Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim Gs 2 - Ss 0

SivasSpor.Com
01.11.2009, 16:52
http://resimzade.com/Show.html?i=14789&token=18450

Galatasaray 2 - 0 Sivasspor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

sevda58
01.11.2009, 16:54
Bu sene isimiz gercekten zor,

mac hakkinda da: gese kotu bizde kotunun kotusuyuz....

Salim58
01.11.2009, 16:56
kötü berbat bi futbol hatalar başka ne anlatılırki

futbol hariç herşey var ....

sewaz58
01.11.2009, 16:56
Bir Bucaspor'un performansının yanına bile yaklaşamadık diyeyim varın gerisini siz anlayın ...

vexol58
01.11.2009, 17:01
Gerçekten hiçbirşey oynamadık.galatasaray iyi gününde olsa farklı biterdi..Mehmet Yıldızın ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha gördük..Bu senenin mevcut kadro yapısıyla çok zor olacağı apaçık ortada :(( umaRım Devre arası en az 4-5 takviye yapılır.En çok da Muhsin hocaya üzüldüm..Çıldırdı adam saha kenarında..

07reis58
01.11.2009, 17:03
Öncelikle oyun mantelitesiyle başlayayım;rakib ilk golü atana kadar ilerde tek adamımızla mücadele ettik ve golü yedikden sonra normale döndük bu seferde golü çıkaracaz diye debelendip durduk ve çıkaramadık....
ilk golde yasin in adamı kaçırmasıyla golü yedik,bu adamdan bir an önce kurtulmamız lazım..
ikinci golde ise böylesine tecrübeli bir kalecinin topu oyuna sokamaması beni çok öfkelendirdi eminimki maçı izleyen arkadaşlarımızıda çileden çıkarmıştırr..
sahada bişeyler yapmaya çalışan bi erman vardı helal olsun.. forvet oynayan adamdan çok ofsayta düşmese 4-4lük oyuncu.. biraz daha dikkat etmeli..
takım olarak çok kolay top kaybı yapıyoruz adam 2 metreye isabetli pas atamıyor bu maçın çoğu bölümünde tekrarlandı...
galiba ilk devreyi düşme potasında kapatacağız bu acı gerçek :(
ama bu lig Sivasspor suz olmaz,olmayacakda..

58_babacan_58
bu kadarmı kötü top oynanır ya kaleyi tutan şut yok hayret bişey ya bucaspor bile bizden daha güzel futbol sergiledi gs'e. top dolaştıramıyoruz ilerde top tutamıyoruz,en önemliside petkoviçin hatası tabiki amatör kalecinin yapmayacağı hatayı yaptı ve maçı kopardı.

ahmetbaba
abi zaten gs maçına herkes gs nin alacağını düşünyordu.nitekim öylede oldu.hatta kimilerimiz 3-1 4-1 gibi farklı biter demişti.bu maçın tek artısı iddaa'da üst diyenleri yanıltması.başka bir artısı yok.iki takımda futbol oynamadı.şimdi önemli olan kayseri maçı,bu maça kilitlenmemiz lazım.evimizde puan toplamamız lazım.sivasspor gününde olduğunda neler yaptığını herkes gördü.demem o ki takımımıza sahip çıkalım.kayseri maçı full çekelim.

58zarali
01.11.2009, 17:06
pek iyi değildik ki ya yine yenildik

sevda58
01.11.2009, 17:06
Yenilmemizide bosverdim, sahada oyun diye birsey yoktu, rakiplerin puan kaybediyor, dibden cikmak icin firsat, ne yapip edip bu maci alacaginiza sahada geziniyorlar, ve bu firsatlari hep elimizin tersiyle itiyoruz..

Besyo_cu
01.11.2009, 17:07
Büyük maçların küçük kalecisi Petkoviç oldugu sürece biz 3 büüyklerden puan almayı unutalım.

Yasin , Murat ve Petkoviç bu takımda oynayacak kapasitede oyuncular değil.

Sahada biraz mücadele eden Sedat ve Erman vardı. Gecen hafta attıgı 2 gol ile yaşayan Cihan sahada hiç yoktu. Kamanan gezindi durdu. Musa ise hiç bir olumlu hareket yapmadan macı tammladı.

Bizim rakibimiz gs değil haftaya mutlak Kayseriyi yenmeliyiz.

vexol58
01.11.2009, 17:07
abi zaten gs maçına herkes gs nin alacağını düşünyordu.nitekim öylede oldu.hatta kimilerimiz 3-1 4-1 gibi farklı biter demişti.bu maçın tek artısı iddaa'da üst diyenleri yanıltması.başka bir artısı yok.iki takımda futbol oynamadı.şimdi önemli olan kayseri maçı,bu maça kilitlenmemiz lazım.evimizde puan toplamamız lazım.sivasspor gününde olduğunda neler yaptığını herkes gördü.demem o ki takımımıza sahip çıkalım.kayseri maçı full çekelim.

Kardeş haklısın özellikle ilk devre sonuna kadar özellikle içeride seyirci desteğiyle alınabilecek kadar puanı toplamak lazım..Sivaslı yiğidolar size çok iş düşüyor.Bu takımı yalnız bırakmayın.BU LİG SİVASSIZ OLMAZ....

Shan58
01.11.2009, 17:08
Kadro'yu dağıtır ikinci lig futbolcularıylada şampiyonluğa oynarım.
Şapkadan tavşan çıkarırım diye havalara girersen işte bu sonuçlarda kaçınılmaz olur.

İlk devre sonuna kadar bişey değişmez belki en fazla bir galibiyet birde beraberlik alırız ama ikinci yarı kadroda iyi bir revizyon şart.

ShabbatShalom
Türbülent Sistemini bitirdik TOPBülent sistemide geçtik

Efsane nin çok uykusu Vadı Geri Uyudu :rolleyes:

Bunlara oyuncu diyenin Allah bin Belasını Versin

Suç oyuncularda değil bunları takıma sokanda

Bu takımı Mourinho Gelse kurtaramaz

Transfer Döneminde takımın hepsini satıp sil baştan yapılmalı yerine başkan cebindeki paraları çıkarıp oyuncu diyeceğimiz oyuncu alınmalı

Bir dahaki maçta yasin le petkoviçi oyunda görürsem Munhsin hoca nın da bişeyden anlamadığını anlarım

Hata kimsede değil Bülent i adam sananda !

orhan_sivasli
NE YORUMU YAPACAZ REZALET..................... böyle OLMAZZZZZZZZZZZZ

subasi29
01.11.2009, 17:14
Soylenecek Fazla Bir Soz Yok...Takim Oyunu yok...Ruh Yok...Yokta Yok

yorumcuyuz
01.11.2009, 17:17
bizim takımı bu hallere düsürenler utansın...! bülent efendı takımı bozdu dagıttı gitti. muhsin hoca ne yapsın simdi...! bu petkovic nedir ya her onemlı macta hata? yasin desen yürüyen odun, musa bitmis, digerleride top benden gitsinde nereye giderse gitsin havasında...ruh yok mucadele yok azim yok istek yok yok oğlu yok...! Mourinho gelse ne yazar bu takıma....

ŞANLI YİĞİDO58
01.11.2009, 17:18
maçın yıldızı sedat bayraktır
maçın kötüleri faruk,dağaşan,kamanan,cihan,se zer,musa,murat,PETKOVİÇ
gözr çarpanlar atağa çıkamıyolar orta saha denen birşey yok kaleci zaten yok
eksiklerimiz neredeyse her şeyimiz eksik
genel görüş galatasaryda oynamadı iki tane baldan gol boldu petkoviç sayesinde ama tabi şans ön plana çıktı
haftaya kayseriyi ezelim:D

GuVeN
01.11.2009, 17:20
Galatasaray 2 - 0 Sivasspor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz

Maçın yıldızı kimdi ? bizim açımızdan yıldız falan yoktu..

Maçın en kötüsü kimdi ?hepsı bırbırınden kotuydu,petkovıc bır mac daha bızlerın hayallerını yıktı sagolsun:mad:

Maçta göze çarpanlar ?büyükkk boşluklar,dizboyu vefasızlıklar..

Ne gibi eksiklerimiz var ?maca cıkmadan kaybetmısız,ıstek yok ruh yok..şuda bır gercek bizde bu sene yukardakı takımlara karsı cıkabılecek kadro yok1

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?en cok taraftarın ılgısızlıgıne uzuldum,tamam hava kotuydu ama bahane degıl,hıc bı zamanda bahane olamaz

Taraftar nasıldı hangı taraftar? bi kaç kişi gördük ama,serapmıydı gercekmıydı anlamadım.gıdenler varsa alınlarından öperım,helal olsun hepsıne..

CILGINSiVASLINL
01.11.2009, 17:22
Macin Kotusu Yasin ve petkovic
Macin yildizi hakem di

CILGINSiVASLINL
01.11.2009, 17:27
Mactan goze carpanlar ise sivasspor iyi top yapmaya baslamis ama anlasamiyorlar hep luzumsuz toplar rakibe verilen paslar,Mehmet yildizin olmayisindan ileri giden toplar hemen geri donuyor bence ibrahim sahin cikmamaliydi oyundan,Zita ilk onbirde baslamaliydi,sezer erken cikti oyundan kamanan hic bisey yapamadi konsantrasyon eksikligimiz var kendimize guvenimizz kaybolmus allah yardimcimiz olsun insallah haftaya kayseriyi yenerizz yoksa cok kotu ligin ilk yarisi bitti halen 20 puani yakalayamadik

shang
01.11.2009, 17:34
maçın yıldızı muhsin hoca çıkıp o açıklamayı yapmak her babayiğidin harcı değil kendisini kutluyorum futbolumuzu konusmanın pek manasıda yok hocanında dediği gibi herkez işine bakacak arkadaş hayalet gibi gezilmez

Mursallı yiğido
01.11.2009, 17:37
Oyuncularımız hem mahalle takımı gibi oynuyor hem de oraya buraya saldırıp kavga çıkarma hevesindeler.
Bundan sonra devre arasına kadar toparlanamayız...

revenge58
01.11.2009, 17:42
şimdi hocaya birşey demek istemiyorum elimizdeki en iyi kadroyu çıkardı.ilk yarı böyle gideriz ama umarım 2.yarı transferlerle açılırız

izmirliyiğido35
01.11.2009, 17:43
sadece erman çabaladı o kadar gerisi fıs.......

biraz haysiyet biraz şerefleri olsa en azından mücadele ederlerdi

afedersiniz ama hepsinin ...........mış (havalanmış)

ağır konuşmak istemezdim ama insanın da bir yere kadar sabrı var...

eğer oynamıyacaklarsa A2 kadrosuyla çıkalım...

yada ankaraspor gibi yapalım...

kiNgSiZe58
01.11.2009, 17:49
öyle berbat oynadikki ben utandim sivassporun yerine.. böylede olmazki.. Niye yenemiyelim gs'i? niyee olmasin yani. Siz cikip beraberlik icin oynarsaniz tabi yenilirsiniz. Hedefiniz yukarida olucakki arasindan cikan nimetleri topluyasiniz. Hepsi berbat oynadi hepsi. Erman birtek cabaladi ama bosss. bir kisile gol olmaz.

elbeyliliyiz58
01.11.2009, 17:53
toparlanma süreci zita mbangoye ilk onbirde oynasaydi ve ferhat bikmaz ikisd süper... kamanan nin top kontrolü berbat i. sahin yavas cihan tecrübesiz vs. defans gercekten öz oldurdu orta saha yokkkkkkkkkkkkkkkk

SenSetik
01.11.2009, 17:54
bu maçı ve içini boşalttığı takımı bülent hocanın değerlendirmesini çok isterdim....takımdan yolladığı Tum ve Murat'ıda bugün bir seyredin lütfen...Murat harika bir futbol oynadı...Tum Denizli'de tek golü atarak takımının galip gelmesine katkı sağladı....Teşekkürler bülent uygun......

Abdullah DuMaN
01.11.2009, 17:55
bizim yıldız bir oynumuz yoktu bu maçta hakem ilk yarı sonunda ve maçın diğer dakikalarında gereksiz gösterdiği kartlar var bu bizi olumsuz etkiledi galatasaray çok iyi futbol oynamadı sadece pozisyon değerlendirmesini iyi biliyorlar

Takımda uyuşmazlık devam ettiği sürece ne kadar hoca değiştirsekte düzelemeyiz

havacı_58
01.11.2009, 18:06
ben maçı canlı izledim size oynayan oyuncular hakkındaki fikrimi söyleyecem kısaca...
petkoviç:maçı satan adam
murat:pek görmedim sahada
sedat:üzerine düşeni yaptı yürekli topçu
yasin:yeter artık olmuyor
cihan:sahada gören varsa söylesin
musa:nerde o eski musaaa
ibrahim dağaşan:hiçbir katkısı yoktu
erman:çok istekli ve başarılıyıdı ama yanlız kaldı
kamanan:kadroya neden giremediği ortadaydı pili bitmiş adamın
ibrahim şahin:hırslıydı ama top gelmediki
faruk bayar:oda iyiydi ama ayak uydıranı yoktu
ferhat:sonradan girdi bence başarılıydı yasinden kat kat üstün
zita:oda bir haftalık topçuymuş bursa maçında gördük.
sezer:başarısız olduğu için alındı söze gerek yok.

alikurt
01.11.2009, 18:06
Yasin Çakmak gitmezse bu takım küme düşer.Ayağının altından top kaçırıyor.Yediğimiz 19 golün 15 i onun hatası beleş mi geldi

bozkurt187
01.11.2009, 18:07
Takim hic mücadele etmiyor, bugün sahada iyi oynayan iki futbolcu vardi Faruk ve sedat

ready
01.11.2009, 18:29
tek kelimeyle rezalet bir futbol bi de üstüne üslük kalecinin vurdum duymazlıgı

BOUN
01.11.2009, 18:34
Staddan yeni eve geldim. Dört yıldır üst üste Ali Sami Yen'e gidiyorum, bu izlediğim dördüncü maç en şahsiyetsiz, en beceriksiz, en kötü oyun oynadığımız maç oldu. Daha önceleri de hep yenilmiştik ancak hiç bu kadar aciz duruma düşmemiştik. İlk defa bir maç için keşke gelmeseydim dedim, ortada oyun, kalite, beceri vs hişbirşey yoktu, hadi bunlardan geçtim kazanma isteği ve özgüven yoktu! Sahada ne istediğini bilmeyen, sağa sola koşturup duran, gölgesinden korkar vaziyette ayağında top tutmak istemeyen, iki pas yapılsa üçüncüsünü rakibe illa ki veren bir futbolcu topluluğu vardı. Buz gibi havada üşüdüğümüzle kalakaldık.

Gerçi çok fazla üzülmemize de gerek yok, zaten çok beklentimiz yoktu, belki bir puan alırız diye aklımızın ucundan geçmişti işte ama iyi günümüzde alamadık ki o bir puanı bugün mü alacaktık! Yine mahzun, yine hüzünlü buz gibi havada üşüdüğümüzle kalakaldık. Bu düşüncelerle staddan ayrılıp evimin yolunu tuttum.

Artık bizim için yapacak tek iş, girebileceğimiz tek çıkar yol bir şekilde evimizdeki maçları alarak ilk yarıyı kapatabilmek. Deplasmanlardan hiç bir şey beklemeyelim derim. Bugün ki ne idüğü belirsiz, berbat gs karşısında puan çıkaramayan takım artık bu futbolla ikinci lig takımlarıyla deplasmanda oynasa yine tek puan alamaz. Fazla beklentiye girmeyelim, evimizdeki maçların artık bizim için ölüm kalım maçları olduğunu, ve bu maçlardan üç puan almanın yaşamamız için tek şart olduğunu bilelim.

Futbolcuları tek tek değerlendirmek istemiyorum, genel olarak hepsi kötüydü zaten konuşacaksak iyilerden bahsedelim. Erman için sezon başında çok fazla olumlu görüşlerim yoktu ancak bu maçta gördüm ki takım için birşeyler yapmaya çalışan, emek veren, canı gönülden oynayan bir kaç futbolcudan birisi Erman. Onun da elbette hataları vardı ancak takımın en iyilerinden birisiydi. Ayrıca Murat Sözgelmez de elinden geleni yaptı. Sedat'ı buradan çoğu kez eleştirsek de kıymetini bilmemiz lazım. Elinden geleni yapıyor, ancak yanlız kalıyor, garibim ne yapsın, futbol mu oynasın, yanındaki canlı bombaya mı yoğunlaşsın? Diğer futbolcuları es geçiyorum.

Taraftar ise bu güne kadar gördüğüm en az sayıdaki taraftardı, en iyi ihtimalle 200-250 kişiydik. Gerçi kimseye kızmıyorum, hemen her takım da işler kötü gitti mi taraftarın büyük çoğunluğu stada gelmez. Zaten gsliler de 25 bin kişilik stadda en çok 8-9 bin kişi varlardı. Gelenlere teşekkürler.

yerliturkuaz
01.11.2009, 18:36
İçi boşaltılmış bu takımın. Biz Sivasspor'umuzun her zaman mücadele ederek oyunda olmasını bekliyoruz. Fakat sanki takıma sihirli bir değnek değmiş ne mücadele var ne istek var ne arzu var. Böyle oynarsanız bu ligde fazla işimiz olmaz. Şapkanızı koyun ortaya artık. Dünyanın en iyi teknik adamı gelse de bu mücadele ile ligden düşersiniz.

Bülent Uygun bu takımın bu hale gelmesinin tek sorumlusu sensin. Hiç ardına bakmadan da çekip gittin Yazıklar olsun...

yigido_sampiyon
01.11.2009, 18:39
son zamanlarda izlediğim en kötü ve sıkıcı maçtı...yazık oluyor sivasspora...

emin kara
01.11.2009, 18:40
MAÇI İZLEDİM OYUNCULARIN HEPİSİ BERBAT SEZONUN İLKYARISINDA 11 OYUNCU ALMALIYZ BUNUN AKSİ MALUM SİVASSPOR BUCASPOR KADAR BİLE OYNAMADI BU TAKIMDAN NE BEKLENİR OYUNCULAR SOKAK TAKIMI GİBİ OYNADILAR GALİBİYET ANCAK HAYALDE KALDI

Metal Gear
01.11.2009, 18:46
Bülent Uygun Bursa'da keyifle izliyordur herhalde takımı..

TS58
01.11.2009, 18:52
Sivasspor bu sene dayan

SENEYE ALLAH BÜYÜK.

yigido_sampiyon
01.11.2009, 18:53
artık yasinden tiksiniyorum...nasıl oynar bu adam...bari paftan genç 17-18 yaşında bi futbolcu oynatalımda bari bi kaç oyuncu kazanalım...

Turan 59
01.11.2009, 18:55
Ya arkadaşlar sizden ricam,bu adamın adını lütfen bu sitede bir daha anmayalım.

yigido_sampiyon
01.11.2009, 18:58
Bülent Uygun Bursa'da keyifle izliyordur herhalde takımı..

bülent uygun sivassporun şuanki durumu için şiir yazıyodur...

t.kilicer
01.11.2009, 18:58
maçta yıldız yoktu ve iki takımda çok kötü oynadı ama onlar kazandı hepsi bukadar

gazibeyli3858
01.11.2009, 19:10
Bu kadar da olmaz son maçlarda kaleci çok hata yaptı.Hoca lütfen değiştir bu hatayı AKIN yapsaydı yer yerinde oynardı.Hiç bir oyuncu topu takip etmedi bu yasın de ne var anlamıyorum hep 11 de oynuyor hoca ne yapsın oyuncular niye oynamıyor bir sorun mu var yönetimle bilmiyorum.İnşallah daha iyi olurlar.

EsEs2626
01.11.2009, 19:33
herve tumu gönderenlere selam olsun

zor gol atar sivas

Akademik58
01.11.2009, 19:51
yasini göndermedikçe defans düzelmez

Akademik58
01.11.2009, 19:53
F. Bülentin mirası takımı mahvetti bıraktı şimdi şiir yazıp ağlıyordur

yiğidogur60
01.11.2009, 20:16
bu ruhla bu kadar! aldığınız paralar haram olsun. hiçbir mücadele yok.bülent uygun sana ne diyim senin yaşattığın ikincilik senin olsun al başına çal.Allah sana bir daha başarı göstermesin. ikinci lige doğru gidiyoruz arkadaşlar.Allah yardımcımız olsun. Futbolculara söylüyorum eğer şerefiniz varsa terinizin son damlasına kadar damlatırsınız ve aldığınız parayı helal ettirirsiniz.......

yiğidogur60
01.11.2009, 20:19
Başkan ne olur oyunculara müdahale et yoksa halimiz harap

yiğidogur60
01.11.2009, 20:22
borçsuz kulübüz ne oldu şimdi! çok rahatız! ikinci ligde hatta üçüncü ligde hatta amatör kümede hiç borç etmeden oynayabiliriz.

cılgınsivas58
01.11.2009, 20:33
maçın en kötüsü tabiki yasin ve i.şahin kamananda biraz erman iyiydi bare kayseri maçını yenek ya

eyuphulagu
01.11.2009, 20:40
Maçın özetini birazönce izledim..Sonuç normal;çünkü sivasspor yeniden yapılanmaya çalışan bir takım..Herkes sivasspora kızıyor da acaba sivasspor lige başladı başlayalı g.s. takımından kaç defa puan almış..İstanbul'da sivassporun hiç galibiyeti yok..2. olarak Yasin geçen hafta takımın en iyilerinden birsiydi..Bu hafta iyi oynamamış olabilir..Ama takımın tamamımının kötü olmasına rağamen sadece Yasin'in günah keçisi yapılması da çok yanlış...3 olarak zaten hiçkimsenin bu maçtan puan beklentisi yoktu buna rağmen insanların bu maçtan kesin puan alacağız lafları etmeleri de çok yanlış..4. olarak sivasspor devre arasına kadar iç saha maçlarını mutlaka kazanmalı eğer kazanamazsa 15-20 puan arasında puana ulaşamazsa bu takım malesef Bank Asya'ya yolcu olur..5.olarak bbazı arkadaşlar diyor ki takımdaki oyuncuların çoğunu gönderelim;bu da çok sakıncalı,eğer oyuncuların çoğu giderse takımmın iskeleti tamamen bozulur;gelen oyuncular takıma alışana kadar lig biter ve takım geçen yıl ki kocaelispor gibi küme düşer...Yapılacak en güzel şey devre arasına kadar kendi sahandaki maçlarda puan kaybetmeyeceksin ve devre arasındada da takımda ilk 11 de banko oynayacak 4 tane oyuncu alacaksın...İşte o zaman bu takım ligi istenen yerde bitirir..Zaman su gibi akıyor..Takımda bu sezon çok formsuz oyuncu var;mesela İ.Dağaşan...Hala geçen yıl ki düzeyinin çok altında oynuyor...Ayrıca Hayrettin'de bu yıl çok hata yapıyor...Gelelim Petkoviç'e:Aslında çok iyi bir kaleci ama zaman zaman çok da hata yapıyor;aynı bu gün yaptığı gibi...Hakem beyefendi acaba Sivas'ın aleyhine son dak. larda verdiği çift vuruşu büyük takımlara karşı verbilirmiydi;hiç zannetmiyorum...Sivasspor hakem yüzünden maçı kaybetmedi ama yine de ilk yarı 1-0 bitseydi 2. yarı neler olacağını da kimse bilemezdi....Bu maç artık geride kaldı...Bu maçı unutup Kayseri maçını düşüneceksin...Çünkü bizim için en önemli maçlar kendi sahamızda oynanacak...Umarım her şey istediğimiz gibi olur...

havacı_58
01.11.2009, 20:47
ya bırakın şu bülent hocaya atmayı rüyanızda göremeyeceğiniz şeyleri gösterdi biraz emeğe saygılı olun.

stain
01.11.2009, 20:48
arkadaşlar sabırlı olalım, bu takım kesinlikle düzelecek,

sanıyor musunuz ki bülent uygunun koymuş olduğu dinamitin verdiği zarar öyle bir iki maçta son bulacak? biraz dayanın muhsin hocamız çok kıymetli, bu işi biliyor....

muhsin hocayla hem bu yılı en az hasarla atlatacağız, hem de gelecek yılın süper kadrosunu kuracağız...

ama evimizdeki maçlardan kesinlikle üç puan çıkartmalıyız, ilk yarıyı 18-20 puan civarında bitirmemiz lazım... minimum 15 puan, bunun altı olursa Allah korusun...

stain
01.11.2009, 20:52
hala bülenti iyi görenler var, anlayın artık herif egosuna bu takımı kurban etti...

şampiyonlar ligine gideceğim diye ligi 2. bitiren kadroyu dağıttı, dünyanın hiçbir yerinde başarılı olan bir kadro dağıtılmaz, bir iki sağlam takviyeyle zirveye oynarsın...

adam menejerliğin verdiği hırsla daha çok para ve şöhret kazanacağım diye kendisine boyun eğmeyen topçuları resmen biçti...

bugün sahada tum olsaydı, balili olsaydı, diallo olsaydı, sylla olsaydı, murat erdoğan olsaydı böyle mi olurduk soruyorum, divaneler böyle mi olurduk?

sivastatlıbelam
01.11.2009, 21:04
Maçın yıldızı kimdi ? erman ve zita iyiydi

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ? gs çok baskılı oynadı.biz de bu baskıyı savuşturmakda zolandık

Ne gibi eksiklerimiz var ? önce iyi bir kaleci sonra iyi bir stoper ve hızlı forvet

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? beklenilen sonuçtu

Taraftar nasıldı ? gs taraftarı vardı bizim taraftarı göremedim.

KAOS
01.11.2009, 21:04
Maçın iyileri.
Hakem, bir kaç Galatasaray topçusu..
Sonrasında da Muhsin bey..
Bu takım kısa sürede Bülent efendinin artıklarından temizlenmesi lazım...
Bu neye mal olursa olsun yapılmalı..
Gerekirse büyük riskler alınıp, A2 den oyuncular bile alınarak bu yapılmalı..
Ben bu maçı çok önemsiyordum.
Skordan bağımsız olarak oyuncuların ne yapacaklarını görmek istiyordum..
Çünki karşılarında iyi topçular olacaktı.
Zavallılar mı, hırslılar mı, istiyorlar mı kafaları çalışmaya başladı mı görmek istiyordum..
Gördüm ki
Zavallılar,
Hırsızlar,
İstemiyorlar,
Kafaları çalışmıyor.
Bu maçla birlikte bence Muhsin bey kesin kararlar vermelidir, belkide vermiştir...
Aksi taktirde bu Bülent efendi artıkları hem Sivassporu, hem de Muhsin beyi mahveder...

Shan58
01.11.2009, 21:09
ya bırakın şu bülent hocaya atmayı rüyanızda göremeyeceğiniz şeyleri gösterdi biraz emeğe saygılı olun.

Bu sonuçlar Bülent Hoca'nın kurduğu kadronun eseridir.
Kendi kurduğu takıma kendinin bile inancı kalmadığı için bırakıp kaçtı.
bülent Uygun başarılı olsa bu senede olurdu.
İkinci devre alınacak sonuçlar gösterecek başarı Bülent Uygun'unmu yoksa değilmi.
Devre arasına kadar yapacak birşey yok.

Metal Gear
01.11.2009, 21:13
Galatasaray elini kolunu sallamadı bile.Çok rahat maç kazandılar.Futbolcular rahata alıştı herhalde.

FANATIK YIGIDO
01.11.2009, 21:34
bence gs cok buyumus guzumuze cekinecekine futbol oynadik eyer iki haftadir oynadigimiz futbolun yarisini oynasaydik gs karsisinda mutlak pugan veya puganlarla donerdik maci izlerken kahroldum kendikendime sivasspor bu olamaz dedim bu futbolcular bu formayi haketmiyor hepsi birbirinden sorumsuz kisacasi bu futbolcular giydikleri formanin hakkini veremiyor:mad:

galipgelen
01.11.2009, 21:47
Maçı tvden izledim,yayıncı kuruluş şifrelememişti.Ah , bir de iyi oynasaydık! Bülent Hocaya takımı dağıttı deyip kızanlar, bakıyorum yorumlarında kendileri de takımımızı komple gönderiyorlar! Bülent hoca kendisinin de kabul ettiği hataları yaptı ve gitti, o kadar. Bugüne bakalım.Bence yenilginin temel nedeni tekdüze oyunumuz. İbrahim güya gol umudumuz. Her maçta aynı yerde sağ ileride topu bekliyor. Kamanan kendini gelitirmiyor. Erman sol açık, tamam ama Musa ile hiç mi yer değiştirilmez oyun içinde. Top rakipte iken ne yapıyor Erman? Bakın Nonda bizim sahada basmadık yer bırakmadı, dolaştı durdu. Petkoviç aynı yere degaj yapar, oyuncular 90 dk. aynı dizilişte durur mu? Futbolun mantığına ters işler yapıyoruz.Taktik yok, strateji yok, olanı da herkes ezberledi. Muhsin Hoca yeni geldi ama bu maçın hatalarından onun da pay çıkarması gerek, biraz iyi hazırlanıp uyanık olsak, biz bu maçtan puan alırdık.
Yine de bu bizim takımımız 10 tane de yese, yine de 4 eylüle gelip destekleyeceğiz. Bilerek mi hata yapıyorlar?Hayır. Yanlışlarını söyleyelim ama bu maçı unutup diğerine bakalım.Antepe 3 atanlar da bizimkilerdi. Yorumlarımızda insaflı olalım.

gül5858
01.11.2009, 21:49
Üzüldük maç kaybımız için bu yıl iyi bir başlangıç yapmaktada geç kaldık.

yigidocengiz
01.11.2009, 22:15
bu bülenti hala destekleyenler var ya inanamıyorum.neymiş rüyamızda göremeyeceğimiz başarılar yaşatmış.kardeşim kendisi hiç rüyasında görmüş mü o başarıları bi sor bakalım ???bülenti bülent yapan SİVASSPOR dur.kaldıki o takımıda kendisi kurmadı başkan ona hediye etti,bülentte bu başarıyı çok güzel kendi üstüne almayı bildi.sene başında da bu takımı da kendisi kurdu,peki niye başarılı olamadı.bu adam hoca moca değil arkadaşlar,zaten bi halt oynadığımızda yoktu.kadro sağlamdı o başarıları elde ettik kardeşim.bizi şampiyonluktan eden bu gerizekalı bülettir unutmayın.bülentin ALLAH belasını versin.

Tex
01.11.2009, 22:42
Bu takım ruhunu kaybetmiş, bu kadar ruhsuz bir takım izlemedim.
Bu efendiler Bülent Uygun gidince kendilerine göre tavır mı alıyorlar insanın aklına gelmiyor değil. Hatırlayalım Musa geçen hafta golü atınca asker selamı verip bir yerlere mesaj gönderme çabası içinde hala.
Madem öyle sen de vereceksin eline bavulunu göndereceksin hocasının yanına Nilüferspor'a.
Başkan, hadi diyelim Bülent efendi kendi çıkarını düşünüp bu takımı bozdu sen hiç mi düşünmedin bu takım 2.ligden gelen futbolcularla nereye kadar gider.
Gideceği yer belli ama bir mucize olur da gitmezsek, şampiyon olmuş kadar sevinmemiz gerek çünkü şu anda liglerin en kötü takımıyız.

giants
01.11.2009, 23:36
Aslinda Gs maci sonucundan ziyada kendimizi tartma maci idi.. Tabiki Gs.Fb.Bjk.ts. gibi takimlarla oynuyorsan defansif anlamda baskiya magruz kaldigimiz anlar olacak....

Fakat garip olan sey Rakibin her atagi baslangic noktasi bizin defansimizin risk noktasi olmustur. Defansimizda eksiklerimiz ve gediklerimiz olsada kaleci hatalari yüzünden goller yesekde asil sorun Defansin sürekli baski altinda birakip hata yapmasina zemin olan Ortasahadaki arkadaslaridir.

Orta sahamizin gerek defansif gerekse ofansif anlamda rakibe göre pozisyon alma aliskanligini gelistiremedi.. yapmiyor yapmak istemiyor... top rakipde iken basmiyor pres yapmiyor,oyunu daraltmiyor rakibine alabildigine genis alan biraktigi icin rakibin her ataginin baslangic noktasi bizim defansimizin önü oluyor!!!! Top bizde iken top genelde dafansa aktariliyor ve rakip oyuncularin markaj alanlarinda bekleniyorki kendilerine top gelmesin. gelen toplarda da en cok pas ve top kaybi nasil yapilir bu yaris yapiliyor. allah askina bir tane forvete asit yapilmazmi bir tane gollük bölgelere top atilmazmi. Bunlar aylardir bagzilari yillardir bir biri ile oynuyor top atarken daha arkadasi nasil pozisyon alir onu hesap edemiyor.

Futbolun bos bos kosma isi olmadigini birilerinin bu arkadaslara anlatmasi lazim. futbolcuyu büyüten ayaginda tutugu topu kaybetmek degil olumlu kullanmakdir. markajda beklemeyip bos alanlari kullanma hirsi ve topu bitirici noktalara tasima yada aktarma isi futbolcuyu büyütür. bunlar ölsede gebersede bitirici noktaya top atmiyor oraya gidenede top göndermiyorlar... asist yok pres yok. oyunu daraltma,oyunu acma yok. defansa yardim yok. ordan sonra cik deki ben lig ikincisi olmus takimin futbolcusuyum ozaman adama derler demekki bu basarilar sizin degil bu takimdan giden futbolcularin ve Mehmet yildizin basarisidir... saha icinde onlar sizi idare etmisler.. ayiptir ya doksan dakika boyunca rakip kim olursa olsun gücü kudreti ne olursa olsun bir üzerine gelen baski kuran bir takima karsi üc bes atakla cevap veremiyorsan yada rakip kalede pozisyon bulamiyorsan o sahada olan hic kimse bu takimi hak etmiyor.. Özelliklede Ortasaha Oyunculari.... Rakip güclüydü yok rakip maliyeti yüksekti teranelerini kimsenin dinlemeye niyeti yok O 20 kere üzerine geliyorsa sende 10 kere ona git kalesini yokla 5 kere git. sut at kalesini yokla BU hali ile bu takim icerisindeki hic kimse bu takimi hak etmiyor. Özelliklede Truva ati gibi takimin orta yerini doldurmus sahada ne yaptigi bellisiz bir sekilde dolasanlar.

Bu takim Ligin Balistik füzesi idi ..Halinize bakin simdi kurusiki tabancaya benziyorsunuz. Umarim en kisa sürede düzelip rakip kim olursa olsun SivasSpora yakisir bir Futbol oynama noktasina ulasirsiniz..

nefhret_58
02.11.2009, 00:05
Yenilmemizide bosverdim, sahada oyun diye birsey yoktu, rakiplerin puan kaybediyor, dibden cikmak icin firsat, ne yapip edip bu maci alacaginiza sahada geziniyorlar, ve bu firsatlari hep elimizin tersiyle itiyoruz..

kardeşim bizim oyuncuların kökünü topla çöpe at yani. cumhuriyet anadolu lisesinin önünde top oynayan mahalle takımı bile ondan daha iyi oynardı. dibden çıkma işine gelincede diyarbakır spor ligden çekiliyomuş ya, ankarasporda yok heralde onların rahatlığı geldi oyuncuların üstüne. bi rakip kaldı oda denizlispor... oda çekilsinde bari düşme korkusu yaşamasın futbolcular. yeni hocamızı tebrik ediyorum. petkoviç in hatası üzerine devre arası oyuncuların hakeme çemkirmesine verdiği cevap çok güzeldi. bize adam gibi teknik adam, adam gibi oyuncu lazım. karı gibi ağlayan oyuncu değil....

yorumyapıyombenya
02.11.2009, 00:08
Petkoviç go home !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIZILCAN
02.11.2009, 02:04
Galatasaray bu maçı çok rahat 5-0 kazanırdı.Bizim bu maçta değil beraberlik almak gol atmamız imkansızdı.Gelelim oyunculara...Ersen Martin ve Onur'un yokluğuna nasıl seviniyorsam Yasin'in oynamasına bi o kadar da kahroluyorum.O da oynamayanlar kervanına katılmalı,hatta tribüne çıkıp bağırsa daha faydalı olur takıma.Erman adam geçiyor adam gibi pas veremiyor.Bu kadar top kaybı olmaz bir takımda.Olsa da telafi etmek için mücadele edilir.O da yok.Kaleyi bulan 1 tane bile şut yok.İçler acısı bir durum.Kaleci Petkoviç...İkinci golün mimarı.Onu suçlamaya gerek yok.İkinci gol eninde sonunda başka bir pozisyonda gelecekti zaten.Takım iyi oynasaydı,atak üstüne atak yapıp adam gibi mücadele etseydi o zaman Petkoviç'e kızardım.Kamanan yeterince destek görmediği için yalnız kaldı ve etkili olamadı.Geçen sene forvet bolluğu yaşarken bu sene yokluğunu çekiyoruz.İbrahim Şahin daha iyi olması gerekirken tam tersini yapıyor.Faruk bir iki hata dışında elinden geleni yapmaya çalıştı.Musa ve Cihan geçen maçta gol attılar,bu hafta kayıptılar.Galatasaray şanslı olsa,maça daha çok asılsa bu maç daha da farklı biterdi.Ts,Fb,Gs'den sonra Bjk'ye de kesinlikle yenileceğiz.

kocakss58
02.11.2009, 05:16
ben öncelikle bu yanlış oyuncu tercihinde hala ısrar edilmesini ne anladım.ne de mantıklı bir yorumunu duydum.arkadaş üç bas yapıyor takımın,bucaspor gol kaçırdı,şut attı biz kaleye gidemedik resmen ya.biz oyuna başlarken

petkoviç
murat sedat yasin ferhat
ibrahim sezer
musa zita erman
kamanan
bu onbirle başlamamız gerekirken.çok çok enteresan bir kadro,bir o kadar da yanlış oyuncu değişikliği,sezer güzel oynuyor onu alıyor.cihanın varlığı yokluğundan zarar,onu hala oyunda tutuyor.faruk daha yeni gelmiş.o kulvarı otobana çevirmişler hala oyunda.

hiko58
02.11.2009, 07:24
BEN DAHA ÖNCEKİ YAZILARIMDA MUHSİN ERTUĞRALIN BİR ENKAZDAN ŞATO YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI YAZMIŞTIM. GERÇEKTENDE BUNLAR FUTBOLCU DEĞİL BİR ENKAZ. BİRKAÇ KİŞİ HOCAYI ANLAMIŞ VAR GÜCÜYLE ÇALIŞMIŞ AMA DİĞERLERİ SANKİ HOCAYA TAVIR ALMIŞLAR GİBİ FUTBOL OYNAMAMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTIKLARINI GÖRDÜM. GALATASARAYIN HİÇTE ETKİLİ ATAKLARI YOKTU. SADECE BİZİM HATALARIMIZDAN KAYNAKLANAN TEHLİKELER OLUŞTURDULAR. BEN BAŞKANA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM. HOCAYI HARCATMASIN. BÖYLE BİR HOCAYA DAHA SAHİP OLAMAYIZ. BU KADAR KİBAR BU KADAR TERBİYELİ BU KADAR FUTBOLU BİLEN HOCA YOK. FUTBOLCULARDAN BAZILARI BANA GÖRE HOCAYI HARCAMAK İÇİN OYNAMAMAKTA HOCANIN SÖYLEDİKLERİNİ YAPMAMAKTA ISRAR EDİYORLAR. MECNUN BAŞKAN NOLUR OLAYA EL KOY. BÜLOYU SEVEN ONUN YANINA GİTSİN. SİVASI SEVEN BURADA KALSIN. BİZİM SİVAS İÇİN VE SİVASSPOR İÇİN MÜCADELE EDECEK YİĞİDOLARA İHTİYACIMIZ VAR.

hiko58
02.11.2009, 07:37
Üzüldük maç kaybımız için bu yıl iyi bir başlangıç yapmaktada geç kaldık.

FUTBOLCULARIMIZDA BİR YANLIŞ VAR HOCA ÇOK İYİ BİR SEÇİM. FUTBOLCULARI DÜZELTMEK BAŞKANA KALIYOR BENCE.

karakocyakup58
02.11.2009, 08:34
ya ilk sezon 15 puan kopara bilsek 2 .yarı oyuncu alınır

FIRAT40
02.11.2009, 09:32
maçın yıldızı servet
maçın kötüsü petkoviç..yasin..musa..ibrahim şahin..ibrahim dağaşan..
göze çarpan ölü toprağı serpilmiş sivasspor
eksiklikler saymakla bitmez.
bir sivasspor klasiği oldu..
yazık taraftara...

Turan 59
02.11.2009, 09:39
Musa efendi kendine gel.Biryerlere imalı meaj gönderme takımı bu hale getiren,senin asker selamı ile gönderme yaptığın şahıs değil mi ? Şunu asla unutma kimse SİVASSPOR'dan üstün değildir.Biz hocamızı çok eviyoruz ve o'na güveniyoruz.Ayağını denk al benden hatırlatması.

ahbey
02.11.2009, 09:53
Bu maçta spikerlerinde dediği gibi Galatasaray kalecisi belki en rahat maçlarından birisini oynadı. Sivasspor 3 kez üst üste pas yapamadı. Oyuna hakim olan taraf Galatasaraydı. Ortasaha oyuncusu denilen futbolcular topu ayaklarında tutamadıkları gibi, paslar hep isabetsizdi. Forvette İbrahin ŞAHİN, etkisizdi. Kamanan ise oyuna girdikten sonra adı bile duyulmadı denebilir.
Rakip kaleye doğru düzgün bir top gönderemedik.
Bence Ersen MARTİN'in oyuna alınmaması çok büyük bir hataydı. Hatta ilk 11 de oynamalıydı. Çünkü yapı olarak ayağında top saklıyabiliyor, boyu uzun, pas yüzdesi yüksek ve gol atamasada kaleye şut çekiyor.

elbeyliliyiz58
02.11.2009, 09:54
En iyisi ZITA ERMAN YASIN MURAT I.Sahin Musa cok calisti ama hic kaleye sut bile atamadik yazik cok yazik..........hakemler hizimizi kesti hakkimizi yediler haram olsun B. yildirim........... Avrupa Gözlemcileri gerekli notlari almistir insallah

SempaticH
02.11.2009, 10:39
yav böyle kötü bir takım yok yav kimin ne yaptığı belirsiz utanmıyorlarda kardeşim yazık oluyor

SerkanToptas
02.11.2009, 10:54
ya kaybedebiliriz ama böyle kötü futbolla kaybetmek daha acı veriyor.

iett 58
02.11.2009, 11:53
bu takım ligi ilk onun içinde tamamlar arkadaşlar takım kendine güven kazanırsa işi biter bu kadro kaliteli bir kadro

efendigardaş
02.11.2009, 13:40
GALATASARAY YÜRÜYEREK BİZİ YENDİ ÇOK PAS HATASI YAPIYORUZ KALECİ İKİ GOLDEDE HATALIYDI BARAJI YANLIŞ KURDU TAKIMIN MORALİNİ BOZDU ARTIK KAYSERİ MAÇINA BAKACAĞIZ ...***

bugra5858
02.11.2009, 14:00
Maçın En İyisi: Mustafa Sarp
Ortasahada Arı Gibi Çalışıyor Adam Helal Olsun
Maçın En Kötüsü: Michael Petkovic
2 Goldede Hatalı İlk Golde Daha Nonda Topa Vurmadan Daha Yere Yatıyor 2.Gol Felaket Zaten
Maçla İlgili Diyeceğim
Rezil Bir Futbol Sahada Tel Tel Dökülen Futbolcular,3 Pas Üst Üste Yapamama,Klasikleşen Defans Hataları Bu Sonucu Getirdi
Şunu Söylemeliyim Sivasspor İyi Oynasaydı Bu Galatasaray Savunmasına Çok Rahat Gol Atardı Ama Orta Sahada Üstünlüğün Sarı-Kırmızılılarda Olması Nedeniyle Pozizyon Bile Bulamadık

effenberg
02.11.2009, 14:18
Bir an önce ilk yari bir bitsede kurtulsak..........

Ondan sonra gelecek ve gidecek Futbolcular ile daha iyi oluruz.......

GS macina gelince degerlendirecek fazla bir sey yok GS oynamadan kazandi hakki ile belki kendi paflari ile oynamis olsaylardi bu kafar rahat olamazlardi.

Bir anönce bu takim tekrar özgüvenini kazanmalidir artik buda Hocaya düsüyor bunlara antraman degil tedavi lazim..

Ama ilk önce takimda bir rotasina gidilmeli öncelikle Cakmak ve bir kac kisi dahil olmali devamli eforlarini hakem itirazlarina harcayanlar.

kemalk58
02.11.2009, 14:25
Musa efendi kendine gel.Biryerlere imalı meaj gönderme takımı bu hale getiren,senin asker selamı ile gönderme yaptığın şahıs değil mi ? Şunu asla unutma kimse SİVASSPOR'dan üstün değildir.Biz hocamızı çok eviyoruz ve o'na güveniyoruz.Ayağını denk al benden hatırlatması.

TEK KELİME İLE KATILIYORUM...

BÜLENT BÜLENT DEDİK ; BAŞ TACI YAPTIK.HEPİMİZ ÇOK SEVDİK.YİNEDE SEVİYORUZ.
..SONUÇ ????
BIRAKIP KAÇTI...

AMA LÜTFEN VE YİNE LÜTFEN DİYORUM Kİ ;

YENİ HOCAMIZA KİMSE LAF SÖYLEMESİN.
NE YAPSIN HOCAMIZ ELİNDEKİ MALZEME İLE YEMEK YAPMAYA ÇALIŞIYOR...
BİZİM İÇİMİZDEKİ ÇÜRÜK DOMATESLER OLMASA .............
ANLAYANLAR ANLADI...

elbeyliliyiz58
02.11.2009, 14:34
yazik birtane sutmuz dahi olmadi kazanmak degil ne yAPACAGINI BILMEYEN BIR SIVASSPOR VAR.................yasin yerinde hareketler yapti adam kacirmakta üstüne yok

Besyo_cu
02.11.2009, 15:54
Sıvasspor’un yerinde yeller esiyor…

Savunmada Sedat biraz da Murat Sözgelmez gayretli, ötekiler curcuna…
Sıvas Kangal’ken süt dökmüş kediye dönmüş! Takım bütünlüğü yok. Herkes bir şeyler yapmak istiyor ama kopuk kopuk!... Kaleyi açsan gol atacak halleri yok. Biraz da gereksiz sinir yaptılar. Tek tek isim olarak iyiler ama geçen iki yılki o ‘büyüklük’ edası gitmiş yerine silik bir yakım hüviyeti gelmiş. Düzelir ama çok zaman alır. Önce ‘eskiden ben neydim’ havalarından kurtulmaları gerek. Devre arasında Musa, Sedat ve İbrahim Dağaşan sarı gördü!
Bu maça yakışmayacak kadar da (9) sarı kart vardı.
Sabri de kervana 90+2’de katıldı.
Sadece iyi futbolcu olmak yetmiyor!...

Osman Tamburacı

Metal Gear
02.11.2009, 15:55
Ortada oyun yok ki değerlendirelim.

Cley
02.11.2009, 16:19
Devre arası soyunma odasına 1-0 geride gidecekken Petkonun ciddiyetsizliği sonucu verilen vuruşta fark iki oldu ve hakemin üstüne yürüyen futbolcularımız sarı kart gördü.
Messi diyerekten getirilen uğruna Tum ve Sylla harcanan Erman efendi sahada varlık gösteremiyor kaybettiği topun arkasından koşmuyor.Mucadelesi sıfır.
Yasin i zaten anlatmaya gerek yok.Her maç bir bombası var.
Bu kadro ile devam edilirse ligde kalmak geçen sezonki 2.lik kadar başarı sayılabilir.

Besyo_cu
02.11.2009, 18:41
2-0 ... Az bile

Akşam yazarı Şansal Büyüka, Galatasaray - Sivasspor maçını değerlendirdi..

Anadolu'nun bağrından kopup gelen Sivasspor, Ali Sami Yen'de özellikle ilk yarıda 'Çanakkale geçilmez' taktiği yaptı...
Ama yapamadı...
Futbolun bu ilkel anlayışı, fazla değil on dakikada iflas etti...
Zaten bu ilkel anlayış, maçtan puan çıkarsa, futbolun adaletine ihanet olurdu...
Benim anlamadığım, son iki yılın mucize adamları Musalar, İbrahim Dağaşanlar, Sezerler, nasıl oluyor da, bu kadar kötü çakılıyorlar...

Böyle bir Sivasspor karşısında, eksik ve moralsiz Galatasaray'ın golleri bulması ve maçı kazanması zor olmadı...
Bakmayın 2-0'a...
Az bile oldu...
Özellikle ikinci yarıda final pasları ve son vuruşlarda biraz dikkat, biraz beceri olsa, tabelaya çok daha fazlası asılırdı...
Sanmayın ki, Galatasaray müthiş tempo yaptı...

Şansal Büyüka

Besyo_cu
02.11.2009, 18:42
Sivas’ın sezon başı ruh kaybının en temel nedeni, 3 yıllık başarı öyküsünün ana kahramanlarının kulübeye çekilip, formalarının sorgusuz sualsiz yeni gelenlere teslim edilmesiydi. Ertuğral en azından savunmada o ruhun mimarlarını tekrar bir araya toplamış, geri yedilinin (Yasin hariç) altısını eskilerden kurmuş. Onlar da (yine Yasin hariç) defansif organizasyon problemini çözme yolundalar. Ama ön tarafta kargaşa sürüyor, Ertuğral orada üç ayrı düzen denedi (Cihan’ın önünde İbrahim’le başladı, 35’te Kamanan-İbrahim’le forveti ikiledi, 70’te Musa+Kamanan’a döndü), sıkıntıyı çözemedi. Üstelik Erman’a yıldız muamelesi yaramamış, Musa ağır sezon başı travmasının etkisinden çıkamamış. Sezer’in maç eksiğine bir de moral eksikliği eklendi. Bu kadar fazla açıdan eksik Sivas’a karşı Galatasaray’ın forvetteki eksiklerinin göze batmaması normal karşılanabilir.

Ugur Meleke

FIRTINA38
02.11.2009, 18:45
Gecen sene ligin 34. Haftasinda oynanan macin kadrosu :

1. MICHAEL PETKOVIC
5. MURAT SÖZGELMEZ
58. HAYRETTİN YERLİKAYA
3. FABIO ALVES DA SILVA
25. MAMADOU ALIMMOU DIALLO
8. KANFORY SYLLA
77. ONUR TUNCER
24. İBRAHİM DAĞAŞAN
33. MURAT ERDOĞAN
54. HERVE GERMAIN TUM
9. MEHMET YILDIZ

Yedekler:

35. AKIN VARDAR
7. MUSA AYDIN
99. FARUK BAYAR
20. MOHAMED ALİ KURTULUŞ
17. PINI FELIX BALALI
14. YANNİCK ETİENNE STANİSLAS KAMANAN
91. ÜMİT ÇALIŞKAN

Bu macin kadrosu:

1. MICHAEL PETKOVIC
4. SEDAT BAYRAK
7. MUSA AYDIN
5. MURAT SÖZGELMEZ
11. ERMAN KILIÇ
8. İBRAHİM DAĞAŞAN
21. İBRAHİM ŞAHİN
23. YASİN ÇAKMAK
26. SEZER BADUR
18. CİHAN YILMAZ
99. FARUK BAYAR

Yedekler:

35. AKIN VARDAR
6. BRUNO ZITA MBANANGOYE
14. YANNİCK ETİENNE STANİSLAS KAMANAN
3. FERHAT BIKMAZ
28. ERSEN MARTİN
20. KADİR BEKMEZCİ
96. MUHAMMET ÇAĞLAR

Gecen sene oynayan oyunculardan sadece 3 tanesi ilk 11 de yer almis..

mucahitbaba58
02.11.2009, 18:50
bence takim oturuyor tabiki takviye sart
defansta buyuk bir duzelme var
muhsin hoca cok iyi dusunuyor ama adam elinde futbolcu yok en iyi adamlarimizi satip giden bi adam vardiya onun yuzunden
neyse bence oyunumuz iyiydi ama son paslarda is yoktu hakkiini yememek lazim son paslar yerini bulsaydi cok daha guzel olacakti ama olmadi saglik olsun sonucda karsimizdaki gese
onlarin tarafindan dusunurseniz yenildigini kaos olurdu onlarda mecburdu kazanmaya sansida yardim etti kazandilar kayseriyi insallah yenecez

mucahitbaba58
02.11.2009, 19:05
insallah ikinci yarida eksiklerimizi duzeltip kabettigimiz maclarin ruvansini alacaz
yani ilk yari ne yaptisak tersine donecek!

ready
02.11.2009, 19:24
maçı degerlendirmeye ne hacet tek kelimeyle rezalet ilk devre bitip transfer ayında da adam akıllı topçular almazsak işimiz bayagı bir zor görünüyor

Besyo_cu
03.11.2009, 14:23
G.Saray’ın tribündeki 6 futbolcusu, 24.6 milyon Euro tutan değeriyle, kulübesindeki 7 futbolcusunun 12.7 milyon Euro’luk değerini ikiye katlarken, Sivasspor’un 20.3 milyon Euro’luk 11’inden daha pahalıydı.

G.SARAY, 119 milyon 350 bin Euro ile Süper Lig’in en değerli, Sivasspor ise 40 milyon 300 bin Euro ile beşinci en değerli kadrosuna sahip. Kadro değerleri arasında toplamdaki uçurum gözler önünde ama dün maç başladığında daha çarpıcı bir gerçek gözler önüne serildi.
G.Saray’da cezalı ve sakat oldukları için tribünden maçı izleyen futbolcuları, kulübesindekilerin iki katı değerindeydi. Bununla da kalmıyordu ve tribündeki 6 G.Saraylı’nın değeri Sivasspor’un sahadaki 11’inden bile yüksekti.
Elano ve Keita yetti
Sarı kırmızılı takım dün değeri 69.8 milyon Euro’ya ulaşan bir 11’le sahaya çıkarken, Sivasspor’un sahaya sürdüğü 11, 20.3 milyon Euro ile rakibinin 3’te 1’inden azdı.
Tribündeki 6 Galatasaraylı’nın (Elano, Keita, Semih, Serkan, Emre Aşık, Ufuk) 24 milyon Euro’luk değeri, kulübesindeki 12.7 milyon Euro tutan 7 Cimbomlu’yu ikiye katlarken, sahadaki 11’i 20.3 milyon Euro tutan Sivasspor’un değerinden 4.3 milyon Euro da fazlaydı.
Sadece Elano ile Keita (20.5 milyon Euro), Sivasspor kadrosundan daha değerliydi.

Sivasspor 11'i

Petkoviç 2.5 milyon
Murat 1.4 milyon
Sedat 2.5 milyon
Yasin 1.3 milyon
Faruk 700 bin
İbrahim Dağaşan 2.5 milyon
Musa 3.5 milyon
Sezer 2.2 milyon
Cihan 500 bin
Erman 2 milyon
İbrahim Şahin 1.2 milyon

kemalk58
03.11.2009, 14:33
NE OLDU BİZE ?

--------------------------------------------------------------------------------

ALLAH AŞKINA TARAFTAR GÜLMEK İSTİYOR.

--------------------------------------------------------------------------------

ALLAH AŞKINA ;
BU TARAFTAR GÜLMEK İSTİYOR...

SİVASSPORA ; İNANMAYAN VE SİVASLIYIM , VE SİVAS İÇİN VE YİĞİDO İÇİN OYNAMAYANLAR , HİÇ OYNAMASINLAR ....

BİR TAKIM YOK ORTADA YOK..TAKIMDA RUH YOK...

BİZ SİVASLIYIZ. VE DÜNYA YİĞİDO OLDUĞUMUZU TANIDI...BİZE YİĞİT O DİYORLARDI.. ARTIK YİĞİT O DEMİYORLAR... BOYNU BÜKÜK O DİYORLAR...

AMA ALLAHTAN UMUDUMUZU HİÇ BİR ZAMAN KESMEDİK VE KESMİYORUZ.

TAKIM İNŞALLAH DÜZELECEK... YETERKİ İNANSINLAR... BU HAFTA YENECEĞİZ DESİNLER... İNŞALLAH YENECEĞİZ....
BİZLER İNANIYORUZ...
BÜTÜN YİĞİDOLARIN SİVASLILARIN , VE TAKIMIN - YÖNETİCİLERİN VE HOCAMIZIN ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN...

DİKKAT - DİKKAT ::: YÖNETİCİLERE ÖNEMLE DUYURULUR.
YÖNETİCİLERİMİZ VE HOCAMIZ VE FUTBOLCULARIMIZ ; BU TARAFTTARI HAFİFE ALMAYIN ; ÜZMEYİN VE LÜTFEN KÜSTÜRMEYİN...
İNTERNETTE BİR HABER SİTESİNİN BAŞLIĞINA BAKIN :

ARSLAN YİĞİDOYU PARÇALADI

BU BİZE YAKIŞMIYOR..BİZ BÖYLE OLMAMALIYDIK..
NE OLDU BİZE .NE ???
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

kemalk58
03.11.2009, 14:35
Sivasspor 11'i

Petkoviç 2.5 milyon
Murat 1.4 milyon
Sedat 2.5 milyon
Yasin 1.3 milyon
Faruk 700 bin
İbrahim Dağaşan 2.5 milyon
Musa 3.5 milyon
Sezer 2.2 milyon
Cihan 500 bin
Erman 2 milyon
İbrahim Şahin 1.2 milyon[/QUOTE]

HOCAM CİDDEN BİZİM FUTBOLCULARIMIZ BU KADAR DEĞERLİMİ ?
ŞİMDİ SATALIM DESEK İÇİNDEN BİR KAÇ FUTBOLCU HARİÇ HEPSİ ZARAR ETTİRİR BİZE..:D:D:D:D

ready
03.11.2009, 15:39
Petkoviç 2.5 milyon
Yasin 1.3 milyon
Erman 2 milyon
bunlara verilen paraya acırım arkadaş