Orijinalini görmek için tıklayınız : MARKA MAGAZALAR ZINCIRINDEN BÜYÜK JEST
SivasSpor.Com 15.10.2005, 21:55 MARKA MAĞAZALAR ZINCIRI 16.10.2005 Pazar Günü Ankara 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan GenClerbirliği &Sivasspor müsabakasina Sivas'tan gitmek isteyen taraftarlar icin 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernegi üyelerine bir otobüs tahsis etti.
Marka Magazalar Zinciri ortaklarindan Hüseyin Kaptan ve Halis KAPLAN yaptıklari acıklamada; Kulübümüz Sivassporun oynayacagi deplasman macında taraftar destegine ihtiyacı oldugunu düşünerek Taraftarlar Dernegine arac tahsis etme fikrini uygun bulduk...Arac yarin sabah saat 07:00 de 1967 Sivasspor Genc Taraftarlar Dernegi önünden kalkacaktir..
CAGLAYAN 15.10.2005, 21:57 MARKA MAĞAZALAR ZİNCİRİ´ne bu Jestlerinden Dolayi Sitemiz adina tesekkür ederiz.
serhankaburcuk 15.10.2005, 21:57 Bu büyük jesti yapan Marka Mağazalar Zinciri yöneticilerine özelliklede Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN' a teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği yönetimi ve taraftarlar olarak şükranlarımızı sunuyoruz...
EmmiOgLu 15.10.2005, 21:59 Marka Mağazalar Zincirinin Sivasspora ve Taraftarlarına desteği devam ediyor..Ama rakipleri sadece servis araçlarının arkasına yazdığı Sivasspor yazısı ve resimleriyle show yapıyor.Tam Destek Hep Destek sözü sadece araçlarının arkasında kalıyor..Bu önemli müsabakada Sivasspor taraftarlarına büyük jest yapan Marka mağazalar Zinciri Yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN'a 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği adına şükranlarımızı sunuyor yeni açılacak olan Kümbetteki 5.şubelerinin şimdiden hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyor diğerlerinede örnek olmasını diliyorum...
İsak EMMİOĞLU
1967 Sivasspor Genç Tar.Der. 2.Başkanı
HakkıTİMUÇİN 15.10.2005, 22:01 Marka Mağazalar Zincirinin Sivasspora ve Taraftarlarına desteği devam ediyor..Ama rakipleri sadece servis araçlarının arkasına yazdığı Sivasspor yazısı ve resimleriyle show yapıyor.Tam Destek Hep Destek sözü sadece araçlarının arkasında kalıyor..Bu önemli müsabakada Sivasspor taraftarlarına büyük jest yapan Marka mağazalar Zinciri Yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN'a 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği adına şükranlarımızı sunuyor yeni açılacak olan Kümbetteki 5.şubelerinin şimdiden hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyor diğerlerinede örnek olmasını diliyorum...
İsak EMMİOĞLU
İMZA + KAŞE + MÜHÜR +
serhankaburcuk 15.10.2005, 22:02 Marka Mağazalar Zincirinin Sivasspora ve Taraftarlarına desteği devam ediyor..Ama rakipleri sadece servis araçlarının arkasına yazdığı Sivasspor yazısı ve resimleriyle show yapıyor.Tam Destek Hep Destek sözü sadece araçlarının arkasında kalıyor..Bu önemli müsabakada Sivasspor taraftarlarına büyük jest yapan Marka mağazalar Zinciri Yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN'a 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği adına şükranlarımızı sunuyor yeni açılacak olan Kümbetteki 5.şubelerinin şimdiden hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyor diğerlerinede örnek olmasını diliyorum...
İsak EMMİOĞLU
Doğrulara ne söylenirki...Marka Mağazalar Zinciri Herzaman bizim yanımızda...Ben yöneticilerinden Sadece Halis Kaplan bey'i tanıyorum...Çok iyi bir insan ve çok iyi bir Sivasspor taraftarı...Kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz...
RüStü ElmaS 15.10.2005, 22:07 MAGAZALAR ZINCIRININ YAPMIS OLDUGU BU GÜZEL JEST TÜM SIVAS ESNAFINA ÖRNEK OLSUN.
SIVASSPOR TARAFTARINI, SIVASSPOR ESNAFI EN GÜZEL BU SEKILDE DESTEKLEYEBILIR.
DIGER ESNAF ARKADASLARDANDA AYNI VEYA BENZER DESTEGI BEKLIYORUZ.
TEKRARDAN MARKA MAGAZALAR ZINCIRINE TÜM SIVASSPOR TARAFTARLARINA ADINA TESEKKÜR EDIYORUZ.
sinan58_34 15.10.2005, 22:15 SİVASSPOR TARAFTARLARINA VERDIGI DESTEKTEN DOLAYI KENDILERINE TESEKKURU BIR BORC BILIRIZ MARKA MAGZALAR ZINCIRINE BİZİ GURURLANDIRIYOR BUYUKLERIMIZIN TARAFTARLARA SAHIP CIKMASITARAFTARIMIZ ICIN FEDAKARLIKTA BULUNMASI UMARIM BU ORNEK BI DAVRANIS OLACAKTIR TEKRAR TESEKKURLERIMIZI SUNARIS DESTEKLERININ DEVAMINI BEKLIYORUZ
1967_DERNEK_10UR 15.10.2005, 22:25 BU HAFTA ANKARA'DA OYNANACAK OLAN GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA BİZE OTOBÜS TAHSİS ETTİĞİ İÇİN MARKA MAĞAZALAR ZİNCİRİNE TEŞEKKÜR EDERİZ...DEĞERLİ YÖNETİCİLERİNE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ...
MARKA MAĞAZALAR ZINCIRI 16.10.2005 Pazar Günü Ankara 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan GenClerbirliği &Sivasspor müsabakasina Sivas'tan gitmek isteyen taraftarlar icin 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernegi üyelerine bir otobüs tahsis etti.
Marka Magazalar Zinciri ortaklarindan Hüseyin Kaptan ve Halis KAPLAN yaptıklari acıklamada; Kulübümüz Sivassporun oynayacagi deplasman macında taraftar destegine ihtiyacı oldugunu düşünerek Taraftarlar Dernegine arac tahsis etme fikrini uygun bulduk...Arac yarin sabah saat 07:00 de 1967 Sivasspor Genc Taraftarlar Dernegi önünden kalkacaktir..
TEŞEKKURLER
bu örnek davranışından dolayı hüseyin kaptanı kutluyorum helal olsun
serhankaburcuk 16.10.2005, 00:53 Bu arada MARKA MAĞAZALAR ZİNCİRİ 5.şubesini açacak şimdiden hayırlı kazançlar diliyoruz ve tekrardan teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz...
1967_DERNEK_MUSTAFA 16.10.2005, 01:01 EVET BURDA MARKA YÖNETİM KURULUNA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİNE GÖSTERMİŞ OLDUGU KATKIDAN DOLAYI YÖNETİM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
GENEL MUHASİBİ MUSTAFA ERSOY
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.10.2005, 01:17 MARKA ALISVERIS MERKEZİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER....
gercek58li 16.10.2005, 01:24 Burda söylenecek fazla birsey yoktur.
Insallah böyle YIGIDOLAR cogalir.
Onlarin yaptiklarinin Allah onlara kat kat fazlasini nasip eder insallah.
Hepsine tesekkürler...
GeCeVeMaVi58pRf 16.10.2005, 01:33 evet bencede bu büyük jeste teşekkür etmek gerekiyor zaten marka marketler zinciri uzun zamandır sivasspora ve 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğine büyük katkıları olmustur bu katkılardan dolayı teşekkürü borç biliyorum ...
Siir_Misali 16.10.2005, 09:58 TEŞEKKÜRLER MARKA:rolleyes:
süper sivas 16.10.2005, 10:15 Bu büyük jesti yapan Marka Mağazalar Zinciri yöneticilerine özelliklede Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN' a teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği yönetimi ve taraftarlar olarak şükranlarımızı sunuyoruz...
TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER
Imparator5834 16.10.2005, 22:52 Bu büyük jesti yapan Marka Mağazalar Zinciri yöneticilerine özelliklede Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN' a teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği yönetimi ve taraftarlar olarak şükranlarımızı sunuyoruz...
TÜM HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN TESSEKKÜRLER.
sinan58_34 16.10.2005, 23:17 evet bencede bu büyük jeste teşekkür etmek gerekiyor zaten marka marketler zinciri uzun zamandır sivasspora ve 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğine büyük katkıları olmustur bu katkılardan dolayı teşekkürü borç biliyorum ...
ınsallah bu ornek bı davranıs olur tesekkur ederız marka magzalar zıncırıne
1967_DERNEK_10UR 17.10.2005, 00:28 MARKANIN BİZE TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLE ANKARA'YA GİDEREK TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK..SADECE BİZ VARDIK..
serhankaburcuk 17.10.2005, 14:07 Marka Mağazalar Zincirine bir kez daha teşekkür ediyoruz...Dün Tahsis ettikleri otobüs ile Ankaraya güvenli bir şekilde gittik takımımızı destekledik galibiyeti aldık ve döndük...Bu destekde bulunan Marka Yöneticilerine tekrardan teşekkür ediyoruz...Allah razı olsun...
Marka Mağazalar Zincirinin Sivasspora ve Taraftarlarına desteği devam ediyor..Ama rakipleri sadece servis araçlarının arkasına yazdığı Sivasspor yazısı ve resimleriyle show yapıyor.Tam Destek Hep Destek sözü sadece araçlarının arkasında kalıyor..Bu önemli müsabakada Sivasspor taraftarlarına büyük jest yapan Marka mağazalar Zinciri Yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN'a 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği adına şükranlarımızı sunuyor yeni açılacak olan Kümbetteki 5.şubelerinin şimdiden hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyor diğerlerinede örnek olmasını diliyorum...
İsak EMMİOĞLU
AYNEN DILEKLERINIZE KATILIYORUM
CÜSSKB-Aynur 17.10.2005, 14:25 Marka Mağazalar Zinciri ni bu güzel davranış için kutluyorum.
Dilerim diğer Firmalara da örnek olur.
serhankaburcuk 17.10.2005, 14:26 Marka Mağazalar Zinciri ni bu güzel davranış için kutluyorum.
Dilerim diğer Firmalara da örnek olur.
İnşallah diğer firmalara ve rakiplerine örnek olurlar...
bbptek58 17.10.2005, 14:29 TEŞEKKÜRLER
serhankaburcuk 18.10.2005, 12:36 Marka Mağazalar Zincirinin Sivasspora ve Taraftarlarına desteği devam ediyor..Ama rakipleri sadece servis araçlarının arkasına yazdığı Sivasspor yazısı ve resimleriyle show yapıyor.Tam Destek Hep Destek sözü sadece araçlarının arkasında kalıyor..Bu önemli müsabakada Sivasspor taraftarlarına büyük jest yapan Marka mağazalar Zinciri Yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN'a 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği adına şükranlarımızı sunuyor yeni açılacak olan Kümbetteki 5.şubelerinin şimdiden hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyor diğerlerinede örnek olmasını diliyorum...
İsak EMMİOĞLU
Marka Mağazalar Zincirine bir kez daha teşekkür ediyoruz...Dün Tahsis ettikleri otobüs ile Ankaraya güvenli bir şekilde gittik takımımızı destekledik galibiyeti aldık ve döndük...Bu destekde bulunan Marka Yöneticilerine tekrardan teşekkür ediyoruz...Allah razı olsun...
erhan5834 19.10.2005, 14:21 MARKAYA TŞK.LER UMARIM HERKEZ MARKA KADAR DUYARLI OLURDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEZLER..
serhankaburcuk 19.10.2005, 14:57 İnşallah diğer firmalara ve rakiplerine örnek olurlar...
serrkann58 19.10.2005, 15:01 Marka Mağazalar Zincirine bir kez daha teşekkür ediyoruz...Dün Tahsis ettikleri otobüs ile Ankaraya güvenli bir şekilde gittik takımımızı destekledik galibiyeti aldık ve döndük...Bu destekde bulunan Marka Yöneticilerine tekrardan teşekkür ediyoruz...Allah razı olsun...
+ 1967
TEŞEKKÜRLER EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER......
Marka Mağazalar Zincirinin Sivasspora ve Taraftarlarına desteği devam ediyor..Ama rakipleri sadece servis araçlarının arkasına yazdığı Sivasspor yazısı ve resimleriyle show yapıyor.Tam Destek Hep Destek sözü sadece araçlarının arkasında kalıyor..Bu önemli müsabakada Sivasspor taraftarlarına büyük jest yapan Marka mağazalar Zinciri Yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin KAPTAN ve Halis KAPLAN'a 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği adına şükranlarımızı sunuyor yeni açılacak olan Kümbetteki 5.şubelerinin şimdiden hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyor diğerlerinede örnek olmasını diliyorum...
İsak EMMİOĞLU
TEBRİKLER VE TEŞEKKÜRLER... BU ADVRANIŞLAR GEREKLİ MERCİLERE ÖRNEK OLUR HERALDE...
|