Orijinalini görmek için tıklayınız : Dağaşan ve Sezer Cezalı
SivasSpor.Com 08.12.2009, 02:10 http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/1.sezerbadurrr.jpg
Sezon başından bu yana sakat ve cezalı futbolcular yüzünden sıkıntı yaşayan Sivasspor’da Pazar günü yapılacak Eskişehir maçında iki oyuncu daha cezalı duruma düştü.
Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Kasımpaşa maçında 48. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalan İbrahim Dağaşan ve aynı maçta sarı kart gören Sezer Badur Eskişehir maçında forma giyemeyecek. Sivasspor’un orta alanında önemli rol oynayan bu iki oyuncunun da kart cezalısı olması nedeniyle Eskişehir karşısına çıkamayacak olması teknik heyeti de kara kara düşündürüyor.
Öte yandan bunlara ek olarak domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Kamanan’ın ise tedavisinin sürdüğü ifade edildi.
Sivas Hurdogan
konartr58 08.12.2009, 03:33 cezalı durma düşmelilerdi.çünkü bunlar eskişehir yolcusu olabilirler.bülent bey bakarsın bunlara böyle bir niyete tutmuş olabilir.neden olmasın.futbol dünyasında olmadık olmaz.nasıl olsa her yapılan profesyonelce ya?bülent uygun inanıyorum ki sivasspor futbolcularına iyi oynamak yanında kendi özel deneyimlerini de öğretmiştir.öğretecektirde.
Kamanan yetişir mi bilmiyorum ama sahada olması şart,tabi öncelikle sağlığına geri kavuşması lazım.ibrahimle sezer son zamanlardakı formlarıyla olsa ne olur olmasa ne olur dedırttıler zaten taraftara..
aslanefe58 08.12.2009, 04:50 iyi iyi çok güzel olmuş demek ki eskişehiri yeneceğiz. aman cezaları bitmesin. ikisi de sahada ruh gibi dolaşıp kart görüp takımın orta sahasını dolayısıyla defansını da bitirmekten başka bi şey yapmıyolardı zaten. cihanla zita oynasın yerlerine...
takıma zarar verdiklerinin farkına varırlar inşallah.
çıkacak 11 yiğidoya güvenim tam..
Rallim58 08.12.2009, 11:29 Profesyonel bir futbolcunun yapacağı hareket değil, İbrahim'e bir de kulübün ceza vermesi lazım. Disiplinsiz tavırlarının akabinde yaşanan agresif tavırları bu sonu hazırlamıştır.
Takımı 10 kişi bırakmaya kimsenin hakkı yok. Gerekli para cezası verileceğini ümit ediyorum.
SaDeCe SiVaS 08.12.2009, 11:31 ilk defa ceza haberine bu kadar seviniyorum ibo ve sezer mümkünse bidaha hiç oynamasınlar özellikle SEZER BİDAHA OYNAMASIN zita ve cihan varken bu ikisinemi kkaldık
Örükcülü 08.12.2009, 13:05 Aman çok iyi olmuş.. Bence bunun üstüne birde yönetim ceza vermeli 4-5 hafta daha oynamasınlar. Zaten oynamak değil, formayı sahada dolaştırmak için sahaya çıkıyorlar adeta.
Orta sahamız Agbetu - Cihan - Zita ve Musa'dan oluşmalı. Cihan, hem Sezer'den hemde İbrahim Dağaşan'dan daha faydalı futbolcu.
carizma0658 08.12.2009, 15:46 BU TALIHSIZLIK NEREYE KADAR HATA YOK HATALAR ÇOKKKKK HERKES BİRİNE Bİ KAÇ KATARKEN SİVASIN TAM DA KENDINI KANITLADIGI TÜM TÜRKIYE'NIN İSTEYEREK YADA İSTEMEYEREK KABULLENDIGI SİVASIN BÜYÜKLÜGÜNÜ YAPILACAK İŞMİYDİ BU YA BİZ NEDEN BİRİİMİZE BİŞEYLER KATMADIK EKSILTTIK ÖRNEK OLDUK ŞİMDİ DALGALIK HİÇ BİRŞEYE ÜZÜLMEMDE LAKABIMIZ DALGALIK OLDU DA BEN ONA YANARIM
carizma0658 08.12.2009, 15:52 TARAFTARDA KESINLIKLE BİRLİK YOK KESINLIKLE SİTEDE GÜYA 53 BİN ÜYE TÜRKIYEDE 7 MİLYON SİVASLI AMA NERDEEEEE VARMI GÖREN DIŞARDA ÖZELLIKLE İST ANK İZMİR VE TÜM TÜRKIYE NERDEYSE KİME SORSAN SİVASLI AMA YOK YOK YOK BEN ŞAHSEN BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM İÇİN KANIYOR RESMEN YALVARDIK BURDA KI ARKADAŞLAR DALGA GECTI SADECE BURDA DEGIL Bİ ÇOK TERDE SİVASI TEMSİL EDIN DİYE ÖRNEK FANATIK BEN CARİZMA ERENN NAPOLYON AKTIF Bİ KAÇ ARKADAŞ PASIF OLARAK YORUM YAZIO OFANSIF VAR NERDE SİVASLILAR YOK ARKADAŞLAR UYANIN BU SİVAS GİDERSE BİDAHA GELMEZ YUAN SİVASLI TAKIMINA SAHIP ÇIK EMIN OLUNKI BİR KULÜBÜ TARAFTARI YÜCELTİR LÜTFEN KARDEŞLERİM SİVASIMIZA SAHİP ÇIKALIM
kiNgSiZe58 08.12.2009, 16:24 Ibrahim klasigi iste.. kac kez kart yedi haalen akli basinda degil..
58_babacan_58 08.12.2009, 16:45 BU SENE NEDİR BU CEZALILARDAN VE SAKATLARDAN ÇEKTİĞİMİZ ÇİLE YA AMA HER ŞEYE RAĞMEN KAZANACAZ MAÇI BAŞKA YOLU YORDAMI YOK BU İŞİN.
yigido_sampiyon 08.12.2009, 18:19 nerde geçen seneki sezer nerde ibrahim????
ne oldu bu adamlara????
FANATIK YIGIDO 08.12.2009, 18:48 yonetim cezali futbolcular yuzunden neden karakara dusunuyor anlamiyorum turubunden ikitane seyirciyi alsin ibrahimle sezerin yerine oynatsin inanin onlardan daha iyi oynar:mad:
nerde geçen seneki sezer nerde ibrahim????
ne oldu bu adamlara????
sezer efendi havalara girdi ne oldum delisi oldu ne sezer ne de bir başkası bu takım bu seyirci nice sezerler ibrahimler gördü
olsa ne fark eder, olmasa ne fark eder??
''Kalan oyunculardan istikrarlı ve başarılı bir oyun sergilemelerini diliyoruz.
İşleri daha zor olacak malum yiğidolardan kartlı ve hasta, sakat oyuncular söz konusu.
Bu kadro bozukluğu ve zaten düşüşte olan Sivasspor'a başarılarını beklediğimizi belirtiyoruz.
subasi29 08.12.2009, 20:55 Sivas'imizi Zor Gunlerinde Yalniz Birakiyorlar,
COBANSARAYLI 08.12.2009, 21:35 ibrahimin ilk karti itirazdan ama hakli faul´yok adam faul verdi,ikinci kart faul tamam ama kartlik degil bana gore agir yani cuneyt cakir her faule kart cikartti sanki maci katletti sivasi da 10 kisi birakmasaydi maci alirdik zaten ibrahim cikincada hemen gol yedik,iyiki tekrar beraberligi kurtardik ama herseyde bir hayir var belki bu ceza onu dahada hirslandirir ve tekrar takima girdiginde daha dikkatli oynar
YigitCicca 08.12.2009, 22:38 bu ibrahim her hiyara tuz oluyor
efendigardaş 08.12.2009, 22:53 TAKIMIN EN İYİ İKİ ADAMI CEZALI İBRAHİMİN İKİNCİ SARIDAN KIRMIZI GÖRMESİ CÜNEYT ÇAKIRIN EYYAMCILIĞI YÜZÜNDEN MUHSİN HOCADA ÇANAK TUTTU BEN TRÜBÜNDE BOĞAZIMI YIRTTIM İBRAHİMİ ÇIKAR DİYE AMA HOCA HAKEMİN İBRAHİMİ DEVAMLI KOLLADIĞINI ÖKSÜRSEDE SARI KART GÖSTERSEMDE OYUNDAN ATSAM İKİ TAKIMI EŞİTLESEM HOCA DAHA TÜRKİYEDEKİ HAKEMLERİ TANIMIYOR...***:mad:
TARAFTARDA KESINLIKLE BİRLİK YOK KESINLIKLE SİTEDE GÜYA 53 BİN ÜYE TÜRKIYEDE 7 MİLYON SİVASLI AMA NERDEEEEE VARMI GÖREN DIŞARDA ÖZELLIKLE İST ANK İZMİR VE TÜM TÜRKIYE NERDEYSE KİME SORSAN SİVASLI AMA YOK YOK YOK BEN ŞAHSEN BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM İÇİN KANIYOR RESMEN YALVARDIK BURDA KI ARKADAŞLAR DALGA GECTI SADECE BURDA DEGIL Bİ ÇOK TERDE SİVASI TEMSİL EDIN DİYE ÖRNEK FANATIK BEN CARİZMA ERENN NAPOLYON AKTIF Bİ KAÇ ARKADAŞ PASIF OLARAK YORUM YAZIO OFANSIF VAR NERDE SİVASLILAR YOK ARKADAŞLAR UYANIN BU SİVAS GİDERSE BİDAHA GELMEZ YUAN SİVASLI TAKIMINA SAHIP ÇIK EMIN OLUNKI BİR KULÜBÜ TARAFTARI YÜCELTİR LÜTFEN KARDEŞLERİM SİVASIMIZA SAHİP ÇIKALIM
abicim bu şuur olduğu müddetçe sırtımız yere gelmez... tebrik ediyorum seni..
ya Allah aşkına ibrahim ve sezerin bu yıl takım ne katkıları oldu ki cezalı olduklarına üzülelim... ne halleri varsa görsünler.... oynayıp bir katkıları olmadı, bari biraz yatsınlar...
can sivas 09.12.2009, 02:20 Yeter artık yönetim bu oyuncu olacak adamların kulağını çeksin. Kendi seviyesizlikleri yüzünden takım ne hale geldi. Paranı alıyorsan oynayacaksın kardeşim. Sen golünü at vermeyen hakem utansın. Ama sen kartları yedikçe biz utanıyoruz.:mad:
Başkanıma selam yolumuza devam;)
can sivas 09.12.2009, 02:28 ibrahimin ilk karti itirazdan ama hakli faul´yok adam faul verdi,ikinci kart faul tamam ama kartlik degil bana gore agir yani cuneyt cakir her faule kart cikartti sanki maci katletti sivasi da 10 kisi birakmasaydi maci alirdik zaten ibrahim cikincada hemen gol yedik,iyiki tekrar beraberligi kurtardik ama herseyde bir hayir var belki bu ceza onu dahada hirslandirir ve tekrar takima girdiginde daha dikkatli oynar
Bunlar profesyonel futbolcu olacak:confused::mad: hakeme itirazın sonu takıma ihanet.. ne hakkı adam değirmendemi sahadamı..:confused: Hakemin işi başkana düşer oyuncu topuna baksın hakeme değil. Hakemlerin durumu zaten belli
kaptann58 09.12.2009, 09:19 STADI DOLDURMAKTAN ACİZ MİLLETİZ SÜPERLİG BİZE ÇOK LÜKS KIZMAYIN BANA DOĞRU DEĞİLMİ SİZCEDE AMA OLAN BİZİM GİBİ SİVASSPOR SEVDALILARINA OLUYOR
sandal5877 09.12.2009, 23:20 Hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH bu hafta kazanacagız.
Tek Büyük Sivas 10.12.2009, 19:25 OOOOOOOOOOOOH ÇOK İYİ OLMUŞ SEZERİN CEZALI OLMASI ADAM SAHADA SADECE GEZİNİYO ALDIĞI TOPU RAKİBE VERİYO KEŞKE HER MAÇ CEZALI OLSA
İBODA OLMADIĞINA GÖRE KART GÖRMEYECEZ PARDON SEDATI UNUTMUŞUM
SİVASSPOR Kulübü sporcusu İBRAHİM DAĞAŞAN'ın, 05.12.2009 tarihinde oynanan KASIMPAŞASPOR - SİVASSPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi sebebiyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına,
djzorba0758 10.12.2009, 21:05 karabulutlar üzerimizden kalksın artıkkkkkk
ercan58.a 10.12.2009, 23:44 ikisinide takımımıza zararı çok özellikle ibrahimin inşallah bir an önce defederler
ibrahimin faydasından çok zararı dokunmaya başladı sezer desen ayrı bir havalarda uyarılması şart
dağaşana 2 maç men cezası verildi
Bu futbolcuların geçen sezon Sivas Spor için neler yaptıklarını gördüğüm için şuan ki hallerine akıl erdiremiyorum. Ne oldu kardeşim size..... Bu sezon Sivasspor un aleyhine çalışıyorsunuz. Bir an evvel toparlanmaları lazım
carizma0658 15.12.2009, 23:29 YİGİDO AGRESİF OLMA BİZİM SİZLERE İHTIYACIMIZ VAR LÜTFEN DAHA DİKKAT
06esra58 16.12.2009, 19:50 futbolcular daha dikkat etmeli sakatlığa ve cezalı duruma düşmeye tahammülümüz yok :mad:
Tahkim'den Sivas'a ret
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Sivassporlu futbolcu İbrahim Dağaşan'ın, 2 müsabakadan men cezasına yaptığı itirazı reddetti.
17 Aralık 2009 , 21:42
Kurul, bugünkü toplantısında, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Kasımpaşa maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle İbrahim'e verdiği 2 maçlık cezaya yapılan itirazı da görüştü. Tahkim Kurulu, PFDK'nın kararını yerinde bularak itirazı reddetti ve 2 maçlık cezayı onadı. Bu arada, Tahkim Kurulu, TFF 2. Lig takımlarından Göztepe'nin futbolcularından Şadi Çolak'ın 5 maçlık cezasını 4 maça, Emrah Kiraz'ın 3 maçlık cezasını da 2 maça indirdi.
ajansspor
subasi29 19.12.2009, 15:00 bugun dogru duzgun bir kadro cikarabilecekmiyiz acaba ???
|