Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS`I KÜÇÜK GÖRENLER NEREDE?

SivasSpor.Com
26.11.2009, 12:36
http://www.sivasspor.com/images/stories/sivasposta.jpg
Sivasspor’da hedef 40 puan
40 Puana nasıl ulaşırız.
Bu hedefe ulaşmak çok zor değil.
İkinci yarıda takviye yapılırsa,
İlk yarıda ki maçlarda yapılan basit hatalar yapılmazsa
40 puana ulaşmak mucize olmaktan çıkar.

EN AZ 5 FUTBOLCU GELEBİLİR.
Güney Afrika’dan en az 5 futbolcu gelir.
Bunun üç’ü ilk 11’de banko oynasa takım büyük sıçrama yapar.
Sivasspor’a şu an heyecan lazım.
Muhsin Ertuğral, “bize güvenin “diyor.
Zaten yapacak başka bir şey kalmadı.

SİVAS’I BEĞENMEDİLER KUYRUKLU YALANI
Bu sezon bir furya çıktı.
Yabancı futbolcular Sivas’ı beğenmiyormuş.
Sanki gelen yabancı futbolcular birinci sınıf yabancı futbolcularmış gibi lanse ediliyor.
Bu takım beş yıldır Süper ligde mücadele ediyor.
Sivasspor’a gelen ve bugüne kadar oynayan yabancı futbolcular nereli idi.
Bu futbolcularımız elbette Sivas’lı değillerdi.
Kasıtlı çıkarılmış dedikodular bunlar.
Hagi, Roberto Carlos, Alex, Guiza,Elano Türkiye’ye geliyorsa
Bize gelen üçüncü sınıf futbolcularda bu kadar kapris yapmasın.
Ya da kamuoyuna öyle lanse edilerek, kimse kimseyi kandırmasın.

SİVAS’I KÜÇÜK GÖRMEYELİM.
Bazı spor içerikli internet sitelerine bakıyorum.
Kamanan’ın açıklamalarını okuyunca herkes gibi bende çok kızdım.
Kamo, sen geçen yıl bu takımda değil miydin?
Neden geçen sene bu tür açıklama yapmadın.
Tabi göz önünde idin. Herkes maçlarını izliyordu.
“Gözden uzak olan, gönülden uzak olur” derler.
Sende bunu fırsat bildin. Oynamamayı bahane ettin.
Bilica’dan çok üstün bir kariyerin olduğunu düşünmüyorum.
Bilica ve eşi hala Sivas’ı buradaki yaşantısını anlatıyorsa durup düşünmek lazım.

KAMANAN ÖZÜR DİLEMİŞ.
Basında çıkan haberler üzerine Kamanan hocası Muhsin Ertuğral’dan özür dilemiş.
Bak, işte gerçek Kamanan bu olmalı.
Takımda oynamamasıyla ve Sivas’la ilgili olumsuz açıklamaları yapmadığını belirtmiş.
Kamanan, bir özlü sözümüz var.” Ateş olmayan yerden duman tütmez.”
Sizi tahrik edici sorulara sizde uyanık olun akıllı cevap verin.
Lütfen, sonradan pişman olacağınız açıklamalarda bulunmayın.
Söz ok gibidir.Yaydan çıkınca geri dönüşü olmaz.

YİĞİDOLAR, BEŞİKTAŞ’I EZBERLİYOR
Sivaspor hafta sonu Beşiktaş maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.
Muhsin Ertuğral’ da futbolcularına görüntülü analiz çalışması yaptırıyor.
Beşiktaş’ın açıklarını zaaf noktalarını anlatıyor.
Sivasspor bu sınavdan inşallah başarıyla çıkar diye düşünüyorum.

Bütün Yiğidoların, Sivassporluların Kurban bayramını tebrik ediyorum.

yorumyapıyombenya
26.11.2009, 12:40
Mustafa Ateşin yorumlarını çok begeniyorum en azından bazıları gibi yönetime yaranmak için yazmıyor neyse ne görüyorsa onu yazıyor sivasta mustafa ateş gibi yorumcuların artması gerek

enesarslan
26.11.2009, 13:09
katılıyorum. güzel bir yazı tebrikler...

58_babacan_58
26.11.2009, 13:11
NE SORUNUMUZ NE EKSİĞİMİZ VARSA HEPSİNİ DİLE GETİRMİŞ TEŞEKKÜRLER !!!

effenberg
26.11.2009, 13:29
EN AZ 5 FUTBOLCU GELEBİLİR.[/B]

Güney Afrika’dan en az 5 futbolcu gelir.

Bunun üç’ü ilk 11’de banko oynasa takım büyük sıçrama yapar.
Sivasspor’a şu an heyecan lazım.
Muhsin Ertuğral, “bize güvenin “diyor.
Zaten yapacak başka bir şey kalmadı.

Güney Afrika dan bes Futbolcu almak icin kadroda bulunan yabancilarin bazilarini göndermek gerekecek yani tanzimatlari filan birde alinacak futbolcularin maliyetleri insallah yönetim maddi olarak bir care bulur.

üçyıldız58
26.11.2009, 14:10
Güney Afrika dan bes Futbolcu almak icin kadroda bulunan yabancilarin bazilarini göndermek gerekecek yani tanzimatlari filan birde alinacak futbolcularin maliyetleri insallah yönetim maddi olarak bir care bulur.

Evet devre arasında hocamız kesinlikle yabancı futbolcu alacak bazı yabancılarda gidecek
Gidecek futbolcuların tazminat vede kulubümüzün göreceği zararı eski hocamız ben üstlenirim demiş
Bülent uygun yönetimden bir yöneticiyi aramış sivasspora çok zarar verdim Sezon başı 1.4 trilyon para aldım kulubu 11 hafta bırakıp kaçtım
Nerde boş işe yaramayan futbolcu var getirdim kulube doldurdum dünyanın Parasını çarçur ettim gece uykularıma giriyor uyuyamıyorum demiş vicdanenn çok rahatsızım kulubun bütün zararını ben karşılayacağım demiş
Sivas insanını biliyorum çok saf çok temiz ellerine bir horoz şeker ver yıllarca sırtlarına bin ben onların nasıl amele meydanında hamallık yapıp maça bilet alıp geldiğini biliyorum
onlardan çaldığım parayı kesinlikle geri iade edeceğim demiş ama kusura bakmasınlar onlardan çaldığım umutları vede hayellerimi veremem çünki onları başka bir anadolu kulubüne satacağım demiş
(MUTLAKA BİR ANADOLU KULUBÜNÜ ŞAMPİYON YAPACAĞIM )

subasi29
26.11.2009, 15:51
cok guzel bir yazi kalemine saglik..

caynina
26.11.2009, 16:41
Sivassporu galiba son 2 yıldaki başarılaroını kimse bilmiyor heralde bu bülenyt Uygun gitmeyecekti ya şampiyon olurduk gitmeseydi ama .

SenSetik
26.11.2009, 20:07
Mustafa Bey, buna insanları inandıran ve sürekli futbolcuların burayı beğenmediğini söyleyen uygundan da biraz bahsetseydiniz keşke...kendi yanlış transfer politikasını böyle bir safsatayla kapatmaya çalışarak kuyuya taşı attı, şimdi 40 akıllı çıkaramıyor !!!

tekdoktirin
26.11.2009, 20:21
SIVASI KİMSE BU ÜLKEDE KÜÇÜK GÖREMEZ HER KES TARİHİNE BAKSIN SIVAS SANCAKTIR TARİHTİR

TeK KrAl SiVaS
26.11.2009, 21:49
bütün sivaslıların kurban bayramını tebrik ediyorum demek ne demek saçma
ama gerisi akıllıca haydi bakalım kıvılcım oluşuyo

ercan58.a
26.11.2009, 21:57
mustafa beye yorumları için sonsuz teşekkürler-bende muhsin hocanın sivassporla anlaşırken kafasında bazı futbolcuların mutlaka oldugunu düşünüyorum ve takımımızın 6 ile 10 sıralar arası ligi bitirecegini düşünüyorum

1264
26.11.2009, 22:17
Güzel yazi tesekkürler,eline yüregine saglik.

OoSivassporoO
27.11.2009, 17:16
Sivası Hiç Kimse Küçük Göremez

mucahitbaba58
27.11.2009, 20:02
Evet devre arasında hocamız kesinlikle yabancı futbolcu alacak bazı yabancılarda gidecek
Gidecek futbolcuların tazminat vede kulubümüzün göreceği zararı eski hocamız ben üstlenirim demiş
Bülent uygun yönetimden bir yöneticiyi aramış sivasspora çok zarar verdim Sezon başı 1.4 trilyon para aldım kulubu 11 hafta bırakıp kaçtım
Nerde boş işe yaramayan futbolcu var getirdim kulube doldurdum dünyanın Parasını çarçur ettim gece uykularıma giriyor uyuyamıyorum demiş vicdanenn çok rahatsızım kulubun bütün zararını ben karşılayacağım demiş
Sivas insanını biliyorum çok saf çok temiz ellerine bir horoz şeker ver yıllarca sırtlarına bin ben onların nasıl amele meydanında hamallık yapıp maça bilet alıp geldiğini biliyorum
onlardan çaldığım parayı kesinlikle geri iade edeceğim demiş ama kusura bakmasınlar onlardan çaldığım umutları vede hayellerimi veremem çünki onları başka bir anadolu kulubüne satacağım demiş
(MUTLAKA BİR ANADOLU KULUBÜNÜ ŞAMPİYON YAPACAĞIM )bu haber onemli bir haber neden bunu form acip herkesle paylasmiyorsun eger gercekciligi varsa lutfen formda gorelim

rsimsek
28.11.2009, 22:31
sivasa laf atanın aklından şüphe ederim.SİVASSLIYSAN VE SİVASTA YAŞIYORSAN ÖĞÜN.

KAOS
28.11.2009, 23:12
(MUTLAKA BİR ANADOLU KULUBÜNÜ ŞAMPİYON YAPACAĞIM )

Güzel kurgulanmış hikaye iğneli bu yazı için sizi tebrik ederim.....