Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertugral : Hata Petkoviçte

SivasSpor.Com
01.11.2009, 17:23
http://www.sivasspor.com/images/stories/1.ertugraluzgun.jpg

Ali Sami Yen'de ilk yarıda yedikleri gollerle mağlup olan Sivasspor'un teknik direktörü Muhsin Ertuğral, yedikleri ikinci golde kalecilerinin hatası olduğunu söyledi..

Sivasspor teknik direktörü Muhsin Ertuğral, "İlk yirmi dakikada Galatasaray'ın üzerimize geleceğini biliyorduk. Erken gol yedik bireysel hatalar, zincirleme hatalar oldu. Sarı kırmızılı futbolculardan defansımızın arkasına sarkanlar oldu. Yediğimiz ikinci golde kalecimizin hatası olduğunu düşünüyorum. İlk yarının bitmesine bir dakika kalmış, topu elinde tutmasına anlam veremedim. Hakemi eleştirecek birşey yok. İkinci devrede biraz daha topanlanmak istedik ama olmadı. Bence Petkoviç topu uzun tuttu elinde. Herkes hakemlere koşuyor. Hakemin hatası yoktu, bundan sonra takımımda hakeme koşma gibi bir durum olmayacak" dedi.

GuVeN
01.11.2009, 17:24
kurulan barajdada hata vardı bence,göstere göstere attılar,uyudu herkes..

GokhanTurna
01.11.2009, 17:25
Hakemde hocada haklı bu oyuncuların kendilerine çeki düzen vermeleri lazım hakemle uğraşmayı bıraksınlar 3 pas bile yapamayan adama ben futbolcu demem.

subasi29
01.11.2009, 17:25
Ne Yapalim Hocam Hata Petkovicteyse Taraftarin Sucu Ne....Sana Guveniyoruz Bizi Bu Durumdan Kurtar....Artik Yol Alma Zamani

Besyo_cu
01.11.2009, 17:26
Bütün hata bende sözünü duymaktan o kadar bıktık ki bize böyle konuşan hoca lazımdı.Hakemde hiç bir hata yok biz nedense hakeme suç buluyoruz hocamız cok güzel özetlemiş.

Büyük maçların küçük kalecisi petkoviç oldugu sürece 3 büyüklerden puan almamız cok zor.

Hocam devre arasına kadar bizi ite kalka götür devre arası yapacagımız 3 -4 transfer ile tekrar güzel günler görürüz...

sevda58
01.11.2009, 17:29
Hocam, acik net ve gercekci konustugun icin tsk,

insallah petkovice gereken cezayi verirsiniz..

07reis58
01.11.2009, 17:29
öncelikle oyun mantelitesiyle başlayayım;rakib ilk golü atana kadar ilerde tek adamımızla mücadele ettik ve golü yedikden sonra normale döndük bu seferde golü çıkaracaz diye debelendip durduk ve çıkaramadık....
ilk golde yasin in adamı kaçırmasıyla golü yedik,bu adamdan bir an önce kurtulmamız lazım..
ikinci golde ise böylesine tecrübeli bir kalecinin topu oyuna sokamaması beni çok öfkelendirdi eminimki maçı izleyen arkadaşlarımızıda çileden çıkarmıştırr..
sahada bişeyler yapmaya çalışan bi erman vardı helal olsun.. forvet oynayan adamdan çok ofsayta düşmese 4-4lük oyuncu.. biraz daha dikkat etmeli..
takım olarak çok kolay top kaybı yapıyoruz adam 2 metreye isabetli pas atamıyor bu maçın çoğu bölümünde tekrarlandı...
herkes isteksizdi oynamayacaksanız söyleyın hocanıza girmeyın oyun!!!
galiba ilk devreyi düşme potasında kapatacağız bu acı gerçek :(
ama bu lig Sivasspor suz olmaz,olmayacakda..

adres58
01.11.2009, 17:31
Kişiliksiz futbol, karakter özelliklerini kaybetmiş oyuncular, çaresiz hoca eşittir Küme düşmemeye aday bir takım.. Takımımızın şu anki potansiyek görünümü maalesef bu arkadaşlar. Devre arasına kadar çok puan toplamamız mucize en az 14-15 puanımız olursa işimiz zor. Yoksa transferede gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez. Ben lig başında Sayın Bülent Uygunu eleştirirken bunlar gün yüzüne çıkıyordu. Şimdi ise yeni hocamızın o kadar ğraşmasına rağmen düzelen zerre kadar bir futbolumuz yok. Kocaeli gibi savruk çaresiz transferlerden kaçınarak nokta 4 oyuncu alıp hızla kupada ve ligde beklenen yerlere ulaşmalıyız. Yoksa maalesef sonumuz küme... Lütfen arkadaşlar bu uyarımı yanlış anlamadan bir çare üretelim...

sewaz58
01.11.2009, 17:33
Hatanın gerçek sahiplerini,nerelerde yanlış yapıldığını açık sözle dile getirebilmesi güzel bir şey...Her maç sonrasında hakem bunu yapmış,yok şu şöyle olmuştan çok oynadığımız oyuna bakalım ...Tabikide hakem önemli bir faktör ben bunu göz ardı etmiyorum fakat kaleyi bulan şutumuz yok bahane diye söylesen adama gülerler...Hocamızın da bu yanlışları bir an önce benimsemesi ve ona göre taktiksel bir anlayış oturtması gerekir yoksa her hafta yanlışları görüp ders çıkarmaya çalışırsak bir bakmışız ki lig bitmiş ve istenmeyen sonuçlarla karşılaşmışız ...Ben arkandayım hocam bu takımı çekip çevirebilecek birisin,en önemlisi kendini bilen birisin .. İnşallah eski güzel günlerimize döneceğiz...

Mursallı yiğido
01.11.2009, 17:33
Muhsin Hoca çok güzel konuşmuş.Bağırıp çağırıp,hakemi suçlamaya gerek yok.Suç bizde.

subasi29
01.11.2009, 17:34
Hadi ilk Yarida Ruzgara Karsi Oynayamadik ikinci Yari Noldu Hata ustune Hata

elbeylii
01.11.2009, 17:34
YAAA arkadaslar herkez elini vicdanina koysun hoca ne yapsin 2 pas yapamayan kosmayan hirs olmayan topculara ben artik yorum yapmayacagim bu gidisle allah korusun küme düseriz bu sekil top oynanmaz yazik günah sivasspora umudunu baglamis insanlara.adam gibi oynayan oynasin oynamayan s... gitsin birakin gol pozisyonuna girmeyi iki pas yapilmazmi aklim almadi.Muhsin hocaya ben güveniyorum.Devre arasinda yapacagina inandigim takviyelerle takim daha iyi duruma gelir insallah.:mad:

kiNgSiZe58
01.11.2009, 17:37
Suc Petkovic`de. Yeter artik. Bu kacindi defa onun yüzünden gol yedigimiz.. Akin oynasin artik.. Bügün hicbir oyuncunun performansini begenmedim. Hepsinin pas yapma yetenegi cok zayif. Pas i isabetli vuramiyorlar. Yasinde ilerleme var.

izmirliyigido
01.11.2009, 17:37
Uzun yıllar sonra ilk defa Türk futbolunda böylesine güzel ve mantıklı açıklama yapan bir hocaya rastladım. İnanın maçın üzüntüsünü hafifletti hocamızın açıklamaları.

İnşallah dediği gibi olur, futbolcularıımız kendilerine çeki düzen verirler. Yoksa, futbol oynamayıp sahada dayı dayı dolaşan SEDAT, futbolun F'sinden anlamayan YASİN, sahada ruh gibi hatta OT gibi dolaşan SEZER ve İBRAHİM DAĞAŞAN daha çoookk bu takımın canını yakacaklar.

Abdurrahman'ın da biran önce düzelmesini ve eskisi olmasını, MURAT'ın da buradan stopere geçmesini dört gözle bekliyorum. Ne zaman bitecek bu yenilgiler ve istikrarsızlık Allah'ım ne zaman ?:confused:

AYK

58_babacan_58
01.11.2009, 17:38
YAKTIN BİZİ PETKOVİC SENİN YAPTIĞIN HATAYI AMATÖR TAKIM KALECİSİ BİLE YAPMAZDI.BİRDE MİLLİ TAKIM KALECİSİ OLCAKSIN YA YAZIK YAZIK !!!

58zarali
01.11.2009, 17:44
hocaya aynen katılıyorum hakeme koşmalrı hayatdı

shang
01.11.2009, 17:44
muhsin hocam senin yürekten kutluyorum evet yenilen gollere yapılacak senden yana hiç bi şey yok tıpışla tıpışla bu ruhsuz herifleri nereye kadar herkez kendi işini yapacak artık hocam senden çok umutluyum başlangıçta amalarım vardı acaba diye çok sordum kendime ama senden başkasıda iyiki gelmemiş senlik bir hata yok 2.yarısı için umutluyum gönderilecekleri gönder sağlam afrikalı zenci :D futbolcular istiyoruz

ŞANLI YİĞİDO58
01.11.2009, 17:46
ve petkoviçi kaleci diye oynatanda kayseri maçı son şansınız

shang
01.11.2009, 17:47
tamam galatasarayla oynuyoruzda bi haftada bir takım nasıl tam tersi bi hal alır ne değişir anlamak mümkün değil galatasaraya yenilirsin yenemezsin abi adamları 100 maçın 90nını alırlar ama adam gibi yenil antremanda bu kadar rahat oynadıklarını sanmıyorum gslilerin çok zoruma gitti bu

eespinozaa
01.11.2009, 17:50
şu topculara biraz bağırıp biraz çağırıp da ceza kesilse adam gibi çıkıp topunu oynasalar olmaz mı ya bune rahatlık topla hiç alakaları yok maç bitsede gitsek diyo adamlar olmaz bu kadar yönetim el atsın yoksa sonumuz hiç iyi değil

özsivasli1903
01.11.2009, 17:53
muhsin hoca cok güzel konusmus vallaha...
su kötü galatasarayi yenemiyosan...
sedat petkovic yan hakem gibiler ayni her pozisyona el kaldirip duruyolar...

aslanefe58
bülent gitti yetmedi. devre arasında kalıntılarını da göndermek lazım. musa efendi hocan yeni gelmiş antep maçında golü atınca hocaya koşmuyosun gidip asker selamı veriyosun. ibo ve sezer resmen yatıyolar. başkanım çıbanı nasıl acımadan kopardıysan altındaki iltihabı da kurut. acıma bunlara!!! devre arasında ameliyatı yap hasta dimdik kalksın ayağa. adam gibi adam bi hocamız var. senden rica ediyorum bu adamı harcamalarına izin verme. gidip eski hocalarıyla birlikte nilüfersporda oynasınlar!!!!:mad::mad::mad:

G Ü N E R
petkoviçin süresi doldu sanırım. hocam doğru konuşmuş.

GuVeN
01.11.2009, 17:55
petkoviçin süresi doldu sanırım. hocam doğru konuşmuş.

suyu ısındı petkovıcın eksıklerımıze bır de ıyı bır kalecı eklendı..

SenSetik
01.11.2009, 17:59
ben bu hocaya güveniyorum....hatalarını görüp üstüne gedebilen insanlar ve kurumlar ilerleme kaydedebilir...başkalarıı suçlayan değil.....bende başta gol olunca hakme kızdım ama doğrusu hocanın söylediği....sonunda adam gibi bir adam geldi takımın başına....pabuç pahalı bundan sonra...futbolcularda ayağını denk alacaklar...

eyupk
01.11.2009, 18:08
Kesinlikle suç Petkoviçte. Hakemde suç yok. 10, 12 saniye elinde topu öyle tuttu. Beleşten gol yedik Petkoviç yüzünden. Muhsin ERTUĞRAL hocamın gereken uyarıyı Petkoviçe yapıcağına inanıyorum.

eyupk
01.11.2009, 18:09
Petkoviçin bu hatasından ders alıcağını umuyorum ve daha bu hatayı yapmıycana inanıyorum.

sevda58
01.11.2009, 18:11
Petkoviçin bu hatasından ders alıcağını umuyorum ve daha bu hatayı yapmıycana inanıyorum.

Petkovic akillanmaz, yine sacma sapan bir hata yapar merak etme...

subasi29
01.11.2009, 18:12
Petkovic akillanmaz, yine sacma sapan bir hata yapar merak etme...

evet kayseri macini merakla bekliyorum acaba napacak

havacı_58
01.11.2009, 18:20
petkoviç her zaman olduğu gibi yine büyük bir maçı sattı.ya ne tutuyorsun topu elinde izleyen arkadaşlar görmüştür o pozisyondan 5 dk kadar öncede aynı şeyi yaptı ama hakem es geçti.hocam dürüst olman bize yeter sana gveniyoruz.şu yasini de artık almayın hocam kadroya olmuyor tutmadı adam.

ready
01.11.2009, 18:26
petkoviç gibi bir mal kalecimiz oldugu sürece işimiz zor

xremix
01.11.2009, 18:27
bülent gitti yetmedi. devre arasında kalıntılarını da göndermek lazım. musa efendi hocan yeni gelmiş antep maçında golü atınca hocaya koşmuyosun gidip asker selamı veriyosun. ibo ve sezer resmen yatıyolar. başkanım çıbanı nasıl acımadan kopardıysan altındaki iltihabı da kurut. acıma bunlara!!! devre arasında ameliyatı yap hasta dimdik kalksın ayağa. adam gibi adam bi hocamız var. senden rica ediyorum bu adamı harcamalarına izin verme. gidip eski hocalarıyla birlikte nilüfersporda oynasınlar!!!!:mad::mad::mad:

evett musanin o golü attiktan sonra gidip asker selamı vermesi iğrençti,bugün vermen gereken selam asker selamıydı çünkü iğrenç oynadın musa kardeş

yigido_sampiyon
01.11.2009, 18:46
hocayı iyi bir analiz yaptığı için kutluyorum...şuda açıkki ligde en kötü topu biz oynuyoruz...ve düşmenin şu anda en büyük adayıyız ne yazık ki...

Turan 59
01.11.2009, 18:49
Muhsin hocam sana güveniyoruz ve seni çok seviyoruz.Senin hiç suçun ve günahın yok.Tek uçlu kendini teknik direktör sanan ve zoru görüp kaçanda dır.

sivaslitaner58
01.11.2009, 18:50
1 hata barajda iki oyuncu cikti ve yurudu oburleri oyle bakip duruyor ve hoplasmasi lagzim dikilmis yerde baktilar
2 sukur yaradana hocam sen hatasini gordun daha kaleye koyma sunu

emin kara
01.11.2009, 18:52
BU OYUNCULAR DÜZELMİYOR BUNLAR DÜZELMESİ İÇİN NEGEREKİYORSA YÖNETİM YAPMALI CEZAMI YOKSA BAŞKA ŞEYMİ HANGİ DİLDEN ANLIYORLARSA ARTIK YAPIN ÜZÜTÜMÜZDEN KAHROLDUK YENİLGİ YENİLGİ YENİLGİ NEREYE KADAR ONURUMUZ GURURUMUZ KALMADI

t.kilicer
01.11.2009, 19:03
takım adam gibi oynamıyor sadece petkoviçmi suçlu?

TS58
01.11.2009, 19:08
Petkoviç iyi kaleci değil, iyi olsa SİVASSPOR geçen sene Şampiyon olurdu.

mustafa_kavak58
01.11.2009, 19:57
eskidende ayni bu kadroyla oynuyoduk muhsin ertugral hicbisey degisdirmediki kadroda bence ilk onbir sölye :
.......................petkovi c.................=akin
..apo......sedat....murat..... hayro.......=ugur,yasin,mbemba ,faruk,ferhat
.................ibrahim dagasan.............=kadir pekmezci
..musa...........zita........e rman...........=Sezer badur,agbetu
.............kamanan....ibrahi m sahin......=Ersen Martin,Mehmet Yildiz (sakat)

abdurrahman dereli herhalde haftya oynar baya olduu

Akademik58
01.11.2009, 20:01
Yasini göndermedikçe sürekli gol yeriz. Gönderin A2'ye top toplattırın.

karadavut58
01.11.2009, 20:11
slm yigidolar hocamizin gelecekte sivasspor adina guzel seyler yapacana guveniyorum ins bizlerde sonuna kadar arkasinda dururuz bizde hoca sorunu deyil defans orta saha vede guzel forvet lazim abi ins devre arasi bunlar giderilirse takim performansini yakalar duzelir diyorum sabredelim yeter biliyorum cok uzuluyoruz biz destegimizi yapalim baskanda hocada gerekeni devrede yapacaktir diyorum

KAOS
01.11.2009, 20:41
Petkoviç profosyonel bir oyuncu, hatalı ama kötü kaleci değildir.
Gaziantep maçını hatırlatırım size. Zaten son sezonu gibi...
Gaziantep maçının ikinci yarısında ki tam kapasite oynayan oyuncular maalesef bu maçta yoktu..
Kıt kapasitelerini tam kullansalar bence sonuç farklı olabilirdi..
Yenilebilirdik ama gol atabilirdik, böyle ezilmez rezil olmazdık, adamlar geze toza maç aldılar..
Atamın bir lafı geldi aklıma....
Ben sporcunun ZEKİ ÇEVİK ve AHLAKLISINI severim...
Şu takımdaki futbolcuların çoğunda olmayanları yani.....
ZEKA ZEKA ZEKA.
Bu maçtan önce İngiltere'den özetleri izledim.
Goller ve pozisyonlar bir kenara topçuların her hareketlerindeki zekayı, çevikliklerini ve kazanma hırslarını, aldıkları parayı hakketme gayretlerini, üstlerine düşeni yapmalarını, hocasının seyircisinin beklediği alın terini dökmelerini seyrettim. Sonra da bu maçı izledim. Umursamaz, zekadan yoksun, gayretsiz, hırssız, sorumsuz topçu müsvettelerini gördüm, utandım...
Oradaki seyircileri, seyircinin izlediğinden aldığı zevki, neşesini gördüm..
Sonrada bu formda bana küfür etmeyi, stat magandalığını savunan kuş beyinlileri gördüm..
Birileri taraftar bilinci diyordu...
Futbol kültürü bir bütündür, seyircisi, taraftarı, oyuncusu, teknik heyeti, yöneticisi, masörü, hepsi bu sporun birer parçasıdır..
Yani hepsi zeki, çevik ve ahlaklı olmalıdır....
Yazıklar olsun................

sivassporummm58
01.11.2009, 20:42
Hocamız gerçekten çok zor bir durumda takımı devraldı.Adeta bir enkazı devraldı desek yeridir.Futbolcular mantalite olarak çökmüşler.Tamamen başka diyarları düşünüyorlar, akılları başka yerde top oynamak en son isteyecekleri şey nerdeyse.Maç bitse de gitsek edasındalar.Takımda hiç ruh kalmamış.Bu durumda hocamız çok zor bir işe girişti.Hocamız bu zorluğun altında tek başına kalkamayabilir.Bu zor günleri hocamıza ve takımımıza destek vererek aşmalıyız arkadaşlar.Takım bizim takımımız sivasspor bizim sivassporumuz başka sivassporumuz yok.Bu hafta ve bundan sonraki tüm haftalarda takımımızın yanında olmalıyız.Bu takım düşmeyecek zaten buna ihtimal dahi vermiyorum ama artık ona buna yenilmekten kurtulalım.Galibiyeti unuttuk nerdeyse.Futbolcular da artık kendilerine gelsinler.Ne yaptıklarının farkına varsınlar.Onların da kulağı çekilmeli artık.Ya oynasınlar ya da o formanın hakkını veremiyorlarsa çıksın gitsinler.Yazık bu takıma.Bu hallere düşecek takım değil haketmiyor bu durumu...

sivassporummm58
01.11.2009, 20:49
Bu arada bir de şunu eklemek istiyorum.Gs takımı oyuncularıyla kadrosuyla bizi en 5 e katlarlar.Bunun yanında maçı izleyenler görmüştür ki gs hiç şüphesiz maçı haketti.Çünkü bizden daha fazla koştular mücadele ettiler.Eee artık bu bütçe farkıyla üstüne bizden daha fazla koşup çaba gayret gösterirlerse tabiki bizi yenmemeleri için hiçbir sebep yok.Geçen seneki sivassporun bu senekinden farkı aradaki bütçe farkını koşarak mücadele ederek kapatabilmesiydi.Şimdi ise bu durumda böyle bir ihtimalden söz etmek imkansız.Umarım en kısa zamanda toparlanırız...

eyuphulagu
01.11.2009, 21:04
Petkoviç kesinlikle kötü bir kaleci değil;geçen hafta haftanın karmasına seçilmişti...Gerçekten geçen hafta statta olanlar Petkoviç'in son 15 dak.da takıma nasıl katkı yaptığını herkes gördü...2. olarak maçın hakeminden sözedelim...Umarım diğer maçlarda kalecilerin hareketlerini bu kadar iyi süzer..Derbilerde de bu hakemi lütfen takip edelim...Bakalım kalecilerin hareketlerine bu kadar dikkat edecek mi..Son olarak da yerine çok iyi bir kaleci alınmadıkça Petkoviç kesinlikle takımda kalmalı...İyi bir kaleci bulmak o kadar da kolay değil;Akın'ın bu yıl oynadığı maçlarda da yaptığı hataları hepimiz gördük..Petkoviç'i gönderelim diyen arkadaşlardan maliyeti Petkoviç kadar ucuz olan iyi kaleci isimlerini de takıma alternetif olarak göstermelerini bekliyoruz....Göstermiyorlarsa lütfen sussunlar!Lafla Peynir Gemisi Yürümüyor....

noname87
01.11.2009, 21:28
petko bu sezon başından beri bana çevik gelmiyor emeklilik vakti geldi bir de sürekli milli takım kampına gidiyorum diyor bakıyorsun kadroda yok ne yaptığı belli değil bu adamın devre arasında iyi bir kaleci lazım

altuntas58
01.11.2009, 21:34
Bu macta bende alisamiyende yerimi aldım inanın Sivassporumuzu tanıyamadım sahada dolanan futbolcu müsfetteleri bizleri cileden cıkardılarsac baş yoldurdular bunlar sizler koskoca bir sivassporu temsil ediyorsunuz öyle keyfinize göre oynayamazsınız bu kadar isteksiz bu kadar duyarsızlık bu kadar kişliksiz olunmaz ben sahada bir tek olumlu hareket göremedim ama sivasspor kümeye diye bağıran geselileri görünce inanın kahroldum

gül5858
01.11.2009, 21:54
Hatalarımızı kabul etmemiz erdemliktir hocamız güzel özetlemiş.
Oyuncular yetersizde g.s karşısında özellikle sol kanatta top kaybı çok yapıldı atağa geçilemedi.

FANATIK YIGIDO
01.11.2009, 21:59
ligdeki enkotu macimiz diyebilirim bukadar kotu bir gs yakaliyoz deyerlendiremiyok bukotu oyun haftaya insallah devam etmez eyer busene ligde tutunmak istiyorsak mutlaka haftaya kayseriyi kendi sahamizda devirmemizlazim enazindan deplas manlardan pugan alamiyosakta evimizdeki maclari vermeyelim

yigidocengiz
01.11.2009, 22:03
onu zaten aylardır söylüyoruz.bu kalede olduğu zaman 1-0 yenik başlıyoruz maça.iki sezon öncede gs ye 5-0 yenildiğimiz maçı bi hatırlayın.hiç yenmeyecek goller yemişti gerizekalı.adamın ya gs ye karşı bi zaafı var yada daha başka bişey.gerçi, normal bi takımdanda yiyor aynı gollaeri ama,karşısına gs yle fener geçince bir başka kimliğe bürünüyo adam ya.

gül5858
01.11.2009, 22:07
Petkoviç gitmek istediğini zaten açıkladı ne kadar isteksizdi 3 go yemeye heran hazırdık tutumu onu gösteriyordu.

kadirakin58
01.11.2009, 22:14
kaleye akın geçsin. akın çok iyi kaleci ve hırslı. petkoviç yaşlandı artık.

FANATIK YIGIDO
01.11.2009, 22:23
muhsin hocam hata sade kalecide bitmiyorki takim tum hatali oynadi defanstan tut ortasahadan ileriyekadar hepsi kotuydu:mad:

subasi29
01.11.2009, 22:25
QUOTE=TS58;578735]Petkoviç iyi kaleci değil, iyi olsa SİVASSPOR geçen sene Şampiyon olurdu.[/QUOTE]

Haydaa...Ne Alakasi Var Gecen Seneyle...Biz Gecen Yil Takim Olarak iyiydik...Takim Cok iyidide Petkovicmi Kotuydu? Gecen Yilda Gol Yollarinda Etkisizdik

eyuphulagu
01.11.2009, 22:28
Bir oyuncu ne kadar hata yaparsa yapsın herhangibir hocanın basının önünde oyuncusunun hata yaptığını söylemesini doğru bulmuyorum..Muhsin Hoca geçen hafta takımın iyi oynadığını söylerken Petkoviç'in son dak. larda da yaptığı kurtarışlarla takımı kurtardığını da söylemesini beklerdim..Petkoviç geçen hafta iyi oynamış ki gazetelerin çoğunda haftanın 11 ne seçilmişti..Umarım hocamız bundan sonra basının karşısında hiçbir oyuncusunu eleştirmez;onlara sahip çıkar...

subasi29
01.11.2009, 22:37
evet saydilar tam 12 saniye topu elinden birakmamis

kolukisa
01.11.2009, 22:38
sayin hocaya bende katiliyorum,herkez isini yapmali hakem ve rakip oyuncularla tartisma luksunu biraksinlar,futbol mademki meslekleri kurallarini daha iyi ogrenmeliler,saygilarimla:roll eyes:

YAsemiiin
01.11.2009, 22:42
Petkovicin artik oynamamasindan yanayim bizim Akin ondan kat kat iyidir bence

tuzlugollu
01.11.2009, 22:50
sivasspor bundan sonraki butun maclarinida kaybetse ben ertugral hocaya tek kelime bisey solemem
iskeleti bozulmus ruhsuz onursuzca sahada saga sola ipinden bosanmis okuz gibi kosup duran futbolcular varken hoca ancak sac bas yolar musa aydin dangalagi gazi antep macinda golden sonra cikmis bulent uygun gibi asker selami veriyo bu nasil profosyonellik diger futbolcularda ayni sanki yeni hocaya karsi bi tavirlari var gibi hareket ediyolar bu kadar aptalca cahilce bir anlayisla gercekten artik korkarimki sivasspordan bir ani olarak bahsedecez.....

yorumyapıyombenya
02.11.2009, 00:11
Hiç birşey oynamadıgı bir maçı kaybeden ve ruhsuz bir takımı çalıştırmayı kabul eden bir hoca böyle konuşacak ha rüyamda görsem inanmazdım. Hocam senın kıymetini bilmemız gerek senin gibi adam gibi adam bir adam lazım dı bize sana güveniyoruz kurtar bizi

sefilix
02.11.2009, 02:06
evet doğrudur hata kalecimizde. ama bugune kadar hangi kural doğru düzgün uygulandıkı bu uygulansın.bu şekilde zaman geçi,ren 100 lerce maç çıkar. hem burda vakit geçirme diye birşey söz konusu değil. erman hoca çok güzel açıkladı.takım galip olur avaraj meselesi olur vs.vs.verrisin bunu ama buda art niyet yok zamandan çalma yok. ha madem bu kadar kuralcısnız volkan ve rüştü milli takım kalecileri degajlarına ve topu elle oyuna sokuşlarına dikkat edin özellikle cizgi üzerinde elleri dışarı topla çıkıyor. kural nerde. geçen hafa fb-gs maçında hakemin kafası kırılıyor. kural nediyor beyler. taç atışlarında vakit geçirliyor.. kural ne diyor. penaltı atışlarında kural çiğnenniyor. daha sayayım mı. burda mağlubiyete kılıf bulmaya çalışmıyorum. gs ahım şahım bir top oynamadı biz sahada yoktuk. ama kuralları da 3 büyüklere göre yorumlalam lazım. belki devre 1-0 bitseydi daha dirençli bir takım çıkacaktı gs nn karşısına. aynı pozisyonda bize çalabilr miydi hakem ona bakma lazım. çalamzdı. ne diyor bünyamin hoca maçı tatil etsem çıkacak olayları düşünebilyormusnuz. demekki olay bu..kurallar herkese aynı çalışmıyor.büyüksen basında desteğn arkanda taraftarın varsa sana göre çalışıyor. haaa biz ne yapacaz öyle bir takım olacaz ki hem sahada hem masada kazanacazğız. dedğim gibi kılıf bulmuyorum mağlubiyete petkoviç hatalı.. ama yapmayın beyler daha beterleri varken nerden çıktı bu kuralı uygulamak. hep sivas maçlarında mı ilk uygulamalar olacak. milatları başka maçlarda yapın puana bu kadar ihtiuyacımız olduğu zmanlarda takımın gardını düşrmeyin.

kocakss58
02.11.2009, 05:08
ne enterasan maç oldu.bir baraj kuruldu evlere şenlik,nasıl gol olması gerekiyorsa onu yaptılar.ondan sonra da seyirci ile birlikte gidip golü seyrettiler.bu golü bırakın amatörde oynamayı,acemiler dahi yemezlerdi.

Salim58
02.11.2009, 06:57
petkoviçin ilk hatası değil sonda olmayacak galipte olsan mağlupta topu hep yavaşlatıyor hızlı kullanıncada taca atıyor zaten ne diyelim huylu huyundan vazgeçermi geçmez devam ozaman..

özgühertaş
02.11.2009, 07:47
YOK YOK HATA BİZDEKİ O SOGUĞA AĞMEN GİDİP ORDA 90 DK TİTREDIK

hiko58
02.11.2009, 08:43
ben petkoviçin ne yapmaya çalıştığını inanın anlayamadım. tamam kural şimdiye kadar kimseye uygulanmamış ama uygulanmayacak diyede bişey yok. kural dışı bir hareket yok hakemde. herkese uygulamadın bana neden uyguladın diye bişey söylenemez. isterse uygular istemezse uygulamaz hakemin takdir hakkı. ama petkoviçin 6 saniye kuralınıu bilmesi gerekemezmi.

hayran tiribünü
02.11.2009, 08:56
petkoviç hatalı fakat hakem bunu dikkate almamalıydı zaten ilkyarı bitmek üzere ve takım galip degilki yenik. leofranko bunu yapsaydı eminim hakem aynı kararı veremezdi zaten maraton da hakemin yanlış bir karar verdiğini erman hocada söyledi

ready
02.11.2009, 09:27
petkoviç sivasspor kafaya oynadıgı dönemde bile zaman zaman böyle aptalca hareketleri vardı defans oyuncuları bu yaptıgı hataları bi nebze gideriyorlardı

elbeyliliyiz58
02.11.2009, 09:47
Petkovic elinden geleni yapti ve bugün hata yaparak bir tecrübe daha kazandi.....
Galatasaray iyi gününde degildi yoksa 5-0 bir tane atak yok[/B]

rallicifurkan
02.11.2009, 10:04
arkadaşlar hocamız iyi eleştirmeyiniz. rakibinde 2 ayağı var bizimde diye bir sözü vardır bu hocaya dayanacağız ve ligde kalacağız allahın izniylen

kakikli
02.11.2009, 10:12
1-yasin çakmak
2-petkoviç
3-ersen martin
4-agvetu
5-mbema

devre arası acilen bu futbolcularla yollar aytılmalı, yerine kaliteli isimler alınmalı..

YARALI_AŞIK
02.11.2009, 11:33
baskıya izin verdik ve saldırsak olmazdı böle şeyler. korkak oynattı ertuğral. işte bukadar... insan hiç birşey yaptıramıyorsa 30 metreden şut çektirtitir. sadece kulübeden çıktı sağa sola seslendi ve ne dediği belli değildi. ben bu maçı eleştiryorum. geçmişi ve yarınları değil... resmen ezildik...

balmandol
02.11.2009, 11:54
SUÇ PETKOVİÇTE DEĞİL...SUÇ KALECİDEN BAŞLIYOORRR EN UÇTA OYNAYAN OYUNCUYA KADAR...BU KADAR ACİZ Bİ TAKIM OLMAZ YAAA..KALEYE Bİ TANE ŞUTUMUZ YOK...ONDAN SONRA SEN DEVRE ARASINA GİDERKEN HAKEMİ ALKIŞLA.!!! ALKIŞLANACAK BİRİLERİ VARSA O DA SİZSİNİZ SİZ..3 TOP YAPAMIYORSUNUZ KARDEŞİM BU NE REZİLLİK YAAA..!!! TOP BENDEN GİTSİNDE NEREYE GİDERSE GİTSİN AKLIYLA TOP OYNANMAZ...YOK BÖYLE BİŞEY FUTBOLDA..EĞER BÖYLE OYNAMAYA DEVAM EDERSENİZ 2.LİGDE GÖRÜŞÜRÜZ..AKLINIZI BAŞINIZA ALIN ARKADAŞLAR..BU MEMLEKET HEPİNİZİ BAĞRIBA BASTI..KARDEŞİM DEDİ..YETER ARTIK..KENDİNİZE GELİN..BİZİ DAHA FAZLA ÜZMEYİN..BİLMİYORSANIZDA BU İŞİ BENİM GÖZÜM YEMİYOR DİYİN ÇEKİN GİDİN DEVRE ARASINDA...GECELERİMİZİ SİZİN YÜZÜNÜZDEN UYKUSUZ GEÇİRMEYELİM..BAŞKANIM SANA ÇOK ÜZÜLÜYORUM..ALLAH YARDIMCIN OLSUN..BU MEMLEKET SENİ ÇOK SEVİYOR..ÇOOOKKKK

balmandol
02.11.2009, 11:57
ASLINDA VAR YA İŞ NEYE KALDI BANA GÖRE...BAKIN GÖRÜN AKLIMDAKİNİ SÖYLÜYORUM 1-2 HAFTAYA BÖYLE DEVAM EDERSENİZ EĞER KADRO DIŞILARDA BAŞLAR...PARA PULDA ALAMAZSINIZ..OYNAYIN HEM KENDİNİZİ HEM TAKIMINIZI KURTARIN..BENDEN SÖYLEMESİ..DEMEDİ DEMEYİN...!!!!!!

sivasli215
02.11.2009, 12:03
balık baştan kokar derler bu durumda ama anlayana...

petkoviçe gelince, artık futbolu bırakma zamanı geldi.akın da sivasspor için yetersiz ancak 2. kaleci olabilir. devre arasında ilk işimiz önce adam akıllı bir kaleci sonra forvet!

umarım başkan da b sefer bu açıkların farkındadır, yoksa işimiz iyice zorlaşır

Besyo_cu
02.11.2009, 12:06
Sansasyonel değil ama...
Petkoviç beklenmedik şekilde takımını 2-0 yenik duruma getirdikten sonra ikinci yarı karşı karşıya 3 mutlak golü kurtararak kendini affettirdi. Ama Sivasspor'un işi çok zor. 90 dakikada formsuz Franco'yu rahatsız edebilecek tek pozisyonları yoktu. Sivassporlu 2 oyuncunun devre arası sararmasına neden olan endirekt vuruşla ilgili Muhsin Ertuğral'ın maç sonu verdiği beyanat ve öz eleştiri umarım teknik direktörlerimize örnek teşkil eder.

Bülent Tulun ( Fotomaç)

serserilerin_prensi
02.11.2009, 12:29
bizim oyuncular ruhsuz ruhsuz top oynadılarrr koşşammı koşmasammı atsam gidermi top kafama çarpsa jölemmi bozulurr off ayagım off kıçım allah belasını versin aldıkları para haram bunlaraaaaaa

taraf
02.11.2009, 13:27
müjdeli haberi muhsin ertugral hoca dün verdi mehmet yıldız 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlıyormuş yani futbol hayatının bitmesi gibi bir safsata yok bu konu ile ilgili konu açmak istedim ama yetkim yok :mad::D

ercan58.a
02.11.2009, 13:57
hocam allah aşkına şu petkoviç ve sahada takıma en ufak faydası olmayan ibrahim dagaşanı biraz oynatmaki akılları başına gelsin

bugra5858
02.11.2009, 14:03
Muhsin Ertuğral Gerçekten Mükemmel Bir Açıklama Yaptı Gerçekten Helal Olsun Adama:)

effenberg
02.11.2009, 14:08
Hoca mac dan sonraki yapmis oldugu aciklama gercekten alkis almaya degerdi.
Tüm Türkiyedeki TDlere ders verir gib bir aciklamaydi TFF bu aciklamayi diger takimlarin baslarindaki TDlere göndermeli.

Insallah dedigini yapip Sivassporlu Futbolculara sadece Futbol oynamayi ögretir ögrenmek istemeyenide gönderiri bir an önce.

Sivas Sehrine ve Sivasspora tekrar hos geldin hoca tebrikler.

elbeyliliyiz58
02.11.2009, 14:26
Dogru Hocam neden yapti? Displinsiz

kadirakin58
02.11.2009, 14:58
bülent uygun olsa tüm sorumluluk bende derdi çekilirdi. Büyük teknik direktörler kendileri çok büyük olduklarından küçük oyuncularını korumak için sorumluluğu alır ya, bülent uygun da bu triplerdeydi. Senin ne küçük ve şovanist bir teknik direktör olduğunu ilk galibiyetinden sonraki istifa şovunla anladık bülent uygun. helal olsun yeni teknik direktörümüze, en azından bülent uygun gibi şovanist olmuyor, sorumluluk bende diyip türbüne oynamıyor; gördüğünü ve hissettiğini söylüyor.

yasin__0658
02.11.2009, 15:20
petkoviç artık çok ama çok yaşlı refleks denen birşey kalmadı bence ara transfer döneminde yabancı veya yerli kaleci almalıyız veyada akını ilk 11 de oynatmalı petkoviç yedek kalmalı...

GuNaY
02.11.2009, 15:49
Nihayet beklediğimiz teknik direktöre kavuştuk. Takımdaki eksik yada hataları tek tek söylemeli. Hata bende diyerek kimseye hesap vermeme triplerine girmemeli.
Efendi bir duruşu vardı, bu açıklamasıyla dürüstlüğünüde ortaya koydu. Kendisini daha çok sevmeye başladım.
Takım ilk yarıda ne yaparsa yapsın bu Muhsin Hoca'nın hatası olmayacak. Bülent hocadan aldığı enkazla ne yapabilirse onu yapmaya çalışıyor. Devre arasında yapılacak birkaç takviye ile ikinci yarıda korku filmine son verecek :)

Cley
02.11.2009, 16:12
Hakem iyi sabretti yine. Dedimki Petko topun ellerinde oldugunu unuttu galiba :)

kangali
02.11.2009, 18:15

ben ce petkovicin bu ve ersen martinin bu takimda yeri yok.bu ikiside takimin ruhunu bozuyorlar.savunmamiz zaten zayif bunun uzerine birde petkovicin beceriksizligi eklenince durum vahim.biran once petkovicin yedege cekilip akinin birinci kalecilige getirilmesi lazim.ersen maartin in de simdiden satis listesine konmasi lagzim aksi taktirde verdigimiz parayi bile cikaramayiz.

kangali
02.11.2009, 18:19

ben ce petkovicin ve ersen martinin bu takimda yeri yok.bu ikiside takimin ruhunu bozuyorlar.savunmamiz zaten zayif bunun uzerine birde petkovicin beceriksizligi eklenince durum vahim.biran once petkovicin yedege cekilip akinin birinci kalecilige getirilmesi lazim.ersen maartin in de simdiden satis
listesine konmasi lagzim aksi taktirde verdigimiz parayi bile cikaramayiz.
devre arasinda 3 veya 4 yeni oyuncu alabilirsek ve mehmet yildiz da iyilesirse takim duzelir.selamlar kangali

YARALI_AŞIK
02.11.2009, 18:23
Nihayet beklediğimiz teknik direktöre kavuştuk. Takımdaki eksik yada hataları tek tek söylemeli. Hata bende diyerek kimseye hesap vermeme triplerine girmemeli.
Efendi bir duruşu vardı, bu açıklamasıyla dürüstlüğünüde ortaya koydu. Kendisini daha çok sevmeye başladım.
Takım ilk yarıda ne yaparsa yapsın bu Muhsin Hoca'nın hatası olmayacak. Bülent hocadan aldığı enkazla ne yapabilirse onu yapmaya çalışıyor. Devre arasında yapılacak birkaç takviye ile ikinci yarıda korku filmine son verecek :)

Şut yok şut. Enkazda şut vardı...

fatihtuztas
02.11.2009, 19:13
petkoviç zaten aptallaştı bu sene.ama sanki ertuğral hoca da takımı korkak oynatıyormuş gibi bir kanı var bende bülent hoca döneminde hiç korkak futbol oynadığımızı hatırlamıyorum.

ready
02.11.2009, 19:22
petkoviç artık kabak tadı vermeye başladı hem forvet elemanları iş yapmıyor bi de böyle salakça hatalardan gol yiyoruz

GuNaY
02.11.2009, 19:31
Şut yok şut. Enkazda şut vardı...

Kaleyi bulan bulmayan diye ayırmadan söylüyorsan, şut vardı ;)

YARALI_AŞIK
02.11.2009, 19:35
Kaleyi bulan bulmayan diye ayırmadan söylüyorsan, şut vardı ;)

SİSTEM YOKTU SİSTEM. TIRSAKTIK TIRSAK.
HAKIMZDAKİ YORUMLAR KÖTÜ KÖTÜ.

gülkız
02.11.2009, 19:37
2009-2010 sezonunun ilk yarısı oldukça vasat ve kalitesiz geçmektedir.Takım küme düşmesi,ligden çekilme söylemlerinin olması,İstanbul takımlarının bile ahım şahım top oynamaması,1-2 Anadolu takımının vasatın üstünde seyir izlemesi diğerlerinin ise vasatın altında olmaları Turkcell Super Liginin ilk yarıdaki panoramasını göstermektedir.Üzüldüğüm konulardan birisi 2 senedir fırtına gibi esen Sivassporun bu durumdan istifade edemeyecek kadar uzak olmasıdır.Geçen seneki kadro olsaydı bu kadar kötü olan Süper Ligde Sivasspor çoktan liderliği ele geçirir uzak ara da önde olurdu.Gel gelelim ki geçen seneki kadronun yerinde yeller esen Sivasspor da can derdi hakimdir.Düşeş topcu bulacaz diye yapılan hurda transferler,geçen senenin atmosferine çok fazla kapılıp yeni sezonun ve rakiplerinin yaptıklarının farkına varamayacak kadar teknik heyetin,yönetimin uçmuş olmaları,yerini kanıksamış ve işini benimsemiş,sorumluluk katsayısı yüksek topçuların maliyet ve menajer bahanesi ile gönderilmesi,takımda varolan mayanın bozulması ilk yarının sonuna gelmiş,halen tek haneli puana sahip ve soytarılara maskara olmuş Sivassporun ortaya çıkmasına neden olmuştur.

İlk yarı nasıl biterse bitsin Muhsin ERTUĞRAL'a güvenmekte yarar vardır.Deneyimli,tecrübeli,bac kgroundu kuvvetli hocanın hurda yığınının başına geçmesi onun içinde kolay değildir çünkü bu durumun müsebbibi kendisi değildir.Ancak ilk yarının sonlarına geldiğimiz zaman zarfında onunda kafasında mutlaka gönderilecek topçuların isimleri yavaş yavaş belirecektir.Aklında olan ve alınması gereken oyuncuları da yönetime sunacaktır.Mecnun OTYAKMAZ mutlaka Muhsin ERTUĞRAL ile istişare yapmalıdır.Gerekirse takımın en az yarısı gönderilmesi gerekiyorsa tereddüt etmemelidir.Çünkü bu takımla 2. yarı 20 li hanelere bile geçilmesi zor gözükmektedir.Görünen köy klavuz istememektedir.Muhsin ERTUĞRAL'IN hocalık tecrübesine güvenerek gerekli transferler mutlaka yapılmalıdır.

GuNaY
02.11.2009, 19:41
SİSTEM YOKTU SİSTEM. TIRSAKTIK TIRSAK.
HAKIMZDAKİ YORUMLAR KÖTÜ KÖTÜ.

Hocaya sorarsan sistem vardı, etkili oldu mu olmadı mı onu tartışabiliriz.

Sürekli mağlup olan bir takıma övgüler yağdıracak birisini bulmak zor olmaz mı sence de?

yasin__0658
02.11.2009, 19:53
Yasini göndermedikçe sürekli gol yeriz. Gönderin A2'ye top toplattırın.

aynen ya fenerbahçenin en büyük kazığı bu yasin

YARALI_AŞIK
02.11.2009, 20:02
Hocaya sorarsan sistem vardı, etkili oldu mu olmadı mı onu tartışabiliriz.

Sürekli mağlup olan bir takıma övgüler yağdıracak birisini bulmak zor olmaz mı sence de?

yüzde seksen etkili olmadığını belirte biliriz.
burda haberlerini yaptığımız ve övdüğümüz spor adamlarıda bunu belirtiyor ve bu sistemle sivasın deplasman maçları izlenmez diyorlar. gençlerbirliği galatasaray ve devamı gelcek...

iç saha maçlarında ise allaha emanetiz. Çünkü iç saha maçlarında da sistem değişiyor. İnişli çıkışlı grafiğimiz var. Ama sistemi çözemiyoruz. antep direkleri dövdü mesela İç saha sistemimizde. Antalya güle oynaya geldi. Ama şansa bala kurtardık. Bülent 10. 15. hafta gider dedik gitti. muhsin Trabzon maçından sonra 20. hafta el sallar. Tekrar gözden geçirirsek elde var sıfır. galibiyete hasret kaldığımız için sevinçle kötü oyunuda unuttuk 2 galibiyette. ama kafa dank ediyor. bu gidişle giresunsporla orduyla kartalsporla çanakkaleyle seneye oynarız.

petkoviç hata yapacak tabi. belirtti kopmusuz dedi bütün sırtlar dönüktü degaj yapmadım dedi. lay loy lom. şimdi hoca söylüyor güzelde petkovda söylüyor işte. kısaca böle takımlarda bunlar olur kavgada başlar.

ALLAH SİVASSPORUMUZU KORUSUN. BU BÜYÜK TARAFTAR 50. YILIMIZA DOĞRU GİDERKEN TAKIMINI İNŞALLAH PROFOSYONEL LİGDE GÖRÜR VE GÖRMEYE DEVAM EDER.

GuNaY
02.11.2009, 20:08
yüzde seksen etkili olmadığını belirte biliriz.
burda haberlerini yaptığımız ve övdüğümüz spor adamlarıda bunu belirtiyor ve bu sistemle sivasın deplasman maçları izlenmez diyorlar. gençlerbirliği galatasaray ve devamı gelcek...

iç saha maçlarında ise allaha emanetiz. Çünkü iç saha maçlarında da sistem değişiyor. İnişli çıkışlı grafiğimiz var. Ama sistemi çözemiyoruz. antep direkleri dövdü mesela İç saha sistemimizde. Antalya güle oynaya geldi. Ama şansa bala kurtardık. Bülent 10. 15. hafta gider dedik gitti. muhsin Trabzon maçından sonra 20. hafta el sallar. Tekrar gözden geçirirsek elde var sıfır. galibiyete hasret kaldığımız için sevinçle kötü oyunuda unuttuk 2 galibiyette. ama kafa dank ediyor. bu gidişle giresunsporla orduyla kartalsporla çanakkaleyle seneye oynarız.

petkoviç hata yapacak tabi. belirtti kopmusuz dedi bütün sırtlar dönüktü degaj yapmadım dedi. lay loy lom. şimdi hoca söylüyor güzelde petkovda söylüyor işte. kısaca böle takımlarda bunlar olur kavgada başlar.

ALLAH SİVASSPORUMUZU KORUSUN. BU BÜYÜK TARAFTAR 50. YILIMIZA DOĞRU GİDERKEN TAKIMINI İNŞALLAH PROFOSYONEL LİGDE GÖRÜR VE GÖRMEYE DEVAM EDER.

Aynı konuda farklı görüşlermiş gibi yazıp duruyoruz.

Sadece petkov konusunda yazayım, milletin sırtı dönük diye elinde 12 saniye tutması mı gerek? Topu yere indirip, gerekirse taca atacak tecrübesi yok mu? Kullandığı degajların çoğunun taca gittiğini düşünürsek topu taca atmasını pek garipsemezdik ;)

Kendi adıma ikinci yarıya kadar takımdan beklentim yok, galibiyetler gelirsede çok güzel olur. O yüzden mağlubiyetleri tek tek ele almayı düşünmüyorum. Bu maçtada takımı eleştirmedim zaten.

Neyse kal sağlıcakla...

YARALI_AŞIK
02.11.2009, 20:10
Aynı konuda farklı görüşlermiş gibi yazıp duruyoruz.

Sadece petkov konusunda yazayım, milletin sırtı dönük diye elinde 12 saniye tutması mı gerek? Topu yere indirip, gerekirse taca atacak tecrübesi yok mu? Kullandığı degajların çoğunun taca gittiğini düşünürsek topu taca atmasını pek garipsemezdik ;)

Kendi adıma ikinci yarıya kadar takımdan beklentim yok, galibiyetler gelirsede çok güzel olur. O yüzden mağlubiyetleri tek tek ele almayı düşünmüyorum. Bu maçtada takımı eleştirmedim zaten.

Neyse kal sağlıcakla...

Aynen öyle neyse diyelim. ben dubleri sayamadım bilg. ekranı hızlandırıyor. uzun yazı yazamıyom. bye..

merkez_emre
02.11.2009, 22:45
Cok ama cok yanlıs bir acıklama olmus...Bir Antrenor kendı oyuncusuna boyle acıklama yapamaz bunu soylecek son adam takımn hocasıdır...

58sivas58spor58
03.11.2009, 17:32
Ertugrul hoca niye kaleciyi sucluyor ? Bence bu dogru degil. Suclu olabilir ama belirtmesi gerek degil!

cemal58yiğido
03.11.2009, 18:05
Petkoviç gibi bir kaleciye bu hata hiç yakışmadı

DeathRow
03.11.2009, 18:16
akında iyi deil ptkovicte iyi bi kaLeci lazım bize .