Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor(A2) : 5 - Konyaspor(A2) : 4
http://resimzade.com/Show.html?i=15427&token=32088 (http://resimzade.com/Show.html?i=15427&token=32088)
Son 6 dk. da üç gol atarak Konyaspor(A2) takımını mağlup etmişler. Tebrikler. Darısı A Takıma.
Besyo_cu 02.12.2009, 22:12 Son derece heyecanlı ve çekişmeli bir maç olmuş 2 - 0 öne geçmişiz ama Konya 4 - 2 öne geçmiş ve biz son dakılalardakı çabamız ile macı 5 - 4 almışız.
58delikanli58 02.12.2009, 22:14 büyükler kücüklerden bir ders alsalar!!
darisi a takimin basina
subasi29 02.12.2009, 22:46 Paf Takima Helal Olsun Abileri Baksinda Gorsun
YigitCicca 03.12.2009, 00:28 a2 ler gibi ruhlu oynasinlar kazansinlar
eyuphulagu 03.12.2009, 01:03 A2 takımını tebrik ediyoruz..UMARIM grupta ilk 2 ye girip playoffa kalırlar...
evet ama Konya spor buyuk hata yapti, maci almis sandi, en eyi oyuncilari cikarti ve maci kaybeti.
Sivasspor'a gelecek vadeden oyuncuların yetişmeside ayrı bir gurur teşekkürler Sivasspor(A2)
Skora ve atılan gollerin dakikalarına bakınca müthiş bir maç olduğu belli oluyor.Darısı A Takımın başına.
tekdoktirin 03.12.2009, 02:23 A 2 LER BU YIL SÜPER HATIR LAYIN GEÇENYIL A TAKIMGİBİ HERKES YENİYODU BU YIL OTURDU DARISI A TAKIMA İŞALLAH
helal olsun başarıların devamı gelir inşallah.
helal olsun onlara yılmadan maçı almasını bilmişler keşke abileride onlar gibi cesur olabilseler:confused:
FoRzA SiVaS58 03.12.2009, 13:20 TEK KELİMEYLE ALINLARINDA ÖPÜYORUM İNŞALLAH BENDE GELECEKTE OYNAYACAM PAFLARDA SENEYE PAFDAYIM
fatihtuztas 03.12.2009, 13:27 harbiden şu a2 takımımıza helal olsun.
yigidomustafa58 03.12.2009, 15:00 tebrik ederim A2 takımımızı bravo...
yener_sahin 03.12.2009, 21:55 maça bende gittim.karşılaşmadan bir kaç anektod söylemek istiyorum.
1)En çok dikkatimi çeken oyuncu 7 numara Zafer...Çok yetenekli bir sağ açık.Eminim şu anda Musa yerine şans verilsin ondan daha iyi oynar.Hiç değilse korkak gibi top oynamıyor.basıyor mücadele ediyor.Tek eksik yanı biraz artis o da sanırım zamanla geçer.karşılaşma anında yöneticilere taraftarı şikayet ediyor.
2)Alt yapı antrenörümüz tam bir fiyasko.Hangi joca futbolcusuna ş.siz diye hitab eder.Bu nasıl bir zihniyettir.Bülent uygunun getirdiğini ve sakaryalı bir hocamız olduğunu öğrendim.Ama nasıl olurda bir hoca futbolcusuna bu şekilde hitab eder hayret verici.Sonuçda ordaki kardeşleriminde A takımdaki oyuncularımızdan benim için farkı yok.Aynı forma için ter döküyorlar.
3)11 numaralı forvet oyuncumuz.Sanırım ismi muhammetdi.Çok yetekli,harika mücadele ediyor,ilerde basıyor.Umarım A takımda görürüz.
4)Daha fazla taraftarın maçlara gitmesi lazım.Bir nebze de olsa 4-2 lik skordan sonra maçı dönderen de taraftardı.Kayseri bölgesinden bir hakem gerektiği kadar maçı katletsede çok güzel 3 golle karşılaşmayı son 15 dk içinde kazandık.
5)Ordaki maçı izleyen abilerimle sohbet ettim.Hocayı çok fazla eleştirdiler.As kaleciyi kenarda oturttuğunu yönetici torpili ile futbolcuyu kadroya aldıklarını söylediler.Bir maçdan bundan emin olmak imkansız.Ama ben onların fikirlerini burdan beyan etmek zorundayım.
Burdan herkese tavsiyem A2 karşılaşmalarını izlemeye gitsinler.Abilerinden daha heyecanlı daha güzel bir karşılaşma yapıyorlar...
eyuphulagu 03.12.2009, 22:02 Yener kardeş Yunus ile Muhammet Çağlar nasıl oynadı..Bu oyuncular arada hoca tarafından çok beğenilmiş ve hazırlık maçlarında da oynatılmıştı...Ben bu takıma güveniyorum umarım bu takımdan 2-3 tane oyuncuyu A takıma veririz...Bilhassa Yunus'tan çok umutluyum...Eğer ilk 2 ye girerlerse diğer gruptaki takımlarla Playoff oynayacaklar..Umarım G.Antepi geçip playoff oynarız...
Abdullah DuMaN 03.12.2009, 23:30 A2 Takımı tebrik ediyorum umarım en kısa zamanda A Takımımızda üst üste galibiyetler alır
yigidokentli58 04.12.2009, 00:54 inşallah bu gençlerin ileriki zamanda sivasspora cok faydasi olacal bunlar gol makinesi
altyapı hocasının bülent uygun tarafından getirilldiğini ve sakaryalı olduğunu yazmışınız. :) bazı seyleri yazerken daha objektif yazalım ben sivas a2 takımı oyuncusuyum. hocayı yönetim getirdi ve istanbullu. fiyasko diye yazmışın eğer hoca oyuncu değişikliklerini ve saha için de oyunsistemini değiştirmese ne olurdu. şu an altyapı işler duruma geldi. bunun en büyük nedeni de gelen hocanın sadece oyuncuyu değil anteenörleride eğiterek ufak yaş gruplarından yukarı oyuncu taşımak istemesi.
|