Orijinalini görmek için tıklayınız : Tesisleri İstanbul'a Taşıyalım !!!

G Ü N E R
22.11.2009, 18:48
Oyuncuların şehri kötüleyip, sürekli bir şey yok demesi beni deli ediyor... sezon başında takıma gelip şehri beğenmeyip takımdan ayrılan oyunculardan sonra, şehri beğenmeme kafilesine be sefer de kamanan efendi eklendi...

Düşüncem şu ki eğer oyuncuları motive edecekse, istediğimiz her oyuncu hiç itiraz etmeden takıma gelecekse, başarılı olacaksak, şampiyon olacaksak, taşıyalım tesisleri istanbula...

Ne olur ki hakkaten iki haftada bir gelir oynarlar... ulaşımda rahat sorun da olmaz tesislerden otobüsle geleceklerine uçakla 1 saatte istanbuldan gelirler... taraftarı hiç de rahatsız etmez bence.... hafta içi tesislerde antreman yapan oyuncular bizi ne kadar ilgilendiriyor. Zaten adamları maçtan maça görmüyor muyuz?

Gerçekten tesisler istanbula gitse sizce ne zararı ne faydası olur ?
çok mu ütopik bir düşünce olur.... düşüncelerinizi bekliyorum....

sevda58
22.11.2009, 18:54
evet bencede, sonuna kadar katiliyorum, sanki top oyanmaya degilde eglenmeye geliyorlar, Sivasimizi bu sekilde kotulemesinler... bunlar hic mi hic hos degildir.

eger bu sekilde daha iyi motive olacaklarsa, tesisler istanbulda olsun, maclar sivasta....

yigido_sampiyon
22.11.2009, 18:59
aynen katılıyorum...

önceden musa aydın sivasta sosyal hayat çok kötü diyordu...kendisi samsunlu ve hep anadolu takımlarında oynadı...zannedersinki hayatı las vegasta geçti...

kamanan a israilde maymun işareti yapıyolardı sivasta insan muamelesi yapıyolar...herkes hürmet ediyo...

balili ye kayseride ağıza alınmayacak küfürler ediyolardı...adam sivasa geldi sokakta dolaşırken insanlar senden imza istiyo...sonra çıkıyo sosyal hayat sivasta kötü...

unutmayın futbolcular; futbolcu olmasaydınız size bu sevgi ve saygıyı kim verirdi????????? mehmet yıldız futbolcu olmasaydım inşaatta amele olurdum demişti!!!!! aklınızı başınıza alın...

58_babacan_58
22.11.2009, 19:17
SANKİ BURAYA EKMEK PARASI İÇİN DEĞİLDE EĞLENMEYE GELİYORLAR BU SENİN İŞİN KARDEŞİM İLLA EĞLENCEMİ OLACAK ANANIZIN KARNINDAN EĞLENEREKMİ DOĞDUNUZ.SİVASIN İMKANLARI BU KALAN KALIR GİDEN GİDER....!!!!! BİZ BURDA KİMSEYİ ZORLA TUTMUYORUZ

Besyo_cu
22.11.2009, 19:20
Sivas'ı begenmeyek oyuncunun sorunları var demektir. Bizim aldıgımız oyuncular nerden gelıyor ki şehri beğenmeyeceklermiş ? Kendilerini Avrupanın büyük takımlarında oynamaya layık mı görüyorlarda Sivası begenmıyorlar bütün oyuncularımız ya alt liglerden yada vasat takımlardan gelme.Sanki Londra , Paris , Manchester , Münih gibi şehirlerden gelmelerde şehri begenmıyorlarmış. Bütün oyuncularımız Sivasspor sayesinde ünlü olduklarını unutmasınlar. Sadece işlerine baksınlar.

noname87
22.11.2009, 19:24
geçen bilicanın röpartajı vardı utandım bizimkilerden adam brezilyadan gelmiş profesyenel her yerde oynuyor bizimkiler sanki ugandadaymış gibi ulan iç savaş mı var bir de bunları diyenlerin çoğu evli en başta uygunsuz biri:mad:

KAOS
22.11.2009, 19:36
Çok gereksiz muhabbetler

Futbolculukta diğerleri gibi bir meslektir.
Diğer mesleklerde de insanların iş dışı hayatları vardır..
Diğer mesleklerde olduğu gibi iş yeri seçerken, işin şekli getirisi ortamı olduğu kadar işin hangi şehirde olduğu, iş dışı hayatın nasıl olacağı gibi konular insanlar için çok önemlidir.

Bir sürü meslekte insanlar İstanbul gibi büyük şehirleri tercih ediyorlar, hem de hayat pahalılığına rağmen. Neden acaba hiç düşündünüz mü?
İnsanların işlerini hayatlarını sürdürecekleri şehirlerin kendilerinin yaşam tercihlerine uygun olup olmadığını sorgulamaları bunu önemsemeleri hiçbirimizin derdi olamaz..

Ne biçim laflar bunlar top oynamaya geldin, diskoya mı geldin?..
Kaç saat futbol adına zamanları geçiyor ve kaç saat iş dışındalar bunları biliyor musunuz? Bu insanların eşleri çocukları, eğlence anlayışları, yaşamlarını geçirecekleri şehirden beklentilerini biz mi belirleyeceğiz?

Kabul ediniz ki yaşamsal alanları en az olan süper lig takım şehirlerinden bir tanesiyiz. Başka şehirlere karşı futbolcu tercihi açısından olumsuz durumdayız..

Bunun bir çözümü var mıdır?... Vardır.
Ama bu tesisleri bir başka şehre taşıma gibi oldukça absürt fikirler olamaz...
Futbolculara teklifler götürürken şehir handikabı akıldan çıkarılmamalı, yaşamsal beklentileri Sivas şehrine uygun oyuncular bulmak, şehrin standartlarını yükseltmek daha akla yakın çözümlerdir..

Bir sürü ortamlarda Sivas'ın geri kalmışlığından makus talihinden, olumsuzluklarından, çaresizliklerinden dem vurmuyor muyuz?
Daha yenilerde stat projeleri nedeni ile kızmadık mi bir sürü insana?
İşte tüm bunların sonucu olan bir gerçeklikte bu maalesef...

Futbolculara kızacağınıza şehri bu geri kalmışlığa iten siyasilere ve yöneticilere kızın.

talha58
22.11.2009, 19:53
Tesisleri taşıyorsanız takımın adını da İstanbul Sivas yapın bari :) Madem Sivas'a birşey katmayacak ne anlarım ben o takımdan.

Futbolculara gelince beğenmiyorsa bırakın gitsinler. Afrika'dan veya paraya, başarıya aç futbolculardan özellikle Müslüman birçok kaliteli futbolcu bulmak mümkün. Nijerya'nın 17 Yaş Altı takımını izledim. Oralardan gelecek Müslüman bir oyuncunun şehri beğenmeme veya Disco falan arama gibi bir lüksü de olmayacaktır.

KAOS
22.11.2009, 20:41
Düşünün lütfen ve başınızı gömdüğünüz kumdan çıkarın..
Diyelim ki transfer edilebilecek uluslar arası bir miktar iyi futbolcu olsun...
Bu futbolculardan bizim ihtiyacımız olanlar, fiyatı uygun olanlar kriterlerine bide, Sivas da yaşayabilecekler diye bir kriter hatta bir zatın dediği gibi müslüman olanlar gibi kriterler eklemek durumunda sizce kaça düşer bu transfer edebileceğimiz topçu sayısı?

karen
22.11.2009, 20:58
arkadaslar güzel düsünmüssünüz fakat o is bence öle deil.kaman biraz seyi kalkti fakat kamanan bence haklida yedekte oturacak oyuncu deyil,sunuda söleyim,bizim sivasa gelen adam oluyo,servet,cetin kimseyi beyenmiyo simdi.onu adam eden sivassporu cabuk unuttu,bilikaya da helal olsun aslanlar gibi 58 numarali formayi giyiyo,simdi kamanandada deyismeler varsa kesin birileri kulana biseyler fisildamistir,yani transfer etmek istediyle,sivasida beyenmez sehride beyenmez,hocayida beyenmez bu isler böledir,

AliAslan58
22.11.2009, 21:06
KAOS Senin düsüncelerine tamamen katiliyorum...
Sehrimizin ne oldugu veya ne olmadigi ortada elbetteki bir futbolcu oraya sadece futbol oynamaya gelmiyor lig veya sezon sonuna kadar esiyle ve cocuguyla hayatini orada geciriyor.Bu insanin elbetteki sosyal gereksinimleri ve kendi hayat anlayisindaki beklentileri elbette olacak ve eger biz Sivaslilar olarak onlara bu olanaklari saglayamiyorsak kalan kalir kalmayan gider demeye hakki yoktur.. Nasilki biz yurdumuzdan binlerce kilometre uzakta yasiyoruz Almanlarin ve diger Avrupa ülke vatandaslarinin bizleri disladiginda ve bize begenmiyorsan cek git demeleri ne kadar zorumuza gidiyorsa onlari yani Sivasa gelen futbolculari en iyi anlayan biz olmaliyiz..
Bizlere düsen görev Sivasa gelen insanlara imkan saglayamayan yöneticilere haykirmak ve görevlerini hatirlatmak... Geleni kovmak degil....

kızılova
22.11.2009, 21:38
Sivasspor taraftarı Türkiyenin her şehrinde olur ama sivasspor oyuncusu sezon sonuna kadar sivas da olur.

GuVeN
22.11.2009, 22:25
malesef sehrımızın kısıtlı ımkanları transfer polıtıkamızı baltalıyor,gelen oyuncular ıstanbulda karsılanıp orada ımza attırıldıktan sonra sivasa getırılıyorlar. halıylede nereye dusduk dıye dusunebılırler,sivası sıvaslılar hıc bı yere degısmez elbettekı ama baska standartlarda yasayan ınsanlar ıcınde cazıp olmadıgı kesın..o yuzden kamanana tepkı vermek gereksız. burda oldugu surece takım ıcın elınden gelenı her zaman yapacaktır. sivaslıların neler yaptıgınıda bılıyoruz sahada hepsınden daha sıvaslı daha yurekten oynuyor bu adam,kıymetını bılmelıyız,ben de kendısının yedekte kalmasını hazmedemıyorum sahsen,ölüsü bile diğer oyunculardan fazla katkı saglar takıma!

Metal Gear
22.11.2009, 23:57
Böyle bir düşünceyi asla kabul etmem.Sivas'ın değeri Sivas'ta kalır.Çifte Minare'yi,Divriği Ulu Cami'yi İstanbul'a taşımak neyse,bu da odur.

oNuR
23.11.2009, 00:19
Oldu olacak yeni yapılacak stadı(!) da oraya yaptıralım futbolcular maç için Sivasa gelip maçtan sonra tesislere,İstanbula gidip yorulmasınlar

Kederli Yiğido
23.11.2009, 01:55
Daha kolayı var :)
İstanbul'un barlarını , diskolarını taşıyalım Sivas'a :)
Futbolcu için eğlence önemli bir şey. Tüm dünyada bu böyle. Parayı bulunca yaşam tarzları değişiyor.

gül5858
23.11.2009, 02:06
Sivas'ı begenmeyek oyuncunun sorunları var demektir. Bizim aldıgımız oyuncular nerden gelıyor ki şehri beğenmeyeceklermiş ? Kendilerini Avrupanın büyük takımlarında oynamaya layık mı görüyorlarda Sivası begenmıyorlar bütün oyuncularımız ya alt liglerden yada vasat takımlardan gelme.Sanki Londra , Paris , Manchester , Münih gibi şehirlerden gelmelerde şehri begenmıyorlarmış. Bütün oyuncularımız Sivasspor sayesinde ünlü olduklarını unutmasınlar. Sadece işlerine baksınlar.

Benimde yazacağım bu olurdu kendilerini nereye layık görüyorlar sormak gerekli.
Sivasspor'u İstanbula taşıyalım konusu bu asla kabul edilemez.

Kibrisli
23.11.2009, 02:12
Oyuncuların şehri kötüleyip, sürekli bir şey yok demesi beni deli ediyor... sezon başında takıma gelip şehri beğenmeyip takımdan ayrılan oyunculardan sonra, şehri beğenmeme kafilesine be sefer de kamanan efendi eklendi...

Düşüncem şu ki eğer oyuncuları motive edecekse, istediğimiz her oyuncu hiç itiraz etmeden takıma gelecekse, başarılı olacaksak, şampiyon olacaksak, taşıyalım tesisleri istanbula...

Ne olur ki hakkaten iki haftada bir gelir oynarlar... ulaşımda rahat sorun da olmaz tesislerden otobüsle geleceklerine uçakla 1 saatte istanbuldan gelirler... taraftarı hiç de rahatsız etmez bence.... hafta içi tesislerde antreman yapan oyuncular bizi ne kadar ilgilendiriyor. Zaten adamları maçtan maça görmüyor muyuz?

Gerçekten tesisler istanbula gitse sizce ne zararı ne faydası olur ?
çok mu ütopik bir düşünce olur.... düşüncelerinizi bekliyorum....

Ama orda Laila var belki daha da başarısız oluruz o zaman...

tekdoktirin
23.11.2009, 02:34
NE İSTANBULU KARDEŞİM YA ALLAH AŞKINA ORDA TESİSMİ YOK ALASI VAR BİZİM ÇEKTİMİZ YETMİYORMU İSTANBULU

58svsvs58
23.11.2009, 04:00
doğru söylüyon. ne gereği var her şehirde takımın. bütün şehirler istanbulda takımlarını kursun. o bar senin bu kumarhane benim gezsin. arada bir sivas tan para toplayıp futbolcularımıza yollarız. istanbulun en güzel kızlarınıda ayarlayıp yataklarına atarız. olmadı başka ülkelerden getiririz. birde bizim oyuncularımız az kazanıyorlar canım. onların hakları yılda 150 milyon dolar falan olmalı aslında. ne için bunlar topu kaleye sokmak için. çok komik yavvvvvvvvvvvvv

58svsvs58
23.11.2009, 04:14
şaşırdım kaldım ben şimdi yav. sivas 1850 lerde kalmış diyor kamanan bey. 2000 li yıllarda olan şehirlerde ne var acaba çok merak ettim. biri bana söylesin lütfen eksikliklerimiz neymiş? barlarmı? gece kulüplerimi_ ? kerhanamı? nedir bizim sivasın eksiği yada başka yerlerin fazlası? çatlayacağım yav. kovun yav bu adamııııııııııııııı......

58svsvs58
23.11.2009, 04:15
king kong kılıklı yamyam. seni artık istemiyorum. tek başına sivası kurtarsan bile..

kemalk58
23.11.2009, 10:26
MİLLET KUSURA BAKMAYIN AMA BENCE ; KAMANAN HAKLI OLABİLİR...ADAM O KADAR KÖTÜ VE ALÇALTICI SÖZLER SÖYLEMEMİŞ.
DEDİĞİ ,
1-NEDEN OYNAMIYORUM ;EĞER OYNAMAZSAM GİDEBİLİRİM
2-SİVAS NEW YORK DEĞİL.

ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ.KIZMAYIN LÜTFEN.
1-SİVAS NEW YORK DEĞİL ;EVET BIRAKIN NEW YORK U İSTANBUL BİLE DEĞİL. YANİ KIZMAYIN AMA ONLAR YANİ ÇOĞU FUTBOLCU GECE KULUBÜ VE GECE HAYATINI SEVEN KİŞİLER OLARAK HAYAT YAŞIYOR..AMA BİZ ZATEN BÖYLE FUTBOLCU İSTEMİYORUZ .ZATEN SİVASSPORDA BÖYLE BİR FUTBOLCUDA İSTEMİYORUZ.
BİZDE BİZİ ANLAYAN ; İNSANLAR İSTİYORUZ.
KAMANA NA KIZMAYIN ; SİVAS BİZİM KENTİMİZ DİYE VATANIMIZ DİYE , CANIMIZ KANIMIZ DİYE SEVİYORUZ.
KİMSE SİVASI SEVMEK ZORUNDA DEĞİL.
AMA KİMSEDE UNUTMASIN Kİ ; KİMSEYİ BURDA ZORLADA TUTMUYORUZ.
PARA KARŞILIĞINDA OYNUYORLAR.; KİMSE BABASININ ADINA OYNAMIYOR.

İSTEMİYORSA ; ÇEKER GİDER. BU KADAR BASİT.

2-BENDE OLSAM OYNAMAK İSTERİM.İLK 11 E ÇIKAN FUTBOLCULARDAN ÇOK ÜSTÜN BİR FUTBOLCU BENCE.ÖYLE OLMASA ; GOL ATMAZDI.GOLCÜ DİYE OYNAYAN VE HİÇ GOL ATAMAYAN GOLCÜLERİMİZ VAR.BANA GÖRE İSE KAMANAN 90 DAKİKA OYNAMASA DAHA İYİ ; 2.YARI OYUNA GİRSE DAHA ETKİLİ OLUR.

AMA YENİ HOCAMIZA MECBUREN GÜVENMEK ZORUNDA.HOCAMIZIN BİR BİLDİĞİ VARDIR MUTLAKA..VE BUNA EMİNİMKİ YAKINDA ;
HAK ETTİĞİ YERİ TAKIMDA ALACAKTIR.
ALLAH BİZLERE YANİ TARAFTARALARA SABIR VERSİN.HER YERDEN BİR ÇATLAK SES ÇIKIYOR..
SAYIN YÖNETİMDEKİLER ; LÜTFEN KONU İLE İLGİLENSİNLER.;
BİZİ İSTEMEYENLERİ BİR HİÇ İSTEMİYORUZ..

talha58
23.11.2009, 11:19
Düşünün lütfen ve başınızı gömdüğünüz kumdan çıkarın..
Diyelim ki transfer edilebilecek uluslar arası bir miktar iyi futbolcu olsun...
Bu futbolculardan bizim ihtiyacımız olanlar, fiyatı uygun olanlar kriterlerine bide, Sivas da yaşayabilecekler diye bir kriter hatta bir zatın dediği gibi müslüman olanlar gibi kriterler eklemek durumunda sizce kaça düşer bu transfer edebileceğimiz topçu sayısı?

Bir zat şeklinde bahsettiğin kişi olarak sana fazla birşey söylemiyeceğim. Zaten kim olduğunu da bilmiyorum. Yalnız benim düşüncem bana senin düşüncen sana.

Bu saatten sonra Sivas'ı New York yapma imkanın varsa çık yap.

Benim düşünceme göre Sylla, Diallo, Saidi, Colosimo, Petkoviç ve hatta Kalla nasıl gelip mutlu oldularsa ve başarılı oldularsa burayı yadırgamayacak başarıya aç isimler üzerinde durulmalı. Görüşüm sadece budur. Yukarıda bahsettiğim sadece bir örnekti.

ercan_dpinar
23.11.2009, 11:20
tesisleri istanbula taşımak yerine sivas ımıza daha neler yapabiliriz nasıl başka tesisler kazandırabiliriz bunlara kafa yormak lazım

ready
23.11.2009, 11:35
Sorun sadece sporcularda degil sivasa dışardan gelen insanlar bile sivasda sosyal hayatın olmadıgını söylüyor adam şimdi sosyal hayatın çok oldugu şehirde yaşarken üniversite okumak için sivası yazıyor sonra kalkmış sivasda sosyal hayat 0 diyor adama demezlermi şimdi arkadaşım sana sivası zorla mı yazdırdılar biraz daha sıksaydın kendini sosyal hayatın oldugu şehirdeki üniversiteyi kazansaydın sosyal hayatın az oldugu nedenleri bence sivasdan ankaraya giden vekiller,sırf senede bir meydanın kaldırımlarını degiştirmeyi belediyecelik sanan belediye başkanları Sivasda Sosyal hayatın az oldugunu savunan insanlar haksız degil mi sizce ben ce biraz haklılık payları var

BOUN
23.11.2009, 13:54
Kamanan'ın şok ve acı sözleriyle aslında mazisi 50 yıla dayanan geri kalmışlığımız ve acınası durumumuzla bir kez daha şehir olarak, Sivaslılar olarak yüzleştik veya istemesek bile yüzleşmek zorunda kaldık. Sivas'ın 1200'den fazla köyü, 16 ilçesi ve şehir merkezi dahil olmak üzere tamamının geçmiş 50 yılını bir düşünün, kimlerin ne yaptığını, ne verdiğini, ne kattığını bir değerlendirin. Geçen yıllar boyunca diğer şehirleri diğer memleketleri de bir değerlendirin. Başkaları memleketlerine ne verdi, Sivaslılar ne verdi bir mukayese edin lütfen!

Geçmiş on yıllar boyunca Sivaslının seçtiği vekillerin bir kaç istisna dışında daha vekilliği bitmeden Sivas'ı unuttuklarını, Ankara'da artık kendi iş güçlerine baktıklarını gördük. Bir çoğu artık şehrine dönmedi bile, hatta bir çoğunun cenazesi dahi dahi bu topraklara gelmedi. Onlar için Sivas üzerine basılıp atlanılan bir taştan, bir basamaktan ibaret kaldı! Büyük şehirlere göçen Sivaslı zenginlere bir bakın. Hemen hepsi şehrini terketti, işini büyüttü, şanını şöhretini yürüttü, yine bir kaç istisna dışında bu toprakları hatırlayan olmadı.

Sivas'ın dışına çıkanları bırakalım, şehrin içinde çalışanlar bile dünyanın gidişatını kavrayamadı, ilimizin hem seçilmişleri hem bürokratları bir türlü kendilerini 1930'ların yönetim anlayışından soyutlayamadı. Devletçi zihniyetten kopamadılar, serbest piyasa, liberal ekonomi ve girişim ekonomisini kavrayamadılar. Ne kendilerini geliştirdiler, ne de Sivas'a bir katkıları oldu. Bugün bile ne demek istediğimi şimdiki valimize ve belediye başkanımıza bakarak anlayabilirsiniz. Vali bey geldi, üzerinden kaç ay geçti, adamcağızdan bir defaya mahsus bile olsa Sivas'ın geleceğine, sosyal, kültürel, ticari hayatına, sanayisine, sporuna, turizmine katkıda bulunacak en ufak bir hayal, bir proje ve bir çalışma duymadık. Sayın belediye başkanı yine öyle. (Seçimlerden önce nasıl da büyükşehir Sivas naraları atıyorlardı. Bekara karı boşamak kolay tabi, iş başında değilken icraatte bulunmak çok kolay olur.) Madem şehrin kıymetli zamanını hiçbir icraatte bulunmadan harcayacaktınız, a güzel insanlar neden az buçuk çalışan adamın işini elinden aldınız?

Kısacası bu şehirde hemen herkesin üzerine düşen yapması gereken iş var, hem de yığınla var, ancak üreten, üzerine düşeni yapan çok az. Valinin, belediye başkanının, işadamlarının, siyasetçilerin, üniversitenin yapması gereken o kadar çok iş var ki!

Aslında elimizde reçetemiz var. Yaşanmış örnek olaylar var, bütün kurumlar ve bütün yukarıda saydığımız kişiler sadece Sivasspor'un geçen 7-8 yılını inceleseler ve çok kıymetli Mecnun başkanın girişiminin hikayesini tekrar tekrar okusalar istenildiğinde nelerin başarılabileceğini de görmüş olurlar...

YuNuSPaSa58
23.11.2009, 15:33
Sivas qißi şehri ßuLmusLarda.. daha öncede wooter kaçmıstı.. Bence gökdelenler diksek daha iyi oLur:p

effenberg
23.11.2009, 16:07
Trabzonsporlu yöneticiler yillardir ayni sey tartistilar bir sonuca varamadilar cünkü böyle seyleri tartisma konusu bile olmasi sacma (bence).

sevda58
23.11.2009, 16:35
Gecmiste olaylar bize cok derin bir iz birakti, ve simdi bu halde olmamiz belki bundandir, sivasli gelip kendi sehrine gelip ev yapmiyor is kurmuyor, istanbula gidiyor kayseriye gidiyor, ankaraya gidiyor, gurbetcilerin cogu evini sivas'a yapmiyor, yine bu illere yapiyor, evet dogru belki cok geride kaldik, ama Sivasa ayak basmak bile bana mutluluk veriyor....sivasi gorunusuyle sevmek degil, icine girip sivasi yasaman lazim...

bu soruna bir care bulmak lazim, bunu bir iki halledemezsin...

Kokomo
23.11.2009, 17:28
"Bülbülü altın kafese koymuşlar, "Ah Vatanımm" demiş "

Sivassporumuz Sivasımızda güzeldir, taş yerinde ağırdır !

Bizi biz yapan değerleri İstanbullaştırmak Sivas'a yapılacak en büyük kötülüktür.

Tesisleri taşımak yerine, Sivasımızı geliştirecek çözümler sunmalıyız. Birkaç yabancı futbolcu beğenmedi diye tesis mesis taşınmaz !

Bu şehir Balili, Diallo, Sylla, Petkoviç ve Tum'ları barındırmış ve lig şampiyonluğuna oynatmış bir şehirdir !

Bunu unutmayalım ! Tekrar düşünelim !

ercan58.a
23.11.2009, 18:44
tesislerin istanbula taşınması gibi bir şeyi sivaslı asla kabul etmez,böyle bir şeyde zaten olmaz olamaz

enesarslan
23.11.2009, 18:59
tesisleri istanbula taşımak yerine memleketimizi her açıdan geliştirelim. ist gibi olamaz tabi ama anadoluda her yönden gelişmiş birçok kent var . sivas ın neyi eksik? memleketimizi koruyalım, sahip çıkalım... saygılar :)

kiNgSiZe58
23.11.2009, 19:46
güzel fikir ama imkansiz birsey, güzel düsünmüsün arkadasim, kutlarim, hosuma gitti fikrin

50sekiz
23.11.2009, 19:48
http://www.fotospor.com/images/stories/futbol/superlig/23%20kamanan.jpg

Kamanan resti çekti
Sivasspor’un yıldızı kırmızı-beyazlı takımdan ayrılmak istediğini söyledi, “Ertuğral varsa ben yokum” dedi

Sivasspor’un yıldız oyuncusu Yannick Kamanan, Fransa’nın “sofoot. com” adlı internet sitesinde kırmızı-beyazlıların yeni hocası Muhsin Ertuğral’ı yerden yere vururken, Sivasspor’dan ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Ertuğral için “Size adını bile tam olarak söyleyemem” ifadesini kullanan Fransız oyuncu, “Sadece Türk olduğunu ve uzun süredir yurtdışında yaşadığını biliyorum” dedi.

Gelecek yıl çok zor

Takımın bu sezonki performansının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını kaydeden Kamanan, “Sivasspor’un maçları artık televizyonda verilmiyor ve fark edilmem mümkün değil. Gelecek yıl bu şekilde devam etmem çok zor. 2011’e kadar kontratım var ama yeni hocamızla daha fazla çalışmak istemiyorum. Şimdilik yedekte idare ediyorum ama oynamak istiyorum. Sivas’tan ayrılabilirim” diye konuştu.

http://www.fotospor.com/index.php?option=com_content&view=article&id=16524:kamanan-resti-cekti&catid=43:super-lig&Itemid=73

50sekiz
23.11.2009, 19:54
pardon son mesaj yanlis basliga oldu.
silinebilir

TS58
23.11.2009, 21:50
YABANCI FUTBOLCULARIN HEPSİNİ KOVALIM

HAKAN ŞÜKÜR GİBİ FUTBOLCULAR ALALIM.

oquzh4n58
24.11.2009, 00:19
bence Sacma Bı fıkır Kardes Sıvasspor'u Sıvasspor Yapan Saten SıvasımızDır!

yigidoss
24.11.2009, 04:22
Delinin biri kuyuya bir taş attı bin akıllı çıkaramıyor. Sir Bülent Efendi kendi rezilliğini kapatmak için "Futbolcular Sivas'ı beğenmiyor" dedi. Millet açtı ağzını "Al eyle kulunu,zapt eyle delini
Kamanan bizim için önemli ve sevdiğimiz bir topçudur böyle bir demeç verdiğine inanmak istemiyorum ama egeğr ki dediyse;Birinin (Mesela o kültür ve nezaket abidesi basın sözcümüz Muhterem Fikret Ünsal Beyefendi :)Kamanan'a şöyle demesi lazım "Kardeşim gelirken hiç mi araştırma yapmadın Sivas nedir neresidir 1850 leri mi yaşıyor yoksa uzay çağını mı. Sivasımız bu <Çok şükür> ne barımız var ne pavyonumuz ve senin de ikibin bilmem kaça kadar sözleşmen var.Madem o kadar rahatsızsın bonservisin şu kadar ver paranı Allah yolunu açık etsin. Ya da çalış çabala ıspatla kendini Bilica gibi at kendini İstanbul'a ya da Madrid'e orada yaşa Milenyumunu 2010 lu yıllarını. Barına git, pavyonuna git neyse bu sosyal yaşam anlayışın yaşa oralarda. Ama buradayken benim futbolcumken gaganı kapat."

ShabbatShalom
24.11.2009, 08:08
O Zaman Takımını Birisine Devredelim İstanbula Götürsün Adınıda Savİstanbul United Yapalım Her Hafta Uçaklarla Buraya Gelinsin Maç Bitince Direk İstanbula

Çok Saçma Birşey Gerçekten

Işınlanma Bulunsunda Ondan Sonra Bunları Konuşalım :)

FIRAT40
24.11.2009, 08:12
temelli sivası da taşıyın istanbula...bu ne kadar lakayıtsız bir yazı böyle..sen kimsin ki böyle bir düşünceye sahip oluyorsun..güner efendi..beğenmeyen futbolcu defolur gider..aynen senin defolduğun gibi..daha yaşın 25..çok küçüksün..çok şeyler söylerdim ama neyse...

GuNaY
24.11.2009, 14:21
Taş yerinde ağırdır...

Bir kaç kendini bilmezin söylediği sözler üzerine tesis taşıma işide nereden çıkıyor.

G Ü N E R
24.11.2009, 17:37
Bazı konularda yanlış anlaşıldığımı farkettim... Benim amacım ve tepkim şehri kötüleyenlere ve her transfer sezonunda ortaya çıkarılan bu problemlere başka açıdan bakmak ve konuyla ilgili tartışma ortamı yaratmaktı...

Tabi ki teorik olarak böyle bişey mümkün değildir ve mümkün de olmayacaktır... Ama olsaydı bile bu durum bize başarıdan çok zarar getirirdi orasıda gayet açık...

Hal böyleyken önemli olan şehre ivme kazandımaktır bir kayseri bir konya bir antep olabilmektir...

Bence yöneticilerin işide futbolculara işini hatırlatmak sağda solda boş boş konuşmlarına izin vermemektir...

subasi29
24.11.2009, 18:27
elbette sivas sivasliya cennet bizi kimse begenmesin

bonuce123
09.12.2009, 15:24
Sivası Sevmıyen Ölsün Dayı . . . . .

mucahitbaba58
09.12.2009, 17:42
iyi siz takimi tasiyin adinida istanbul sivasspor koyun o da olsun bir istanbul klubu ama bizden destek beklemesinler aninda birakirim diyer bir anadolu takimi tutarim sahsen
kusuruma bakmayin ama bu tasima isi hem sacma hemde olamayacak bisey
ayrica sehrimiz kazaniyor diye biz gonulden destekliyoruz yoksa ne fark ederki

mucahitbaba58
09.12.2009, 17:44
bu tur konulari sitede gorunce acikcasi girmek gelmiyor icimden :S:S

ready
09.12.2009, 18:53
Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramış hesabı sivasspor sivasın takımıdır

Melisa
09.12.2009, 19:13
Sivası beğenmiyolar:confused:Sivasııı ıııı:confused: Benim memleketimi....:confused:
Amaa doğruu.....Biz onlar gibi Avrupa çocuğu değiliz....ANADOLU çocuğuyuz...
Onlar gibi diskoları barları gezmiyoruz....:mad:Beğenmesinl errrrrr...Siz benim Sivasıma kurbannn olunn....:mad:Taşımayalımm yaaaa beğenmeyen gelmezzz...Zorla gelinnnnn mi diyoruz??:confused: