Orijinalini görmek için tıklayınız : ERSEN MARTİN DEVRE ARASINDA YOLCU
anilolcay 03.12.2009, 13:10 Evet arkadaşlar Ersenin futbolcu kardeşi Erkan Martin okuldan arkadaşım kendisiyle abisi hakkında konuştum ve yönetimden kolaylık istediğini devre arasında anlaştığı bir Alman klubüne transfer olmak istediğini söylemiş.Klübümüz de Ersen'in bu kararına olumlu yaklaşmış.
Ayrıca Ersen'in Sivasta çok sıkıldığı bunda Sivasın bir suçu olmadığını sadece Avusturyada yetiştiği için biraz daha hareketli bir hayattan Sivasa gelmenin problem olduğunu söylemiş.Ersen'in kiralık ev olarak da İstanbulda bir ev tuttuğu ve sık sık uçak ile İstanbul-Sivas arasında gidip geldiğini de öğrendim.
kendisine en iyi kolaylık sağlanır gitsin o takıma ısınmadı bende ona işi gücü rast gelsin eğlence ülkesine gitsin buralar açmadı onu...
kemalk58 03.12.2009, 13:54 Evet arkadaşlar Ersenin futbolcu kardeşi Erkan Martin okuldan arkadaşım kendisiyle abisi hakkında konuştum ve yönetimden kolaylık istediğini devre arasında anlaştığı bir Alman klubüne transfer olmak istediğini söylemiş.Klübümüz de Ersen'in bu kararına olumlu yaklaşmış.
Ayrıca Ersen'in Sivasta çok sıkıldığı bunda Sivasın bir suçu olmadığını sadece Avusturyada yetiştiği için biraz daha hareketli bir hayattan Sivasa gelmenin problem olduğunu söylemiş.Ersen'in kiralık ev olarak da İstanbulda bir ev tuttuğu ve sık sık uçak ile İstanbul-Sivas arasında gidip geldiğini de öğrendim.
GERÇEKTEN Mİ ?
HOCAM İNŞALLAH GERÇEKTİR.
SİVASSPOR HİÇBİRŞEY KAYBETMEZ..
ÇÜNKÜ ADAM LİGDE 1 GOL BİLE ATAMADI....
NERDEYSE YAN GELİP YATTI..
İNŞALLAH GİDER...HİÇ OLMAZSA OYNAYAN BİRİ GELİR.
deniiizzz58 03.12.2009, 13:54 gitsin zaten bi yararı yok takıma
Geç bile kalmış.
Zaten Sivas'a isim yapıp kendini pazarlamak için gelmişti.
Güya yıldızı parlayacak büyük bir takıma kapak atacaktı ama kendisinin ne kadar kalitesiz olduğunu hiç bir zaman görmedi.
Gerçek kalitesi ortaya çıktıktan sonra bırak büyük kulüpleri artık ikinci kulüplerinin bile yüzüne bakmayacağını anlamışki Almanyaya dönmeye karar vermiş.
Kendisine teşekkür etmek bi yana güle güle demek bile içimde gelmiyor.
Defol git Ersen. Sana zaten gereğinden fazla sabır gösterildi.
Muhsin hoca işe yaramaz bi adam olduğunu anladığı için ilk 11'de oynayamayacağını anlamış olman tek sevindirici şey.
anilolcay 03.12.2009, 14:18 GERÇEKTEN Mİ ?
HOCAM İNŞALLAH GERÇEKTİR.
SİVASSPOR HİÇBİRŞEY KAYBETMEZ..
ÇÜNKÜ ADAM LİGDE 1 GOL BİLE ATAMADI....
NERDEYSE YAN GELİP YATTI..
İNŞALLAH GİDER...HİÇ OLMAZSA OYNAYAN BİRİ GELİR.
Kardeşinin dedikleri bunlar arkadaşım.Umarım bence de doğrudur diyorum.Zaten yeni gelen Etiyoptalı Fikrudan sonra biraz daha Ersenin gitmesinin oranı arttı gibi
Bugün duyduğum en güzel haber inşallah doğrudur.
gerçekleşmesi muhtemel isabetli bir karar.anlayamadığım aldığı paranın hakkını verebilmiş gibi bir de şehir hayatından mı şikayetçi oluyomuş.garip doğrusu..
SerkanToptas 03.12.2009, 15:07 gitme diye yalvaran yok zaten inşallah gider
ayytaçç61 03.12.2009, 15:37 yaa şimdi adama niye böyle söylenip duruyonuzki...sanki bu adam yıllardır her yerde gol atıyoda sivasta atamadı.bu adamı ben bildim bileli böyle zayıf bi takıma denk gelir 2 gol birden atar sezonu kapar..alırken araştırcanız kardeşim sanki adamı kastılar size zaten bi işe yaramıyoduki bu.aynı diğer forvetleriniz gibi ne beklionuz gol kralı mı olcaklar en baba gol atacak adamınız 4 gol atar bi senede onunda yarısını penaltıdan önce bi araştırın sonra yazın...ii bi forvetinde sivasta ne işi var ama dimi sizde haklısınız...abdurrahman kaç ordan ziyan etme kendini gel memleketine
aman gitsin..az da olsa hem para kazanırız..hemde o deveden kurtulmuş oluruz..
esentepeli58 03.12.2009, 15:48 sana bundan sonraki futbol hayatında bolşans güle güle
bonuce123 03.12.2009, 15:55 Ersanın Futbolunu Sevmıyorum Gıtmesı Kendısı Icınde Iyı Olacaktır Ama Kıralık Yollamamız Daha ıYI oLUR
subasi29 03.12.2009, 16:03 berbat bir günün ardindan gelen manyak bir haber cok sevindim gitsinki daha iyileri gelsin
ShabbatShalom 03.12.2009, 16:07 Çok Güzel Haber Çoook ama Çoook Sevindim Son Aylarda Duyduğum En Güzel Haber Bela Olurdu Zaten Bu Sene Kalsa
3 Aralık 2009, PerşembeDenizlispor'un gözü Ersen Martin'de
Ara transfer için şimdiden kolları sıvayan Denizlispor, Sivassporlu Ersen Martin'i listesine aldı.
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm797532.jpg
Beşiktaş ve Göztepe'de forma giydikten sonra 2002'de Denizlispor'a gelen ve yeşil-siyahlı kulüpte yıldızı parlayan 30 yaşındaki golcü futbolcu için Başkan Ali İpek'in önümüzdeki günlerde Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile görüşeceği öğrenildi. Denizlispor yönetimi Ersen'i bonservisiyle alamadığı taktirde, kiralama yoluna gidecek.
Bu arada pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarınını tamamlayan yeşil-siyahlı ekipte sarı kart cezalısı Koffi dışında eksik bulunmuyor. Denizlispor, yarın karayolu ile Ankara'ya giderek akşam saatlerinde Etap Altınel Otel'de kampa girecek. Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Ankara'da geçen hafta kaybettik bu hafta galip gelmek istiyoruz. Artık Denizlispor'un ligde kazanma zamanı geldi" dedi.
http://fanatik.ekolay.net/Denizlisporun-gozu-Ersen-Martinde_3_Detail_284_155169.h tm
yigidomustafa58 03.12.2009, 16:36 Evet arkadaşlar Ersenin futbolcu kardeşi Erkan Martin okuldan arkadaşım kendisiyle abisi hakkında konuştum ve yönetimden kolaylık istediğini devre arasında anlaştığı bir Alman klubüne transfer olmak istediğini söylemiş.Klübümüz de Ersen'in bu kararına olumlu yaklaşmış.
Ersen Martini yollayıp kardeşini Sivasspor a alalım adam TFF 2.Ligde 13 maçta 2 gol atmış
Ara transfer için şimdiden kolları sıvayan Denizlispor, Sivassporlu Ersen Martin'i listesine aldı.
Beşiktaş ve Göztepe'de forma giydikten sonra 2002'de Denizlispor'a gelen ve yeşil-siyahlı kulüpte yıldızı parlayan 30 yaşındaki golcü futbolcu için Başkan Ali İpek'in önümüzdeki günlerde Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile görüşeceği öğrenildi. Denizlispor yönetimi Ersen'i bonservisiyle alamadığı taktirde, kiralama yoluna gidecek.
Bu arada pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarınını tamamlayan yeşil-siyahlı ekipte sarı kart cezalısı Koffi dışında eksik bulunmuyor. Denizlispor, yarın karayolu ile Ankara'ya giderek akşam saatlerinde Etap Altınel Otel'de kampa girecek. Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Ankara'da geçen hafta kaybettik bu hafta galip gelmek istiyoruz. Artık Denizlispor'un ligde kazanma zamanı geldi" dedi.
http://fanatik.ekolay.net/Denizlisporun-gozu-Ersen-Martinde_3_Detail_284_155169.h tm
ücretsiz verin derim vallahi Denizlispora hayırlı olsun...
yukarıyıldızlı 03.12.2009, 16:50 çok isabetli ve bir o kadar geç kalınmış bir karar ...durması hata...
bir dakika bile durmadan hemen gidebilir.. böyle oyuncular bize asla yaramaz,kendımı onun yerıne koyuyorumda,köy takımı bile olsa kendımı ıspatlamadan bı yere gıtmezdım. tabı ben olsaydım! adamın derdı futbol degıl kı! yönetimden ricam bu adamı bır dakıka bıle barındırmasın hemen yollasın,bizde kurtulalım bu adamdan,zaten futbolcu falan degıl,gittigi her yerde oynadıgı takımın sırtına kambur!!
winner58 03.12.2009, 16:58 yürüüüüüüüüüü anca gidersin ersen efendi seni getiren zaten defoldu layığını buldu ve senin gibi gelenlerde senin gibi gidecek sizlerin bu takımda işi yok
mucahitbaba58 03.12.2009, 17:30 hayirlisi olsun dilerim ki bir ugursuzluk varsa ersendeyse alsin gitsin ugursuzluguda ]
ayrica darisi yasinin basina (amin)
Ersen kusura bakma kal diyemiyecegim, bugune kadar sivasspor'a ne kattigini goremedim, bunda belki senin sucun yok, yada var. Hersey sivasspor icin..
GokhanTurna 03.12.2009, 17:44 Evet arkadaşlar Ersenin futbolcu kardeşi Erkan Martin okuldan arkadaşım kendisiyle abisi hakkında konuştum ve yönetimden kolaylık istediğini devre arasında anlaştığı bir Alman klubüne transfer olmak istediğini söylemiş.Klübümüz de Ersen'in bu kararına olumlu yaklaşmış.
İnşallah Anıl. Senin sözüne güveniyorum her zaman. Ersenin baştan bu takımda işe yaramayacağını herkes sölemişti. Bu seneki en boş transferlerin başında geliyor. İnşallah Yasinide yollarlar
Champion58 03.12.2009, 17:44 Ersenin suçu yokki kardeşim onu getiren adamda yani bülentte suç. Biliyodu işe yaramadıgını ben o bülentin bu kadar kötü takım kurup ve kaçıcagını tahmin etmedim. Resmen kasti yaptı adam ya bunuda kimse bana itiraz etmesin apaçık ortada herşey şimdi sil baştan yeniden transfer yapılacak yeniden takım oturcak uyum olucak oof bülent kinci ********
Turan 59 03.12.2009, 18:19 Daha çok gidecekler var.Diyarbakır'da kiralık oynayan Dİallo hemen geri gelmeli.
58_babacan_58 03.12.2009, 18:38 EĞER BÖYLE DİYORSA ZATEN BEKLEMESİNİN 1 ANLAMI BİLE YOK ZATEN HİÇ BİR FAYDASI DOKUNMADI SİVASA 1 GOL BİLE ATAMADI TEK ANDERLETH MAÇINDA 1 GOL ATTI ODA BİR İŞE YARAMADI ZATEN GİDENE YOL YAKIŞIR............
FANATIK YIGIDO 03.12.2009, 18:50 saten faydasiz futbolcunun butakimda isi olamaz geldiyinden beri futbolunda bir isik goremedik insallah giderde yabanci kontejanimiz bir futbolcudaha acilir.
KIZILCAN 03.12.2009, 19:07 Hatta Ersen Martin futbolu bıraksa daha iyi olur.Bu saatten sonra hiçbir kulüp ondan faydalanamaz.
FoRzA SiVaS58 03.12.2009, 19:18 ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DEFOL GİT LAN!!!!!!!!!!!!!!! BİDAHADA GELME SİVASLI VE SİVASSPORLU SENDEN ÇOK SIKILDI ÇOK SEVİNDİM YAW:D:D:D
Daha çok gidecekler var.Diyarbakır'da kiralık oynayan Dİallo hemen geri gelmeli.
Diallo devre arasından önce gelmez.
Muhsin hoca'nın tanıdığı ve diallodan çok daha tecrübeli ve kaliteli oyuncular mutlaka vardır.
Devre Arasına kadar 6 puan alabilsek çok iyi olacak ama bu enkaz kadroyla çok zor.
Ersenin suçu yokki kardeşim onu getiren adamda yani bülentte suç. Biliyodu işe yaramadıgını ben o bülentin bu kadar kötü takım kurup ve kaçıcagını tahmin etmedim. Resmen kasti yaptı adam ya bunuda kimse bana itiraz etmesin apaçık ortada herşey şimdi sil baştan yeniden transfer yapılacak yeniden takım oturcak uyum olucak oof bülent kinci ********
Bi arkadaşın sözlerini burada alıntı yapıyorum.
Ersen Martin Hakan Şükür'ün Sivas'a kazığıdır.
Bülent uygun hakan şüküre teklif yapmış ve hakan şükür kabul etmemiştir.
Kendisi gelmeyen hakan şükür pivot santrafor olarak Ersen Martin denilen kazmayı önermiştir.
Hakan Şükür'le ölüme giderim gibi sözlerle hayatını herp birilerine ve bir yerlere yaranma gayreti içinde geçiren bülent Uygun'da güya hakan şükür'e olan sevigisindenmi yoksa yaranma gayretindemidir bilinmez Ersen Martin'i hakan şükür'e alternatif olarak transfer ettirerek Sivas'a büyük bir kazık atmıştır.
Gördüğünüz gibi arkadaşlar Bülent Uygun'un Sivas'a attığı kazıklar yetmiyormuş gibi birde arkadaşlarına kazık attırıyor.
Bülent Uygun inşallah Allah sana "Melih" gibi başkan, "TS taraftarı" gibi taraftar nasip ederde Sivas'ı mumla ararsın.
yigidokentli58 03.12.2009, 20:19 gitmesin kalsin ilerliyen zamanlarda cok işimize yaricak ersen
isabetli bir karar olur.takıma en ufak bir katkısı yok.yollar senindir ersen
Borte Tarkan 03.12.2009, 22:22 defolsun gitsin....
bir şey oynadığı yok...
bir de sivasımızdan hoşlanmıyormuş....
sanki biz senden hoşlanıyorduk(!)....
almanyada top oynayacağına marangoza gitmesi daha iyi olur.
anilolcay 04.12.2009, 09:34 İnşallah Anıl. Senin sözüne güveniyorum her zaman. Ersenin baştan bu takımda işe yaramayacağını herkes sölemişti. Bu seneki en boş transferlerin başında geliyor. İnşallah Yasinide yollarlar
Zaten daha konuşmaya başladamadn önce abin napıyor nasıl dedim Erkana bolca grip oluyor havalara da alışamamış dedi :) tarzan gibi gezmesin orası sivas benzemez soğuğu başka yerlere diyecektim ama neyse dedim :) hayırlısı artık sakat diye elimizde patlamaz inşallah gökhan
Ne garipsiniz ve ne saçmasınız...
Adam Sivasspor için çalıştı, ter döktü. Beceremedi, zayıftı, başarısızdı (ki ben buna katılmıyorum, doğru pozisyonda bolca topla beslense başka türlü olabilirdi) diyebiliriz, hayıflanabilirizde. Ama sonuçta kimseyle kötü olmamış Sivasspor ve Yiğido hakkında laf etmemiş, işini yapmaya çalışan bir Sivasspor futbolcusu.
Hangi akıl, mantık ve duygu haliyle adama defol git, deve, yürüü, lan diyebilirsiniz.
Yiğidoluk bu mu? Terbiyesizlik Yiğidoluğun kitabında yoktur..
Bülent Uygun'u da eleştirdik ama asla Sivasspor camiası üyesiyken ona aşağılık laf söylemedik kimseye de söyletmedik...
Bunu yapmayın, bize; işimize yaramadı, güle güle, vs vs demek yakışır.
Ne garipsiniz ve ne saçmasınız...
Adam Sivasspor için çalıştı, ter döktü. Beceremedi, zayıftı, başarısızdı (ki ben buna katılmıyorum, doğru pozisyonda bolca topla beslense başka türlü olabilirdi) diyebiliriz.
Sivas'ın tarzı bir oyuncu değildi, mücadele edemiyordu.
beleşten top alıp kaleye şut çekmekten başka bir düşüncesi yoktu.
çoğu zaman onu bile beceremeyen boş kaleye bile gol atamayan ve kendini düzeltmek için ne çaba nede bir gayret sarfeden bir oyuncuydu.
Mücadele etse savaşsa vede başarısız olsa kimse onu eleştirmez hatta teşekkür bile ederdi.
Ama bırak mücadeleyi, çabayı gayreti adam iyinetle birşey bile yapmaya çalışmadı.
İbrahim şahin belki Ersen Martin'den çok daha fazlasını yapmadı ama en azından mücadele edip bişeyler yapmak için gayret etti.
Ersen buraya Futbol oynayamak için değil sadece kendini pazarlama düşüncesiyle geldi ve takımını değil daha çok kendini düşündü ve dolayısıyla başarılı olmadı.
Defans oyuncusu Sedat bile gol atıyor, Ersen Martin atamıyorsa bunun beslenmesi yada başka bir şeyle ilgisi yoktur.
Bu onun mücadele etmediğinin ve buraya kendini vermediğinin kanıtıdır.
Adam kalitesiz futbolcuydu ve bülent Uygun'un hakan şükür'ün yerine getirip Sivas'a attığı kazıkdı.
mertcan69358 04.12.2009, 12:21 2 TARAF İÇİNDE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
Neyse anlaşılan iki tarafta karşılıklı olarak sıkılmış,daha fazla uzatmanın alemi yok yolu açık olsun...
noname87 04.12.2009, 13:30 Ersen Martin bundan 5 sene bizim okula gelmişti fotoğraf çekip konuşmuştuk mütavazi birisiydi ama Sivasta sıkalacağı başından beri belliydi antep işi yatınca bizim teklifi kabul etti ne bize yaradı ne ona bir de bu sene gördüğüm hız diye bir şey kalmamış zıplayış zamanlaması kafa vuruşları da eskisi kadar iyi değil iki taraf için de iyi olur bu arada kardeşi Erkan Martin Göztepede oynuyordu diye hatırlıyorum
BeYLeRBeYi58 04.12.2009, 14:23 inşallah allah razı olsun senden tadımız yerine gelir bu arada almanyada lambamı takıcak o boyla başka iş yapamaz o :)
Ersen Martin Sivasa niye geldi saniyorsunuz? Avrupa maci oynamak ve sampiyonluga oynamak icin geldi. Bakti simdi takim küme düsmeye oynuyor, pek forma bulamiyor, bu sogugu niye yeyim demistir..
anilolcay 04.12.2009, 15:23 Ersen Martin bundan 5 sene bizim okula gelmişti fotoğraf çekip konuşmuştuk mütavazi birisiydi ama Sivasta sıkalacağı başından beri belliydi antep işi yatınca bizim teklifi kabul etti ne bize yaradı ne ona bir de bu sene gördüğüm hız diye bir şey kalmamış zıplayış zamanlaması kafa vuruşları da eskisi kadar iyi değil iki taraf için de iyi olur bu arada kardeşi Erkan Martin Göztepede oynuyordu diye hatırlıyorum
Erkan ın yaş kemale erdi 26 ya geldi Karssporla anlaşacaktı çok uzak diye gitmedi şimdi Avusturyada dükkan başında :)
yigidoğukan 04.12.2009, 15:30 oooh ooooh güle güle sana güle güle
ekingölü 04.12.2009, 15:40 ne için alındıysa.gitsin Sivasımız için iyi olur.
Başlı başına bi hataydı zaten...
geldi gidiyorda bi resim bile çekilemedik çok özlerim çok.:)
geldi gidiyorda bi resim bile çekilemedik çok özlerim çok.:)
abi, fotomontaj diye birsey var:D:D.......................
yigidokentli58 04.12.2009, 17:22 arkadaslarin yerlilerden yasin cakmak ugur kavuk yabancilardan kanaman petkoviç hariç diyerleri gitsin ersene gelince kalsin ilerleyen zamanlarda cok iş yapar
ersen martinden Allahın İzniyle kurtuluyoruz darısı yasine-petko-ugur-hayrettin denen kazmalardan kurtulmaya
abi, fotomontaj diye birsey var:D:D.......................
gerçeği gibi olmaz görürse ayıp olur bi sürü emeği var takımda :D
yigido_mami_58 04.12.2009, 19:49 buna ersenden cok ben sevındım yuru gıt len demek kalır bıze cok oynadın sen sahada hareketlımısın kı hareketlı ortam istiyon
EN BÜYÜK SİVAS 04.12.2009, 20:01 BENCE GİTMEMELİ TECRİBELİ Bİ OYUNCU AMA UYM SORUNU VAR DAHA ÇOK ŞANS VERİLMELİ KASIMPAŞA MAÇINDA GOL ATABİLİR OYNARSA
Hele sukur ya :D Bugun 3. Guzel Haber BU :D
eyuphulagu 04.12.2009, 23:56 Bu dünya ne garip değil mi;sitede taraftarın çoğunun bir türlü sevemediği hatta devre arasında gönderilmesi bile düşünülen bir oyuncu Kasımpaşa maçında forvet yokluğundan kurtarıcı olarak sahaya sürülecek...Aslında herkes biliyor ki kötü bir futbolcu değil Ersan Martin...Yaşı da sadece 30...Ama bizim takıma bir türlü istenilen seviyede de katkı da yapamadı...Umarım Ersen Kasımpaşa maçında patlama yapar ve eski ersen'i giderayak sahada izleriz...Bu maçta eski Ersen'e gerçekten çok ihtiyacımız var...Gelişin muhteşem olmadı Ersen umarım bu maçta atacağın ve attıracağın gole vedan muhteşem olur...
tekdoktirin 05.12.2009, 00:30 GÜLE GÜLE ERSEN ZATEN YATIYORSUN SENDEN BİRŞEY BEKLEM ZATEN HATA BENCE
sivaslitaner58 05.12.2009, 07:59 sukurler olsun bu habere cok sevindim birseye yaramadi zaten ancak gol atacagim diyorsun hani ne attin agzinla konusma gollerinle konus!
cemal58yiğido 05.12.2009, 08:37 Allah yolunu açık etsin geldi de ne yaptı
mustafa_kavak58 05.12.2009, 09:06 herkes seviniyo adam bugün kasimapasa karsi ilk onbirde insallah dogru oynar eger sivastan ayrilcaksa atsin golleri bugün ozaman gide bilir istedigi yere :D:D:D
Bugün aldığım en güzel haber bu
burda bile durmayan futbolcunun hiç işi yok takımda gitsin bar bar dolaşsın ersen bey belki başarılı olur
[B]Geç kalınmış bir karardı zaten umut edip milyonlar verip getirdiğimiz oyuncular boş çıkıyor.
Takımda iyi oyuncular olmadığı taktirde iyi olanlarında oyun oynama şansı olmuyor kopukluklar yaşanıyor.
Bizler ekranda ve maçı izlerken maçın koptuğu anları fark ediyor ve hangi oyuncuların gideceği konusunda yazıyoruz ne kadar dikkate alınır bilmem ama bu gidecek oyunculardan biridir Ersen....
58SARKISLALI58 05.12.2009, 10:44 GELDI GELELI NE YAPTIKI KOYUN GIBI DOLASDI DURDU SAHADA ONDA SUC YOK ONU TAKIMA GETIRENDE SUC TAM DAVAR BIRDE ALMANYADA OYNAYACAKMIS KIM JNAPSIN BU DAVARI BASINA BELAMI EDECEK HA UNUTMADAN YASINIDE YANINDA GOTURSUN ODA COBANI OLUR:D
Geç kalınmış bir karardı zaten umut edip milyonlar verip getirdiğimiz oyuncular boş çıkıyor.
Takımda iyi oyuncular olmadığı taktirde iyi olanlarında oyun oynama şansı olmuyor kopukluklar yaşanıyor.
Bizler ekranda ve maçı izlerken maçın koptuğu anları fark ediyor ve hangi oyuncuların gideceği konusunda yazıyoruz ne kadar dikkate alınır bilmem ama bu gidecek oyunculardan biridir Ersen....
yigido_sampiyon 06.12.2009, 10:09 Turkcell super ligde o kadar deneyimli ve iyi forvet varken biz ersen martini alıyoruz...eğer ersen martini alıyosak neden chetkovu, baliliyi gönderdik???
Evet arkadaşlar Ersenin futbolcu kardeşi Erkan Martin okuldan arkadaşım kendisiyle abisi hakkında konuştum ve yönetimden kolaylık istediğini devre arasında anlaştığı bir Alman klubüne transfer olmak istediğini söylemiş.Klübümüz de Ersen'in bu kararına olumlu yaklaşmış.
futbolcusunu sivasta ikamet ettiremeyen teknik heyet ve yönetime yazıklar olsun...
sivasta ikamet etmeyecek futbolcuyla anlaşmaya yapan yönetim ve teknik heyete yazıklar olsun....
oh ne güzel hayat, istanbulda yaşa, arada bir sivasa git, arada bir oyna... adamın sıfır performans göstermesinin en büyük nedeni budur...
yazıklar olsun sana ersen denen zavallı... madem sivasta oturmayacaktın neden gelip başımızı yaktın ulan geri zek
Turkcell super ligde o kadar deneyimli ve iyi forvet varken biz ersen martini alıyoruz...eğer ersen martini alıyosak neden chetkovu, baliliyi gönderdik???
balili geçen yıl ikinci yarılarda girip defalarca maç almamıza neden olmuştu...
ilk yarı sağlam defans yap, ardından ikinci yarı balili mehmet yıldız ikilisi coşsun, arada musa ve sezer de fırsatçılık yapsın... hep bu şekilde kazanmıyor muyduk? ne yazık ki aslan parçası baliliyi gönderdik yerine bu mal erseni aldık... işte geldiğimiz nokta...
sezon başında balili ne demişti:
ERSEN MARTİN DE KİM?
ağzına sağlık balili, ne de güzel söylemiştin...
ersen martin de kim ya?
yorgun(58) 06.12.2009, 11:48 gidene dur denmez ersene ise gulegule
oguzhan58 sivas 06.12.2009, 12:21 Bence Ersen in gitmesi dogru karar hem onun acisindan hemde bizim :D
YigitCicca 06.12.2009, 12:22 Nereye Giderse Gitsin Biraz Once Duydum Corumspor Forvet Ariyormus Ersene Buyuk Bir Firsat
bassguitar 14.12.2009, 01:07 bende ersen martinin gonderilmesinden yanayım..........
İNŞALLAH haber dogrudrda kurtuluruz bu adamdan
Ersen Martinin gitmesini 4 gözle bekliyorum.
Boyu var ama hiçbir işe yaramıyor
eğer bu haber doğru ise, denizliye beleş verelim, denizlinin düşüşü kesinleşsin, biz de diyarbakır, ve kasımpaşayla yarışalım kendi aramızda... :)
58xtanerx09 14.12.2009, 19:09 güle güle ersen... gideceğin takımın vay haline...
58xtanerx09..
58xtanerx09 14.12.2009, 19:12 eğer bu haber doğru ise, denizliye beleş verelim, denizlinin düşüşü kesinleşsin, biz de diyarbakır, ve kasımpaşayla yarışalım kendi aramızda... :)
gardaş bizi ..sivasımı.. nolur kasımpaşa diyarbakır gibi takımlarla kıyaslama onlar kim bize rakip olsun sen içini rahat tut biz ligde kalacaz.. ölümüne sivas..
58xtanerx09..
kemalk58 19.12.2009, 12:33 NE DİYORSUNUZ ..
NE GÜZEL BİR HABER
sivaslitaner58 19.12.2009, 13:53 gitsin ne yapti ki geleli? ancak konusuyor konusma hakki bile yok
subasi29 19.12.2009, 13:58 ersen biran once gondersek iyi olacak
yenihanli 19.12.2009, 14:52 BU yaziyi cikarandan Allah razi olsun bundan kimseye fayda gelmez en azindan yeni yetismis alt yapidan gelen bile bundan faydali olur yurtdisinda simarmis bize anadolu kahrini cekecek yok ayaz demeden calisan gariban yigid genler lazim.
:confused:
yenihanli 19.12.2009, 14:54 BU yaziyi cikarandan Allah razi olsun bundan kimseye fayda gelmez en azindan yeni yetismis alt yapidan gelen bile bundan faydali olur yurtdisinda simarmis bize anadolu kahrini cekecek ,soguk ayaz demeden calisan gariban yigit gencler lazim.
anilolcay 19.12.2009, 16:42 BU yaziyi cikarandan Allah razi olsun bundan kimseye fayda gelmez en azindan yeni yetismis alt yapidan gelen bile bundan faydali olur yurtdisinda simarmis bize anadolu kahrini cekecek yok ayaz demeden calisan gariban yigid genler lazim.
Tamamen katılıyorum sana arkadaşım.
aerdogan 20.12.2009, 11:00 valla gitmesi takımımız için hayırlısı olur
ZATEN COK YANLIS BIR TRANSFERDI BENCE GITMESI SIVASSPOR ADINA COK FAYDALI OLACAKTIR..
|