Orijinalini görmek için tıklayınız : Demirspor'a Farklı Tarife
SivasSpor.Com 18.11.2009, 17:54 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/svsdonetsk.jpg
Hazırlık maçında Sivasspor Demirspor'a gol oldu yağdı.
Lige verilen arayı hazırlık maçları ile değerlendirmek isteyen Sivasspor, Kayseri Erciyesspor maçının ardından bugun de Sivasspor tesislerinde karşı karşıya geldiği Sivas Demirspor'u beklenildiği gibi farklı geçti
As kadro ile çıktıgımız Sivas'ın amatör takımlarından olan Sivas Demirspor ile oynadıgımız maçı farklı bir skor ile tamamladık.
Sivasspor'da Kamanan attığı 5 gol ile göz doldururken suskun golcu Ersen Martin 2 gol atarken ,İbrahim, Musa, Sezer ve Erman'ın attığı gollerle rakibini 11-0 yenen Sivassporumuz Beşiktaş maçı öncesinde ter idmanı gibi hazırlık macı yaptı.
Maçın ardından görüşlerini dile getiren teknik direktör Muhsin Ertuğral, gerek Kayseri Erciyesspor, gerekse Sivas Demirspor ile yaptıkları hazırlık maçlarındaki futboldan çok memnun olduğunu söyledi.
Ligde de aynı başarıyı sergileyecekleri ve tehlikeli bölgeden kurtulacaklarını ifade eden Ertuğral, ''Sporcularımı tebrik ederim, verilen görevleri yerine getirdiler'' dedi. Lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini, kendi sahalarında ve seyircileri önünde yapacakları Beşiktaş maçına dek tüm eksikliklerin giderileceğini belirten Ertuğral, ''Sivasspor olarak gücümüze güç katmaya başladık. Lige iyi bir başlangıç yapamadık ama böyle gitmeyecek'' diye konuştu.
Sivasspor için önemli olanın tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak olduğunu ifade eden Ertuğral, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayramın 3. günü sahamızda yapacağımız Beşiktaş maçını mutlak kazanarak üst sıralara doğru tırmanışımızı devam ettirmek istiyoruz. Gelecek haftalardan itibaren herkes Sivasspor'un başarısını konuşacaktır. Bizlere güvenenlerin güvenlerini asla sarsmayacağız.''
YAsemiiin 18.11.2009, 17:58 :) saka gibi :) ligdede bekleriz ona göre :D
amatör takima 11 gol atmak ölcü degil.
8tas macinda gercekleri görecegiz..
konartr58 18.11.2009, 18:26 evet beiştaşı yenecek goller istiyoruz.ona göre.
izmirliyigido 18.11.2009, 18:27 Umarım yanıltıcı olmaz. Bu skora güvenip futbolcularımız kendini havaya sokmazlar inşallah. Hazırlık maçı ile Lig maçının yeri farklı olduğu gibi amatör takımla Süper Lig takımlarının durumu farklıdır. Umarım yanılgıya düşmezler.
AYK
fatihtuztas 18.11.2009, 18:30 karşındaki amatör takım ama dikkatinizi çekerim...
subasi29 18.11.2009, 18:34 bunun yarisıni eziktaşa atin yeterli :)
burakkova 18.11.2009, 18:34 kamanan.. kamanan.. kamanan.. başka birşey demiyorum..
esentepeli58 18.11.2009, 18:34 musa ile ersen den gol beklersek ohooooooooooooo bide hayrettin oldumu kadroda tmm olay bitmiştir gara garlalar yer bizi
58 SiVaS 58 18.11.2009, 19:05 sıra bjkde bülent bu hazırlık maçlarını yaptırsaydı takıma şuan üst sıralardaydık
bence bjkyi ezecez
KAMANANIN ANLAMI = GOOOOOOOOOOOL
kiNgSiZe58 18.11.2009, 19:15 SIVAS GOL GOL GOL, SIVAS GOL GOL GOL
Murat ARICI 18.11.2009, 19:48 MORAL ANLAMINDA İYİ OLDU..BU GAZLA BEŞİKTAŞI GAZ GİBİ YOLALIM BEA..
hayrettin, yasin, ersen.....
yersen........
bu üçüyle olmaz, olamaz, olmamalı, olmayacak....
demirspora 11 gol atmak ölçü degil
Ya ben bu kadar farklı bir skor beklemiyodum 1-0 felan sivas alır diye düşünüydum ama helal olsun.
hayrettin, yasin, ersen.....
yersen........
bu üçüyle olmaz, olamaz, olmamalı, olmayacak....
aynen katılıyorum arkadasıma :)
En ilginç haber arkadaşlar Ersin martin'in 2 gol atabilmesi ayağı açılmıştır.
Pas tutmuştu yiğidoların ayakları iyi oldu sanırım bu galibiyet.
Malum galibiyet duymayalı baya olmuştu.......
Bence fazla abartilmasin, belki morel duzelir ama bu morel onlarda hava yaratmasin, yoksa besiktas maci husran olur..
besiktastan gol yeme, 1 gol bul yeter bize....
subasi29 18.11.2009, 22:05 ucte birini besiktasa atin yeter :D
tekdoktirin 19.11.2009, 01:51 YA ZATEN KAMANAN İYİ TOPCU SANIRIM ŞANSIZLIK LARIMIZ BİTER BU VESİLLEYLE
karakocyakup58 19.11.2009, 08:18 demirsporun acilen kalecisinin degişmesi ve sivasında ersen le yasinden kurtulması gerek :D
dülger58 19.11.2009, 09:41 AMATÖR TAKIMLA OYNAMAKDAKİ MAKSAT MORAL VE MOTİVASYONUN YERİNE GELMESİDİR.SİVASSPORUN BU TAKIMLARI YENMESİ NORMAL BİR DURUMDUR.
balmandol 19.11.2009, 11:33 Arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuz..Bu takımı en çok eleştirenlerden biri benim..Ama hazırlık maçlarına lütfen söz söylemeyin.O ilk dönemlerdeki büyük takımlara 1 farkılı 2 farklı yenilince onlar kocaaaa avrupa takımı diyordunuz ve yanılıyorduk aynen Bilo gibi...
Bu maçlar lazım..İster Demirspor olsun ister Yüceyurt spor olsun..Öenmli olan senin takımının çarkının işlemesi..Kafadaki oyun planının uygulanmaya başlaması.Kayseri Erciyes ve Demirspor ölçü olmaz ama demekki değişen bişeyler var takımda.
Muhsin Hocaya ben güveniyorum.Kamanan'a güvenildiği kadar Ersen Martin'e de güvenmemiz lazım.İnşallah ayakları Beşiktaş maçında ve diğer maçlarda da çalışır..Bence çok güzel bi sonuç.Hep destek,tam destek..Dalga geçmeyin futbolcularla lütfen..Moral verin moral...Onlarda her insan gibi açıp bu sayfaları okuyolar bundan eminim.O yüzden yeter artık..
winner58 19.11.2009, 12:11 bu sadece bir idman maçı bunu hiç bişekilde bişeye ölçü tutamayız
Sivaslibey 19.11.2009, 12:20 Arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuz..Bu takımı en çok eleştirenlerden biri benim..Ama hazırlık maçlarına lütfen söz söylemeyin.O ilk dönemlerdeki büyük takımlara 1 farkılı 2 farklı yenilince onlar kocaaaa avrupa takımı diyordunuz ve yanılıyorduk aynen Bilo gibi...
Bu maçlar lazım..İster Demirspor olsun ister Yüceyurt spor olsun..Öenmli olan senin takımının çarkının işlemesi..Kafadaki oyun planının uygulanmaya başlaması.Kayseri Erciyes ve Demirspor ölçü olmaz ama demekki değişen bişeyler var takımda.
Muhsin Hocaya ben güveniyorum.Kamanan'a güvenildiği kadar Ersen Martin'e de güvenmemiz lazım.İnşallah ayakları Beşiktaş maçında ve diğer maçlarda da çalışır..Bence çok güzel bi sonuç.Hep destek,tam destek..Dalga geçmeyin futbolcularla lütfen..Moral verin moral...Onlarda her insan gibi açıp bu sayfaları okuyolar bundan eminim.O yüzden yeter artık..
Kesinlikle. Bu maçlar çok önemli. Bizimkiler gol atmayi untumuslardi resmen. Bôyle maçlarla lazimki oyuncularimiz güvenlerini kaybetmesinler. Bu maç zaten besiktasa karsi bir ölçu degil olamazda. Ama sezon öncesi güçlü rakiplerlen oynadik ve hep ezildik halbuki kolay maçlar oynasaydik en azindan hem moral yuksek olurdu hemde hemde oyuncular birbirlerini degerlendirirlerdi.
Bence bir iki basit maç daha oynamali iyice kendilerini tanimalari için. O zaman belki taslar yerine oturur takim içinde ve takim en azindan o özledigimiz ruhunu kimligini geri alir.
Muhsin hoca Bülent hocadan sonra gelebilecek en iyi ve en mantikli hoca. Helal olsun baskan futboldan gerçekten TAM ANLAMIYLA anliyor.
bu maçlar ölçü olamaz tabiki ama forvet hattımızın gol atıp kendine güveninin yerine gelmesi açısından güzel bir durum;)
güzel bir sonuç, Sivas spor yakın zmaan kadar hiç bu kadar gol atmamıştı.Ben moralmen yiyim bu galibeytleri duydukça.Umuyor ve diliyorum ki futbolcularda en az bizim kadar moral bulmuşlardır.Tabi ki bu skor ya da bu hazırlık maçları süper lig maçları için ölçü olmaz.ama en azından takımın gidişatı için ölçü olabilir.Tahminim şu ki BJK maçında patlama yapacağız.Bu hafta BJK FB'ye farklı yenilecek, moralmen düşecekler, sonuçta kazanan biz olacağız.
serserilerin_prensi 19.11.2009, 13:20 motivasyon üst düzeyde inşallah bjk maçında da gülen taraf biz oluruz başarılar yiğidolarım..
58delikanli58 19.11.2009, 13:50 güzel bir mac olmus forvet ve bütün takima mitovasyon ve özgüven gelmistir insallah
TekSivas 19.11.2009, 13:56 Tabiki moral icin iyidir 11tane atmak Amatörde olsa 11coktur bende amatör takimda oynuyorum. yasim 27 ve 11 Gol Fark yedigimisi hatirlamiyorum. Bunlarin Arasinda Birici lig takimlarida oldu Hamburg 4-1 yenildik-A Bielefeld karsi 4-0 yenildik, daha maclar var en büyük yenilgiyi Schalke 04 den aldik oda 7-1! Ama genede Demirsporda bize ayitir 11 cok Fazla, Keske 11tane atacagina 11 mac da 1-0 yenseydi. sivas ilk 10 girecek! Canimsin ve kanimsin.;)
beşiktaş maçını kazan o zaman görelim
58_babacan_58 19.11.2009, 17:58 BEŞİKTAŞ MAÇINDADA BÖYLE BİR TARİFE UYGULAYIN GOL OLUP YAĞIN VE BEŞİKTAŞ MAÇIMIZ PATLAMA VE ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLSUN !!!!
ercan58.a 19.11.2009, 19:14 demirspor moralinizi düzeltmek için fark yemiştir,kendinize gelesiniz diye sagolsunlar
carizma0658 19.11.2009, 20:52 bize öylesine bir haber yapın ki alkış yapalım cocuk degil YİGİDOYUZ
abdullah kaya 19.11.2009, 20:56 artik donus yapmamiz lazim lige bide tr kupasinda iyi kura cektik insallah hayirlisi olur
Afferim cocuklar tebrikler sizinle nekadar övünsek azdir 11 bir golatmak her baba yigidin isi degildir.Gnül isterdiki bu yazdklarimi gercek icten alaya almadan yazmak isterdim.Lütfen gercekci olun gercekleri görün karsinizdaki takimlar amatör takimlar ohalde lig baslamadan önceki hazirlik maclarinida izledik!!!!biz sivasspor kümede düsse ücüncü ligede düsse yine sivasli ve sivassporluyuz sünkü bizim kafa kagidinda sivas yaziyor.
SEVDAMSIN58 19.11.2009, 21:30 ben gole yogurt calmam besiktas bu takimi top diye oynar bile bile niye kendimi ve insanlari kandiriyimki ALLAH yardimcimiz olsun isimiz cok zor bizim demirspor a attigimizi kalemizde gormeyelim yeter galibiyet falan ruyamda bile gorsem inanmam hele hele erman ersen yasin ugur ibrahim kadir gibi lerinin bu takimda bulundugu muddetce
ALLAH UTANACAK SONUC ALDIRMASIN YETERINCE UTANDIK
Mursallı yiğido 20.11.2009, 15:30 Amatör takımı yenmek kolay.Önemli olan lig maçları.Umarım Beşiktaş'ı yenerek eski günlerimize döneceğiz.
OoSivassporoO 20.11.2009, 15:47 Ewt Sıra Beşiktaşta onlara gol olup yagacaz Allahın izniyle
yigidomustafa58 20.11.2009, 17:22 her maçımız böyle olsa keşke :D
|