Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğral : Biz Kendimizi Yendik

SivasSpor.Com
08.11.2009, 18:38
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.muhsinhoca.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ;Kayserispor kusura bakmasın ama bugün bizi onlar yenmedi, biz kendimizi yendi dedi..

Muhsin Ertuğral, maçın ardından yaptığı açıklamada, uzun zamandır böyle bir futbol izlemediğini belirterek, ''Taçtan 3 tane gol yedik. Zannediyorum Sivas'ın amatör takımları bile bu hataları yapmaz'' diye konuştu.

İkinci yarıda istekli oynadıklarını ifade eden Ertuğral, şöyle devam etti:

''İleri uç organize olmayı başarırken defansif anlayışımız inanılmaz kötüydü. Artık ağlamak geliyor içimden. Diyecek hiçbir şey yok. Herhalde bugün 3-4 maçlık gol pozisyonu yakaladık. İnanılmaz gol şansları kaçırdık. Taçtan 3 tane gol yiyorsak o zaman biraz oturup düşünmemiz gerekiyor.''

Ertuğral, maçın bitiş düdüğünün ardından Sivassporlu taraftarlarla futbolcuları arasında yaşanan gerginlikle ilgili soru üzerine, şunları kaydetti:

''Benim futbolcularımın bu olayda bu kadar sinirlenmelerine bir anlam veremiyorum. O insanlar da buraya geliyor ve burada deşarj oluyor. Ben de kulak misafiri oldum, o kadar ağır konuşulmadı. Bu, dünyanın her tarafında olan birşey. Biraz duygusal yaklaşılıyor. Her zaman söylediğim gibi duygusallık Türk futbolundan biraz daha inmezse hepimiz sorun yaşayacağız. Başarılı olmak istiyorsak biraz bu duygusallığı kenara atıp, işimize bakıp profesyonel olmak zorundayız.''

Sivassporlu futbolcu Musa Aydın ise ligin ilk yarısında toplayabilecekleri en fazla puanı toplayarak, ikinci yarıda farklı bir Sivasspor olacaklarına inandığını söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise 'Sivasspor daha iyi yerleri hak ediyor' diye konuştu.

Besyo_cu
08.11.2009, 18:42
Şu açıklamanın güzelliğine bakarmısınız. Sadece Sivas değil Türk Futbolunun Muhsin Ertugral'dan öğreneceği çok şey var.

Hocamızın dediği gibi 2. yarıya kadar ne kadar puan alırsak kar. 2. yarı takviyeler ile cok farklı bir Sivasspor olacaktır.

Muhsin Hocaya gerekli sabrı gösterirsek Sivasspor gelecekte çok büyük başarılar yakalayacaktır.

Böyle bir hoca Sivas'a bir daha gelmez...

rallicifurkan
08.11.2009, 18:43
güzel bir teknik adam dayanmamız lazım bu teknik adama 2.yarı düzeltse düzeltse muhsin hoca düzeltir.

sivasli215
08.11.2009, 18:46
hocam senin suçun yok
sana da güneniyoruz ayrıca
bülent utgun gibi abuk subukta konuşmuyorsun
ama bu takım, bu kazmalar topluluğu senin yüzünü güldürmeyecekler gibi! devre arası şu takımın hepsini gönderip paf takımını sana versinler inanki sen o takımı şaha kaldırırsın ama bu heriflerle işin zor
Allah yardımcın olsun...

efendigardaş
08.11.2009, 18:46
BIKTIK ARTIK ERSEN MARTİN VE YASİN BU TAKIMDA OYNAYAMAZ KAMANANLA BAŞLASAK SONUÇ BU OLMAZDI...***:)

sivasli215
08.11.2009, 18:47
hocam senin suçun yok
sana da güveniyoruz ayrıca
bülent uygun gibi abuk subukta konuşmuyorsun
ama bu takım, bu kazmalar topluluğu senin yüzünü güldürmeyecekler gibi! devre arası şu takımın hepsini gönderip paf takımını sana versinler inanki sen o takımı şaha kaldırırsın ama bu heriflerle işin zor
Allah yardımcın olsun...

ready
08.11.2009, 18:50
hoca ne yapsın ruhsuz topçular oynamıyorsa hoca mı çıkıp oynasın bülonun kazıkları bunlar aldı malları sonra da defolup gitti

DeathRow
08.11.2009, 18:52
adamın sucu yokki adam nedsin

dedebali58
08.11.2009, 18:55
başkan ve hoca ile birlikte taraftarın birlik olup bu devreyi atlatmamız lazım düşme adayı başka takımlarda var yeterki biz birbirimize düşmeyelim:rolleyes:

RK sTyLa 58
08.11.2009, 19:00
nasil muhsin ertugralin sucu yok arkadaslar yapmayin etmeyinn ya
KAMANAN i disarda birakiyor ZITA son 10-20 dakka giriyor CIHAN YILMAZ hic oynamiyorr YASIN CAKMAK hala oynatioyr murat i oynatcana TOP tutabilcek oyuncular hepsi disardaaa pes bu maci alabilirdiik dikkatli kadro kursa

sewaz58
08.11.2009, 19:00
Açıklamaların bile seni tarif etmeye yetiyor.. Bu şekilde devre arasına kadar form tutacağımıza benzemiyor fakat senin bu takımı toplayabileceğine inanıyorum hocam ...

DeathRow
08.11.2009, 19:01
KAMANAN i disarda birakiyor ZITA son 10-20 dakka giriyor CIHAN YILMAZ hic oynamiyorr YASIN CAKMAK hala oynatioyr murat i oynatcana TOP tutabilcek oyuncular hepsi disardaaa pes bu maci alabilirdiik dikkatli kadro kursa

haklısın ama adam belkı takımnı oturtmaya calıyodur bunu bilemeyizki

kadirakin58
08.11.2009, 19:05
Muhsin hocam, sana güveniyoruz. Onur'unla sahip çıkıyorsun takımıza, Bülent Uygun gibi haftalarca bekleyip ilk galibiyetle takımı bırakıp gidecek şovanist ve yüksek egolu bir karakterin yok. Türk futbolunun senden öğrenecek çok şeyi var. İnşallah bu takımı ligde tutacaksın. Bir sonraki sene ise fırtına gibi bir sivasspor seyredicez.

Ben en çok Mecnun başkanımız için üzülüyorum. Bu takımı bu halde görmek istemezdi. Ama ne yazık ki şovanist Bülent Uygun başkanımızı da kandırdı. Başkanımız kendi ağzıyla söylüyor bari Tum gitmesin diye ısrar ettim ama Bülent Uygun göndermemizi istedi diyor. Al bak işte Bülent Uygun. Bir takımdan Sylla, Diallo, Balili, Tum ve Bilica gibi en az 4'ü her maçta sahaya çıkan oyuncuları aynı anda gönderirsen takım işte bu hale gelir. Bugün Manchester United bile 5 oyuncusunu aynı anda gönderip yerine dünyanın en iyi 5 oyuncusunu alsa, onlar bile düzen bozulunca bir süre tökezler.

Sen ne sandın da kendini Bülent Uygun, yüksek egonla yapboz gibi harcadın güzelim takımı. Sen kimsin ki yazık ettin ve üzdün şu takıma sevdalı yüzbinlerce taraftarı. İşin en kötüsü de final şovunu da yaptın ve ilk galibiyetinle terk ettin. Yemin ediyorum 17 maç üstüste yenilseydin ve birinci devre biterken "olmadı" diyip yenildiğimiz maçın arkasından istifa etseydin, istifandan sonra stadtan evine kadar omzumuzda taşırdık seni.

Bu taraftar senin ne şovanist ve ne kadar yüksek egolu olduğunu hiçbir zaman unutmayacak Bülent Uygun.

Senin de yolun açık olsun ve Allah yardımcın olsun Muhsin Hocam. Bu taraftar galibiyetler görmeyi çok fazla hak ediyor, ve sana çok güveniyor.

Metal Gear
08.11.2009, 19:07
Muhsin Hoca'ya gücenimiz tam,maç hakkında dedikleri de tamamen doğru,gollerin hepsini biz attık.
Ancak maça başladığı 11 tamamen yanlıştı.Cihan,Kamanan,Sözgelm ez,Zita olmalıydı 11'de..Hayrettin futbol fukarası olmuş iyice,Ersen elinden başka bir yeri çalıştırmıyor,Yasin'se 10 dönüm bostan hesabı.tebrikler!

sivasli215
08.11.2009, 19:07

inanki onları oynatmyı çok istemiyordur muhsin hoca ama mecnun beyin kesinlikle talimatı veya müdahalesi vardır diye düşünüyorum
ne de olsa bülent uygunla birlikte aldılar o kazmaları ve hal inat ediyor!

adam da devraldığı takımda onları ilk 11 de görünce kesmekte zorlandı!
ama artık o da hayrettinin yasinin ersenin uğurun futbolcu olmadığını anlamıştır.
devre arası takımın yarıdan çoğu değişmeli
yoksa bankasya sandığımızdan çok yakın gözüküyo :(

adalı harun
08.11.2009, 19:12
hocam alah aşkına bu takımda ersenin yasinin hayrettinin ne işi var bu insan lar bülenti yedi sişzide yerler ne oynuyorlar niye sezerle başlamıyoruz kamanan yok ibraim sahini kesermi ersen lütfen bu 3 topçunun ne işi var bunların yerine sıradan gençleri koy sizi utandırmazlar diyarbakıra yabancı geliyorda bülent bey sivasa topçu getirememiş sevsinler seni inadına sivas inadına yiğidoooooo

KaanK
08.11.2009, 19:15
hocam bırak Allah aşkına..bu adamlar seninle antrenman yapıyor (savunmadakiler ) ..antrenmanda yasinin yetersizliğini görmuyor musun..onu oynatıp hem hedef haline getiriyorsun hem de maç kaybediyoruz..keza hayrettin öyle..bunlar antrenmanda sanırım beş yıldızlı oynuyorlar ama maça çıkınca basiretleri bağlanıyor hoca da anlamıyor ...bırakın..kendi evinizde kazanmak zorundasınız , tek forvet oynuyorsunuz yetmez gibi kamanan yerine ersen tercih ediliyor...Allah bu takım taraftarına yardım etsin..en çok rekabet ettiği takımlardan birine bizi tüm türkiyenin gözü önünde rezil olmak, densiz GAYseri taraftarından sahanda küfür yemek sonra da hem rezalet oynayıp hem de taraftara sataşan futbolcunu seyretmek çok zor...adamlarda bir makukula var ki ilk geldiğinde inanamadım nasıl aldılar bu adamı diye..izleyip imrenmemek elde değil.cangele ülkenin belki de en pislik oyuncusu ama sahada canla başla oynuyor..bizde ise özellikle abdurrahman bir de erman, hadi bi de kamanan olsun gerisi fasa fiso...Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim

mnt3
08.11.2009, 19:15
ligin ilk yarısında ne kadar puan toplayabilirsek kardır,bu takık devre arasını iyi değerlendirerek ligde kalacaktır.muhsin ertuğral hocamıza güveniyorum,uzun vadede sivassporumuza çok başarılar yaşatacak bence.

stain
08.11.2009, 19:16
Şu açıklamanın güzelliğine bakarmısınız. Sadece Sivas değil Türk Futbolunun Muhsin Ertugral'dan öğreneceği çok şey var.

Hocamızın dediği gibi 2. yarıya kadar ne kadar puan alırsak kar. 2. yarı takviyeler ile cok farklı bir Sivasspor olacaktır.

Muhsin Hocaya gerekli sabrı gösterirsek Sivasspor gelecekte çok büüyk başarılar yakalayacaktır.

Böyle bir hoca Sivas'a bir daha gelmez...

hocam tek umudumuz sensin..............

stain
08.11.2009, 19:17
bakın arkadaşlar laf olsun diye yazmıyoruz,

1) ersen martin,

2) hayrettin,

3) yasin,

bu takımdan kovulmalı, bakın kadro dışı demiyorum, kovulmalı...... durum bu kadar ciddi....

diğer canla başla oynayan futbolcuların da emeklerini, hırslarını, isteklerini törpülüyor bu dengesizler...

bakın bugün sahada sedatın, abdurrahmanın, musanın, kamananın, ermanın, ibrahimin gayretini, birşeyler yapma isteğini gördüm, yeminle söylüyorum duygulandım, bu takımı zirveye çıkaranlar, hala yüreklerini koruyor ancak ersen-hayrettin-yasin üçlüsü bütün herkesin ağzına ..çıyor....

artık bu adamlar gitsin.... yeter be...

izmirliyigido
08.11.2009, 19:23
Bu takımın toparlanması için Yasin ve Ersen bir daha oynamamalı, Hayrettin ve Petkoviç dinlendirilmeli, Sedat ise ciddi şekilde uyarılmalı. Musa'ya da ihtar verilmeli. Yoksa daha çokkk böyle hüsran yaşarız.

Yasin'in yerine Murat Ersen'in yerinede Kamanan-İbrahim Şahin oynamalı.

Hocaya da müsamaha gösterilmeli sezon sonuna kadar destek verilmeli. Biz bu hocayla çok güzel şeyler yaparız.

AYK

noname87
08.11.2009, 19:23
bakın arkadaşlar laf olsun diye yazmıyoruz,

1) ersen martin,

2) hayrettin,

3) yasin,

bu takımdan kovulmalı, bakın kadro dışı demiyorum, kovulmalı...... durum bu kadar ciddi....

diğer canla başla oynayan futbolcuların da emeklerini, hırslarını, isteklerini törpülüyor bu dengesizler...

bakın bugün sahada sedatın, abdurrahmanın, musanın, kamananın, ermanın, ibrahimin gayretini, birşeyler yapma isteğini gördüm, yeminle söylüyorum duygulandım, bu takımı zirveye çıkaranlar, hala yüreklerini koruyor ancak ersen-hayrettin-yasin üçlüsü bütün herkesin ağzına ..çıyor....

artık bu adamlar gitsin.... yeter be...

herkes aynı düşünüyor ama ben hayrettinin kalmasından yanayım sivasın yetiştirtiği ender oyunculardan biri aklına toplasın yeter ama ersenle yasinden bize hayır gelmez para kazanmaya geldikleri çok belli faruku da hangi akla hizmet transfer ettiler anlamadım bugün taktik fena değildi ama oyuncu seçimleri çok kötüydü faruk hayrettin ferhat bikmaz hepsi aynı mevkinin oyuncuları ibrahim şahin formda ama yok kamanan yeteneği belli zita desen öyle cihan da bu adamlar yedek beklemez oynar 11 oynar onlar oynasa da kazanmazdık defans çok kötü en az 3 oyuncu alınması lazım sadece defansa

adres58
08.11.2009, 19:29
Artık bazı arkadaşlarımızın Sayın Bülent Uygun'un bize yaptığı o güzelliği görüp artık neler olduğunu defansımızın ne kadar perişan olduğunu organize olamayan futbolcuları kulübe tıktığını ve canım Tum'u Sylla yı Dialloyu (bu hafta harikalar yarattılar) neden gönderdiğini anlamışlardır. Allahdan Hocamız çok iyi ama ne yaparsın hoca ne yapsın adam üzüntüsünden ağlamak istiyorum diyede beyanat vermiş. Yazık oluyor. Artık İşimiz çok zor hemde çok zor. Tek umudum Hocamızın 2. devre yapacağı zihinsel ve mantıksal transferlere kaldı. Açık ara küme düşüyoruz. Toplum içine çıkamaz hale geldik. Üstüne üstlük birde dost kardeş dediğimiz takımlar bize lafzen hakaret etmeye başladılar. Demekki hiçbir dostluk yürekden değilmiş. Sedat bitmiş Yasin fiyasko Kalecimizin miadı doldu herşey çok kötü gidiyor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim...

subasi29
08.11.2009, 19:30
Hocamizin Aciklamalari Cok Dogru....Ozellikle Spikerin Eskiye Donuk Aciklama Yapmasini istedi Hocamiz Eskiyi Kapatalim Seklinde Bir Aciklama Yapti....

yener_sahin
08.11.2009, 19:36
Yasin olacak futbolcu bozmasına sesleniyorum.Taraftara diklenip erkeklik yapacağına oyununu oyna.Sedat'ı da çok severdim ama maçtan sonra yasini ne demeye koruyorsun.Bırak taraftara saldırsın,bırak stadda erkekliğini yapsın.Bırakın normal zamanda iddaa bayilerinde gezsin dursun.

EN BÜYÜK TARAFTAR...

velibircan
08.11.2009, 19:38
Her Kötü Sonucun Ardından Tüm Suç Benim Açıklamaları Yerine işin Gerçeği Doğrusu Neyse Onu Söyliyen Bir Hoca'nın Sivassporumuzun Başında Olması Beni Umutlandırıyor...

Muhsin Hoca Buraya Ateş'den Gömlek Giyerek Nasıl Bir Sivassporun Başına Geldiğini Hepimiz Çok İyi Biliyoruz....

Devre Arasına Kadar Aldığımız HEr Puan bizim İçin Kar'dır...

2.Dönem Takımımızın İstenileni Vereceğinden Çok Umutluyum...

Allah Yardımcımız Olsun

kaya0758
08.11.2009, 19:59
ya bu bülent uyguna defalarca yazdın kiişsel wep adresinede yazdım bu yasini fener bize çaktı. yasin amatör küme topçusu diye.onu oynatırsan hata yaparsın diye.bak oynattı kovuldu. sayın muhsin hoca yasini oynatma muratı oynat veyahut onuru oynat o mevkide yahu sivassporun bu yıl yediği bütün golerde yasin hatalı.hoca anla bunu.antremanlardadamı görmüyosun bu kazmayı.bu amatör küme topçusunu.bak 3.ligi bırak amatör küme kapasitesi bile yok bu adamda

yigidomustafa58
08.11.2009, 20:02
bu takıma takviye farz oldu farz...

eyuphulagu
08.11.2009, 20:08
Hoca kusura bakmasın ama suçu sadece oyunculara atmasını doğru bulmoyorum.2.olarak maça başladığı 11 çok yanlış bie 11 di..Abdurrahman,Ferhat,Faruk, hatta Ersan uzun zamandır ilk defa ilk 11 de oynadı...Hoca Faruk'u bu kadar kısa sürede ne çabuk tanıdı ki ilk 11 de oynattı..İlk yarı Ferhat'ı orta sahanın ortasında oyun kurucu gibi oynatmakla ne yapmak istedi acaba...Şapkadan tavşan mı çıkarmak istiyor..Allah Aşkına bu Kamanan bilhassa iç saha maçlarında niye ilk 11 de oynatılmaz kimse anlamıyor...2. yarı oyuna giren Sezer takıma ne gibi katkı yaptı acaba...Sezer'i sahada gören var mı ...Geçen senenin yıldızı İ.Dağaşan bu sene çok formsuz;bir türlü düzelemedi...Hocam sen takımı ne zaman tanıyacaksın hepimiz merak ediyoruz;inşallah bir deha bu kadar abuk subuk kadro sahaya sürmezsin...Zaman geçiyor hocam oturt artık şu takımı;oyuncu deneyeceksen devre arasında yapılacak hazırlık maçlarında dene Kayseri maçında daha önce belki antermanda bile aynı takaımda oynanmamış 4-5 oyuncuyu bugün ilk 11 de oynatman çok yanlıştı hocam..Son olarak Kamanan'ın bilhassa iç sahada bu takımın gol atan oyuncusu;artık KAMANAN'I KESME HOCAM..Bundan sonra kesersen ileride de kendi bindiğin dalı kesmiş olursun...Umarım hoca içimizden geçenleri duyar duyar da takımla bir daha bu şekilde oynamaz....

cılgınsivas58
08.11.2009, 20:14
nolacak bu sivasın hali ya biz başka hangi takımları yenecez çok merak ediyom ilk yarıda 10 puanla kalmayında naparsanız yapın 10 puanda ankara galibiyeti

Kokomo
08.11.2009, 20:16
Böyle rezil bir takımın yaratıcısı olduğu için Bülent Uygun'a,
Böyle rezil bir takımı yaratırken Bülent hocaya gıkını çıkartamayan Başkana,
Böyle ruhsuzca ve kifayetsizce oynayan futbolcu bozuntularına,
Kurdugu ve oynattığı sisteme kargaların bile güldüğü Muhsin Hocaya,
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !

Bu takım kesinlikle 2.lige düşecektir, taraftarlar kendinizi buna alıştırın ...

58_babacan_58
08.11.2009, 20:25
GOL YEME SORUNUNU ÇÖZERSEK BU TAKIMA BEN GÜVENİYORUM ÇOK İYİ YERLERE GELECEĞİMİZDEN EMİNİM.....

emin kara
08.11.2009, 20:29
Bülent hocada aynı 11 .le çıkardı degişik birşey yok degişiklik sadece acıklamalarda oysa degişiklik oyunda olmasını bekliyoruz hocaya güvenmekten başka çaremiz yok takımımıza Allah bundan sonra yenilgi vermesin diyorum artık kaybetmekten bıktık

onur_sivas
08.11.2009, 20:39
hocam siz bu takımı tanıyıncaya kadar iş işten geçecek..G.Antep maçını alan cihanla ibrahim şahin nerdeler?sezerle zita yedek oynatılırmı?her hafta değişik kadro olmazzz..biz içerdeki maçarı almak zorundayızz.bize fener bjk yada 6S dan alınan yada alınacak puanlar kurtarmaz biz rakiplerimi yenmek zorundayız..ideal 11 şu=Petkoviç-Abdurrahman-murat-sedat-faruk-ibrahim dağaşan-sezer-zita-musa-ibrahim şahin-kamanan(erman)..bir deneyin bakalım nasıl takım olacak..amatör ruhlu yasin hayrettin bu takıma zarar verir ancak kusura bakmayın duygusal düşünülecek zaman değildir..

Turan 59
08.11.2009, 20:42
Muhsin hocam,biz sana güveniyoruz.Bu takım lig'de kalacak.

Ezgi
08.11.2009, 20:50
takım çöküş içerisindeyken sayın Ertuğral göreve geldi.aynı zamanda da büyük bir sorumluluk üstlendi.zaman tanınmalı..

Borte Tarkan
08.11.2009, 20:53

Bülent Hoca ve Muhsin Başkan hakkında çok yanlış düşünüyorsun.Bülent Hocayı kimi hatalarından eleştirebilirsin ama klübümüze yıllardır-2.ligden beri(menajerlik dönemini de say) hizmet vermiş,sivaslının canı ciğeri olmuştur.Muhsin Başkan ise,bu takımda benim tek güvendiğim,kaledir.

konartr58
08.11.2009, 21:00
düşmüş olduğumuz koşullarda sayın ertuğral sivasspor için şanstır.bunu unutmayalım.
bülent uygun sivassporu labaratuvar gibi kullandı bozdu gitti.yüreği varsa sonuna kadar dursa idi ya.
mecnun başkan bülentin artık üstüne örtünmesin.bülent satılan futbolculardan ve alınan futbolculardan ne kadar para aldı onu açıklamasını bekliyorum.yoksa o da bu durumdan sorumlu olarak görülür.
ALLAHIM SİVASSPORLU TARAFTARLARA VE BU DEĞERLİ HOCAYA DEVRE ARASINA KADAR DAYANMA GÜCÜ VE SABIR VER.
bÜLENT UYGUN'UNDA GÖRDÜĞÜ GÖRECEĞİ GÜN SİVASTA GÖRDÜĞÜ GÜZELLİKLER OLUR.HEP O GÜNLERİ ARAR OLUR İNŞALLAH

sevda58
08.11.2009, 21:14
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ;Kayserispor kusura bakmasın ama bugün bizi onlar yenmedi, biz kendimizi yendi dedi..

İkinci yarıda istekli oynadıklarını ifade eden Ertuğral, şöyle devam etti:

''İleri uç organize olmayı başarırken defansif anlayışımız inanılmaz kötüydü. Artık ağlamak geliyor içimden. Diyecek hiçbir şey yok. Herhalde bugün 3-4 maçlık gol pozisyonu yakaladık. İnanılmaz gol şansları kaçırdık. Taçtan 3 tane gol yiyorsak o zaman biraz oturup düşünmemiz gerekiyor.''

Ertuğral, maçın bitiş düdüğünün ardından Sivassporlu taraftarlarla futbolcuları arasında yaşanan gerginlikle ilgili soru üzerine, şunları kaydetti:

''Benim futbolcularımın bu olayda bu kadar sinirlenmelerine bir anlam veremiyorum. O insanlar da buraya geliyor ve burada deşarj oluyor. Ben de kulak misafiri oldum, o kadar ağır konuşulmadı

[B]Genel olarak iyi oynadik, ama bazi hatalarimiz bize kotu maal oldu..

Muhsin hocamizin bunde hicbir sucu yok, ben Muhsin hocamiza guveniyorum,

en cokta taraftar hakkinda yaptigi aciklamayi begendim, en sonunda bizi anlayan cikti,

bence hocamiz cok duygusal bir insan...

basel58
08.11.2009, 21:20
BIKTIK ARTIK ERSEN MARTİN VE YASİN BU TAKIMDA OYNAYAMAZ KAMANANLA BAŞLASAK SONUÇ BU OLMAZDI...***:)

katiliyorum ve herzaman söylüyorum hocam lütfen su ersen martini gönder paffffffff takimla ciksin antremanlara a takima almaaaaa :mad::mad: hic bir faydasiii yokkk

oquzh4n58
08.11.2009, 21:41
Hocam Tek su Dusuncenız Hosuma Gıttı Bu takımın amotor takımdan farkı olmadı Gıdıyoruz yenılıyorz gelıyoruz bıktık amaan bızden bu kadar gıdıp bagrıyoz bn ustume dusenı yaptm sızın yapcanz yok paf takım cıksa bunlardn ıyı olur

gül5858
08.11.2009, 21:48
Açıklamalar iyi yorumlar iyi ama biz iyi değiliz gerçekten üzgünüm artık bu kadar üzülmamiştim o kadar kötü günler geçirdiki Sivasspor ama bu hepsinin tuzu biberi oldu.
Keşke keşke bu maçı alabilseydik.

kanımaksa58
08.11.2009, 21:49
musin hoca geldiinde bi yazi yazmistim yazdigimda belli tarihide herseyin hayirlisi diyorum bekliyip görecegiz bakalimm

stain
08.11.2009, 21:59
Muhsin hocam, sana güveniyoruz. Onur'unla sahip çıkıyorsun takımıza, Bülent Uygun gibi haftalarca bekleyip ilk galibiyetle takımı bırakıp gidecek şovanist ve yüksek egolu bir karakterin yok. Türk futbolunun senden öğrenecek çok şeyi var. İnşallah bu takımı ligde tutacaksın. Bir sonraki sene ise fırtına gibi bir sivasspor seyredicez.

Ben en çok Mecnun başkanımız için üzülüyorum. Bu takımı bu halde görmek istemezdi. Ama ne yazık ki şovanist Bülent Uygun başkanımızı da kandırdı. Başkanımız kendi ağzıyla söylüyor bari Tum gitmesin diye ısrar ettim ama Bülent Uygun göndermemizi istedi diyor. Al bak işte Bülent Uygun. Bir takımdan Sylla, Diallo, Balili, Tum ve Bilica gibi en az 4'ü her maçta sahaya çıkan oyuncuları aynı anda gönderirsen takım işte bu hale gelir. Bugün Manchester United bile 5 oyuncusunu aynı anda gönderip yerine dünyanın en iyi 5 oyuncusunu alsa, onlar bile düzen bozulunca bir süre tökezler.

Sen ne sandın da kendini Bülent Uygun, yüksek egonla yapboz gibi harcadın güzelim takımı. Sen kimsin ki yazık ettin ve üzdün şu takıma sevdalı yüzbinlerce taraftarı. İşin en kötüsü de final şovunu da yaptın ve ilk galibiyetinle terk ettin. Yemin ediyorum 17 maç üstüste yenilseydin ve birinci devre biterken "olmadı" diyip yenildiğimiz maçın arkasından istifa etseydin, istifandan sonra stadtan evine kadar omzumuzda taşırdık seni.

Bu taraftar senin ne şovanist ve ne kadar yüksek egolu olduğunu hiçbir zaman unutmayacak Bülent Uygun.

Senin de yolun açık olsun ve Allah yardımcın olsun Muhsin Hocam. Bu taraftar galibiyetler görmeyi çok fazla hak ediyor, ve sana çok güveniyor.

harika bir yazı, harika bir özet....

yaşadığımız acı dolu dört-beş ayın kısa bir filmi...

subasi29
08.11.2009, 22:02
kelimlerin kifayetsiz kaldigi bir macti.....

stain
08.11.2009, 22:10
Allah bülent uygunun belasını versin sürüm sürüm süründürsün....

ama gel gör ki beddualar bizi kurtarmıyor, muhsin hocanın işi çok zor...

önümüzdeki iki hafta takımı kampa almalı, bir bjk galibiyeti geleceğimizi kurtarır...

iki hafta bu takımla hoca gece gündüz birlikte olmalı, birşeyler yapmalı....

tabii hayrettin, ersen ve yasini kovarak bu işe başlamalı, bu adamları artık kampa mampa almamalı....

merkez_emre
08.11.2009, 22:14
[QUOTE=stain;580771]Allah bülent uygunun belasını versin sürüm sürüm süründürsün....

QUOTE]

Agır ol molla desınler rüyanda gorsen super lıgde anadolu kulubu olarak en fazla galıbıyet alacak takım olup bır anadolu sehrınde ılkkez samp. ligi macı seyretecek olsan inanırmıydın rüyana....bugunku durumumuzun baslıca sebeblerınden bırısı bulent hocadır amaaaa bu kımseye ona lanet okuma hakkı vermez...

furky.b
08.11.2009, 22:15
Hocam Gercekleri Gormussun Anlatmissin Guzelde,
Yasin Ve Petkovicin Her Macta Bireysel Hata Yapmasi Ve Goller Yememizi Gormiyormusun Hocam ?

Yasin Ve Petkovicin Bu Saatden Sonra Yeri Olmamali Sivassporda !

emin kara
08.11.2009, 22:16
Artık yenilgiye tahamülümüz kalmadı taraftar olarak bukadar kötü oyunu hak edecek ne yaptık

sucumuz bu takımı sevmekmi bize bukadar acı veriyorsunuz galibiyete hasret kaldık yedigimiz gollerden cinnet geciriyoruz Allah.tan Ankara küme düştüşde gelecek maçdan 3,puan alacagız yoksa onada yenilirdik

yıldız58im
08.11.2009, 22:22
en iyi hoca bizde inşallah bu hafta son kez üzüldüğümüzü düsünüyorum. ankara maçı 3 puan bizi piskolojik olarak da toparlayacak. herkes aldı beleş 3 puanı sıra bizde. birde şu yenildiğimiz maçların rovanşını ve türkiye kupasını alınca...

galipgelen
08.11.2009, 22:23
Önce iyilere bakalm.
Erman :Kendine geldi, sol açık değil forvet arkası onun yeri.Böyle yürekten oynarsa ilk 11'in değişmezi , taraftarın sevgilisi ve takımın geleceği olur.
Kamanan :İyiydi ama tam randımanı için yanında Mehmet Yıldız tarzı bir savaşçı gerekiyor.
Abdurrahman :2. yarı çok iyiydi, oynayarak kendini buldu. İlk 11'in değişmezi.
İbrahim Dağaşan:Rakibi kovalayıp takımın yükünü taşıyor.
Sedat: Sakin ve aklıyla oynarsa çok faydalı.
Maçın kötüleri:
Muhsin Hoca: Yanlış 11 le başladı. Takımın 11ini her hafta değiştiriyor.İstikrar olmalı. Mesela Akın,Abdurrahman,Sedat, Murat (Onur), Hayrettin(Faruk), İ.Dağaşan, Zita, Kamanan, Cihan(Musa) ,Erman,İ.Şahin.
Yasin , Petkoviç ve Ersen artık oynatılmamalı.
Hayrettinle Faruk sol bekte değişmeli olarak oynatılmalı, çok yıprandı.
Zita: Ne oynadığı belli değil. Uyum sağlayamadı.
Velhasıl devre arası oyunun iki yönünü de oynayabilen bir orta saha oyuncusu , bir kaleci ,Ersenin yerine bir yırtıcı forvetle , Yasin'in yerine bir defans oyuncusu acilen gerekiyor. Zaten aldığımız mağlubiyetler de bunu bas bas bağırıyor.Bir daha böyle yenilgi almamak dileğiyle.

FANATIK YIGIDO
08.11.2009, 22:34
hocam soylediklerine yuzdeyuz katiliyorum ama yedek kulubesindeki yedek futbolculara bakiyorumda ilk onbirde cikan oyuncularin cogundan daha iyiler neden sondakkalara sakliyosun anlamiyorum

bortecine
08.11.2009, 22:39
defans 4 lüsünü değiştirsen pafların 4 lüyü alsan birkez bakalım ne olcak.

mucahitbaba58
08.11.2009, 22:40
bulent uygun en iyi oyunculari satmis ve satilmayan oyuncularinda ruhunu satmis gecen seneki sezeri goremedim kaman dusmus abdurrahman neyse sakatti ve diyerleride yani ruh yok artik
alacagin olsun be bulent hoca boyle olmamaliydi resmen rezil olduk
ertugral hocam dedigini gibi rusal yonden yaklasim varsa bize ruhsuz oyuncu getir gorelim
ayrica yonetiminde bu olayda cok buyuk payi var kurtarsin simdi nasil kurtariyorsa taraftara diyecek tek bir sozunuz yoktur

mucahitbaba58
08.11.2009, 22:41
bulent uygun en iyi oyunculari satmis ve satilmayan oyuncularinda ruhunu satmis gecen seneki sezeri goremedim kamanan dusmus abdurrahman neyse sakatti ve diyerleride yani ruh yok artik
alacagin olsun be bulent hoca boyle olmamaliydi resmen rezil olduk
ertugral hocam dedigini gibi rusal yonden yaklasim varsa bize ruhsuz oyuncu getir gorelim
ayrica yonetiminde bu olayda cok buyuk payi var kurtarsin simdi nasil kurtariyorsa taraftara diyecek tek bir sozunuz yoktur

YARALI_AŞIK
08.11.2009, 22:41
Hocada katlanamayacak. Trabzonspor maçından sonra(ikinci maçımız) ayrılma sinyalini verir. MECNUN OTYAKMAZ İSTİFA.

yigido Atilla
08.11.2009, 22:49
Muhsin Hoca sahaya cikardigin kadro yanlisti. Hayrettin,faruk, ferhat ayni mevkilerde oynayan futbolcular neden ücü birden oynadi ???? sahada birbirlerini bozdular. Mac sonu biz kendi kendimizi yendik diyorsun :confused::confused::confused: :confused:

fatihtuztas
08.11.2009, 22:49
ya bırak Allah aşkına hoca ya sen ilk yarıya ersenle yasinle ön liberoda ferhatla başlarsan bu hezimet kaçınılmaz olur.ibrahim şahin nerde,cihan yılmaz nerde ya kamanan ya sezer badur peki ya zita?bak kamanana ikinci yarıya girer girmez gol attı.ilk yarıda kamananı oynatsaydın ya da ibrahim şahini oynatsaydın yasinin yerine murat sözgelmezi koysaydın,ferhat değil de sezer ya da cihanla başlasaydın bu böyle olmazdı.ersen ne yaptı Allah aşkına ilk yarıda full gezindi yasin de öyle böyle bir hezimeti daha önce hiç yaşamamıştım..:(((

GuNaY
08.11.2009, 23:12
Maça başladığımız onbir hatalıydı. Bunu herkes dile getirmiş.
İkinci yarıda güya ideal kadromuz, yada düşündüğümüz kadro sahadaydı. Ancak onlarında ne kadar etkili olabilidiğini gördük. Güzel futbol oynamış görüntüsünün altında Kayserisporun gelen farktan dolayı rahatlamış olmasından kaynaklanıyor. Bu maç sabaha kadar oynansa yine kayseri istediği skoru alırdı.

Hocamızın futbolculara hakemlerle oynamayın sözünden sonra sırayı taraftarlar mı aldı??? Taraftar görevini yapıyor, en azından size rağmen yapmaya çalışıyor. Biraz suçu kendinizde ararsanız daha iyi olur. Sedat'ın maç sonu açıklamasında "oynumdan utanacağım başka bir maç olacağını sanmıyorum, bu maçtaki oynumdan dolayı kendimden utanıyorum" dedi. Önümüzdeki haftalarda oyununa nasıl yansır bilemeyeceğim ama özeleştiri yapmış olmasıda bir artıdır.

Son olarak Yasin ve Ersen, acaba yastığa başınızı rahat koyuyormusunuz??? Aldığınız paraları harcarken vicdanınız sızlıyor mu???

Bestepeli-58
08.11.2009, 23:13
murat sözgermez 10 tane yasin ediyor ertuğrul iyi hoca olsa bunu görür ya hayretin kötü olabilir ama bu elştiriyi haketmiyor bence en azından kötü niyeti yok yasin ajanmı ne bu adam sivas düşsün diye alınmış

delisivasli
08.11.2009, 23:39
elamun aleykum önceden bu sayfaya ve bütün sayfalara gururla girerdim arkadaslar arasinda sivassporun adi gecince gögsüm kabarirdi sakin yanlis anlamayin hala gögsüm kabariyor her insan sivasli olamaz sivasli dogulur alt imzamda bildirdigim gibi allahima sükürler olsunki yaradanim beni müslüma türk ve sivasli olarak yaratmis ama arkadasla o güzelim takimi darma dagim ettiler giden oyunculara bakiyorum ve gelenlere bakiyorum acinacak durumdayiz allah yardimcimiz olsun giden oyunculari para icin sattilar desem olamaz cünkü sampiyonlar liginde eger tur atlasap o paranin daha fazlasi gelecekti baya bir oyunlar döndü ama allah bunlari sorar insallah tanidigim kac tane sivasli varsa etrafimda istanbul takimlarina düsman oldu ne zaman sivas birinci lige ciktiktan sonra ama simdi kenmime soruyorum resmen iki tane capulcu bizimle dalga gecti önce sevinc yasatti sonra yerin dibine soktu allaha havale ediyorum onlari bela okumuyorum cünkü degmeyecek kisiler icin günaha girmek istemem TÜRM SIVASSPOR TARAFTARLARI ALLAHA EMANET OLUN INSALLAH DÜZELIR BU TAKIM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

revenge58
09.11.2009, 00:42
hocayı,taraftarı ve takımı da bir tarafa atalım.sivasspor ve denizlispor ligin en kötü hücum hattına sahip.oyunu değişterecek kaç tane oyuncumuz var?? yada son vuruşları yapacak??takımda yabancı oyuncu yok nerdeyse.bugün diyarbakırspor da hadi canım dediğim oyuncular var.desire job gibi adam 6 sene premier lig de oynadı bir de lig kupasını kaldırdı bize yedek bir sol bek geldi 1 hafta ancak durdu...mecnun başkanı gerçekten severim ve sivasspor u bu günlere getirdi.ancak bu kötü gidişin en büyük sebebi maalesef kendisidir....

üçyıldız58
09.11.2009, 06:57
Dün maçtan sonra hemen siteye girecektim ama girmedim sinirim yatışsın sabah girerim hemde daha mantıklı düşünürüm dedim
Dün akşam girsem bülent uyguna ağzıma geleni yazacaktım hala bazı Arkadaşlar burda bülent uygunu savunmuyormu deli oluyorum ne yapalım yani ligden düşüyoruz bizdemi sağa sola kına gönderilim
Aha bülent uygunun yaptığı takım bu ligden düşüyoruz savunuyordunuz hocanızı alın kınamı yakın diyelim
Ben bu takıma yasini getiren,ersen martini getiren,agbetuyu getiren,embembayı getiren ,dakka 60 dan sonra kanatta top gelmesin diye rakibin arkasına saklanan ermanı getiren kişiye ne deyim siz söyleyin
Sizce kulubumuz bu kişilere ne kadar ödemiştir hadi bunu geçelim birde ilk yarı transfer yapacağız birde bunların maliyetini ekleyin bu yükü kulubümüz şehrimiz kaldırımı
Bunu kim yaptı kim tek sorumluydu BÜYÜK HOCA BÜLENT UYGUN her sene kendi şahsim olarak 10 tane kombine alırım eşime dostuma iş yerimde çalışan iş arkadaşlarıma dağıtırım
Dün maçtan çıktım evde ağzımı bıçak açmadı televizyonları bile kapattım benimi çin bu gün dünyanın sıkıntılı günü içim kan ağlıyor
Bu takımı kuran BÜLENT UYGUNA,ona ,SES çıkarmayan MECNUN BAŞKANA ,MEHMET OFLAZA,ERDAL,SARILARA,FİKRET ÜNSALA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM vede artık maçlara gitmeme kararı aldım pes ediyorum sağlığımdan oldum ailemin huzuru bolzuldu
Son sözümde yeni hocamıza hocam ben bülent uygunuda çok eleştirdim
tamam yenisin takımı tanıyacaksın futbolcuyu tanıyacaksın ama sahaya sürdüğün kadro yanlıştı sana tavsiyem yasini,ersen martini,egbetuyu,embembayı derhal ilk yarı sonunda bonservislerini ellerine verin üstede para verin vede altına şöyle not düşüm sayın bülent uygun bu futbolcuları sana hediye ediyoruz deyin gönderin

adres58
09.11.2009, 07:38
Dün maçtan sonra hemen siteye girecektim ama girmedim sinirim yatışsın sabah girerim hemde daha mantıklı düşünürüm dedim
Dün akşam girsem bülent uyguna ağzıma geleni yazacaktım hala bazı Arkadaşlar burda bülent uygunu savunmuyormu deli oluyorum ne yapalım yani ligden düşüyoruz bizdemi sağa sola kına gönderilim
Aha bülent uygunun yaptığı takım bu ligden düşüyoruz savunuyordunuz hocanızı alın kınamı yakın diyelim
Ben bu takıma yasini getiren,ersen martini getiren,agbetuyu getiren,embembayı getiren ,dakka 60 dan sonra kanatta top gelmesin diye rakibin arkasına saklanan ermanı getiren kişiye ne deyim siz söyleyin
Sizce kulubumuz bu kişilere ne kadar ödemiştir hadi bunu geçelim birde ilk yarı transfer yapacağız birde bunların maliyetini ekleyin bu yükü kulubümüz şehrimiz kaldırımı
Bunu kim yaptı kim tek sorumluydu BÜYÜK HOCA BÜLENT UYGUN her sene kendi şahsim olarak 10 tane kombine alırım eşime dostuma iş yerimde çalışan iş arkadaşlarıma dağıtırım
Dün maçtan çıktım evde ağzımı bıçak açmadı televizyonları bile kapattım benimi çin bu gün dünyanın sıkıntılı günü içim kan ağlıyor
Bu takımı kuran BÜLENT UYGUNA,ona ,SES çıkarmayan MECNUN BAŞKANA ,MEHMET OFLAZA,ERDAL,SARILARA,FİKRET ÜNSALA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM vede artık maçlara gitmeme kararı aldım pes ediyorum sağlığımdan oldum ailemin huzuru bolzuldu
Son sözümde yeni hocamıza hocam ben bülent uygunuda çok eleştirdim
tamam yenisin takımı tanıyacaksın futbolcuyu tanıyacaksın ama sahaya sürdüğün kadro yanlıştı sana tavsiyem yasini,ersen martini,egbetuyu,embembayı derhal ilk yarı sonunda bonservislerini ellerine verin üstede para verin vede altına şöyle not düşüm sayın bülent uygun bu futbolcuları sana hediye ediyoruz deyin gönderin

Gardaş çok doğru söylemişsin. Bir nevi benim kopyam gibi düşünmüşsün. Benimde moralim çok bozuk. Taa geçen senenin son 5 maçından beridir söylüyorum ben bunu. Fakat Muhsin hoca ne yapsın şu aşamada eldeki kadro bu maalesef. Kimi süreceğini şaşırmış durumda. çok kötü bir durumdayız. İnşallah ikinci devre toparlanırız ama çok zor görünüyor. Saygılar

bigbarbaros
09.11.2009, 07:40
Gerçek taraftar kara günlerde belli olur
Lütfen bira sabır.....

hiko58
09.11.2009, 08:13
futbolcuların özellikle hocamızı kötü duruma düşürmek için oynamadıklarını sırf bülö gitti diye hocayı kötü duruma düşürmeye çalıştıklarını herkes biliyor. ama mecnun başkanın bu duruma el koyması gerek. çiban başı kimse o çiban başı ezilmeli.musa ise musa diğerleri ise diğerlerinin cezası kesilmeli. zaten yeniliyoruz onlardanda bir hayır gelmiyor. takımı ayakta tutacak otoritenin mutlaka sağlanması gerek.. nolur mecnun başkan olaya el koy. bu hocayı iki çapulcuya harcatma. kulakları çekilecekse çek. başka bişey yapılacaksa yap. ama tez elden yumruğunu vur masaya.

hiko58
09.11.2009, 08:21
göklere çıkardıkları sivasa gelip karnını doyuran sivas ekmek vermeseydi açlıktan gebermek üzere olan zatı muhterem takımı bu hale getirip kaçtı gitti. aşşah ondan sorsun. sivasın hakkı ona haram olsun. dilerim hayatta yüzü gülmez. sivası bu duruma düşürdüğü için çoluğundan çocuğundan bulur inşallah aldığı paraları yemeyi allah ona nasip etmesin. bir takım ancak bu kadar bozulup bu kadar kötü duruma getirilebilir. bırakıp gitti lanet herif bakın kimse toparlayamıyor. onun gibi insanlar adam satmayı çok iyi bilirler. birde bizdeki şakşakçıları var onlara ne diyelim. allah akıl fikir versin.

hanedan58
09.11.2009, 08:48
Hocamız çok iyi çok kaliteli beyfendi gelecegi parlak fakat takımı henüz tanımyor galiba tma anlamıyla orta sahada zita gibi bir oyuncu dururken farukla başlamak niye ersen neyaptı bu sahda yasin neden hermaç ilk 11 de mbemba nerede onuda denesek ibrahim sakatmı bu hafta oynamadı ideal bir 11 neden oluşturamadık petkoviç bu hafta yedek soyunsaydı bence cihan gibi bir futbol harikası neden oynamadı murat yasinden kötümü bilmediğimiz birşey varsa bize açıklasınar farklı bir 11 ile çıksak sahaya biz bu maçı mutlak alırdık bence

shang
09.11.2009, 08:51
muhsin hocanın geldiğinden beri hiçbir hatasını görmedim ve dahada yenidir ama futbolcuların oynamaya niyeti yok sanırım kendileri bilir ara transfer için beklediğim şey 3 tane sağlam futbolcu oynamayanda çeker gider madem profosyonel olunacaksa pozisyon bulmamız birazda kayserinin rehavetinden oldu aslında gs maçını arar olduk resmen yeter artık !

giants
09.11.2009, 09:09
Evet Kademe anlayisi olmayan defansimizla rakibini zorlamayan ligin en pasif;;;;, bu lige degil Bank asyada bile is yapmayacak Ortasahamizla bu is bu ligde olmayacak gibi..... Takimin iskeleti elimizde dendi ama görüldiki elimizde olan ruhu gitmis takimin posasi.... Hocam becere biliyorsan Defansa Defans yapmayi ortasahayada kesinlikle Pres yapmayi adam kovalamayi ve Oyun acmayi ögret bu adamlar bunu yapmiyor... Bu arkadaslar yüzünden bizi Ne kadar aciz, caresiz ve dalga gecilesi insan olarak görmek istiyen insanlarin cok oldugunu ögrenmis olduk!!!!!!

ready
09.11.2009, 09:53
hocaya suç bulmamak lazım tabiri caizse hoca bir enkazı devir aldı mecnun başkan masaya yumrugunu ne zaman koyacak bekliyoruz yoksa bu ruhsuz topçuların oynadıgı futbol adı altında kepazeligi seyretmeye devam mı edecek

gazibeyli3858
09.11.2009, 10:19
sevgili hocam lütfen kaleciyi değiştirin artık çok ağır kalıyor mecburmusunuz oynatmaya anlamıyorum.Takımın yenilmesine değil size üzülüyorum.Bol şanslar

davulcu
09.11.2009, 11:03
3 taç atışından 3 gol yiyorsak bu takıma acil avrupa maçlarını izletmek lazım :)

carizma0658
09.11.2009, 11:46
antep bo bi takım degil ki kayseriden iyi bi takım gecen hafta 3 sıfır gibi rahat ve farklı bi galıbiyet bı hafta neyin nesi ya aklım ermiıooo

Dağcı
09.11.2009, 11:51
Geçen hafta'da Gs uzun zaman sonra rakip'ten gol yemeden maçını tamamlamıştı. Daha neler göreceğiz. :confused:

yıldız58im
09.11.2009, 11:51
BÜYÜK SİVASSPOR DEVRE ARASI TRANSFERLERİ İLE TEKRAR TIRMANIŞA GEÇECEK. KAYSERİ MAYSERİ SEZON SONUNDA KİM KÜMEYEYMİŞ GÖRÜR İNŞALLAH

effenberg
09.11.2009, 13:03
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.muhsinhoca.jpg

. Taçtan 3 tane gol yiyorsak o zaman biraz oturup düşünmemiz gerekiyor.''

''Benim futbolcularımın bu olayda bu kadar sinirlenmelerine bir anlam veremiyorum. O insanlar da buraya geliyor ve burada deşarj oluyor. Ben de kulak misafiri oldum, o kadar ağır konuşulmadı. Bu, dünyanın her tarafında olan birşey. Biraz duygusal yaklaşılıyor. Her zaman söylediğim gibi duygusallık Türk futbolundan biraz daha inmezse hepimiz sorun yaşayacağız. Başarılı olmak istiyorsak biraz bu duygusallığı kenara atıp, işimize bakıp profesyonel olmak zorundayız.''

[/B]

Tebrikler hocam bu güzel beyanatin icin zaten sorunlari sen kendin söylemisin inallah bir anönce önlemini alirsin..
Diger yandan kendi Futbolcularinada gereken mesaji vermisin.......

Hocam Allah yardimcin olsun sayet basarili olursan(insallah olursun) Türk Futbolu(Futbolcusu,TD,Yönetici si,Taraftari,Medyasi vs) Senden ögrenecegi cok seyler var.

ercan58.a
09.11.2009, 13:10
muhsin hoca bu futbolcuların en az yarısına senin yapacak birşeyin yoktur,umudumuz devre arası senin inşallah getirecegin futbolcularla sivassporu şahlandırman

keko 58
09.11.2009, 13:26
http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA

Yaaaaaaaa bu Ersen,Yasin,Petko ve Hayrettin bize nereye getirecek Arkadaslar:confused::confused: bide Kamanann neden ilk 11de onamiyor:confused::confused::c onfused:
Bu ilk dört Oyncular hemen gitmese lazim!!!!!!!!

Selam Yigidolar

Kederli Yiğido
09.11.2009, 14:38
5. sınıf hocayı alırsan takıma böyle olur. Battıkta batıyoruz.Burada futbol otoriteleri vardı alsınlar Muhsin hocayı başlaına taç yapsınlar şimdi...

Bin defa söyledim burada ama dinleyen olmadı. Verin desteğinizi hocanıza seneye belki süper lige çıkarır bizi...

50sekiz
09.11.2009, 14:40
bütün suc bülo da. ertugral iyi hoca.
bülo takimi dagitmasaydi simdi yine ilk 3 icinde olurduk

Kokomo
09.11.2009, 15:38

ercan_dpinar
09.11.2009, 15:48
muhsin hocadan çok ümitliyim ben hala

skyhan
09.11.2009, 16:18
bakıyorumda muhsin hoca öle olsaydı böle olurdu şöle olurdu bunları bizde biliyoz.. bunları değiştirecek olan sensin hataları söylemen icin çağırmadık seni düzelt diye!!!eskiden yenilirken bile bukadar basit değildi bu takım hepten dağılmış allah sonumuzu hayır etsin..şunu kabul ettim bülentin duruşu bile farklıydı klübede..!!

yigidocengiz
09.11.2009, 22:14
kardeşim artık şunu kabul etmek lazım,bu takımı muhsin hoca kurmadı,bülent denilen kolpacı adi herif kurdu.adam SİVASSPOR sayesinde trilyoner oldu kaçtı gitti.ve bizide tüm dünyada antipatik yaptı.bülentin kuracağı takım ancak bu kadar olur.bence takım hiç oynamadığı kadar güzel futbol oynuyo.ama güzel futbol oynayana puan vermiyorlar.e bu takımıda muhsin hoca kurmadığına göre,hocanın kredisinin öyle kolay kolay biteceğini sanmıyorum.ALLAH yardımcın olsun hocam adam gibi adamsın.

Kederli Yiğido
10.11.2009, 09:54
kardeşim artık şunu kabul etmek lazım,bu takımı muhsin hoca kurmadı,bülent denilen kolpacı adi herif kurdu.adam SİVASSPOR sayesinde trilyoner oldu kaçtı gitti.ve bizide tüm dünyada antipatik yaptı.bülentin kuracağı takım ancak bu kadar olur.bence takım hiç oynamadığı kadar güzel futbol oynuyo.ama güzel futbol oynayana puan vermiyorlar.e bu takımıda muhsin hoca kurmadığına göre,hocanın kredisinin öyle kolay kolay biteceğini sanmıyorum.ALLAH yardımcın olsun hocam adam gibi adamsın.

İftiracısın

Bunu nereden mi çıkardım? Yıllarca Bülent Uygun futbolculuğunda kazandığının 10 da birini Sivasspordan aldı mı? Adam yllarca fenerbahçede oynadı. Allahtan korkun...

kemalk58
10.11.2009, 12:52
İftiracısın

Bunu nereden mi çıkardım? Yıllarca Bülent Uygun futbolculuğunda kazandığının 10 da birini Sivasspordan aldı mı? Adam yllarca fenerbahçede oynadı. Allahtan korkun...

MİLLET BİRBİRİNİZİ YEMEYİN.BİRBİRİNİZİN KALBİNİ KIRMAYIN.EVET ANLIYORUZ HEPİMİZ SİNİRLİYİZ VE GERGİNİZ.AMA İNŞALLAH DÜZELECEK BUNLAR.
TAMAM BÜLENT UYGUN İLE ÇOK İYİ ŞEYLER YAPTIK.
AMA TAKIMIN EN SON HALİNİDE GÖRÜYORSUNUZ..BUDA BÜLENT HOCANIN SUÇU.ŞİMDİ ESKİYİ DEĞİL DE ANI YAŞAMALIYIZ.GELECEĞİ DÜŞÜNMELİYİZ.YANİ BİZ DEĞİL , HOCAMIZ VE YÖNETİCİLER DÜŞÜNMESİ LAZIM.
BİRDE MÜHSİN HOCAMIZA SAHİP ÇIKALIM.ODA YENİ KİMİN OYNAYIP OYNAMADIĞINI İZLEMESİ LAZIM.HOCAMIZA GÜVENMELİYİZ.

NEYSE HERŞEY İÇİN ÇOK GEÇ DEĞİL. İNŞALLAH DÜZELECEĞİZ.
TARAFTARIN İSTEDİĞİ GİBİ ; BİR KAÇ FUTBOLCU GİDECEK , YERİNE 3-4 FUTBOLCU GELECEK.
VE İNŞALLAH ;
ALLAH IN İZNİ İLE DÜZELECEĞİZ.

subasi29
11.11.2009, 20:23
Muhsin Ertugral Bize Ve Diger Kluplere Ornek Olacak

galipgelen
11.11.2009, 22:37
Muhsin Hocaya çağrı:
Devre arası takviye ya da çok oyuncuyu gönderme zarar getirir. Mevcut kadroyu doğru oynatmalısınız. Naçizane düşüncelerimi aktarayım.Kayseri maçının ilk onbirinden takımı daha tanıyamadığınız belli oluyor. En çok korktuğum da bu. Takımın yanlış kadroyla sahaya çıkması. Örneğin takımın yumuşak karnına genç Ferhatın, sol açığa maç eksiği olan ve o bölgede ilk kez oynayan Faruk'u konması, Ersen'in oynaması yanlıştı. Akın,Sedat,Murat,Ferhat,Abdurr ahman,Cihan,İbrahim Dağaşan,Bruno Zita,Erman,İbrahim Şahin,Kamanan. 4-2-3-1 ideal gibi. Yalnız Erman F.Bdeki Alex gibi oyun kurucu ve dikine giden, Kamanan ve İ.Şahin de sürekli çapraz koşularla defansı meşgul edecekler.Aralara da Zita ya da Cihan sarkacak dönen topları Erman kullanacak. Zitanın ne oynadığını ben hala anlayamadım. Bir oyuncu verilen her görevi yapmalıdır, yapabilmelidir.Zita Musa ile , Faruk Ferhat ile, Uğur Abdurrahman ile, Sezer ve Onur da defansif orta saha görevi ile ancak İ.Dağaşan'ın yedeği olabilirler. Bunun dışında takımımızın iyi oynaması mümkün değil bana göre..Ha , söylemeye gerek yok,Hayrettin,Yasin ,Ersen ve Petkoviç tehlikeli bölgeden çıkana dek oynatılmayacaklar.Bu şart. Takım çok koşmalı.İki haftalık sürede kondisyon depolamalı. Bu dediğim kadro birbirine alışsın diye hazırlık maçları yapmalı, beraber oynamalı. Lütfen Muhsin Hocam, Amerikayı keşfe gerek yok.Kadromuz sizin tarafınızdan iyi yönetildiğinde eksiklerine rağmen ligde kalır, bir iki takviye ile de ilk onda olur.Telaşa gerek yok.Önemli olan sıkı disiplinle mevcut oyunculardan maksimum verimi almak ve dediğim kadroyu istikrarlı olarak sürekli oynatmak. Size güveniyoruz. Akıl vermek değil ama takımımızın özlediğimiz gibi oynamasını istiyorum. Bu da çok görülmese gerek.