Orijinalini görmek için tıklayınız : A2`den 4 Yetenek!

SivasSpor.Com
16.11.2009, 09:14
http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/muhammedd.jpg

Göreve geldiği günden bu zamana kadar takım içerisinde alt yapının önemini her fırsatta dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında 4 genç yeteneğe forma şansı verdi.

A2 Ligi'ni yakından takip eden tecrübeli teknik adam, geçtiğimiz haftalarda A takım ile birlikte idmanlara çıkan Muhammet Çağlar ile A2 takımda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken, Yunus Doğan, Emre Güvendi ve Enes Kır'ı Kayseri ekibi karşısında sahaya sürdü.

Karşılaşma boyunca sergiledikleri performans ile göz dolduran oyuncuların, ilerleyen dönemlerde A takımda boy göstermeleri bekleniyor.

Sivas`ın Sesi Gazetesi

BekirBayrak
16.11.2009, 09:27
Gelecek vaad eden gençlerimize güvenmemiz lazım.

58_babacan_58
16.11.2009, 09:47
ARTIK GENÇLERİN ÖN PLANA ÇIKMASI LAZIM ÖRNEĞİN KAYSERİSPOR ÖRNEĞİNİ VEREBİLİRİZ.....

Salim58
16.11.2009, 10:13
bu genç yetenekleri keşfedip takıma kazandırmak ve faydalanmak lazım ...

yorgun(58)
16.11.2009, 10:26
kaybedecek neyimiz kaldı astakımın hali ortada ama kazanacak gençlerimiz var gençlerin önunu açmak lazım bugayrette var hocalarımızda ve yöneticilerimizde inş guzel gunler bizi bekliyor

noname87
16.11.2009, 10:35
bülent uygun görsün afrikadan mbemba gibi adamları bulacağına gözünün dibindeki şampiyon olan paf takımındaki adamları görmüyordu neden acaba kendi menajerlik şirketine mi kayıtlı değildiler yoksa:mad:

ercan58.a
16.11.2009, 11:37
bu takımı sen düzeltip coşturacaksın hocam sana inanıyor ve güveniyoruz

oNuR
16.11.2009, 11:40
En azından ilk yarı sonuna kadar gençlere şans vermemiz lazım.İnanıyorumki hepsi çok yetenekli

ekingölü
16.11.2009, 12:08
Gençlerimizi görmesi çok güzel.İnşallah bundan sonrası için faydası olur.

Besyo_cu
16.11.2009, 12:14
Bülent Hocaya kızdıgım tek nokta hiç bir zaman genç oyunculara şans vermedi. Önceki yıllar 3- 0 gibi farklı galibiyetler elde ettiğimiz zamanlarda bile oyunun sonlarına doğru hiç bir genç oyuncuyu oynatmadı.

Bütün takımlar alt yapıdan oyuncuları ile büyük başarı yakalarken biz şampiyon olan Paf takımdan bile oyuncu almadık.

Muhammed fena değildi oynaması için cok çalışması ve fizik olarak iyi olması lazım. Ben en cok 63 numaralı uzun saçlı oyuncumuzu beğendim adını bilmıyorum ama orta sahada çok iş yapar o cocuk.

Muhsin Ertugral ile Sivasspor cok değişecek sadece biraz destek olalım.

sivaslitaner58
16.11.2009, 12:52
genclerimiz bizi utandirmaz insallah

Rallim58
16.11.2009, 12:59
..................

Muhammed fena değildi oynaması için cok çalışması ve fizik olarak iyi olması lazım. Ben en cok 63 numaralı uzun saçlı oyuncumuzu beğendim adını bilmıyorum ama orta sahada çok iş yapar o cocuk.

.................

Osmancığım beğendiğimiz 63 numaralı futbolcunun isminin Yunus Doğan (1990) olduğunu öğrendim. Hep böyle azimli ve istekli olursa 18'i, 18 içinde de 11'i zorlar gibi gözüküyor.

Bana göre, Muhammed ve Yunus'un her hafta en az birinin 18 de yer alması lazım.

effenberg
16.11.2009, 14:26
Bizim gibi Anadolu takimlari Alt yapidan Futbolcu bulmasa zaten yasamasi cok cok zor.
Lig den gelirimiz zaten belli seyirci(taraftar) da gelirimiz belli onun icin Alt yapidan veya diger takimlarin Alt yapilarin dan alip oynatip sonra satmak gerek.

merkez_emre
16.11.2009, 15:36
muhammet e cok sevındm beraber de top oynamısdık ıns. önü kesılen dıgerlerı gıbı olmaz...zira cok ınsan tanıyorum bır kac mac gosterılıp sonra futbolu bıle bırakan

sivassporummm58
16.11.2009, 16:48
Bence kaybedecek birşey yok.Şu an a takımdaki mevcut kadroyu değiştirip a2 takımdan futbolcular dahil edersek birkaç yerinde transferle bizim bu ligden düşme ihtimalimiz kalmaz...

Ezgi
16.11.2009, 17:06
ülkemizde profesyonel takıma daha çok önem verildiği için,gençlerimize üvey evlat muamelesi yapılmakta ne yazıkki.ne zaman ki futbol kulüpleri yıldız alan değil de,kendi yıldızını yaratan takımlar olacak,o zaman başarı sağlanacaktır.

subasi29
16.11.2009, 19:47
Cok Guzel Umarim Devamli Kadroda Yer Bulurlar En Azindan

GuVeN
16.11.2009, 20:31
Bu tarz gençlere forma şansı tanınması çok önemli,bu 4 kişiden 1 tanesi bile türk futboluna kazandırılırsa büyük bi başarıdır bu.Gençlerı görmemezlikten geldıgın zaman basarında en fazla 2 sene gidiyo..Gençler gelecektir ve görmemezlikten gelinemezler. Muhsin Hoca yaptıklarıyla benim gönlümü çokdan kazanmışdır.İkincı yarı herşey çok güzel olacak inşallah!

eyuphulagu
16.11.2009, 21:06
Bülent Hocaya kızdıgım tek nokta hiç bir zaman genç oyunculara şans vermedi. Önceki yıllar 3- 0 gibi farklı galibiyetler elde ettiğimiz zamanlarda bile oyunun sonlarına doğru hiç bir genç oyuncuyu oynatmadı.

Bütün takımlar alt yapıdan oyuncuları ile büyük başarı yakalarken biz şampiyon olan Paf takımdan bile oyuncu almadık.

Muhsin Ertugral ile Sivasspor cok değişecek sadece biraz destek olalım.
Adı Yunus DOĞAN...Galiba Elazığlıymış...Hoca da bu arkadaştan maç sonunda övgü ile bahsetti...Umarım Sivasspor bu gençleri kazanır ve bu gençlerde uzun yıllar sivasspora hizmet eder...

altuntas58
16.11.2009, 22:06
Bu genclere fırsat vermeliyiz inşallah başarılı olurlar

gül5858
16.11.2009, 23:48
Genç oyuncular bizim Sivasspor için yatırımımız.
''Gün gelecek bu oyuncularımıza şans verilirse kendilerini gösterecek ve Sivasspor'u temsil edecekler .
''Hem Sivas'lı hemde Sivasspor'lu olarak şimdiden başarılar diliyorum ve Sivasspor yönetiminden bu arkadaşlarımıza destek olmaları ve fırsat vermelerini bekleriz.

tekdoktirin
17.11.2009, 01:23
ERCİYES MAÇI BANA GÖRE BİR MORELMAÇI OLDU İYİDE OLDU AMA ÖLÇÜDEİL

Rallim58
17.11.2009, 08:34
A2 kadrodan Muhammed ve Yunus'u kazanmış olduk. Zaman zaman, kadroda yer verildiğinde ciddi işler yapacak kalifiyede futbolcularımız var, bunları işledikçe Sivassporumuzun kazancı mutlaka olacaktır.

DeathRow
17.11.2009, 18:08
bülent hocayı yargıLamayın arkLar genc yetenek denen onur saLağını oynatıyorduya :D

kadirakin58
17.11.2009, 18:14
Bu takımı ancak başarıya aç genç yetenekler kurtarabilir. As oyuncular psikolojik olarak çökmüş durumdalar. genç yeteneklerin arzu ve isteğiyle bu ligde yükselebiliriz.

adres58
17.11.2009, 20:40
bülent uygun görsün afrikadan mbemba gibi adamları bulacağına gözünün dibindeki şampiyon olan paf takımındaki adamları görmüyordu neden acaba kendi menajerlik şirketine mi kayıtlı değildiler yoksa:mad:

Nihayet arkadaşlar işin bilincine vardılar. Tam 1 buçuk senedir söylüyorum. Sayın Bülent Uygun'un sistemi tıkır tıkır işliyordu. Hem kariyer yaptı hemde para kazandı. Koca bir takıma sezonun sonunda takıma bir sürü oyuncular geldi daha sonra nerelere gitti bunlar hiç düşünmedinizmi. Sivassporlu oldular daha sonra bu isim altında başka takımlara ya kiralık gittiler yada satıldılar. Geçen sezon A2 takımımız BeJeKe yi GeSe yi TıS'yi ve bir çok takımı geride bırakarak şampiyon oldular. Bu takım o kadar kötüydüki ŞAMPİYON !!!! oldular. Bu takım o kadar kötüydüki hiç bir oyuncumuz As takıma yükselemedi. Ne kadar komik bir durum değilmi.. Bakınız işi bilen gerçek hoca, hem antrenörlüğü hemde keşfetmeyi nasıl biliyormuş. Alın size 4 oyuncu işte. Bu işler 20 gol yiyip 1 gol atınca şeref tribününün önünde selam durmaya benzemiyor. Onura dayanıyor giydiğin formanın hakkına dayanıyor. Eğer o kadar onurlu bir oyuncularsanız 20 gol yiyince şeref tribünün önünden boynunuzu bükerek geçmeyeceksiniz, o zamanda selam çakarak gireceksiniz soyunma odasına... Anlayacağınız çok doluyum bir ala dağdan bir kara dağdan konuşuyorum. Ama arkadaşlar sezon sonunda durumumuz ne olur bilemem ama bizim Muhsin Hocamıza, adam gibi konuşan, oturaklı, şerefli, bilgili, langır lungur konuşmayan, işini profesyonelce yapan, panellerde koşuşturmayan, sivri konuşmayan bu hocamıza destek olması gerekiyor. Gençleri kazanmak adına vermiş olduğu bu gayreti kutluyorum. Hiç değilse bu gençlerle kaybedelim gam yemeyelim. Hiç değilse Ersenlerden Embomba !!! lardan kurtulur her maç sonu kahretmeyiz.
Kalın sağlıcakla...

ÇAĞLAR GİYİM
17.11.2009, 20:59
muhsin hocamıza tşkrler genç yetenekleri bize kazandırmaya çalıştıgı içinnnnnnnnnn muhammed gibi yeteneklere ihtiyacımız varrrr bulent hoca şampiyon olan takımdam en az 4 5 topçu şimdi a takımda oynuyor olması lazımdı adamlar 18 yaşında ki topçuları hiç çekinmeden oynatıyor biz ise ilgilenmedik bulent hoca sayesinde şampiyonlar liginde inter 18 yaşında 2 topçuyla sahaya çıkabiliyo ama biz yedege almaya acizdikkkk şimdiye kadar artık gençlere daha çok onem vermeliyizzzzzzzz:)

izmiriyigidosu
17.11.2009, 21:17
valla çok güzel bişey yapmış hocamız bende devamlı bunu düşünüyordum bu geç yeteneklerı ne zaman takıma kazandıracaklar diye bence güzel bişey muhsin hocama çokk teşekkür ediyorum inş başarılı olur yeni adaylar

H_Turan
17.11.2009, 22:03
ERCİYES MAÇI BANA GÖRE BİR MORELMAÇI OLDU İYİDE OLDU AMA ÖLÇÜDEİL

Bu tür maçlarda ölçü olmaz Ölçü devre arası yapılan hazırlık maçlarında olur

subasi29
18.11.2009, 22:08
Bugun Diyarbakira 2-1 Kaybetmisiz ;(

tekdoktirin
19.11.2009, 02:10
ŞAHSEN BEN MUHSİN HOCANIN SIVAS SPOR A ÇOK ŞEYLER KAZAN DIRACA INA İNANI YORUM AMA ŞU TAKIM BİR TOPAMASI LAZIM YANİ B J K MAÇINI ALMAMIZ LAZIM ARTIK GERİSİ GELİR

şükrü çitil
19.11.2009, 16:06
muhsin hoçaya teşekür ederim 2 ay gibi kısa zamanda 4 tane futbolcu kazanılıyorsa burada düşünmek gerek 5 sene takım calıştırıyorsun 1 tane futbolcu kazanamamışsın bu neye benzer çebdeki hazırı yemek gibi birşey oluyor cıkacaksın başarı yok diyeceksin bakıyorun her hafta takıma zarar veren futbolcular ılk 11de oynuyor sayıyorum 1sedat 2yasin 3hayrettin 4murat sözgelmez 5 ibrahin dagaşan bu futbolcular takıma yarar vermiyor aksi takdirde zarar veriyor sizlerde bunun bilincindesin inşaallah daha iyi oluruz kendimizi yukarılarda buluruz tek dilegim muhsin hocada inşallah gormuş anlamış olur burdan sivasspora ve yönetime vetaraftara selamlar hayırlı günler dilerim.....................

ready
19.11.2009, 17:48
şehrimizde futbolcu potansiyeli oldukça üst düzeyde ne varki iyi araştırlıp amatör küme de futbol oynayan kardeşlerimizin sivasspor bünyesine katmak lazım ne varki sivasda işler ters işliyor adamı olan dayısı amcası olan sivasspor bünyesine katılırken sahipsiz gençler başka yerlere gidiyor örnek ibrahim toraman dsi den antep belediye takımına orda gaziantepspora ordan da beşiktaşa

ercan58.a
19.11.2009, 19:23
aslında 4 degil genç yigidolarla komple takımı degiştirmek lazım-belki bir süre sonra akıllanırlar

komşu
19.11.2009, 20:43
dunyada ıkı turlu hoca vardır bırıncısı hazırcı yetışmış oyuncuyu aldırır oynataır onada yarışmacı hoca derler.ıkıncısı yetıştırıcı ,ınşallah bu hocada yetıştırıcı olurda seneye ve ılerdekı sezonlara daha saglam ve korkusuz olur sıvasspor

ready
20.11.2009, 08:53
hazır kadroyla herkes oynar alt yapıdan 3-5 futbolcu çıkar türk futboluna kazandır o zaman millet desin ki aferin hocaya

SEVDAMSIN58
21.11.2009, 06:48
simdi koysun gencleri erman i falan top diye oynarlar gidip siirtin cope attigi ersen i falan alip gelene kadar verin firsati genclere ses getirsinler