Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğral İddialı Konuştu
SivasSpor.Com 09.12.2009, 00:32 http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.muhsinhoca2.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral,Eskişehir müsabakası öncesinde iddialı konuştu.Ertuğral, Sivasspor’un sahaya mutlak galibiyet için çıkacağını dile getirdi.
Kasımpaşa önünde takımın istenilen oyunu sergilediğini ve özellikle ikinci yarıda ortaya konulan oyunla takımın gelecek için önemli sinyaller verdiğini sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral “ Kasımpaşa müsabakası bizim dönüm müsabakamız oldu. Bu müsabakada puan kazandık ama son dakikalarda elde ettiğimiz pozisyonları gole çevirmişolsa idik 3 puanla tanışacaktır.Bu müsabakada sergilenen oyun beni sevindirdi. Sporcularım kendilerine verilen görevi yerine getirdiler. Artık puan kaybına tahammülümüz yoktur.”dedi
GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ
Hafta sonunda 4 Eylül Stadyumunda Eskişehirspor’u konuk edeceklerini de sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral “ Eskişehirspor son haftalardaki çıkışı ile güçlü bir takım. Fenerbahçe önünde başarılı bir oyun sergileyerek 3 puan aldılar. Bizim açımızdan tüm takımlar aynı. Tüm takımlara karşı kazanmak için sahaya çıkıyoruz,Eskişehir karşısına da kazanmak için çıkacağız.”dedi.
Eskişehir müsabakasının hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini ve bu müsabakaya günde çift idman yaparak hazırlandıklarını da sözlerine ekleyen Ertuğral “ Eskişehir müsabakasını kazanmak istiyoruz. Bizim için puan önemli. Kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yoktur. Eskişehir maçıyla iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz.Taraftarlarımızında desteği ile Pazar günü 4 Eylül Stadyumunda gülen taraf biz olacağız”dedi.
Sakatlığı devam eden kaptan Mehmet Yıldız dışında tüm sporcuların hazır bulunduğu çalışmada Ertuğral ‘ın özellikle sporcularını gol bölgelerinde etkili olma konusunda uyardığı öğrenildi.
Hazırlık çalışmaları öncesinde sporcularına Eskişehir-Fenerbahçe maçının kasetini izleten Ertuğral “ Hata kesinlikle istemiyorum.Zoru başarmak zorundayız. Eskişehir maçı bizleri korkulu yerden kurtaracak ve üst sıralar için önemli bir sinyal olacaktır “dedi.
Yeni Ülke
ibrahim58 09.12.2009, 00:39 inşallah hocam inşallah.maalesef zor bir dönemeçten geçiyoruz.nacizane benim fikrim çıksınlar yiğidoya yakışan şekilde futbolunu oynasınlar.yeterki mücadele etsinler.hırslı olsunlar.ama centilmence bir hırs.bu dönemde geride kalacak.size bir sivaslı olarak güveniyorum ben.bu arada ropörtajlarınınızdan izlediğim kadarıyla çok nazik ve kibarsınız.böylesine zor bir sıralamada olan takımımıza rağmen.HELEL OLSUN SİZE.GÖNLÜMÜZDE TAHT KURDUNUZ EMİN OLUN.BAŞARI BİZİMLE OLSUN...
esentepeli58 09.12.2009, 00:49 inşallah hadi bakalım hocam bu hafta zoru başarıp üç puanı alalım artık
can sivas 09.12.2009, 01:06 Hocam takımdaki değişiklik gercekten farkediliyor. Oyuncularda birazcık yaratıcılklarını katsalar:rolleyes: herşey düzelecek.Aaaah bide profesyonelleşebilsek.
Eskişehirde 11 kişi oynuyor ve top hala yuvarlak.. üç puan bizim.... haydi yiğidoooom
carizma0658 09.12.2009, 01:09 HOCAM GÜVENDEN BAŞKA CAREMIZ YOK AMA SİVASTA Bİ KIMILDANMA VAR VE BUNU İNŞLLAH SAHAYA YANSITIRSINIZ TEK DİLEGİMİZ TEK İSTEGIMIZ SİVAS SPORUN SİVASLILARI SEVINDİRMESİ ÇOKMU ŞEY İSTIYORUZ
yorumyapıyombenya 09.12.2009, 01:43 Hocam ne varsa sende var sana cok inanıyorum. Es es i Sivasta estirmeyeğizcez.
tabiki hedefimiz galibiyet önce dostluk kazansın sonra biz.
58svsvs58 09.12.2009, 08:17 UMUT OLMAYINCA HAYAL KURULMAZMIŞ BE HOCAMMMMMM.
58svsvs58 09.12.2009, 08:25 BU TAKIM ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİREBİLME HAKKI KAZANDI. TRANSFER ETTİĞİMİZ OYUNCULAR HEP LİGLERİNDE YA LİGDEN DÜŞEN TAKIM OYUNCUSU YADA SON ANDA KURTULMUŞLAR. FAZLA BİRŞEY BEKLEMEK OLURMUKİ BU ADAMLARDAN. BİLMİYORLAR OYNAMASINI. SADECE TOPUN PEŞİNE KOŞUYORLAR. ONUNLA BİRŞEY YAPIYIM DİYE OYNAYAN YOK...
blacksky 09.12.2009, 08:25 Hocam iyi yoldasiniz.. takimdaki kipirdanma gozle gorulur duzeyde.. sayin b. uygun' un kurdugu kadro yapisi ancak bu kadar oynayabilir zaten.. ilk yarinin son 2 macinda mumkun oldugunca puan, ikinci yarida da patlama bekliyoruz.
58svsvs58 09.12.2009, 08:28 GALATASARAY MAÇINDA ATTIĞIMIZ İLK ŞUTU 65. DAKİKADA ATTIK. ODA KÖŞE BAYRAĞININ YANINDAN AUTA GİTTİ. BU TARAFINDAN GİTSE TAÇ OLACAKTI. YANİ İKİ KÖŞE BAYRAĞININ ARASINI KALE YAPSALAR İKİSİ ARASINDAN GEÇEN ŞUTUMUZ YOK. DÜŞÜNÜN YANİ....
inş hocam sana güveniyoruz iki maçtan 6 puan çıkarmamız lazım mutlak
inş. galip geliriz ama devre arasında önemli değişiklikler yapılması gerek...
sedat,uğur kavuk,hayrettin,mmeba,agbetu,e rsen martin,yasin çakmak,musa aydın bunların gönderilmesi lazım doğru düzgün futbolcuların alınması gerek özellikle de defans'a zaten mehmet yıldız geldiği zaman hücum hattında etkili oluruz erman,mehmet yıldız,kamanan,ibrahim şahin.
kasımpaşa maçı içinde aynısını söylemiştiniz;)
10 kişik kasımpaşa'yı yenemedikten sonra hangi takımı yenecez merak ediyorum.
yigidocengiz 09.12.2009, 10:41 hocam sonuna kadar yanındayız.bu maçların hiçbirini kazanamasanda seni kimse suçlayamaz,sonuçta futboldan anlamayan,ve takımın başında bulunduğu süre içerisinde takıma futbol adına hiçbir katkısı olmayan(sadece başkanımızın kurduğu kadroyla)başarılar kazanan ve bu başarıları kendisine maleden,ve olur olmaz her halta maydanoz olan,her b.ka konuşan biri değilsiniz.biz size güveniyoruz hocam.şimdi askere gidiyorum ve geldiğimde bu takımı buralarda görmek istemiyorum.sizde bunu başaracak bilgi ve tecrübe var.işiniz zor biliyorum ama çıkmadık candan umut kesilmez.ALLAH yardımcınız olsun hocam.
effenberg 09.12.2009, 11:27 Antep macin dan sonra tekrar 3 puan almanin zamani ve kendi sahamizda ilk yarinin son maci bu mac da ve kesin kes 3 puan lazim ve son hafta Ankaragücünden 1 puan..
Cünkü II.yariya zor maclar ile basliyoruz Trabzonspor ve Fenerbahce.
SaDeCe SiVaS 09.12.2009, 12:23 her maç için böyle diyorum ama bu maç ayrı bu maçı kesin ama kesin KAZANACAZ HAYDİ YİĞİDOLAR SİZE GÜVENİYORUZ
SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
kiNgSiZe58 09.12.2009, 13:29 Biz istesek basaramiyacagimiz sey yok, her sey istekten gecer, insallah güzel bi mac oynariz
noname87 09.12.2009, 14:04 Hoca hayal görüyor kasımpaşa maçında gol harici kaç pozisyon yakaladık da maçı kazanacaktık
Hoca hayal görüyor kasımpaşa maçında gol harici kaç pozisyon yakaladık da maçı kazanacaktık
Golümüz verilmedi Çok pozisyonumuz var
cılgınsivas58 09.12.2009, 15:00 pek yeneceğimize inanmıyom ama haydi hayırlısı her maçta 3 puan istiyoz ama aldığımız puan 0 yada1
biz sana güveniyoruz hocam ama futbolculara güvenemiyoruz. bazı futbolculara ise asla güvenmiyoruz. devre arası sizden çok şey bekliyoruz. aman hocam çare sensin.
takımda gerçekten bir kıpırdama var son iki maçta bu fark ediliyor.inşallah daha iyi olur ve kötü günler gride kalır
58_babacan_58 09.12.2009, 17:49 İNŞALLAH 3 PUANI ALIP RAHATLAYACAZ BAŞKA ÇAREMİZ VE PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI !!!!
[B]AYAynen hocamm kazanmak için çıkıcaz maça:)Vee kazanıcazzzz:D/B]
FANATIK YIGIDO 09.12.2009, 18:38 hocam kasimpasa karsisinda iyi mucadele ettik iyi oynadik diyorsun ben iyi oyun falan goremedim tam aksine tersini gordum 8tas karsisindaki ilk 25 dakikadaki iyi oyundan baska oyun goremedim hocam lutfen birbirimizi kandirmayalim sizde biliyorsunuzki takim berbat tabiki eses karsisindaki alacagimiz 3pugan iyi oyundan daha onemli oyuzden bize galibiyet sozunuz insallah bos cikmaz.
atrium58 09.12.2009, 21:02 hoca top oynamayamıyoruz mücadelede edemiyoruz futbolcuların iyi bir kondüsyona ve terapiste ihtiyacı var. Ve tabiki kaliteli transferlere.. Şu an için iddialı olacağımız hiç bir maç yok kendimizi kandırmayalım..
muhsin hocayı ilk kez bu kadar iddialı görüyorum inş. dediği olur...
koyulhisar 09.12.2009, 23:22 İnşallah hocam size güveniyoruz....
yigido Atilla 10.12.2009, 00:22 Bu maci kesinlikle almaliyiz sivassporun baska alternativi yok Fikstürüye bakan olayi cözer.. 11 puanimiz var. Deplasmanda Trabzon - Bursa - BJK- Kayser - Eskisehir - Antalya - ic sahada cok zor Fenerbahce - Galatasaray maci var .....
Bu 8 mac 24 Puan lik mac sivasspor bu kritik maclardan kac puan cikarabilir ??? Deplasman ve ic sahalarda oynayacagimiz mac sayisi belli sivassporun kaybedecek ne vakti nede zamani var,süperligde kalmak istiyorsak evimizde oynayacagimiz her Anadolu klübünü yenmek zorundayiz kim olursa olsun baska sansimiz yok !!! devre arasi her sey düzelir denirse yaniliriz !!! her gelen futbolcunun en az 4-6 hafta uyum sorunu olacagini unutmayalim !!! bu puanlari geri almak mümkün olmayacagindan Eskisehirsporu kesinlikle yenmeliyiz.. Sonra Ankaragücü Deplasmani ardindan Trabzon deplasmani ve sonra icerde Fenerbahce ile oynayacagiz , Bu macin sivasspor acisindan ne kadar önemli oldugunu bilelim..!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
bülent uygun en azından klübeye yakışıyodu..ne değişti muhsin hocadan sonra sivasta aynı tas aynı hamam bende cok umutluydum ama !!ayrıca bülent hoca hakkında bilinmeyen cok şeyvarmış meğer .ismi bile güven veriyordu takıma ayrıca adam kacmadı ağlayarak gitti.gitsin diye küfür edenler şimdi neden gitti diye küfür ediyo..gercek sivaslı herkesin değerini bilir biliyoda zaten burda cep harclığına ona buna sallayanlara bakmayın sivas spor yine aynı duruma gelecek..ama o tenekeciler ona buna küfür etmeyi marifet sayan zavallılar zor duruyosunuz muhsin hocayada sallamamak icin.ewet sivas spor şampiyonlar liğine gitmiştir hocası bülent uygun başkanı mecnun odyakmazdır.siz istemesenizde tarih bunu böyle yazacaktır..büyük hocasın bülent uygun hakkını helal et.değerini bilemedik kusurumuza bakma!!!!
Tek Büyük Sivas 10.12.2009, 18:26 iddialı konuşuyosun anca zaten ama iş yok iş kadroların heğ yanlış kalede hala petkoviçi oynatıyosun solda hala faruku oynatıyosun ortada hala sezer ile iboyu oynatıyosun zita varken cihan varken erseni oynatıypsun agbetu varken
djzorba0758 10.12.2009, 20:05 haydi be hocam göster sivasın kim oldugunu sana güvenıyoruzz
djzorba0758 10.12.2009, 20:07 alem sivaslıyı tanıdı bu suskunlugunu boz uyuyan devi uyandır hocam
djzorba0758 10.12.2009, 20:07 evettt hocam sen sivası ayaga kaldıracaksın buna herkes yürekten inanıyor
Murat ARICI 10.12.2009, 20:25 kadroyu kuran yanlış kurdu hocam senin yenilsende kabahatin yok devre arasına kadar senden bişey beklemiyoruz aslında ama sen yinede sistemini kurmaya çalış Allah seni utandırmasın
ercan58.a 10.12.2009, 22:42 sana güveniyoruz muhsin hoca allah senin ve takımımızın yardımcısı olsun
58svsvs58 12.12.2009, 02:13 sivasın şampiyonlar ligine gitmeside başarısıda futbolcuların olağanüstü mücadelesinden kaynaklandı bence. şimdi bak hiç mücadele eden varmı... topun peşine koşmadı demesinler diye amaçsızca koşup duruyorlar. laf olsun torba dolsun hesabı yani..önceki yıllardaki başarımız futbolcuların çabaları ve takımdaki aile birlikteliği gibi yakınlık olmasıydı. yeni gelenler hem alışamadı. hemde futboldan haberleri yok. başarı bülent uygundan kaynaklanan bir durum değildi. sende takip et bülent uygunu 4 büyük dışında bir takımı yeniden lig 2.cisi yaparsa o zaman haklısın be hemşerim..------------------------------------------------------------------------------
bülent uygun en azından klübeye yakışıyodu..ne değişti muhsin hocadan sonra sivasta aynı tas aynı hamam bende cok umutluydum ama !!ayrıca bülent hoca hakkında bilinmeyen cok şeyvarmış meğer .ismi bile güven veriyordu takıma ayrıca adam kacmadı ağlayarak gitti.gitsin diye küfür edenler şimdi neden gitti diye küfür ediyo..gercek sivaslı herkesin değerini bilir biliyoda zaten burda cep harclığına ona buna sallayanlara bakmayın sivas spor yine aynı duruma gelecek..ama o tenekeciler ona buna küfür etmeyi marifet sayan zavallılar zor duruyosunuz muhsin hocayada sallamamak icin.ewet sivas spor şampiyonlar liğine gitmiştir hocası bülent uygun başkanı mecnun odyakmazdır.siz istemesenizde tarih bunu böyle yazacaktır..büyük hocasın bülent uygun hakkını helal et.değerini bilemedik kusurumuza bakma!!!![/QUOTE]
--------------------------------------------------------------------------------
bülent uygun en azından klübeye yakışıyodu..ne değişti muhsin hocadan sonra sivasta aynı tas aynı hamam bende cok umutluydum ama !!ayrıca bülent hoca hakkında bilinmeyen cok şeyvarmış meğer .ismi bile güven veriyordu takıma ayrıca adam kacmadı ağlayarak gitti.gitsin diye küfür edenler şimdi neden gitti diye küfür ediyo..gercek sivaslı herkesin değerini bilir biliyoda zaten burda cep harclığına ona buna sallayanlara bakmayın sivas spor yine aynı duruma gelecek..ama o tenekeciler ona buna küfür etmeyi marifet sayan zavallılar zor duruyosunuz muhsin hocayada sallamamak icin.ewet sivas spor şampiyonlar liğine gitmiştir hocası bülent uygun başkanı mecnun odyakmazdır.siz istemesenizde tarih bunu böyle yazacaktır..büyük hocasın bülent uygun hakkını helal et.değerini bilemedik kusurumuza bakma!!!!
evet gitmiştir, sonra cümle aleme maskara olup gemiştir, hazırlık maçlarında, avrupa maçlarında, sonra da lig maçlarında gol yeme rekorunu kırara kevgire dönmüştür... tarih yazdı elbette.....
yigido Atilla 13.12.2009, 23:14 1.ci devrenin sonuna 1.mac kaldi Eskisehirspor maci devammi tamami gibi bir macti.. Ankaragücü macindan sonra sivasspora yeni transferde alinacak futbolcular iyi analiz yapildimi !!! tekrar Bülent hoca sendurumu yasamayalim !!! Bunu sivasspor kaldiramaz....
YiğitCeLL 14.12.2009, 00:06 iLk defa SivasLı oLdugumu HatırLAyıp Kayıt oLdum.Ve iLk Yorum Yapma hakkını elde ettim.Kuzenim Solularlı58 sayesinde burdayım.HAdi bakaLım Etugral hocam Büyük KonuŞmak değiL büyük iş Yapmak Başarıdır.inŞ BaşarıLı Olursun..Yolunda Farında açık Olsun Hocam..Sevgi ve saygıLarımLa.Sivasıma BaşarıLar...
YiğitCeLL 14.12.2009, 00:07 Düzeltiyorum.. Kuzenim Sofularlı34 :))
ercan58.a 14.12.2009, 00:44 helal sana hocam
iddialı konuştun ve karşılıgını aldın-yolumuz açık olsun
carizma0658 15.12.2009, 22:24 HOCAM SENİ TANIMAYA BAŞLADI YAKINDA İSİMİN KONUŞULMAYA BAŞLANIR
carizma0658 15.12.2009, 22:25 BİZİM İDDAMIZ BUGÜN DEGİL YARIN DEGİL BİZ BU OYUN DA SONUNA KADAR VARIZ
carizma0658 15.12.2009, 22:26 VE SİVASIN İDDASINI ANLAMAYANLARA ANLAMAK İSTEMEYENLERE YİGİDOLAR TOKAT GİBİ CEVAP VERECEKTIR
06esra58 16.12.2009, 18:40 TABİ İDDİALI KONUŞACAK SONUÇTA SİVAS:D:D:):)
Muhsin Hoca güven veriyor.E.Şehir maçında bunu oyunculara da yansıtmış.Takım oyunu yavaş yavaş oturmaya başlamış.Geçen maçta demiştim E.şehiri yeneriz diye ve tekrar diyorum ki bu hafta Ankaragücünü yeneceğiz.skor bence 1-3 olur.
Muhsin Hoca güven veriyor.E.Şehir maçında bunu oyunculara da yansıtmış.Takım oyunu yavaş yavaş oturmaya başlamış.Geçen maçta demiştim E.şehiri yeneriz diye ve tekrar diyorum ki bu hafta Ankaragücünü yeneceğiz.skor bence 1-3 olur.
inşallah inşallah, biz bir puana bile razıyken üç puan birden alırsak Allaaaaaaaahhhh, ağız tadıyla bir ay geçiririz....
|