Orijinalini görmek için tıklayınız : Bjk Maçı Biletleri Satışa Çıktı
SivasSpor.Com 23.11.2009, 17:36 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg
Ligin 14. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş arasında 29 Kasım Pazar günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satışa sunuldu.
Gişede, VİP tribünü biletleri 25, maraton tribünü biletleri 15, misafir takım tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satılıyor.
Sivasspor yönetiminin, Kurban Bayramı'nın 3. günü oynanacak Beşiktaş maçında, büyük takımlarla yapılan diğer maçlara oranla bilet fiyatlarını düşük tuttuğu, taraftara bayram için jest yaptığı belirtildi.
Besyo_cu 23.11.2009, 17:39 Yönetim ne yapmaya çalışıyor Misafir takım biletleri 10 Tl olurmu. Neden bu kadar düşük tutuyorsunuz ? Türkiye'de en ucuz deplasman fiyatı bizde bu kadar düşük fiyatta olmaz...
İyi yine 5 lira zam yapmışlar!
Deplasman tafanının dolacağı bi maç geliyor,sen de bileti bedavadan veriyorsun..
enesarslan 23.11.2009, 18:07 bu maçda kessinlikte stadın tamamen dolması lazım. bu fiyatlara çarşı boş tribün bırakmaz.orada olmayı çok isterdim...
58musab58 23.11.2009, 18:16 bayram jesti yapmak istiyolarsa adam gibi top oynasınlar..
yorgun(58) 23.11.2009, 18:56 ne yazıkkı sivasta yaşayıp kimliginde sivas yazıp 3 ist kulubunu destekleyen insanlar var onların işine yaraadı bu fiyat.. yinede taraftarı düşünerek yapılmış bi indirim tşkler yönetim..
arkadaşlar sanırım yönetim kafasına göre deplasman seyırcısıne fıyat veremıyo,deplasman trıbunu bizım kale arkasıyla aynı standartlarda.kurala gore bızım acık trıbun fıyatı neyse onu vermek zorundalar. genelde 5 oluyodu deplasman tarafı bıletlerı ama bu sefer zam yapmıslar biraz,zaten buyuk zamlar yapamıyolar.onlara zam yaparsa bızım trıbunlerınde fıyatlarını arttırmak zorundalar dıye bılıyorum ben..
genel olarak bılet fıyatları cok uygun,bu mac hıc hadı dolduralım dıye cagrıda bulunmayacam cunku o stad dolacak,çift kımlıklı hainlerde içimizde olacaklardır!
üç büyüklerin maçlarındaki maraton biletleri zaten hep 10 yada 15 oluyordu kale arkası desen aynı şimdi biletlerde nasıl bir indirim var yönetim dalgamı geçiyor yoksa kafamı buluyor
bayram jesti olarak 3 puan beklıyoruz,bu bayramı sivaslılara zehır etmesınler yeter..işimizde çok zor ama bir hesabımız var bunlarla ve bu hesabı kesmek ıcın canlarını dıslerıne takıp hesabı kapatmak zorundalar..taraftar olarak o gun takımın arkasında olacagız..
ercan58.a 23.11.2009, 19:42 geçen sezonun telafisi olarak yenmemiz gerek inşallah,antepten şurdan burdan maçları takımları ayarlayarak şampiyonlugu elimizden almışlardı
5 tl verip bu karşılaşmayı izlemeye gelmeyen yiğidoyum demesin
FANATIK YIGIDO 23.11.2009, 21:05 gardas bir sivasli ve sivassporlu olarak size sesleniyorum bayram hediyesi olarak biz bilet fiyatlarini dusurun demiyoruz bize vereceyiniz enguzelhediye su 8tastan 3pugani allahin izniyle alalim bundan daha guzel hediye olmaz
kupecikli58 23.11.2009, 21:30 KUSURA BAKMAYINDA ARKADAŞLAR MİSAFİR TRÜBÜN BİLET FİYATLARINI BU KADAR UCUZ NEDEN BİZ BJKYE BÖYLE YAPIYORUZ 2. MAÇTADA BJK BİZE 55 LİRADAN ACILIŞ YAPAR KÜFÜR ETMEMEK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ BJK YE ŞUANDA SİNİR DOLUYUM YÖNETİMİN ACİLEN BİLETLERDE DEVRİME GİDİP MİSAFİR TRÜBÜNÜ 55 LİRA YAPMASI LAZIM YADA KAR AMAÇLI 200 LİRA YAP PARA KAZAN FENERDE AYNISINI YAPIYOR GSDE AYNISINI YAPIYOR BİZ ADAMLARA 10 LİRADAN BİLET VERİYORUZ ********LERE ŞEREF OLSA BU KADAR İYİ NİYETLİ ANADOLU İNSANINI DÜŞÜNÜRLER GERÇİ BAŞKANLARI İNSAN OLSA ONLAR DÜŞÜNÜR PARAGÖZ BAŞKANLARI VAR 3 BÜYÜGÜNDE HEPSİDE ********LER NEYSE SİNİRDEN BAŞIM DÖNDÜ
kupecikli58 23.11.2009, 21:33 SİVAS ÇARŞIYA KARŞI ŞAMPİYON SİVAS
yusuf_yusuf 23.11.2009, 23:41 nese fiyatlar onemlı deil onemlı olan 3 puan almamız
Rallim58 24.11.2009, 00:19 5 tl verip bu karşılaşmayı izlemeye gelmeyen yiğidoyum demesin
Aynen katılıyorum, bu karşılaşmada Sivassporu deteklemeye gelmeyen yiğidoyum demesin...
SenSetik 24.11.2009, 09:54 Baktım sizden ses seda yok ben yerimi ayırttım bile Recep Abi... :) Maraton D blok O sırası 1-2-3-4 .......
bu maçta olmayı çok istiyorum inşallah olurum olmaya çalışacağım..
bizim ekip ne tarafta aynı yer aynı mekanmı acaba.?
TeK KrAl SiVaS 24.11.2009, 12:00 BU MAÇI MUTLAKA KAZANMALIYIZ AKSİ TAKDİRDE KÖTÜ ŞEYLER OLABİLİR
BU MAÇIDA KAZANAMAZLARSA MUHSİN İSTİFA ETMELİ
O YÜZDEN;
VUUUR KIIIR PARÇALAAAAAA BU MAÇIIIIII KAZANNNN
effenberg 24.11.2009, 13:27 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg
.
Gişede, VİP tribünü biletleri 25, maraton tribünü biletleri 15, misafir takım tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satılıyor.
Sivasspor yönetiminin, Kurban Bayramı'nın 3. günü oynanacak Beşiktaş maçında, büyük takımlarla yapılan diğer maçlara oranla bilet fiyatlarını düşük tuttuğu, taraftara bayram için jest yaptığı belirtildi.
Ya anladik kendi taraftarlarmiz icin bilet fiyatlari cok düsük(uygun) ama rakip taraftarlar icin niye???
Oysaki diger Anadolu takimlari özelikle GS-GB-BJK in gelemelerini bekliyorlar bir kac lira para kazanmak icin.
jest güzel harbiden!!!
sürekli maça giden insanlardan biri olarak şu istanbul maçlarından nefret ediyorum, biz her maça gidioz diğerleri gelecek die fiyatlar yükdeliyor nihayetinde sürekli gelenler sıkıntı yaşıyor..
eminim pazar günü birçok kişi ilk kez maça gelecek bu yıl...:mad:
yigidokaan 24.11.2009, 14:40 tabi bilet fiyatını düşük tutacaklar :D kim gidiyo
TURKCELL SÜPER LİG MÜSABAKALARI STATÜSÜ
(STADYUM,TRİBÜN DÜZENLEMESİ VE ORGANİZASYON,GÜVENLİK,BASIN) yönetmeliğinin B. TRiBüN DüZENLEMESi VE ORGANiZASYON: bölümünün 13. maddesi gereğince "Misafir seyircilere, aynı seyir kalitesindeki yerler icin ev sahibi seyircilere uygulanan bilet fiyatından farklı bir bilet fiyatı uygulanamaz."
mustafa_kavak58 24.11.2009, 16:13 allahim yaa itiraz etmeyinn yaa biletler ucuz yani bund pahali geliyosa stadi tv den full gürmek istiyomm bakk belki en ucuz biletler ligde sivasdadir bence pahali olmasi lazim para lazim trasfer yapalim sonra herkes yeni oyuncu istiyo alin biletleri gidein her maca
subasi29 24.11.2009, 17:24 bilet fiyatlari cok guzel umarim seyirci yogun ilgi gosterir
Şüpheli düşüncelerim var ama takımımdan umudumu kesmiyorum. Eğer bu maçtada yenilirseğiz, gerçekten benim için çok kötü olucak. Şinirimden ne yaparım bilmiyorum.
haydi yiğidolar ölüm kalım maçımızda sonuna kadar takımımızın yanında olalım............
sonuna kadar sivas, sonuna kadar sivasspor
Beşiktaşın bugün Şampiyonlar ligi maçı var, böylelikle pazar günüde yorgun olucağına inanıyorum inşallah. Bu fırsattanda yararlanıp yenmeliyiz Beşiktaşı.
Bu maçta kesinlikle stad dolmalı. Öcümüzü alıcağız inşallah.
58sivasli58 25.11.2009, 16:40 bence bilet fiyatlari cok cok uygun
Besyo_cu 25.11.2009, 16:43 Rakibin , Maçın Saatinin ,Ligde ki konumumuzun bir önemi yok ne olursa olsun pazar günü 20.00'da 4 Eylülde , 22.15 de Kent Meydanın da galibiyet Kutlamalarında buluşalım...
Rakibin , Maçın Saatinin ,Ligde ki konumumuzun bir önemi yok ne olursa olsun pazar günü 20.00'da 4 Eylülde , 22.15 de Kent Meydanın da galibiyet Kutlamalarında buluşalım...
İnşallah...
bu coşkuyu yaşamayı o kadar çok özledik ki.....
susuzluktan çatlamış toprağın yağmuru beklediği gibi, 4 eylülde zafer bekliyoruz...
galipgelen 25.11.2009, 21:54 BU MAÇI MUTLAKA KAZANMALIYIZ AKSİ TAKDİRDE KÖTÜ ŞEYLER OLABİLİR
BU MAÇIDA KAZANAMAZLARSA MUHSİN İSTİFA ETMELİ
O YÜZDEN;
VUUUR KIIIR PARÇALAAAAAA BU MAÇIIIIII KAZANNNN
Arkadaşlar Beşiktaş şu an ligin en iyi takmlarından ve kontraklarla da goller buluyor. Mutlaka yenmeliyiz deyip Allah Allah nidalarıyla saldırırsak kontra goller yeriz. Önce onları kitlemeli, kendi oyunumuzu kabul ettirmeli, sonra kontrollü hücumlarla onları yormalıyız.Zaten yorgun gelecekler. Dikkatli olalım. Ayrıca bu maçı kaybedersek değil kötü, hiçbirşey olmaz. Muhsin Hocanın kredisi en az sezon sonuna kadardır. Daha ligin sonuna çok var. Telafi edilebilir.
Beraberliğe oynamayalım evet kazanmak isteyelim ama sonuçta berabere kalmak da onlara bir puan kaybı ve darbe olur, bize de artı puan. Unutmayalım şu an zor durumda olan biziz, onlar değil.
galipgelen 25.11.2009, 22:00 Şu an ManU- BJK maçını izliyorum. 1-0 öndeler. Şu dakikaya ( 52. dk.) dek deplasman takımı nasıl oynamalıysa öyle oynadılar. Muhsin Hocamız da izliyor ve notlarını alıyordur.Onların bu maçı bize de ders olacak artı ve eksilerini göreceğiz. İleriki yorumlarımızda bu maçtan da örnek verelim.
altuntas58 28.11.2009, 09:25 Bu macı izlemek için istanbuldan geldim bilet fiatları çok uygun bizler istanbulda en düşük bilet fiyat 50 tl ye izliyoruz bu kadar ucuz biletin satıldığı 4 eylül stadyumunda yer kalmayacağını düşünerek biletimi aldım sivassporumuza başarılar dilerim
|