Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaçacak Halimiz Yok
SivasSpor.Com 29.11.2009, 22:36 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.cihan.jpg
Sivasspor'un başarılı oyuncusu Cihan Yılmaz, Beşiktaş maçının ardından açıklamalar yaptı.
İyi oynamaya 3 puan vermiyorlar. Kötü bir gol yedik. İyi bir takıma karşı oynadık. Kasımpaşa maçına gideceğiz ve galip gelmek için her şeyi yapacağız. Saklanacak ve kaçacak halimiz yok. Biz iyi çalışıyoruz ve bundan sonra daha iyi olmaya çalışacağız"
kartalyiğido 29.11.2009, 22:44 BU AÇIKLAMAYA BEN ANLAM VEREMEDİM, NE KAÇMASI NE SAKLANMASI, KİMSE BİZ KÖTÜ ÇALIŞIYORUZ DEMİYOR, ÖNEMLİ OLAN MAÇLARDAKİ PERFORMANSINIZ, GERİ DÖNÜŞLERİNİZ MEHTER MARŞI RİTMİNDE OLUYOR
Ben Cihandan birşey anlamıyorum bir bakıyosun Cristiana Ronalda Olmus bir bakıyosun amatör futbolcu olmuş iyi çalıştıgınızı söylüyosunuz bu yorgun haliyle Beşiktaş sizi duman etti Yazıklar olsun bu kadar emeklere Musa Aydın ve Abdurrahman dışında.
subasi29 29.11.2009, 22:46 kasımpasadan da korkar oldum gidis hayra alamet degil
Antrenmanda biraz 6 pas içinde gol çalışın
Turan 59 29.11.2009, 22:57 Bursa'nın ufak tefek taşları.Bu takım lig'den düşmeyecek.
abdulhadi 29.11.2009, 22:58 siz kaçmazsınızda yakında biz hepinizi kovalayacağız
Turan 59 29.11.2009, 23:01 Nereye kacacaksınız,yok sa sizde mi Bursa'ya kaçacaksınız.Çünkü kaçanlar hep Bursa'ya kaçıyorlar.
Cihan senin çabucak olgunlaşman, hocanın dediklerini yapman, sakin olman gerekiyor ve böyle abuk subuk açıklamalar yapmaman gerekiyor.
Hocan sana diyor ki:
Ey Cihan, sen sol açıksın Faruğun önünde oynayacaksın, orta da Sezer ve Kadir oynayacak. Sen sol kanattan atak hazırlayacaksın ve Faruğun defansına yardımcı olacaksın..
Ama sen ne yapıyorsun sol kanadı bırakıp ortaya gidiyorsun, Faruğa yardımcı olmuyorsun.. Allahtan Beşiktaş harbiden yorgundu ve bence vasat oynadılar. Senin boşalttığın yerde Nihat o kadar boştu ki, elleri havada asılı kaldı ama göremediler ve topu sola hızlıca aktaramadılar, aktarsalar çok gol yerdik çok....
Siz kaçmasanız da baştacı yaptığımız insanlar bir yolunu bulup kaçıyor!!!
Besyo_cu 29.11.2009, 23:14 Cihan senin çabucak olgunlaşman, hocanın dediklerini yapman, sakin olman gerekiyor ve böyle abuk subuk açıklamalar yapmaman gerekiyor.
Hocan sana diyor ki:
Ey Cihan, sen sol açıksın Faruğun önünde oynayacaksın, orta da Sezer ve Kadir oynayacak. Sen sol kanattan atak hazırlayacaksın ve Faruğun defansına yardımcı olacaksın..
Ama sen ne yapıyorsun sol kanadı bırakıp ortaya gidiyorsun, Faruğa yardımcı olmuyorsun.. Allahtan Beşiktaş harbiden yorgundu ve bence vasat oynadılar. Senin boşalttığın yerde Nihat o kadar boştu ki, elleri havada asılı kaldı ama göremediler ve topu sola hızlıca aktaramadılar, aktarsalar çok gol yerdik çok....
Hocam güzel noktaya değinmişsiniz. Golude Cihanın yüzünden yedik Asisti yapan İbrahim kaş denen kazmayı Cihanın kovalaması gerekıyordu ancak ne yazıkkı kaş elini kolu sallıya sallıya geldi ve golu attırdı. Cihanın kumaşı cok iyi bir oyuncu biraz kendini toplaması lazım.
Sequrity 29.11.2009, 23:26 Nereye kacacaksınız,yok sa sizde mi Bursa'ya kaçacaksınız.Çünkü kaçanlar hep Bursa'ya kaçıyorlar.
Sayın Turan 59;
Uzun zamandır sizi takib ediyorum,yaşınıza yakışmayan,adeta bir ilköğretim öğrencisini andıran yorumlarda bulunuyorsunuz.Ne alıp veremediğiniz var Bülent Uygun la ?
Sayın Turan 59;
Uzun zamandır sizi takib ediyorum,yaşınıza yakışmayan,adeta bir ilköğretim öğrencisini andıran yorumlarda bulunuyorsunuz.Ne alıp veremediğiniz var Bülent Uygun la ?
Eleştirine cevap verip ve avukatlık yapacak değilim ama şu Bülent Uygun'la alıp veremediği olan o kadar çok Yiğido var ki bir bilsen ve emin ol onun günlerdir nereleri kaşınıyordur kim bilir nereleri....???
FANATIK YIGIDO 29.11.2009, 23:31 bu macta cihanin varligini yoklugunu hicfark edemedim fak edenvarsa soylesin:mad::mad::mad:
Sequrity 29.11.2009, 23:33 Eleştirine cevap verip ve avukatlık yapacak değilim ama şu Bülent Uygun'la alıp veremediği olan o kadar çok Yiğido var ki bir bilsen ve emin ol onun günlerdir nereleri kaşınıyordur kim bilir nereleri....???
Sayın Kaos kimin neresinin kaşındığı beni ilgilendirmiyor açıkcası.Sürekli gördüğüm,Turan59 nick li üyenin her yorumu Bülent Uygun'a varıyor.Sanılmasınki ben Bülent hayranıyım.Her yiğido kadar bende artık nefret ediyorum ondan.Ama herseyide Bülent Uyguna bağlamıyor veya ona göndermelerde bulunmuyorum
Sayın Kaos kimin neresinin kaşındığı beni ilgilendirmiyor açıkcası.Sürekli gördüğüm,Turan59 nick li üyenin her yorumu Bülent Uygun'a varıyor.Sanılmasınki ben Bülent hayranıyım.Her yiğido kadar bende artık nefret ediyorum ondan.Ama herseyide Bülent Uyguna bağlamıyor veya ona göndermelerde bulunmuyorum
"Bence bırakın biriside olanları hep Bülent Uygun'a bağlasın, değişik bir bakış açısı diye düşünün" demekten öte verecek cevap bulamadım...
carizma0658 29.11.2009, 23:43 yenilgi var ii degil ama gercekten bu kadro ile iydiniz bence
Cihan biran önce kaç yoksa biz keçileri kaçırıyoruz..
Turan 59 arkadaşımızın tavırları hiç hoş değil.
Benim kadar Sayın Bülent Uygunu eleştiren olamaz. Ama her zaman eleştirirken başkasına yem etmedik, ele malzeme vermedik, rencide etmedik. Ben şuna sonuna kadar katılıyorum ''Sayın Bülent Uygun bu takımı bırakıp kaçmıştır'' Bu konuda bu işin aksini iddaa edenlerlede elimdeki kafamdaki tezlerimle çatır çatır kendimi savunurum. Ama bu işi yaparken de mahalle ağzını kullanacağım yer vücut dilimi kullanacağım mekanlardır. Binlerce üyesi olan bu site değildir. Burada o kadar kişinin okuduğu bu sayfalarda yazı ve yorumlarımızı yazarken mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor. Tıpkı Manchester maçındaki spiker gibi tüm Türkiyeye rezilde oluruz.
Sayın Bülent Uygun son senesindeki yaptığı yanlışları görmüş ve bu akşam 00:20 daki bir tv programındaki yorumcunun dediği gibi <gözü gibi sevdiği takımı yüzüstü bırakarak> adına yakışmayan bir şey yapmıştır. Yine söylüyorum bu işi başka topiclerde tartışırız. Ama değerli arkadaşlarım yeri ve ağzı bu şekilde değil. Ben sizin aranıza girmek için yazmadım. Bu siteye üyeliğim ilk yıllara değil ilk günlere dayanıyor yani çok eski bir üyeyim, fakat hiç bir zaman bu arkadaşımız gibi bir söylemlerde bulunmamaya çalıştım.
Biraz dikkatli olmak gerekiyor galiba...
Saygılarımla
dülger58 30.11.2009, 00:26 TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLEME VAR. AMA SONUÇ YOK.
MUHSİN HOCA ÇOK İYİ BİR HOCA.ELİNDEKİ MALZEME İLE BİR ŞEYLER YAPMAK İÇİN UGRAŞIYOR.İNANIYORUM Kİ BU SENE SİVAS DÜŞMESİN.GELECEK SEZON SÜPER BİR TAKIM OLACAK.....
HOCAYA GÜVENİYORUM.....
yorumyapıyombenya 30.11.2009, 01:28 Böyle giderse biz süper ligden kaçaçaz ona göre
Turan 59 30.11.2009, 07:28 Sequrity vr adres 58 nick'li üye kardeşlerime öncelikle şunu söyleyeyim.Siz burada hangi uslupula yazı yazacalağını bana öğretemezsiniz.Ayrıca benim yazdıklarımla her hangi bir art niyet yok.Ben sadece medeni ölçüler içerisinde kendi düşüncelerimi yazıyorum ve bunlar da tamamen gerçeğin ta kendisi.Gidipte Balatlı mişonu mu eleştireceğim ; tabiki takımı bu hale getirip çareyi kaçmakta bulanları eleştireceğim.Sizlere bir tavsiyem var hayatta hiç kimsenin kayığına binmeyin,kimsenin avukatlığını yapmayın doğru bildiğiniz yoldan asla taviz vermeyin.Hatırlarsanız bu sitede olaylı idman diye bir konu açıldı.işte o konuda adı geçen şahısta bendim.Bilmem anlatabildim mi değerli kardeşlerim.
beşiktaşın şu temposunu bile geçemedik o kadarmı acizsiniz ölmüşsünüz ...
58_babacan_58 30.11.2009, 09:52 DEFANS TOPARLANDI ŞİMDİDE İLERİDE ORGANİZE OLAMIYORUZ BİRAZ GOL ÇALIŞIN YA GOLLL
artık güzel oynayana puan degil gol atana puan veriliyor
sivasspor artık bitti.bişey olmaz bu takımdan....
birdokuzaltiyed 30.11.2009, 11:15 Allah sizi bildiği gibi yapsın. Sizden futbolcu değil ancak bostan korkuluğu olur.Aylardır güya çalışıyorlar ama sonuca bak. 90 dakika da bir pozisyonları bile yok.Rakibin 5-6 tane yüzde yüz pozisyonu var.
Siz ancak Demirsporu yenersiniz. İnanıyorum ki siz amatöre bıraksalar takımı 3.lige çıkaramazsınız.
Cehennemin dibine kadar yolunuz var sizi gidi futbolcu müsveddelerei sizi.
Siz biz kahrediyorsunuz Allah'ta sizi layık olduğunuz gibi yapsın.
Siz Kasımpaşa'yı da rüyanızda yenersiniz. Devre arası değil 10 tane devre arası gelse de bu adamlar ancak va ancak Ankara spordan hükmen galibiyetle 3 puan yüzü görürler.
Kaçmanıza gerek yok. Bu sene Sivasın parasını yer, küme düşürüsünüz. Seneye de bir başkasının.
Sayenizde futboldan nefret eder olduk.Üçkağıtçılar...
cılgınsivas58 30.11.2009, 11:15 nerden kaçıyosunuz 2.ligdenmi kaçıyosunuz
musa3458 30.11.2009, 11:33 düşen takımdan futbolcu alıyoruz bizi ikinci yapan oyuncuları başkasına veriyorun mantık zeka sıfır sonuç sıfır ya kasımpaşaya zorla verdiğimiz murat erdoğana bak ya kafayı yememek elde değil inşallah devre arası başkan biraz kaliteli futbolcu alır yoksa durum cok cok kötü
benim hala aklım almıyor?
sene başında bu takıma 15-16 topçu alındı, neredeyse büyük kısmı başka takımlara gönderildi... neden bu kadar adamın içinden sivasa faydalı olacak iki-üç topçu çıkmadı, çıkarılmadı, çıkarılamadı? bu topçu trafiğinden kimler ne kazandı, kimler nemalandı?
bizde artık ruh sağlığı filan kalmadı, bu takımı bu hallere düşürenlerin Allah belasını versin, bizi cümle aleme maskara ettiler.....
bayramlarımız bile zehir oldu... ramazan bayramı zehir olmuştu, belki düzelir inşallah kurban bayramı kendimize geliriz dedik, yine ağzımıza sı.tı ********in evlatları, kahpeler....
artık söyleyecek söz bulamıyorum... görünen köy kılavuz istemiyor... güya hesap kitap yaparak umutlanmaya çalışıyoruz ama nafile... bu ligde denizli bile bir şekilde tecrübesiyle toparlayıp ligde kalabilir ama düşmesi ankaraspordan sonra en garanti olan takım sivasspordur.... bu hallere düşürenlerin yedi ced sülalelerini .............................. .......
şimdi sitenin forumlarını kirletmeyelim ama bu takımı bu hale getirenler, başta bülo olmak üzere, ruhsuz topçular ve bazı yöneticiler bilsinler ki.... sabah öğle akşam yatarken hepsinin yedi ced sülalesini tüm sivassporlular şenlendiriyor! bunuda böyle bilsin ipne tayfası....
FoRzA SiVaS58 30.11.2009, 12:26 sen maçta oynadınmı oynaamdınmı belli değil sezer zaten sahada gezdi
hepiniz gidin
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.cihan.jpg
Sivasspor'un başarılı oyuncusu Cihan Yılmaz, Beşiktaş maçının ardından açıklamalar yaptı.
İyi oynamaya 3 puan vermiyorlar. Kötü bir gol yedik. İyi bir takıma karşı oynadık. Kasımpaşa maçına gideceğiz ve galip gelmek için her şeyi yapacağız. Saklanacak ve kaçacak halimiz yok. Biz iyi çalışıyoruz ve bundan sonra daha iyi olmaya çalışacağız"
Birde bu yüzle cikip konusuyorsunuz A.. adamlar bunlarin parasindan kesmeniz lazim yönetim olarak arpayi bol buldular yiyip duruyorlar bu h.....r bizi rezil etmeye hic bir karaktersizin hakki yok def olun gidin sizin gibi futbolcu bozuntularini görmek istemiyoruz yetti artik tasdim bundan dolayi yazdim aslinda yazilacak cok sey var ama anladilar diye düsünüyorum
yiğido 07 30.11.2009, 13:06 Sequrity vr adres 58 nick'li üye kardeşlerime öncelikle şunu söyleyeyim.Siz burada hangi uslupula yazı yazacalağını bana öğretemezsiniz.Ayrıca benim yazdıklarımla her hangi bir art niyet yok.Ben sadece medeni ölçüler içerisinde kendi düşüncelerimi yazıyorum ve bunlar da tamamen gerçeğin ta kendisi.Gidipte Balatlı mişonu mu eleştireceğim ; tabiki takımı bu hale getirip çareyi kaçmakta bulanları eleştireceğim.Sizlere bir tavsiyem var hayatta hiç kimsenin kayığına binmeyin,kimsenin avukatlığını yapmayın doğru bildiğiniz yoldan asla taviz vermeyin.Hatırlarsanız bu sitede olaylı idman diye bir konu açıldı.işte o konuda adı geçen şahısta bendim.Bilmem anlatabildim mi değerli kardeşlerim.
YA SEN NASIL BİR ADAMSIN GERÇİ A.... D.... NEYSE SEN BURADA SADECE BÜLENT UYGUN A ATIP DURUYORSUN HER YAZINDA ADAMA BİR ŞEYLER ATIP DURUYORSUN BURADA KİMSE AVUKATLIK YAPMIYOR HERKES SİVASSPORUN İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN YAZILAR YAZARKEN SEN SADECE BÜLENT UYGUN A SALLIYORSUN ADAMIM ARTIK ANLA TAKIMIN BAŞINDA BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞAN YENİ BİR HOCA VAR ADAM DÜNKÜ MAÇTA NEREDEYSE AĞLIYORDU BURADA TAKIMIN İÇİNDEKİ DURUMU KURTARMAK İÇİN DESTEK OLMAK LAZIMKEN SEN TUTTURMUSSUN GİDİYORSUN GEÇMİŞ ADI ÜSTÜNDE GEÇMİŞ ARTIK BÜLENT UYGUN YOK ANLADIN MI AMA SENDE NEREDE O KAFA
Kardeşim ayakta duracak haliniz kalmamışki, kaçacak haliniz olsun.
Bırakın kaçmayı yüreyecek derman kalmamış sizde.
subasi29 30.11.2009, 13:24 Zoru Gordunmu Oyle Kacanki Arkandandan Yetisen Bile Olmaz,Ozaman Oynayin Adam Gibi
oncelikle sunu belirtmek isterim:
Artik bulent uygun'u konusmak cok mantiksiz ve gereksizdir, yap-boz yapip gitti bitti, bulent devri bitti, gelecege bakan, adama hakaret etmekle vs vs elimize ne gecer ki, eski takim geri mi gelir? bu tip seyler icin gereksiz yere birbirinizi kirmaya degmez....
O.T
Cihan dediklerine gelince, sen onundeki yorgun ve oynamayan bir 8tas'i yenemiyorsun, formda olan ve dustu denilen simdi dusme hattindan cikan bir kasimpasayi nasil yenmeyi dusunuyorsun? yapmayin allah askina, hic aciklama yapmayin sussun daha iyisi!!
20 GÜN KAMP YAPTINIZ HAZIRLANDINIZ 90 DAKİKANIN İÇİNE ETTİNİZ.KAPASİTESİZ FUTBOLCULAR TOPLULUĞU Acemi aDAMI BU KADAR SÜREDE PROFOSYONEL YAPARLAR.BİZİM SÖZDE PROFLARDA YERLERİNDE SAYIYORLAR.:mad::mad::mad:
yorumyapıyombenya 30.11.2009, 14:27 Kaçan kaçtı cihan artık ne varsa başkan ve adam gibi adam Muhsin Hoca da var
Antrenmanda biraz 6 pas içinde gol çalışın
Önce 6 pas içine girmeyi çalışsalar daha iyi olmaz mı ?
tuffi5819 30.11.2009, 15:04 Birak burda konusmayi sahada konusun artik nasil top oynuyonuz anlamiyorum inanc yok kosmak yok panik cok sahada konusun l artik yeterrrrrrrrrrr walla bila artik bardak tasti
http://www.youtube.com/watch?v=SeoDNunYoxg
Maçlarda galibiyet hasreti yaşıyoruz.
''Ve oyuncular çıkıyor bu büyük takımdı diye demeç veriyorlar yada,
Mehmet Yıldızın eksikliğinden takımın oynayamadığını öne sürüyorlar.
Yok olan oyuncuları unutun artık siz oyuncu değilmisiniz başkasının gölgesinde yaşıyorsunuz eee ne olucak demi zaten yenilsenizde maaşlarınızda bir sorun yok tıkır tıkır alıyorsunuz UTANIN.
Sivasspor taraftarı yoğunu vererek ve bazı akradaşlar arkadaşlarına bilet aldırarak maçlara geliyor UTANIN
anlaşıldı arkadaşlar
!!ANLAŞILDI SİZ TOK OYUNCULARSINIZ
tekdoktirin 30.11.2009, 16:18 SAYIN CİHAN BEY GÜLE GÜLE BEN SENİ SEVEN BİRİYİM AMA YETER ARTIK BEZDİRDİNİZ BİZİ AYIBI DAHİ UNUTMUŞSUNUZ SİZ GÜNAHIDA YAZIK BİZ ANADOLU İNSANINA
Sivasspor'umuz bana göre bu maçta limitinin üstünde oynadı, o yüzden ben oynanan oyunu başarılı buluyorum. Ancak unutmamamız gereken çok önemli bir şey var ki her maçımızda limitlerimizi zorlasak bile bu takımla maalesef söylemeye bile dilim varmıyor ama küme düşeriz.
Takımın kapasitesi bu arkadaşlar, tek çıkış yolu ara dönemde takıma katkı sağlayacak futbolcular almakta.
tekdoktirin 30.11.2009, 16:32 NE LİMİTİNİN ÜSTÜ KARDEŞİM ÜÇ HAFTA YATTI BU TAKIM ARABACI TAKIMINA BAK HAFTADA İKİ MAÇ OYNU YOR VE GELİP SIVAS TA YENİYOR AYIPTIR YA BU TÜR FİKİR LER
subasi29 30.11.2009, 18:00 kacsanda dur diyen olmaz yeter millete bikkinlik geldi sizin hatalarinizin bedelıni biz cekıyoruz
artık stadyuma maç seyretmeye gitmeye bile hevesimiz kalmadı bu maç çıkış maçımız olsun bir hevesle gidiyoruz o hevesin içine de ruhsuzlar toplulugu bir güzel ediyor
ercan58.a 30.11.2009, 18:47 sen sahada kaçacak yerden bahsediyorsun ama bana öyle geliyorki siz bu takımdan kaçacaksınız,aklınızı başınıza toplayın
Eleştirine cevap verip ve avukatlık yapacak değilim ama şu Bülent Uygun'la alıp veremediği olan o kadar çok Yiğido var ki bir bilsen ve emin ol onun günlerdir nereleri kaşınıyordur kim bilir nereleri....???
Bence ............... utanmadan tvye çıkmış adam ya. halen türbülent diyor
bana öyle geliyorki bülent uygunun artık başarılarından çok takıma verdigi zarar konuşulmaya başladı bir çok insan şimdi bülen uyguna agzına geleni söylüyordur
bana öyle geliyorki bülent uygunun artık başarılarından çok takıma verdigi zarar konuşulmaya başladı bir çok insan şimdi bülen uyguna agzına geleni söylüyordur
Ya bırakın şu Bülent uygun denen bencil adamı.
Hep kendini FB'ye pazarlamak için uğraştı, hiç bir zaman biz demedi hep ben diye kendini ön plana çıkarmaya çalıştı.
Aziz'de haklı olarak yüz vermedi ve adam yerinede koymadı.
Şampiyonlar ligi için kurduğu kadro ligin dibine indi.
Utanmaz herif hala çıkmış sağda solda kendini övüyor.
Kurduğu takıma kendinin bile inancı olmadığı için zor günde yarı yolda bırakarak kaçan
sonrada çıkmış mertlikden bahseden birisine ne söylense az gelir.
Onda bi parça delikanlık, mertlik olsa kurduğu kadronun sonuna kadar arkasında durudu.
Sıkışınca kendini kurtarmak için bırakıp korkak gibi kaçmazdı.
hala hangi yüzle çıkıp orda burda konuşuyor acaba.
Önce mert olup, kurduğu takımın arkasında durmayı öğrensin.
Kurduğu takıma kendisi bile güvenmediği, inanmadığı için ilk fırsatta korkaça kaçtı ondan sonrada başarıdan bahsediyor.
İnşallah en kısa zamanda Melih'in eline düşersinde senide bir kaç başarısızlıktan sonra rezil edip, adam eder melih.
Ona Melih gibi başkan, Trabzonspor taraftarı gibide taraftar lazım.
Metal Gear 30.11.2009, 22:58 Büyük ihtimalle gidecek futbolcular belirlenmiştir.Ve bu isimler arasında eminim ki sürpriz isimler de var.Artık devre arasına kadar hiçbir beklentim yok..
tekdoktirin 01.12.2009, 03:27 BE SEVGİLİ KARDEŞİM CİHAN TOKATLI HEMŞERİM ZATEN SANA KAÇIP KAÇMAYCANI SORAN OLMUYOR TAHMİNİM AMA İNSAF SEN RAHATMISIN YAZIK DEİLMİ BU SIVAS İNSANINA TARAFTARA AYIP İNSAF YA ARTIKLİĞ BİTTİ HALA SIFIR
bence sivas toparlanıyor intibası verdi. futbolcular hocasının dediğini yaptıkları sürece sorun olacağını sanmıyorum. oyun fena değildi sadece gol atmayı beceremedik.
yüce yaradandan biricik niyazım şudur ki: bu takımı ve bizi bu hallere düşüren bülö denilen aşağılık adi herifi sürüm sürüm süründürsün, yıllarca yatalak olsun, felçli olsun, hastalıklarla boğuşsun, kimse yüzüne bakmasın....
amiiin amiiiiiinnn ammmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor, birşey yapamıyoruz........
t.kilicer 01.12.2009, 09:13 kaçsanız ne olur kaçmasanız ne olur çıkıp takımı kurtaralım demiyorsunuz
Kalan maçlardan 6 puan çıkarabilirsek bu bizim için büyük bir kazanç olur. Aksi taktirde ara biraz açılır ve üzerimizdeki stres dahada artar
yönetim şunu iyi bilsin ki, futbolcularla elele yaklaşık beş aydır taraftarın ağzına ..çıyorlar.....
bir kaç maç sonra hala bu laylay lom tavırlarını sürdürürlerse stadyumda üçyüz-beşyüz taraftara oynayacaklar....
kimse taraftara kızıp tek kelime laf etmesin, yiğidolar resmen beş aydır ağızlarına sı.ıldığı halde hepp destek verdiler...
ancak o destek artık ölmek üzere....
bir kaç hafta sonra bu dediğim çıkarsa, kimse taraftar nerde demesin, bilsinler ki taraftar kendisine yedirilen .oktan dolayı miğde spazmı geçirmektdir, ve evde gebermek üzeredir, bu yüzden stada gidememektedir........
SeyfullH 01.12.2009, 14:24 yüce yaradandan biricik niyazım şudur ki: bu takımı ve bizi bu hallere düşüren bülö denilen aşağılık adi herifi sürüm sürüm süründürsün, yıllarca yatalak olsun, felçli olsun, hastalıklarla boğuşsun, kimse yüzüne bakmasın....
amiiin amiiiiiinnn ammmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor, birşey yapamıyoruz........
defol git nerde aglıyorsan ağla,insan evladı bi insan evladına böyle beddua okumaz.
Maçlarda galibiyet hasreti yaşıyoruz.
''Ve oyuncular çıkıyor bu büyük takımdı diye demeç veriyorlar yada,
Mehmet Yıldızın eksikliğinden takımın oynayamadığını öne sürüyorlar.
Yok olan oyuncuları unutun artık siz oyuncu değilmisiniz başkasının gölgesinde yaşıyorsunuz eee ne olucak demi zaten yenilsenizde maaşlarınızda bir sorun yok tıkır tıkır alıyorsunuz UTANIN.
Sivasspor taraftarı yoğunu vererek ve bazı akradaşlar arkadaşlarına bilet aldırarak maçlara geliyor UTANIN
anlaşıldı arkadaşlar
!!ANLAŞILDI SİZ TOK OYUNCULARSINIZ
bonuce123 01.12.2009, 14:45 Hepınız Bulentın Cocuklarsınız Sızden Beklenır
Yukarda bir arkadasimizin´da söyledigi gibi cihan zaman zaman iyi oynadigi oldu ama bu bjk macinda cihan ve sezer ikilisi berbat denecek kadar kötüyüdü kalkipta biz iyi oynadik aciklamasini yapmasini yadirgadim dogrusu iyisi bu ise kötüsünü düsünmek bile istemiyorum.
Yukarda bir arkadasimizin´da söyledigi gibi cihan zaman zaman iyi oynadigi oldu ama bu bjk macinda cihan ve sezer ikilisi berbat denecek kadar kötüyüdü kalkipta biz iyi oynadik aciklamasini yapmasini yadirgadim dogrusu iyisi bu ise kötüsünü düsünmek bile istemiyorum.
ustam herhalde onlar çok yi oynadı da ekran başında stad karşılaşmayı takip eden insanlar göremedi galiba yoka maçı seyreden insanların görmesinde mi bi problm vardı
carizma0658 15.12.2009, 22:36 YİGİDO ASLA KAÇMAZ KACAMAZ YİGİDO HER DAVRANIŞI İLE ÖRNEKTIR
kiNgSiZe58 15.12.2009, 22:40 Cihan Yilmaz i Geldiginden Berli Top Oynayisina Hayranim, Cok Güzel Oynuyor ve Taktikleri o Okadarda Iyi. Sivassporda Oyunuyan Butun Oyuncular Cihan Yilmazdan Bi Ornek Almasi Lazim, O zira Türkiyenin Ronaldosu =)
SG
ercan58.a 15.12.2009, 23:00 kaçmayı düşünmeyin adam gibi çalışıp bu formaya layık olun.......
|