Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenilmek Değil, Tezahürat Kahretti

SivasSpor.Com
10.11.2009, 08:49
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg

Sivasspor’la Kayserispor’un 4 Eylül Stadı’nda oynadığı ve misafir ekibin 4-2 kazandığı maça Kayseri taraftarının “Sivas kümeye” şeklindeki tezahüratları damgasını vurdu.

Maçın ilk yarısında skor 2-0 olduktan sonra yaklaşık 100 kişilik Kayserispor taraftarı “Sivas kümeye” şeklinde tezahürat yaptı.

Sivas tribünlerinden çok büyük tepki gören bu tezahürattan sonra Kayserispor yöneticilerinin de isteğiyle sarı-kırmızılı taraftar staddan çıkarıldı.
Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan’ın yapılan çirkin tezahürat sonrasında bizzat devreye girerek olaya el koymasıda tribünlerin takdirini kazandı.

Hürdoğan Gazetesi

YAsemiiin
10.11.2009, 10:58
Kayseriden beklemezdim boyle tezahurati çok ayip ettiler ama yanlarina kalmaz Insallah

SenSetik
10.11.2009, 11:00
bazı yaratıkların duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı...

Metal Gear
10.11.2009, 11:01
Yahu ne kahredecek.Ha sokaktan geçen bir eşek anırmış,ha stada gelen iki tane ipikopuk "Sivas kümeye" demiş.Ne farkı var?

EfSaNe SiVaS
10.11.2009, 11:12
yahu neden kahretsin 3-4 çulsuzun lafınamı kahrolacaz allahın Kayserililerine bak sokakata yüzlerine tükürüp para versen yarabbi şükür derler
BİZ SİVALIYIZ HERKESE BENZEMEYİZ:D

ercan58.a
10.11.2009, 11:29
kendini bilmez bir kaç çapulcuya kulak asmayın,her şey güzel olacak inşallah,sivasspora söylenen bütün kötü sözler aynen bülent uyguna gitsin

karahisarli
10.11.2009, 11:46
söyleyenlere degil söyletenlere bakmak lazim bunuda söyleten futbolcularimiz acaba ne düsünüyorlar kendilerinden utaniyorlarmi acaba.

kemalk58
10.11.2009, 12:05
NE DİYEYİM BİLMİYORUM Kİ ?
ADAMLAR BİR AVUÇ İNSAN DI .
AMA BİZİ TAM YARAMIZDAN VURDULAR.
ONLARI KONUŞTURANDA BİZİM FUTBOLCULAR..
BİZ 2 -0 ÖNDE OLAYDIK BÖYLE , TEZAHÜRAT EDEMEZLERDİ..
NE DİYELİM HAYIRLISI OLSUN...

BİZİ ONLAR DEĞİL ; BİZ KENDİMİZİ YARALADIK.

H_Turan
10.11.2009, 12:29
Geçen senede biz takımlara derdik kümeye diye Şimdi bize diyorlar.

Salim58
10.11.2009, 12:43
bir avuç kendini bilmezin boş lafları ne diyelim birgün bu söylediklerinden belki utanırlar....

50sekiz
10.11.2009, 12:51
bizim bu ruhsuz futbolcular böyle futbol oynamaya devam ettikce daha bir cok macta/stadda bu tezahürati duyariz.
ah bülo ah yedin bitirdin takimi.

kilicaslanism
10.11.2009, 13:01
Kayseridende bu beklenir hic bir Kayserilininin sivasspor hakkinda iyi dusundugunu duymadim eger iyi konusanvarsa da korkudandir bunu butun sivassporlularin boyle bilmesi lazim artik dostu dusmani gormememek icin kor olmak lazim

furkancfc
10.11.2009, 13:17
Gün gelir devran döner sap döner !

gül5858
10.11.2009, 14:09
Zaten alınmış maç Sivasspor taraftarını kavgaya sürüklemek için yapılmış çirkin bir oyun.
Bizim taraftarımızın bu oyunlara gelmez.

50sekiz
10.11.2009, 14:12
Teşekkür
10.11.2009

08.11.2009 tarihinde oynanan Sivasspor – Kayserispor müsabakasında yasaların Kayseri’de ayrı Sivas’ta ayrı uygulandığını gördük. Sivas Emniyeti, sporun ruhuna aykırı davranan her iki grubu karşı yasaları bahane etmeden kararlı ve caydırıcı davranmıştır. Kendilerine ve Sivas Valiliğine teşekkür eder, aynı uygulamanın şehrimizde yapılmasını dileriz.

Saygılarımızla

Kayserispor Yönetim Kurulu

http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=676

bortecine
10.11.2009, 14:57
bazı yaratıkların duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı...

kaç haftadır her stadda sivas kümeye deniliyor. az utansalarda bu laflarıyemeseler.

drummer
10.11.2009, 15:34
öyle tezahürata en güzel cevap sahada o taraftarın takımını yenerek verilirdi, o takımdan dört gol yiyerek değil.herkes her şeyi söyler

58_babacan_58
10.11.2009, 15:51
BİRDE KOMŞU TAKIM OLACAKLAR YAPTIKLARI ********LİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL KINIYORUM KAYSERİLİLERİ......

ahmetbaba
10.11.2009, 15:55
kayserinin dostluğu böyle.bizim sayemizde uefaya gittiklerini ne çabuk unuttular.

mucahitbaba58
10.11.2009, 16:35
aslinda cok kotu karsilamadim
cunki adamlarin hakkidir der durumda onu gosteriyor zaten insallah hoca ve yonetim duymustur
zaten gunluk hayatta cok duyar olduk artik skldik bunu dedittirmeyin yonetim sizden iyi haberler bekliyoruz

Cley
10.11.2009, 16:40
Geçen yıl bazı arkadaşlar da Konya kümeye , Ankaragücü kümeye diye bağırmışlardı ne çabuk unuttuk.Bir taraftarın duyabileceği en kötü tezahurat buymuş demekki...

oquzh4n58
10.11.2009, 16:40
ıtı kopege konusturoruz ya YOnetime HELAL olsn

YiğidoGençlik
10.11.2009, 17:15
Kayserililer kendilerine yakışanı yaptılar unutmasınlarki her çıkışın bir inişi her inişinde bi çıkışı vardır onlarıda görürüz

mucahitbaba58
10.11.2009, 17:16
bide kayseri dostlugundan bahsediyorlar \
ne dostlugu kardesim benim sivassporumdan baska takim yok ayrica dost klupte yok karsina gelince yenebiliyormusun sen ondan haber ver gerisi bos burda dosluga gerek yok oyun icraat ve para lazim gerisi bos

etzel1967
10.11.2009, 18:37
Kayseriden beklemezdim boyle tezahurati çok ayip ettiler ama yanlarina kalmaz Insallah

ben beklerdim...tam da kayseriye yakışan tezahürat...hala bunları dost bilenlere ne diyim ben...

Birtanemsin
10.11.2009, 18:47
Geçen yıl bazı arkadaşlar da Konya kümeye , Ankaragücü kümeye diye bağırmışlardı ne çabuk unuttuk.Bir taraftarın duyabileceği en kötü tezahurat buymuş demekki...

kesinlikle katılıyorum sana..... iyi binoktaya degindin tşk..

sevda58
10.11.2009, 18:53
Neyse, fazla ustune durmiyacagim bu konunun, yasandi ve bitti, onlarin ''sivas kumeye'' demesiyle dusmeyiz..

karamik
11.11.2009, 00:18
Bu sloganı atmaları aslında çok iyi oldu görsün artık futbolcularda kendilerine gelsinler bu iki il arasındaki rekabet malum bizi rencide etmeye futbolcularımızın ne hakkı var biz elimizden gelen destegi verdik ve genede vercez ama artık top oynayın be kardeşim Oy -Na -Yınnnnnn :mad:

sonkral58
11.11.2009, 01:12
sezin furbolcun bile cıkar derse ben ömründe böyle kötü futbol oynamadım diye adamlar bagırır sen 4 dane atsaydın sen bagırsaydın cayırda buldum seni

tekdoktirin
11.11.2009, 03:38
İKİ ŞEHRİ GERMEMEK LAZIM ÇAPULCU BUNLAR ÇAKMA KAYSERİLİ BUNLAR BENCE AKILLI OLSUNLAR BİZ FARKLIYIZ SIVASLI YANİ ÖZ TABİ

effenberg
11.11.2009, 10:11
Futbol da bu tür tezahürat her zaman olur ve olmustur fazla aldirmamak gerek.

Yok dere dememisler düsenin dostu olmaz diye.

Bu günlerde gelir gecer insallah zamani gelir bu kez bizler Kayserspor kümeye deriz.

morunho
11.11.2009, 13:18
bu hallere düşüren bülent uygun utansın sonra da bıraktı kaçtı

sevda58
11.11.2009, 13:41
Futbol da bu tür tezahürat her zaman olur ve olmustur fazla aldirmamak gerek.

Yok dere dememisler düsenin dostu olmaz diye.

Bu günlerde gelir gecer insallah zamani gelir bu kez bizler Kayserspor kümeye deriz.

dogru herzaman olur, ama nedense biz nerdeyse her mac kufur yiyoruz, gecen seneden busuru ornek var, ve biz bunlari hak etiyoruz, biz onlari gullerle alkislarla karsiliyalim, onlar bizi kufurle ugurlasin, yakisiyor mu?:confused:

50sekiz
11.11.2009, 14:04
dogru herzaman olur, ama nedense biz nerdeyse her mac kufur yiyoruz, gecen seneden busuru ornek var, ve biz bunlari hak etiyoruz, biz onlari gullerle alkislarla karsiliyalim, onlar bizi kufurle ugurlasin, yakisiyor mu?:confused:

bülonun sucu. sivassporu tüm türkiyeye antipatik yapti. 5 yeriz 6 yemeyiz 7 yeriz 8 yemeyiz gibi sacma sapan beyanlari yüzünden

subasi29
11.11.2009, 14:28
100 Kisinin Sozleri Cirkin Tezahuratlari Kahrettiyse? Turkiyede Dunyada Yasayan Onca insanin Soyledikleri Nolacak?

cabuker
11.11.2009, 15:10
aslında kayseri seyircisine kızmamak lazım. neden mi? geçen senelerde yok anadolu kardeşliğiyidi falan dı filandı dedik bize köteği vurdular. bizim de geçen sene bazı kendini bilmez taraftarlarımız diğer takımlara "kümeye" diye bağırmadılar mı? eee gün geldi hesap bize döndü. bizi bu hale getirenler utansın kardeşim. sivas ilk senesinde gerçekten de herkesin gönlünde taht kurmuştu sonra ne oldu? oan dalaştılar buna laf ettiler konuştular konuştular konuştular yerli yersiz sivasımın tüm o güzel imajını yıkıp tamamen antipatik bir kulüp haline getirdiler. asıl kahrolması gereken bizi bu hallere düşürenlerdir.
Bence önemnli olan bir konuda stadda yasin ve hayrettin in yuhalanmasıdır.

sevda58
11.11.2009, 17:54
bülonun sucu. sivassporu tüm türkiyeye antipatik yapti. 5 yeriz 6 yemeyiz 7 yeriz 8 yemeyiz gibi sacma sapan beyanlari yüzünden

nasil orda 100 kayserilinin yaptigi cirkin tezahuratti tum kayseriye maal etmek yanlissa,
Bulent Uygunun yaptigi aciklamalarida tum sivasspor, sivas, ve taraftarina maal etmek yanlistir...

ayrica, Bulent gitti diye sevinen busuru turk var onun aciklamalari ile, ve simdi Bulent Uygun gitti, millet yinede kufur ediyor, iste bunu cok sacma buluyorum...

subasi29
11.11.2009, 19:26
Halen Adamin Arkasindan iyi veya kotu konusuyoruz :D bu hastalik bize ozel olsa gerek

YARALI_AŞIK
12.11.2009, 08:03
Yahu ne kahredecek.Ha sokaktan geçen bir eşek anırmış,ha stada gelen iki tane ipikopuk "Sivas kümeye" demiş.Ne farkı var?

kimlik kontrolü yapılacak adı eşek oanları amayacaklar. erman hoca bile dedi bunları yapan eşektir diye. sitelerdeki yorumlara bakarak konuştuğunuda belirtti. sitemiz etkili yani. sinyal burayadı. çok yaşa sivasspor.com

karyola
12.11.2009, 16:49
eeeeeeeeee arada koca duvarlar orda yüzlerce polis tabii bağırırlar.

ready
12.11.2009, 19:31
orda bagıranların bazıları dışarda yedikleri kötegin acısı geçmemiş olacak ki hırslarından koltuklara saldırdılar :D:D:D

efendigardaş
12.11.2009, 19:53
O ÇAPULCULARA EMNİYET HADDİNİ BİLDİRDİ HELAL OLSUN YOKSA OLAYLAR ÇOK BÜYÜRDÜ BİZ HİÇBİR DEPLASMANDA BÖYLE YAPMADIK...***:confused:

58 ulan
12.11.2009, 20:06
dualarıyla çıkmadıkki 1.lige beddualarıyla düşelim kümeye hane laf söyledi balkabağı yatır yerebas y..... hesabı bağırmışlar:))))

subasi29
12.11.2009, 20:13
Erman Hoca Harbiden iyi Laf Etti Bunu Ustune Laf Soylenmez./....

carizma0658
12.11.2009, 20:20
KAYSERİ SADECE CAKTRMAMAYA ÇALIŞTI SİVASI ÇEKEMEDIGINI BURDADA PATLADI KISKANÇLARRRRRRRRR SİZ KİM SİVAS KİM SİVASIN TÜRKIYEDE YAPTINI 4 BÜYÜK TAKIMIN DIŞINDA HANGİ KULÜP YAPTI HANGİSİ YAPACAK FESATLAR SİVASIN ÖNUNDE EGILECEKSINIZ FESATLARRRRRRRRRRRRR

kplkl
15.11.2009, 08:52
Geçen senede biz takımlara derdik kümeye diye Şimdi bize diyorlar.

işte sivaslı değilmisniz çok görmemek lazım bize kızdığınız en üyük nokta bu çok dediniz çünkü siz bu tezahüratı ama kabullenmek zor demi sivaslı olduğunuzdan çok görmemek lazım kayserisporlyuyuz çünkü guruluyuz!!! kapalı kale ulan alayına gider :!!! hepinizi bekliyoruz..

kplkl
15.11.2009, 08:55
aslında kayseri seyircisine kızmamak lazım. neden mi? geçen senelerde yok anadolu kardeşliğiyidi falan dı filandı dedik bize köteği vurdular. bizim de geçen sene bazı kendini bilmez taraftarlarımız diğer takımlara "kümeye" diye bağırmadılar mı? eee gün geldi hesap bize döndü. bizi bu hale getirenler utansın kardeşim. sivas ilk senesinde gerçekten de herkesin gönlünde taht kurmuştu sonra ne oldu? oan dalaştılar buna laf ettiler konuştular konuştular konuştular yerli yersiz sivasımın tüm o güzel imajını yıkıp tamamen antipatik bir kulüp haline getirdiler. asıl kahrolması gereken bizi bu hallere düşürenlerdir.
Bence önemnli olan bir konuda stadda yasin ve hayrettin in yuhalanmasıdır.
işte buyrun sivaslılar bu yorumu yapan sivaslı haklı haksızı ayırın teşekür ediyorum kardeşim

ready
15.11.2009, 09:08
kayserili halen içinizde bişeylerin ezikligini taşıyorsunuz bakıyoruz burda klavyede aslan kesilenler dışarda süt dökmüş kedi içerde hırslarını koltuklarından 2-0 dan sivas kümeye diyebilecek kadar zavallı içinizde halen eziklik var bir bakmışsın kayserspor da küme düşmemek için oynuyor olmasın büyük konuşmamak lazım işte o zaman da sivasa gülenlere biz gülecegiz

kplkl
15.11.2009, 12:08
gülmek her zaman insana yakışır sixin gibilere değilçünkü siz irdelemek nedir bilmiyorsunuz aranızda olayıı kavrayanlar var ama geneliniz haberdar değilsiniz çünkü sizde beyin yok beyinsizler bügüne kadar tribün namına hiç bir etkinliğniz olmamıştır. O yüzden tepki nedir bilmezsinzi tribünden anşamdığınız için siz bu olayları sadece kendinize yorumlayarak alevlendiriyosunuz sanalda artistlik vardır ya onu yapıosunuz ha bazı arkdaşlar demişler stadta yaptıklşarını yiyosa dışrda yapsalardı biz dışarda da yapacaklarımızı yaptık sen rahat ol emniyet olmasaydı burda bu kdar rahat konuşamayacaktınız....

NazdrowyA
15.11.2009, 12:19
takimi mezarliga cewiren bulent hoca ASIL O SAHS kumeye

"_tuqRuL"
15.11.2009, 14:05
bu arada kayseride sıcak gelişmeler kayserispor baskanı RECEP MAMUR yesil mahlede saldırıya uğradı kayserisporun 3 taraftar gurubu da tribünler çekildi sivas deplasmanında dayak yiyen bir arkadasımız geldikten bir gün sonra apar topar acile kaldırıldı cünkü polis jopu kafasına gelmiş ve iç kanama yasamıs bide 1 saat önce 50 kişilik bir grupla tesislere gittik süleyman hurma . MEHMET ÖZHASEKİYİ( AKP BB BASKANINI). VE RECEP MAMURU istifaya cağırdık sunu anlamanızı şstşyoruz bize hangi deplasmana gitsek kayserispor siyasi takıım diyolar biz AKP takımı deiliz biz taraftar olarak her zaman ATATÜRK ün izinden giden okuyan gencleriz..

Az Önce bi forumda okudum bunu...!!!!