Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜVEN radyoya teşekkürler
güven kardeşimiz 94.dakika gurbetteki tüm sivasspor taraftarına buradan tlf.la maçı sürekli anlatmış ve bu güzel galibiyeti hep beraber coşkuyla dinledik.
stadda o soğuk kar altında tüm taraftarlarımızda bir vefakarlık örneği göstererek bu haklı galibiyet sevincini yaşamışlardır.
ben hem takıma hem taraftara hemde güven kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum.
güzel günler bizleri bekliyor...
haftaya hep beraber ankarada başka bi üç puan sevinci yaşarız inşaallah
güven kardeşimiz 94.dakika gurbetteki tüm sivasspor taraftarına buradan tlf.la maçı sürekli anlatmış ve bu güzel galibiyeti hep beraber coşkuyla dinledik.
stadda o soğuk kar altında tüm taraftarlarımızda bir vefakarlık örneği göstererek bu haklı galibiyet sevincini yaşamışlardır.
ben hem takıma hem taraftara hemde güven kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum.
güzel günler bizleri bekliyor...
58++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++
abi rica ederiz .Osman(besyo_cu) ve Burak( kıbrıslı) arkadaşlarıda unutmayalım.ikisinede çok teşekkür ediyorum.
biz görev başındayken takıma kaybetmek yok çok şükür:D
abi rica ederiz .Osman(besyo_cu) ve Burak( kıbrıslı) arkadaşlarıda unutmayalım.ikisinede çok teşekkür ediyorum.
biz görev başındayken takıma kaybetmek yok çok şükür:D
onlarlada görüştüm cleye söyledim eğer galip gelemeseydik kıbrıslıyı tutup sahaya atacaktı.:D
şimdi talimat verdim osmanı bulsalar havuza atacaklar..:D
gerçekten tüm www.sivasspor.com ekibine teşekkür ederiz
adalı harun 13.12.2009, 14:59 kim sivasa ve sivasspora iylik yapıyorsa allah razı olsun ankaragücü maçınıda anlatsın rica edyoruz bu takım ikinci yarı trasferlerle layık oldugu yere gelecektir inadına sivasssssss inadına yiğidoooooooo
http://resimzade.com/Show.html?i=15590&token=64250 (http://resimzade.com/Show.html?i=15590&token=64250)
altuntaş abimizin güzel bi çalışması..
oquzh4n58 13.12.2009, 15:21 halen elm ayagm tutmuyo yenı geldm mactn :D
Besyo_cu ve tüm bu konuda yardımcı olan arkadaşlarımıza teşekkürler
58_babacan_58 13.12.2009, 15:50 EMEĞİNE SAĞLIK GÜVEN ABİCİM........
bu yayında emeği geçen güven, osman, burak, cley, semih ,onur, bekir kardeşime, recep abimize ,ve soğuk kar altında takıma destek olan tüm yiğidolara ayrı ayrı sonsuz teşekkürler.
Salim abi bana teşekkür yok mu? Yazacaktım sen önce davrandın :) Getireceğim dediğim 3 puanı aldım çarşamba günü geliyorum.
ben gittim getirdim sıra sende idi cley getir bi torbaya koy kaçmasın:D bu hafta stada bırakalım burdanda bi üç puan yanına eklersek eder altı...:)
Kardeşim Allah razı olsun hepinizden ne Sivas düşmanlığı varmış arkadaş elalemde,nasıl kuyruk acıları varsa artık ... Neyse şükürler olsun ki Sivaslıyız ve birlik beraberlik olduğu süresince yıkılmayız...
altuntas58 13.12.2009, 17:22 http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/091213/184436e62679df4b.gif
Tek Büyük Sivas 13.12.2009, 17:25 AYNEN ÖYLE GÜVEN ABİYE TEŞEKKÜRLER BİZİ SEVİNDİRDİ DOĞRU BİLGİLERİ VERDİ TEBRİKLER GÜVEN ABİ
bugün canlı yayını kim yapacak acaba.?
noname87 07.02.2010, 09:38 Tokatlılar 3g yayın yapıyorlar staddan geçen bir maçlarını seyretmiştim :D
maç bi başlasın ben statda canlı bağlanırım birine.:)
radyo dönüşümlü vereceği için tlf.la takip etmek gerek.
ercan58.a 07.02.2010, 10:13 tüm yigidolara teşekkürler
sevgili yigido camiası-sevgili futbolcu kardeşler
bu maç hepsinden önemli sivassporumuz açısından denizli maçımız + ankaragücü + diyarbakır ve manisanın maçlarını göz önüne alınca tamtamına 12 puanlık bir maça çıkıyoruz,allahın izniyle mutlaka kazanmamız gerekiyor aksini düşünmek bile istemiyorum
sonra bu maçı bile kazanamazsak kendi sahamızda daha neyi kazanacagız ve sonumuzda ne olur bilemiyorum allah yardımcımız olsun camia olarak
|