Orijinalini görmek için tıklayınız : Yorumsuz Fotoğrafı Neden Kalktı???

Kibrisli
26.11.2009, 23:15
Dünden beri duran İbrahim Toraman'ın 20 numaralı formasına gösterdiğimiz demokratik tepkinin simgesi olan fotoğrafın anasayfada 1 gün bile durmaması üzüntü vericidir...

Şahsi fikrim site yönetimimizin çok akıllıca düşündüğü ve uyguladağı güzel bir tepkinin devam ettirilmesidir... O nasıl kendince taraftarı protesto etmektedir bizlerde onu protesto etmekteyiz... Olay bu kadar basittir.. İnce düşünmenin manası yoktur...

Taraftar olmamızda atılmış güzel adımlardan birisidir ancak 1 gün bile dayanamamıştır... Birilerini üzebilir, tartışmada çıkartabilir ancak eninde sonunda bir karar verilmiş, o tepki gösterilmiştir...Geri adım atılması bu konuda korkaklık sergilendiği anlamına gelir,her ne kadar sergilenmese de isteyen öyle düşünebilir, kendisini avutabilir... Sitemiz yönetiminden (Ki kendilerini tek tek hepsini iyi tanır ve severim) o resmin tekrar oraya konmasını rica ederim...

Kibrisli

H_Turan
26.11.2009, 23:16
Haklısın Kibrisli o fotoğraf tekrar konsun

Cley
26.11.2009, 23:22
Ben fotonun kaldırılmasından yanaydım ve kaldırılmış. Yönetime teşekkürler...

yigidomustafa58
26.11.2009, 23:22
arkadaşlar bence gerek yok 1 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer vermeye gerek yok neden her sitemize girdiğim zaten o kendini aslını inkar eden adamı görüyüm gerek yok bence...

Kibrisli
26.11.2009, 23:24
http://www.sivaslilar.net/foto/ibrahim-toraman.jpg

Kibrisli
26.11.2009, 23:27
Ben fotonun kaldırılmasından yanaydım ve kaldırılmış. Yönetime teşekkürler...

Valla sabahtan beri bir sürü tartışma dönüyor bu ve buna benzer konular hakkında senin görüşüne raslamadım CLEY, biz konmasını ya da Toraman'a olan tepkimizin nedenlerini anlattık sence neden kaldırılmalıydı acaba???

Cley
26.11.2009, 23:31
İbrahim benim hem okuldan hem mahalleden hem DSİ Spordan arkadaşımdı. Ben onun Sivasa olan sevgisinden şüphe duymuyorum. O yüzden siteye resim koyup da bazı kendini bilmezlerin hakaretlerini okumak istemediğimden kaldırılmasını istiyordum...Tepki göstermek gayet normaldir ama hakaret ve küfür işin içine girmemeli...

H_Turan
26.11.2009, 23:34
Olmaz olsun Öyle Sivaslı Geçen sene Sivasspor Beşiktaş maçılarında iyi gösterdi sivas Sevgisini benim gözümde bilica bile daha sivaslı

GuVeN
26.11.2009, 23:38
bugün can sıkıntısından lig tv ye bakarken bordo-mavi programına bakıyordum,fatıh tekkenın trabzonspor formasıyla sampıyonluk yasamadan gozum acık gıder derken duygulanısını ızlemek,gokdenızın sırtında 61 numaralı forması elınde turk bayragı ıle sahada kosturmasını ızlemek benı bıle duygulandırdı. bizim gibi ataerkıl toplum yapısına sahıp memleketıne tapan ınsanlar ıcın 58 önemli bir simgedır,58 i sırtında tasıyan bütün hemserılerınıde sırtında tasır,ama o 58 ı kaldırıp atanda bır sehre yalnıs yapmıs sayılır,ben hıc Sivasspor macındakı hırcınlıklarına gırmeyecegım,ekmek yedıgı kapının haklarını tabıkı sonuna kadar savunmalı,zaten yakısanıda budur ama kalkıp bana kufrettıler,benı ıslıkladılar dıyıp artık 58 ı gıymeyecegım dıye demec veren bı ınsan hemserılerını ulusal medya onunde resmen basının onune atarak bizleri rencide etmişdir.ulusal basında sehrımız ve taraftarlarımız ıcın neler soylendıklerını gayet ıyı hatırlıyorum ben o zamanlar..neymıs sıvasa yatırım yapmayacakmıs! yapsan ne olur yapmasan ne olur.kımsede sunu unutmasın yuregı kırmızı beyaz carpan her ınsan ıbrahım toramanın bu etık olmayan davranısı ıcın ona sıtem etme hakkına sahıptır,zaten resımde en ufak bı yazı yazılmadı sadece sıtem etmek ıstedık,bazen sıte yonetımındekı ınsanlarında sıvasspor taraftarları oldugunu unutmayalım bence.bızı ıbrahım toraman uzulurmu uzulmezmı ılgılendırmıyo..o tepkı gosterdı bızım namus gozuyle baktıgımız 58 numarayı sıldıyse bız onu coktan sıldık..

saygılar..

Kibrisli
26.11.2009, 23:38
Çok haklısın Cley gardaşım ama hakaret ve küfür resim olsa da oluyor olmasada... Ne demişler "Edep ile gelen saygı ile karşılanır" Edepsiz adam da tepkiyi hakeder ama yine de saygısızlık yapmak karşıdaki ne kadar edepsiz de olsa Yiğitliğe sığmaz... O bakımdan bir kaç kendini bilmezin hakareti ile böyle bir tepkiden vazgeçilecekse taşın altına el sokulmayacaktı... Hakaret edenler bir kaç gün susturulur doğru dürüst tepkisini gösterenlerde gösterir resmi kaldırmak kolaycılıktır bazı provakatörlerin amaçlarına ulaşması anlamına gelir...

H_Turan
26.11.2009, 23:41
bayada koruyan varmış toroman İyiki oynamıyor

SivAslan58
26.11.2009, 23:45
Ibrahim Toraman Manchester UNITED macinda 58 formayla sahaya cikti

Cley
26.11.2009, 23:47
Tepki göstermek gayet normal. Ben de kızdım 58 i bırakıp başka numara tercih etmesine. Ama dediğim gibi burda ve stadyumda tepkileri ağır olanlar oluyor. İbrahimin tüm akrabaları Sivasta yaşıyor ve maçlara da gidiyorlardır. Düşünün binlerce kişi sizin de izlediğiniz maçta kendi memleketinde oğlunuza küfür ediyor.Nasıl bir duygudur...

07reis58
26.11.2009, 23:48
sivaslı olabilir bjklda forma giyen birisinin sivasspor.com da anasayfada resmi çok saçma nolursa olsun mantıksız geldiydi bana

tekdoktirin
26.11.2009, 23:49
OZAMAN ADAM OLSUN DA ETTİRMESEYDİ DEMEKKİ HAKETMİŞ

mucahitbaba58
26.11.2009, 23:53
yaaa ne taktiniz tormanin formasina birakin ne giyerse giysin bizi ilgilendirmez giyerse 58 saygi duyarim giymezse cokta umursarim
biz tekpi verdikce o kibirlenecek ne gerek var insana en aci veren sey unutuldugunu hissetmek ona bu yeter zaten biz ona tepki gosterirsek hem bize yakismaz hemde onu sevindirir sallayin gitsin derim saygilarimla sevgilerimle bizim numaramiz 58 kalbimize ve sirtimiza kazilmistir onemli olan gonulden baglanmak ben 58 gorsem icim gidiyor

Kibrisli
26.11.2009, 23:53
Ibrahim Toraman Manchester UNITED macinda 58 formayla sahaya cikti

Kaç defa anlatıcaz arkadaşım... UEFA'ya o numarayı önceden verdikleri için mecbur kaldı giymeye... Ayrıca daha kötü ki o Avrupa'da 58 Sivas'ta 20 noluyor demezler mi adama....

Cley canım bu Sivaslilar.net konusuna dönüyor senle tartıştığımızda boşver biz girmeyek ikimizde birbirimizi iyi anlıyoruz Allah'tan:) Küfür etmek herkese ayıp, hakaret yine öyle ama Çarşı bize hakaret edince daha hırslanacağına olayı yatıştırmalı.... Bir defa geçtim Sivaslılığını kaptan olarak bunu yapmalı ama adam sezonda yediği tek kırmızı kartıda nasıl bir psikoloji ile çıkıyorsa bizim maçta yiyor böyle bir mantık var mı... Yani hırsızın hiç mi suçu yok hep ev sahibi mi haksız... Çok üzüldüm oynamamasına.... Oynasa 10. dakkada kırmızı kart görecekti eminim yani... Çünkü hırslanacaktı, o fotoyu ilk gördüğümde de hemen onu dedim, bu oğlan bunu görecek aşırı hırslanacak ve 10. dakkada çift dalacak kırmızı kart penaltı ama işte olmadı:) Heralde öyle bişey olsa BJK'da onu hemen Denizlispor'a satardı hazır 20 sırtında:D yakışırdı... :)

Cley
26.11.2009, 23:59
Bilica, Ertugrul, Hasan Kabze ,Nizamettin gibi memleketinin numarasını sırtında taşımaktan gurur duyan futbolcuların daha fazla yetişmesini dileyelim o zaman...

Kibrisli
27.11.2009, 00:02
Bilica, Ertugrul, Hasan Kabze ,Nizamettin gibi memleketinin numarasını sırtında taşımaktan gurur duyan futbolcuların daha fazla yetişmesini dileyelim o zaman...

Dileyelim de onlarda bir Ertuğrul 58 giyiyor hala Bilica'yı saymazsak...:) yinede güzel bir temenni...Bu arada İyi bayramlar...

tekdoktirin
27.11.2009, 00:04
ya arkadaşlarşunu saunan lara sesleniyorum bilica kadar bile olamadı eşikadarda olamadı yani allahın yabacısı kadar

H_Turan
27.11.2009, 05:14
Bakıyorumda Koruyanlar var Ama Ben sivassporluyum Geçen seneki sivasspora yaptığı ortadadır bundan sonra onu seven sekiztaşlıdır başka açıklaması yoktur olmaz olsun onun gibi sivaslı

risale69
27.11.2009, 08:06
yönetimi o fotoğrafı kaldırdığı için tebrik ederim.
özellikle böylesine mübarek günlerde dahi kin, nefret ve protesto gibi olumsuz meseleleri tartışmamız ne kadar da abes kaçıyor.
bugün bayram daha güzel şeyler konuşmamız lazım.

rsimsek
27.11.2009, 08:10
eyyyy ibrahim toraman nerden geldiğini unutma.aslını inkar eden bizden değildir SİVASLIYSAN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTEAT ET

effenberg
27.11.2009, 10:35
Gercekten Bir Sivasliya bu kadar kin duymak neden anlamis degil adam ekmek yedigi yerde elinden geleni yapiyor hak etmek icin.
Bazen ister istemez seyler futbolun icinde her zaman vardir bundan sonrada olacaktir.
Bazilarimiz yabanci Bilica yi bagrimiza bastik 58 numara giydigi icin yarin Sivasspor maclarinda görecegiz nasil oynayacagini tabiki elinden geleni yapmasi gerekiyor cünkü febe de forma giydigi icin.

Bence(Kisisle görüsüm) Toraman olayi fazla abartildi..

H_Turan
27.11.2009, 16:57
Gercekten Bir Sivasliya bu kadar kin duymak neden anlamis degil adam ekmek yedigi yerde elinden geleni yapiyor hak etmek icin.
Bazen ister istemez seyler futbolun icinde her zaman vardir bundan sonrada olacaktir.
Bazilarimiz yabanci Bilica yi bagrimiza bastik 58 numara giydigi icin yarin Sivasspor maclarinda görecegiz nasil oynayacagini tabiki elinden geleni yapmasi gerekiyor cünkü febe de forma giydigi icin.

Bence(Kisisle görüsüm) Toraman olayi fazla abartildi..

Bence abartılmadı Sivasspora yaptığı ortadır bakıyorumda koruyanları çok Olmaz olsun onun gibi Sivaslı Benim gözümde bilica ve eşi daha iyi sivaslı hiç yoktan Sivası unutmadı bu toroman geldiği yeri unuttu o yüzden nefret ediyorum:mad:

Zipcikti
29.11.2009, 13:02
2004 ten 2009 a kadar 58 numaralı formayı taşıdı , ona ne zaman , Doğup büyüdüğü yerde hakaret , küfür edildi , o zaman forma numarasını değiştirdi.
Yinede avrupada 58 numaralı formayı taşıyor.

H_Turan
29.11.2009, 13:29
İ.toromandan Nefret ediyorum bilica bile ondan daha sivaslı gözümde

NazdrowyA
29.11.2009, 14:01
ibrahim toraman kisaca ..:) sen sansini kaybettin kocum artik siwas SANA COKKK DARRRR

metin 07
29.11.2009, 14:40
http://img27.imageshack.us/img27/4616/hem4f4857ef4f4544c9by.jpg (http://img27.imageshack.us/i/hem4f4857ef4f4544c9by.jpg/)

ENGİN ALBAYRAK

Sivas DSİ Spor amatör takımında futbola başladı(İbrahim TORAMAN)

Ailesi halen Sivas'ta yaşayan ve Beşiktaş'ta Sivas'ın plakası olan 58 numarayı giyen İbrahim Toraman, “Sivasspor'un lider olmasından bir Sivaslı olarak mutlu oluyorum.

Sivasspor en azından Avrupa kupalarına gitmeyi hak ediyor”(iBRAHİM toraman)

İbrahim Toraman “İleride Sivasspor'da oynar mısın?” sorusuna ise, “Şu an Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum. Ama sonuçta profesyonel futbolcuyum. İleriki günler ne gösterir bilinmez ama kısmetse neden olmasın” diye cevap verdi.

19.03.2009

Hemşerilerim bu adama 58 numaralı formayı giydiği dönemde de hakaret ediliyordu, şimdi forma numarasını değiştirmesini kınanacak bir nedenmiş gibi gösterilmemeli...

osmanlisivas
29.11.2009, 14:45
Öncelikle belirtiyim İbrahim Toraman'ı seven birisi değilim,Karakterini de sevmem Ama İbrahim Toraman ne isterse onu yapar ister 58 numara giyer ister 38 ister 20...Kimsenin de ona küfretme hakkı yoktur.Tepki gösterme hakkınız da yok,Sizi ne ilgilendirir forma numarası o Sivas'ı silmişse güle güle..O geçen seneye kadar bütün sivaslılar bana hayran falan sanıyordu tabi beklenmedik tepkiler alınca küstü gitti.Bunun nedenide onun mağrurlanmasıdır.Mağrur bir futbolcuya böyle tepkiler müstahak değildir...

yigidoğukan
29.11.2009, 15:16
maçtada açalım o fotoğrafı büyük boy olarak :D ama değmez bu adam o kadar ilgiye

Melisa
29.11.2009, 15:35
Bence Toraman Sivasa ve Sivasspora saygısızlık yapmamıştır...58 formayı Avrupada giyiyo...
Tam Sivaslı..ve Sivastan böyle futbolcularımızın çıkması gurur vericidir.
Dilerim bir gün Sivasspor'da oynar...
Parasını verdiğimiz taktirde sivasspor oyuncusu olarakta görürüz..

nefhret_58
29.11.2009, 15:54
sivas DSI den gaziantep e giden yolda unutmadı da memleketini, dört büyük denen kendini bilmezlere gelincemi kanını, canını unuttu. kaldırılması taraftarı değildim, adap çerçevesinde güzel bir örnekti. bunu uzatmanın anlamı da yok, memeleketini unutanı memleketi de unutur... sivaslı olmak ayrıcalıktır, istisnalar kaideyi bozmaz.

Murat ARICI
29.11.2009, 21:33
İBRAHİM TORAMAN KİM YAW..BIRAKIN ŞU ADAMI O 58 NUMARALI FORMAYI GİYERSE TARFTAR OLARAK YÜRÜMELİ PROTESTO ETMELİYİZ GİYMESİN DİYE REKLAMINA BİLE KARŞIYIM..KONUŞULMASIN BİLE..

sinan-58
29.11.2009, 21:51
toraman tekrar 58 numaralı formayı girdi ondan kaldırılmıştır

MOS-BY-58
30.11.2009, 01:03
batistuta artik sampiyonluk görebilmek icin italya liginde Fiorentina'dan AS Roma'ya transfer olur. mac gelir catar, eski takimina karsi süper bir gol atar ve göz yasi döker. yani eski takimina karsi gol attigi icin duygulanir glar, elbetteki basarisi icin sevinmistir ama üzülmüstür de... peki davranis neyi gösterir... KARAKTER VE SAMIMIYET!!!

elbetteki firorentinalilar kendilerine gol attigi icin ona kizmamistir.

peki biz neden Toraman'a kizdik:
cünkü onda yukarida büyük harflerle yazdigim iki güzel özelligin olmamasindan. nötr olsa, yani herhangi bir besiktasli gibi takimi icin mücadele edip Sivasspor'a karsi galip gelmek istese amenna, ama sahadaki Sivasspor'a karsi cirkin (aklima gelen tek seviyeli kelime buydu) davranislarda bulunursa elbette kizarim. rakibi herhangi bir X takim olsa bile kizarim.

GuVeN
30.11.2009, 01:06
toraman tekrar 58 numaralı formayı girdi ondan kaldırılmıştır

bence buraya yorum yazmadan once bı dıger yazılanları okuyun,80 kez yazıldı nedenı 58 i neden giydiğinin,hala aynı seylerı yazıyorsunuz..kaldırılma nedenı bayramın araya gırmesıdır,bayram bayram hemserılerımızın bu ınsan ıcın bırbırlerını kırmalarını ıstemedık..

MOS-BY-58
30.11.2009, 01:24
bence buraya yorum yazmadan once bı dıger yazılanları okuyun,80 kez yazıldı nedenı 58 i neden giydiğinin,hala aynı seylerı yazıyorsunuz..kaldırılma nedenı bayramın araya gırmesıdır,bayram bayram hemserılerımızın bu ınsan ıcın bırbırlerını kırmalarını ıstemedık..

bayram üzeri siteyi kapatsaydiniz bari. o zaman kimse bisey yazmaz ve kimse biribirini kirmamis olurdu (!) bak gördün mü resimsiz de birbirimize düsürdü bizi herif...

ya hoca senin bahanen de kusura bakma ama cok abuk oldu yani...

GuVeN
30.11.2009, 01:26
bayram üzeri siteyi kapatsaydiniz bari. o zaman kimse bisey yazmaz ve kimse biribirini kirmamis olurdu (!) bak gördün mü resimsiz de birbirimize düsürdü bizi herif...

ya hoca senin bahanen de kusura bakma ama cok abuk oldu yani...

abuk oldu derken neresını begenmedın acıklar mısın? acıklarsan sevınırım..

MOS-BY-58
30.11.2009, 01:36
abuk oldu derken neresını begenmedın acıklar mısın? acıklarsan sevınırım..

bayram üzeri hemsehrilerimiz birbirini kirmasin diye resmi kaldirmaniz...

neticede birbirini kiracak birsey oldugunu düsünmüyorum. öyle olsa hicbir zaman tartismaya girmeyelim yani.

ayrica maksat düsmanlik duygusu körüklemek degil tabi ama kimin ne oldugunun unutulmamasi bakimindan böyle hatirlatma babindan "seviyeli" tepkiler de yapilmali. yoksa biz unutkan bir milletiz...

bu arada tabi iyi bayramlar da diliyorum...

GuVeN
30.11.2009, 01:57
bayram üzeri hemsehrilerimiz birbirini kirmasin diye resmi kaldirmaniz...

neticede birbirini kiracak birsey oldugunu düsünmüyorum. öyle olsa hicbir zaman tartismaya girmeyelim yani.

ayrica maksat düsmanlik duygusu körüklemek degil tabi ama kimin ne oldugunun unutulmamasi bakimindan böyle hatirlatma babindan "seviyeli" tepkiler de yapilmali. yoksa biz unutkan bir milletiz...

bu arada tabi iyi bayramlar da diliyorum...

sagol hemserım sizde iyi bayramlar..menfaatimiz dogrultusunda yerı geldıkce tabıkı bu tıp hatırlatmalar olacaktır..

Örükcülü
30.11.2009, 10:30
İbrahim benim hem okuldan hem mahalleden hem DSİ Spordan arkadaşımdı. Ben onun Sivasa olan sevgisinden şüphe duymuyorum. O yüzden siteye resim koyup da bazı kendini bilmezlerin hakaretlerini okumak istemediğimden kaldırılmasını istiyordum...Tepki göstermek gayet normaldir ama hakaret ve küfür işin içine girmemeli...

Sivas'a olan sevgisinden şüphen yokta, geçen seneki İstanbul'da ki maçta Serdar Özkan bozuntusu ile taç atışı sırasında bizim futbolcuların boğazına sarılması nedendi? Aşırı sevginin, değişik telafuzu mu?

Cley kardeşim seni severim, yazılarını ve yorumlarını da hep takdirle okurum ama bu konuda sana katılmıyorum. İ. Toraman protesto edilmeli ve her platformda da edilecektir. Kendini bilmeyen birine haddini bildirmek iyi niyettir bunu unutma.

O resimin kaldırılmasına da karşıyım.

Cley
30.11.2009, 10:56
Örükcülü;

Ben protesto edilmesine karşı değilim. Benim karşı oldugum nokta küfür ve hakaret içeren yazıların yazılması...Ve anasayfaya o resmi koyarak sitenin bunda rol almasıdır.

abdullah58
30.11.2009, 11:05
http://www.sivaslilar.net/foto/ibrahim-toraman.jpg

Ya ibrahim 58 numarayi giymek istemiyorsa zorlami giyindireceksiniz
bu gönül isi,yürek isi,sivas aski
giyinmiyorsa giyinmesin
baska derdimiz yokmu bosverin gitsin

bonuce123
30.11.2009, 11:07
Bızene Ister Gıysın Ister Gıymesın Kendımızı Kucuk Dusuruyoruz Bırakın Ne Hali Varsa Görsün

H_Turan
30.11.2009, 11:08
Örükcülü;

Ben protesto edilmesine karşı değilim. Benim karşı oldugum nokta küfür ve hakaret içeren yazıların yazılması...Ve anasayfaya o resmi koyarak sitenin bunda rol almasıdır.

Üç kuruş etmiyen adama protosto etsen onu adam yerine koyarsın Olmaz olsun Onun gibi sivaslı Bakıyorumda Hala onu koruyanlar var İnanın Bilaca ve karısı bile ondan daha sivaslı Hiç yoktan geldiği yeri unutmadılar Unutun toromanı Onu kaale almaya gerek yok

karyola
30.11.2009, 14:14
bilicadan utan ibrahim toraman...

elbeylii
30.11.2009, 14:33
CLEY arkadasinsa banane biz bize olan tepkisinden bahsediyorun sende yagciliği birakın neymiş arkadasmış arkadasınsa git bi konus kanını neden degişmiş

Cley
30.11.2009, 14:40
CLEY arkadasinsa banane biz bize olan tepkisinden bahsediyorun sende yagciliği birakın neymiş arkadasmış arkadasınsa git bi konus kanını neden degişmiş

Bence de sanane elbeylii.......

H_Turan
30.11.2009, 14:53
Uzatmaya Değmez Sivaslıların çoğu sevmiyor zaten Olmaz olsun Onun gibi Sivaslı 58 giyse ne giymese ne hem giymesin görmek istemiyorum o numarayı kirletiyor

1264
30.11.2009, 15:35
Toramanin 20 giymesinin sebebi sadece sivas´a küs olmasindan degil,ayni zamanda Denizli´ye yagcilik olsun diye.

gül5858
30.11.2009, 15:37
''O tepki gösterdı bizim namus gözüyle baktıgımız 58 numarayı sildiyse biz onu coktan sildik..

tekdoktirin
30.11.2009, 16:24
PARAYLASATILMIŞ BİRİSİ Nİ BURDA GÖRMEK KADAR AYIP BİR ŞEYOK BASİT İNSAN TÜRÜ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,

emrekocturk58
30.11.2009, 18:25
ARKADAŞLAR O ********İN FOTOĞRAFINI KOYARAK SİTEMİZİ KİRLETMEYELİM DAHA İYİ OLDU .... ARTIK ONU SİVASLI OLARAK GÖRMEYELİM

ready
30.11.2009, 18:28
toramanın ne yaptıgını bırakında takıma sahip çıkın

blacksky
30.11.2009, 20:15
Takim bagira bagira kume dusuyor, siz kendi hemsehrimize kin ve dusmanlik beslemekle, buna katilmayanlari suclamakla, galeyana getirmekle mesgulsunuz.

Ibrahim Toraman ekmek yedigi kulup icin mucadele etti diye kufur ettiniz.. evet bjk taraftari da da sivassporlu futbolculara kufur etti ama ne yapsaydi toraman? size kufur edildi diye kulubunu terkedip sivas' a mi donseydi?.. saka misiniz siz?..

Adam senelerce tasidi 58' i yetmedi sivasspor super lige ciktigindan beri basa basa soyledi sivasli oldugunu bundan gurur duydugunu... Fenerin umit ozat' i basta olmak uzere sivas' in adini anmayan adamlarla gurur duydunuz.. Toraman' bir tesekkur bile etmediniz.. simdi cikmis ona karsi linc kampanyasi pesindesiniz.. adam bu macta oynayamayacakti bile ne luzumu vardi o resmin?..

Kaldirilmasi degil en basinda konmasi hataydi.. cok tepkiniz varsa mail atilir, pankart asilir bilmem ne.. ama boylesi sacma bir mevzu icin adami hedef gostermek, nefret duygusunu koruklemek.. dogru bir sey degildi.. bu sitede ve sivas seyircisinde cok hatalar gordum ama takim bu vaziyetteyken ugrasilan boylesi bir konu cidden sivas' a ihanettir.. toraman' in yaptigina ihanet diyorsunuz ya.. su mac oncesi adam gibi organize olup takimi ateslemek yerine toraman' a nefret koruklemeye calismak ondan binlerce kat daha buyuk bir ihanetti sivas' a.. yaziklar olsun.

ready
30.11.2009, 20:33
bunlar hep boş laflar takım küme düşmemeye oynuyor takım kötü gidiyor halen neyin tartışmasını yapıyoruz..