Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunlar sivaslı değil!
yeniceri_can 27.10.2009, 15:34 sivas universitedeki cumhuriyet unı bjk gurubu bizim maçta organize yapacaklarmış güya...ve yazdıkları şeylere bakın.bunu yazanlar sivaslı.olmaz olsun böyle sivaslı.sıte forumlarında yazıkları bir kaç şeyi aşağıya eklıyorum.daha neler neler var.sadece 2 ornek asagıda...
sizce bunlar sıvaslımı?
söz de sivaslıların memleketıne memleketının takımına yazdıklarına bakın.utanın utanın.yürekliyseniz yapında gorelımmmm.kullanıcı adlarını sansürledim açık hedef olmasınlar...
http://img272.yukle.tc/images/46251.jpg
http://img270.yukle.tc/images/22942.jpg
not:araştırdım bunları yazanlar sıvaslı sozde
karakocyakup58 27.10.2009, 15:37 HANGİ SİTE BURA BAKALIM NAASIL SİVASLILARMIS
karakocyakup58 27.10.2009, 15:38 ÖYLE BİR PANKART AÇARLARSA KOSKACAMAN PANKART YAZARIM BEN
SİVASLI P... LER İSTANBULU DESTEKLER DİE
kocakss58 27.10.2009, 15:42 Bence onlara yazılacak en güzel pankart.sivaslının tohumu,bilmem kimin yer b..k'unu.onlara verilecek en ince mesaj olur.
kemalk58 27.10.2009, 15:43 SENCE ONLAR SİVASLIMI ?
BENCE DEĞİL .......
MUTLAKA BİR KARIŞIM VARDIR. KANLARINDA ;
ÇÜNKÜ SİVAS LI OLUPTA BUNU YAPANIN KANINDAN ŞÜPHE EDERİM...
NE DEMİŞLER ;
NE MUTLU TÜRKÜM VE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE
Yildizelili58 27.10.2009, 15:50 KANI BOZUK LES KARGALARI
BIZ BIZE YETERIZ
HOCAM SIVASDA YÜRÜTMEYIN YETER CÖKÜN KARTALA
KANGAL GIBI;)
Herkesin bir yarası var ... Onların yaraları nerelerinde bakmak lazım...
kongre 58 27.10.2009, 15:57 ahhh su site yönetimi olasa bu kani bzuk sütü bozuklara daha cok sey yazardim amaa....ahh yönetim ahh
topunuuuu diicem amaaa neysee hadii, onlar duymak istediğini duymuştur kulakları çinlio sanırım!!!
kongre 58 27.10.2009, 15:59 o memleketin ekmegini yiyip o yere ihanet edenler gün gelir baska bir yerlerinden baska bisey yerler gercek sivaslilara degil lafim yanlis anlasilmasin
tanju_58 27.10.2009, 16:02 sivas cumhuriyet üniversitesinde okuyorlar diye sivaslımı oluyo herkes.sapla samanı ayırmasını bilelim arkadaşlar.
yeniceri_can 27.10.2009, 16:03 sivas cumhuriyet üniversitesinde okuyorlar diye sivaslımı oluyo herkes.sapla samanı ayırmasını bilelim arkadaşlar.
oradaki notu okudunmu arkadaşım
noname87 27.10.2009, 16:43 Boşverin arkadaşlar; bu dingillerin başkanları tribünleri kökten temizleyecek o zamana kadar yazıp eğlensinler:D
kanımaksa58 27.10.2009, 17:13 kanı bozuklar işte onlar bi halt yiyemezde önemli olan bizim güzel pankartlar açıp takımımıza destek vermemiz lazım kim ne halt yerse yesin adamlar michael e bile ömrünün yarısını beyaz yarısını siyah geçiren bilmem neli diye yazdılar bizdede her maçta şöyle ilgi çekici bişiler yazılsa tüm medya yazsa dese işte yiğidolar maçta şu pankartı açtı şöle böle gazetelere taşınsa fotolar bilmem anlatabildimmi !!!
58delikanli58 27.10.2009, 17:16 umarim bir gün allah nasip eeder de gözleri acilir!!!!!!!1
winner58 27.10.2009, 17:16 herkes sivaslı olmaz onlar sivaslıyım diye geçinen pe...........lerdir
Hani derler ya kangal ürer topu sürer yiğidodur bu sehir yiğitler yaşar ama çakallar yaşayamaz
winner58 27.10.2009, 17:18 herkez sivaslı olamzzz sivaslı olmak bir gururdur
fatihtuztas 27.10.2009, 18:24 öyle sivaslılara(!) söylenecek söz belli de malesef terbiyem müsade etmiyor onlar sivaslı olamaz zaten...
58_babacan_58 27.10.2009, 18:48 BUNLARIN SİVASLI OLDUĞUNDAN ŞÜPHE DUYARIM MUTLAKA İSTANBUL KANI TAŞIYORLAR
maç öncesi çarşı polarlarını gizleyerek stada gidenler statda aslan kesiliyor fakat maç sonrası meydanda görülen dayagı yiyor:D:D
Siz asıl gidin sivastuning sitesinde ki mesajlara bakın. Ne kadar fenerli gs li varmış sivaslılar arasında yaw bana artık tiksinme geldi.
Siz asıl gidin sivastuning sitesinde ki mesajlara bakın. Ne kadar fenerli gs li varmış sivaslılar arasında yaw bana artık tiksinme geldi.
Evet bi ara bu benim de gozume carpmisti....:confused:
subasi29 27.10.2009, 21:14 Bunu Yazanlarin Kani Bozuk :D Bizim Kanimiz Kirmizi Onlarinki Siyah At Pislikleri....Siddete Karsi DEGILIM
07reis58 27.10.2009, 22:06 bizim sivasın taraftarı maç öncesi maç sonrası bunlara sağlam bır dayak atmadığı sürece bu devam edecek bjk fb gs için geçerli ama sağlam bır dayak ve dayaklar oldugu zaman bak bakalım gıyebılıyorlarmı o formaları!!!
altuntas58 27.10.2009, 22:24 Büyütülmüş istanbul takımlarının peşine düşenlerin sivaslılığından şüphe ederim trabzonun taraftarını hiç sevmem ama adamlar tek ses,tek yumruk ,tek yürek olmakta bir numaralar bizim olardan ne eksiğimiz var neden takıma şanlı sivassporumuza sahip cıkmıyoruzda entirikacı şikeci takımları sahipleniyoruz [ bizler yiğidolar MAC KAZANANA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR SİVASSPORLU RUHU TAŞIYALIM
efendigardaş 27.10.2009, 22:26 KESİN SİVASLI DEĞİLDİR UNİVERSİTEDE OKUYAN BEŞİKTAŞLILARDIR YOKSA O KADAR KANSIZ OLAMAZLAR...***:mad:
KESİN SİVASLI DEĞİLDİR UNİVERSİTEDE OKUYAN BEŞİKTAŞLILARDIR YOKSA O KADAR KANSIZ OLAMAZLAR...***:mad:
Var abi var, kansizi var, adam sivasli kendi diyor febeliyim, geseliyim suyum buyum diye, bizim burda cokk..
yigidocengiz 27.10.2009, 22:35 ulan bunları bi elime geçirirsem var ya ibreti alem için atatürk heykelinin önünde dansöz kıyafiti giydirir,oynatırdım da içlerinden biri kız galiba,en azından resmi var.ama önemli değil onada ince ayar verirdik aslında.
yukarıyıldızlı 27.10.2009, 22:36 yazık çok yazık hem de onlar büyük bir gafletin içine düşmüş memleketine faydası olmayanın vatana millete ne faydası olacak ki ALLAH ıslah eylesin...
YARALI_AŞIK 28.10.2009, 01:34 bunlar SİVASLI ama SİVASSPORLU değil. Tutmak zorundada değiller. Ama şehrimizde başka takım renkleriyle gezenlerin veya çalışma yapanların azalması için DAYAK atmamız lazım. buda ayrı bir konu.
YARALI_AŞIK 28.10.2009, 02:19 Siz asıl gidin sivastuning sitesinde ki mesajlara bakın. Ne kadar fenerli gs li varmış sivaslılar arasında yaw bana artık tiksinme geldi.
Rüştü baba halleder. halleder. halleder.
Yapcak bişey yok.
karakocyakup58 28.10.2009, 08:29 maç öncesi çarşı polarlarını gizleyerek stada gidenler statda aslan kesiliyor fakat maç sonrası meydanda görülen dayagı yiyor:D:D
he he doru geçen sene gs yle oynadıgımız son maçta sivasa dev ekran kurulmuştu o maçtaa sivasta 10 kişilik bi guruba tekme tokat girmişlerdi :d
necmettin_akcay 28.10.2009, 09:35 arkadaşlar bir tv kanalında feneriumda alışveriş yapan birisi sivasspor maçıyla ilgili yorum yaparken,ben de sivaslıyım ama bugün onları yeneceğiz diyor
ulan utanda söyleme
yigidomurat 28.10.2009, 11:07 ya arkadaşlar bırakın şunları SİVASlı veya değil.onlar SİVASlı olsa kaç yazar olmasa kaç yazar.SİVASLI olarak biz yeteriz aleme,şunları kaale bile almaya değmez
aşın kendinizi biraz.
isteyen istediği takımı tutar.
bunun memleketle falan alakası yok.
sivaslimete 29.10.2009, 20:35 Arkadaslar bunlara hakikaten bir dayak atmanin vakti geldi.Nasil ts macindan önce tsliler'e dayak atildiysa nasil tsliler otel'e ve hayat agacina kacip sigindiysa bunlara'da ayni tarife uygulanmasi lazim hele öyle bir pankart acarlarsa Konuk takim cikisinda beklemeli ben sahsen bu isi her türlü olaya kadar götürürüm tribün cocuguyum cünkü.
aykut-akay 29.10.2009, 22:38 hangi site arkadaslar o rasi ????????????
olay aslında psikolojik, sosyolojik vs vs vs
sivasta devlet memuru, sivaslı olan ve istanbul yalakası bir adamı düşünün, bu adam sivasspor varken gider bir istanbul takımına sevdalanır, sürekli o takımın maçlarını izler, o takımın sohbetini yapar, o takımın ürünlerini kendine ve çocuklarına alır vs vs vs
niye, niye niye? hiç düşündünüz mü? bu sevimsiz, çirkin, şahsiyetsiz olan, sayıları binleri hatta onbinleri bulan karaktersiz yaratıkların beyninin içinde ne var merak ettiniz mi? ben merak ettim, düşündüm ve bir çıkarımda bulundum, işte sizinle paylaşıyorum:
en başından başlayayım, bu adam eziktir! evet evet ezik! hayata karşı ezilmiş... evde annesi, babası, karısı, vs vs vs okulda arkadaşları, dairede müdürü veya arkadaşları, orda burda şurda, herneyse bu tip sürekli tokat yemiştir, böyle yetişmiştir ve bir karakter kazanamamıştır... büyük olana, güçlü olana, süslü olana, yıldızı parlayana karşı hep özlem duyar, ona tapar, bu türün tanrısı güçtür, hep onun yanında hep onun yandaşı olmak ister... kendi karakteri, düşüncesi, beyni, aklı, gücü, şahsiyeti vs olmadığı için bu hasletleri güç sahiplerinde arar, onlara yavşaklık ederek var olmaya çalışır...
düşünün devlet dairesinde çalışan ve sivaslı olan ve bir istanbul takımı tutan şahsiyetsiz bir adam örneğini gözünüzün önüne getirin: örneğin bu hafta fener maçı aldı ya bizim karga kafalı hemen ertesi gün gidip, elin feneriyle var olduğunu çevresine ispatlamaya çalışacak, yav dün neeettik gsyi falan filan palavralar, veya başka zaman gs feneri yener gsli geri zekalılar başlarlar nasıl yendik, şu oldu bu oldu.... uzayıp gider yani...dikkat edin adamlar kendi varlığını topluma bu şekilde götermeye çalışıyorlar... yani taptıkları tanrıları vasıtasıyla, taptıkları güç vasıtasıyla....
veya bir öğrenci düşünün, lisede veya üniversitede, yukarıda bahsedilen ezik anne babanın ezik sıpası... annesi babası gibi onun da sırtına binen çok olur... vasıfsızdır, kafasızdır, şahsiyetsiz ve kültürsüzdür, varolmasının çıkar yolu güce taparak onun ışıltısının bir parça üzerinde görünmesini sağlamak, varolmaya çalışmak, saygınlık kazanma isteği vs vs vs...
bu omurgasız sıpa türü de yine omurgasız ebeveynleri gibi toplum içinde bir güce bağlanmak ve ancak bu şekilde kişilik ve saygınlık kazanmak umudu içerisinde olduğu için bu bataklıkta yaşamaktadır... yani doğal yaşam alanları bunlar...
bu adam türü omurgasızlar sınıfına girer, yetişme tarzı ezik olduğu için ve doğal olarak geçirdikleri evrim bunların zihni yapısını güçe tapar hale getirdiği için bu omurgasız türü için kendi şehri, memleketi, toprağı, vatanı vs vs vs güzellikler önemli değildir, o sadece darwin hazretlerinin beyan ettiği üzere evriminin gereği neyse onu yapar...
eeeeeee diyeceksiniz, bütün bunları niye söyledin, canım kardeşlerim suç bu adamlarda değil, yüce yaradan bunları böyle yaratmış, burda görev sivassporumuza düşüyor, sivasspor vesile olacak, büyüyecek, güçlenecek, ışıl ışıl olacak, sonra bu omurgasız ekibi ancak o zaman yine kendi karakterlerinin gereği olarak yüzlerini buraya çevirmek zorunda kalacaklar......
Akartuna58 30.10.2009, 00:28 hangi babayigit cesaret eder böyle bi pankart sivasda acmaya ?
bu emo tipikli istanbul yalakalarimi acacak ?
acarlarsa acsinlar bizimkilerrde zaten dalacak adam ariyo xD
tekdoktirin 30.10.2009, 02:21 GARDAŞ KOLAY BU İŞLER SIVAS TAKİLER İÇİN SÖYLÜ YORUM GEREİ Nİ YAPMAK BAK BİRDAHA OLUYORMU
yorumları hayretle izliyorum.insan karşısındakinin fikrine saygı gösterdiği sürece istediği takımı seçme özgürlüğüne sahiptir.bir gsli ya da bjkliyi zorla sivassporlu yapamazsınız.insan bir şeyi sevmeden onu anlayamaz.fakat işin içine saygısızlık girdiğinde buna tahammül edilemez.kimse bu özgürlüğe sahip değildir.önemli olan öfkemize hakim olabilmek.asıl kuvvetli insan,öfke anında kendine hakim olandır.
yorumları hayretle izliyorum.insan karşısındakinin fikrine saygı gösterdiği sürece istediği takımı seçme özgürlüğüne sahiptir.bir gsli ya da bjkliyi zorla sivassporlu yapamazsınız.insan bir şeyi sevmeden onu anlayamaz.fakat işin içine saygısızlık girdiğinde buna tahammül edilemez.kimse bu özgürlüğe sahip değildir.önemli olan öfkemize hakim olabilmek.asıl kuvvetli insan,öfke anında kendine hakim olandır.
her insanın fikrine saygı göstermek lazım isteyen istedigi takımı da tutar istedigi görüşü de savunabilir... şimdi bir insan başka takımı tutuyor diye sivaslı olsun olmasın illaha ki dögmek mi lazım
haloday58 30.10.2009, 13:22 engüzel cevabı zaten kendilerine veriyorlar sivaslı olupda başka takımı tutmak ve doğduğun şehrin takımıyla adeta dalga geçmekden daha utanç verici yüz kızartıcı birşey varmı ama doğru ya bunu anlamak için biras adam olmak lağzım..hakkaten komik bi durumdalar
YARALI_AŞIK 30.10.2009, 14:27 ayrıca adına meydan dayağı diyebiliriz...
bugra5858 02.11.2009, 13:48 Bunlara Yapılacak En Güzel Şey
Sivaslı Köpekler İstanbulu Destekler Yazılı Bir Pankart Açmak Olur:rolleyes:
YENİÇUBUKLU 02.11.2009, 19:34 SİVASLI OLARAK BU TAKIMIN BÖYLE DÜŞMESİNİ HAZMEDEMİYORUM ÖYLE ANLAR OLUYORKİ ADETA KENDİM MAÇIN OYNANDIĞI YERDE OLSAM MAÇA GİRİP KENDİM OYNAYACAM HATTA O MAÇTA OLSAM O MAÇ İÇİN HAYATIMI ORTAYA KOYUP GEREKİRSE ORADA ÖLÜP O MAÇI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE BÜTÜN SİVASLILARA TAKIM NASIL TUTULUR NASIL DESTEKLENİR GÖSTERMEK İSTİYORUM :NEDENNNNNNNN: BAŞKAN ÇIKIYO DÜNYADA 5 MİLYONU AŞKIN SİVASLI VAR DİYO NEREDE BU SİVASLILAR HİÇMİ UMRUNUZDA DEĞİL SİVAS BU KADAR MI SEVİYOSUNUZ KENDİ MEMLEKETİNİZİ BU KADAR ONURUNUZA DOKUNMUYOR MU DESTEKLEDİĞİNİZ NE ÜDÜĞÜ BELİRSİZ Bİ TAKIM DEĞİL UTANILACAK Bİ TAKIMDA DEĞİL ŞAMPİYONLUK KOVALAMIŞ ĞÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU BİR TAKIM SİZDEN BU SAYFA ARACILIGI İLE BİRŞEY İSTİYORUM RİCA EDERİM DESTEK OLMUYO İSENİZ BU TAKIMIN ÖNÜNDE KÖSTEK DE OLMAYIN RİCA EDERİM
takım tutmakla sivaslı olmanın alakası nedir acaba.sivasta oturuyorum diye yahut sivasta doğdum diye(ki sivasta doğmöadımda)sivassporu tutmam şartmı...tutmuyorum diye suçlumuyum...
kaçınız sivassporu ilk andan beri tutuyorsunuz ben asla 3 büyüğü tutmadım sadece sivassporu tutuyorum dıyebılırsınız...diyebilecek kişiler bir elin parmağını geçmez..olay bu şekildeyken kişilerin özgür olduğu bir konuda niye yargılıyorsunuz..herkes istediği takımı tutar.
niye o takımı tutuyorsunuz niye sivassporu tutmuyorsunu8z diyeceğinize bence sivassporu sonuna kadar destekleyin tribünde ÇEKİRDEK çiıtlamayın bağırın hemde hiç susmadan....
geri kalan maçlarda başarılar.inşallah lige tutunursunuz...
onlar geçen sezon son maçta derslerini aldılar pas pas oldular hepsi birleşse bir yiğido etmezler ..sivaslı köpekler istanbulu destekler.
galipgelen 30.11.2009, 14:41 'Her Sivaslı birgün Sivassporlu olacak! ' elbet. Fakat çocukluktan ya da gençlikten fb,gs,ts ya da bjk ye sempati duyduk yıllarca çünkü 1. ligde onlar vardı. Sivasspor ise uzun yıllar 3. veya 2. ligde idi. Onun sevgisi de vardı ama başka bir kulvar gibiydi. Sivasspor süper lige çıktıktan sonra taraftarı onu daha çok keşfedip sevecek.
''Herkez dilediği takımı destekler buna diyecek sözümüz yok.
Lakin bu tarz çirkin kelimelerin kullanılması ve bu sözlerin sahiplerinin Sivas'lı olması işte bu üzücü.
Çirkin söz sahibine yakışır.
tekdoktirin 30.11.2009, 16:13 BUNLAR SIVASLIYSA ,,,,,,,,,,,DEİLSE ZATEN ÇİNGENE DİR O NUNDA ,,,,,,,,,,,,,TOK ******** OLCAMA AC OLUR ŞEREFLİ OLURUM SIVASLI OLURUM
O KANSIZLAR SIVASLI DEILDIR
SIVASLI OLUPTA BASKA TAKIM TUTAN VARDIR BIRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM AMA BUKADAR DA DEİL
''Herkez dilediği takımı destekler buna diyecek sözümüz yok.
Lakin bu tarz çirkin kelimelerin kullanılması ve bu sözlerin sahiplerinin Sivas'lı olması işte bu üzücü.
Çirkin söz sahibine yakışır.
sivasda yaşayan ister memleketinin takımını tutar isterse başka takımı tutabilir hiç kimsenin başka takımı tutuyor veya destekliyor diye ne hakaret ne de küfür etmeye ne de kaba kuvvet göstermeye hakkı yoktur
bu siteye çok girdim zamanında beşiktaşlı oldugumuda herkes biliyordu ama beşiktaş muhabbeti yapmadım burda...saygı gösterdim saygıda beklerim bekleriz.ama başka takımı tutuyoruz diye küfür yemeye hakkımız yok küfürse sonuna kadar etmesını bızde bılırız önemli olan terbiyeli olmak.birileri küfür ediyor diyede takımımdan vazgeçecek değilim.
şunada inanıyorum bu şehirde bu anlayış devam ettiği müddetçe asla tribün kültürü gelişmeyecek oldugu yerde sayacak...dışarı ıllerden gelen arkadaslarım var burda okuyan yanımda bir kaç olay yaşadılar aynen bu lafları ettıler bana bu şehir bu tribün asla gelişmez dediler sesimi çıkaramadım...
bir kısım taraftar trübüncülügü gelen takımlara sövmek sanıyor bursaya sövdünüz beşiktaş maçında bursa lehine tezehurat yaptınız hebiniz o.ç diye bagıranlar acaba birileri size hepiniz o.ç diye bagırsa sizin tepkiniz ne olurdu siz taraftar falan olamazsınız
ercan58.a 30.11.2009, 18:50 dışardan başka takımı desteklemeye gelene lafım yok ama sivaslı olupta rakip kim olursa olsun destekleyenlere lanet olsun
böyle sivaslı olmaz olsun gitsinler nufus müdürlüğüne sildirsinler sivassımızı kirletmesinler
Resmen Sivasspor'a hakaret etmişler...
Böyle Sivaslı olmaz...Tamam istediklerii takımı tutsunlar amaaaa Sivaspor'a hakaret etmesinler....!!!Sivaslılarmış şşş bide....:mad:
Biz size hakaret ediyomuyuz yaaaaa...Tutmuyosanız bulaşmayın bize...
Kirletmeyin Sivasspor'umuzu...:mad::mad:
CARLEONE 30.11.2009, 19:37 önemli olan sivasdan baska takım tutmak değil bence sorun Sivasa Karşı başka takım tutmak , bizde FB yi GS yi BJK yi tutmayı bilitiz ama ah o memleket sevgisiiii
blacksky 30.11.2009, 20:20 Yine sacma sapan islerle ugrasilmaya baslamis.. arkadaslar takim kumeye gidiyor.. bjk macinda tribunlerde cit cikmiyordu.. herifler kufur etmisler bilmem ne.. ayip etmisler ama mevzu o degil.. herfiler deplasmanda oynayacaklari mac icin tribun organizasyonlari tartismislar.. asil mevzu bu iste!.. biz de yok sivasli adam soyle yapar boyle yapar bunlar sivasli degil falan filan.. fasizanligin bini bir para.. bunlarla vakit ve enerji kaybetmek yerine azcik dusunulseydi ya bjk macinda takim nasil ateslenir? ne yapilmali ki takim vites yukseltebilsin.. ama maalesef.. tribunde ortadaydi alinan sonucta ortada.
maratonda elinde bir poşet çekirdek yiyerek saga sola çatma hakeme veya futbolcuya ana avrat dümdüz gitmek taraftarlık degiltaraftar dedigin tezehuratlarıyla takımı ateşleyen futbolcuyu ayaga kaldırandır...
Metal Gear 30.11.2009, 23:03 Bir nesil gitti gitmeye bari yeni nesli kurtaralım.Çocuklarımızı maçlara götürelim,mümkün olduğunca forma,atkı alalım.Onlara bu sevgiyi aşılayalım..
"_tuqRuL" 01.12.2009, 00:34 Yazık hemde Çok Yazık.......!!!
tuffi5819 01.12.2009, 01:11 aramizda sivasli ve buyuk takim tutan buraya gelmesin burasi istanbulSivasspor.com dgl yada istanbulsivasspor takimi degil burasi sivas ulan sivasssssssssss okadarrrrrrrrr istanbulda yasayan cogu istanbul kopegi olmus bazileri hariccc onlar kendini bilir zaten ;)
tekdoktirin 01.12.2009, 03:12 HERKİMKİ O KİMLİNDE SIVAS YAZIPTA BAŞKASINI TAŞI YORSA ONU DOGURAN KISIRAK UTANSIN DEMEKKİ MAYASI BOZUK O DA LAZIM DEİL BİZE ANADOLU ÇOCUKLARI LAZIM O ÇOCUKLARI DEİL,,, ALP ERENLER,,,,ANADOLUNUN YÜKSELEN SESİ
yigidokentli58 01.12.2009, 03:21 bunlar eşşek köylüler bunlar sivasliyiz deselerde ben kabul etmem bunlar eşşek köylü bunlar köylerini söyler sivas lafini agzina alamaz bunlar
tekdoktirin 01.12.2009, 03:50 NASILYANİ KÖYLERİNİ SÖYLÜYORLAR SIVAS YOK NE ÇAKMAMI YANİ BUNLAR ALLAH HERKESE NASİP ETMEZ KARDEŞ SIVASLI OLMAYI SIVAS SANCAKTIR SIVAS TARIHTİR SIVAS TÜRKİYEDİR OLMASSA OLMAZ LARDANDIR ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR BENİ O TOPRAKLARDA YARATMIŞ ŞÜKÜR YA RABBİ BİNKEREDAHA GELSEM ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİ
astaravisa 01.12.2009, 12:03 Sivaslı ama istanbul takımı taraftarı..
yazık..
kayayatakci 01.12.2009, 17:20 onlarin hepsi zaten ne oldugu belli olmayan sokak züppeleri ve en büyük yalaklar bedava bilet almak icin her adiligi yapanlar onlar sivasli olamazlar ancak olsa olsa satilmis birer köpek onlar .tüm sivasi ve sivasporu gercekten sevenlere sonsuz selamlar ve gecmis bayramlari mubarek olsun .en büyük sivas ve gercek sivaslilar
Bir nesil gitti gitmeye bari yeni nesli kurtaralım.Çocuklarımızı maçlara götürelim,mümkün olduğunca forma,atkı alalım.Onlara bu sevgiyi aşılayalım..
senin çocugun olsa çocugunla bir pazar günü maça gitmeye kalksan stada giriş bir dert çıkış ayrı bir dert hadi herşeyden vazgeçtik maçı seyretmek istesen bile takım maglup da olsa galip de olsa adam kurulmuş gibi hakeme karşı tarafın futbolcusuna yeri geliyor kendi topçusuna ana avrat dümdüz gidiyor şimdi bu zihniyette olan insanların oldugu yerde çocugunla maç seyretmeye gideceksin millet maça spor karşılaşması seyretmek için gidiyor zeka özürlü beyinsiz insanların ona buna küfür etmesini dinlemek için gitmiyor herşeyden önce trübün kültüründen önce stadlara gelen insanların düzelmesi lazım
senin çocugun olsa çocugunla bir pazar günü maça gitmeye kalksan stada giriş bir dert çıkış ayrı bir dert hadi herşeyden vazgeçtik maçı seyretmek istesen bile takım maglup da olsa galip de olsa adam kurulmuş gibi hakeme karşı tarafın futbolcusuna yeri geliyor kendi topçusuna ana avrat dümdüz gidiyor şimdi bu zihniyette olan insanların oldugu yerde çocugunla maç seyretmeye gideceksin millet maça spor karşılaşması seyretmek için gidiyor zeka özürlü beyinsiz insanların ona buna küfür etmesini dinlemek için gitmiyor herşeyden önce trübün kültüründen önce stadlara gelen insanların düzelmesi lazım
soyledıklerınıze katılsamda ısler malesef yazdıgınız kadar kolay degıl,ne yapılsın yanı memleketın ınsanları bu,elımızdekı ürün budur! stada gırmeden once egıtımemı tabı tutacaz ınsanları,sen o stada goturmesen bıle cocugunu cocugun enınde sonunda ıstemedıgımız kalıba gırıyo bu devırde. gözumuzun onunde yenı dogan cocuklarımıza ıstanbul takımlarının bebek takımları alınıyo,medya,televızyon zaten cocukluktan genclerı hazırlıyo uc buyuk sempatızanlıgına.bunla basedeceksen ancak arkadaşın dedıgı gıbı cocugunu maca gotureceksın,formaya ,atkıya bogacaksın..bu ıstanbul usaklarına fırsat vermeyeceksın..ayrıca bır tek sıvas stadında yok o kufurler,ulkenın 4 bır yanında ortam aynı,ayrıca seyırcıdede bılınclenme var,bu hafta yıgıdo genclıkden bı kac kendını bılmez rakıp takım korner atarken futbolcularına yabancı madde yagdırınca hem kendı ıclerınden hemde maratonda ve kale arkalarından buyuk tepkıler gosterıldı ve anında bastırıldı. bence ufak ufak bıseyler oturuyo,bırden kesılmesını bekleyemeyız zaten bazı seylerın..
hani birileri kendini yırtıyor ya sahipsiz sivasın sahipleriyiz diye asıl sahipsiz sivasın sahipleriyiz diyen zararı veriyor mesud reis iyi hasda biraz da yanında maça beraber girdigi gençlere biraz trübün adabı ögretse iyi olacak
Metal Gear 01.12.2009, 22:06 senin çocugun olsa çocugunla bir pazar günü maça gitmeye kalksan stada giriş bir dert çıkış ayrı bir dert hadi herşeyden vazgeçtik maçı seyretmek istesen bile takım maglup da olsa galip de olsa adam kurulmuş gibi hakeme karşı tarafın futbolcusuna yeri geliyor kendi topçusuna ana avrat dümdüz gidiyor şimdi bu zihniyette olan insanların oldugu yerde çocugunla maç seyretmeye gideceksin millet maça spor karşılaşması seyretmek için gidiyor zeka özürlü beyinsiz insanların ona buna küfür etmesini dinlemek için gitmiyor herşeyden önce trübün kültüründen önce stadlara gelen insanların düzelmesi lazım
Siz ve çocuğunuz maça gelince muhtemelen küfür edecek 2 kişinin gelmesini engelleyeceksiniz.Siz gelin ki küfürbazlara meydan kalmasın.Ömür boyu böyle mi devam etsin,onlar hakeme biz onlara mı sövelim!
emrekocturk58 02.12.2009, 08:39 ONLAR GİBİ SİVASLININ KANINI ŞEREFİNİ S2M SİTENN ADI NEY LÜTFN BİLEN BİRİ YAZSINN YADA ADINI SOYADINI
emrekocturk58 02.12.2009, 08:42 MAŞALLAHH FORUM DAKİ HERKES KİMSE BAĞIRMIYO DİO STADA GİDİNCE GÖRÜYOZZ FORUMA 5000 KİŞİ GİRSE ÇOĞU KİMSE BAĞIRMIYO DİO BAĞIRANDA 100 KİŞİ ODA YİĞİDO GENÇLİK BAĞIRMAYI O KADAR ÇOK İSTİYOSANIZ ADRES BELLİ KALE ARKASI GAR
Siz ve çocuğunuz maça gelince muhtemelen küfür edecek 2 kişinin gelmesini engelleyeceksiniz.Siz gelin ki küfürbazlara meydan kalmasın.Ömür boyu böyle mi devam etsin,onlar hakeme biz onlara mı sövelim!
hakeme i..ne demek rakip futbolcuya o.ç demek de kolay küfür etmek yerine hiç bişey bilmiyorsan alkış tut kasap havasına eşlik et rakip futbolcu ataga kalkarken bi ıslık çal bunları yapmak o kadar da zor olmasa gerek diye düşünüyorum
Metal Gear 02.12.2009, 10:58 hakeme i..ne demek rakip futbolcuya o.ç demek de kolay küfür etmek yerine hiç bişey bilmiyorsan alkış tut kasap havasına eşlik et rakip futbolcu ataga kalkarken bi ıslık çal bunları yapmak o kadar da zor olmasa gerek diye düşünüyorum
Demek istediğim şey anlaşılmadı herhalde.Neyse ziyanı yok!
58zarali 02.12.2009, 11:06 bizle dalga geçeceklermiş 8jk'lılar siz babanızla dalga geçin
astaravisa 02.12.2009, 14:01 bunlar bjk li olduklarını gizlemeyenler!
böyle birsürü kişi var etrafta. kimisi belli etmiyor. bi kısmı zaten gizlemiyor. zaman bulursa maçlara geliyor. böylelerinden kurtulmalıyız!
şuan forumda bile birsürü var bu tiplerden. sözde sivassporlu ama istanbul takımı maçlarında ortada görünmezler yorumları değişir. kendilerini iyi biliyor onlar!
hele de bazıları var ki sivassporun maçlarında sivas diye bagırırlar fenerbahçe sivasa geldigi zaman da o trübüne geçip sivasspora ana avrat dümdüz giderler
ayrıca şunu da belirtmek isterim.biz toplum olarak başarıya endeksli bir milletiz.güçlü kimse onun yandaşlığını yapıyoruz ne yazıkki,hayatında hiç istanbul'u görmemiş,tuttuğu takım hakkında hiç bir bilgisi olmayan insana bile sorsanız fbliyim bjkliyim diyor.aynı zamanda istanbul takımlarını tüm türkiyenin ortak malı yapan aynı zamanda medyanın tutumu.sadece futbol değil,her alanda istanbulun yerel medyası gibi çalışan basının,istanbul dışında ne olup bittiği pek umrunda değil.kendi bölgelerinin takımları hakkında bilgi sahibi olmayan,sabah akşam medyamız gibi istanbul takımlarını tartışan insanlarımızdan durupta kendi takımlarını maddi manevi anlamda desteklemesi beklenemez.
tabi yine de isteyen istediği takımı destekler..
ayrıca şunu da belirtmek isterim.biz toplum olarak başarıya endeksli bir milletiz.güçlü kimse onun yandaşlığını yapıyoruz ne yazıkki,hayatında hiç istanbul'u görmemiş,tuttuğu takım hakkında hiç bir bilgisi olmayan insana bile sorsanız fbliyim bjkliyim diyor.aynı zamanda istanbul takımlarını tüm türkiyenin ortak malı yapan aynı zamanda medyanın tutumu.sadece futbol değil,her alanda istanbulun yerel medyası gibi çalışan basının,istanbul dışında ne olup bittiği pek umrunda değil.kendi bölgelerinin takımları hakkında bilgi sahibi olmayan,sabah akşam medyamız gibi istanbul takımlarını tartışan insanlarımızdan durupta kendi takımlarını maddi manevi anlamda desteklemesi beklenemez. güzel söylüyosun ezgi ama adı üstünde 3büyük.insan başarisi gucu olmayan anadolu takimini tutup ne yapsin.ben bir anadolu takiminin samp olacagina inanmiyorum
bunlar için ayırdığınız zamana değmez
güzel söylüyosun ezgi ama adı üstünde 3büyük.insan başarisi gucu olmayan anadolu takimini tutup ne yapsin.ben bir anadolu takiminin samp olacagina inanmiyorum ama hangi büyük?sahada oynanan futbolun kalitesi ortada.har vurup harman savurdukları onca paraya rağmen,Avrupa'da aldıkları sonuçlar ortada.filler debelenirken karıncaların hep ezildiği bozuk düzen türk futbolu.adalet,eşitlik ve rekabetten yoksun.sen inanmayabilirsin ama ben tsden sonra bir Anadolu takımının şampiyon olup,istanbul hegomanyasını yıkacağına inanıyorum
fatih_bm 16.01.2010, 02:51 ama hangi büyük?sahada oynanan futbolun kalitesi ortada.har vurup harman savurdukları onca paraya rağmen,Avrupa'da aldıkları sonuçlar ortada.filler debelenirken karıncaların hep ezildiği bozuk düzen türk futbolu.adalet,eşitlik ve rekabetten yoksun.sen inanmayabilirsin ama ben tsden sonra bir Anadolu takımının şampiyon olup,istanbul hegomanyasını yıkacağına inanıyorum
Bu anlayışla bizim bunu yapabilmemiz çok zor.Sivasta benim çevremde çok fb,bjk,gs li var.Şehrimize sahip çıkmayı becereniyoruz.TS demişsiniz.Trabzonda herkes kendi takımını tutar.Burada bizler başkalarının takımlarını tutuyoruz.
elleshar 17.01.2010, 22:40 Yaptığınız çok yanlış kanı bozukluk nedir ya hele biri kanında karışım vardır demiş.Utanmasanız kelle avcılığına çıkacaksınız şehirde insanlar istediği takımı tutmaya hakkı vardır ki geçen yıllarda sivasspor iyi giderken fenerin galatsarayın beşiktaşın arkasından atıp tutarken sorun olmuyordu sizin için.Kimse kimseyi kansızlıkla suçlayamaz sivaslı olup sivası tutmuyor diye böyle bir mantık var mı ya.Biraz mantıklı düşünün tutmak istemeyen tutmaz ben ankaralıyım ama ankaragücünü zerre sevmem hatta nefret ederim futbollamı memleket belirleniyor kime ne hangi takımı tuttuğumdan futbol nedir ki ankaragücüne ben sövünce ankaraya ne zararı var madem bu şekilde bi düşünceniz var Sivas'a değilde İstanbul'a Ankara'ya milyonlarca dolar yatırım yapan iş adamlarına devlet adamlarına aynı tepkiyi gösterin futbol devlet meselesi değildir abartmayın bu kadar fanatizminde bir sınırı var ya
tekdoktiri 17.01.2010, 22:42 GARDAŞ KOLAY BU İŞLER SIVAS TAKİLER İÇİN SÖYLÜ YORUM GEREİ Nİ YAPMAK BAK BİRDAHA OLUYORMU
bu konu bence gereksiz ben yanlış anlamadıysam bu adamlar sivas cumhuriyet üniversitesinin ögrencileri.bunlar sivaslı filan degilki,içlerinde belki sivaslıda vardır.bilmiyorum ancak bu bjk lılar sivasmaçına gelip sivassporu destekliyeceklerse ne mahsuru var elbet kendi renklerini giyerler.buna neden bu kadar kızılmış anlamadım.eger biz sivassporluyuz ve sivaslıyız diyerek maça gelip bjk nın reklamını yapacaklarsa onada lafım yok statta onlara o imkan verilmez zaten sorun yok bence.kimsenin kalbini kırmıyalım lütfen.adamlar maça gelecekmiş gelsinler stat boş olmasında bjk lılarda gelsin kötülük neresinde bunun.
tekdoktirin 17.01.2010, 23:08 ŞAHSEN SEVERİM KARGALARI KUŞLARI ÜNÜVERSİTELİYMİŞLER SEVERİM ÇOK HEMİDE CAN KURBAN
bortecine 17.01.2010, 23:27 siz hala burdamısınız? Yeniçerilerin çoğu zaten bu kargalardan hatta sivaslı gargalarda girip bizede sövmüşlerrdi.
izmirligardaş58 17.01.2010, 23:28 kartal kartal 3te üç yapar bu senede türkiye kupasının arkasından bakar.:D
tekdoktiri 17.01.2010, 23:38 BU SİTEDE SIVAS SPORLU OLMAYIP DA BUDA GEZİNİYORSA SELAMOLSUN ONLARA BURASI ANA DOLU ÇOCUKLARININ SİTESİ DİKKAT AKILLI OLUN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, YETER HERHALDE
siz hala burdamısınız? Yeniçerilerin çoğu zaten bu kargalardan hatta sivaslı gargalarda girip bizede sövmüşlerrdi.
cahil cahil konuşma nerden biliyorsun yeniçerilerin kargalardan oldugunu
Sivas dışında olup da toprak hasretinden yanmayan yoktur. O toprak bizim mayamız. Gurbette olup da Sivasspor lafı geçtiği anda içi titremeyen yoktur sanırım. Bütün Sivaslılar Sivasspor a kurbandır ve Sivas ı Sivaslıyı birleştiren unsurdur. Bize ne faydası var elin takımından 1 kuruşluk yatırımmı yapacak Sivasıma 1 ekmekmi verecek fakirime.
lan geçen yıl şampiyonluk kutlayacaklardı ne oldu top çarşı gelebildimi gelenlerde zaten dayak yiyip hastaneye gittiler
fener maçındada bu miliyetçiliğinizi bekleriz bir kaç kişiyi yalnız bırakmayın ulennnnnn
bortecine 19.01.2010, 18:04 cahil cahil konuşma nerden biliyorsun yeniçerilerin kargalardan oldugunu
Asıl sen cahil cahil konuşma... Ya maçlara gitmyorsun yada dünyadan haberin yok.:rolleyes:
Asıl sen cahil cahil konuşma... Ya maçlara gitmyorsun yada dünyadan haberin yok.:rolleyes:
bana kalırsa senin haberin yok oturmuşsun klavye başına ahkam kesiyorsun
bortecine 19.01.2010, 20:42 5. sayfadaki hemşo denen şahısta bunlardan sadece biri. Ahkam kemsiyorum senin dunydan haberin yok. Ot gibi maçı izle çık değil bizim işimiz. Biraz gerçekleri görmeyi dene, Eminim göreceksin:rolleyes:
Ben sonuna kadar Sivaslıyım ve Sivassporluyum.. Ama herkese de saygım var..
Sivastaki Beşiktaş maçında, Bursa maçında adamlardaki takım sevdasını, tribün sevdasını görünce onları da tebrik etmek gerektiğini düşünmüştüm. Biz bir stad, ne Çarşıyı ne de Teksas'ı susturabildik.. Adamlar 99 dakika susmuyorlar ve destek veriyorlar..
Biz ise, a taraftar grubu, b tarafar grubu ayrımına giderek zaten yetersiz olan tribün desteğimizi azaltıyoruz.
Ankaradaki gençlerbirliği maçında, gençlerbirliği taraftarının bir kısmı bomboş kale arkasında (yaklaşık 50-60 kişi), diğer kısmı ise maratonda (yaklaşık 100-150 kişi) sürekli paslaşarak 90 dakika susmadılar.. Onların bu sevgisini gözardı etmemek ve saygı duymak gerekir diye düşünüyorum.
çarşıya karga derler teksax' oglan derler trübün işini kim adam yaparsa saygı duymak lazım
58^SiVaS^58 20.01.2010, 18:13 Arkadaslar böylelerine yaziklar olsun biz sivassporumuzu burada temsil ediyoruz onlarda gitmis bjk nin ..... girmisler yönetimden özür dilerim ama kardesler yazik be vallahi ya allah akil fikir versin:mad::mad::mad::mad:
sivasla anilan kangal kopegimiz bile onlardan asil ve gururlu
eyuphulagu 26.01.2010, 01:51 NOSTALJİ:Yıllar önceydi..Sivasspor 3. ligde oynuyordu;rakibimizde Çarşambaspordu..Bu maç Bizim için çok önemliydi,bu maçı mutlaka kazanmmamız gerkiyordu..Sivasspor sağlı sollu rakip kaleye saldırıyordu;ama beklenen gol bir türlü gelmedi..Taraftarımız Kırmızı-Beyaz..Sesletriyle stadı inletiyordu..İlk yarı sona erdi..Hala golü bulamammıştık..Hakem maçı iyi idare ediyordu..Yan hakemlerde iyiydi..Maçın 70 li dak. larından sonraydı;bir pozisyonda sağ kanat oyuncumuz topu rakibe çaptırarak dışarı attı. Hakem iyi göremedi ki topu rakibe verdi...Basit bir taç için şuan ki maraton olan eski açıktaki bazı taraftarlar hakeme küfüre başladılar;hakeme küfür eden;hatta su şişesi ve bozuk para atanlar bile vardı..Ben bu arkadaşlara;Arkadaşlar yapmayın etmeyin hakem de insan yanlış gördü herhalde demem rağmen atmayı sürdürdüler;beni le de nerdeyse kavga edeceklerdi;bana sen karışma bu işe diyerk susturdular..Atılan bozuk paranın bir hakemin kafasına isabet etti;hakemin kafasından kan geliyordu..Hakem maçı durdurup sağlıkçıları sahaya davet etti;hakemin başını sardılar..O zaman kadar maçı iyi yöneten hakem bir anda aleyhimize döndü;yan hakem artık ofsaytlara bile devam diyordu;Maçın son dak.larında yan hakem topu eliyle alan oyuncuya devam dedi;o da giti golü attı;maçı da 1-0 kaybettik ve o yıl şampiyonluğu kaybetiik..İşte bazı tarAftarların yaptığı yanlış bir olay SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUĞUNA MAL OLDU...Kıssadan Hisse:Taraftar sakin olacak,hoşgörülü olacak,rakiplerine de saygı gösterecek..Dolduruşa kesinlikle gelmeyecek...
ALPBARAN 26.01.2010, 02:28 SECERESİNDE SİVAS YAZIPDA KANINDA SİVAS KANI AKMAYANDAN SİVASLI OLMAZ ..
MEMLEKETİNİ SATAN ANASINIDA SATAR BABASINIDA KARDESİNİDE ..
BİZİM DEVLETİMİZDE KIRMIZI BEYAZ BAYRAGIMIZDA TAKIMIMIZDA ..
|
|