Orijinalini görmek için tıklayınız : Otyakmaz : Yanlış Kadro Yaptık

SivasSpor.Com
02.12.2009, 14:01
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnnbsk.jpg

“Kabahat bizde” diyen Odyakmaz, “Yanlış kadro yaptık. Orta sahada oyuncu yok.

Sezer iyi bir futbolcu ama tecrübesiz. Devre arasında hocamızla konuşaraz gerekeni yapacağız. Mehmet Yıldız kurtarıcı değil, ancak Sivasspor için çok önemli bir oyuncu. İkinci yarı onun da takıma katılmasıyla güç kazanacağız. Şunu çok net söyleyebilirim. Sivasspor küme düşmez” diye konuştu.

Fanatik

Besyo_cu
02.12.2009, 14:06
Sayın Başkanım bu sezon ki kadro kurmada sizin dediğiniz gibi ne kadar yanlış yapsanız da Muhsin Ertugral'ı getirmeklede bir o kadar doğru yaptınız.

Aslında Yönetimimizde suç yok onları yanıltan Sivas'ta 3 - 1 kazandığımız Anderlecht maçı çok yanılttı. Anderlecht maçını çok güzel oynayarak kazanamasaydık o maçtan sonra takıma en az 2 transfer yapılırdı.

Kaybedilen hiç bir şey yok 2. yarı yapılacak transferle ile en kötü ilk 10 içinde yerimizi alırız. Bir bakıma şimdiki durumumuz ayağımızı yere basmamızı ne oldugumuzu görmemizi sağlad.

Bazen gaza basmak için frene basmak gerekir biz de bunu yaptık...

kasko
02.12.2009, 14:14
Başkanım sizin bu takıma yaptıklarınız, emekleriniz, çabalarınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır.Başkanlığa seçildiğiniz günden bu yana bu takımı aldınız adeta uçurdunuz.İlk senenizde süper lige çıkardınız.Diğer senelerde ise süper ligde adeta devrim yaptınız.Ama bazıları sizin başarılarınızı emeklerinizi görmezden geldi ve size ihanetlerin en büyüğünü yaptı.Başkanım bizler bu takımın ebedi sevenleri olarak sizlerin emeklerini, çabalarını asla unutmayacağız ve her zaman minnetle anacağız.Siz bu takımın başında olduğunuz müddetçe elinizden gelen her türlü çabayı göstereceğinize adım gibi eminim.Size her zaman inandım ve bundan sonra da inanmaya devam edeceğim.Bu takım bu sene düşmezse bundan sonra da hiç düşmez.Ben de başkanımıza inanıyorum ki bu takım asla düşmeyecek...

effenberg
02.12.2009, 14:20
Evet Sayin baskan sana da bu yakisirdi yapilan hatayi söylemek ama ! Türbülenti kovmaktan biraz gec kaldiniz hazirlik ve Avurpa eleme maclarindan sonra kovmaniz gerekirdi.(Zamani gelince belki bunuda itiraf edersiniz.)

Artik önümüze bakmak gerek devre arasi hocanin istegi dogrutusunda transferlerini bekliyoruz 1.Lig de kalmak icin.

elbeylii
02.12.2009, 14:24
evet baskanim hiç kimse bilerek yanlış yapmaz caniniz saolsun her insanın yanlisi vardır ama inşallah biz size güveniyoruz biz super ligde kalıcıyız satılık kalemler ne yazarsa yazsın ne çizerse çizsin sivasspor buyuk takım ve sizler basinda oldunuz sürece inşallah düsmücez

Rallim58
02.12.2009, 14:40
Sivassporumuzun bu sezon küme düşmeyeceğine inananlardanım. Yapılacak nokta transferlerle, ikinci yarıda bambaşka bir Sivasspor olacağını düşünüyorum.

Orta alanda verilen görevi BJK müsabakasında layıkı ile yerine getir(e)meyen Sezer'i de kınıyorum.

Geçen sezon Mustafa Denizli'nin bir demeçinde yer alan, "BJK'ya Sivassporlu Sezer gibi adama ihtiyacım var" söylemi, halen kulaklarında yer mi etti bilinmez ama; takım seremoniye gelirken, Sezer'in alel acele Mustafa Denizli'nin yanına koşarak öptüğü de gözden kaçmadı.

50sekiz
02.12.2009, 14:55
30 Kasım 2009, PazartesiNereden, nereye...
Sivasspor için de geçen sezon ile bu sezon arasında çok büyük bir fark yaşanıyor.

http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm794229.jpg

Geçen yıl büyük takımların kabusu haline gelen ve ligin son haftasına kadar şampiyonluk iddiasını koruyan Sivasspor, bu yıl ise düşme korkusunu içten içe yaşıyor. Geçen sezonun 14. haftasında 28 puan toplayan Yiğidolar, bu sene ise adeta nal topluyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın bu sezon 3 galibiyet ve 1 beraberliği bulunuyor. 10 puan toplayabilen Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral’ın öğrencileri, ligin ikinci yarısında toparlanıp, küme düşme potasından kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

2008-2009 14.Hafta Takımlar G B M A Y P
1.Trabzonspor 9 4 1 21 11 31
2.Sivasspor 8 4 2 24 10 28

2009-2010 14.Hafta

Takımlar G B M A Y P
1.Fenerbahçe 10 1 3 26 13 31
16.Sivasspor 3 1 10 14 24 10

cicanperson58
02.12.2009, 15:02
bencede yanlış kadro kadroyu size söyleyeyim
1.)akın vardar
2.)sedat
3.)abdurrahman
4.)yasin
5)murat sözgelmez
6.)musa aydın
7.)ibrahim dağaşan
8.)mehmet yıldız
9.)kamanan
10.)ersen martin
11.)hayrettin yerlikaya
www.yavsancik58.tr.gg

gner83
02.12.2009, 15:06
arkadaşlar en son haberlere göre yönetim kasımpaşa maçından sonra alınacak yenilgiden sonra istifa etmeyi düşünüyormuş.

HABER ALINTIDIR....

cılgınsivas58
02.12.2009, 15:09
amin başkanım işallah düşmeyiz

cabuker
02.12.2009, 15:28
arkadaşlar en son haberlere göre yönetim kasımpaşa maçından sonra alınacak yenilgiden sonra istifa etmeyi düşünüyormuş.

HABER ALINTIDIR....

ciddi bir iddia ? nerden alıntı onu da yaz da bari bilelim ve araştıralım bu sivas üzerinde oynanan bir oyun dur. bu yönetimin sivas ı ikinci lige düşürmeye bile kredisi vardır.

stain
02.12.2009, 15:30
Sayın Başkanım bu sezon ki kadro kurmada sizin dediğiniz gibi ne kadar yanlış yapsanız da Muhsin Ertugral'ı getirmeklede bir o kadar doğru yaptınız.

Aslında Yönetimimizde suç yok onları yanıltan Sivas'ta 3 - 1 kazandığımız Anderlecht maçı çok yanılttı. Anderlecht maçını çok güzel oynayarak kazanamasaydık o maçtan sonra takıma en az 2 transfer yapılırdı.

Kaybedilen hiç bir şey yok 2. yarı yapılacak transferle ile en kötü ilk 10 içinde yerimizi alırız. Bir bakıma şimdiki durumumuz ayağımızı yere basmamızı ne oldugumuzu görmemizi sağlad.

Bazen gaza basmak için frene basmak gerekir biz de bunu yaptık...

bizi yanıltan 3-1 kazandığımız anderlecht maçı oldu bahanesine asla asla asla ka-tıl-mı-yo-rum....

hazırlık maçlarında perşembenin gelişi belliydi, herifler üzerimizden silindir gibi geçti... takım daha o maçlarda üst üste üç pas yapamıyordu... o maçlarda da orta shada top tutamıyordukkk....

başkanım yüreklere su serpmeye çalışmış düşmeyiz diyerek ammmmaaaaaaaaa önümüzdeki üç maçtan beş puan çıkaramazsak ikinci yarı kadroya puyol, xavi, iniesta gibi beş kişiyi de on kişiyi de dahil etsek çatır çatır ligden düşeriz...

bence denizlinin bile ligde kalma ihtimali bizden fazla, adamlar bu konuda tecrübeli, yıllardır düştü düşecek derken bir şekilde toparlayıp ligde kalıyorlar.... şu an ligden düşmesi en büyük ihtimalli olan takım sivasspor....

işimiz artık Allaha kaldı... tabi bir de muhsin hoca bu vesile ile bir keramet gösterir de dört-beş adet karaboğayı takıma uyum süreci vs yaşanmadan şıp diye takviye edebilirse -dikkat edin, edebilirse dedim- ancak o şekilde ligde kalabiliriz....

zor başkanım zor.....

ne yazık ki bülö denen teröristbaşına sivassporun içine bomba atma yetkisi vererek siz de bu darbeye katkıda bulundunuz... bunları sizi seven ve takdir eden bir yiğido olarak söylüyorum....

stain
02.12.2009, 15:36

HABER ALINTIDIR....

başkaları yapar ama bizim tanıdığımız delikanlı mecnun başkan, takımı son nefesini verirken bırakıp gitmez...

bir babanın ölmek üzere olan hasta çocuğuna son darbeyi vurup bir tekme atıp gitmesi nasıl düşünülemezse, şu an can çekişen sivasspora da son tekmeyi mecnun başkan asla vurmayacaktır....

böyle bir ihtimali dahi düşünmüyorum....

basın-yayın zımbırtıları, her kötü günde bu şekilde puslu havadan nemalanıp, haber ve dedikodu kapmaya çalışır....

yiğidoya yakışan bu tuzağa düşmemektir...

50sekiz
02.12.2009, 15:39
Dua edelim de Diyarbakirspor ve Denizlispor`un form düsüklügü devam etsin. Eger onlarda canlanirsa........

Herkes devre arasinda transfer sart diyor (bende dahil) ama sunu da unutmamak lazim: Sivasspor büyük ihtimal ilk yariyi küme düsmeme hattinda bitirecek. Simdi size soruyorum: Küme düsmemeye oynayan bir takima devre arasi iyi oyuncu gelir mi?

stain
02.12.2009, 15:43
Dua edelim de Diyarbakirspor ve Denizlispor`un form düsüklügü devam etsin. Eger onlarda canlanirsa........

Herkes devre arasinda transfer sart diyor (bende dahil) ama sunu da unutmamak lazim: Sivasspor büyük ihtimal ilk yariyi küme düsmeme hattinda bitirecek. Simdi size soruyorum: Küme düsmemeye oynayan bir takima devre arasi iyi oyuncu gelir mi?

paraya kıyarsan gelir, el üç verirken sen dört verirsen koşa koşa gelir....

yani başarısızlığın maliyeti de büyük, kaybettirdiği de, tamiri de......

Melisa
02.12.2009, 15:44
Helal olsun başkanımıza güzel konuşmuş...
Umarım düşmeyiz...

gner83
02.12.2009, 15:52
umarım düşmeyiz...ama şöylede bir gerçek var...geçen sene düşme puanı 40 puandı.10 puanımız var.3maçta puan alamazsak.ligin 2 yarısında işimiz çok zor.30 puan toplamamız imkansız gibi birşey.(fb,gs,bjk,ts,bursa,gen çler,kayseri,g.antep)diğer takımların hepsini yenelim.bu takımlardan 1 veya 2 sine yeniilirsek geriye 27 puan kalıyor...buda işimizin ne kadar zor olduğunu gösteriyor.gerçekçi olmamız gerekirse devre arasında yapılacak takviyeler ne kadar yararlı olacak.sezon başındada çok ümitlenmiştik.ama hüsran oldu.sonuç olarak kalan 3 maçımızda en az 7 puan gerekiyo bize..:confused::confused::con fused:

58_babacan_58
02.12.2009, 15:59

HABER ALINTIDIR....

BU SAATTEN SONRA YAPILCAK HER İSTİFA TAKIMIN %100 KÜME DÜŞMESİ DEMEKTİR İSTERSE EN KRALI GELSİN KİMSE KURTARAMAZ BU TAKIMI DÜŞMEKTEN LİGİN SONUNA KADAR İSTİFA FELAN OLMAMASI LAZIM SADECE TRANSFER LAZIM TRANSFERRRRRRR.........

gner83
02.12.2009, 16:00
umarım düşmeyiz...ama şöylede bir gerçek var...geçen sene düşme puanı 40 puandı.10 puanımız var.3maçta puan alamazsak.ligin 2 yarısında işimiz çok zor.30 puan toplamamız imkansız gibi birşey.(fb,gs,bjk,ts,bursa,gen çler,kayseri,g.antep)bu takımlara yenilirsek 27 puan kalıyor.diğer takımların hepsini yenelim.gerçekçi olmamız gerekirse devre arasında yapılacak takviyeler ne kadar yararlı olacak.sezon başındada çok ümitlenmiştik.ama hüsran oldu.sonuç olarak kalan 3 maçımızda en az 7 puan gerekiyo...

ready
02.12.2009, 16:01
başkanım asıl suç bülent efendinin takımın iskeletini bozarken takımın içine yapmadan önce kulagını çekececektiniz yere göge sıgdıramadıgınız bülen efendiye bu kadar taviz vermeniz takımı bu hallere düşürdü

gner83
02.12.2009, 16:03
arkadaşlar en son haberlere göre yönetim kasımpaşa maçından sonra alınacak yenilgiden sonra istifa etmeyi düşünüyormuş.çıkan haberler bu yönde.haber olarak şuan bir net durum yok.en son bülent uygun istifa haberi çıktığı zaman doğru çıkmıştı.umarım bu söylenti doğru çıkmaz...

HABER ALINTIDIR....

sivaslitaner58
02.12.2009, 16:11
simdi mi gordun taa? sattiniz iyi oyuncularimizi 1 kaliteli oyuncumuz kaldi simdi oda kamanan

50sekiz
02.12.2009, 16:15
simdi mi gordun taa? sattiniz iyi oyuncularimizi 1 kaliteli oyuncumuz kaldi simdi oda kamanan

Devre arasi o da Bursaya kacarsa sasirmamak lazim.. :mad:

Salim58
02.12.2009, 16:39
hep bekledik aha bu hafta aha şu hafta çıkış maçımız dedikte dedik ama hep üzüldük tek tesellimiz ikinci yarı yapılacak güzel takviyelerle orta sıralara yerleşmek ben başkana güveniyorum evet bu takım ligde kalacak bundan hiç şüphem yok..

gül5858
02.12.2009, 16:45
Bu yanlışlıkları bir yere bağlamak mümkün.
Lakin düzelme konusunda sabırsızlanıyoruz sorun bu.
2.Yarı maçlarımızda Sivasspor'u daha farklı bir konumda görmek hepimizin ortak isteği.
''Dediğinize katılıyorum Mehmet Yıldız'a başarımızı bağlamayalım malum ama bu güne kadar hep bu laflar edildi.
Her mağlubiyetin ardında verilen demeçlerde Mehmet'in yokluğu ile bağdaştırıldı.

yigidokentli58
02.12.2009, 17:09
başkanim benim içim ondan yana rahat siz başkan oldunuz durumda başimizda kaldiniz durumda sivasspor düşmez yine şampiyonluga oynar

FoRzA SiVaS58
02.12.2009, 17:50
BRAVO BAŞKAN GÜZEL KONUŞMUŞSUN SİVASSPOR DÜŞMEZ DÜŞÜREMEZLER HERKES DEĞİŞİR AMA RENGİMİZ,ŞEREFİMİZ,ONURUMUZ DEĞİŞMEZ ONA GÖRE ARTIK DOĞRU İŞLER YAPIN BÜYÜK BAŞKAN DEDİK KIYMETİNİ BİL!!!!!!!

FoRzA SiVaS58
02.12.2009, 17:51
arkadaşlar en son haberlere göre yönetim kasımpaşa maçından sonra alınacak yenilgiden sonra istifa etmeyi düşünüyormuş.çıkan haberler bu yönde.haber olarak şuan bir net durum yok.en son bülent uygun istifa haberi çıktığı zaman doğru çıkmıştı.umarım bu söylenti doğru çıkmaz...

HABER ALINTIDIR....

nerden alıntı söylede bilelim bizde bi göz atalım

oquzh4n58
02.12.2009, 18:02
valla bunlar artık bos konsmalar Cıkarmayn o zmn netıce ne yenıldık Sız ne dıyonz orta sag oyncu yokTu Oooo ?? bskanım paraya kıyında adam olan adam gıbı adam alın ?

Ezgi
02.12.2009, 18:02
yaptığımız yanlışlar,uğradığımız başarısız sonuçlardan aldığımız dersler bize deneyim kazandırır.umarım devre arası yapılacak iyi transferlerle bu yanlışı telafi edersiniz..

yorgun(58)
02.12.2009, 18:17
arkadaşlar butur düşüşler birçok takımdaoldu geçmişte kadroyu bir anda sen gençleştirirsen tercubesizlikten bu durumlara duşersin ama hatalarımızı anladık butakım düşmez bundan emin olun başkanımızada teşekkurler adamgibi adam adı ustunde yigido neder eder butakımı düşürmez aşırı karamsar olduk dogalolarak ama düzelecek inş bundan eminim. BUYUK BAŞKAN SENİNLEYİZ SONUNA KADAR

sevda58
02.12.2009, 18:18
Baskanim, dogru konusmussun ama, keske onceden bunun onlemini alsaydin, her onunuze geleni futbolcu diye aldiniz. Simdi tek umudumuz devre arasindaki gelecek olan takviyeler..

Baskan sen bizi yara yolda birakmada...

Ezgi
02.12.2009, 18:24
arkadaşlar butur düşüşler birçok takımdaoldu geçmişte kadroyu bir anda sen gençleştirirsen tercubesizlikten bu durumlara duşersin ama hatalarımızı anladık butakım düşmez bundan emin olun başkanımızada teşekkurler adamgibi adam adı ustunde yigido neder eder butakımı düşürmez aşırı karamsar olduk dogalolarak ama düzelecek inş bundan eminim. BUYUK BAŞKAN SENİNLEYİZ SONUNA KADAR bence de iki yıldır elde edilen başarı,taraftarın beklentisini doğal olarak arttırdı.bu yüzden taraftar sabırsız ve aşırı karamsar.böyle umut verici yorumları okuyunca mutlu oluyorum şahsen.

subasi29
02.12.2009, 18:25
Abdurrahman,erman,bazende cihan disinda oynayan Yok,Takimda Adam Yok Toplasan Hepsini Bir Adam Etmez,insallah bu takim ikinci devrede yeni transferlerle degisecek,guclenecek tek temennimiz bu...

mertcan69358
02.12.2009, 20:18
HOCAM SENİN YÜREĞİNM YETER KÜME DÜŞSEDE ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS HÜKÜMET DÜŞER ENFLASYON DÜŞER SİVASSPORUMUZ NAH DÜŞER.

YuNuSPaSa58
02.12.2009, 20:34

HABER ALINTIDIR....

yok canım o kadarda değil.. O zaman her küme düşen takımın yönetimi istifa etsin.. oLurmu öyLe. Bu haberi nerden okudun ßiLmiyorum ama ya yanLıs okudun yada kasıtlı yapıLmıs ßi haber..

YuNuSPaSa58
02.12.2009, 20:36
Abdurrahman,erman,bazende cihan disinda oynayan Yok,Takimda Adam Yok Toplasan Hepsini Bir Adam Etmez,insallah bu takim ikinci devrede yeni transferlerle degisecek,guclenecek tek temennimiz bu...

geçen sene bu takım 2.olduğu zamanda bu kadrodan en az 4 5 oyuncu vardı.. Bunu hatırlatırım size..:)

58delikanli58
02.12.2009, 21:00
baskanim sana güveniyoruz
allah yardimcin olsun

subasi29
02.12.2009, 21:02
geçen sene bu takım 2.olduğu zamanda bu kadrodan en az 4 5 oyuncu vardı.. Bunu hatırlatırım size..:)

Adam Olan Hangisiydi? Oyuncu Vardi Ama Ruh Yoktu...Birilerinin Basarisinin Altina Saklanmislardi Dimi O Kisi Bilica Onun Arkasina Saklanmislar Gidiyorlardi Simdi Ortada Kaldilar Sap Gibi Ne Oldukalarini Dah Iyi Anladik

FANATIK YIGIDO
02.12.2009, 21:36
buyuk baskanim bizde biliyoruz sivassporumuzun kume dusmeyeceyini bulundugumuz yer bizeyakismiyor bizi kahredende bu baskanim biran once gerekeni yapin artik bu aciya kahira dayanamiyok.

carizma0658
02.12.2009, 21:37
kim ne derse desim ne yazarsa yassın tamm bu sene şampı olmıcaz uefa da yok ama evet başkanın dedigi gibi kesınlıkle küme olmaz AMA BÜYÜK BİR DERS ALAN SİVAS SENEYE FIRTINALARI KOPARIR

komşu
02.12.2009, 21:38
yanlışı gormekte erdemliktir.....düzeltecenized e ınanıyoruz,zaten sivasın kume düşme gibi sıkıntısı zaten yok,olmayacakta

sivasli215
02.12.2009, 21:39
en büyük hata sn odyakmazda!
o hep duygusal yaklaştı, bülent uyguna takımı kurdurttu,o da sivasın ciğerlerini söktü ve kaçınılmaz son!

ne olursa olsun bu takım düşmesin, sn odyakmaz hatasını geçte olsa anladı,devre arasına kadar en az 15-16 puana ulaşmalıyız

asıl savaş 2. yarı başlayacak,umarım artık toparlarız...

mysuskunx
02.12.2009, 21:44
inşallah başkanım düşmeyiz ama artık yakışmıyor bulunduğumuz yer transferde defansa öncelik kesinikle verilmeli tabii, ve en az 2 tane olmalı

sivastatlıbelam
02.12.2009, 21:52
Şunu çok net söyleyebilirim. Sivasspor küme düşmez

hocam garanti olarak neyi gösteriyorsun.ne kadar eminsin.

16.sıradayız.yani sondan üçüncü.en yakın takım kasımpaşa ile aramızda 5 puan fark var ve bu kasımpaşa küme düşecek bir takım değil.

lütfen petkoviç,yasin,ersen,uğur kavuk,musa,bu takımdan gönderilsin.
kamanan,sedat,hayrettin ve i.dağaşan ve sezerde uyarılsın.
nerdeyse tüm takım kötü oynuyor.

beşiktaş maçında iyi oynadık ama defans ve kalemiz rezalet bu bölgeler sağlama alınmalı.

bora kurnaz
02.12.2009, 23:44
yanlıs kadro kurmadınız yanlıs kadroyla kaldınız eskı kadrodan gerıye kalanlar bu,sonradan kurulan bişey yokki.sivassporumuz için insallah hayırlısı olur .

58SARKISLALI58
02.12.2009, 23:46
oncelikle ligden dusecegimizi dusunmuyorum oncelikle ise yaramayan hayrettin ersen martin yasin bunlar gonderilmeli orta saha ve defansa kaliteli 3tane utbolcu alinmali ve biran ikinci yari toparlanmalidir takim baskanimizda bana gore biraz dedigini yaptiran yada sozu gecen birisi degil gibime geliyor masaya yumrugunu vuracak bi baskan sifati ortaya koymasi gereklidir bence hocamiz zaten bu kadroyla iyi idare ediyor insallah ikinci donem yerimizi alacagiz

KAOS
02.12.2009, 23:58
Sağduyu mesajların zamanıdır...
O bu gönderilsin le olmaz....
Zaten güveni sarsılmış, morali bozulmuş bir takımın çoğu ile ile oynarsanız bir soruna başka sorunlar ekleyebilirsiniz....
Çok yerinde üç oyuncu bile diğer oyuncuların kendisine gelmesine neden olur..

Topçuların kalitesi belli. Tüm takımı değiştiremezsiniz...
Sorunlardan açık mevki ye uygun oyuncu eskiliği, bireysel kalitesi yüksek olmayan oyuncular ve alternatifsizlik...

Geçen sene de tek tek oyuncular bundan kalteli değildi, evet Erman yoktu, ama Mehmet ve Bilica vardır, Tum vardı, bunlar diğer oyuncuları rahatlatıyorlardı, kendilerine gelmelerini sağlıyorlardı.

Bu sene topçular mevkilerinde oynayamıyorlar, her topçunun iyi oynadığı üretken olduğu mevkiler vardır, bunun dışında çok kötü olabilirler...

Ben ısrarla alınacak oyuncu tercihlerinin sol taraf için kullanılması taraftarıyım...
İyi bir sol açık ve orta sol oyuncu Erman'ın, Erman olmasına neden olur..
Kamanan rahatlar, Ersen pozisyon bulur. Musa rahatlar, Cihan ve Kadir işlerini rahat ça yaparlar. İyi sol defans oyuncusu Sedat ya da Murat ya da Yasin'in daha az hata yapmasına neden olur...

Ayrıca, Petkoviçe kızıyorsunuz ama unutmayın adam Beşiktaş maçının fark olmasını önleyen kişiyidi..

Geçen seneki analizler aklıma geldi, o zamanda şişirme toplar dışında pozisyon bulamıyoruz, orta saha oyuncumuz yok diyorduk. Güyya bu yönde bir transfer politikası izleyecektik, ama geldiğimiz noktaya bakın, yine orta saha yok diyoruz...

tekdoktirin
03.12.2009, 00:50
SAYIN BAŞKANIM İNAN PİSKOLOJİM BOZULDU YA SİZİN SUÇUNUZ YOK BENCE TUTMADI ASLINDA İYİ TAKIMIZ İNŞALLAH DÜZELECEİZ

hiko58
03.12.2009, 08:27

HABER ALINTIDIR....

böyle bir habere inanmak istemiyorum. sanırım balondur. eğer mecnun başkan giderse zaten sivası kimse almaz. amatör kümeye kadar gideriz artık. yaşı genç olanlar biilmez. biz amatör kümeleride gördük. sivasspora başkan bulamadığımız kongrelerin ertelendiği günler gördük. umarım mecnun başkan bizi bırakmaz. bırakmaması içinde elimizden gelen herşeyi yapmalıyız. yönetimin hiç bir kabahati yoktu. sivası harcayan bülo denen adamdır.ben sivasspor taraftarlarından mecnun başkana sahip çıkmalarını istiyorum. mecnun başkan sivasın tek şansı. duruşuyla söylemleriyle herkesin takdirini kazanmış birisidir.

abdullah58
03.12.2009, 09:25
bencede yanlış kadro kadroyu size söyleyeyim
1.)akın vardar
2.)sedat
3.)abdurrahman
4.)yasin
5)murat sözgelmez
6.)musa aydın
7.)ibrahim dağaşan
8.)mehmet yıldız
9.)kamanan
10.)ersen martin
11.)hayrettin yerlikaya
www.yavsancik58.tr.gg

kURDUGUN KADRO BUMU
ADAMLARA BAK YASIN;HAYRETTIN;ERSEN MARTN;-BUNLAR CACIK BE

abdullah58
03.12.2009, 09:39
Sağduyu mesajların zamanıdır...
O bu gönderilsin le olmaz....
Zaten güveni sarsılmış, morali bozulmuş bir takımın çoğu ile ile oynarsanız bir soruna başka sorunlar ekleyebilirsiniz....
Çok yerinde üç oyuncu bile diğer oyuncuların kendisine gelmesine neden olur..

Topçuların kalitesi belli. Tüm takımı değiştiremezsiniz...
Sorunlardan açık mevki ye uygun oyuncu eskiliği, bireysel kalitesi yüksek olmayan oyuncular ve alternatifsizlik...

Geçen sene de tek tek oyuncular bundan kalteli değildi, evet Erman yoktu, ama Mehmet ve Bilica vardır, Tum vardı, bunlar diğer oyuncuları rahatlatıyorlardı, kendilerine gelmelerini sağlıyorlardı.

Bu sene topçular mevkilerinde oynayamıyorlar, her topçunun iyi oynadığı üretken olduğu mevkiler vardır, bunun dışında çok kötü olabilirler...

Ben ısrarla alınacak oyuncu tercihlerinin sol taraf için kullanılması taraftarıyım...
İyi bir sol açık ve orta sol oyuncu Erman'ın, Erman olmasına neden olur..
Kamanan rahatlar, Ersen pozisyon bulur. Musa rahatlar, Cihan ve Kadir işlerini rahat ça yaparlar. İyi sol defans oyuncusu Sedat ya da Murat ya da Yasin'in daha az hata yapmasına neden olur...

Ayrıca, Petkoviçe kızıyorsunuz ama unutmayın adam Beşiktaş maçının fark olmasını önleyen kişiyidi..

Geçen seneki analizler aklıma geldi, o zamanda şişirme toplar dışında pozisyon bulamıyoruz, orta saha oyuncumuz yok diyorduk. Güyya bu yönde bir transfer politikası izleyecektik, ama geldiğimiz noktaya bakın, yine orta saha yok diyoruz...

KARDES SADECE BIR SOL OYUNCU LAZIMSA SORUN YOK
ALIRLAR BIR OYUNCU
YANI YASIN DAHA HATA YAPMAZ DEGILMI
PETKOVIC HER MACTA YADIGI HATALI GOLLERI YEMEZ DAHA DEGILMI
YANI SOL OYUNCU GELSE ERMAN O ATAMADIGI GOLLERI ATACAK DAHA KACIRMIYACAKMI,ERMAN ZATEN RAHAT POZISYONDA BULUYOR AMA ATAMIYOR,BU IS BIR OYUNCUYLA DEGIL OLMAZ
IYI BIR LIBERON YOK
IYIBIR STOPERIN YOK
ORTA SAHADA DIKINE RAKIP KALEYE PAS ATAN
RAKIP KALEYE GIDEN OYUNCUN YOK
IYI BIR KALECIN YOK
ILERIDE RAKIPI DAGITICI,SON VURUSLARDA ETKILI OYUNCUN YOK

carizma0658
03.12.2009, 10:47
patron yumrugunu masaya vur ve artık ne yapılacaksa yap yigidonun sabrı kalmadı

carizma0658
03.12.2009, 10:51
sana yürekten güveniyoruz başkan istersen daglara dur dersin

Rallim58
03.12.2009, 12:08
Şu aşamadan sonra şunu gönderelim bunu gönderelimle olmaz. O zaman, Şampiyonlar ligine kalan takımı dağıtan Bülent Uygun'dan ne farkımız kalır. Aslolan şey mevcut kadroya ilave olarak, yerinde ve nokta transfer politikası izlenmelidir.

Mecnun başkanın, Sivassporumuzu bırakmak gibi bir düşüncesinin tartışılmasının dahi gülünç olduğunu düşünüyorum. Elbette bir gün bırakacaktır. Ama o gün bugün olamaz, bugün bırakması düşünülemez, Zor günlerin başkanı zor günde bırakmaz.

Hiko58 hocanında dediği gibi, Sivasspor'un amatör kümeden 3. lige çıktı çıkamadı, derken Federasyon; Trabzonun şampiyon olan takımı yerine 2. olan Sivassporumuz 3. lige yükselerek o günlerden bugünlere geldik. Genel kurullarda, sahip çıkan olmaması nedeniyle Sivassporun kulubüne kilit vurulacak durumları gördük. O dönem 1. ligden 2. lige düşerek bugün isimlerinin unutulduğu il takımlarımızın nerelerde hangi ligde olduğunu dahi bilmeyenlerimizin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum. (Boluspor, Zonguldakspor, Vanspor, Siirt Köyhizmetleri veya Jetpaspor, Urfaspor, Altay, Göztepe, İzmirspor .....gibi)

Hep destek tam destek sloganının yerine oturduğu dönemi yaşıyoruz. Öyle işkembeden atmakla, atalımla, satalımlarla değil akl-ı selim düşünerek sağlıklı kararların alınmasına yardımcı olacak yorumlar yazmanın zamanıdır.

Yönetime sahip çıkılarak, taraftar olarak; bana ne düşeri, konuşmanın, paylaşmanın, desteğin zamanıdır.

Hep destek tam destek zamanıdır.

fatihtuztas
03.12.2009, 12:34
bu takımda işi olmayanlar: ersen martin,yasin çakmak,petkoviç.(aslında hayrettin de bizi çıldırtıyor ama neyse ki sivaslı yoksa onun da bu takımda işi yok.)

bozkurt187
03.12.2009, 14:03
Transferde cok yanlis yapildi bu dogru ama artik önümüze bakmamiz gerekiyor.

serhatcan
03.12.2009, 17:23
ORTASAHA....ORTASAHA....ORTASA HA....ORTASAHA....ORTASAHA + 10000 DEFAA ORTASAHA. YAV BU TAKIMIN ORTASAHASI YOK,BİDE YASİN İ VAR. SORUN BUNLAR. ORTASAHAYA 2 FUTBOLCU VE YASİNE DE KAPI GÖSTERİLMELİ.

metin 07
03.12.2009, 20:43
Mecnun Başkan herşeye rağmen sana güvenim sonsuz...

Kokomo
03.12.2009, 22:18
Başkan - hala da yanlışa devam ediyorsun ! Takıma 2 adet yabancı stoper gerekirken, yine gidip forvet almışsın ? Ne zaman defansa adam almayı düşüneceksin ?

Borte Tarkan
03.12.2009, 22:26
geçen sene 1.olamadığımıza yakınıyorduk.şampiyonluğumuz yolunda bizi engelleyen-engelleyecek şikecilerden bahsediyorduk...
bu sene düşmemeyi konuşuyoruz.kümede kalmak artık tek hedefimiz oldu...
yazık,yazık böyle olmamalıydı.

Borte Tarkan
03.12.2009, 22:34
Evet Sayin baskan sana da bu yakisirdi yapilan hatayi söylemek ama ! Türbülenti kovmaktan biraz gec kaldiniz hazirlik ve Avurpa eleme maclarindan sonra kovmaniz gerekirdi.(Zamani gelince belki bunuda itiraf edersiniz.)

Artik önümüze bakmak gerek devre arasi hocanin istegi dogrutusunda transferlerini bekliyoruz 1.Lig de kalmak icin.

effenberg...
ne kadar yanlış konuşuyorsun.
bülent hoca istifa etmeseydi...
sizin gibiler...bülent hoca bir iki mağlubiyet aldı diye...
hocamızı yuhalamasalardı....
şu an bu konumda olmazdık.
muhsin hocaya saygım var...
ama sezon ortasında takıma gelen,türkiyeyi tanımayan...muhsin hoca ne yapabilir?
bülent hocayla devam etsek...
şu son haftaları eminim 3 puanlarla kapatacak...
ve orta sıralara yükselecektik.
ama sabredemediniz....
bülent hocamıza hakettiği değeri vermediniz.
ve kara kartallar,istanbul takımları,sivassporun düşmanları gibi...
bülent hocamızla türbülent diye dalga geçiyorsun.
siz ne derseniz deyin....
bülent hoca bu takımın,sivas şehrinin önemli bir değeri olarak kalmaya devam edecek.
bülent hoca yalnız sivassporun teknik direktörü değildi...
bu güzel şehrimizin gönül insanıydı.
oyuncularımızın adan zye her şeyiyle ilgilenen adam gibi adamdı.

kasko
04.12.2009, 00:07
effenberg...
ne kadar yanlış konuşuyorsun.
bülent hoca istifa etmeseydi...
sizin gibiler...bülent hoca bir iki mağlubiyet aldı diye...
hocamızı yuhalamasalardı....
şu an bu konumda olmazdık.
muhsin hocaya saygım var...
ama sezon ortasında takıma gelen,türkiyeyi tanımayan...muhsin hoca ne yapabilir?
bülent hocayla devam etsek...
şu son haftaları eminim 3 puanlarla kapatacak...
ve orta sıralara yükselecektik.
ama sabredemediniz....
bülent hocamıza hakettiği değeri vermediniz.
ve kara kartallar,istanbul takımları,sivassporun düşmanları gibi...
bülent hocamızla türbülent diye dalga geçiyorsun.
siz ne derseniz deyin....
bülent hoca bu takımın,sivas şehrinin önemli bir değeri olarak kalmaya devam edecek.
bülent hoca yalnız sivassporun teknik direktörü değildi...
bu güzel şehrimizin gönül insanıydı.
oyuncularımızın adan zye her şeyiyle ilgilenen adam gibi adamdı.

Arkadaşım demişsinki, Bülent Hoca'ya hakettiği değeri vermediniz.Biz haketti değeri verdik hem de fazlasıyla ama o bu değeri haketti mi orasını bilemem.Nedenine gelince;
Bu takımda Bülent Hoca'nın arkasında tapu gibi başkanımız ve teknik heyetimiz vardı, Bülent Hoca sivasta rahat ettiyse önüne uzatılan her mikrofonda aklı estiği gibi konuştuysa teknik heyetimizi bu konuda rolu çok.Ayrıca bu taraftar onu iyi günde kötü günde her zaman desteklemiştir.Bülent Hoca bir trabzonu çalıştırsın bakalım kaç gün dayanacak.Taraftardan ne kadar küfür yiyecek.Bizim taraftarımız artık koyun olmadığını anladı ve tepkisini gösterdi ve göstermeliydide.Çünkü;
Sen bu takımı çalıştırırken malum takım hakkında demeç veriyorsun, onun derneklerini ziyaret ediyorsun.Sen hatırlıyor musun 3 sene önce bizim şampiyonluk iddiamız sürüyor, fb nin şampiyon olması isterim dedi.Bunun sivasspor teknik direktörü olarak söylüyor.Tüm bunlar senin yüreğini sızlatmadı mı?Bülent Hoca bu takımda 7 yıl görev yaptı.Bu takımın başındayken sen hatırlıyor musun hiç "takımımız" dediğini hatırlıyor musun "sivassporumuz" dediğini.Ben şahsen hatırlamıyorum.Geçen sene mevcut takımı nerdeyse tümden değiştirdi.Avrupada rezil olduk.Türkiye de ise hala onun aldığı topçularla oynuyoruz ve hala düşme hattındayız.
Şunu hala anlamayanlar var.Biz 2 sene zirveye oynadık bu büyük bir başarıdır tarihimizde evet.Ama bu başarı sadece Bülent Uyguna ait değil, bu başarının altında başkan ve teknik heyetimizin emeği ile taraftarımızın sabrı vardır.Bu başarıyı hala Bülent Uygun yaptı sanıyorsunuz hala onu savunuyorsunuz.Kendisi gerçekten sivassporu sevseydi hani 7 yıl emek verdi ya burda sivasspor ona ekmek verdi,Bülent Uygun'u Bülent Uygun yapan sivasspordu ama o naptı ilk fırsatta kaçtı.Millet yutmuyor artık bunu.Sivassporlu uyandı.Sizlerde artık bu rüyadan uyansanız iyi olur...

Besyo_cu
04.12.2009, 00:22
Başkan - hala da yanlışa devam ediyorsun ! Takıma 2 adet yabancı stoper gerekirken, yine gidip forvet almışsın ? Ne zaman defansa adam almayı düşüneceksin ?

Hocam transfer dönemi bitmiş gibi yazmışsınız daha önümüzde çok uzun zaman var Transfer Dönemi bitene kadar sizin de dediğiniz gibi Defansa da takbiye yapılacak biraz sabır lütfen...

kadirakin58
04.12.2009, 03:44

HABER ALINTIDIR....

Bülent Uygun galibiyetten sonra şov yapıp bırakmıştı, ve ucuz eski moda şovuyla tüm sivaslılarla dalga geçmişti. Ama ben Mecnun Başkan'ımız ve Bülent Uygun'un karakterlerinin apayrı olduğunu düşünüyorum. Ak ve Kara gibiler.

Mecnun Başkan'ımız Sivasspor'u lig bitimine kadar, ligden düşeceğimiz kesinleşse bile bırakmazsan, onur'lu duruşundan ve bize geçmişte gösterdiğin güzel günlerden dolayı bu taraftar herşeye rağmen lig bitiminde seni omuzlarda taşır.

hiko58
04.12.2009, 13:10

gardaş bakın hala başkana laf söylüyorsunuz. şunu bilmenizi isterimki futbol kuluplerinin başkanları teknik heyete saygı gösterdikleri ölçüde büyük olurlar. sıradan olmazlar. mecnun başkan hiç bir zaman hocanın yaptıklarına müdahil olmamaıştır. büloyada öyle. öyle onurlu bir adamki bakın bülonun takıma yaptığı o kötülüğü bile birlikte karar verdik diye paylaşmıştır. halbuki başkan büloya olan güvencinden dolayı transfere karışmamış hocanın dediklerini takıma almıştır. şimdide öyle. hocanın direktifleri doğrultusunda hareket ediyor. eğer hocayakarışacaksa neden o kadar para veripte hoca getirtiyor. hocasına güvenmek zorunda. eğer hoca takımı satıyorsa başkan napsın. inşallah herşey güzel olur. ama başkana lütfen laf söylemeyin. bizi ortada bırakmayın. böyle bir başkanı sivasspor tarihi hiç görmedi.göremezde. saygılar.

ready
04.12.2009, 15:13
bülent hocanın başarılarından çok demeçleri takıma verdigi zararı az buçuk futboldan anlayan herkes görmüştür daha neyin tartışmasını yapıyorsun

Besyo_cu
04.12.2009, 16:51
Başkanımıza benım ayrı bir sevgim ve saygım var. trabzon maçında sahaya girenleri gördükten sonra hemen sahaya giren ve bir baba nın evlatlarını koruması gibi onlara sahip cıkan duruşu , konuşması ve hareketleri ile tam bir Sivas beyefensidir. İnşallah Başkanımız ile birlikte cok güzel günler göreceğiz...

H_Turan
04.12.2009, 17:06
Sizin Suçunuz Yok Hep O çok Bilmiş Bülentin yüzünden.

ready
04.12.2009, 17:28
Sizin Suçunuz Yok Hep O çok Bilmiş Bülentin yüzünden.

güzel gardaşım adam takımı ne hallere getirmiş başarılarından çok basına verdigi demeçler kendi işini yapmak yerine başka işlerle ugraşmakdan takımın içine etti bıraktı halen tvlere çıkıp pişkinlikle yorum yapıyor bir takım sivaslı da halen bülent efendiyi savunuyorlar ya bu adamı halen savunanlar yokmu pes diyorum

t.kilicer
05.12.2009, 09:13
başkanım bizi buralara getirdiniz ve bu sene biraz daha tecrube kazandınız hayatta tecrubenin yaşı yoktur bu sıkıntılardan sivasımızı kurtaracaksınız onda şüphemiz yok ;) ;) ;)

Ensar
05.12.2009, 11:44
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnnbsk.jpg

“Kabahat bizde” diyen Odyakmaz, “Yanlış kadro yaptık. Orta sahada oyuncu yok.

Sezer iyi bir futbolcu ama tecrübesiz. Devre arasında hocamızla konuşaraz gerekeni yapacağız. Mehmet Yıldız kurtarıcı değil, ancak Sivasspor için çok önemli bir oyuncu. İkinci yarı onun da takıma katılmasıyla güç kazanacağız. Şunu çok net söyleyebilirim. Sivasspor küme düşmez” diye konuştu.

Fanatik

Baskan ne yapacaksan yap artik bizi bu Rahatsizliktanmi deyim Hastalikdanmi ne diyecegimide anlamadim ikinci devre Kurtar Tek Güvencemiz sen Baskanimizsin Takimi bir an önce toplayin yoksa Taraftarda Hasta onunda Morale ihtiyaci var

yigido_sampiyon
05.12.2009, 13:41
öyle bir düşerizki bu gidişle...kimse gözümüzün yaşına bakmaz:mad:

yigido Atilla
06.12.2009, 20:22
güzel gardaşım adam takımı ne hallere getirmiş başarılarından çok basına verdigi demeçler kendi işini yapmak yerine başka işlerle ugraşmakdan takımın içine etti bıraktı halen tvlere çıkıp pişkinlikle yorum yapıyor bir takım sivaslı da halen bülent efendiyi savunuyorlar ya bu adamı halen savunanlar yokmu pes diyorum

Bülent uygunu savunan taraftarlarin sivassporlulugundan süpheleniyorum....

TS58
06.12.2009, 21:23
SEN GELMEZ OLDUN-SEN GELMEZ OLDUN YAARR

GİDENLER DÖNMEZ.

altuntas58
06.12.2009, 21:39
Sana güveniyoruz sayın başkanımız sivassporumuz bu sezon kümye düşmeyecektir

ercan58.a
06.12.2009, 21:42
yapılan hatayı bilmek kabullenmek önemli hatasını bilen hatasınıda telafi eder,sana güveniyoruz başkan

tekdoktirin
06.12.2009, 23:06
GİNE SAÇMA SAÇMA ELEŞTİRİLER YOKTAKIMDAN FELANGİTTİ GELDİ YA BEYLER İYİ TAKIM ASLINDA GENÇLEŞTİRİL MİŞ BİR TAKIM ANLAYIN ARTIK ŞUNU UYUM SURUNU OLDU GEC KALDI TAKIM

sefilix
09.12.2009, 00:08
evet takımın iskleti dağıldı. keşke o zman müdahale etsydiniz başlanım. ma bilnmez tabi bu kadar sakt oyuncu var birde oyunc sattık. en azından murat erdoğanı yollamayacaktık. bülent hoca içinde bir tecrübe oldu bu. oturmuş bir takım bu kadar kolay dağıtılır mı. yeni kadro oturana kadar lig bitecek.bir maceraya girdler kötü oldu.şimdi ders almak zamanı. önümüzde bir ikinci yarı var. iyi tarnsferlerle yukarı çıkacağız inşallah...

blacksky
09.12.2009, 08:22
Baskanin soyledilleri olumlu.. en azindan durumun farkinda.. hatayi gormus.. eger sayin b. uygun' un yaptigi gibi "futbol adina guzellikler sunmaya calisiyoruz.." ya da "futbolcu kardeslerim.." hele hele "tum suc benim.." gibisinden alti bos laflarla bezenmis soylemlerle devam etseydik isimiz cok daha zordu.

Muhsin hoca kelepir, yetenekli afrikali futbolculardan her mevkiye takviye yapar ikinci devrede gerekli puanlari toplar son haftalara stressiz gireriz.

skyhan
10.12.2009, 14:16
bülent uygun en azından klübeye yakışıyodu..ne değişti muhsin hocadan sonra sivasta aynı tas aynı hamam bende cok umutluydum ama !!ayrıca bülent hoca hakkında bilinmeyen cok şeyvarmış meğer .ismi bile güven veriyordu takıma ayrıca adam kacmadı ağlayarak gitti.gitsin diye küfür edenler şimdi neden gitti diye küfür ediyo..gercek sivaslı herkesin değerini bilir biliyoda zaten burda cep harclığına ona buna sallayanlara bakmayın sivas spor yine aynı duruma gelecek..ama o tenekeciler ona buna küfür etmeyi marifet sayan zavallılar zor duruyosunuz muhsin hocayada sallamamak icin.ewet sivas spor şampiyonlar liğine gitmiştir hocası bülent uygun başkanı mecnun odyakmazdır.siz istemesenizde tarih bunu böyle yazacaktır..büyük hocasın bülent uygun hakkını helal et.değerini bilemedik kusurumuza bakma!!!!

H_Turan
26.12.2009, 14:30
bülent uygun en azından klübeye yakışıyodu..ne değişti muhsin hocadan sonra sivasta aynı tas aynı hamam bende cok umutluydum ama !!ayrıca bülent hoca hakkında bilinmeyen cok şeyvarmış meğer .ismi bile güven veriyordu takıma ayrıca adam kacmadı ağlayarak gitti.gitsin diye küfür edenler şimdi neden gitti diye küfür ediyo..gercek sivaslı herkesin değerini bilir biliyoda zaten burda cep harclığına ona buna sallayanlara bakmayın sivas spor yine aynı duruma gelecek..ama o tenekeciler ona buna küfür etmeyi marifet sayan zavallılar zor duruyosunuz muhsin hocayada sallamamak icin.ewet sivas spor şampiyonlar liğine gitmiştir hocası bülent uygun başkanı mecnun odyakmazdır.siz istemesenizde tarih bunu böyle yazacaktır..büyük hocasın bülent uygun hakkını helal et.değerini bilemedik kusurumuza bakma!!!!

Bir Kere Bülent Uygun Kaçtı En küşük Başarısızlığa tahammül edemedi takımı batırdı.

İlk sivasın başına geçtiğinde Bülent Uygun Sivas Kötü Durumdaydı ilk maçı Beşiktaştı Ve yenerek çıkışa geçti Bu arada Mehmet Yıldız bu zamanlarda Parladı Başarılı Olduğumuz Sezondada Yine Mehmet Yıldıza göre Taktik verirdi Taktiğin amacı Mehmet topu saklıyan biri o sayede Defansı ve orta sahyı rahatlatabilirdi ilk sene bu çok iyi tuttu İkinci sene Blica ve Tumun Transferleri Takıma Güç kattı Defansta Çok iyi Oynuyordu Blica Bu sayede Az gol yemeye başladı Mehmet yıldızda Yine Aynı taktikği yapıyordu bu durum İlk yarının sonuna kadar devam edecekti İlk yarıda Mehmet Yıldızın Gitmek İstemsi gs ye fakat para konusunda Anlaşılmaması Oyuncunun Performansını düşürdü zaten fizik yorgunluğuda vardı İkinci yarı neredeyse yok gibiydi takımına eskisi gibi yararlı olamıyordu belkide bu yüzden Şampiyonluğu kaybetmiş olabiliriz Diğer sebepleride var Bülentin taktik yanlışları Sezon bittikten sonra Bülent uygun takımı Güçlendirmek İstedi Çünkü Mehmet Yıldız Eskisi Gibi değildi Son maçlarda daha iyi gormüştü Tum ve sylla nın yerine Ermanı almıştı Bu da Aslında Takımı Direk etkilemezdi İskelet değil sonuçta Bilicanın gidişi defansif anlamda etkiledi Bu arada Mehmet Yıldızın sakatlığıda Takımın Gerçek yüzünü gösterdi Birde Üstüne Üstük Büyük takımlarla Hazırlık maçı yapınca Takım demorize oldu Böyle olunca 5-0 maç sonra ligdeki maçlar bu süreçte anderlect yenmemiz 3-1 gibi bir skorla Sonra ligdeki kötü gidiş Enson istanbul belediyeye son dakikalarda 1-0 yenilmemizde bardağı taşıran son damla oldu Basın Açıklamasında Bülent Uygun Çok üzgün Neredeyse Ağalayacak gibi Güzel günler göreceğiz diyordu Bir hafta sonra Antalyayı yendikten sonra Bir havayla İstifasını açıkladı Yani Kaçtı O yendiğimiz maçı hatırlayanlar bilir zar zor yendik yenilebilirdikte.

Bazıları Başarıyı Sadece Bülent Uygun yaşattığını zannediyorlar Yanılıyorlar Bunu Bazı maçlarda ve başarısız sonuçlarda ve kaçısında Aslında Ne kadar çok Abartmış diye düşünüyorum.

bülent uygun en azından klübeye yakışıyodu..ne değişti muhsin hocadan sonra sivasta aynı tas aynı hamam

Bir Kere Munsin Hocanın Elinde Sihirli değnek yok Geldiği gibi düzeltsin sonuçta oyuncuları alan değil yeni yeni tanıyor.

Ayrıca Muhsin Hoca Yakışmıyor diyorsun Kulübeye nedemek yakışmıyor Efendi Gerek Açıklamalarında Gerek Duruşunda Kendisini Taktir ediyorum.Bülent Uygunun Yakışması kosunada Katılmıyorum Artistlik yaparakmı Kulübeye yakışacak Hakemin vermiş olduğu karara Sportmenliğe centilmenliğe Uymuyacak şekilde Camı kırmasıylamı Yakışacak Bu yüzden Tüm türküyeye Düşman etti takımı Artık Bu takım olmasın diyorlardı Sonra Konuşmalarıda Antipatik yarattı Bu sene Alt sıralarda olmamıza seviniyorlar farkındaysan Başarımızdan Neredeyse Hiç söz etmiyorlar.

veysel
26.12.2009, 15:29
Daha yenimi farkettiniz yanlis kadro kurdugunuzu önceden düsünecektiniz bunu.

58orhn58
10.01.2010, 12:02
bület uygun için yaptılar kodroyu ama bület uygun gitti takım battı t.d muhsin geldiğinde takım yoktu am şimdi düzeldibence

KOCYIGIT
10.01.2010, 12:55
Bir Kere Bülent Uygun Kaçtı En küşük Başarısızlığa tahammül edemedi takımı batırdı.

İlk sivasın başına geçtiğinde Bülent Uygun Sivas Kötü Durumdaydı ilk maçı Beşiktaştı Ve yenerek çıkışa geçti Bu arada Mehmet Yıldız bu zamanlarda Parladı Başarılı Olduğumuz Sezondada Yine Mehmet Yıldıza göre Taktik verirdi Taktiğin amacı Mehmet topu saklıyan biri o sayede Defansı ve orta sahyı rahatlatabilirdi ilk sene bu çok iyi tuttu İkinci sene Blica ve Tumun Transferleri Takıma Güç kattı Defansta Çok iyi Oynuyordu Blica Bu sayede Az gol yemeye başladı Mehmet yıldızda Yine Aynı taktikği yapıyordu bu durum İlk yarının sonuna kadar devam edecekti İlk yarıda Mehmet Yıldızın Gitmek İstemsi gs ye fakat para konusunda Anlaşılmaması Oyuncunun Performansını düşürdü zaten fizik yorgunluğuda vardı İkinci yarı neredeyse yok gibiydi takımına eskisi gibi yararlı olamıyordu belkide bu yüzden Şampiyonluğu kaybetmiş olabiliriz Diğer sebepleride var Bülentin taktik yanlışları Sezon bittikten sonra Bülent uygun takımı Güçlendirmek İstedi Çünkü Mehmet Yıldız Eskisi Gibi değildi Son maçlarda daha iyi gormüştü Tum ve sylla nın yerine Ermanı almıştı Bu da Aslında Takımı Direk etkilemezdi İskelet değil sonuçta Bilicanın gidişi defansif anlamda etkiledi Bu arada Mehmet Yıldızın sakatlığıda Takımın Gerçek yüzünü gösterdi Birde Üstüne Üstük Büyük takımlarla Hazırlık maçı yapınca Takım demorize oldu Böyle olunca 5-0 maç sonra ligdeki maçlar bu süreçte anderlect yenmemiz 3-1 gibi bir skorla Sonra ligdeki kötü gidiş Enson istanbul belediyeye son dakikalarda 1-0 yenilmemizde bardağı taşıran son damla oldu Basın Açıklamasında Bülent Uygun Çok üzgün Neredeyse Ağalayacak gibi Güzel günler göreceğiz diyordu Bir hafta sonra Antalyayı yendikten sonra Bir havayla İstifasını açıkladı Yani Kaçtı O yendiğimiz maçı hatırlayanlar bilir zar zor yendik yenilebilirdikte.

Bazıları Başarıyı Sadece Bülent Uygun yaşattığını zannediyorlar Yanılıyorlar Bunu Bazı maçlarda ve başarısız sonuçlarda ve kaçısında Aslında Ne kadar çok Abartmış diye düşünüyorum.

Bir Kere Munsin Hocanın Elinde Sihirli değnek yok Geldiği gibi düzeltsin sonuçta oyuncuları alan değil yeni yeni tanıyor.

Ayrıca Muhsin Hoca Yakışmıyor diyorsun Kulübeye nedemek yakışmıyor Efendi Gerek Açıklamalarında Gerek Duruşunda Kendisini Taktir ediyorum.Bülent Uygunun Yakışması kosunada Katılmıyorum Artistlik yaparakmı Kulübeye yakışacak Hakemin vermiş olduğu karara Sportmenliğe centilmenliğe Uymuyacak şekilde Camı kırmasıylamı Yakışacak Bu yüzden Tüm türküyeye Düşman etti takımı Artık Bu takım olmasın diyorlardı Sonra Konuşmalarıda Antipatik yarattı Bu sene Alt sıralarda olmamıza seviniyorlar farkındaysan Başarımızdan Neredeyse Hiç söz etmiyorlar.

sana katiliyorum gardas bu bilocu arkadaslarada sasiyorum. adami hic kirmizi beyaz esofmanla gordunuzmu? hep sari lacivert esofman akli fenerde kacyildir ayni zamanda sivasin ekmegini yedi . simdi beklesin fener alir onu top toplayici olarak