Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor: 0 Besiktas: 1

SivasSpor.Com
29.11.2009, 20:06
http://resimzade.com/Show.html?i=15403&token=14163

Turkcell Süper Lig'de 14. haftanın kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda, Sivasspor'u 1-0 mağlup etti ve ligde ikinci sıraya yükseldi. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da siyah-beyazlıların 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın tek golü 29. dakikada Bobo'dan geldi. Beşiktaş'ın Tabata ile bir topu da direkten döndü.

Biri hükmen olmak üzere ligdeki son 8 maçında 24 puan toplayarak müthiş bir seriye imza atan Beşiktaş, puanını 30'a yükselterek ligde bu sezon ilk kez ikinci sıraya yükseldi ve lider Fenerbahçe'nin 1 puan arkasına kadar geldi. Bu sezon ligde 10. mağlubiyetini alan Sivasspor ise 10 puanda kaldı.

BOBO GOLÜ ATTI, SAKATLANDI...

Beşiktaş'ın son haftalardaki formda golcüsü Bobo, Sivas deplasmanında takımını öne geçiren golü attı. 29. dakikada gelişen atakta İbrahim Kaş sağ kanattan ceza sahasına yerden ortasını yaptı. Bobo zor pozisyonda rakibine rağmen topa kayarak vurdu ve top ağlarla buluştu. Bu pozisyon sırasında kaleci Petkoviç ile de çarpışan Bobo tedavisinden sonra oyuna bir süre daha devam etti.

TABATA'NIN MÜTHİŞ ŞUTU VE DİREK...
Beşiktaş Bobo ile bulduğu golden 6 dakika önce de Tabata ile gole çok yaklaştı. 23. dakikada İbrahim Kaş, topu ceza sahasında bekleyen Nihat'ın önüne bıraktı. Topu düzelten Nihat, ceza sahası dışında bekleyen Tabata'nın önüne topu yuvarladı, ayağının içiyle çok şık bir plase ile kaleyi düşünen Tabata'nın müthiş şutu, iki kale direğinin birleştiği noktadan geri döndü.

BOBO DEVAM EDEMEDİ...
Golü attığı pozisyonda sakatlık geçiren Bobo, tedavisine rağmen oyuna devam edemedi. Mustafa Denizli 43. dakikada zorunlu olarak ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Bobo yerini bir başka Brezilyalı golcü Nobre'ye bıraktı.

SİVAS ETKİLİ BAŞLADI AMA...
Ligde zor günler geçiren ev sahibi Sivasspor, taraftarının da desteğini arkasına alarak maça daha atak başladı. Erman'ın taşıdığı toplarla Kamanan'ı topla buluşturmaya çalışan Yiğidolar, kanatları etkili kullanmaya çalıştı. Sivasspor, güçlü Beşiktaş savunması arasında net pozisyon bulmakta çok zorlandı. İlk dakikalarda kontrollü bir oyun sergileyen Beşiktaş, ilerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kurarak rakip kale alanında etkili oldu. Tabata ile bir şutu direkten dönen, siyah-beyazlılar Bobo ile bulduğu golle rahatladı.

DENİZLİ'DEN FARKLI BİR KADRO...
Fenerbahçe ve Manchester galibiyetleriyle morallerin üst düzeye çıktığı Beşiktaş, Sivasspor karşısına bazı zorunlu değişikliklerle çıktı. Sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Tello'dan yoksun Sivas'a gelen Beşiktaş, kalede Manchester maçının yıldızı olan Rüştü, savunmada İbrahim Kaş, Ferrari, Sivok ve ibrahim Üzülmez, orta sahada Ernst, Fink, Ekrem, Tabata ve Nihat hücumda da Bobo 11'iyle sahaya çıktı. Ev sahibi Sivasspor ise İbrahim Dağaşan ve Ersen gibi eksiklerinin olduğu karşılaşmada sahaya şu 11'le çıktı; kalede Petkoviç savunmada Murat, Abdurrahman, Sedat ve Faruk, orta sahada Sezer, Cihan, Kadir ve Musa ileri uçta ise Erman ve Kamanan.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
2. dakikada Sivassporlu oyuncuların orta sahadan savunmanın arkasına attığı uzun pasta Rüştü zamanında çıkarak Musa'dan önce topu kontrol etti.
5. dakikada Sivasspor'un atağında Kadir'in sağ kanatta korner çizgisinden arka direğe yaptığı ortada defans tehlike büyümeden topu uzaklaştırdı.
15. dakikada ceza alanı içinde topu önünde bulan Tabata'nın müsait pozisyonda vuruşunda kaleci Petkoviç köşeye giden meşin yuvarlağı çeldi. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.
19. dakikada sol kanattan Erman'ın ceza alanı içinde yaptığı ortada Kamanan'ın gelişine vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.
20. dakikada Bobo'nun ceza alanı içine gönderdiği topu penaltı noktası yakınlarında önünde bulan Ekrem, boş pozisyonda topu ıskalayınca defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
23. dakikada Beşiktaş'ın organize gelişen atağında ceza alanının hemen dışında topla buluşan Tabata'nın sert vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten döndü.
29. dakikada sağ kanattan gelişen atakta İbrahim Kaş'ın yaptığı ortada topa kaleci Petkoviç'den önce dokunan Bobo, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1
35. dakikada orta sahadan süratle çıkan Sivasspor'un atağında Erman'ın pasıyla ceza alanı içinde topu kontrol eden Musa'nın müsait pozisyonda vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
43. dakikada bir pozisyonda sakatlanan Bobo'nun yerine oyuna Nobre girdi.
Maçın ilk yarısı 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle sonuçlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
46. dakikada Kadir'in ceza alanı dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak direğin çok üstünden auta çıktı.
47. dakikada kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kalan Ekrem'in plase vuruşunda top kaleci Petkoviç'ten döndü.
58. dakikada Nihat'ın sağdan kullandığı korner atışında, arkaya seken topa Nobre müsait pozisyonda dokunamadı.
70. dakikada Sivasspor'un hızlı gelişen atağında İbrahim Şahin'in yaklaşık 30 metreden yaptığı vuruşta kaleci Rüştü topu iki hamlede güçlükle kontrol etti.
79. dakikada Sivasspor'da Kadir'in yerine 55. dakikada oyuna giren İbrahim Şahin sakatlanarak yerini Ferhat'a bıraktı.
81. dakikada ceza alanı içinde topu önünde bulan Erman'ın boş pozisyonda yakın mesafeden sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
90. dakikada Tello'nun ara pasıyla kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kalan Ernst'in aşırtma vuruşunda top yandan az farkla auta çıktı.
90+2'de Beşiktaş'ın kontratağında süratle soldan ceza alanı içine giren İbrahim Üzülmez'in ortaya gönderdiği topu, Beşiktaşlı oyunculardan önce defans kornere attı.
Karşılaşma 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Bünyamin Gezer, Ekrem Kan, Neşet Mardin
Sivasspor: Petkoviç, Sedat, Murat Sözgelmez, Abdurrahman, Faruk, Erman, Kadir (Dk. 55 İbrahim Şahin)(Dk. 79 Ferhat), Musa, Sezer, Kamanan (Dk. 65 Zita), Cihan
Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Kaş, Fink, Sivok, Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, Ferrari, Tabata (Dk. 64 Uğur İnceman), Ernst, Nihat Kahveci (Dk. 88 Tello), Bobo (Dk. 43 Nobre)
Gol: Dk. 29 Bobo (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 67 İbrahim Şahin (Sivasspor), Dk. 72 İbrahim Kaş, Dk. 84 Rüştü (Beşiktaş)

carizma0658
29.11.2009, 20:08
yenilgiye tahammülümüz yokkkkkkkkk bastırrrr sivasımmm bastırrrrrr

bykara5835
29.11.2009, 20:09
:mad::mad::mad:yazıklar olsun bastırın

07reis58
29.11.2009, 20:14
ikinci yarı çevirin hadi ya çok zor ama imkansız değil

58zarali
29.11.2009, 20:18
ne olur bi de yensek yavv offf

carizma0658
29.11.2009, 20:31
SİVASIM YAPMA YAPMA YAPMA AL ŞU MACI CEVİRRRR DAYANACAK HAL KALMADI BE

onurceylan
29.11.2009, 20:40
Olmayacak duaya amin demeyin. Sivasspor u bu hallere eski hocanız Bülent UYGUN getirmiştir. Şampiyon yine Beşiktaş...

mustafa_kavak58
29.11.2009, 20:51
Ernst mutlak golü kaçırdı! Gelişen Beşiktaş kontra atağında Tello, Ernst ile kaleciyi karşı karşıya bıraktı. Alman oyuncunun aşırtma vuruşu auta gitti. Mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı siyah beyazlılar.

bykara5835
29.11.2009, 20:53
bizi bu hale düşüren biloya bir paket kına benden yaksın

turkojan
29.11.2009, 20:55
ayıp be ayıp embambe,agbetu neden oynamıyor,embambe sedata 1000 çeker bu takım adam olmaz haftayada kasımpaşaya yenilir

agumus_58
29.11.2009, 20:56
takımda en ufak bir ümit ışığı görünmüyor artık. 2 hafta dinlenmiş bir takım karşıda ise çarşamba günü manchester ile maç yapmış bir takım. hem de kendi sahanda yine yeniliyorsun. ara transferlerle bi toparlanma olabilir ancak ama iş işten geçmiş olacak. çünkü bu yarı kalan maçlardan kaçından 3 puan çıkaracağımız belirsiz.

gül5858
29.11.2009, 20:59
Yenildik ve berbattıkkkkk:mad:

58_babacan_58
29.11.2009, 21:01
DEFANS TOPARLANMIŞ KENDİNE GELMİŞ AMA ŞİMDİDE İLERİDE ORGANİZE OLAMIYORUZ.......TOPARLAN ARTIK YİĞİDO KAYBEDİLEN PUANLARIN TELAFİSİ OLMAZ BU SAATTEN SONRA BU KADAR İNSANI ÜZMEYİN ARTIK KAZANDIĞINIZ PARANIN YEDİĞİNİZ EKMEĞİN HAKKINI VERİNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!

58svsvs58
29.11.2009, 21:02
kötü sivas ın kötü maçlar içindeki en iyi maçlarından biriydi. yinede anormal oyun tarzı ve anormal oyuncular var takımda. beşiktaş bizim atağımızı ta kalemizde pres yaparak anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getirerek orta sahaya ancak gelebiliyoruz. onlar atak yaparken bizim oyuncularda topa basmak diye bir özellik yokki zaten onlar orta sahaya elini kolunu sallaya sallaya geliyorlar. bizim oyuncular rakibi karşılarken mal mal topa bakıyor. siper almış kör asker gibi karşısında bekliyor. neyi bekliyorsun bassana topa yav. sen beklerken diğer adam kaçıyor oda ona atıyor sen neyi bekledinki öyle. nasıl olsa beni geçemez sen topa girmiyorsunki hemen adam kaçana atıyor sen bekle daha çok beklersin. yok abi. yinede oynadığımız en iyi oyunlardan biriydi. rakibimiz ankaraspor. allah yardımcınız olsun...

Melisa
29.11.2009, 21:04
Malesef yenildik...
Söylenicek bişey yok çok üzgünüm..:confused:.

MTS
29.11.2009, 21:09
İkinci lig yolu gözükmeye başladı arkadaşlar, eğer bu böyle devam ederse hiç düşünmek bile istemiyorum. :(

Ezgi
29.11.2009, 21:11
takımın toparlanmaya başladığını söyleyen arkadaşlar var.en azından bu iyiye işaret..

eyuphulagu
29.11.2009, 21:11
Bu tak9ımdan hiçbirşey olmaz...Koskoca maçta Erman'ın 2. yarıdaki pozisyonu hariç hiç pozisyonumuz yok..Çarşamba uzun bir yolculuk yapıp 90 dak. kıran kırana top oynayan bir takıma karşı 20 gündür doğru dürüst maç yapmayıp dinlenen bir takım sahada resemen dökülüyor...Şu şartlarda bu takımdan hiçbirşey olmaz...Bu takım böyle oynarsa bundan sonra oynayacağı hiçbir maçı kazanamaz...Bu takıma en az ilk 11 de direkt oynayacak 5-6 tane oyuncu lazım...Sivasspor ve BJK arasındaki oyuncu farkı bu maşta açıkca ortaya çıktı...Bundan sonra ne yaparız bilmiyorum...Sahi son 5 maçta 0 çekersek 2. yarı ne yaparız?G.Afrika'dan 5 tane oyuncu da alsak 2. yarı bu takım toplam 51 puanın 30 unu alıp ligde kalır mı?Avrupa senin neyine sivasspor ?Sen otur annenin liginde maç oyna...2 yıldır gerçekleşen mucize bitmiş durumda..Yeniden yapılanma gerekli...BU nasıl olur hepinizin görüşlerini bekliyorum...Dünyanın en iyi hocasını da getirsen oyuncu kapasitesi iyi değilse hoca ne yapsın...Hoca defans yapmayı bilmeyen oyuncuya 25-30 yaşından sonra defans yapmayı kademeye girmeyi mi öğretsin...Pas yapmayı bilmeyen oyuncuya pas yapmayı, topa vurmayı nasıl öğretsin...Oyuncularımız daha 2 pas yapmayı bilmiyor...90 dak. kaleye bile doğru dürüst gidemedik..2. yarının sonunda tek kale oynanan oyun rakibin yorulup maçı böyle biitireyim havasından kaynaklandı...İşimiz çok zor çok..Bize 90 dak. koşan,mücadele eden,yenilgiden korkmayan rakibi ısıran gerçek profesyöneller lazım...Allah Yardımcımız Olsun...

kiNgSiZe58
29.11.2009, 21:13
yaziklar olsun, bizi sinirlendirmenize ne hakkinniz var, baskan olsam 6 aylik maasinizi keserim bakin nasil adam oluyorsunuz. rahatlik batiyor sizlere, birsey diyecemya simdi... neyse :mad:

yigidokaan
29.11.2009, 21:20
yazık diyorum yazık!!!!!!:mad:

sivaslitaner58
29.11.2009, 21:32
REZIL PETKOVIC YINE SENIN HATAGINDAN YENILDIK

annatar
29.11.2009, 21:39
iyi akşamlar sivaslı kardeşler.
ben beşiktaş taraftarı olarak forumunuzu yakınen takip etmeye başladım son bir kaç gündür. genel olarak iyi bir forum, beğendim. lakin son günlerde beşiktaş hakkında yapılan kötü, küfürlü, aşağılayıcı yorumlar beni oldukça üzmüştür. ben sivaslı değilim, sivası hiç görmedim. üni okurken sevdiğim sivaslı arkadaşım vardı. çok delikanlı, harbi, sözünün eriydi. sivaslılarıda öyle biliyorum.
ama o bahsettiğim kötü yorumlar aklımdan geçirdiğim, bildiğim sivas insanına hiç benzemiyor. bu lige sivas ve sivasspor çok yakışıyor, inşallah bu ligde kalırsınız. ki mehmet yıldız döndükten sonra çıkışa geçeceğinize eminim.

ama dediğim gibi, beşiktaş hakkında ipe sapa gelmez küfürlü mesaj yazan arkadaşları esefle kınıyorum. maçı seyrettik hep beraber, sivasın nerdeyse gol pozisyonu yok, beşiktaşın ofsayt olmayan verilmeyen golu var. sivasın bu ligde kalması gerçekten istiyorum. gelecek maçlarda başarılar diliyorum.
kötü, küfürlü mesaj yazan arkadaşlarda uömarım daha seviyeli mesajlar yazarlar. herkese iyi akşamlar diliyorum, sevgiler saygılar.

ArifŞahin
29.11.2009, 21:41
çocukların hepsi güzel oynadılar ayaklarına sağlık.böyle canla başla oynarlarsa mutlak olarak ligi zorlayacağımıza gönülden inanıyorum. güzel günler yakın,takıma ruh gelmiş,muhsin hocamla aslında 5 sezonluk anlaşma yapılmalı.takım düze çıkmaya başladı herkese(özellikle futbolculara) Allah güç, kuvvet versin.geçen sene mehmet yıldız,bu sene ise Kamanan üzerinden transfer yalanlarıyla takımı bozmaya çalışan medyaya ve diğer sözde büyüklere karşı futbolcularımıza destek olmalıyız.tüm taraftar kardeşlerimesaygı ve sevgilerimle.Arif Şahin suşehri

kiNgSiZe58
29.11.2009, 21:50
benim icin yenilgi bir YENILGIDIr, bunun 2-0 veya 3-0 bi farki yok. ha 1-0 yenilmisiz, bu yine futbolcularin sucu. Adam olsunlar, toparlarsinlar,

ArifŞahin
29.11.2009, 21:51
ikinci lig yok.buradan düşmeyeceğiz. düşmeyeceğiz. Düşmeyeceğiz.Takım iyi yolda.haftaya kasımpaşayı yenince fenerei yenmişmi?olacağız,hayır.ama yenecegiz.ligde ne olacağı hiç belli olmaz.

rsimsek
29.11.2009, 21:54
bencede takım iyiye gidiyor.2.yarı takıma iyi takviyelerle bu takım düşmez bunu aklınızdan çıkarın

eyuphulagu
29.11.2009, 21:56
Bazı arkadaşalar sivassporun iyi mücadele ettiğini,iyi oynadığını yazmışlar..Acaba diyorum ki biz başka bir maçı mı izledik....Bjk nın net 5-6 tane %100 gol pozisyonu(golün dışında),sivassporun ise biri ilk yarı Musa ile 2. yarı da Erman ile %100 bir gol pozisyonu var..Ayrıca rakibin bir topu da direkten dönüyor...Lütfen biraz daha ciddi yorum yapalım..Maçı sttatan değil tv den izledim..Stattan maçı izleyen arkadaşlar lütfen yorumlarını bol bol yapın...Acaba be stattan izlemediğim için yanlış mı yorum yapıyorum...

Kasim58
29.11.2009, 22:10
Evet bencede sivasspor önceki maclara nazaran biraz daha istekli gözüktü zaman zaman ama saha icinde sezer batur ve cihan yilmaz´in ayagina 90 dakika boyunca kac kez topa degdini biri bana söylesin lütfen ayrica ben birseyi anlayamadim i sahin neden geri alindi sari kart gördü diyemi?yoksa gol atacak diyemi?Bugün orta sahamiz iyi olup forveti besleye bilseydik suan farkli seyler yaziyor olurduk.Durum böyle giderse isimiz gercekten kötü.

vedat58
29.11.2009, 22:20
herkeze hayirli aksamlar, ÖNCELIKLE SIVASSPORU BU HALLERE DÜSÜRENLER simdi cok mutlumudur acaba , bunda en büyük suc baskanimiz ve yönetim kurulunundur , o kadar canim yandiki ve diyorum insallah bu sene ikinci lige düseriz de akillari baslarina gelir , yaa burdan yüzlerce binlerce üye bas bas bagirdi aman su futbolculari satmayin diye , kimse sivasspor luyu adam yerine saymadi , biz sivassporlular burdan kendimiz yazip kendimiz okuyoruz , hic bir yönetici bizim yazdiklarimizi degerlendirmiyor, hic kimse sivassporlulari adam yerine koymuyor , ve bende dilerim insallah ikinci lige düseriz söyle iki üc sene burnunuz sürünsün akliniz basiniza gelsin , simdi size soruyorum , gecen seneden kazanilan PARALAR NERDEEE???? KIM YEDI BU PARALARI???
nerde ucz futbolcu var les kargalari gibi üstüne ucustunuz , elinizdeki iyi futbolculari bedavaya sattiniz yaziklart olsun sizeee yaziklar olsun yönetime bülen uyguna yaziklar olsunn

Turan 59
29.11.2009, 22:58
Bülent ERTUĞRAL seni seviyoruz ve sana güveniyoruz.Bu takım düşmeyecek.

galipgelen
29.11.2009, 23:41
Maçı statta seyrettim.Öncelikle Muhsin Hocamız elinden geleni yapıyor,onu takdir ediyorum. Oyuna iyi bir 11le başladı. Petko,abdurrahman,sedat,murat, faruk,kadir,cihan,sezer,musa,e rman,kamanan .Burada neden İ.Dağaşan yerine Kadiri tercih etmiş diye düşündüm,Kadirin kaleye birkaç şutunu görünce anladım.Velhasıl Muhsin Hoca 15 günde takımı yeniden kurmuş,çalıştırmış ama temel sorun ortada duruyor hala. Futbolcularımızın çoğu performanslarının %30-40ı ile oynuyorlar.İstikrarlı olarak yükselen neredeyse yok.Bazan birkaçı bir maçlığına parlıyor,sonraki maç sürdüremiyor. Muhsin Ertuğral futbolun gereği ne ise yapıyor.Futbolcularımız daha profesyonel olur, denilenleri yapar,sahada dikkatle uygularlarsa iyi sonuçlar gelecektir.
Petkoviç yediğimiz golde Sedatla beraber hatalıydı.Murat böyle iyi oynarsa Yasine formayı vermez .Faruk solda biraz daha iyi ama hala tedirgindi. Yerinde müdahaleler yapamadı. Abdurrahman fazla ileri çıkamadı,İ.Üzülmez karşısında iyi değildi.Kadirin ön liberoda maç eksiği var.Cihan iyi deparlar attı,orta sahada güven verdi,Sezer Badur gayretli idi,Musa daha iyisini yapmak zorundasın yoksa kazanamayız, Erman arkadaşlarından pas alamadı, bunda yeterince boşa kaçmaması,pas istemekte geç kalması da etken,daha hareketli ve agresif olmalı, Kamanan kendisine boş alan bulamadığında ve markaj altında bocalıyor, İ.Şahin sakat sakat oynadı ve geri oyundan çıktı.
Hocanın herşeye rağmen Akın,Abdurrahman,Sedat,Murat,F aruk,İ.Dağaşan(Kadir),Cihan,Se zer,Musa,Erman,Kamanan ilk 11inde ısrarlı olması gerekiyor. Ama bir zincirin halkaları gibi bu ilk 11in sürekli , bıkmadan pas çalışması gerek.Yeni varyasyonlar , oyunlar bulmalılar, verkaçlar,duvar pasları,çapraz koşular,kanat değiştirmeler, bindirmeler gibi. Yedekten gelecek İ.Şahin,Agbetu,yasin,hayrettin ,mbemba ve diğerleri oyuna sonradan girebilirler. Ben yenilgiye rağmen takımın moral bozmadan ama hataları da görerek birlik beraberlik içinde doğru yolda olduğuna inanıyorum.

kasko
29.11.2009, 23:48
Arkadaşım bence sorun psikolojik.Muhsin hocanın çok iyiniyetli olduğuna ve elinden geleni yaptığına inanıyorum.Bugün maçtada bazı dakikalarda sivasspor çok üstün oynadı.Ama gol yeme korkusu mu desem mağlubiyet korkusu mu desem futbolcularda bir ezilmişlik duygusu var.Bu sorunu halletmek gerçekten çok zor.Hatta bir teknik direktörün de bile bu konuda kendi yetkisi dışına çıkması gerekir.Kısaca teknik bir sorun değil psikolojik bir sorun var takımda.Bu sorunun da takımda kadronun değişerek, yeni futbolcular getirilerek, yeni bir hava sağlanarak düzeleceğini düşünüyorum.Umarım düzelir...

shang
30.11.2009, 09:37
en yakın manisayla 4 puan diğerleriyle 5 puan kalan 3 maç var biride kasımpaşa 2.yarı iyi olmanın yanında bide bu adamların maç kaybetmesinimi bekliyecez offffff offffff...

ready
30.11.2009, 10:04
artık hem sivasspor maçlarını kazanacak öteki yandan da rakiplerin yenilmesini bekleyecek

hemso58
30.11.2009, 10:50
Bir Beşiktaşlı Olarak Sivassporun Bu Ligde Kalmasını İstiyorum İnşallahda Kalır...

abdullah58
30.11.2009, 11:16
en yakın manisayla 4 puan diğerleriyle 5 puan kalan 3 maç var biride kasımpaşa 2.yarı iyi olmanın yanında bide bu adamların maç kaybetmesinimi bekliyecez offffff offffff...

panike gerek yok yeterki bu hafta kasimpasadan 3 puanla dönelim
2 yari kasimpasa ve manisa bize gelecekler

bu mactada besiktasa yenilmemmizin sebepi bence kaleci petkovic ve sedatdir

abdullah58
30.11.2009, 11:17
Maçı statta seyrettim.Öncelikle Muhsin Hocamız elinden geleni yapıyor,onu takdir ediyorum. Oyuna iyi bir 11le başladı. Petko,abdurrahman,sedat,murat, faruk,kadir,cihan,sezer,musa,e rman,kamanan .Burada neden İ.Dağaşan yerine Kadiri tercih etmiş diye düşündüm,Kadirin kaleye birkaç şutunu görünce anladım.Velhasıl Muhsin Hoca 15 günde takımı yeniden kurmuş,çalıştırmış ama temel sorun ortada duruyor hala. Futbolcularımızın çoğu performanslarının %30-40ı ile oynuyorlar.İstikrarlı olarak yükselen neredeyse yok.Bazan birkaçı bir maçlığına parlıyor,sonraki maç sürdüremiyor. Muhsin Ertuğral futbolun gereği ne ise yapıyor.Futbolcularımız daha profesyonel olur, denilenleri yapar,sahada dikkatle uygularlarsa iyi sonuçlar gelecektir.
Petkoviç yediğimiz golde Sedatla beraber hatalıydı.Murat böyle iyi oynarsa Yasine formayı vermez .Faruk solda biraz daha iyi ama hala tedirgindi. Yerinde müdahaleler yapamadı. Abdurrahman fazla ileri çıkamadı,İ.Üzülmez karşısında iyi değildi.Kadirin ön liberoda maç eksiği var.Cihan iyi deparlar attı,orta sahada güven verdi,Sezer Badur gayretli idi,Musa daha iyisini yapmak zorundasın yoksa kazanamayız, Erman arkadaşlarından pas alamadı, bunda yeterince boşa kaçmaması,pas istemekte geç kalması da etken,daha hareketli ve agresif olmalı, Kamanan kendisine boş alan bulamadığında ve markaj altında bocalıyor, İ.Şahin sakat sakat oynadı ve geri oyundan çıktı.
Hocanın herşeye rağmen Akın,Abdurrahman,Sedat,Murat,F aruk,İ.Dağaşan(Kadir),Cihan,Se zer,Musa,Erman,Kamanan ilk 11inde ısrarlı olması gerekiyor. Ama bir zincirin halkaları gibi bu ilk 11in sürekli , bıkmadan pas çalışması gerek.Yeni varyasyonlar , oyunlar bulmalılar, verkaçlar,duvar pasları,çapraz koşular,kanat değiştirmeler, bindirmeler gibi. Yedekten gelecek İ.Şahin,Agbetu,yasin,hayrettin ,mbemba ve diğerleri oyuna sonradan girebilirler. Ben yenilgiye rağmen takımın moral bozmadan ama hataları da görerek birlik beraberlik içinde doğru yolda olduğuna inanıyorum.

Besiktas macinda petkovicle-sedat yakti bizi ikisinin yüzünden gol yedik
ayip petkovic ayip sana o golü yemek yakisiyormu

ready
30.11.2009, 11:21
hep söylüyorum yine söylüyorum başımızda hayrettin ersen yasin petkoviç sedat oldugu sürece bu takımdan başarı beklemek sadece hayal olur

subasi29
30.11.2009, 13:32
Maci Cevirecek Hic Bir Hamle Yapilmadi..Sahi ibrahim Sahin Neden Oyundan Alindi?

stain
30.11.2009, 13:51
benim hala aklım almıyor?

sene başında bu takıma 15-16 topçu alındı, neredeyse büyük kısmı başka takımlara gönderildi... neden bu kadar adamın içinden sivasa faydalı olacak iki-üç topçu çıkmadı, çıkarılmadı, çıkarılamadı? bu topçu trafiğinden kimler ne kazandı, kimler nemalandı?

bizde artık ruh sağlığı filan kalmadı, bu takımı bu hallere düşürenlerin Allah belasını versin, bizi cümle aleme maskara ettiler.....

bayramlarımız bile zehir oldu... ramazan bayramı zehir olmuştu, belki düzelir inşallah kurban bayramı kendimize geliriz dedik, yine ağzımıza sı.tı ********in evlatları, kahpeler....

artık söyleyecek söz bulamıyorum... görünen köy kılavuz istemiyor... güya hesap kitap yaparak umutlanmaya çalışıyoruz ama nafile... bu ligde denizli bile bir şekilde tecrübesiyle toparlayıp ligde kalabilir ama düşmesi ankaraspordan sonra en garanti olan takım sivasspordur.... bu hallere düşürenlerin yedi ced sülalelerini .............................. .......

şimdi sitenin forumlarını kirletmeyelim ama bu takımı bu hale getirenler, başta bülo olmak üzere, ruhsuz topçular ve bazı yöneticiler bilsinler ki.... sabah öğle akşam yatarken hepsinin yedi ced sülalesini tüm sivassporlular şenlendiriyor! bunuda böyle bilsin ipne tayfası....

karyola
30.11.2009, 14:07
BU TAKIMIN KİMYASINI BOZAN SÖZÜM ONA HOCA BÜLENT UYGUNUN AVUKATLIĞINI YAPAN ********LER NERDESİNİZ.8TAŞ ZORLANMADAN MAÇI KAZANDI ARTIK YETER..SAHADAKİ FUTBOL TRİBÜNDEKİ TARAFTARIDA 2 YE BÖLÜYOR MİLLET BİRBİRİNİ YİYOR.YAPILAN TRANSFERLER AYYUKA ÇIKTI.ADAM GİBİ TRANSFER OLMADI.:mad::mad:

tekdoktirin
30.11.2009, 16:22
ALLAHAKALDI İŞİMİZ ÇIK MAMIŞ CANDAN UMUT KESİLMEZ YAZIK SENEYE TEKRAR ÇIKARIZ ARTIK NE DİYİM İLK DEFA BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM TAKIM BİTİK GİN DİYORUM ÇOK YAZIK