Orijinalini görmek için tıklayınız : McCarthy Gelebilir
ShabbatShalom 24.11.2009, 07:00 http://www.kaizerchiefs.com/Gallery/Images/Photos/Matches/Soweto%20Derby/2006-2007/Large/McCarthyFabian061209TIshowingb g.jpg
Kaizer Chiefs takımında bir dönem birlikte çalışan Ertuğral ve McCarthy, Sivasspor'da tekrar bir araya gelebilirler...
Bülent Uygun'un istifasının ardından Güney Afrika'nın Ajax Cape Town takımını çalıştıran Muhsin Ertuğral'ı takımın başına getiren Sivasspor'da, transfer dedikoduları da başladı. Ertuğral, bir dönem eski öğrencisi olan tecrübeli savunma oyuncusu Fabian McCarthy'yi Sivas'a getirebilir.
Kickoff.com'a konuşan Ertuğral, McCarthy hakkında olumlu sözler sarfederken, "O her zaman güvenebileceğim yetenekte bir oyuncu. Tam bir profesyoneldir. O'nunla tekrar çalışmak isterim, ocak ayında bir sürpriz olabilir" şeklinde konuşarak Sivasspor'un kapılarını Fabian McCarthy'ye açtı.
McCarthy ise bu konu hakkında, "Ertuğral'ın Türkiye'ye gittiğini duyunca şok oldum. O'nunla çok iyi ilişkilere sahibiz. Ertuğral'ın teknik direktörlüğüne hayranımdır. Tekrar çalışmak isterim" ifadelerini kullanarak bu transfere yeşil ışık yaktı.
inş. bakalım..
yasin,sedat, hayretin e kalırsak işimizz çok zorr..
ben muhsin hocaya güveniyorum.
2. yarı fırtına gibi olucak bu takım ve bülent uygun'a kapak olucakk!!!
BeYLeRBeYi58 24.11.2009, 08:57 hadi hayırlısı buda sivası beğenmez ise gidip tesisi kucaklayıp istanbula götürücem vallahi :)
sinan-58 24.11.2009, 10:23 arkadaşlar hocamızın kendi çıkarttığı oyunculardan çoğu milli takımlarda tunus milli takıına 6 oyuncu mısır milli takımında 6-7 oyuncu çıkarttım diyor bu da demek oluyorki en iyi yabancı transferi biz yapacağız ve sıra türk milli takımına geldi
Hadi bakalim :D Su 2 Devrede Gelenden Cok Gidenleri Gormek Istiyoruz :D
serserilerin_prensi 24.11.2009, 10:39 Hadi hayırlısı hocamıza güveniyoruz inşallah hayal kırıklıgına ugramayız:)
TeK KrAl SiVaS 24.11.2009, 12:01 HE GELİR GELİR NE İŞİ VAR SİVASSPORDA ZATEN MUHSİN HOCA SEZONUN İKİNCİ YARISINDA OLMAAYCAK
yorumyapıyombenya 24.11.2009, 12:39 Savunmaya oyuncu alınacagı o kadar belliki nerdeyse hoca trübünden bir taraftarı cagıracak gel savunmada dur diye o yuzden artık ismin önemi yok işini yapsın güzel oynasın yeter.
metin_yilmaz 24.11.2009, 13:14 inş. bakalım..
yasin,sedat, hayretin e kalırsak işimizz çok zorr..
ben muhsin hocaya güveniyorum.
2. yarı fırtına gibi olucak bu takım ve bülent uygun'a kapak olucakk!!!
tanri ney lannnn iyiyce costunuz haaaaa
sivaslitaner58 24.11.2009, 13:17 hayirlisi bakalim gelecek mi bize
eyuphulagu 24.11.2009, 22:23 Fabian Maccarty 32 yaşına gelmiş bir oyuncu;1.78cm boyunda defansın önünde oynayan çabuk bir oyuncuymış...Yıllar önce Muhsin Hoca ile Kaiser Chiefe de 3-4 yıl beraber çalışmışlar...Bu oyuncu aynı F.B. ye giden brezilyalı oyuncumuz gibi o da 2000 yılında Sdney Olimpiyat oyunlarında G.Afrika Olimpik milli takımında oynamış..Hoca defansa kesinlikle oyuncu alacak bu bir gerçek;ama ben hocanın bir sürpriz yaparak defansın göbeğine 2 tane oyuncu alacağını düşünüyorum...Aynı f.b deki bir zamanlar Högh-Uche ikilisi gibi bir ikili oluşturacağı da yönetime yakın kişiler tarafından söylenmekte..Ben ayrıca orta sahaya 1 oyun kurucu,1 tane sağlam bir ön libero ve forvete de iyi bir golcü alınacağını düşünüyorum..Fabian Mccarty haberine gelince bu haberi dün adı geçen G.Afrika spor sitesine girip çevirisini yaptırarak okudum..Haber doğru ama hoca bir süpriz yapıp tanıdığı daha başka 2 oyuncuyu da transfer ettirebilir...Mccarty hakkında bir şey b,ilmiyoruz ama bu oyuncuyu hocanın iyi tanıdığını düşünüyorum...Bu oyuncunun yıllar önce F.B. VE G.S. da oynayan Hırvat oyuncu TOMAS stilinde çabuk bir ıyuncu olduğunu düşünüyorum...Keşke hoca takıma daha önce transfer bitmeden gelebilseydi..Belki şu andakinden daha fazla puanımız olurdu...Son olarak arada yapılacak transferlerin takımda aynı mevkide oynayan diğer oyuncuların da performansına olumlu etki yapacağını düşünüyorum...
G Ü N E R 24.11.2009, 23:18 yabancı defanlar genelde başarılı bjk da ferrari-sivok fb de lugano-bilica inşallah bize de iyi gelir bu transfer ...
PRIMERA_58 24.11.2009, 23:59 EVET AFRİKA DAN 4 FUTBOLCUYLA ANLAŞILDI, 3 Ü MİLLİ TAKIMLARINDA DÜNYA KUPASINDA OYNAYACAK + 3-4 YERLİ DÜŞÜNÜLÜYOR BU DA BENDEN OLSUN.....
İSİMLERİ YAKINDA; ÇÜNKÜ AÇIKLANDIĞINDA HERKESİN SARKACAĞI FUTBOLCULAR....
BALON DİYE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ AMA GERÇEK OCAKTA YEPYENİ SİVASSPOR OLACAK
oquzh4n58 25.11.2009, 00:03 hadi hayırlısı buda sivası beğenmez ise gidip tesisi kucaklayıp istanbula götürücem vallahi :)
bıde bunu cıkardınız Istanbula tesıs mıs Sacmala be kardesım Takım takım yapan o sehırın ınsanları o memlekettır Sıvası bqnmeyen Gelmez Saten Bıde bunLar Bı Bahane Dır sok o kafana Oyuncu gıtmek ısterse tabıkı bıseyı bahane etcek Oda Sehır Ogle olsa dıqer futbolcularda gıder
tekdoktirin 25.11.2009, 00:28 TAH MİNİM GELİR HOCANIN ÖRENCİSİ İMİŞ SANIRIM DEFANS SITOPER YANİ SEDDATIN YERİNE OYNAYACAK KİŞİ İŞALLAH OLUR
eyuphulagu 25.11.2009, 22:06 Tekrar söylüyorum gelecek oyuncular eğer uyum problemi yaşarlarsa bu takım malesef ligde havlu atar...Bir avuç pire için yorgan yakılmamalı...umarım gelecek oyuncular takımdaki oyunculardan daha kaliteli oyunculardır..Takımdaki oyuncularla aynı kalitede oyuncu istemiyoruz;daha iyi,daha kaliteli oyuncular istiyoruz;bize yıldız oyuncu değil;takımı için 90 dak. koşacak,mücadele edecek yenilgiyi kabul etmeyecek takım oyuncusu lazım...
blacksky 26.11.2009, 07:59 Benim en buyuk umidim devre arasina kadar 3-5 allah ne veriyse puan toplayip, devre arasinda da Muhsin hoca' nin afrikadan getirecegi yetenekli yabancilarla toparlanma surecine girmemiz.. hatta diyorum ki hoca' nin getirecegi yetenekler bireysel basarilariyla, istatistikleriyle bile bizi ligde tutabilirler.. su an ki futbolcularimiz takim oyunu oynayamadiklari gibi bireysel olarak da sifir etkililer maalesef... biraz kamanan' i ayri tutabilirim sadece.
EVET AFRİKA DAN 4 FUTBOLCUYLA ANLAŞILDI, 3 Ü MİLLİ TAKIMLARINDA DÜNYA KUPASINDA OYNAYACAK + 3-4 YERLİ DÜŞÜNÜLÜYOR BU DA BENDEN OLSUN.....
İSİMLERİ YAKINDA; ÇÜNKÜ AÇIKLANDIĞINDA HERKESİN SARKACAĞI FUTBOLCULAR....
BALON DİYE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ AMA GERÇEK OCAKTA YEPYENİ SİVASSPOR OLACAK
evet arkadaşlar hoca isim ve mevkilerini açıklamadı ama güney afrikadan 2 ve rusyadan bir futbolcu ile şimdiden anlaşılmış... sivassporumuza hayırlı olsun...
transfer sezonu açılmadan isimleri açıklanmaz... ancak üç futbolcu ile kesin anlaşılmış... yani devre arası kampında bu futbolcular kesin olacak...
şimdi takımın yapması gereken tek şey ilk yarıyı en az bir galibiyet ve iki beraberlikle yani 15 puanla kapatabilmek...
58_babacan_58 26.11.2009, 08:34 HOCAM SANA GÜVENİYORUZ ŞU DEFANSI TOPARLA
yigidoğukan 26.11.2009, 12:46 tam bi futbolcu tipi var hocayıda seviyomuş faydalı olabilir ama bu defansla kesinlikle olmaz defansa adam lazım
eyuphulagu 26.11.2009, 13:47 evet arkadaşlar hoca isim ve mevkilerini açıklamadı ama güney afrikadan 2 ve rusyadan bir futbolcu ile şimdiden anlaşılmış... sivassporumuza hayırlı olsun...
transfer sezonu açılmadan isimleri açıklanmaz... ancak üç futbolcu ile kesin anlaşılmış... yani devre arası kampında bu futbolcular kesin olacak...
şimdi takımın yapması gereken tek şey ilk yarıyı en az bir galibiyet ve iki beraberlikle yani 15 puanla kapatabilmek...
Dün Rusya'daki takımların kadrolarına baktım;acaba G.Afrikalı kaç tane oyuncu var;hangisi bize gelebilir diye düşündüm..Rusya liginde oynayan fazla G.Afrikalı oyuncu da yok..Bir kaç tane var...Ben bize gelebilecek oyuncunun yaşı itibariyle de RUBİN KAZAN'ın ortadsha oyuncucsu SİBAYA OLduğunu düşünüyorum...SİBAYA orta sahada oynayan tecrübeli bir oyuncu..Ligide bitmiş durumda..Yaşı 31...Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama tv. de bu oyuncuyu çoğumuz izledik..İyi bir oyuncu..Ama bizim takım gerekli bir oyuncu mu tartışılır...Zaten yaşı da az değil...2. olarak hocanın Japonya liginden de bir oyuncuyla temas halinde olduğu söyleniyor...İsmini bilmiyorum;bilen varsa araştırsın söylesin...3. olarak hocanın eski öğrencisi olan şu anda Caiser Chief de oynayan Zimbabveli milli oyuncu TİNASHE NENGOMASHA'yı transfer etmek istediği söyleniyor...Mc Charty de sayarsak etti 4...Ben forvet de de hocanın bir oyuncu istediğini düşünüyorum...Bu oyuncu da G.Afrika milli takımının kaptanlığını yapan Avrupa'da çok sayıda takımda oynayan şu anda Tugay'ın İngiltere'deki eski takımı BlackbornRovers'in oyuncusu BENNİ MCCARTY olduğu söyleniyor.... Bizim için şu anda transferden çok oynayacağımız 5 maç çok önemli.... 5 maç diyorum çünkü Trabzonspor maçını oynayıp tatile çıkılacak..Geçen yıl da böyle olmuştu...Umarım her şey hocanın istediği gibi olur....Bu şehir ve taraftar her şeye layık...HER ŞEY SİVAS İÇİN....
HAYRETTİN ,YASİN DEN KÖTÜ OLMAZ GELENLER.
yok artık sivasspor bunu alırsa şampiyonluğa yine ortak olur inşallah alır.
karakocyakup58 01.12.2009, 09:10 ..........................de gel yaw........................... .
kemalk58 01.12.2009, 09:25 BEN DİYORUM Kİ ; KENDİ GÖRÜŞÜMCE ;
1-YASİN
2-ERSEN
3-AGBETU
4-MEMBEA
BU DÖRDÜ BENCE KESİN YOLCU OLMASI LAZIM. ..GİTMESİDE LAZIM..NEDEN Mİ ?
YASİN - ERSEN , OYNADIĞI MAÇLARDA HİÇ VARLIK GÖSTEREMEDİLER ..
AGBETU VE MEMBEA ZATEN TAKIMDA YOKLAR ..
BUNLARIN YERİNE KİM GELİRSE GELSİN..
ASLINDA BİR BAKIYORUM DA ARTIK KAMANAN DA TAT VERMİYOR , BİR BAKARSINIZ Kİ , ODA GİDEBİLİR.
BİZE;
EN AZ 2 DEFANS 2 FORVET LAZIM..
KİM GELİRSE GELSİN..ALLAHIN İZNİYLE YİNE BUNLARDAN İYİ OLUR İNŞALLAH...
BEŞİKTAŞ MAÇINDA BİR GOLCUMÜZ OLSAYDI.. ÇOK FARKLI OLURDU MAÇIN SONUCU. GÜLEN TARAF BİZ BİLE OLABİLİRDİK.
ALLAH BİZLERE YANİ TARAFTARLARA SABIR VERSİN.. ARTIK TAKIM TEHLİKE SİNYALLERİ VERMEYE BAŞLADI..
AMA ŞUNA SEVİNİYORUM Kİ , HOCAMIZ BEŞİKTAŞ MAÇINDA ELİNDEN GELDİĞİ KADARI İLE GEÇEN SENEKİ FUTBOLCULARA GÖREV VERDİ..NEDEN ? ÇÜNKÜ HOCAMIZDA BİLİYOR Kİ ; ONLAR SAVAŞIYOR,ŞUNUDA UNUTMAMAK LAZIM , ERMAN VE CİHAN IN HAKKINI YEMEMEK LAZIM, DÜN ÇOK İYİ OYNADILAR ..
İNŞALLAH İYİ OLACAĞIZ.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
BİZE ACİL OLARAK PUAN LAZIM. PUANLAR LAZIM...
yigidokentli58 01.12.2009, 10:58 inşallah gelir hoça boş adam deyil boş adam getirmez
astaravisa 01.12.2009, 12:06 2. yarı yapılacak transferler olurda tutmazsa ozaman vah ki ne vah..
bdogan58 13.12.2009, 17:57 yok artık sivasspor bunu alırsa şampiyonluğa yine ortak olur inşallah alır.
Sanki messi geliyo heyecana bak :D
Kemalraik 13.12.2009, 18:01 Bende bu adamı Blackburn Rovers'ın Benny McCarthy olduğunu zanettim.
bassguitar 14.12.2009, 01:05 stopere ıhtıyacımız oldugu kesin.ınsallah kalıteli bi isimle ikinci yarıya baslarız..
muhsin hocanın afrikadan bir degil en az 3-4 tane yabancı oyuncu getirmesi lazım. 2 stoper ve 1 onlibero şart. takımdaki yabancılardan ise kamanan mutlaka takımda kalmalı.
alın size afrikadan TRANSFER....ne oldu...bunlar afrıkada grsonluk mu yapıyorlardı...bu ne bıcım ıs...bıze kibar feyzo degıl..savasacak adam lazım...yetenek onemlı degıl...SAVASSIN..terının son damlasına kadar bogussun...yetenegını kalbınden alsın....FİYASKOOOOOOOO
subasi29 03.02.2010, 21:13 HE GELİR GELİR NE İŞİ VAR SİVASSPORDA ZATEN MUHSİN HOCA SEZONUN İKİNCİ YARISINDA OLMAAYCAK
sen ne demeye calisiyonki yazmasini bile beceremiyorsun! sen muhsin ertugralin avukatmisin nasil bukadar kendinden emin seylerden bahserdesin,
|