Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido`nun "Kalesi Çöktü" !
SivasSpor.Com 10.11.2009, 08:57 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/petkovicc.jpg
Ligde dün Kayserispor'a 4-2 yenilen Sivasspor, küme düşürülen Ankaraspor dışındaki 17 takım arasında ligin en fazla gol yiyen ekibi olarak göze çarpıyor.
Ligde önceki 2 sezonda büyük takımlarla şampiyonluk mücadelesi veren, aldığı başarılı sonuçlar ve ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Sivasspor, bu sezon şu ana kadar önceki 2 sezondaki başarılı performansından uzak bir grafik sergiledi.
Geçen sezonun lig 2'ncisi, önceki sezonun lig 4'üncüsü Sivasspor, bu sezon 12. hafta sonu itibariyle topladığı 7 puanla adeta ligin dibine demir attı.
Önceki 2 sezonda ligin en iyi savunma ve hücum yapan takımlarından biri olan Sivasspor, bu sezon ise yaptığı maçlarda takım savunmasında ve gol yollarında oldukça zorlandı.
En son dünkü Kayserispor maçında takım savunmasındaki hatalar nedeniyle kalesinde 4 gol görerek sahadan 4-2 mağlup ayrılan kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon yaptığı 12 maçta attığı gol sayısının (11) iki katından fazla sayıda gol (23) yedi.
Bu sezon adeta ''kalesi çöken'' Sivasspor, 12. hafta sonu itibariyle yediği 23 golle, küme düşürülen Ankaraspor haricindeki 17 takım arasında ligin en fazla gol yiyen ekibi olarak göze çarptı.
Rakip filelere ise sadece 11 gol atabilen kırmızı-beyazlı ekip, 9 gol kaydeden Denizlispor ve 10 gol kaydeden Manisaspor ile birlikte ligin en az gol atan 3 ekibinden biri (Ankaraspor hariç) konumunda bulunuyor.
12. hafta sonunda eksi 12 averajı bulunan Sivasspor, Denizlispor ile birlikte ligin en kötü averaja sahip takımı (Ankaraspor hariç) olarak dikkati çekiyor.
Önceki 2 sezondaki yükselen başarı trendini bu sezon yakalayamayan ve böylelikle futbol kamuoyunu şaşırtan Sivasspor'da camia, takımın bir an önce toparlanarak eski başarılı günlerini yakalamasını bekliyor.
kalenin suçu yok en sağlam kale defanstan başlar defansın iyiyse kalende iyidir bilmem anlatabildimmi
Yasin Çakmak ve Hayrettin Kadroya girdikçe devre arasına bırak galibiyeti beraberlik bile alamayız.
Bu Yasin'nin alternatifi yokmudur nedir bu yasin ısrarı anlamak mümkün değil.
Mecnun başkan, dialloyu ne diye kiraya verdin bunun mantıklı bi açıklamasını yapman gerekiyor.
Bülent Uygun sana yasin bu işi yürütür ben onu yıldız yaparımmı dedi.
Bunun sorumlusu kimse açıklayın.
kim Yasin'i bu takımda alternatifsiz bırakıp bu sonuçlara Sivas'ı mahkum etti.
Hadi Bülent Uygun hava atacağım, kendimi başka yerlere pazarlayacağım mantığıyla bu transferleri yaptırdı Yönetim'de bir Allah'ın kuluda sormadımı Bülent Uygun ne yapıyorsun Yasin'e bu defans emanet edilirmi bunun alternatifi yokmu diye sormadımı.
Hayrettin'i geçiyorum Bülent Uygun hayranlığı ve Abilik muhabbetiyle yerini sağlama aldı, alternatifsiz kaldı.
Profesyonellikten uzak abilik muhabbeti sonucuda Yasin'le birlikte takımın içine etti.
Mecnun başkan, Lütfen bu yasin ve hayrettin'e bir önlem alın yoksa bu adamlar yakında yönetimide hedef tahtası yapacaklar.
kemalk58 10.11.2009, 10:19 USTA DEMEK Kİ ?
ŞÖYLE OLUYOR..
GEÇEN SENE BİZİM DEFANS SÜPERDİ , KALECİYE PEK İŞ DÜŞMÜYORDU..
BU SENE DEFANS DARMADAĞIN , KALECİYE İŞ DÜŞÜYOR..
KALECİDE , NERDEYSE HER TOPA GEL GEÇ DİYOR..
BENCE BÖYLE ;
DEFANS İYİ OLSUN BAK , O ZAMAN KALECİ NASIL SÜPER OLUYOR..:D:D:D
kemalk58 10.11.2009, 10:23 Yasin Çakmak ve Hayrettin Kadroya girdikçe devre arasına bırak galibiyeti beraberlik bile alamayız.
HOCAMA AYNEN TAKILIYORUM.
Profesyonellikten uzak abilik muhabbeti sonucuda Yasin'le birlikte takımın içine etti.
Mecnun başkan, Lütfen bu yasin ve hayrettin'e bir önlem alın yoksa bu adamlar yakında yönetimide hedef tahtası yapacaklar.
EVET EVET AYNEN KATILIYORUM...
NİYEMİ ; BU BÖYLE GİDERSE TARAFTAR ARTIK YÖNETİMİ HEDEF TAHTASI OLUR BENCE..
TARAFTARI KIZDIRMASINLAR..
BÜLENT UYGUNA BİR GRUP TARAFTARIN DEDİĞİ GİBİ İSTİFA DİYE SESLER BÖYLE GİDERSE YÖNETİM İÇİNDE YÜKSELE BİLİR HABERİNİZ OLSUN.
Defans kötü olunca sonuçta kaçınılmaz oluyor.Neredeyse her atağı içeri alıyoruz.Önce defansımızı düzeltmek lazım.Yoksa tehlike çanlarını daha bi şiddetli duyacağız
YAsemiiin 10.11.2009, 10:53 Sorun defansta tabi kalecidede suç var
EfSaNe SiVaS 10.11.2009, 11:13 resimdeki davaro hala bizim kalemizi korudukça ve defansda hayrettin ve yasin böyle devam ettikçe hala 11de oynadıkça daha kalemiz çok çöker yasin gönderilmeli petkoviç futbolu bırakmalı hayroya para cezası verilmeli
ercan58.a 10.11.2009, 11:30 artık akının kaleyi devralması gerek ve defans yeniden yapılanmalı
Kaleden forvete kadar bütün mevkiler alarm veriyor. Bu şekilde sezonun sonu gelmez...
Ya futbolcuların eski istekleri geri dönecek, yada takımdan baya bir oyuncu gidecek...
58zarali 10.11.2009, 13:27 iyi bir kaleci şart bence.....
kalenin suçu yok en sağlam kale defanstan başlar defansın iyiyse kalende iyidir bilmem anlatabildimmi
Al birini vur diğerine. Deveye sormuşlar neren eğri deve demişki nerem doğruki!!!!!1
kemalk58 10.11.2009, 14:47 BEN İNANIYORUM..
BU TAKIMDAN ;BİRLEYLER OLACAK .BİR YERLERE GELECEĞİZ.BİZLERDE GÜLECEĞİZ..
AMA BİR KAÇ OYUNCU İLERLEYEN HAFTALARA KADAR,YANİ TAKIM OLUŞANA KADAR , OYNAMAYIP , YENİ BİR TAKIM İSKELETİ OLUŞURSA ;
İNANIYORUMKİ
BİZLERDE GÜLECEĞİZ.
ALLAH TAN UMUDUMUZU KESMİYORUZ.
bu takımın sadece kalesi değil önce ruhu çöktü.sonra yönetim ve sırayla hak ile yehsan oldu.
58_babacan_58 10.11.2009, 15:55 DEFANS YOKSA KALE NE YAPSIN ÖNCE DEFANS SONRA KALE.....
kiNgSiZe58 10.11.2009, 18:38 ayiptir söylemesi ama 4 tane cam agaci dikin defans olarak, onlar bile daha basarili olur.. bu ne yaff
Tek kalemiz mi coktu??
ya defans? ya futbolcular? sistemimiz? vs vs
yorumyapıyombenya 10.11.2009, 20:26 Petkoviç ve Hayerttin oynamaya devam ettiği sürece kale de düşer taht ta düşer
Petkoviç, Yasin, Sedat ve Hayrettin kesin olarak bu takımdan uzaklaştırılmalı Size şöyle söylüyeyim ben bu adamları Halısaha maçına bile çağırmam.Gül gibi Akınımız var gol yesede afiyet olsun bizim çocugumuz daha bir kere oley çekmeye taraftarın yanına gitmeyen petkoviçin artık son kullanma tarihi dolmuştur.Not :Sivasspor hepimizin sakın Yönetime laf etmeyin kabahat Futbolcularda Bu Yönetim işini bilir ikinci yarıyı bekleyelim...
tekdoktirin 11.11.2009, 02:48 NE AKINI KARDEŞİM NE PETKOVİCİ BUNLAR BİTİK YEDEK BUNLAR YEDEK
ercan58.a 11.11.2009, 14:34 başta petkoviç olmak üzere yol geçen hanı defansımız sonuç ortada,akın kaleye geçse bundan daha kötü olmaz bence
Valla arkadaşlar katılırsınız katılmazsınız bilmem ancak benim şöyle bir görüşüm var. şimdi maça baktığınızda sivasın defans hariç oynadığı oyun bence gerçekten çok iyidi. o kadar pozisyona giren bir lig takımı daha yok. fenerbahçe bile kayseri karşısında o kadar pozisyona giremedi. ancak gel gör ki arkan sağlam olmayınca :) başına neler geliyor hep beraber gördük. bir de ibrahim dağaşan a sezer e hayrettin e iki çift sözüm var.
Beyler siz burada adınızı duyurdunuz. geçen sene oynadığınız topu biz biliyoruz (hayrettin hariç :)) bu seneki bu boşvermişliğinizin sebebi nedir? ya sen hayrettin efendi? bir de bu toprağın çocuğusun? bizden çok senin üzgün olman lazım ve çaba serfetmen lazım. bir takım taçtan 3 tane gol yiyyorsa daha ne denir? geçen seneki topa basan rakibe nefes aldırmayan orta saha nerde? hiç
inşallah mıuhsin hoca devre arasında bir kaç takviye yapar da sizde bu formayı ancak rüyanızda görürsünüz. yazık size. eğer tavrınız var ise açıkça koyun.
orda burda ankara düştü bir de diyarbakır düşer geriye bir takım kalıyor o da denizli olur biz yırtarz diye düşünüp durumu kabulleniyorsanız bilin ki sabrımız taşıyor...
subasi29 12.11.2009, 20:36 aslinda petkovice biraz destek verilmeli kendini hep suclu hissedecek hermaca ozguveni olmadan vikacak sonuc yine agir olacak
|