Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 08.11.2009, 17:10 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/svskysr2.jpg
Kendi sahamızda 4 -2 kaybettiğimiz Sivasspor - Kayserispor macını değerlendirelim.
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Mağlubiyetin Nedeni ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Taraftar nasıldı ?
58_babacan_58 08.11.2009, 17:13 İLK YARIDAKİ OYUNUNUZ ÇOK KÖTÜYDÜ.2.YARIDAKİ OYUNUMUZ ÇOK HOŞUMA GİTTİ EĞER GOL YEME SORUNUNU ÇÖZERSEK BİZ BUGÜN KAYSERİYE FARK ATARDIK.YANİ SÖZÜN KISASI BİZ GOL YEME SORUNUNU ÇÖZEMEZSEK YOLUN SONU KARANLIK GÖZÜKÜYOR.......
subasi29 08.11.2009, 17:13 muhsin ertugral;eskilere donmeyelim enteresan ve hos oldu,kayserispor bizi yenmedi biz kendi kendimizi yendik uc tac atisindan gol yedik,ileri uc elemanlarimiz bugun cok iyiydi cok gol sansi bulduk,enteresan goller yedik,ermanin uc pozisonu vardi ilk devrede onlar gol olsaydi iyi olurdu,calisicaz cok duygusal yaklasiliyor herseye,golden sonra bakiyorsunuz arkadaslara vucut hareketlerinden anlasiliyor,az konusup daha cok calismaliyiz
bu hocamizin anlattiklari
macin yildizi cangele dort asist yapti
uc tactanda gol yedik
Besyo_cu 08.11.2009, 17:13 Değerlendırecek hiç birşey yok bu takımı bu hallere getirenler utansın.
Birtek Erman oynadı diğerleri korkuluk gibi hiç bişey yapmadan durdular.
Bu saatten sonra yapılacak tekşey radikal önlemler alınıp 3 -4 oyuncu kadro dışı bırakılmalı. O forma kutsaldır nasip olmaz herkese !
Bu arada kayseri ile aramızda ki fark Kayseri Topuzu fener e sattı Gökhan emreciksini aldı yani oyuncu satıp oyuncu aldı bizim gibi kazmaları doldurmadı.
Bir cangeleyi tutamadık adam 4 asist yaptı bu kadar olamaz...
DeathRow 08.11.2009, 17:13 değerlendirmeye gerek yok sanıoorum
münihli_58 08.11.2009, 17:13 macin en kötüsü: Defans
Macta göze carpanlar: Kayserispor
Maglubiyetin nedeni: Taclar
Mac hakkindaki görüsler:--
Taraftar nasildi: Allah razi olsun onlardan bu takimi destekledikleri icin
bu takımdan hayrettin kovulmalı biiiiiir.......
ersen martin kovulmalı ikiiiii..........
tek hedefimiz ilk yarıyı 15 puanda bitirmek olmalı üüüüüüççç.....
ikinci yarıya çok sağlam en az dört futbolcu almamız (iki defansa, bir ortaya bir forvete) lazım döööööörrrrttt......
yoksa çatır çatır bank asyaya gümüleriz beeeeşşşşş......
ilk iki madde yaşamamız için ilk yapmamız gereken iştir altııııııı.........
bülent denen haysiyatsiz, bu takım senin eserin, korkak herif yediiiiiii.........
DeathRow 08.11.2009, 17:15 Maçın en kötüsü kimdi ? yasin cakmak
Maçta göze çarpanlar ? erman
Mağlubiyetin Nedeni ? defans
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? ck kötü defans
Taraftar nasıldı ? taraftar ne yapsın haketmiyor bunu
hayrettin ve ersen martin kovulmadığı müddetçe hiç birşey düzelmeeeeezzzzz......
bu ikisine bir üçüncü kişi de dahil edilebilir....
bu iki kişinin artık bu kadroda, bu takımda yeri yok....
defolun gidin lan keresteler......
G Ü N E R 08.11.2009, 17:18 defansımız çok kötü isim vermek gerekirse .... HAYRETTİN VE YASİN dökülüyor... ERSEN MARTİN olmazsa eğer forvetler etkili ollabiliyor... ERMAN son vuruşlarda başarılı olsa herşey farklı olabilir... SEDAT a mücadelesi için tekkür ediyorum...ÖNÜMÜZDEKİ maçlara bakıyoruz MUHSİN hocanın dediği gibi geçmişi bir kenera bırakmamız lazım...
subasi29 08.11.2009, 17:19 Muhsin Ertugral;eskilere donmeyelim enteresan ve hos oldu,kayserispor bizi yenmedi biz kendi kendimizi yendik uc tac atisindan gol yedik,ileri uc elemanlarimiz bugun cok iyiydi cok gol sansi bulduk,enteresan goller yedik,ermanin uc pozisonu vardi ilk devrede onlar gol olsaydi iyi olurdu,calisicaz cok duygusal yaklasiliyor herseye,golden sonra bakiyorsunuz arkadaslara vucut hareketlerinden anlasiliyor,az konusup daha cok calismaliyiz
Ferhat Bikmaz: yapmak istediklerimi yapamiyoruz,kume dusmeye oynuyoruz ama bu takim kume dusmesin...
Musa Aydin;takim halinde hata yapiyoruz,bariz hatalar yapiyoruz,uc tactan goller yedik,bizde anlamiyoruz,burdan kurtulmak istiyoruz, kesinlikle tioparlanmak istiyoruz,ikinci yari kesinlikle degisik olacak bence.
Gokhan Emreciksin;attigim golleri ceza evindeki dayima armagan ediyorum,kupadan elendik lige sarildik,atigim ilk gol cok guzeldi,
yigido_sampiyon 08.11.2009, 17:19 maçı değerlendirmeye gerek yok...herşey çok açık zaten...
yasin ve hayrettin kadro dışı bırakılmalı...ve devre arasında 2 defans 2 orta saha ve 1 forvet tranfer edilmeli...
yoksa seneye bank asyadayız...
macın enkotusu...ersan martın
macın adamı......cangele
macı kaybetme sebebi...özgüven
taraftar hakında yorum yapmıyacam
DeathRow 08.11.2009, 17:20 muhsin iyi hazırlamıs takımı cokda güzel oynadık ama
yasin sedat hayrettinle faruk bnları satmak lazım
kaman erman dereli musa sezer zita bunlar iyi sadece
tıpkı eski günlerde olduğu gibi birşeyler yapmaya çalışan abdurrahmana, musaya, sedata, kamanana teşekkürler....
erman ve hayrettin ikilisi defolsun, bir daha yüzlerini görmek, isimlerini okumak istemiyorum....
G Ü N E R 08.11.2009, 17:21 ayrıca TAÇTAN 3 GOL YEDİK tarih yazdık heralde... şunuda eklemek istiyorum ki ilk yarıda takımdaki tek yabancı PETKOVİÇ ti bizi bu hallere düşüren hainler utansın...
tekniker58 08.11.2009, 17:22 durumlar pek iyi değil anlaşılan maçı izlemedim yorumlarda biraz anlaşılıyor. maçın nasıl olduğu iyi olması ümidiyle
yorumcuyuz 08.11.2009, 17:23 ersan martin, hayrettin, yasin, acilen bunlarla yollar ayrılmalı... bu ne ya tam yürüyen odunlar... ne hallere düstük ya bizim takım boyle mı olmalıydı... yazıklar olsun sana bülent uygun takımı bozdun dagıttın gittin.... bu seneki kadro gecen senekınden iyiymis! sen onu külahıma anlat fikret ünsal... takımda dogru dürüst oyuncu yok... ALLAH yardımcımız olsun...!
subasi29 08.11.2009, 17:24 sedat'tan mac yorumu geldi: futbol kariyerimdeki enkotu maclarimdan birtanesidir.berbattim sanki basiretimiz bagli vuruyoeuz adamin onunde kaliyor,arkadaslarima bana eslik edince mac bu hale geldi...
yigido_sampiyon 08.11.2009, 17:25 maçı değerlendirmeye gerek yok...herşey çok açık zaten...
yasin ve hayrettin kadro dışı bırakılmalı...ve devre arasında 2 defans 2 orta saha ve 1 forvet tranfer edilmeli...
yoksa seneye bank asyadayız...
tekniker58 08.11.2009, 17:27 durumlar iyi değil anlaşıldığı gibi maçı izlemedim ama yorumlardan anlaşılıyor. skor da gösteriyor bunu
G Ü N E R 08.11.2009, 17:29 SEDATI HIRSINDAN MÜCADELESİNDEN YASİN E GÖSTERDİĞİ SABIRDAN VE BAZI ŞEYLERDEN UTANIP KENDİNİ HIRPALAMASINDAN BİR SİVASLI DAN ÇOK SİVASSPORU DÜŞÜNMESİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM... BİDE ERMAN VAR ONUN GİBİ İSTEKLİ OLAN BİR ADAM DAHA OLSA BÖYLE BİZİ KİMSE TUTAMAZ ...SEVİYORUZ SENİ SEDAT...
FANATIK YIGIDO 08.11.2009, 17:29 macta anlatilacak birseyyok hersey ortada herzamankigibi cok basit hatalarla gol yiyoruz girdiyimiz gol pozisyonlarinida deyerlendiremiyoruz bu macta ne olursa olsun 3pugani butlaka almaliydik :mad:
DeathRow 08.11.2009, 17:30 kamanan - ibrahim akın
erman - sezer - zita - musa
dickson etuhu - civelli - sedat - dereli
bugra5858 08.11.2009, 17:30 Maçın En İyisi: Franco Cangele
Müthiş Oynadı Adam 4de Asist Yaptı Egoist Olmasa Dahada ÇoK Katkı Yapardı
Maçın Kötüsü: Yasin Çakmak
Bu Adama Artık Hiç Bişey Diyemiyeceğim Sahada Gördükçe Tüylerim Diken Diken Oluyor Yine Yaktı Bizim
Maçta Göze Çarpanlar: Taç Atışından Yediğimiz 3 Gol :mad:
Mağlubiyetin Nedeni: Yasin Çakmak-Hayrettin Yerlikaya İkilisi
Maç Hakkında Genel Görüşleriniz: Erman Kılıç Dışında Futbol Oynayan Adam YoK Sahada Mecnun Başkan Takımla Konuşup Oyunculara Teker Teker Hesap Sormalı Bu Gidişle Bank Asyaya Gidecez Ya:mad:
Taraftar Nasıldı: Taraftardan Allah Razı Olsun Yanlız Bırakmadı Takımı
subasi29 08.11.2009, 17:31 erman bugun iyi oynadi elestirilmeyi hak etmiyor bence....
07reis58 08.11.2009, 17:31 allah rızası için yasini gönderin bu takımdan
subasi29 08.11.2009, 17:33 bulentin sivasta biraktigi kazik yasin cakmak burda durdukca bize batmaya devam edecek!!!!!
tuzlugollu 08.11.2009, 17:36 hocayi elestirmek istemem amma
yinede bikac sozum olacak
bana gore degisen hic bisey yok
sanki bulent uygun varda o cikartiyo bu kadroyu
ersenle maca cikiyoz
kardesim agir adamlarla ilkyari sen hangi akilla rakip takimi hirpalayabilirsin
al kamanani ilk onbire
zitayi cek ortaya defansida komple degistir bunlardan bi halt olmaz gerekirse paf takimindan al en azindan daha sereflice oynarlar hata yapsalarda istekli olurlar bitmisz bizim savunmamiz orta saha cokmus forvette destek olmayinca ne yapsin ronaldoyu ronaldinhouyu koysan bu takima arkadan forvete takviye olmazsa ne yapabilirler bu takimda allah yardim etsin demiyecem duayla kuru kuruya olacak bisey degil bu ruh kalmamis oyuncularda..........
ah bülent hoca ah, yanlış transferlerin takımı yaktı. takımı maf edip gittin bülent hoca. tebrikler bülent hoca sana. gerçekten ağlayasım geldi maçı izlerken :confused: geçen sene şampiyonluğa oynuyan takım, şimdi eriyip gidiyor :confused:
DeathRow 08.11.2009, 17:37 cakmak ile hayrettin gitmeli
muhsn afrikadan 2 defasn 1 forvet getirmeli
ersende gitmeli....
SEVDAMSIN58 08.11.2009, 17:38 ANCAK BU KADAR KEPAZE OLUNURDU SAGOL BASKAN BIR TAKIMA ANCAK BU KADAR ZARAR VERILIRDI KESKE NE IKI YILDAN BERI OLAN BASARILAR OLSAYDI NEDE BOYLE KEPAZE OLSAYDIK BILICA YI ARKADASINA PESKES CEKERKEN DUSUNSEYDIN SIVASSPOR U ERMAN A KARSI TUM VE SILLA YI VERIRKEN DUSUNSEYDIN ERSEN IN SIIRJETPA SPORDA OYNARKEN BIR OGLU OLSADI BERABER OYNARLARDI SIMDI ERSEN I ALMAK YERINE KENDINIZ VE BASIN SOZCUNUZ OYNASANIZDA OLURDU LIGDEN FALAN CEKILSENIZDE BU KEPAZELIK DEVAM ETMESE BARI AVERAJ TAKIMI OLDU GELEN UC ATIYOR GIDEN BES DILIME COK AGIR SEYLER GELIYOR AMA SOYLEMEK ISTEMIYORUM KIMI YENECEGIZ BIZ ALLAH ASKINA KIMI
maçı değerlendirmeye gerek yok.. hayrettin-yasin-petko-ersen oynadıgı sürece bu takımdan bi halt olmaz.. taçdan üç gol yiyorsun ilk gole bakıyorsun amatör küme de bile böyle gol yenmez sivassporda oynuyorsan formanın hakkını vereceksin yoksa defolup gideceksin
Takımda göze batan oyuncu Ermandı.İyi mücadele etti.Serberst vuruşu direkten döndü..
Hayrettin çok kötüydü.İlk gol onun eseri..Maç içindede bir çok hata yaptı zaten
Ayrıca Zita girdiği pozisyonda şut çekmek yerine Kamanana gönderseydi daha farklı şeyler olabilirdi.
DeathRow 08.11.2009, 17:41 zita cok etkili 11 de cıkması lazım sahaya.........
ermanı abdurrahmanı sedatı al gerisini çöpe at gitsin
yigido_sampiyon 08.11.2009, 17:45 hayrettin-yasin-ersen bu 3 adam olmadan maça 8 kişi çıksak ne değişirdi????????
sivasli215 08.11.2009, 17:48 bu yasinle erseni hala ilk on birde kim oynatıyo?
amatör hoca ve başkan olsan bile onların takıma hiçbir katkısı olmadığını görmek için kör olmak lazım!!
mecnun odyakmaz da artık ya bir varlık göstersin, ya da benden bu kadar desin ve kenara çekilsin!!
her hafta kahrolmaktan bıktık, yazıklar olsun hepsine....
Ya bu diğer defans oyuncuları Yasin ve Hayrettinden daha mı kötü? Mbamba'yı biz niye aldık?
Orta saha tel tel dökülürken Zita hala ikinci yarıda giriyor oyuna? Orta saha diye bir anlayış yok mu bizim takımda?
Ya bu futbolcular bilerek oynamıyor ya da Bülent UYGUN bu futbolcuları bilerek almadı...
subasi29 08.11.2009, 17:54 ben anlamiyorum ersenin ilk onbirde oynamasina anlam veremiyorum kafasi bile yamuk hangi kafayla gol atacak?
sivaslim5868 08.11.2009, 18:02 bu takimi bu hale getirenler utansin?????
Yasini 11'i bırak stada bile almamak lazım, hatta bu akşaam yozgat il sınırına kadar götürüp sivasa girişini yasaklamak gerekir, insan da biraz haysiyet olur ya...
Kalan maçlardan ankara maçı hariç 6 puan alamassak yazık olur...
Ara transferde özellikle defansa iyi adamlar alamassak yazık olur...
M'Bemba bu yasinden bile kötü ise bu adamı furbolcu diye sivasa getirenler transferi yönetmeye devam ederlerse yazık olur...
Beceriksiz Yasin Sivas'tan DEfOl!
Böyle komik amatörce goller yediğimiz sürece ligde zor tutunuruz. Cangele dalga geçti defansımızla
yigido_sampiyon 08.11.2009, 18:15 şu anda kahrolarak yazıyorumki düşmeyi hak eden takım biziz...nerden nereye:(
kasımpaşa ve denizlide düşmemeye oynuyo fakat sahada mücadele ediyo...bizim ne yaptığımız belli değil...
nefhret_58 08.11.2009, 18:17 ya arkadaşlar bu lig başlamadan bilica transfer edilip hervetum gönderildikten sonra bu takımın hali belliydi. bu hafta istanbul büyükşehir belediye maçını izleyen varsa hervetum un olağanüstü futbolunu seyretmiştir. diyecek kelime yok. bu takım gelenden 4 gidenden 3 yer
bozkurt187 08.11.2009, 18:26 bence bugün fena oynamadik ama defansta cok hata yaptik
bülent uygun sana yazıklar olsun ,takımı bu hale getirip kaçtın yazıklar olsun sanaa....
Turan 59 08.11.2009, 18:34 HAYRETTİN=YASİN=ERSEN MARTİN SİZDE AZICIK GURUR VARSA O FORMAYI BİR DAHA GİYMEZSİNİZ.
risale69 08.11.2009, 18:46 bu yasinle erseni hala ilk on birde kim oynatıyo?
amatör hoca ve başkan olsan bile onların takıma hiçbir katkısı olmadığını görmek için kör olmak lazım!!
mecnun odyakmaz da artık ya bir varlık göstersin, ya da benden bu kadar desin ve kenara çekilsin!!
her hafta kahrolmaktan bıktık, yazıklar olsun hepsine....
nankörlüğün bu kadarınıda pes doğrusu.
bu kafayla mecnun başkanı da küstüreceksiniz .zor bulursunuz başkan gibisini.
ayıptır yahu.
dedebali58 08.11.2009, 18:50 ya ersen ve yasin hayrettinde dahil kadro dışı kalmalı oyuncu yetersizse lütfen bir kez yasin i forvete erseni defansa alarak maça çıkılsın :mad:netice inanın bundan kötü olmaz
dedebali58 08.11.2009, 18:52 tumun kıymetini anlamışlardır herhalde
Turan 59 08.11.2009, 18:55 Muhsin Hocam sana güveniyoruz ve seni çok seviyoruz.Hayrettin,Yasin ve Ersen MARTİN'i oynatmazan kesin kümede kalırız.Sen bu işibaşaracaksın.Yazıklar olsun takımı bu hale getiren antrenör bozuntusuna.
Turan 59 08.11.2009, 18:57 BİR ANTRENÖR VAR,BİR DE ANTRENÖR BOZUNTUSU.SEN ÇOK YAŞA SİVASSPOR.
bassguitar 08.11.2009, 19:05 macın yıldızı :yasin cakmak
macın iyisi :yasin cakmak
macın kotusu :yasin cakmak
macın pozısyonu :yasin cakmak
kim gitsin :yasin cakmak
fenerin en buyuk kazıgı :yasin cakmak
bulent uygunun en buyuk kazıgı :yasin cakmak
SEVGİLİ YASİN CAKMAK NASIL EKMEK YIYORSUN ACABA.NASIL BOGAZINDAN GECIYOR,ALLAH KORKUSU OLUR INSANDA PARA KAZANIYORSUN.MERAK EDİYORUM...YAPAMIYORSAN ZORLA DEGİL BIRAK GIT KARDESİM. SEN KENDİNİ BEGENİYORMUSUN YASİn???
Turan 59 08.11.2009, 19:09 YASİN SEN FUTBOLCUMUSUN.SENDEN RİCAMIZ LÜTFEN KOVULMADAN SİVAS'I TERKET.BU İŞ SENLE OLMUYOR.HAYRETTİN VE ERSEN SİZLEREDE AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORUM.
bakın arkadaşlar laf olsun diye yazmıyoruz,
1) ersen martin,
2) hayrettin,
3) yasin,
bu takımdan kovulmalı, bakın kadro dışı demiyorum, kovulmalı...... durum bu kadar ciddi....
diğer canla başla oynayan futbolcuların da emeklerini, hırslarını, isteklerini törpülüyor bu dengesizler...
bakın bugün sahada sedatın, abdurrahmanın, musanın, kamananın, ermanın, ibrahimin gayretini, birşeyler yapma isteğini gördüm, yeminle söylüyorum duygulandım, bu takımı zirveye çıkaranlar, hala yüreklerini koruyor ancak ersen-hayrettin-yasin üçlüsü bütün herkesin ağzına ..çıyor....
artık bu adamlar gitsin.... yeter be...
eyuphulagu 08.11.2009, 19:33 Geçmişle yaşamayacaksın geleceğe bakacaksın...YOK ARKADAŞ YOK ESKİ TAKIM YOK...Hala eski takım diye konuşanlara sesleniyorum...Bırakın bu eski lafları....Allah Aşkına Eskiyi Konuşmaktan Yeni Takımı unuttuk...Bu günkü maçta takım çok kötüydü...Niye kötüydü acaba?Çünkü bugünkü maçta ilk onbire bir bakalım;ilk onbirde daha önce uzun zamandır oynamayan bibirini tanımayan 5-6 tane oyuncu vardı...Tribünlerdeki herkes çok şaşırmış durumdaydı....Şu ortasahaya bir bakın:Musa İbrahim Ferhat Faruk Erman....Bu orta saha inanın antreman maçında bile birarada oynamamıştır...Bu orta saha ilk yarı hiçbirşey yapmadı;ne press yapabildi ne pas yapabildi ne de pozisyon üretebildi...Ersan Martin herzamanki gibi yine yokları oynadı...Bütün yük defansın üzerine bindi;ilk gol Hayretin'in kanadından geldi..Adamlar Hayrettin'in kanadını adeta loridor ysptılar...Takımda oyun kuruculuk görevini hoca ferhat'a vermişti;Ferhat ise hem 2. maçını oynuyordu hem de hayatında belki de ilk defa bu mevkide oynuyordu;o da hiçbirşey yapamadı...Yasin yine saç baş yoldurdu...Sedat'da bugün iyi gününde değildi..Gol atmasına rağmen Cangele'yi iyi kontrol edemedi...Çünkü atılan bütün gollerde Cangele imzası vardı...Yasin'de çam yarması Makukula'ya karşısında hiçbirşey yapamadı...2. yarı oyuna Kamanan'ın girmesiyle takımda bir canlanma oldu..Kamanan ilk golümüzü attığında hepimiz sevindik ama sevincimiz kısa sürdü çünkü Cangele'nin getirdiği topta Gökhan 3. golü attı..Arkasından Yasin ve Sedat'ın ortak kademe hatasında Makukula 4. golü attı...Korner atışından gelen topa Sedat iyi vurarak 2. golümüzü attı..Son 2o dak. oyuna Zita 'da girdi ama sonuç değişmedi..Aslında son 25 dak.da 3-4 tane pozisyonumuz daha var;Zita,Erman,Faruk,Kamanan'ı n vuruşlarında bu seferde Süleymanu güzel kurtarışlar yaptı...Bu maç biti öbür maça bakalım herkes diyecek ama kazın ayağı öyle değil;18 puanın altında ilk yarıyı bitirirsen 2. yarı ..Bu da o kadar kolay değil;çünkü 2.yarı 25-30 puan en az toplamak zorundasın...Çünkü 2. yarı herkes can derdinde olacak..2.yarı şampiyonluk,uefa kupası ve küme düşme mücadelesinin yaşanacağı bir ortamda çok stresli maçlar da oynanacak..Ayrıca kupa maçlarını da unutmayalım;burada da gruplara direkt katılacağımız için 4 maç oynanacak..Hoca umarım bir daha böyle bir kadroyla oynamaz.. Zaman geçiyor..Son 5 haftada bakalım ne kadar puan alacağız;çünkü alınacak her puan bizim kümede kalmamızı kolaylaştıracaktır....İŞİMİZ ÇOK ZOR...
subasi29 08.11.2009, 19:34 Umarim Bu Haftayi iyi Degerlendiririz bjk Macina Kadar iyi Hazirlaniriz
havacı_58 08.11.2009, 19:42 maçın kötüsü defansın tamamı.
göze batan ermanın çabası ama yalnız kalışı.
abdurrahmanın gelişiyle sağ kanadın biraz hareketlenmesi.
yöneticilerden isteğimde artık bu ersen ve yasinin sivastan defedilmesi...
emin kara 08.11.2009, 19:47 Maçı degerlendirecek birşey görmüyorum herzamanki gibi yenilgi yenilgi yenilgi başka birşey yok bukadar olmaz her maç aynı basit gol yemelerine saçbaş yoluyoruz bukadar .:confused:
havacı_58 08.11.2009, 19:50 sene başında transferlerine en çok sevindiğim 2 adam yasin ve ersen ikiside yaktı bizi.
yasin çakmak sen kötü bi oyuncu değilsin ama sivasta olmadı bu iş tutmadı yani.o yüzden sen ağız tadıyla bırak git.
ersen martin sende artık miyadını doldurmuşun olmuyor sende sivasspora yakışmadın.neyi bekliyorsun sigortanın süresimi dolmadı onumu doldurmaya çalışıyorsun öyle bi niyetin varsa taraftarlar aramızda para toplar kapatırız hesabını merak etme yeterki sen artık sivasspora zarar verme.
yigidomustafa58 08.11.2009, 20:00 malesef kötü gidişat devam ediyor ... :mad::mad::mad:
Böyle rezil bir takımın yaratıcısı olduğu için Bülent Uygun'a,
Böyle rezil bir takımı yaratırken Bülnet hocaya gıkını çıkartamayan Başkana,
Böyle ruhsuzca ve kifayetsizce oynayan futbolcu bozuntularına,
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !
Bu takım kesinlikle 2.lige düşecektir, taraftarlar kendinizi buna alıştırın ...
kaya0758 08.11.2009, 20:17 sevgili yasin çakmak bu yorumları okuyomusun acaba merak ediyorum...........
.............................. .............................. ........................
artık bırak git nolur ya.
hoca sen antremanda bu adamı görmüyormusun.
sivasspordan hiç bir yönetici bu form ları okumuyomu ya.
neden hep yasin çakmak oynatılıyo birisi mantıklı bişey yazsın.
bu takımdan 3-4 ruhsuz karektersiz adamı şutlamadan yerine topçu almadan takımda kötü gidişat devam eder degil muhsin hoca fergusonu koysan fayda etmez
azim yok,hırs yok,inanç yok..nasıl başarı bekleyebilirsiniz.bu futbolcular gerçekten benliklerini kaybetmiş ya da durumun ciddiyetinin farkında değiller.bu takım ya toparlanmalı ya da toparlanmalı..
Değerlendırecek hiç birşey yok bu takımı bu hallere getirenler utansın.
Birtek Erman oynadı diğerleri korkuluk gibi hiç bişey yapmadan durdular.
Bu saatten sonra yapılacak tekşey radikal önlemler alınıp 3 -4 oyuncu kadro dışı bırakılmalı. O forma kutsaldır nasip olmaz herkese !
Bu arada kayseri ile aramızda ki fark Kayseri Topuzu fener e sattı Gökhan emreciksini aldı yani oyuncu satıp oyuncu aldı bizim gibi kazmaları doldurmadı.
Bir cangeleyi tutamadık adam 4 asist yaptı bu kadar olamaz...
Evet her kelimesine katılıyorum. 'O forma kutsaldır her keze nasip olmaz.
Soylenecek birsey kalmadi....................... ............
subasi29 08.11.2009, 22:00 Birde Yasine Sormak Lazim Acaba Ne Diyecek Mac Hakkinda
hayrettin kadro dışı.......
ersen martin kadro dışı.......
yasin kadro dışı.......
üçünüde artık hiçbir maçta istemiyoruz.....
yeter, yeter, yeter.......
üçünün de kovulmasını istiyoruz.....
subasi29 08.11.2009, 22:06 hayrettin kadro dışı.......
ersen martin kadro dışı.......
yasin kadro dışı.......
üçünüde artık hiçbir maçta istemiyoruz.....
yeter, yeter, yeter.......
üçünün de kovulmasını istiyoruz.....
Kovarsak Giderler Birilerinin Basina Bela Olurlar..Bunlari Uyuduya Bindirip Aya Gondermek Lazim Dunyadan Uzak Marsa Yakinn Olsunlar
yıldız58im 08.11.2009, 22:15 eğturul hoca kamanan dışında yabancı oynatmasın. sağlam 5-6 afrikalı öğrencisini devre arası alsın. takıma iyi bir spor hekimi ve pskoljik danışman da alınırsa trabzon ve kayseriyi çatlatır yine herkesi kendimize hayran bırakırız. ne pahasına olursa olsun devre arası mutlak tranfer!!!!!!! sayın başkanımız lütfen!!!!!!
YARALI_AŞIK 08.11.2009, 22:37 Maçta göze çarpanlar ?
En büyük düşmanımızın kayserispor olduğunun birkez daha ortaya çıkması.
fatihtuztas 08.11.2009, 22:58 kamanan,abdurrahman ve kamanan hariç hiçbiri de bi işe yaramaz hepsi de kötüydü hem de ne kötü.
Gol yollarında etkili olmanın farkını yaşadık. Zaten gol krallığında oyuncularının olmasıda bunu gösteriyor. Kayserispor çok rahat bir galibiyet elde etti.
Bizim takıma diyecek birşey yok. İlk yarı bitene kadar inişli çıkışlı maçlarımız olacaktır. İnanıyorum ki bizim sezonumuz ikinci yarı başlıyacak.
galipgelen 08.11.2009, 23:05 Hayrettin'e çok yüklenmeyelim o Sivas'ımızın gururudur. Üzerine çok yük binince kaldıramıyor o kadar.Hatırlayalım 2005'te İlhan Ummak ile sol kanatta ne kadar iyi ikili olmuşlardı. Önünde ve yanındaki ile anlaşırsa Hayrettin süper oynar. Yasin, Petkoviç ve Ersen'in faydadan çok zararları oluyor artık. Taraftar stada bile gelmiyor onları görmemek için.
Ara transferde üç-dört yeni isim lazım evet ama onlar uyum sağlayana kadar sezon biter ve biz bankasyaya düşeriz . Önemli olan doğru 11le çıkmak ve bunda ısrar etmek.
Akın-Abdurrahman-Sedat-Murat-Faruk-İ.Dağaşan-Zita-Kamanan-Erman-Cihan-İbrahim Şahin.Bu 11'e Musa Aydın, Hayrettin,Uğur, Onur ve Ferhat'ı yedek tutacaksın.
Başka türlüsü olmaz. Her maç ayrı 11 olmaz.Petkoviç-Yasin-Ersen- olmaz. Yoksa seneye süper ligde olunmaz.
taç atışından pozisyon veryor ve gol yiyorsak oturp düşünmeye bilre gerek yok. sporcu arkadaşlar böyle bir golü kaç defa yadiniz oynadığınız hangi takmda 3 tane taç atışı golle sonuçlandı...açı değerlendirmye ger ar mı..takımın iskeleti ile oynandı takım mahvoldu. :mad:
üçyıldız58 09.11.2009, 08:05 değerlendirilecek birşey yok başkanın yumruğunu masaya vurması lazım derhal bugün birkaç futbolcuyla yollarımızı ayırması lazım onların bu kulupden yediği ekmeğe bile yazık
geride kalanlar biraz olsun akıllarını başlarına alır o zaman
benim korktuğum trübünlerin yavaş yavaş yönetime homurdanmaya başlaması şayet mecnun başkanın en ufak kalbini kırarsak bu beni çok üzer oda adam sandığı birine güvendi bu hale düştü eminimki kendiside şimdi kahroluyordur
ligden düşsekte başkanımıza helal getirmeyelim bizi batıracakda çıkaracakda başkanımız
mayklayk 09.11.2009, 08:06 bütün dediklerine katılıyorum eksiklerini tamamlıyım bende petkoviç te gitmeli faruk bayar da gitmeli bi saglam kale yada akında yeterli olur acilen defans şart
formen720 09.11.2009, 08:12 yasin,ersen martin, ugur, petkoviç,agbetu,embamba bu arkadaşlar gönderilmeli yerlerine daha kaliteli oyuncular alınmalı muhsin hoca afrikadan canlar yakacak oyuncular getirmeliki eski sivasspor geri gelsin yoksa bu kadroyla direk bank asya ligindeyiz kayseri macında yanlış kadro ile çıkıldı kalede akın, defansda apo,sedat,murat söz.ferhat (faruk) ortasaha erman,sezer,cihan,zita forvet kamanan, ibrahim şahin bu kadro ile çıkılsa kayseriyi yenerdik bence mecnun başkanın hemen el atıp futbolcu arkadaşlarla konuşması lazım gerekirse sıkıştıracak bu takım ne olursa olsun düşmöemesi lazım düşerse dahada çıkmaz bi 39 sene daha sürünürüz
sivaslim58 09.11.2009, 08:40 başta yasin, ersen martin, hayrettin olmak üzere yaşlanmış petkoviç dahil daha bir çok kişi bunları değerlendirmeye bile değmez.bunlar anca kendi paralarını vererek halı sahada top oynarlar
Öncelikle Kayseriyi tebrik ederim.Sivasa gelen ve maçı izleyemeden geri dönen taraftarlarınada geçmiş olsun.Ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim 2 sene önce Sivasa şampiyonluk yolunda başarılar pankartı açanların bu yıl Sivas kümeye diye bağırmalarını tipik Kayseri fırsatçılığına bağlıyorum.
Maça gelince;Maç beklendiği gibi kısır geçmedi Kayseri 9 Biz 13 pozisyona girdik.Maç 2-7,4-4,4-6 bile bitebilirdi.Muhsin Ertuğralın ön liberoda Ferhat sol açıkta Faruk forvette Ersenle başlaması herhalde şapkadan tavşan çıkarırmıyım düşüncesiyle yaptığı bir hamleydi.İşe yaramayacağı daha 5. dakikada belli oldu.Hocaya kızamıyorum enkaz devraldı ama elinde Kamanan gibi etkili bir adam varken bitik Erseni oynatmakta neyin nesi.İkinci yarı hatasından döndü ama bizde bu defans varken (taç atışından 3 gol yedik) galip gelmemiz zaten mucizeydi.Sağolsun bizim defans ve kaleci Ts maçında Ceyhuna,Fb maçında Dos Santosa,Manisa maçında Simpsona,Gençler maçında Kaheye,Gs maçında Kewela bu maçta da Gökhana haftanın golünü attırdı.Sezon başında basbas bağırdık Bilicayı gönderiyorsanız yerine 2 kaliteli stoper alın diye almadılar.Cezasını çekiyoruz.
Şimdi tüm Sivasın ümidi Mehmet Yıldız ve Muhsin Ertuğralın devre arasında getireceği afrikalılara kaldı.Yazıklar olsun taş gibi takımı helva gibi takıma çevirenlere !!!
Maçın en kötüsü kimdi ? Sivasspor takımı
Maçta göze çarpanlar ? Kötü ve Ruhsuz Futbol
Mağlubiyetin Nedeni ? Kötü ve Ruhsuz Futbol
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Kötü ve Ruhsuz Futbol
Taraftar nasıldı ? En büyük Taraftar...Futbolcular Sahtekar.
durmak yok yenilmeye devam paraşütsüz düşüyoruz Allah sonumuzu hayır etsin bülent uygun denen adam s***ı takımın içine gitti
mecnun başkanın masaya vurma zamanı geldi de geçiyor bile
YARALI_AŞIK 09.11.2009, 10:00 durmak yok yenilmeye devam paraşütsüz düşüyoruz Allah sonumuzu hayır etsin bülent uygun denen adam s***ı takımın içine gitti
Nickini deiştir adam sansınlar...
Bide senle uraşmayalım takım kafayı yediriyor zaten...
Maçın en kötüsü kimdi ? Orta saha, defans ve kale.
Maçta göze çarpanlar ? Ruhsuz futbol oynamaya devam ediyor ve çabuk demoralize oluyoruz.
Mağlubiyetin Nedeni ? Evlere şenlik defansımız.
Taraftar nasıldı ? Elinden geleni yapıyorlar.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Gol yemesek, atacağız ve kazanacağız.
Arkadaşlar,
Hepinizi objektif olmaya, akli selim eleştirmeye davet ediyorum..
Bu maçta tek bir sorunumuz vardı, tüm golleri de o sorunumuzdan yedik...
O sorun dışında her maçta olabilecek aksaklıklar vardı o kadar.
Mücadele ettik, gol attık..
O sorun şudur:
Sol kanat, sol kanat, sol kanat.
4 golü de sol kanat akını ile yedik.
Hayrettin her zaman ki gibi maçın en kötüsü idi, o çıktı Ferhat onun yerine oynadı, iki golü onun adam kaçırması ile yedik. Ferhat çok tecrübesiz. Faruk kapasitesiz oyuncu adam sol açık oynuyor bakıyorum hep ortada, Ferhat'a hiç yardım etmiyor.
Ben bu maçta Musa-Abdurahman anlaşmasını izledim. Muhteşemlerdi, Benim çevremde oturanların hepsi de aynı görüşteydiler. Erman bu seneki en iyi oynunu oynadı.
Ben bu maçta Muhsin beyide eleştireceğim.
Sol kanat bence Murat'a emanet edilmeliydi. Onun önünde Erman oynamalıydı.
Erman bu maçta Alex gibi serbest adam olarak oynadı.
İkinci yarı değişiklikleri bence anlamsızdı.
Hayrettin, Ferhat ve Faruk çıkmalı yerlerine Kamanan, Murat ve Kadir oynamalıydı.
Kamanan-Ersen ikilisi mutlaka denenmeli.
Bu ikiliye soldan Erman, sağdan Musa desteği ile çok gol atarız.
Transfer yapılacaksa tüm kontenjanlar sol taraf için kullanılmalıdır...
Bir yorum daha ekleyeceğim..
Kolay gol yiyoruz, ne yaparsak yapalım kolay gol yiyoruz. Ara transfer dönemine kadar da bu çözülecek gibi durmuyor...
O halde neden maçlara tek forvet ve 6-7 defans oyuncusu ile çıkıyoruz anlamıyorum.
Madem kolay gol yiyoruz o zaman bizde gol atmaya yönelik planlarla sahaya çıkalım. Mesela çift forvet ve hücuma dönük iki orta saha oyuncusu ile.
İbrahim Dağaşan'ı artık defansa yardım etsin diye kullanmaktan vazgeçip, orta ileri de denenmelidir diye düşünüyorum.
Muhsin bey bu açmazını görmelidir.
ercan58.a 09.11.2009, 12:50 vah sivassporum vah vahhhhhhhhhhhh
berbat futbol oynadik. yaziklar olsun
yönetim işin ciddiyetinin farkında değil galiba...
hayrettine 100 milyar ceza versen daha mı iyi olacak,
ersen martine 500 milyar ceza versen gol mü atacak,
yasine ceza versen defans mı yapacak....
hayrettini kayseri maçında tekrar tekrar izleyin, rakip geliyor bizim hayrettin götünü dönüyor, adam basıyor çalımı, sonrası malum, ulan hiç mi futbol bilgin yok senin, kapasiten bu kadar mı, topa basacağın yerde, adamın ayağına dalacağın yerde kıçını dönüyorsun, bu kadar mısınız be.... sol kanat resmen otoban oldu...
yasin desen varlığı yokluğu belli değil, adam emek vermiyor, savaşmıyor, sedatın yarısı kadar yüreği olsun, bu hallere düşmezdik...
ersen derseniz bu adamın tek bir maç faydası olmadı takıma hoca da yönetim de hala bu adama şans veriyor, ulan küme düşürecek bu sığırlar bizi, siz hala neyin peşindesiniz...
ceza meza istemiyoruz arkadaş, bu üç futbolcu bu kulübün kapısından bir kez daha girmemeli, adım atmamalı...
süresiz kadro dışı bırakılmalı bunlar, veya sözleşmeleri feshedilmeli....
bakın diğer futbolcuların da moral motivasyonunu bozuyorlar, hiç olmadık anda bu öküzlerden birisi sayesinde gol yiyoruz, sonra diğer garibanlar uğraşsınlarda çıkarsınlar....
yazık ya..... abdurrahmanın, sedatın, musanın, kamananın, ibrahim dağaşanın emeklerine yazık... gollerden sonra bu yiğitlerin yüz ifadesi, o çaresizlik görüntüleri beni kahrediyor, üzülüyorum, bu takım için gerçekten savaşanların yaşadığı çersizliğe üzülüyorum, arkadaşlarının emeklerine ihanet edenlere üzülüyorum
vallahi yazık billahi yazık....
ligde kalma adına son çaremiz son işimiz belli....
bir, hayrettin, ersen, yasin... üçü de kovulmalı....
iki, ilk yarıda en az 15 puana ulaşmalıyız....
üç, ligde kalmak istiyorsan evinde puan kaybetmeyeceksin arkadaş, iki hafta sonra oynayacağımız bjk maçı buna dahil....
dört, deplasmanlarda ölümüne savunma yapıp, bir puan koparmanın peşinde olacaksın...
beş, devre arasında paraya kıyıp, borca girip, çok ama çok sağlam iki defans, bir orta saha, bir de forvet alacaksın....
altı ve son görev taraftara... bülent denen yaratığa sonsuz güvenerek, takımı katlettirerek hayatının hatasını yapan yönetime sonuna kadar destek olacaksın... başka çıkar yol yok... yönetim de yukarıda saydığımız önlemleri alacak...
faziletsubasii 10.11.2009, 12:03 gayet zorlu bir maçtı ama sivasporun bir an önce kendine gelmesi lazım yediği goller çok basitti çünkü ikinci yarıda acilen bişeyler yapılmalı ve takım toparlanmalı
subasi29 11.11.2009, 19:44 gayet zorlu bir maçtı ama sivasporun bir an önce kendine gelmesi lazım yediği goller çok basitti çünkü ikinci yarıda acilen bişeyler yapılmalı ve takım toparlanmalı
Haytttt Sende Kimsin?Nerelisin Hemso? Soyadin Benimki ile Ayni :D
yaralı yiğido 17.11.2009, 21:11 sivas bence petkoviç ve kadiri gönderse :mad: gol sorununu çözer
|