Orijinalini görmek için tıklayınız : SİTEMİZİN TASARIMI DEĞİŞTİRİLMELİMİ SİZCE??
sivasfutbol 02.11.2009, 21:58 Arkadaşlar 2 yılda büyük başarıla kazanan sivasspormuzun birçok taraftarının üyesi olduğu sitemizin görünümünün insanı çekecek etkilecek bi site gibi gelmiyor başka takımların taraftarlarının çok güzel görünümlü siteleri var ayrıca bizi etkileyecek tasarımları var insan o siteden ayrılmak bile istemiyor ancak ben sitemizin tasarımının değiştirilmesinden yanayım lütfen arkadaşlar görüşlerinizi bildirir misiniz???
YARALI_AŞIK 02.11.2009, 22:02 Rüştü babanın işine karışmayalım. Başka taraftarların sitesi güzel olabilir ama bir yazıyla 500 kişi toplayamıyorlar.
ayrıca derbi maçımız kayserispor için ana sayfada klasik orta bölümde azdırıcı tetikleyici reklam olabilir. bu zaten klasikleşmiş bir çalışma.
sivasfutbol 02.11.2009, 22:06 rüştü başkanın işine karışmak bizim haddimize değil ama sitenin tasarımının değiştirilmesi veya senin söylediğin gibi tetikleyici reklamlar olabilir ayrıca senim tasarımın değiştirilmesini istememin nedeni biraz gözü youcu bir tasarım canlılık yok hiç yoktan biraz siteyi hareketlendirecek enerji verecek tasarımlar iyi olurdu "bence"
Bu konuda fikirleriniz nelerdir?
oquzh4n58 03.11.2009, 00:28 tek Kelime % 100 degişTiriLmeLi kendmı bıldımden berı aynı tsarm :D
07reis58 03.11.2009, 07:31 bncede SİVASSPOR gibi bi takımın taraftar sitesi daha gelişmiş olmalı...
effenberg 03.11.2009, 10:16 Degisiklik her zaman yenilikltir.......
Nelerin degismesi konusunda ise !
Bence ilk önce imza Avatarlari biraz kücülse hic fena olmaz(Sahsi görüsüm).
Akartuna58 03.11.2009, 10:19 arada bi deyisiklikler güzel oluyor ya :D
güzel bi hizmet değişecek şeyler varsa değişir zaten günlük yorumlar kontrol altında daha ne olabilirki bazı arkadaşlar değişik görüşler belirtmiş ne kadar haklı oda belli değil benim düşüncem bu site sivasa ve sivasspora hizmet etmekten başka bi amacı olduğunu düşünmüyorum
değişik yerlerde çatlak sesler çıktığı gibi buradada çıkması normal.oda bizlerin yapısında var ne diyelim emeğe saygı varsa ben bu emeğe saygı duyuyorum ..
karakocyakup58 03.11.2009, 10:31 degişmeli benceee biz neysede sivasspor hakkında araştırma yapan yabancıları etkiliyebilecek bir site olmalıı
Tasarımda olmasını istediğiniz eklentiler yada görüşler nelerdir?
Burada yazılanlar değerlemeye alınacaktır.
ercan_dpinar 03.11.2009, 11:00 bence sitenin tasarımı fena değil ama ufak değişiklikler yararlı olabilir
basayev58 03.11.2009, 11:14 Tasarımda olmasını istediğiniz eklentiler yada görüşler nelerdir?
Burada yazılanlar değerlemeye alınacaktır.
Arkadaşın yazdıklarına katılmamakla birlikte sitenin reklam geliri elde etmemesi konusunda fikirlerimi aktarmak isterim.Site yoğun katılımın olduğu bir site ve istendiği takdirde diğer taraftar sitelerinde olduğu gibi reklam alınabilir.Bu para sonuçta buradaki taraftarın cebinden çıkmıyor. Reklamı veren kuruluşun siteye para aktarmasıdır. Biz bu sitede reklam olsada olmasada giriyoruz zaten. Reklam alınması ve gelir elde edinilmesi neden kötü olsun? Buradan sağlanan gelirle deplasman maçlarına organizasyonlar düzenlense,pankart,afiş vs. gibi işlere buradan sağlanan para aktarılsa bundan kim zarar görür ki? Neden herşeyin altında kişisel rant sağlandığı düşünülüyor. Ben bir Sivaslı olarak bu işle ilgilenecek tüm Yiğidolara gözü kapalı güvenirim. Hoş güvenmesemde benden çıkan bir para olmadığı için bi kaybım olmaz. Aksine oradan takımıma bir fayda sağlanıyorsa ve ben bu faydaya bu siteye tıklayarak katılımda bulunuyorsam bu beni mutlu eder.
Özetle şunu belirtmek istiyorum. Günümüzde İnternetten kazanç elde edilebiliyor. Site olarak yeni,güzel bir tasarımı reklam alarak yaparsanız ve gelirleri bir havuzda toplayıp gerektiğinde kullanırsanız gayet güzel olur.
Konu'ya gelirsek; site tasarımında bir iki, değişiklik yapılabilir. Mesela;
Türkçe yazım kurallarına özen gösterilmeli,
Her isteyen konu açmamalı,
Maçlarla ilgili görüntüler olursa daha iyi olur. (Özellikle goller)
Giriş'te tetikleyici afişler güzel, devam edilmeli,
Eski üyelerin forum'a katılımları sağlanmalı, vb.
YARALI_AŞIK 03.11.2009, 12:50 rüştü babanın işine karışmayın diyen ve ilk mesajı yazanda benim. biliyorum biryerlerden dokunduracaklar. hak etmiyor bunları çünkü. konuyu bide devam ettireceğiz. ara sıra klasik çalışmalar yetiyor bize. renk veriyor zaten. onuda belirttim.
YARALI_AŞIK 03.11.2009, 13:18 klasik çalışma: sitenin üst orta bölümünde maçlara tetikleyici fotolar ve vieolar olmalı. Özellikle Trabzonspor ve Kayserispor maçlarında. üst resim kalsın. alıştık artık. buton başlıkları güzel. kırmızı ve sonunda futbol topu gölgesi var.
Yildizelili58 03.11.2009, 13:19 valla son yapilan resim süper o tarz seyler olsa iyi olur
ja sitemiz cok basit...adam gibi chat yeri yok bu bir
görünüsü hos degil daha güzel resimlerle donaltimasi lazim
arti
bir radyo olmasi lazim
bugra5858 03.11.2009, 13:25 Yöneticilermiz İşini İyi Bilir Arkadaşlar:)
Bence Bu Şekil Çok Güzel Sitemiz:)
Yöneticilermiz İşini İyi Bilir Arkadaşlar:)
Bence Bu Şekil Çok Güzel Sitemiz:)
Nasıl işlerini biliyorlar yaa? işlerini bilselerdi buradan birsürü para kazanırlar ve bu site şimdi uçardı.
Bencede daha profösyönel ve çekici bir çalışma yapılmalı.Profösyönel çalışma profösyenel kişilere yaptırılmalıki,buda çok pahalı.Ya birileri bu masrafları üstlenir yada, reklam geliri ile böyle bir kaynak bulunabilinir.Bu tabiiki benim fikrim.Böyle bir siteye reklam almamak sadece ahmaklıktır.Antu gibi bir site neden bu kadar başarılı ve ne ile dönüyor sanıyorsunuz?
58_babacan_58 03.11.2009, 16:06 BİRAZ DEĞİŞİKLİK GERÇEKTEN HOŞ OLUR !!!
kesınlıkle degıssın yıllardır aynı degısıklık ıyı olur umarım
Rallim58 03.11.2009, 16:26 Evet, değişim şart, yenilenmeli, güncellenmeli, teknolojiye ayak uydurmalı...
50 binin üzerinde üyesi olup 100 binlerin üzerinde de üye olmadan takipcisi olan bir sitenin, tasarımı mutlaka değiştirilmeli...
Değişim yaparken üyelerinin, teklifleri, talepleri, istekleri de göz önünde bulundurularak dikkate alınmalıdır.
Site bundan böyle yenilikle birlikte;
- Kesinlikle reklam almalıdır.
- Üyenin imza ve avatarları; Sivas veya Sivasspor dışında herhangi bir amblem işaret veya simge kesinlikle kabul edilmemelidir.
- Yeni üye olan kişinin yorum yazma, konu açma hakkı hemen olmamalıdır. (belli periyodların tamamlanmasının ardından olmalıdır)
- Siteye, radyo ve chat sayfası aktif olmak kaydıyla mutlaka konulmalıdır.
- Önem arzeden müsabakalar öncesi, hafta boyunca müsabakaya davet introları konulmalıdır.
- ......
gibi, değişimlerle yenilenmelidir.
G Ü N E R 03.11.2009, 17:02 ara sıra değişiklik iyidir bende bildim bileli site aynı....
Evet, değişim şart, yenilenmeli, güncellenmeli, teknolojiye ayak uydurmalı...
50 binin üzerinde üyesi olup 100 binlerin üzerinde de üye olmadan takipcisi olan bir sitenin, tasarımı mutlaka değiştirilmeli...
Değişim yaparken üyelerinin, teklifleri, talepleri, istekleri de göz önünde bulundurularak dikkate alınmalıdır.
- Üyenin imza ve avatarları; Sivas veya Sivasspor dışında herhangi bir amblem işaret veya simge kesinlikle kabul edilmemelidir.
- Yeni üye olan kişinin yorum yazma, konu açma hakkı hemen olmamalıdır. (belli periyodların tamamlanmasının ardından olmalıdır)
- Önem arzeden müsabakalar öncesi, hafta boyunca müsabakaya davet introları konulmalıdır.
- ......
avatarı eklemişsin ama nick.de düzenlenmeli abi acaip değişik nickler var buda benim bu yazıya eklemem olsun
GokhanTurna 03.11.2009, 17:29 Sitede olmasını ve olmamasını isteğiniz şeyleri de yazarsanız seviniriz. Görüşleriniz her zaman dikkate alınıyor.
karahisarli 03.11.2009, 17:32 ana sayfada haber basliklarin karsisina resim konulabilir resim agirlikli olabilir ama bu siteyi bu haliydede benim cok hosuma gidiyor en önemli yani cidiideti olmasi
Oncelikle sunu belirtmek isterim, sitemiz her haliyle guzel.
ama tabi herzaman icin kucuk degisikler de hos olur..
mesela online satis, bence bu bizim sitemizde de olsa guzel olur, cunku bu siteyi de cok taraftar takip ediyor, yurtdisindanda cok takip eden var, hem ziyaretci olan uye olur, hemde uye olan online satis yapar.. (tabi bunun imkani var mi orasini bilmiyorum)
fotograf galerisi acilabilir mesela, her mactan sonra cekilen fotolar, yada mac esnasinda cekilen fotolar, oraya eklenebilir, her mac ayri bir baslik altinda..
video galerisi, bunun icinde mesela mac ozetleri, goller vs vs olabilir..
Radyo olabilir, bildigim kadariyla sivasin bir radyosu vardi...
Anasayfada yaptigimiz maclar ve gelecek maclari bildirebilirsiniz..
ilk giris sayfasi mukemmel oldu, bence herzaman boyle olabilir..
mesela medya basligi yapilabilir, sivassporumuz hakkinda yayinlanan yayinlar bildirilir, ve tartisilir...
MARSLARIMIZ... varmi sitede??
en onemliside Taraftarin sesi, burda mesela taraftar dusunduklerini paylasir, o tarz seyler iste...
Tabiii ustanin isine karisilmaz:D
bunlar sadece bir dusunce...
Tabiii ustanin isine karisilmaz:D
bunlar sadece bir dusunce...
konu ustanın işine karışabilmeniz için açıldı:)
konu ustanın işine karışabilmeniz için açıldı:)
estagfurullah abii:D..........
58ÖREN58 03.11.2009, 19:13 aslında boylede guzel ama radyo ve 58 tv de eklense dahada ıyı olur bırde reklam alınıp para kazanılıp deplasmanlara gıden taraftarlara yarımcı olunsa o kazanılan reklam paralarıyla dahada makul olur dıye dusunuyorum saygılarr
58ÖREN58 03.11.2009, 19:16 aslında boylede guzel ama radyo ve 58 tv de eklense dahada ıyı olur bırde reklam alınıp para kazanılıp deplasmanlara gıden taraftarlara yarımcı olunsa o kazanılan reklam paralarıyla dahada makul olur dıye dusunuyorum saygılarr
BIRDE (CHAT )BOLUMU DAHA GELISMIS DUZEYDE OLURSA
subasi29 03.11.2009, 19:40 tek Kelime % 100 degişTiriLmeLi kendmı bıldımden berı aynı tsarm :D
Ben ikibin ikiden beri goruyorum ayni seyi :D
sivasfutbol 03.11.2009, 22:00 Ben bu konuyu açarken siteyi kötülemek için açmadım sakın yanlış anlamayın site biraz daha çekici olsa mesela bursaspor'un tüm taraftar sitelerine bakın siteye girdiğin anda ilgi çekici birçok şey var özellikle bizim sitemizde reklamlar resimle olmalı bence maçlara özel organizasyonlar yapılmalı sadece sivas dışına değil sivas içerisindede, camia'ya biraz hava katacak şeyler lazım sivassporlu birçok kişi bu siteye olanakları yettiği kadar girip inceliyor ama siteden 5 dk sonra ayrılıyor hemen peki neden ilgi çekecek sitede değişik sayfalara foruma sürükleyecek göze çarpan bişey yok.
effenberg 04.11.2009, 10:37 Değişim yaparken üyelerinin, teklifleri, talepleri, istekleri de göz önünde bulundurularak dikkate alınmalıdır.
- ......
Genelikle yazdiklarina katiliyorum ama yeni üylerin yorum yazmama gibi bir sey nasil olacak.
-Konu acma konusuna gelince zaten kimlerin konu acma veya acmama hakki var bilinmiyor??
-Birde mesaj atan üyler biraz zahmet edip iki üc kelime fazla yazmalari daha iyi olur diye düsünüyorum(bazen)
-En önemlisi bir cok kisinin belirtigi gibi Avatarlara ve imzalara yapilacak degisiklik.
aslında içinde sivas türküleri çalan bir radiomuz olabilir :)
OoSivassporoO 04.11.2009, 14:58 Ewt siteyi güzel hazırlamıslar ama dogru söylü arkadaşlar biraz daha degişiklik güzel olabilir!!!!!!
sivasfutbol 05.11.2009, 18:02 Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz lütfen bizden esirgemeyin o güzel düşüncelerinizi.:)
mucahitbaba58 05.11.2009, 18:10 bence degisecekse guzel olmali yani bulent uygunda kadroyu degistirmisti oyle olmasin
tiklandiginda cabuk acilabilen sayfa olsun kapasitesi kucuk sayfa olsun hayirlisi olsun
Bide en cok sinir oldugum sey, her mac sonrasi, siteye hucum ediyorlar ya, site ozaman takilip duruyor, hatta bende bazen hic acilmiyor, bu soruna bir cozum olsa guzel olur...:rolleyes:
yasin__0658 05.11.2009, 18:56 ama artık bi değişiklik olmalı
58delikanli58 05.11.2009, 21:35 site aslinda hbosuma gidiyor ama belki 1 2 degisiklik yapilabilir
göze daha hos gelmesi icin
ercan58.a 06.11.2009, 11:06 sitemizden gayet memnunum şahsen deşişiklige gerek yoktur,emeklerinize teşekkürler
sivasfutbol 07.11.2009, 11:48 Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı alabilirmiyiz sitenin canlılığını arttırmak için düşüncelerini almamız gerek??
58delikanli58 07.11.2009, 14:21 BEN SITEDEN ASLINDA MEMNUNUM !!!
degisiklik icin ama benim bir teklifim var:
pazar günleri trt 1 de stadyum var ya orda sivas macini gösterirken kayita alina bilir ondan sonra sitede gösterilebilir!!!
bazen maca bakamiyoruz satdyuma da bakamiyoruz ozaman butrdan bakariz
belki bunu arsiv olarak da yapabiliriz
benim teklifim böyle ama olmasa olmazlardan degil bu sadece biraz daha canlilik ve daha cok konu , etc olsun diye
sitenizin tasarımı gayet kullanışlı
cafcaflı olacagına kullanışlı olması daha önemli
Bln-Fatih58 07.11.2009, 21:55 Aslinda bana göre ufak tefek birkac degisiklik yapilabilir ama genelde bakarsak sitemiz sade ve kullanisli..
güzel bi hizmet değişecek şeyler varsa değişir zaten günlük yorumlar kontrol altında daha ne olabilirki bazı arkadaşlar değişik görüşler belirtmiş ne kadar haklı oda belli değil benim düşüncem bu site sivasa ve sivasspora hizmet etmekten başka bi amacı olduğunu düşünmüyorum
değişik yerlerde çatlak sesler çıktığı gibi buradada çıkması normal.oda bizlerin yapısında var ne diyelim emeğe saygı varsa ben bu emeğe saygı duyuyorum ..
Salim abim gerekeni yazmış yorumuna katılıyorum.
|