Orijinalini görmek için tıklayınız : Dağaşan : Üzgünüz
SivasSpor.Com 01.11.2009, 17:39 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ibrahimdagasan_sivas.jpg
Sivasspor'un başarılı oyuncusu İbrahim Dağaşan, takım olarak zor bir dönemden geçtiklerini ve Sabri ile yaşanan gerginliğe değindi.
Şu anda zor bir dönemden geçiyoruz. Sorunluyuz. Toparlanmak gerekiyor. Maç kötü başladık, erken goller yedik. Sonra ikinci yarıda toparlanıp oyuna denge getirdik ama bu Galatasaray gibi güçlü bir takıma karşı yetmiyor tabii. Daha fazla topa sahip olup, daha fazla pozisyona girip kazanmamız gerekiyordu. Üzgünüz, biz buraya bu maçı kazanacağımıza inanarak gelmiştik. Bunu başarabilirdik de ama olmadı. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor.
Son dakikada olanlar çok önemli şeyler değildi, saha içinde olabilecek türden şeylerdi. Sabri benim kardeşimdir zaten. Ben sadece '2-0 öndesiniz zaten ne gerek var böyle şeylere dedim. Sabri zaten benim arkadaşımdır, aramızda çok önemli bir gerginlik yaşanmadı. Saha içinde olabilecek türden bir olaydı.
58_babacan_58 01.11.2009, 17:40 İBRAHİM HER MAÇTA SARI KART GÖRMEK ZORUNDAMISIN KARDEŞİM YA BU KADARDA AGRESİF OLUNMAZKİ TAKIMIN MORALİNİ BOZUYOSUN
eespinozaa 01.11.2009, 17:44 bırakın bu işleri üzgünmüş top oynamaya değil kavga etmeye çıkıyosunuz adam gibi topunuzu oynayın ahkam kesmenin anlamı yok nerde kavga dağaşan ve sedat orda
kiNgSiZe58 01.11.2009, 17:46 Ibrahim sen oynama, Formani Zita'a birak, eger sivassporun ilerlemesini istiyorsan böyle yapicaksin kardes
sizler gıbı bızde uzgunuz,kayseri macında gonlunu alın bu taraftarın lutfen..
58zarali 01.11.2009, 17:46 sabrinin ne mal olduğunu herkes biliyor zaten
ŞANLI YİĞİDO58 01.11.2009, 17:47 zitayı yedekta bırakıp iboyu oynatan zihniyete acıyorum
subasi29 01.11.2009, 17:47 Yaw ibrahim Her Olaydan Cikma Kardesim Biraz Agir Ol....uc bes Capulcuya Malzeme Oluyoruz...Kufur Ediyorlar o Cennet Ayaklarinin Altinda Olan annelere Yazik!!Sen Efendiligi Koru Yeter
Üzgünsünüz ama inanır mısın bana hiç inandırıcı gelmiyor ...
her maç banko sarı kartın var biraz kendine gel geçen yılki dağaşan nerdeeeeeee şimdiki nerdeeeeeeeeee içini boşaltmışlar
Murat ARICI 01.11.2009, 17:54 valla bu kadro inşallah düşmez ama eğer düşerse bank asyada bile iş görmez :(
üzgünmüsünüz?
allah askina niye üzgünsünüz ki? onu anlamadim:confused:
eroldeger 01.11.2009, 18:04 şu anda maçtan geldim galatasarayın en kötü günüydü ama değerlendiremedik galatasarayı gözümüzde çok büyüttük hakemde rezaletti 3 büyükleri bariz kolluyorlar maalesef süper lig 3 büyüklerin tekelinde bu hakemler yüzünden dünya kupasına gidemedik bence bu hakemlerle biz avrupayada gidemedik bunlar türk futboluna çok büyük zarar veriyor türk futbolunun gelişmesinde en büyük engel hakemlerdir bu ülke 3 büyüklerden ibaret değildir . rica ediyorum yetkililere şu 3 büyükleri kollamasınlar artık herkes hakkını alsın resmen sivasın 2 puanını hakem çaldı
G Ü N E R 01.11.2009, 18:18 maç boyunca yaptığı en önemli hareket zabri gibi bir çirfeke arkadan basmaktı tebrik ediyorum...
yigido_sampiyon 01.11.2009, 18:42 hiç kazanmak isteyen bis sivasspor yoktu sahada...mücadele et yenil, ancak isteksiz ve mücadelesiz bir oyun sergileyip kaybetmek çok acı...
sivaslitaner58 01.11.2009, 18:52 bizde uzgunuz gs kalesine bir tehlike yaratamadik defansimiz cok zayif maalesef ve bize iyi bir forvet lagzim
Dağaşan üzülene kadar top oynasana.
ÜZÜLÜNCE DEĞİL GOL ATINCA PUAN ALIRSIN.
emin kara 01.11.2009, 18:59 YA ÜZGÜN OLSAN BÖYLEMİ OYNARDINIZ SİZİN ÜZÜLDÜNÜZ FALAN YOK NERDEYSE ALİSAMİYENE GEZİYE ÇIKTINIZI DÜŞÜNECEGİM BU KAFAYLA ANCAK BUKADAR OLUR FAZLASINI BEKLEMEK HAYAL OLUR
Metal Gear 01.11.2009, 19:01 Biz göbek atıyoz İbo!Sen canını sıkma!:)
biz taraftarlarda üzgünüz dağaşan biz de üzgünüz sizleri böyle hayattan bezmiş bir şekilde top oynarken görmek bizleride çok üzüyor. bir an önce kendinize gelin bizi daha fazla üzmeyin.
sivastatlıbelam 01.11.2009, 21:40 arkadaşlar:biz gs yi zaten ali sami yen de hiç yenemedikki.
tum lu bilicalı mehmet yıldızlı gurbonovlu balilili kadrolarla da yenemedik.
takım iyi oynuyor tek eksik motivasyon ve moral.
yigidocengiz 01.11.2009, 21:45 hadi lan ordan üzgünmüş zırtopoz seni.ulan senin görevin üzgün olmak değil top oynamak,önce üzülmeyi haket,oyna ondan sonra üzül.yazıklar olsun size be.hepiniz mi sattınız bu takımı kardeşim bu ne böyle ya.
eyuphulagu 01.11.2009, 21:50 İbrahim bu yıl nedendir bilinmez hiç form tutamadı;İbrahim'in anteramanlarda daha iyi çalışıp maçlarda daha iyi oynaması gerekiyor..2. olarak takımda İbrahim'in şu an için hiç alternatifi yok..Adam demekki yeterince çalışmıyor ya da başka sorunları var..Eğer takımda İbrahim'i zorlayacak bir oyuncu olsaydı İbrahim kesinlikle bu durumda olmazdı..İbrahim iyi de oynasa kötü de oynasa takımda oynayacağını biliyor..Onun için kendini de fazla zorlamıyor...Devre arasında İbrahim'i zorlayacak veya ondan daha iyi oyuncu alınursa İbrahim'in performansı da artar diye düşünüyorum...
Her takımda agresif oyuncular var Sivasspor dada İsmail ve Sedat'tır.
Ayrıca Zita'nın yedekte kalmasına anlam veremiyorum dünyanın parasıyla alındı ve yedekte bekliyor.
subasi29 01.11.2009, 22:22 Her takımda agresif oyuncular var Sivasspor dada İsmail ve Sedat'tır.
Ayrıca Zita'nın yedekte kalmasına anlam veremiyorum dünyanın parasıyla alındı ve yedekte bekliyor.
Pardon!!! ismail Kim Acaba?Ayrica Zita ya Odenen Miktar Pekte Buyuk Degil
carizma0658 01.11.2009, 23:47 bakalım nereye gidiyoruz mevlam yardımcımız olsun
nefhret_58 02.11.2009, 00:09 ya ben bu kadar basit bir bahaneyle geçiştirme tekniği görmedim."ÜZGÜNÜZ". madara oldunuz ulan üzgünüz ne demek. bu kadar destekle arkanızda bunca seveniniz varken ne bahanesi. ayıp yaaa başka birşey söylemiyorum. o yasin midir nedir onada burda cevap vermiyorum ama kulakları çınlar heralde... ingiliz ajan gibi girdi takıma bu neydi yaa. ekmek yememiş
yorumyapıyombenya 02.11.2009, 00:12 Bu maç berbat ötesi bir oyun oynadın ya kendine çeki düzen ver yoksa bursadaki halin gibi kadroya giremeyeceksin
top oynayın mücadele edin kaybedin ozaman üzgünüm deyin bizde diyelim mücadele yok oyun yok bi tane gol pozisyonu yok üzgünüm deyin başka ne diyecektinki üzgünüm demek en kolayı bende üzgünüm hemde çokkkkk
kocakss58 02.11.2009, 08:14 ibrahimin yapmasını gerekeni yaptı bence,hoca yanlış tercihlerle oyuna başladı,müdahaleler de yanlış oldu.
akıllı olmalısın ibrahim dağaşan. sen istersen çok iyi bir futbolcu olabilirdin. zaten o filistin bağrağını diktiğinden bu yana sana kızıyorum. buraı türkiye burada türk bayrağından başka bayrak dikemezsin. sahada daha çok çalışkan daha ecntilmen ve daha akıllı olmalısın. buna mecbursun. sivasın ekmeğini yiyorsun. sivasa hizmet edeceksin.
muratugur58 02.11.2009, 08:49 ne üzğünlüğünden bahsediyorsun topmu oynuyorsun bu sene .ondan sonra üzgün oldugunu söylüyorsun .top oyna ondan sonra söyle .sizin karnınız doydu ondan geçen sene tıkır tıkır para alıyordunuz alıştınız .bunlara beş kuruş biile vermiyeceksin .ne pres var ne mücadele .akşam kayseriyi izlediyseniz utanmanız lazım beyler .sahada koşan adam yok hepsinin pili bitmiş
yazıklar olsun .o petkovici daha bu takımda tutuyorlar ya helal olsun onlar ondan kaleci olmaz .iki hatalı göl yiyip ondan sonra panter olsan neye yarar.gönderin gitsin şunu boşa ekmek yedirmeyin .
yorgun(58) 02.11.2009, 09:03 ARKADAŞLAR NE DESİN YANİ İYİ OYNADIK KAYBETTİKMİ DESİN TAKIMDA RUH YOK BULENTİN ESERİ YAZIKLAR OLSUN
elbeylii 02.11.2009, 09:44 [QUOTE=SivasSpor.Com;578635]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ibrahimdagasan_sivas.jpg
ÜZGÜNMÜSÜN HAYRET SAHADA SANKİ OLE GÖZÜKMÜYO OYNAMAMA GİBİ BİR DURUM VARDİ AMA SENİ OYNATANDA SUC İNO VE SİZİ BU HALE GETİRENLER UTANSİN İZLEDİKCE ALLAH ONLARİ KAHR ETSİN
akıllı olmalısın ibrahim dağaşan. sen istersen çok iyi bir futbolcu olabilirdin. zaten o filistin bağrağını diktiğinden bu yana sana kızıyorum. buraı türkiye burada türk bayrağından başka bayrak dikemezsin. sahada daha çok çalışkan daha ecntilmen ve daha akıllı olmalısın. buna mecbursun. sivasın ekmeğini yiyorsun. sivasa hizmet edeceksin.
filistin bayrağına alerjiniz var galiba konuyla ne alakası var.
gerekirse bende dikerim filistin bayrağını oradaki masum insanlar benim kardeşim sizin olmayabilir:)
konuyu siyasete çevirmeyelim futbolcu hakkında görüşünüz neyse yazar geçersiniz başka şeyleri katmaya hiç gerek yok ...
filistin bayrağına alerjiniz var galiba konuyla ne alakası var.
gerekirse bende dikerim filistin bayrağını oradaki masum insanlar benim kardeşim sizin olmayabilir:)
konuyu siyasete çevirmeyelim futbolcu hakkında görüşünüz neyse yazar geçersiniz başka şeyleri katmaya hiç gerek yok ...
benim kardeşlerim sadece türkler olabilir. siz filistinliyseniz sizin kardeşinizdir ancak. ama türkiyede türk bayrağından türklerin bayrağından başka bayrağı ben diktirmem. dikenede türk gözüyle bakmam. bu başka bişey. bir futbolcunun bunu yapmasını affetmem.
bortecine 02.11.2009, 10:04 son 3 haftadır rakip taraftarı sivasspor kümeye diye bağıryor. acaba sizlerin yüreği hiçmi sızlamıyor.
bortecine 02.11.2009, 10:06 benim kardeşlerim sadece türkler olabilir. siz filistinliyseniz sizin kardeşinizdir ancak. ama türkiyede türk bayrağından türklerin bayrağından başka bayrağı ben diktirmem. dikenede türk gözüyle bakmam. bu başka bişey. bir futbolcunun bunu yapmasını affetmem.
müslüman din kardeşi olunur...ozaman türkiyede türk vatandaşı rumlarda ermenilerde senin kardeşin...senin kardeşlerinle mutluluklar sana.
rallicifurkan 02.11.2009, 10:06 ibrahim geçen seneki performansından çok uzak düzelmesi lazım yoksa bu tip oyuncuları gönderilmesi lazım.
benim kardeşlerim sadece türkler olabilir. siz filistinliyseniz sizin kardeşinizdir ancak. ama türkiyede türk bayrağından türklerin bayrağından başka bayrağı ben diktirmem. dikenede türk gözüyle bakmam. bu başka bişey. bir futbolcunun bunu yapmasını affetmem.
banada türk gözüyle bakmayın zaten şüpelendim sizden
iyiki imkanınız yok iyiki yok
siyaseti buraya taşımanın hiç normal birşey değil peki siz normalmisiniz acaba:)
balmandol 02.11.2009, 12:03 KADINLAR HAMAMI DEĞİLKİ ORASI..FUTBOL SAHASI..HATIRLATIRIM SİZE..HEPİNİZİN ÇENESİNE VURMUŞ..!!! KENDİNİZE GELİN ASLANIM.EFENDİ OLUN,BAĞIRMAYIN,ÇAĞIRMAYIN TOPUNUZU OYNAYIN ZATEN YENERSİNİZ..
1- İ.DAĞAŞAN
2- SEDAT
3- YASİN
4- SEZER
SİZ HEP BÖYLE OLMAK ZORUNDAMISINIZ.ÇENENİZ DEĞİL AYAKLARINIZ OYNASIN..TEKME DEĞİL TOPA VURUN...
sivasli215 02.11.2009, 12:08 bu adam geldiği günden beri problem yaratıyor, hadi sivasa ciddi bir katkısı olsa eyvallah ama o da yok.birileri kulağını çeksin artık, zarar veriyor takıma...
müjdeli haberi muhsin ertugral hoca dün verdi mehmet yıldız 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlıyormuş yani futbul hayatının bitmesi gibi bir safsata yok bu konu ile ilgili konu açmak istedim ama yetkim yok :mad::D
müjdeli haberi muhsin ertugral hoca dün verdi mehmet yıldız 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlıyormuş yani futbul hayatının bitmesi gibi bir safsata yok bu konu ile ilgili konu açmak istedim ama yetkim yok :mad::D
evet akşamki açıklamasında söyledi önemli bi durum yokmuş
konuyu boşver açsan bile kapatırlar, verdiğin zahmete değmez..
ercan58.a 02.11.2009, 14:00 sayın ibrahim dagaşan geldigin günden beri şu takıma en ufak bir katkın faydan olmamıştır senin gerçekten en fazla senin üzülmen gerekiyor.ufacık bir gururun varsa tabii
bugra5858 02.11.2009, 14:08 Bu Adamı İzledikçe Çok Kızıyor Sürekli Eli Rakibin Omzunda SedaT İle Sürekli Hakeme İtiraz Ediyor Bir An Önce Kendini Toplamalı:)
effenberg 02.11.2009, 14:11 Ügünüz demek yetmiyor yapmis oldugun itirazlara harcadigin eforo biraz Futbol oynamaya vermis olsaydin belki bir seyler olurdu.
bortecine 02.11.2009, 14:31 adam tek başına orta sahada mücadele veriyor. halbuki asıl yeri ön libero. gecen sene katkısını göz ardı etmek vefasızlık olur. macları iyi izleyin sonra yorum yapın. sezerin musanın cihanın ne faydas var?
Herkes İbrahim kadar mucadele etse şu takımda böyle olmayız. Adam kart görüyorsa hırslı oyunundan dolayı görüyor diğerleri gibi hakeme itirazdan değil. Geçen yıllarda orta sahanın yükünü çeken İbrahimi insafsızca eleştirenlerin futboldan anlamadıgını düşünüyorum.
ercan58.a 02.11.2009, 17:51 üzül ibrahim efendi üzül - ama bir tane yerini bulmayan paslarınla takıma hiç katkın olmadıgı halde sana tahammül eden - seni alıp getiren ve bu şanlı takımda sana forma verenler daha fazla üzülsünler bence
insanlar buraya yorum yapmak için mi yorum yapıyor yaa. geldıgı gunden beri katkısı yokmus. gecen sezon sampıyonluk yarısında olmamızda en buyuk pay sahıbı ısımlerden bırısıdır ibrahim bos beles yorumlar yapmayın . bu sezon buyuk bır dusus yasadıgı bır gercektır umarım en kısa surede toparlanır ve rakıp akınlar defansın onunde guzel bı sekılde karsılayan eskı ibrahımı bıze tekrar ızletır
fatihtuztas 02.11.2009, 18:59 valla ibo sen de geçen yılki performansının yarısını sergilesen bile yeter ama nerdeeeeeeeee hepten yoksunuz vallahi...:(((
efendigardaş 02.11.2009, 20:17 SABRİNİN NE MAL OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR İBRAHİM SEN ONA UYMAYACAKTIN KART GÖRÜP CEZALI DURUMA DÜŞMEK TAKIMIN MORALİNİ BOZMAYA HAKKIN YOK BİRAZ DİNLENMEN LAZIM TAKIM İÇİNDE HAYIRLI OLUR...*** :rolleyes:
|