Orijinalini görmek için tıklayınız : Haklı Bir Galibiyet Aldık
SivasSpor.Com 13.12.2009, 15:58 http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/1.hocasivass.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Eskişehirspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''Maçın 90 dakikasına bakıldığında zannediyorum haklı bir galibiyet aldık'' dedi.
Ertuğral, 2-1 galip ayrıldıkları Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, zorlu hava koşullarında iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyledi.
Eskişehirspor'un maçta yüzde yüzlük bir gol pozisyonu olmadığını, kendi hatalarında topu uzaklaştırmaya çalıştıkları sırada golü yedikleriniifade eden Ertuğral, kendilerinin ise 2-3 tane net gol pozisyonu bulduklarını, ancak değerlendiremediklerini belirterek, ''Çok önemli bir galibiyet aldık'' diye konuştu.
Bu 3 puanın kendilerini biraz olsun rahatlattığını anlatan Ertuğral, ligin uzun bir maraton olduğunu ifade ederek, ''Hiçbir şey bitmiş değil, zannediyorum ikinci devre çok daha iyi bir kadro kuracağız. Mümkün olduğunca iç sahadaki maçlarımızı kazanmamız gerekiyor'' dedi.
Her maçın zor olduğunu, alt sıralardan kurtuldukları takdirde daha iyi yerlere geleceklerini anlatan Ertuğral, taktik ve sistemden ziyade sakin olmaları gerektiğini söyledi.
Ertuğral bir soru üzerine, hakemler hakkında yorum yapmayacağını belirterek, ''Hakemler de hata yapıyor, futbolcular da hata yapıyor. Futbolcular ve teknik adamlar, hakemlerden daha çok hata yapabilir'' dedi.
Sivasspor'a galibiyeti getiren golü atan Sedat Bayrak ise bu maçı kazandıkları takdirde diğer takımlarla aralarındaki puan farkının azalacağının bilincinde olduklarını, bu bilinçle mücadele ettiklerini söyledi.
Maça iyi başladıklarını, golü bulduktan sonra takım savunmasındaki hatalarından golü yediklerini anlatan Bayrak, ikinci yarıda kar yağdığını, sahanın ağırlaştığını, ancak iyi mücadele ederek sahadan galip ayrıldıklarını kaydetti.
Erman Kılıç ve Cihan Yılmaz da galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını, gelecek hafta da galip ayrılıp ligin devre arasına rahat girmek istediklerini söyledi. Cihan Yılmaz, ikinci yarıda güzel günler göreceklerini belirtti.
babapiton 13.12.2009, 16:02 Bu macta Muhsin hocanın performansı süperdi cok iyi taktik kurmus on liberoya muratı koydu rakıp ataktayken hemen 5 li savunmaya dondü ve degisiklikleri tam zamanında yaptı gerek agbetu gerekse ersen...TBRKLR..
burak_baykal 13.12.2009, 16:03 tebrik ederim hem muhsin hocayı ve oyuncuları inşallah böyle devam ederiz.
Besyo_cu 13.12.2009, 16:04 Gerçekten de Haklı bir galibiyet aldık. Eskişehir'in net golluk 1 tane bile pozisyonu yok. Attıkları golde karambolden Volkan Yamanın önunde kaldı basit bir vuruş gol oldu.
Erman ve Agbetu ile 2. yarıda iki tane yüzde yüzlük net gol fırsatlarından yararlanamadık. Takımda Muhsin Hoca ile birlikte cok düzelme var bunu görebiliyoruz. Ancak oyuncu yoklugunda ön liberoda oynatmak zorunda oldugu Murat ise bu takımın ne kadar acil transfere ihtiyacı oldugunu gösteren en önemli bir örnekti.
Bizim Forvetlerın de gol atacagı yok bundan sonra hucumda Sedat ile Muratı kullansak daha iyi olur ;)
kilicaslanism 13.12.2009, 16:06 haftayi uc puanla kapatmak guzel oldu insallah onumuzdeki hafta ankaradan da galibiyetle ayrilip ilk yariyi iyi bir sekilde bitirirsek ikinci yari sivasspor toparlanacaktir buna butun kalbimle inaniyorum ,, kotu gunlerin geride kalmis olmasini diliyorum
Güzel Macti bencede Diger'lerinin Berabere Kalması yaradı simdi
oquzh4n58 13.12.2009, 16:09 Valla Bu macı yenilsek cok uzulrdm Orda 90 dk Sogukda bekledk ayaklarımı hısstmıyodm soguktan Ama Dedı 3 puan 'a
demekki neymiş, soğuk hava ve kar yağışı olması gerekiyomuş..:) kış geldi bizi kimse tutamaz..:)
kiNgSiZe58 13.12.2009, 16:20 Hatirliyorsaniz, bu hava kosullarda Gsyi Türkiye K.'da yenmisdik, Ballili ne güzel topu ön'e dogru götürmüsdü ve Mehmet Y. isi bitirmisdi :) o günler aklima geldi birden :D
SG
58_babacan_58 13.12.2009, 16:34 PUAN FARKINI 3'E İNDİRDİK GELECEK HAFTA ANKARAGÜCÜNÜ YENERSEK DİYARBAKIRDA YENİLİRSE 15.SIRADA İLK YARIYI KAPATMIŞ OLUCAZ.GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR................
girdigimiz pozisyonları degerlendirebilseydik skor daha da farklı olabilirdi
hoLiGan Enes 13.12.2009, 16:36 Maçtan yeni geldim sivasspor çok güzel top oynadı gerçekten...
Muhsin hocamız geçen günlerde sistem yerine oturdu demişti gerçekten doğru SivasSpor hatasız oynadı diye bilirim
Arkadaşlar maç sonunda giren müzik yüzünden doyasıya Takımı çağırıp galibiyeti kutlayamadık Sesci arkadaş eger bu yorumu okuyorsan seni KINIYORUM...
2 golün dışında yakaladığımız pozisyonlar var.maç kesinlikle bizim hakkımızdı.futbolcularımı tebrik ediyorum
Helal olsun hocam sana inancım sonsuz hayırlısıyla eski günlere döndüreceksin takımı... Bu yorumu bir maçın vermiş olduğu rehavet vs.den ötürü söylemiyorum Muhsin hoca gerçekten de adam gibi adam en azından duruşuyla bizi iyi temsil ediyor..Haftaya alınacak bir Ankaragücü galibiyeti ile devre arası yapılacak takviyelerle çok daha iyi yerlere gelebiliriz..Yolumuz açık olsun ...
üçyıldız58 13.12.2009, 16:46 hocam birde çok basit sarı kart yiyoruz bunada bir çözüm bulsan iyi olacak futbolcularımız artık hakeme itiraz etmesinler
zaten hakemler elleri cebinde bekliyor ligin en çok kart gören takımıyız 2.yarıda böyle olursa çok sıkıntılar çekeriz
hocam sana güveniyoruz, çok iyi şeyler olacak, gerçekten takımda sistem oturmaya başladı, geçen yıl olduğu gibi mücadele etmeye başladık...
devamını bekliyoruz...
haftaya da ankaradan en az bir puan aldık mı, hatta bir galibiyet aldık mı tadından yenmez...
çok ucuz sarı kart yiyoruz gördügümüz kartlar çogu hakeme itiraz
fatihtuztas 13.12.2009, 17:11 ertuğral hocaya tebrikler inşallah devamı gelir...
altuntas58 13.12.2009, 17:14 http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/091213/184436e62679df4b.gif
yorumyapıyombenya 13.12.2009, 17:15 Haklısın hocam haklı bir galibiyet aldık ama bu oyun bu skoru haketmedi en az 3 -1 galibiyetimiz ile bitmesi gerekiyordu oyuncu değişiklikleri ve zamanlaması da hocamızın çok iyiydi
bu galibiyetlerin devamı gelir inşaallah
Yükselişe geçtik En azından Puan farkını Açtık
bu galibiyetlerin devamı gelir inşaallah
gencler maçından kalma bi borcun vardı,unuttum sanma Salim Abi:)
gencler maçından kalma bi borcun vardı,unuttum sanma Salim Abi:)
unutmadım unuturmuyum hiç 19.mayıstan üç puan yollarım sana :)
cılgınsivas58 13.12.2009, 17:19 helal olsun size yiğidolar işallah ankarayıda yeneriz
Tek Büyük Sivas 13.12.2009, 17:30 MUHSİN HOCAM YAVAS YAVAS TAKIMA ISINIYOR AMA TEK İSTEĞİMİZ VAR SENDEN MUHSİN HOCAM AGBETUYU GÖNDERME AGBETUYU KAZAN
İKİNCİ DEVREYE FLAŞ TRABSFERLERLE GİRECEZ VE SEZONU İLK 10DA TAMAMALAYCAZ
altuntas58 13.12.2009, 17:42 http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/091213/184436e62679df4b.gif
Kartlar konusunda biraz sinifta kaldik yine:
Sarı kartlar: Dk. 23 Ersen Martin, Dk. 40 Sedat, Dk. 86 Musa, Dk. 86 Agbetu (Sivasspor)
cok cabuk kart goruyoruz, ama tabi bu galibiyetin guzelligini bozmadi bugun
FANATIK YIGIDO 13.12.2009, 17:46 demekki neymiş, soğuk hava ve kar yağışı olması gerekiyomuş..:) kış geldi bizi kimse tutamaz..:)
haklisin gardas sovuk zorda olsa zorla oynatiyor ruhsuz oyunculari:D
ahmetbaba 13.12.2009, 17:52 iyi oynadık.özellikle karın gelmesiyle beraber etkili oynadık.önemli pozisyonlar kaçırdık.ben kale arkası gar "a" daydım.yüzüm gitti.karın başlamasıyla beraber.
Kemalraik 13.12.2009, 17:53 Oyunculara ve Teknik Direktöre çok büyük tebrikler!
FANATIK YIGIDO 13.12.2009, 17:55 bu alinan 3pugan duzeldik anlamina gelmez sadece ikinci yariya iyi moral olacak bize transfer sart umarim yapacagimiz transferler nokta transferler olur
ahmetbaba 13.12.2009, 18:00 tabiki oyuncu transferi şart.yoksa ikinci yarı daha kötü oluruz.
sivastatlıbelam 13.12.2009, 18:05 kale arkası gar d ı 18 de idim.güzel maç oldu.ertuğral buişi biliyor.rahat olalım arkadaşlar.
sivaslı yıldız 13.12.2009, 19:01 Galibiyet almak sevindirici ama haklı bir galibiyet almanın tadı bu sezon anlatılamaz..:)
Sivaslı soğuk havaya alışmışşş....:DKanımızda varr...Doğuştan alışık olduğumuz için....Böyle devam edersee yine geçen seneki başarımıza ulaşırık inşalllahhhhhh......:)
sivaslitaner58 13.12.2009, 19:25 insallah yolumuz boyle devam eder
yigidokentli58 13.12.2009, 19:47 HELAL OLSUN DEVAMİ GELECEK İKİNCİ YARİ FİRTİNA GİBİ ESECEGİZ HAFTAYA ANKARAGÜCÜNÜDE YENMEK LAZİM İNŞALLAH PUAN DÖNECEGİZ
bu galibiyet çok iyi oldu morallerde yerine geldi inş devamı gelir
carizma0658 13.12.2009, 20:08 şeytanın bacagı kırıldı yendıgımız takım ligin iddalı takımlarından bu sivasın iyee gittiginn işaretıdır
sivasli215 13.12.2009, 21:13 muhsin hoca takımı tanımaya başladı,ona sonuna kadar güveniyorum.sivassporumuzu bu noktalardan kurtaracak,devre arasında adam akıllı transferlerle takımımız eskisi gibi olacaktır diye düşünüyorum,yeterki hocamıza güvenelim,destek olalım...
iki haftadır yenilmiyoruz en azından, bu iyi bir gösterge, demek ki direnmeyi öğrendik. en azından kaybetmemeyi öğrendik...
haftaya ankaradan da en az bir puan aldık mı harika olacak!
futbolcuların kendine güveni geldi ya herşeye değer bu...
defansın çok çok iyi olduğunun söylenmesi de ayrı bir güzellik, muhsin hocamız demek ki birşeyler yapmış...
ama hem defans çok güzel oynamış, hem de golleri defans oyuncuları atmış, peki bizim forvetlerimiz yok mu? onlar ne iş yapar?
güneşyurdu 13.12.2009, 21:39 tebrikler aynene devam ama defnsda hayrettinle,kale de petkoviçle ve yine defansda yasin ve sedatla olmaz ileride ersan la hiç olmaz hele petkoviç arkadaşlarını azarlıyor aynı şeyi sedatta yapıyor hayrettin ise topu hep boş kullanıyor muhsin hoca bunları görmeli.
Arkadaslar 2. Yarida Takimin Iskeleti Bu Oyunculardan Kurulmalidir Bence ; Erman,(Sol Acik) (Forvet), Cihan ( Ileriye Donuk Orta Saha) , Sedat ( Sedati Ben Hep Begenmissimdir Fakat Onun Acigini Kapatacak Oyuncu yok, Bilicayla Bir Birilerinin Hatalarini Ortiyorlardi, Agbetu Bu Adama Daha Cok Forma Sansi Taninmali Son 2-3 Haftadir Performansi Dahada Iyiye Gidiyor, Bence Sol Kanatta Oynar, Abdurrahman Musa Fazla Kosmadigindan Cok Arkada Kaliyor , Musanin Yerine Iyi Bir Sag kanat Oyuncusu Bulursak, Abdurrahmanin Takima Katkisi Daha Fazla Olacak Diye Dusuniyorum, Ve Son Olarak ; Kamanan Bizim Yeni Balilimiz Olmasi Lagzim, Arkaya Atilan Uzun Toplarda Rakibi Yipratmasi Gerek.
Geri Kalan Mevkilere Transferler Yapilabilir :
* Kaleci
* Sol Bek
* Defans ( Sedatin Veya Muratin Yanina Iyi Bir Stoper)
* Defansif Orta Saha ( Guclu Fizikli Yapida Olan Biri Gerek, Afrikali Olabilir)
* Sag kanat
* Forvet
ayşecan58 13.12.2009, 22:55 ewet siwasspoR çaLışmaLarının karşıLıqını gaLibiyetLeriyLé aLmaya dewam edecek inşaLLah..!! yiqidoNun karsısında hiçbiR taKım duRamaz yeterKi gayreTé dewam etSinnn !!!!! ***1967*** yiqidoqençLikkkk...!!!! gurur duyuyoRummm
sofularlı34 13.12.2009, 23:48 agbetu kal ersen git yani .............................. ..
subasi29 13.12.2009, 23:52 Cok Guzel Anlamli Bir Galibiyet Aldik....Haftaya Bunu Taclandiririz Insallah...Ligin Alt Sirasi Cadi Kazani Kaynamaya Basladi Biran Once Burdan Cikmamiz Lazim..
ercan58.a 14.12.2009, 00:42 teşekkürler hocam sana
2 golümüzüde defans oyuncularının atması biraz düşündürücü ama 3 puan önemli hepinize teşekkürler
devre arası transferlerle coşacagımıza inanıyorum
konartr58 14.12.2009, 01:07 bu yükselişi sağlayacaktır.takım üzerindeki baskı kalkacaktır.ikinci devreye daha rahat gireceklerdir.ikinci devrede alınacak oyuncularla takımın eksiklikleri giderilecek ve hocanında perfonmansı ortaya çıkacaktır.iyi olacağı yönünde umutlarım var.
yigido yakup 14.12.2009, 02:34 alinan galibiyet gercekten cok sevindirici hic yoktan iki hafta arka arkaya kaybetmedik bu önemli.rakibin pozisyonu yok ama son dakikalarda bir penalti varki hakem verse isimiz bitecek demekki sans ve hakem hata faktörüde lehimize gelisebiliyor bu 3 puan belki olmayabilirdi bizde bugün muhsin hocayi tartisiyor olabilirdk.
su varki bu galibiyetle makas acilmadi azda olsa oyuncular üzerindeki baski kalkti devre arasina cok az bir baskiyla girecek olmak muhsin hoca icin cok daha zor olacakti.alllahtan biz hep kayberdek düsmemeye oynayan takimlar (kasimpasa haric) son 7-8 haftayi bos gectiler bu sekilde biz onlara yetismis olduk.
hoca takımı süper hazırlamış.çok mutlu oldum. sistem yavaş yavaş işlemeye başlıyor. takviyelerle daha iyi duruma geleceğiz. buraya hala bülonun resimlerini koyanlar var inanın çok üzülğyorum. sivası satan üç kuruş için sivası bu duruma getiren birisinin hala sivaslının dilinde olması bir sivaslı olarak beni çok üzüyor. neyin peşindeler bilmiyorum. ama bu muhsin hoca sivas için bir şans. bu kadar kaliteli bir hoca hangi takımda varki.
takıma takviye şart takviyeyle takım güzel yerlere gelecektir
ercan_dpinar 14.12.2009, 10:24 takım form unu buldu dahada yukarılara çıkaracağına inanıyorum
winner58 14.12.2009, 11:02 güzel bir maçtı 3 puan bizim için son derece önemli idi ben hocamıza sonuna kadar güveniyorum ve ikinci yarının en flaş takımı biz olacağız demedi demeyin
carizma0658 14.12.2009, 11:22 BU GELEN YİGİDONUN AYAK SESLERİ DUYAN DUYMAYA SÖYLESİN
carizma0658 14.12.2009, 11:24 PUSUYA YATMIŞ SİVAS DÜŞMANLARI ABINIZ GERİ DÖNÜYOR SİVASIN AYAK SESLERİNİ DUYDUNUZ KORKMAYA BAŞLADINIZ BİLE NEFESINIZI BURDAN ALABİLİYORUM
carizma0658 14.12.2009, 12:57 ANADOLUYU SALLAYAN ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRAN YİGİDOM SENİ SEVİYORUZ
Turan 59 14.12.2009, 13:04 Selam Hocaların hocası.Sana her zaman olduğu gibi güvenimiz ve desteğim tam.Yolun açık olsun.
takımda gözle görülür bir değişim var.bunu kimse inkar edemez.umarım ikinci devre daha iyi olacak tabi gerekli yerlere iyi transferlerle
effenberg 14.12.2009, 17:58 Bir kac kez yazmistim yine yaziyorum özelikle Türk TDlerin bu hocamizdan cok ders almalari gerek verdigi beyanatlardan dolayi adam kazansa da kayip etsede efendiligi devamli efendi tebrikler hocam.
58xtanerx09 14.12.2009, 18:57 muhsin hocam siz yeterki takımı tüm maçlara iyi motive edin..
58xtanerx09..
ŞANLI SİVASSPOR 14.12.2009, 19:21 bu maçta yavaş yavaş senin iyi bir hoca olduğun anladım muhsin efendi bu takımı ligde tut
efendigardaş 14.12.2009, 21:04 BU GALİBİYET TAKIM İÇİN ÇOK İYİ OLDU KENDİLERİNE GÜVEN GELDİ FUTBOLCULAR ARTIK KAFASI YERDEN KALKACAK HOCADA TAKIMI İYİCE TANIDI TEBRİKLER...***;)
SkorYazarı 15.12.2009, 18:30 Son hafta Ankaragücünü yenersek işimiz daha rahat olacak 2.yarı. Tabi yeneceğiz diye hurra dalıp yenilmenin alemi de yok. Gücümüz yeterse yeneceğiz, gücümüz yetmezse de 1puan almaya uğraşacağız.
Muhsin Hocam Bu sezon ilk defa bir galibiyet ile sevindik ligde kalma mucadelesi veriyoruz, bu başarısızlıkarın ve sorunların çözümünü de bekliyoruz...
DArkViruS 15.12.2009, 18:42 Sorun isteksiz Futbolcular'da Gecen Sene Nere Bu Sene nere inşallah 2 ci yarıda Düzeliriz Ama Düşmeyecek SivasSpor Taraftarinin Herzamankinden Daha cok Destegine ihtiyaci Var SivasSpor'un Her Macta tıklım Tıklım Yapalim Sadece Beşiktas Fenerbahce Galatasaray Trabzon Mac'larinda Doldurmayalım Deplasman'dada Olsa Sivas'tada Olsa Dolduralım Stadimizi... Herkezi Desteklemeye Davet Ediyorum Yigidolar Durmayın Destek Zamani Simdi
Ankaragüçlü kardeşlerimizin deyimiyle hükümet düşer enflasyon düşer sivasspor babayı düşer
06esra58 16.12.2009, 18:15 herzman gailibiyet alalım herzman sevininelım
06esra58 16.12.2009, 18:16 sivas kazanınca çok seviniyoruz oleyyyyy oleyyyy SİVAS
06esra58 17.12.2009, 12:48 bizim için herzaman galibiyet iyi ama zor maçlar da ama bizim için en iyisi kazanıp avrupaya gitmak:D:D:):)
|