YARADAN ALLAH YIGIDOLARA DIYELIM MASALLAH....

kangal06
26.10.2009, 17:03
tüm sezon yatıp sivas a hayatının maçını çıkaran fıstıkları üç köşe ettik gerçekten de işte böyle!! :D