Orijinalini görmek için tıklayınız : FİLİPE ATAĞI

Sayfa : [1] 2

skep06
15.12.2009, 09:31
Ocak ayında Nacional'li futbolcuya imza attıracakları öğrenilen Yiğidolar, 25 yaşındaki oyuncu ile el sıkıştı.

Sivas transfer için atağa kalktı. Orta sahayı güçlendirmek isteyen Yiğido'ların Nacionel takımının hücuma dönük orta saha oyuncusu Filipe da Costa ile el sıkıştığı öğrenildi. Genç futbolcunun kulübü ile küçük pürüzlerin kaldığı belirtilen transfer, ocak ayında Filipe'nin sözleşme imzalamasıyla noktalanmış olacak.

17 yaşında a takıma
Benfika'nın
alt yapısında futbol hayatına başlayan Filipe da Costa 17 yaşında A takıma çıkma başarısı gösterdi. Sonra Amora FC'ye kiralandı. 25 yaşındaki oyuncunun kariyerinde Sporting Brada, Reggina, Larissa, Leeds United, FC Timişoara, CSK Sofya, Levski Sofya ve Nacional takımları var.

http://www.fotomac.com.tr/sup101.html

ShabbatShalom
15.12.2009, 10:08
Fotomaçın Parmağı Varsa İnanmak biraz Zor Ama İnşallah Doğrudur İmzayı Atmadan Tam İnanmayalım
İyi Bir Futbolcu

ShabbatShalom
15.12.2009, 10:13
http://www.youtube.com/watch?v=u1FEXAVScUQ

http://www.youtube.com/watch?v=3431eMHbV9M

http://www.youtube.com/watch?v=XTy16KRbtlo

http://www.youtube.com/watch?v=QzCJQ9KrU9I

Bulabildiğim Bazı Videolar...

yorgun(58)
15.12.2009, 10:32
iyi takıp edip hızlı ve kararlı futbolcular almamız lazım sezon başında yaptıklarımız malum yine hatalu transfer yapmazlar inş

davulcu
15.12.2009, 10:38
fotomaç haberiyse asparagastır......

mucahitbaba58
15.12.2009, 11:32
dikkat ederseniz altinda abdullah yigit yaziyor bu habere inanirim o adam ne derse cikiyor yonetimle arasi cok iyi
hayirli olsun

ŞANLI SİVASSPOR
15.12.2009, 11:57
alınacak futbolculardaa şu özellikler olmalı:
1.başarıya aç olmalı
2.azimli ve hırslı olmalı
3.karalı olmalı
4.sivasa yakışmalı
5.klas olmalı
6.kariyerli olmalı
7.takım oyunu oynamalı

bence bu oyuncuda iş var inşallah alınır bülent sayesinde buralardayız onun yanlış transferleri sayesinde buralardayız ama muhsin hocayla inşallah cıkısa gececez

murat_n
15.12.2009, 12:17
Transfer bitmeden bu tarz haberlere inanmak zor. Gerçi transferi yapılan bir maç sonrasında kaçıp gidenleri de gördük. Umarım hoca istediği gibi ve takım oyununu sergileyebilecek kaliteli futbolcular alır

EyüphanAydın
15.12.2009, 12:29
Herşeyin hayırlısı olsun,eğerli nasipse zaten gelicektir .

ozanss
15.12.2009, 12:32
bizim takıma gelip imza atmadan inanmam

babapiton
15.12.2009, 20:24
abdullah yigit yazdıysa dogrudur,oyuncuyu videosunu izledim
1-adam gecme ozelligi var
2-hızlı
3-isabetli paslar atıyo
4-teknigi fena deil
5-ceza sahası dısında iyi vuruyo
6-driplinki sık sık yapıyo

yani iyi oyuncu bence hocanın kafasında tasarladıgı sistem yavas yavas ortaya cıkıyo hocamız hızlı pas yapabılen 5-6 pasta golü bulabilecek bir takım istiyo bu oyuncuda sisteme cok uygun driplinki bayaa iyi oldugu için....inş gercekleşir transfer

yigido Atilla
15.12.2009, 20:59
yas 25 oynadigi klüb sayisi 10 geciyor hayrola bu yasta bu kadar klüb degistirmek bir futbol severi düsündürüyor sebebleri nedir ???? Acaba uyum sorunu yasayip takima ayakmi uyduramiyor yoksa kadroya giremeyip baska klübleremi kiralandigindan bu kadar klüb degistirdi diye adamin aklina gelmiyorda degil kafam karisti ?

yigidokentli58
15.12.2009, 21:16
bu futbolcu harika bir futbolcu ama gelmeden birşey diyemem alin sivasli futbolculari bunlar defansta oynuyon memleket cocuklari boluspordan adem dursun Adanaspordan İzzet yildirim Orduspordan Erol Yüksever bu futbolcular öz ve öz sivasli genç sivasspora faydali olacak futbolcular

yigidoss
15.12.2009, 22:00
Fotomaç yazdıysa %99,9 yalandır. Bakalım ne olacak

armn
15.12.2009, 22:00
Years Club App (Gls)*
2002-2003
2003-2004
2004
2005-2007
2007
2007-2008
2008
2008
2009
2009- Sporting Braga
Reggiana
→ U.S. Tolentino (loan)
Ionikos
→ Larissa (loan)
Leeds United
FC Timişoara
CSKA Sofia
Levski Sofia
C.D. Nacional 0 (0)
0 (0)
0 (0)
50 (6)
4 (0)
4 (0)
0 (0)
5 (0)
8 (0)
0 (0)

oyuncu hakkında pek bi bilgim yok ama her gittiği takımda 3 4 maç yapıp yollamışlar faydalı olacağından şüpheliyim...

armn
15.12.2009, 22:02
atamamışım düzgünce üstte oynadığı takımlar alttada oynadığı maç sayısı yazıyo k bakmaın :)

sivaslihakan
15.12.2009, 22:19
ya neden hala avrupaya yöneliyorlar afrikadan hocanin bildigti oyunculara neden yönelnmiyor

eyuphulagu
15.12.2009, 22:22
Oyuncu iyi bi oyuncu..Youtube da çok fazla reklamı yapılmış...Sergen tipinde bir oyuncu...Sol ayağını çok iyi kullanan,çok iyi pas atabilen,çok çabuk adam geçen,kaleyi görünce şut atan,traftarı ayağa kaldırabilecek özellikleri olan orta sahanın her yerinde oynayan bir oyuncu...Yalnız bu kadr çok takım değiştirmesini anlamış değilim..Bana takımdeğiştirme hususunda Kamanan'ı hatırlattı...Yalnız biz de 1 maç oynayıp kaçan Boazza da çok takım değiştiren bir oyuncuydu...Umarım karakteri Boazza gibi çıkmaz...Gerçekten Portekizli,oyuncuyu çok beğendim...Eğer sakatlığı falan yoksa,takımı bırakıp kaçmazsa takıma çok faydalı olacak diye düşünüyorum...

KAOS
15.12.2009, 22:47
Habere çok sevindim...
Demek ki sol tarafımızın olmayışı Muhsin hocanın da dikkatini çekmiş...
Fakat bu transfer haberlerinin başı sonu yok...
Bu gün Musa ile öğlende yemekte beraberdim "Brezilyalı deniyor muşsunuz?" dedim...
Ben bilmiyorum dedi...
Anlayana....

ercan58.a
15.12.2009, 22:56
alınacak futbolcuların hepside camiamıza hayırlı olur inşallah

mexsis
15.12.2009, 23:03
izledigim videolara bakilirsa teknigi iyi ama topla cok yumusak oynuyor. Orta sahada rakibi isiran bir oyuncu degil..Bize daha savasci biri lazim, 1,5 kisilik oynayacak biri. Mesela herve tumun genc hali ve teknik olani

KAOS
15.12.2009, 23:12
izledigim videolara bakilirsa teknigi iyi ama topla cok yumusak oynuyor. Orta sahada rakibi isiran bir oyuncu degil..Bize daha savasci biri lazim, 1,5 kisilik oynayacak biri. Mesela herve tumun genc hali ve teknik olani

Rakibi ısırmak ne ola ki birader??

eyuphulagu
15.12.2009, 23:36
Portekiz spor sitesine göre bu oyuncu hangi takıma giderse genellikle 1 yıllık mukavele yapıyormuş...Adamın Avrupa'da neredeyse dolaşmadığı takım kalmamış..17 yaşında Benfica A takıma çıkarılmış;Sonra Braga'ya kiralanmış,sonra bir ara İtalya 2. ligindeki Reggina'ya 1 yıllığına gitmiş,Daha sonraları ver elini Yunanistan ligi;burada Larissa ve başka bir takımda daha oynamış..Bu arada bir de İngiltere'ye uğrayayım demiş veİngiltere'nin Leeds takımında temmuzdan Ocak ayına kadar oynamış.. Sonra diğer komşumuz Bulgaristan'ın dikkatini çekmiş;önce CSK Sofya'da ,1 yıl sonra da Levski Sofya'da oynamış...Filipe bu sefer başka bir komşumuz Romanya'nın National takımında da yarım dönem oynamış..Şimdi de adı Sivasspor için geçiyor...Futbolculuğuna kimse bir şey demiyor ama bu kadar takım değiştirip her oynadığı takımda az maç oynaması da çok ilginç...Umarım Sivasspor 2. bir Ribery vakasıyla karşılaşmaz..Zaten bu arkadaş her gittiği takımda 1 yıldan fazla durmuyor...Avrupa her halde henüz bu oyuncuyu kimse çözememiş;umarım eleimizde patlamaz...Bu oyuncu çok iyi araştırılmalı;yoksa gerisini düşünmek bile istemiyorum...Ben hocamızın yerinde olsam çalıştığı ülkedeki sağlam karakterli oyuncuları tercih ederdim...Bu arkadaş bizde de sorun çıkarır gibime geliyor...Baksanıza hiçbiryerde dikiş tututuramamış...

subasi29
15.12.2009, 23:37
Oncelikle Uydurukta Olabilir,Gercekte Olabilir...Umarim Takima Nokta Transferler Yapilir..

eyuphulagu
16.12.2009, 16:48
Filipe transferiyle ilgili hiç gelişme var mı?Biri bir kuyuya taş attı..Taşı kim çıkaracak acaba?Oyunculuğuna diyecek bir şey yok da acaba bu arkadaş turistik seyahat yapar gibi niye bu kadr çok kulüp ve ülke değiştirmiş olabilir?

mustafa_kavak58
16.12.2009, 17:03
bence alinmassin bu sene kadro bile girememis bu oyuncu bikere bile oynamamis

BeYLeRBeYi58
16.12.2009, 17:08
merak etmeyin yakında andoni krestiyano depenza yıda getirirler merak etmeyin :))))))))))) asparagassssssssss

oguzhan_1616
20.12.2009, 16:49
Eskişehirspor'un Golcü oyuncusu Suleyman YOULA Eskişehirspor Yönetimi Tarafından Süresiz Kadro Dışı Bırakılmıştır.

Mehmet YILDIZ sakatken Ersen Martin Gibi bir forvetin yerine iyi bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum 2.yarı için . Güçlü ve iyi bir oyuncu olarak görüyorum.

Sizce Sivasspor'a Gelse İş Yapar mı ? Görüşlerinizi Bekliyorum.

Daha iyi bir oyuncu alınacaksa Youla'ya Gerek yok bence Düşüncelerinizi Bekliyorum...

Kovulan Bir oyuncu Sivas'a Hiç GELMESİN diye düşünenleriniz Var mı ?

TEŞEKKÜRLER.

YOULA KADRO DIŞI

Ünal, yaptığı açıklamada, Youla’nın kulübün iç disiplin talimatlarına ve geleneklerine yakışmayan hal ve hareketlerde bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Youla, camiamıza, büyük taraftarımıza, formasına, etik değerlere saygı göstermediği için yönetim kurulu kararıyla, gerekli cezalar verilerek süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Youla, Ziraat Türkiye Kupası’nda yapacağımız Antalyaspor maçının kadrosundaydı. Buna rağmen kampa katılmayıp, kenti terk etti. Daha öne de disiplinsiz hareketleri nedeniyle kendisini uyarmıştık. Bu yaptığı hareket de bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda Youla’nın süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdik."

Fanatik

29 Kasım 1981 Doğumlu (28) Gine Milli Takımı Oyuncusu

svsli585858
20.12.2009, 16:54
çok etkili bir oyuncu sivasa faydası olur alırsak çok iyi olur mehmetle müthiş ikili olurlar

yigido yakup
20.12.2009, 16:55
kovulmus olmasi onun kötü futbolcu ve kötü adam oldugunu göstermez biz simdiye kadar hep bu tip oyuncularla basariya ulasmadikmi hatirayin baliliyi kayseri kovdu biz aldik ve daha niceleri.
süleyman youla bizim tam istedigimiz gibi cok süratli ve bizim sivasspor olarak oyun tarzimiza enuygun isimlerin basinda geliyor cünkü bu sene deplasmanlarda biz cok fazlasiyla kapanacagiz hizli cikan ve süratli oyuncular bizim enbüyük silahimiz olacak.birde bu tip oyuncumuz dünkü ankaragücü macinda olsaydi biz o golleri ve o baskiyi yemezdik.
biz disarda ararken youla gibi birini türkiyeden alabilirsek cok yararli olur.

bonuce123
20.12.2009, 16:56
Balilinin Siyahı Super Olurda Performansı Bazen Cok Düşüyor

oguzhan_1616
20.12.2009, 16:57
kovulmus olmasi onun kötü futbolcu ve kötü adam oldugunu göstermez biz simdiye kadar hep bu tip oyuncularla basariya ulasmadikmi hatirayin baliliyi kayseri kovdu biz aldik ve daha niceleri.
süleyman youla bizim tam istedigimiz gibi cok süratli ve bizim sivasspor olarak oyun tarzimiza enuygun isimlerin basinda geliyor cünkü bu sene deplasmanlarda biz cok fazlasiyla kapanacagiz hizli cikan ve süratli oyuncular bizim enbüyük silahimiz olacak.birde bu tip oyuncumuz dünkü ankaragücü macinda olsaydi biz o golleri ve o baskiyi yemezdik.
biz disarda ararken youla gibi birini türkiyeden alabilirsek cok yararli olur.

Ya ben gelmesin demiyorum gelmesinden yanayım sadece öyle düşünenlerinde olabileceğini tahmin ettim ondan oraya yazdımm.

ShabbatShalom
20.12.2009, 17:00
Bence Alınmamalı..Sivasa Sadece Oyuncu Değil,İyi oyuncu Gerek.
Takımı Altlardan Kurtaracak Oyuncu Alınmalı,Youla Kurtaramaz takımı.
Muhsin Hoca'nında Çok Güzel Oyuncular alacağından Eminim..

Dogu
20.12.2009, 17:00
Gelmesin Kovulmuş bir oyuncu yaramaz bize Bir Disiplin sorunu varki veya performansından sorun yoksa niye kovsun.

ready
20.12.2009, 17:03
Youla günü kurtarmaya çalışan takımlarda oynar sivasspor günü kurtarmaya degil üst sıralara yükselmeye çalışan takım işe yaramaz

oguzhan_1616
20.12.2009, 17:05
Souleymane Youla Kişisel Bilgiler

Tam adı Souleymane YOULA

Doğum tarihi 29 Kasım 1981

Doğum yeri Conakry,, Gine

Boyu 180 cm

Mevkii Forvet

Kulüp Bilgileri

Bulunduğu kulüp Eskişehirspor

Numarası 11

203 Profesyonel Maç 82 GOL

+ Gine Milli Takım 14 Maç 8 GOL

yigido yakup
20.12.2009, 17:07
Gelmesin Kovulmuş bir oyuncu yaramaz bize Bir Disiplin sorunu varki veya performansından sorun yoksa niye kovsun.

simdi youla kac kac senedir ve kac kulupte oynadi ve simdiye kadar hicbir problemi olmadi ama simdi eskisehirle problemli oldu isin icini bilmiyoruz erken yorum yapiyoruz.her halde kulup hakli olmayabilir belkide adam parasini istedi vermezseniz uefaya giderim dedi öyle oluncada takimi firsat firsat bu sekilde elden cikaralim hem kar edelim hemde rezil olmayalim diye bu yolu secmis olabilirler.
cünkü simdiye kadar youla hicbir takimda probem yasamadi youla bir ceyhun degil.bence youla cok cok faydali olur.

sevda58
20.12.2009, 17:30
Bence gelmesin, iyi futbolcu olabilir, ama disiplin de onemli, bu futbolcuda disiplin yokmus...

oguzhan_1616
20.12.2009, 17:35
bugüne kadar hic biseyini duymadık bugün de bisey olunca hemen kotulemeyin

DeathRow
20.12.2009, 17:47
arkadaslar sesimizi yönetime duyurup youlayı almamız lazım cok yarar bize youla

3 YıLDıZ SiVaS
20.12.2009, 17:47
ben ajansspordaki haberede aynen yönetimimizin alması lazım dedim bence alınmalı balili tipi bi oyuncu ama bizimkiler paraya kıyamaz:mad:

oguzhan_1616
20.12.2009, 17:51
ben ajansspordaki haberede aynen yönetimimizin alması lazım dedim bence alınmalı balili tipi bi oyuncu ama bizimkiler paraya kıyamaz:mad:

ne kadar edecek ki sanki ? bi arastırayım

oguzhan_1616
20.12.2009, 17:52
ne kadar edecek ki sanki ? bi arastırayım

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/1081/souleymane-youla/profil.html burda yazanı 5'e böl tamamdır

yani 500.000 €

caynina
20.12.2009, 17:57
Youla kadro dışı kalmayı hahetti diyarbakır maçında kaçırdıları gol yok artık dedirtti.

efendigardaş
20.12.2009, 18:07
KAŞARLANMIŞ YABANCILARDAN BİZE HAYIR GELMEZ DAHA GENÇ HIRSLI FUTBOLCULAR ALINSIN...***

sewaz58
20.12.2009, 18:10
Diyarbakır maçındaki performansıyla Ersen'in yedeği olur o derece:) Her neyse bana kalırsa tipik kasap oyunculardan hızlı çevik vs.olabilir ama az çokta teknik olacak birinde bakınız makukula ne kadar şık attı kendi kalesine:) Lafın kısası hücum hattı için o kadar fazla alternatif yaratılabilir ki youla kalsın bir kenarda bence...

oNuR
20.12.2009, 18:19
Ceza sahası içinden vuruşu taca çıkan bi adam :) Ersen varken bide Youla gelirse kalbim kaldırmaz vallahi.

eyuphulagu
20.12.2009, 18:19
Tahmin ediyorum:Youla Diyarbakır maçında kaçırdığı gollerden dolayı Eskişehir taraftarları tarafından acımasızca eleştirilmişti....Youla nın bu zamana kadar oynadığı hiçbir takımda problem çıkardığını duymadık..Sorununun tam olarak ne olduğunu da bilmiyoruz...Kadro dışı bırakılma nedeni bizim bilmediğimiz bir nedenden dolayı da olabilir...Youla iyi oyuncu ama Sivassporun aradığı bir oyuncu mu,işte asıl bunu tartışmak gerekir...Buna biz değil Muhsin Hoca ve Sivasspor yönetimi karar verecek...Ben olsam bu oyuncuyu almam..Ne demişler bugün sana yarın bana...Zaman herşeyi gösterecek...

ready
20.12.2009, 18:23
bir youlaya bakıyorum bir de kaçırdıgı net gol olabilecek pozisyonlara Diyarbakırspora giderse kimse şaşırmasın

DOGU_BEY
22.12.2009, 00:02
Belki kızacaksınız arkadaşlar ama kaynağı yine söyleyemem ama kulube çok yakın ve çok güvenilir bir kaynak amacım ortalığı bulandırmak sizleri kandırmak değil sadece Sivassporumuzla ilgili aldığım duyumları ve bilgileri siz yiğidolarla paylaşarak bir nebze merakınızı gidermek.

Ara transfer döneminde Sivasspora %80-90 ihtimalle üç yabancı gelecek bu arada Mbemba da büyük olasılıkla gönderiliyor. Şimdi bu üç yabancıyı söyleyeyim ama isimlerini transferlerin kesinleştiği bilgisi gelmeden vermiyorum hem Sivassporumuzu hem de haberi aldığım kaynağı zor durumda bırakmak istemiyorum. İşte üç yabancı:

1)Perulu defans oyuncusu
2)Maliden orta saha oyuncusu yani Afrikalı
3)Brezilyalı 10 numara pozisyonunda oynacak bir futbolcu

NOT:Gelen bu üç oyuncu da genç ve başarıya aç hırslı adamlar
(Dediğim gibi isimleri de bende var ama iş kesinleşmeden söyleyemem)

sgulturk
22.12.2009, 00:10
ne güzel haberler inşallah iyi olur diyelim. bülentin hatasını şimdi muhsin hoca yapmaz umarım takım yeni kendine geldi ve yenice oturmaya başladı. yine takımı dağıtmayalaım. aman

58isML58
22.12.2009, 00:18
Walla bilmiyorum arkadasim eger bize ulastirdigin haberler dogru ise bu cok iyi bir haber cunki sivasspor umuzun yeni we hirsli oyunculara ihtiyaci war birde mehmet yildiz donerse ve onde top tutabilirsek bence eski sivasspor hic uzak degil ama ilk once yapmamiz gereken sey bu kotu drumdan kurtulmak ve takimin eski havasinin gelmesni saglamak onun icin Sivas taki butun yigidolar in Sivassporumuzu desteklemesi lazim birtek maclara giderek degilde antremanlarada giderek yada degisik guzel surprizler yaparak ama yine en iyisi maclara giderek morel wermek tabi.....
Ben malesef Sivas ta yasamiyorum ve bu zevkten mahrum kaliyorum butun Sivas halkina ve YIGIDOLARA sesleniyorum takimimizi lutfen yanliz birakmayin..........

samsa58
22.12.2009, 00:36
gardas haber dogruysa 10 numara pozisyonunda bir oyuncu bizi çok rahatlatır super lige cıktıgımızdan berı ortasahada ılerıye yonelık top dagıtacak ve topu ıyı kullanacak bır oyuncunun eksıklııgnı hep duyduk. bu arada maliden alınacagını ıddia ettıgın oyuncu defansıf bır oyuncumu yoksa oyunu 2 yonlude oynayabılıyor mu?

DOGU_BEY
22.12.2009, 00:37
zannedersem sylla tarzında agresif ama teknik yönü ondan daha güçlü

oquzh4n58
22.12.2009, 01:25
beklıyıp gorcez :D:D yeterkı ıı bırılerı gelsın acelemiz yok

anilolcay
22.12.2009, 01:33
Belki kızacaksınız arkadaşlar ama kaynağı yine söyleyemem ama kulube çok yakın ve çok güvenilir bir kaynak amacım ortalığı bulandırmak sizleri kandırmak değil sadece Sivassporumuzla ilgili aldığım duyumları ve bilgileri siz yiğidolarla paylaşarak bir nebze merakınızı gidermek.

Ara transfer döneminde Sivasspora %80-90 ihtimalle üç yabancı gelecek bu arada Mbemba da büyük olasılıkla gönderiliyor. Şimdi bu üç yabancıyı söyleyeyim ama isimlerini transferlerin kesinleştiği bilgisi gelmeden vermiyorum hem Sivassporumuzu hem de haberi aldığım kaynağı zor durumda bırakmak istemiyorum. İşte üç yabancı:

1)Perulu defans oyuncusu

Arkadaşım bilgiler için sağol bana senin haberlerin inandırıcı geliyor Ersen haberinden sonra özellikle.Benim yorumum Perulular bizim ülkemizde bence uyum sorununu atlatırlarsa iyi iş yaparlar(Bakınız Diyarbakırdan Mendoza) Brezilyalı orta saha bein duyduğum kadarıyla portekizin National takımından Filibe yanlışsa sadece yanlış demen yeterli.Diğer futbolcu hakkında bilgim yok bu arada istemesem de Mbembanın gönderileceği kesinleşti keşke bu genç oyuncuyu Bank Asyada bir takıma kiralayabilsek yasşıda statü gereği tutuyor.

gangster yigdo
22.12.2009, 04:23
insallah umut ediyoruz 10 nr gercekten lazim bizee

Shan58
22.12.2009, 07:05
Hayrettin ve Yasin'in yerine iki tane sağlam defans adamı olması lazım.
Bi tane defans oyuncusu yeterli değil.

Acaba ikinci defans tercihini yerliden yanamı kullanacak hoca.

atrium58
22.12.2009, 08:05
Acil ihtiyacımız Mehmet Yıldız olmadığı zaman takımı sırtlayacak koç boynozu bir forvet. Mehmet yokken ne kadar mahkum oynadığımız ortada.

Rallim58
22.12.2009, 08:16
Muhsin Ertuğral hocamız, akşam yerel tv'deki spor proğramında; yapılacak transferlerin netleştiğini, ancak imza atılmadan isim belirtilmemesinden yana olduğunu belirtti...

ShabbatShalom
22.12.2009, 08:31
10 Numara Dediği Da Silva ise Hiçbirşey Yapamaz...Afrikadan Oyuncu Alınacaksa Tshabalala Gelmeli..Afrikada Oynayan Ondan İyi Oyuncu Bulunmaz..
Muhsin Hocaya Güveniyoruz Yerinde Transferler Yapar...

muhsin koçak
22.12.2009, 09:06
Gelecek olacak oyucuların mevkilerini şöyle açıkladı Muhsin hoca; 5 yabancı alacağız ve bunlar takımın omurgasını oluşturacaklar.2 tane defasın göbeğine,2 tane ortasahanın ortasına ve birde forvet.Ayrıca oyuncuların kim olduklarıda belli,kesin bir şey var oda gelecek oyuncular direk onbirde oynayacak oyuncular ve kendi ülkelerininde milli takımlarında oynuyorlarmış.

Murad_Kelleci58
22.12.2009, 09:06

1)Perulu defans oyuncusu

Sen burda bu haberleri alabilecek altyapıya sahipsen, bence boşa harcama kendini, muhabirlik yap.. O adını açıklamadığın haber kaynağınada söylesende, bu zamana kadar olmayan ama hep olmuş gibi olayları, transferleri, Bülent Hoca'nın nasıl gönderildiğini veya Muhsin Hoca'nın hangi şartlarla geldiğini ifşa etse güzel olur değil mi.?? çıkarsa ben demiştim, çıkmazsa zaten kesinleşmemişti diyeceksin.. Bırak bu işleride ehil insanlar yapıversin...

MMK
22.12.2009, 09:33
Kaynağını açıklamadan haber vermek nasıl oluyor.İçerden sana bilgi mi sızdırıyorlar.Yoksa ?

kaptann58
22.12.2009, 09:42
Arkadaşlar bize kendini kanıtlamış nokta transferler lazım iyi veya kötü çıkacak diye düşünmememiz lazım hocamız iyiisni bilir inşallah hayal kırıklığına uğramayız

skep06
22.12.2009, 10:55
Formda ve iyi futbolcuyu hiçbir takım iyi para verilmedikten sonra satmaz.Sırf ucuz diye boş beleş adam alacaklarsa almasınlar.Umarım yönetim hatalarından ders çıkarmıştır paraya kıyıp iyi futbolcular alır inşallah.

cabuker
22.12.2009, 10:59
iki tane daha var anlaşma sağlanan toplam 5 tane topçu imiş

turco58
22.12.2009, 11:12
sivasa gelen ve denenen brezilyalı nooldu .bilen varmı

furky.b
22.12.2009, 11:15
OOO 5 yabanci futbolcu :D guzel olur.. kadroda degisiklik yok :P aksine 5 takviye super olur

58 FoRzA SiVaS
22.12.2009, 11:59
kardesim sen neden kaynağını söylemediğin haberleri yayınlıyosun yok ersen gitmiş yok 3 yabancı gelmiş hiaye anlatma gercek haber yaz!!!!!!!!!!!!

EyüphanAydın
22.12.2009, 12:02
Takımımızı ikinci yarıda sırtlasında,İster bu 3 yabancı Türk olsun fark etmez.Sadece şu çıkışımızı devam ettirmek en büyük sorunumuz.

İyi bir seri yakalarsak,iyi işler yapıcaktırız.

wolf_lord
22.12.2009, 12:20
arkadaslar galatasaraydan linderoth varya onu almamız lazım galiba satıyolar tam sivasın orta saha sorunu çözer yönetime duyurulur kesinlikle alınması lazım birileri yönetime solemesi lazım fiyatı da uygundur

yasirgelir
22.12.2009, 12:34
atma recep din kardesiyis npajjsdpikaspomjadsdasdas

bonuce123
22.12.2009, 12:56
Senın Haberlerıne Inanmıyorum Bence Hemen Sevınmeyın Ersan Gıtmısde 3 Yabancı Gelecekmısde

noname87
22.12.2009, 13:31
perulu defans oyuncusu brezilyalı orta saha oyuncusu transferi bülent uygunun yapacağı işler Muhsin Ertuğral hocamız tanıdığım oyuncuları getirecem derken bunları kast ettiğini sanmıyorum

babapiton
22.12.2009, 13:39
Amacın ne bilmiyorum ama "Gelen bu üç oyuncu da genç ve başarıya aç hırslı adamlar" dedigin kısım yanlıs cünki dün Sipas Tv de Muhsin Ertugral Acıkladı ve Gelenler tecrubeli ve basarılı isimler dedi..

burakpaşa
22.12.2009, 15:53
arkadaslar bilip bilmeden spor gazeteleri gibi asparagas haber yapmayın lütfen..
ortalığı bulandırmayalım.
hayırlısı ne ise sivassporumuz için o olsun;)

makif58
22.12.2009, 16:24

1)Perulu defans oyuncusu

kesinleşince bende soylerim zaten
demekki salladın

rsimsek
22.12.2009, 18:01
güzel bir haber inşallah glenler takıma biran evvel alışır ve takıma katkıda bulunurlar

yigidokentli58
22.12.2009, 18:06
eskisehirden youla ve ankaraspordan neca ve rusyadan tomasi alalim

eyuphulagu
22.12.2009, 20:06

1)Perulu defans oyuncusu

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gardaş;umarım dediklerin doğru değildir...Bu sitede 2 yıla yakın bir süredir 500 üzerinde mesajım yayınlandı;sana şunu söyleyebilirim eğer bir süpriz olmazsa ve aksilik olmazsa forvete gelecek oyuncunun büyük bir ihtimalle sitede başlığı açılan Etyopya asıllı oyuncu Fikru Tefera olduğunu düşünüyorum...O olmazsa başka sürpriz bir ismin büyük ihtimalle Afrikalı takıma katılacağını düşünüyorum...Defans içinde benim görüşüm gelecek oyuncu veya oyuncular yine kuvvetli ihtimalle hocamızın yakından tanıdığı Afrikalı oyuncular olacak..Bu oyunculardan birinin hocanın eski öğrencisi Fabian Maccarty olabilir,diğeri eğer alınırsa o da Afrikalı olabilir...Ben defansa Gana'dan da sürpriz bir oyuncu gelebileceğini düşünüyorum...Çünkü Talat Hoca'da geçen yıl Gana'da teknik hoca olarak çalışıyordu...Orta saha için eğer bir sorun çıkmazsa yine hocanın eski öğrencisi Kaiser chiefe de oynayan yine sitede başlığı açılan Zimbabve'li Milli oyuncu Tikhaneshe olabilir;2. oyuncuya gelince bence asıl bomba bu oyuncu da patlatılacak;oyun kurucu olacak bu oyuncu sır gibi saklanıyor...Bu oyuncuyla anlaşılıp anlaşılmadığı da belli değil;1-2 hafta önce Sitede başlığı açılan Portekizli Costa da olabilir başka bir oyuncu da...Ama benim gönlümden geçen bir oyuncu var;o da G.Afrika milli takım oyuncusu Teko MODİSE...Keşke bu oyuncuyu alabilsek...Merak eden Youtube dan görüntülerini izlesin...Ben bu oyuncuyu Konfedarasyon Kupasında Brezilya'ya karşı izledim gerçekten çok iyi bir oyuncu...Sürpriz İsimler Olarak:1-Geçen yıl B. Uygun tarafından istenen ortasahada oynayan milli oyuncu Shabalala...2- İngiltere'de oynayan golcü oyuncu Benni maccarty....NOT:Benim yönetimde tanıdığım hiçbir kimse yok...Bu bilgiler internette değişik site ve gazetelerden yapmış olduğum araştırmalardan derlenmişler...

izmirligardaş58
22.12.2009, 21:21

1)Perulu defans oyuncusu

iş kesinleşince zaten sana gerek kalmayacakki kardeşim zaten öğrenmiş olacağız

efendigardaş
22.12.2009, 21:51
ZATEN EN AZ ÜÇ KİŞİ ALINMASSA İŞİMİZ ÇOK ZOR ORTA SAHAYA VE İLERİ İKİ ADAM ŞART OYUN KURUCUDA LAZIM BENCE DÖRT ADAM OLSA DAHA İYİ...***:rolleyes:

SenSetik
22.12.2009, 22:07
dün hocamız Sivas'ın bir yerel kanalında 4 yabancı alacağız ve bunların üçü rüştünü ispatlamış futbolcular olacak dedi....bekleyip göreceğiz...

caynina
22.12.2009, 22:55
Afrikalı almak bir hata afrikadan oyuncu alınmaz peru belki olabilir ama en iyisi Türk futbolcularımız.

eyuphulagu
22.12.2009, 23:28
Afrikalı almak bir hata afrikadan oyuncu alınmaz peru belki olabilir ama en iyisi Türk futbolcularımız.

Hoca bu saatten sonra riske girip tanımadığı ve futbolunu bilmediği oyuncuları sırf videosunu izleyip menejerlere güvenip alır mı?Alırsa sonuçlarına da katlanır...Hoca 20 yıldır bu işin içinde olan bir insan...Alınan yabancılar da mutlaka takımdakilerden daha iyi oyuncu olacaktır diye düşünüyorum...Eldekiler transfer edileceklerden daha iyiyse niye boş yere transfer yapalım...

tekdoktirin
22.12.2009, 23:37
ne güzel haberler inşallah iyi olur diyelim. bülentin hatasını şimdi muhsin hoca yapmaz umarım takım yeni kendine geldi ve yenice oturmaya başladı. yine takımı dağıtmayalaım. aman

DOGU_BEY
23.12.2009, 14:13
arkadaşlar ersen martin haberimizin çok şükür doğru çıktığını gördük inşallah ilk etapta görüşülen bu üç yabancının da bir aksilik çıkmazsa geleceğini tahmin ediyorum bunlardan ikisinin adın ı yazıyorum brezilyalı oyuncunun adı hakkında bigi alamadım ama denenmek çin getirilen da silva değil diğer isimler şunlar

1)perulu defans: orlando
2)malili orta saha oyuncusu süleimane keita

bunlar ilk görüşülen isimler aksilik olmazsa bunlardan üçü de veya en az biri gelebilir.

Murad_Kelleci58
23.12.2009, 14:35
arkadaşlar ersen martin haberimizin çok şükür doğru çıktığını gördük inşallah ilk etapta görüşülen bu üç yabancının da bir aksilik çıkmazsa geleceğini tahmin ediyorum bunlardan ikisinin adın ı yazıyorum brezilyalı oyuncunun adı hakkında bigi alamadım ama denenmek çin getirilen da silva değil diğer isimler şunlar

bunlar ilk görüşülen isimler aksilik olmazsa bunlardan üçü de veya en az biri gelebilir.

Ersen Martın'in gideceğini uçan kuşa bile sorsanız bilir.. 5 yaşındaki çocukta.. Şayet senin dediğin oyuncular transfer edilirse yine sözümdeyim.. Sen burda harcanıyorsun.. Ya gazetelerin istihbarat servisinde çalış, yada muhabir ol.. Ama olsa olsa senden muhbir olur...

özsivasli1903
23.12.2009, 14:44
vallaha cok güzel haber bu...
bir on numara her zaman is yapar sivasda...
bir defans tercübeli iyi bir defans kesinlikle sart bu takima...
hücumuda güclendirirsek is tamamdir...
m.yildizda geliyo nasil olsa...
ama bruno zita gitmeseydi keske oda iyiydi...
hayirlisi bu takim kesinlikle ilk 8e girecek göreceksiniz...

DOGU_BEY
23.12.2009, 14:44
Ersen Martın'in gideceğini uçan kuşa bile sorsanız bilir.. 5 yaşındaki çocukta.. Şayet senin dediğin oyuncular transfer edilirse yine sözümdeyim.. Sen burda harcanıyorsun.. Ya gazetelerin istihbarat servisinde çalış, yada muhabir ol.. Ama olsa olsa senden muhbir olur...

hocam benden buyksunuz saygı duyarım size zorla gel oku yorum yapan diyen yok fikirlerineze de saygılım lakin siz burada saygısızlık yapıyorsunuz bundan önce de transferlerle alaklı birçok kişi birçok konu açtı sizin benimle ne derdiniz var anlayamadım muhbirlik de size yakışır ayrıca

ayrıca şimdi de yazmışssınız ki ersen martinin gideceğini uçan kuşa sorsanız bilir diyorsunuz madem öyle ben bunu konu açıp yazınca muhbirlik mi oluyor madem herkes biliyorsa? söyledikleriniz sizin art niyetli olduğunuz gösteriyor ve kendinizle çelişyorsunuz

Murad_Kelleci58
23.12.2009, 14:54
hocam benden buyksunuz saygı duyarım size zorla gel oku yorum yapan diyen yok fikirlerineze de saygılım lakin siz burada saygısızlık yapıyorsunuz bundan önce de transferlerle alaklı birçok kişi birçok konu açtı sizin benimle ne derdiniz var anlayamadım muhbirlik de size yakışır ayrıca

ayrıca şimdi de yazmışssınız ki ersen martinin gideceğini uçan kuşa sorsanız bilir diyorsunuz madem öyle ben bunu konu açıp yazınca muhbirlik mi oluyor madem herkes biliyorsa? söyledikleriniz sizin art niyetli olduğunuz gösteriyor ve kendinizle çelişyorsunuz

Kardeş senle ilgili bir derdim yok... İstanbul gazeteleri gibi haberler olmasın sitemizde.. Kesinleşmiş ,imza atmış, formayı sırtına geçirmiş kişilerin haberini yapalım.. Bu yazdıkların olmayınca tüm taraftar bu sefer bak yönetim şunu alamadı, parası yetmedi vs. vs bir dolu sebeplerle yönetime kızacak.. Ne gereği var.. Saygızsızlık yaptığımı düşünmüyorum.. Bence sen burdaki başlığınla bindiğin dalı kesiyorsun.. kesinleşsin, gelen adamların istatistiki bilgilerini, back raundunu yaz, o bilgileri ver onlar daha aydınlatıcı olur, siteye takılan ve bizleri okuyan herkes için....

DOGU_BEY
23.12.2009, 14:59
Kardeş senle ilgili bir derdim yok... İstanbul gazeteleri gibi haberler olmasın sitemizde.. Kesinleşmiş ,imza atmış, formayı sırtına geçirmiş kişilerin haberini yapalım.. Bu yazdıkların olmayınca tüm taraftar bu sefer bak yönetim şunu alamadı, parası yetmedi vs. vs bir dolu sebeplerle yönetime kızacak.. Ne gereği var.. Saygızsızlık yaptığımı düşünmüyorum.. Bence sen burdaki başlığınla bindiğin dalı kesiyorsun.. kesinleşsin, gelen adamların istatistiki bilgilerini, back raundunu yaz, o bilgileri ver onlar daha aydınlatıcı olur, siteye takılan ve bizleri okuyan herkes için....

anlayışınız için teşekkür ederim söylediklerinizde haklısınız evet daha öönce bir sürü haber atıldı ortaya doğru ve ben de ilk defa böyle haberlelrle ilgili konu açtım ama inanın haberin kaynağı çok güvenilir birebir konuşup öğrenmesem bu konuyu açmazdım zaten hatta daha başka isimler de söylendi ben onları da ortaya atıp iyice kafa bulandırmak istemem bunu yazmamdaki amaç şuydu: zaten bütün taraftarlar devre arasını ve transferleri bekliyor ve böyle bir haberi de direkt öğrenmiş olunca paylaşmak istedim ve şunu söyleyeyim görüşülen isimler var ve mutlaka bunlardan en az 2-3 oyuncu sivassporumuza gelecek sivassporumuza zarar verecek ve taraftarların zihnini bulandıracak birşey olursa eminim bundan en uzak duraacak kişilerin başında ben olurum iyi günler dilerim

DOGU_BEY
23.12.2009, 20:20
Görüşülen 3 isimden ikisi şunlar :

PERULU DEFANS ORLANDO
MALİLİ ORTASAHA OYUNCUSU SULEIMANE KEITA

10 NUMARA POZİSYONUNDA OYNAYACAK OYUNCU İÇİN BREZİLYALI BİRİ DİYORLAR AMA DENENMEK İÇİN GETİRİLEN DA SİLVA DEĞİL

subasi29
23.12.2009, 20:22
sivasta top oynayacak futbola ac kisiler getirilmeli..

eyuphulagu
23.12.2009, 22:01

İnternette bahsettiğin oyuncularla ilgili bir araştırma yaptım..Perulu defans oyuncusunun tam adı ve soyadını yazmadığın için bulamadım;Adı Orlando olan Perulu bir oyuncu var;onun da soyadı Orlando;yalnız bu oyuncu forvet oynuyor...Tam adı da Orlando Antonio ORLANDO...Bu oyuncu genç bir oyuncu..1988 doğumlu...Diğer oyuncu Süleimane KEİTA hakkında ise çok bilgi var...1.85 m. boyunda bir orta saha oyuncusu...Mali asıllı bir oyuncu...Vikipedide hakkında çok bilgi var...Cezayir takımlarında yıllarca oynamış ;hatta 2007-2009 yıllarında Cezayir takımıyla ligde şampiyonluk yaşamış bir oyuncu..Oyuncunun asıl başarısı da Arap Ülkeleri Şamp. liginde olmuş..Keita'nın takımı 2007 ve 2008 yılında üstüste 2 yıl Arap ülkeleri Şamp. ligini kazanmış...Keita'da bu başarıda pay sahibi olmuş..Keita 2005 yılında bir ara Fransa'ya da bir uğramış ama Lig 2takımı Ajaccio da 3 maç da oynayıp geri dönmüş...Bu oyuncuyu izlemedim ama iyi bir oyuncu izlenimi edindim...Keita Arap ülkelerinde aranan,piyasası sa olan bir oyuncu...Hiçbir oyuncu imza atmadan Sivassporda diyemeyiz...Hoca bu saattlerde belki de G. Afrika'ya doğru yola çıkmış da olabilir...Önümüzdeki hafta Sivassporun transferlerinin kesin olarak belli olacağını düşünüyorum..Eğer Kamanan'ın giyme durumu olursa 4 değil 5 hatta 6 tane transfer de yapabiliriz...Forvet için benim gönlüm Etyopyalı Fikru TEFERA'dan yana..Bu oyuncunun G. Afrika'da attığı o röveşata golünü çok beğendim...Bize çok faydalı olacak bir oyuncu...Bakalım haftaya kimleri transfer edeceğiz...

armn
23.12.2009, 23:13
arkadaşın bahsettiği perulu Orlando Contreras sanırım

ercan58.a
23.12.2009, 23:48
yigido camiası için güzel şeyler olacak hayırlısıyla kimse korkmasın

taraf
24.12.2009, 10:39
GELECEK İSİMLER NETLİK KAZANDIMI ?

KOCYIGIT
24.12.2009, 10:49
diallo kiralik diyarbakirda geri getirsinler elimizdeki stoperlerden cok daha iyi oyuncu. bulent uygun bu adami kadrada istemedi nedense? belkide menajerligini alamamistir

sivaslihakan
24.12.2009, 11:35
KickOff.com sources are adamant that Nengomasha’s days at Chiefs could be numbered (..) “There is nothing concrete or anything in writing from the club (Sivasspor) (..)"

However, Ertugral confirmed to Ernest Fakude last night that he is targeting two players from the PSL (..) “Yes, I can confirm that I am interested in one or two of my former players(..)"

burada deniliyorki muhsin hoca iki tane eski oyuncusuyla ilgileniyormus ve görüsmüs

ercan58.a
24.12.2009, 11:43
bülentle muhsin hocayı karıştırmayalım bence bülent bu günlere lorantın sivasspora oturttugu sistemle gelmiştir,adamın zeka seviyesine bakınki başarılarla dolu takımı hallaç pamugu gibi dagıttı

vexol58
24.12.2009, 12:37

1)Perulu defans oyuncusu

Bu güzel haberler için teşekkürler gardaş.Eğer bu adamlar dediğin gibi sağlam ve başarıya aç gelirlerse 2.yarı bizim için çok daha rahat geçer..

vexol58
24.12.2009, 12:38
diallo kiralik diyarbakirda geri getirsinler elimizdeki stoperlerden cok daha iyi oyuncu. bulent uygun bu adami kadrada istemedi nedense? belkide menajerligini alamamistir

Sanada kesinlikle katılıyorum.DİALLO geri alınırsa çok iyi olur..

A.Turan Korkmaz
24.12.2009, 23:22
Gelecek oyuncular kendi ülkelerinin milli takımlarında oynuyorlarsa, Bruno zita örneği ortada? Yollarda gide gele takıma alışamadı. Gelecekler takımımızın omurgası olmamalı. Sivassporumuz altyapısına önem veren, gençlere de yer verebilen, geleceği olan başarıya aç genç oyuncuların ağırlıklı olduğu, vizyonu belli bir takım olacaktır, olmalıdır. Eski G.birliği modeli gibi. Türk oyunculardan sağlam bir iskeletin üzerine , hem kendini göstermeye çalışıp piyasa yapacak hem de takıma katkı yapıp fark ortaya koyacak yabancı oyuncular.
Bu gelecek oyuncular çok önemli. Muhsin hoca işi sağlam yapar ve başarırsa inşallah daha yıllarca Sivassporumuz bu ligde fırtınalar estirir.

tekdoktiri
24.12.2009, 23:23
--------------------------------------------------------------------------------

furky.b
25.12.2009, 18:15
Arkadaslar Ligin Ilk Yarisi Bitti, 01-01-2010 Dan Itibaren Yeni Transferler Icin Resmi Imzalar Atilabilinecek !

Buraya ; Sivassporumuzla Transfer Haberlerini Paylasalim..

Önerebileceginiz Futbolculari Paylasalim.

"Benim Görüsüm Yollari Ayrilmak Istenen Önder Turaci Ile Hemen Anlasilmali, Ve Fenerbahcede Klubunden Kolaylik Istenmeli..
Önder Her 2 Mevkidede Oynar , SagBek, Defans Gobegi..

Ve Galatasaraydan Aydin Yilmazi En Azindan Kiraliyabilirz Diye Düsüniyorum Zaten Gönderilmek Isteniyor..

Birde Tazemeta Haberi Beni Cok Heyecanlandirdi Cok Begendigim Bir Futbolcu , Yasi Genc Ve Yeteneki Alinabilirse Cok Guzel Olur !

sabanoh
25.12.2009, 18:28
Bence önder sivasa gelmez.
Diyarbakirdan bir kaç oyuncu kaparsak iyi olur.
En begendigim oyunculardan biri Şener Aşkaroğlu.Onu alabilirsek çok is yapar sivasta.Tolga dogantez de gelebilir en azindan yasinden iyidir.
Transferleri 4 gözle bekliyoruz...

58_babacan_58
25.12.2009, 18:42
En begendigim oyunculardan biri Şener Aşkaroğlu.Onu alabilirsek çok is yapar sivasta.Tolga dogantez de gelebilir en azindan yasinden iyidir.

YİNE NOKTAYI KOYMUŞSUN KARDEŞİM :D

sabanoh
25.12.2009, 18:56
sagol kardesim .

58 SiVaSLıYıZ
25.12.2009, 19:08
Arkadaslar Ligin Ilk Yarisi Bitti, 01-01-2010 Dan Itibaren Yeni Transferler Icin Resmi Imzalar Atilabilinecek !

Buraya ; Sivassporumuzla Transfer Haberlerini Paylasalim..

Birde Tazemeta Haberi Beni Cok Heyecanlandirdi Cok Begendigim Bir Futbolcu , Yasi Genc Ve Yeteneki Alinabilirse Cok Guzel Olur !

kardeş tazemeta haberi beni çok heyecanlandırdı demişin bi haber mi vardı

merkez_emre
25.12.2009, 21:07
bence de messı bızı kurtarır ama demekle olmuyor işte :D

fatihtuztas
25.12.2009, 21:29

bu dediklerin arasında önder turacı hariç hepsi de sıradan ya Allah aşkına ne şeneri,ne tolgası?bunlar sıradan gitmedikleri anadolu kulübü kalmayan oyuncular ne işleri var bizde.

sivasli215
25.12.2009, 21:47
yukarda bazı kardeşlerimiz önder turacı ve tolga doğantezin alınmasından bahsetmiş!
benim fikrim ise kesinlikle alınmamaları yönünde!çünkü bunlar sivasta barınamazlar. alemci futbolcunun sivasta sivassporla işi olmaz.zaten yaşlarıda futbol için ileri sayılır.
alınacaksa galatasaraydan 2-3 tane genç futbolcu alınsın.son avrupa maçından sonra gençlerin bir kısmını sAtacaklarmış.ayrıca ankaragücünden semavi alınırsa isabet olur.manisadaki mehmet nas gençlerbirliğindeyken alınsaydı keşke,son bjk kupa maçında ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu görmüşsünüzdür.tabi son karar yönetimin,sivasa faydalı adamlar alsınlar,basarıya ac adam alsınlar yeter...

yigidokentli58
25.12.2009, 22:21
Şener Aşkaroğlu alinmasi iyi olmaz manisaspordakenbo boş konuşuyordu ama adnan güngör güzel olur alinsa

EyüphanAydın
25.12.2009, 22:30
Bu konulara katılıyorum.Başka anadolu takımlarına gidicekleri yerde.Sivasspor için başarı yapabilirler.

yigido yakup
25.12.2009, 23:21
diyarbakirdan biz kendi diallomuzu alalim yeter birakin tolga dogantezi o zaten sivasa gelmis 15 gün sonra kulup hemen postalamisti.
birde diyarbakirdan alinacak adnan ve tazemeta bize yararli olur sag kanatta musa bazen cok yetersiz kaliyor tazemetada cok hareketli bizim oyun sistemimize enuygun oyunlardan biri.

furky.b
25.12.2009, 23:41
kardeş tazemeta haberi beni çok heyecanlandırdı demişin bi haber mi vardı

Evet kardes, Diyarbakirspor Taraftar Sitesinde Yaziyor..
Sivassporun Sener Ve Tazemeta Ile Ilgilendini..

Hatta Bir Arkadas Bu Forumda Haber Yapmisti Bende Onun Sayesinde Haberdar Oldum..

ercan58.a
25.12.2009, 23:49
bizlerin belirledigi futbolcular önemli degil-yönetim ve hoca en iyilerini alacaktır mutlaka - yönetimin kafasını allak bullak edecek bülent yoktur nasılsa

sabanoh
26.12.2009, 00:00
bu dediklerin arasında önder turacı hariç hepsi de sıradan ya Allah aşkına ne şeneri,ne tolgası?bunlar sıradan gitmedikleri anadolu kulübü kalmayan oyuncular ne işleri var bizde.

Katilmassan da bir sey fark etmez.Benim kendi görüsüm.
Tolgayi alin demiyorum ama Seneri alsinlar kesin bizde is yapar.
Insallah bu transfer gerçeklesirde görürüz kimin hakli oldugunu.
Murat erdogana da böyle denmisti ilk basta ama iyi is yapti sivasta maalesef bülent BEY yolladi onu kasimpasaya.
Sen söyle birde kimin gelmesinin istedigini,biraz gülelim.
Aydin yilmaz iyi oyuncu fakat oda gelmez sivasa.

sabanoh
26.12.2009, 00:34
Katilmassan da bir sey fark etmez.Benim kendi görüsüm.
Tolgayi alin demiyorum ama Seneri alsinlar kesin bizde is yapar.
Insallah bu transfer gerçeklesirde görürüz kimin hakli oldugunu.
Murat erdogana da böyle denmisti ilk basta ama iyi is yapti sivasta maalesef bülent BEY yolladi onu kasimpasaya.
Sen söyle birde kimin gelmesinin istedigini,biraz gülelim.
Aydin yilmaz iyi oyuncu fakat oda gelmez sivasa.

Zaten senerde Manisasporla anlasmis haberlere göre.
Yani tartismaya gerek yok :)

eyuphulagu
26.12.2009, 01:21
--------------------------------------------------------------------------------

Dediğin doğru çıkabilir...Defansa bir tane yerli oyuncu da düşünebilirler;acaba kimi?F.B. nin serbest bıraktığı oyuncuyu mu ya daG.S. ın müzmin sakatı Emre Güngör mü?Ya da Ankaragücünde oynamayan bir oyuncu mu?Diallonun geri getirilmesi fikrine yürekten katılıyorum...Haftaya her şey netleşecek...Hayal Kafenin bahsettiği oyuncuları da yabana atmayalım;Mali li oyuncu genç ve tecrübeli bir oyuncu;2008 de Cezayir takımıyla Arap Ülkeleri Şamp. ligini kazanmış bir oyuncu..Aynı yıl aynı takımla lig şamp. luğunu da kazanmış..Perulu oyuncu Orlando Kim gelirse Milli takımda 5 defa oynamış;20068 de Peru da yılın oyncusu seçilmiş;önümüzdeki hafta transferler netleşmeye başlar...Kim gelirse gelsin gelenler mutlaka gidenlerden daha iyi olmak zorunda;Sivassporun sokağa atacak parası hiç yok...

yigidokentli58
26.12.2009, 01:33
3 deyil gardaş 4 yabanci gelecek inşallah ikinci yari ligi salicagiz

cesur sivas
26.12.2009, 10:44
manisaspor - josh simpson
denizlispor - burak akyildiz - douglas braga - darryl roberts
eskisehirspor - youla
genclerbirligi - mustafa pektemek
ankaraspor - umut sözen
fc everton - steven pienaar (belki olur-muhsin hoca var)

cesur sivas
26.12.2009, 10:47
arkadaslar tabata'yi kiralaya bilirik,, besiktas daha satmak istemiyormus, ama kiralamak istiyor

bonuce123
26.12.2009, 11:33
Forvete:Burak Çalık Orta Sahaya:Musa Çağıran Defansa: Önder Turacı
Alırsak Bu Futbolcuları Takım Super Olur

stain
26.12.2009, 11:36
ya arkadaşlar akıl var mantık var bu oyuncular genellikle diyarbakır ve fenerden bunu alna kadr gidip afrikadan yıldız getiremez miyiz

yurtsall
26.12.2009, 12:35
brezilyalı forvet;ispanyol orta saha;perulu defans süper olur

Pusu*
26.12.2009, 13:00
Serkan Kırıntılı yada Stefan Senecky alınsa süper olur .
Aydın Karabulut yada Aydın Yılmaz kiralansa tamamdır.
Önder Turacıda gelirse Servet gibi olur yarım sezon oynar ya Gs'ye yada Bjk'ye gider.

yigidokentli58
26.12.2009, 13:22
Ankaragücü: Baki mercimek Barbaros barut Bilal Kisa Aydin karabulut
Gaziantepsor:Olcan aydin Mehmet yozgatli
İst Bld: İbrahim Akın Can arat
Gençlerbirliği: Burhan Eser
Antalyaspor: Kerim zengin Gürkan gürsoy Necati Ateş
Boluspor: Adem dursun
Denizlispor: Fahri tatan
Gençlerbirligi: Burhan Eser
Orduspor: Erol Yükseker
Manisaspor: Sezer Öztürk,Nizamatin çalişkan kaşimpaşa : Ergün teber bU folculardan bir kaçtanesi gelse cok başali olurlar bizde

bugra5858
26.12.2009, 13:26
Hocamız İnşAllah ÇoK İyi Topçular Alıcak:)

TRAPER
26.12.2009, 14:56
Denizlispordan ========>Emıl Angelov,Engin Memişler 2si

veysel
26.12.2009, 15:27
Insallah iyi oyuncular transfer ederiz.

armn
26.12.2009, 17:11
Orlando Contreras Collantes

Geburtsdatum: 11.06.1982
Größe: 1,82
Nationalität: - Peru
Position: Abwehr
Fuß: rechts
Marktwert: 400.000 €

Souleymane Keita

Geburtsdatum: 24.11.1986
Größe: 1,85
Nationalität: - Mali
Position: Mittelfeld
Fuß: rechts
Marktwert: 200.000 €

eyuphulagu
27.12.2009, 19:54
Hayal Kafe'nin dediği çıktı;kendisine çok teşekkür ediyorum...Kaldı 3 oyuncu;acaba kim olacak?Ben birinin Fikru Tefera olacağını düşünüyorum..Hoca zaten bu oyuncuyu G.Afrika'dan tanıdığını ve beğendiğini söyledi..Fikru 2 gün önce son oynadığı takım olan Boleslav Mlada nın sitesinde artık forvet oyuncuları arasında gözükmüyor..İsmini listeden silmişler...Yalnız bu oyuncudan daha iyisini hoca istiyorsa yedekte bekletiliyor olabilir...Ben eğer son anda bir aksilik olmazsa orta sahaya G. Afrika'dan da sürpriz bir ismin gündeme gelebileceğini düşünüyorum..BU oyuncu şu anda Kaiser Chiefe in kaptanlığını yapan ZİMBABVE ASILLI OYUNCU;TİNASHE NENGOMASHA olabilir...Bundan 1 ay önce KİCK OFF ve GOAL.COM.haberlerinde hocanın bu oyuncuya talip olduğunu;bunu kulübün de doğruladığını söylediler...Bundan 1 ay kadar önce FOOTBALL 365 ADLI İNTRENET SİTESİ;Tinashe Nengomasha ile bir röportaj yapmış...Tarihi 10 Aralık veya 12 Aralık...Röportajda oyuncuya bu konuyu sormuşlar;o da teklifi doğrulamış,özetle şeyle diyor:Beni 2002 yılında sıradan bir oyuncuyken gelip izleyen ve bu kulübe kazandıran Muhsin ERTUĞRAL'dır...Hocamızla değişik yıllarda 5 yıl çalıştım..Tekliften de onur duydum..Ama şu anda Ocak a kadar sözleşmem var..Ben bu takımın kaptanlığına kadr yükselmemde ve değişik yıllarda G.Afrika'da yılın oyuncusu seçilmemde Muhsin Hocanın çok emeği var..Ama şu an Kaiser'in bir oyuncuyum..Ocak'ta ne olur bilemem..ÖMÜR BOYU DA BURADA KALAMAM biliyorum...Tanrının insanların başına neler getireceği hiç belli olmaz...27 yaşındayım bana iyi bir teklif gelirse oturur düşünürüm...Gelecekte ne olacağını kimse bilemez....................Oyu ncu orta saha oyuncusu;orta sahada defansa yönelik bir oyuncu.........Gelse Süleymaman Keita ile çok iyi ikili olurlardı...Ama Süleymen eğer defansa dönük bir oyuncuysa o zaman Tinashe işi yattı demektir;Ben bu takıma takımı yönlendirecek bir Beyin'in alınmasını çok istiyorum..Bu oyuncu sitede başlığı açılan Portekizlİ DA COSTA mı acaba?veya Hayal Kafenin bahsettiği Brezilyalı bir oyuncu mu?Defans için ise hocanın bize güzel bir sürpriz yapacağını düşünüyorum...Eğer Kamanan giderse başka bir yabancı forvet daha alabilirler diye düşünüyorum........

murat_n
27.12.2009, 20:25
Hayal Cafeye teşekkür ediyoruz. Keita yı aldık sıra diğerlerinde hayırlısı olsun.

DOGU_BEY
27.12.2009, 20:31

Allah'a çok şükür aldığımız duyumların doğru çıktığını görüyoruz süleimane keita tamam inşallah sıra diğerllerinde beni eleştiren arkadaşları da anlıyorum onlar da sivassporumuzu düşünüyorlar doğru haklılar transfer dönemlerinde ortaya bir sürü haber atılıyor sonra tam bir fiyaskoyla bitiyor lakin haberin kaynağı çok sağlam olduğu için ben bu haberi yazdım zaten daha önce buna benzer konuları açıp boş yere yiğidoların kafasını bulandırmak gibi bir hatada bulunmadım inşallah diğer iki oyuncu da alınır kazanan SİVASSPORUMUZ olur, ayrıca bundan sonra da çok sağlam ve güvenilir kaynaklardan aldığım bu haberleri yine siz yiğidolarla paylaşacağım tüm yiğidolara selamlar...

babapiton
27.12.2009, 20:35
16.12.2009 itibariyle Sivasspor Franklin Cale'nin takımı Ajax Cape Town ile parasal konularda anlaşamamış .. Sivasspor bu oyuncu için KULÜBÜNE önce 200bin dolar, daha sonra da 400bin dolar önermiş ama kulüp sivassporun teklifini kabul etmemiş ..Adamlar sıkı pazarlıkçı çıktılar ;artı bu takım hocanın eski takımı..Hoca bu takımı bırakıp sivasspora gelmişti..Hocaya kızgın da olmalılar...Cale G.Afrika milli takımının 26 kişilik aday kadrosunda yer alan bir oyuncu...Orta sahada çok da işimize yarardı..Aslında Dünya Kupası olmasaydı belki bu oyuncuyu bize verirlerdi ama Dünya kupasında eğer bu oyuncu oynarsa daha da fazlaya satacaklarını düşünüyorlar herhalde,onuniçinde bizim teklifi beğenmemişler...Anlaşılan biraz paraya kıymazsak iyi oyuncu almamızda çok zor...Bakalım zaman ne göstercek....Kaynak:Goal.com-Kickoff.com siteleri...

babapiton
27.12.2009, 20:48
Orlando Contreras'i arastırdım adam sürekli oynamıs istikrarı cok iyi
Years Club App (Gls)*
2002-2003 America Cochahuayco 0 (0)
2004-2006 Uniol Huaral 56(1)
2006 FBC Melgar 21(1)
2007-2008 Universdad San Martin 72(1)
2009... Alianza Lima 20(1)

Boy:1.82
Numara:3
Milli Takım Kariyeri 5(0)

DOGU_BEY
27.12.2009, 21:12
Orlando Contreras'i arastırdım adam sürekli oynamıs istikrarı cok iyi
Years Club App (Gls)*
2002-2003 America Cochahuayco 0 (0)
2004-2006 Uniol Huaral 56(1)
2006 FBC Melgar 21(1)
2007-2008 Universdad San Martin 72(1)
2009... Alianza Lima 20(1)

Boy:1.82
Numara:3
Milli Takım Kariyeri 5(0)

evet orlando contreras görüşülen perulu bu istikrarlı bir oyuncu inşallah sıra onda ilk görüşmeler olumlu beni tek düşündüren genelde bu güney amerikalı oyuncuların menejerlerinin veya bonservisini elinde tutan şirketlerin çok para istemesi inşallah orda bir sorun çıkmaz

58_babacan_58
31.12.2009, 08:30
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm827391.jpg

İkinci yarıya iddialı bir giriş yapmayı planlayan Manisa, Ceyhun ve Şener'den sonra Ersen Martin'le de anlaşma sağladı.
Yeni yıla ailesiyle birlikte Almanya’da girecek olan Ersen, Sivasspor ile yollarını ayırırken, ara transfer döneminin başlayacağı 4 Ocak 2010’da Manisaspor’la sözleşme imzalayacak. Bu arada Ege ekibi, İsviçre’nin Sion takımında oynayan Emile Mpenza için de girişimler sürüyor.

(desenize vay manisanın haline ) :D

kaynak:fanatik gazetesi...

ZALIM_58
31.12.2009, 08:41
manisa kesin gidici desenize :DDD mesut bakkal öyle adam almazdı ama

Salim58
31.12.2009, 08:43
manisada atacağı golleri izleyeceğiz desenize.:)

manisaya hayırlı olsun iyi ve isabetli bi transfer..

Ahwettt
31.12.2009, 09:08
Böylece düşecek takımlardan birside yavaş yavaş belli oluydu.Ersan gol atmadığı gibi yerine girpte gol atacak elemanada engel olacaktır..

pover58
31.12.2009, 10:00
bizde başarılı olamadı umarım orda başarır,bende sevmedim ancak eleştirinin dozunu artırmakta bize yakışmıyor.

davulcu
31.12.2009, 10:42
böylece manisasporun küme düşmesi garantileşti

YİGİDOKENTLİ
31.12.2009, 10:58
manisada atacağı golleri izleyeceğiz desenize.

manisaya hayırlı olsun iyi ve isabetli bi transfer bizde iş yapamadi bakalim orda ne yapacak

shang
31.12.2009, 11:31
şeneri manisa almış iç transferde önemli olabilirdi şener murat hacıoglu bunlar eski tüfekler kesinlikle fayda sağlar dıye dusunuyorum ama manisa almış sağlık olsun ersende manisada iş yaparmı yapmazmı bilinmez

SİVASLI MERT 58
31.12.2009, 11:52
desenize kesin gol kralı olacak bazı takımlar ada bakıyo trabsfere değil geçen sene bizi yaptığımız gibi ama bizi ilgilendirmez bidaha bize gelmesinde nereye gidiyosa gitsin YALLAH ERSEN

asdera58
31.12.2009, 11:54
ya ersen çok kötü oyuncu bna 10 tane ersene bedava verseler almam bn o adamın ne trabzonda güsel top oynadığını gördüm neden başka takımda bilmiyorum haksızmıyım bana katılıyormusunuz?

eyupkocak
31.12.2009, 12:22
tühhhh mabisaya yazık yaa o ne anlar fuboldann........

subasi29
31.12.2009, 13:35
Valla Dunyamizdan Aman Sivasimizdan Teget Gecti...:D Kuyruklu Yildiz

tonusluyum
31.12.2009, 13:45
walla arkadaşlar biraz abartılı gibi geldi bana konuşmalar sivasta bende olsam 5 dakka tutmam o adamı ama belki manisada açılır bellimi olur manisayı sewerim düşmesin boşwerin d.bakır düşsün ;)

babapiton
31.12.2009, 14:49
bide orda cosuyomus ersen :S o zaman seyretin işi :S

yigido yakup
31.12.2009, 14:51
ne diyelim bizden gittiya cokda iyi oldu. artik manisasporlular düsünsün zaten adamlarda bir mesut bakkal var her gittigi takimi düsmemeye oynatmak icin yeminli birde buna erseni eklediler allah hayirli ugurlu etsin.

armn
31.12.2009, 15:41
hayırlı olsun manisalılarada bizim gibi saç baş yoldurck gibi görünüyo ama inş başarılı olur :D

SempaticH
31.12.2009, 15:48
yav bizim kaderimiz mi ne orayada gitsin takır takır gol atsın görün çıldırırız valla

noname87
31.12.2009, 16:21
Manisaya tebrik ederim çok iyi bir transfer yapmışlar BankAsyada leblebi gibi gol atar Ersen Martin

furky.b
31.12.2009, 16:23
Ogh be kurtulduk, Bagzi Arkadaslr Yazmis, Orada Goller Atarsa Gorun DIye?

Bizde Atmadiktan Sonra, Istersen Her Mac Basi 2 Gol Atsin Baska Takima, Bize Faydasi Dokunmadiktan Sonra :D BOS adam :D

sivaslitaner58
31.12.2009, 16:37
eyvvahhh manisa yandin sen ersenle hahaha

sevda58
31.12.2009, 16:50
Hayirli ugurlu olsun Manisaspor'a, insallah orada basarili olur...

midnight58
31.12.2009, 20:59
:Dhani ortada hiç bişi yoktur

merak etmeyin yakında andoni krestiyano depenza yıda getirirler merak etmeyin :))))))))))) asparagassssssssss:):D:)

SİVASLI MERT 58
31.12.2009, 22:05
inşallah gelir ama bence engin baytara öncelik verilmeli inşallah engin gelir sivassporuma

yigidoğukan
31.12.2009, 22:37
tanımıyorum ama nacionalin bu yıl müthiş bi çıkışı vardı portekiz liginde ve avrupada iyi olabilir ama çok klüp deiştirmiş:confused:

ercan58.a
31.12.2009, 23:45
Camiaya en faydalı kişleri almayı allah nasip etsin inşallah

YİGİDOKENTLİ
01.01.2010, 03:28
hayirlisi gelmeden imza atmadan burda konuşmak boş olur

kiNgSiZe58
01.01.2010, 05:40
iyi oyuncuya benziyor, dogru haberse, hayirli olsun =)

sivaslitaner58
01.01.2010, 09:18
insallah transfer haberi dogrudur

zaralı19
02.01.2010, 08:09
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm826464.jpg

BURSASPOR
İglesias ile kesin olarak anlaştılar. Kulüpte maddi sıkıntı yaşandığı için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın özellikle alınmasını istediği Braga’nın sol beki Evaldo’nun transferi askıya alındı. Timsah’ın gündemindeki ilk isim ise 350 bin Euro bonservis bedeli bulunan Sivaslı Kamanan...

KAYSERİSPOR
Sarı-Kırmızılılar’ın gündeminde orta sahaya alınacak bir yabancı var. Kiralık olarak forma giyen Makukula’nın da Benfica’dan bonservisini almak için yoğun çaba sarfediliyor. 4 Ocak’ta başlayacak ara transfer dönemi öncesi Kayseri’nin yabancı transferini yapacağı belirtiliyor. Bu arada, daha önce Brezilya’nın Maritimio takımında forma giyen Olberdam gündeme gelmişti.

GENÇLERBİRLİĞİ
Galatasaray’ın istediği Labinot Harbuzi için Gençlerbirliği yönetiminin Alparslan, Serkan Kurtuluş artı para istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı ekip ise orta saha oyuncusuna karşılık Aydın artı para teklifinde bulundu. Genç futbolcu için görüşmeler halen sürüyor.

ESKİŞEHİRSPOR
Beşiktaşlı Batuhan’la Galatasaraylı Aydın Yılmaz için temaslarını hızlandırdı. Yönetimin ayrıca Manisasporlu Sezer Öztürk, Belçika’nın Zulte Waregen takımında forma giyen 23 yaşındaki Kamerunlu Webnje Nfor ve Ankaragücü’nde oynayan Emre Aygün’le de görüştüğü ifade edildi.

ANTALYASPOR
Necati, Zitouni, Djiehoua gibi hücumda önemli isimleri bulunan Güney ekibinin, ara transfer döneminde de yeni bir golcü almak istediği biliniyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek’in savunmaya da bir oyuncu alınmasını istediği kaydedildi.

GAZİANTEPSPOR
Yabancı kontenjanı dolan Kırmızı-Siyahlılar’ın büyük umutlarla transfer edilen Linz ile yollarını ayıracağı ve golcü bir futbolcuyla anlaşacağı öğrenildi.

İSTANBUL B.B.
Süper Lig’in iskelet takımları arasına giren İstanbul Büyükşehir Belediye, Almanya’nın Bayern Leverkusen takımında forma giyen golcü futbolcu Tevfik Köse ile kesin anlaşmaya vardı.

KASIMPAŞA
Yılmaz Vural’ın takımın başına geçmesiyle yerli isimlere önem veren İstanbul ekibi, transferde üç büyüklerde kadroya girmekte zorlanan futbolculara yöneldi.

MANİSASPOR
Ceyhun Eriş ve Şener’le söz kesen Ege ekibi, Gaziantepspor’un Brezilyalı golcüsü Beto ile Bucasporlu Mehmet Batdal’ı da transfer listesine aldı.

DİYABAKIRSPOR
Maddi kriz nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Diyarbakırspor, 27 Aralık’ta yapılan yardım gecesinde elde edilen yaklaşık 2 milyon TL’lik kaynakla ilk olarak futbolcuların alacaklarını ödeyecek. Transfer için henüz somut bir gelişme yok.

ANKARAGÜCÜ
Teknik direktör sorununu Fransız Roger Lemerre’yi takımın başına getirerek çözen Ankaragücü’nde bu kez 8 futbolcunun alacakları için federasyona başvurması yüzünden devre arası transferi zora girdi. Başkent ekibinde ilk olarak Koray, Emre, İlkem, Barbaros, Semavi, Bebbe, Ceyhun ile kaleci
Zafer’in 5.5 milyon TL’lik borcunun ödenmesi gerekiyor.

SİVASSPOR
Ersen Martin’le yollarını büyük ölçüde ayıracak olan Yiğidolar, ilk transferini Katar’dan yaptı. Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

DENİZLİSPOR
Ligin sonuna demir atan Yeşil-Siyahlılar, Beşiktaşlı Yusuf Şimşek, Ankaragücü’nde oynayan Semavi ve Bebbe’yi transfer etmek istiyor.

58_babacan_58
02.01.2010, 10:08
KAMANANIN BURSAYA GİTMESİNE KARŞIYIM O BİZE LAZIM...

58 SiVaSSPoR FC
02.01.2010, 10:17
KAMANANIN BURSAYA GİTMESİNE KARŞIYIM O BİZE LAZIM...

hiç merak etme kamananı göndermezler

ercan58.a
02.01.2010, 11:19
bülentin kazıkları ersen-sezer ve onur gitmiş
darısı digerlerine

oquzh4n58
02.01.2010, 11:35
kamanan vermemız lazm ywa onemlı bıze bu oyncu

midnight58
02.01.2010, 12:27
yha canınızı sıkmayın kamanan biyere gitmez

muhsin koçak
02.01.2010, 12:32
Sıradan oyuncu almayacağız,ben bundan eminim.Referansımda Muhsin ERTUĞRAL ve Talat ÜZÜMCÜ.Kim giderse gitsin hiç önemli değil çünkü biliyorumki gelecek olanlar gideceklerden daha iyi olacaklar.

58^SiVaS^58
04.01.2010, 16:01
Arkadaslar sivasspor kamanani bursaya gönderirse cok iyi bir forvet oyuncusu lazim yerini doldurmak icin cünkü mehmet yildiz gine sakatlanirsa iyi bir forvet oyuncusu lazim bence

ercan58.a
04.01.2010, 16:11
sivassporumuza gelecel oyuncular gidenlerden bin kat kaliteli olacak hiç canınızı sıkmayın

kiNgSiZe58
04.01.2010, 16:16
Denlizli Macina SON 5 Gün Kaldi..... Insallah o maca kadar bütün verimli transferleri yapmis oluruz..

YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 06:10
KANAMAN BİRYERE GİTMEZ ARKADAŞLAR GELECEK 3 YABANCİ BOMBADA BU HAFTA PATLAR HERKES İÇİNİ RAHAT TUTSUN İKİNCİ YARİNİN EN BAŞALİ TRANSFERİNİ BİZ YAPACAGİZ BÜYÜK BAŞKAN VE BÜLENT HOÇAYA SONSUZ GÜVENİYORUM

YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 06:41
bize gelse harika olur kanaman ve youla mehmet yildiz ligi sallarlar inşallah bize gelir

YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 06:50
ARTİK GERCEKLESE TRANSFERLER BİZİM YÜZLERİMİZ GÜLSE BÜYÜK BAŞKAN VE BÜLENT HOÇA SANA SONSUZ GÜVENİYORUM BU KONUDA BU HAFTA BOMBALAR PATLAR YÜZLERİMİZ GÜLER

AYDIN1985
05.01.2010, 08:56
ARTİK GERCEKLESE TRANSFERLER BİZİM YÜZLERİMİZ GÜLSE BÜYÜK BAŞKAN VE BÜLENT HOÇA SANA SONSUZ GÜVENİYORUM BU KONUDA BU HAFTA BOMBALAR PATLAR YÜZLERİMİZ GÜLER

Gardas sen ayda´mi yasiyon, ne bülent hocasi, ertugrul hoca var artik.

transferler pazartesi aciklanacak dememislermiydi, ne oldu? (genel soru)

mucahitbaba58
05.01.2010, 09:24

?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????guya bizim takimla dalgami gecmis oluyon yasakli uyesin zaten
kendi kisiligini ortaya koyarsin ancak

kağanhan58
05.01.2010, 20:28
şu brezilyalıdan haber var mı iyice merak ettimm

58^SiVaS^58
05.01.2010, 21:02
Arkadaslar perulu defans oyuncusu orlando collantes contresas
maliden orta saha oyuncusu souleymane keita ve
brezilyadan 10 numara oynayacak bir futblcu da silva di onuda geri gönderdiler sakat diye belki fabiano yu alirlar giresun dan 10 numara icin

DOCKA
06.01.2010, 12:08
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, devre arasını iyi bir şekilde değerlendirerek, teknik ekibin uygun gördüğü yerlere takviye yapacaklarını ve ikinci yarıda özlenen Sivasspor'u izlettireceklerini söyledi.

Takımın Antalya kampının sürdüğü, burada hazırlıklarını iyi bir şekilde yaptıklarını aktaran Ünsal, transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirtti. 2 orta saha oyuncusu ile birer stoper ve forvet olmak üzere her biri milli takımlarında forma giyen, görüştükleri 4 yabancı oyuncuyu renklerine katacaklarını kaydeden Ünsal, bu oyuncuları da önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını ifade etti.

''MİLLİ TAKIM İÇİN EN UYGUN İSİM MUHSİN ERTUĞRAL''

Futbol kamuoyunun bir süredir milli takım için teknik direktör arayışlarını değerlendirdiğini, yerli ve yabancı teknik direktör konusunda görüş farklılıklarının olduğunu anlatan Fikret Ünsal, kamuoyunun bu konuda adeta ikiye bölündüğünü ifade etti.

Kendisine göre Milli Takımı çalıştırmak gibi onurlu bir göreve, Mayıs ayı sonrası için şu an en uygun ismin, teknik direktörleri Muhsin Ertuğral olduğunu savunan Ünsal, Ertuğral'ın yurt dışı kariyeri, yabancı dili, eğitimi ve futbolun içinden gelmesiyle ön plana çıktığını söyledi.

Muhsin Ertuğral'ın yerli ve yabancı teknik direktör kriterlerine de uyduğunu düşünen Ünsal, Ertuğral seçiminin bu konudaki tereddütleri ve görüş farklılıklarını da ortadan kaldıracağını savundu.

Fikret Ünsal ayrıca, basında yer alan şike ve bahis iddialarında adı geçen futbolcuları Erman Kılıç'a güvendiklerini sözlerine ekledi.

kaynak: internetspor.com

SiVaS YıKıLMaZ
06.01.2010, 12:15
siz başarılı oyuncuları alın milli fark etmez

adres58
06.01.2010, 12:19
Benim için en iyi milli takım Sivasspordur... Milli takımın kriterleri 3 büyüklerde oynayacaksın, Avrupada üst düzey takımda oynayacaksın, Birde megaloman Fatih Terim tarzında medyatik olacaksın... Bu bizim hocamıza uymaz...

kiNgSiZe58
06.01.2010, 12:22
Muhsin Hoca Milli Takima gitmesin, Sivassporun ona daha ihtiyaci var.

yigido yakup
06.01.2010, 12:23
ne milli takimi be daha türkiyeye geleli kac gün oldu türkiyeye kendini kabul ettirmesi lazim sonrasi sirayla gelir bu görevide layiki ile yapabilir.

altuntas58
06.01.2010, 12:59
sivassporumuz için hayırlı olsun

murat_n
06.01.2010, 13:45
Bizim yöneticininde söylediğine bak biz kendisinden net cevaplar bekliyoruz o kalkmış Milli takım için en iyi aday Muhsin Hoca diyor.

KOCYIGIT
06.01.2010, 13:49
fikret unsaldan basin sozcusu felan olmaz. ne sacmaliyo bu adam yav. ne alaka mili takimin derdi senimi gerdi.once sivasimi dusurdugunuz bu durumdan cikarin. Muhsin hocayi bulmussun iyi hoca oldugunu soylemeye calisirken. BI TARAFTANDA PESKES CEKIYOSUN normal degilsin fiko

samsa58
06.01.2010, 13:54
once sivassporun fergusonu olsun kuluptekı ıslerı rayına oturtsun sonra zaten hersey kendılıgınden gelr ama once hocamızın gorevı sivassporu sampıyon yapmak

yigidokentli58
06.01.2010, 14:05
krita geldi 3 yabanci kim belli degil milli futbolcu gelecekse giresunspordaki Fabiano ilgilenmiyoruz demektir

ercan58.a
06.01.2010, 14:10
milli futbolcu zaten kendini ıspatlamıştır onun üzerine yorum yapılmaz bence
ülkesinde milli olan futbolcu o ülkenin en iyilerinden biridir
başımızın üstünde yeri var hayırlı olsun inşallah

mucahitbaba58
06.01.2010, 14:42
aman aman durun elimizdeki teknik drektorude milli takim ugruna yedirmeyelim
o sivassporumuzun teknik direktorudur ve oyle kalacaktir
milli takim simdilik ilgilendirmez milli takim icinde cok konusanlar ve politika yurutenler var muhsin hocayida harcayacaksin orda
dilerim istenilen oyunculari takima dagil edersiniz

KOYUN CAN DERDINDE KASAP ET DERDINDE!!

Shan58
06.01.2010, 14:43
Madem bu kadar iyi hoca bulduk, ne diyemni milli takıma veriyorsun sayın ünsal.
Muhsin hoca'yı gönderip yerine Samet Aybaba'yı Erdoğan Arıca'yımı getireceksin.
iki gün sesin kesilde mantıklı konuşmaya başladı dedik ama yine aynısın.
Yine saçmalamaya, abuk sabuk konuşmaya başladın.

Sen nasıl basın sözcüsüsün nasıl gazetecisin ben anlamıyorum.
Koskoca sivas'ı sen temsil ediyorsunya bişey diyemiyorum.

Oraya getirip bir Lise öğrencisi koysan senden daha iyi konuşur.

Mecnun başkan böyle adamları sen niye konuşturup kulübün itibarını sarsıyorsun.
Ben bu adama bırak basın sözcülüğü, hamallık bile yaptırmam.

50sekiz
06.01.2010, 14:44
perudan gelecek dedikleri oyuncu collentes degil
johnnier montano. orta sahada oynuyor. ama transferi büyük ihtimalle gerceklesmiyecek gibi görünüyor.
ingiltereden dedikleri oyuncu tunuslu degil misirli. newcastle de oynuyor.
adi mohamed shawki

58_babacan_58
06.01.2010, 15:49
BİZ ÖNCE ÖNÜMÜZE BAKALIM KRİTİK VİRAJI ATLATALIM SONRA MİLLİ TAKIMI KONUŞURUZ......

babapiton
06.01.2010, 16:39
Yabancılar kimler bilgisi olan paylassın
1-Orlando (Peru)
2-Elrio van Heerden(Hollanda)
3- ???? (Almanya)
4-???? (tunuslu olabilir )

eyuphulagu
06.01.2010, 18:44
Bu nasıl iş ...Niye bu transferler bitmiyor;her gün birisinin ismi geçiyor...Allah aşkın bu isimleri nerden çıkarıyorlar...Ortada o kadar çok söylenti var ki...Hoca tatle çıkmadan A-B-C planımız var diyordu;bana sanki d-e-f planına geçildi gibime geliyor...Her gün yeni bir isim ortaya atılıyor..Sivasspor transfere güya 2 ay önce başladı..2 ay önce başlanan transferin bu zaman kadar bitmesi gerekmezmiydi...Fikret Ünsal ın durduk yere böyle konuşmasına anlam veremedim...Fikret Bey gibi tecrübeli bir yönetici nasıl böyle konuşur..Sivassporun durumu ortada...Elindeki teknik direktörü milli takıma öneren dünyada kaç tane takımın yöneticisi var..Hoca elimde 16 kişilk oyuncu listesi var demişti..Anlaşılıyor ki sivasspor C planına dönmüş durumda;yani listenin en sonundaki oyuncuları teransfer edecek demektir...

subasi29
06.01.2010, 19:02
Biz Adami Hasini Bulduk Bas Koseye Oturttuk,Siz Turkiyenin Basina oturtmaya Calisiyorsunuz! Bu Akilli Adam Aciklamasi Degil!

sivastatlıbelam
06.01.2010, 19:24
paraya kıymazsan iyi futbolcu alamazsın tabi.tshabala,omotoyossi,hep bu yüzden kaçırdık.o da para olsa 100000 euro gibi komik paralrdan hep kaçırıyoruz.

yönetim akıllı ol.git transferi manisadan öğren.

ahbey
06.01.2010, 19:31
1- Muhsin ERTUĞRAL, aynı zamanda hem Türkiye Milli takımı, hemde Sivas Milli Takımını (:D) çalıştırabilir.
2- Muhsin Hoca, Türkiye'de olmasa da kendisini ispatlamış bir teknik direktördür.
3- Taraftar haber değil, transfer bekliyor...

eyuphulagu
06.01.2010, 20:57
İnternette neredeyse her sitede Sivasspor Teknik Direktörünü Milli Takıma Tavsiye Ediyor Haberi var....Sizce Fikret Ünsal Ne yapmak İstiyor?Bu Sözlerden Birşey Anlayan Var mı?

armn
06.01.2010, 21:19
ya 1 aydır hatta daha fazla süredir ezberlediler bi 4 yabancı 4 yabancı her gün o gelio bu gelio 4 yabancı gelio diolar. sene başındada böyle yaptılar onla anlaştk yarın istanbulda bu yarın kampta hani nerdeler sonuç hüsran ya hiç konuşmayın yada sözünüzü yerine getirin.

emin kara
07.01.2010, 01:18
Sanırım hocadan kurtulmaya çalışıyor yoksa böyle bir acıklamaya bir anlam veremedim.YOKSA BASIN KARŞISINA ÇIKAYIMDA AKLIMA NE GELİRSE KONUŞURUM YETERKİ BASIN BENİ GÖRSÜN AÇIKLAMALARIN NE ANLAMI VAR

YİĞİDOKENTLİ
07.01.2010, 06:27
keita geldi 3 tane kaldi acaba kanaman gidecekmi 4 yabanci gelecek dediklerine göre inşallah kanaman gitmez bursaspor peşinde aslinda kanamanin yanina youlayi alacan harikalar yaratirlar

Ezgi
07.01.2010, 14:03
"Milli Takım İçin En Uygun İsim Muhsin Ertuğral"mı?Sayın Ünsal,ne demek istemiş.özür diliyorum fakat pek akıllıca bir açıklama değil.sanıyorum Sayın Ünsal söyleyecek söz bulamamış.şu an amaç transfer konusunda taraftara doğru bilgi vermek olmalı.milli takım teknik direktörü o ülkenin dünyaya açılan penceresidir.Muhsin Ertuğral kültürlü,kariyerli,entelektüel bir teknik adam olabilir fakat öncelikle Sivasspor'da kendini kanıtlasın.dün bir bugün iki..

cabuker
07.01.2010, 16:51
fikret ünsalın ne demek istediğini bir kendi biliyor :)
yapar o arada bir böyle açıklamalar :) aldırmayın takmayın kafaya çok...

buraks58
07.01.2010, 21:21
Arkadaşlar hepimizin merak ettiği transferlerdeki son gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi savunmaya dönük Mali'li orta saha oyuncusu Souleymane Keita ile 2 yıllığına anlaştık. Diğer kesin anlaşmamız ise Freiburg'da oynayan gurbetçi forvet oyuncusu Rahman Soyudoğru. Bu iki transfer dışında;

Hepimizin günlerdir bildiği Perulu stoper Orlando Contreras. Açıklanmasa da anlaşmaya varıldı. Zaten hocamız lig tv ye 2 gün önce verdiği demeçte perulu ve hollandalı iki oyuncuyla anlaştık yönetim yakında açıklayacak demişti.

Hocamızın ve asbaşkan Faruk Taşseten'in isim vermeden açıkladığı hollandalı oyuncu ise, G.afrika milli takım forması da giyen Blackburn Rovers'lı kanat oyuncusu Elrio van Heerden. pazartesi günü yerel bi tvye katılan spor yazarı Abdulah Yiğitte Blackburn'den bi oyuncu ile kesin anlaştığımızı biliyorum demişti.

Yani Contreras'la birlikte açıklanmayan ikinci trasferimiz Elrio van Heerden. Elrio yarın hocamızla bir görüşme yapacakmış. Bu iki transferin büyük ihtimal hafta sonu açıklanması bekleniyor.

Contreras ve Elrio kadar kesin olmamakla birlikte bir diğer anlaşmaya yakın olduğumuz oyuncu ise, hocamızın eski öğrencilerinden Zimbabve milli takımınında orta saha oyuncusu Tinashe Nengomasha.

Yiğidolarımız için güzel günler yakındır inşallah.

armn
07.01.2010, 21:26
umarım verdiğin bilgilerin hepsi doğrudur ve gerçekleşir transferdeki bu sessizliik hiç hayra alamet değil çünkü

yıldız58im
07.01.2010, 21:31
çok iyi ama hemen form tutarlarsa...

KrAL SiVaS 58
07.01.2010, 21:38
inşallah doğrudur bu haberler özellikle orlando ve heerden gelirse büyük sükse yaparız vallaha

cenk5821
07.01.2010, 21:41
inş dogrudur bu transferler olursa cok guzel oalcak inş herşey

yukarıyıldızlı
07.01.2010, 21:42
bu bilgileri nerden alıyorsunuz bilmiyorum ama umarım doğru çıkar sonra üzülmeyiz...

bonuce123
07.01.2010, 21:59
Sennın Ver Dıgın Bılgıler Dogru Cıkıyor Saol Su Adamlar Bir Gelsede

DOGU_BEY
07.01.2010, 22:18
teşekkürler burak kardeş benim aldığım ve az önce paylaştığım bilgiler de bu yönde ORLANDO işi tamam 1-2 güne kadar kampa katılırsa şaşırmayın van heerden ismi de giderek kuvvetleniyor, transfer işleri hele ki yabancıysa kolay olmuyor biraz daha sabır diyorum zira aldığım haberler sağlam ve ben rahatım Sivasspor çok iyi adamlar getirecektir

samsa58
07.01.2010, 22:21
van heereden ın vıdeosu
http://www.youtube.com/watch?v=6qpOjyn77J8&feature=related
dırekt kaleye gıdebılen ıyı bır oyuncuya benzıyor

haloday58
07.01.2010, 22:24
inşallah transferler gerçekleşir..

yigido_mami_58
07.01.2010, 22:27
inşallah dogrudur yoksa bu sıtenın de fotomactan ve fanatıkten hiç bi farkı kalmamış demektır

cabuker
07.01.2010, 22:33
teşekkürler burak kardeş benim aldığım ve az önce paylaştığım bilgiler de bu yönde ORLANDO işi tamam 1-2 güne kadar kampa katılırsa şaşırmayın van heerden ismi de giderek kuvvetleniyor, transfer işleri hele ki yabancıysa kolay olmuyor biraz daha sabır diyorum zira aldığım haberler sağlam ve ben rahatım Sivasspor çok iyi adamlar getirecektir

sende diyorsan doğrudur inanırım :)
zira rüştünü ispat ettin. :)

noname87
07.01.2010, 22:37
Elrio van Heerden brugge takımının yıldızıymış boşta kalınca blackburnle anlaşmış ama ilk devre de toplam 2 maç oynaması düşündürücü ama yinede anderlecht brugge gibi takımlardaki iyi oyuncuların bize gelmesi çok nadir olan bir şey yine bir bouzza olayı yaşanmaz umarım

armn
07.01.2010, 22:39
walla 2 istihbaratta aynı şey söylüyorsa görüştükleri doğrudur inş beceripte imza attırabilrler bu adamlara :D

tekdoktirin
07.01.2010, 23:01
inşallah dogrudur yoksa bu sıtenın de fotomactan ve fanatıkten hiç bi farkı kalmamış demektır

yigido yakup
07.01.2010, 23:10
imzalari atinca ve federasyon sayfasinda görünce inanacagim.

ercan58.a
07.01.2010, 23:15
hocamız takımımızın sıkıntısını biliyor onun için en iyilerini mutlaka alacaklar
başkanımızada hocamızada güveniyoruz

furky.b
08.01.2010, 00:26
Elrio van Heerden Insallah Gelir..
26 yasinda genc dinamik futbolcu..
Bonservis bedeli € 1.750.000..
Fakat Gozume Carpan, Ligde Sadece 2 Mac Oynamis Olmasi ? !
Bu Sakatliktanmi Kaynaklandi ? Veya Formsuzmu ?
Veya Oynadigi Mevkide Daha Iyi Futbolcularmi Var ?

Ben Gelme Ihtimalini YUksek Buluyorum..

YİĞİDOKENTLİ
08.01.2010, 04:24
Souleymane Keita ve rahman dişinda anlastimiz isim olmadi gelecek 3 yabanci ve 1 yerli isim var ismi gizli tutulan ceyhun ismi var ortalikta ama sanirim o isimde başka takimlarda aniyor başka takima gidecek imza şovunu dört gözle bekliyorum.

YİGİDOKENTLİ
08.01.2010, 04:54
inşallah yakin zamanda belli olur bizim için en hayirlisi olur inşallah

keklicekli
08.01.2010, 06:09
rahman soyudogrunun bonservisinde kücük bir sorun varmis galiba insallah giderilir kendisi zaten sivasin öz evladidir koyunlulu sag ve sol ayagini iyi kullaniyor ceza alani icinde yeterki topla bulussun

bassguitar
08.01.2010, 06:27
antalya kampı bitti ama elle tutulur transfer yok.....bu ne iş anlamıs deilim.taraftarıda sogutacaklar.............

ahbey
08.01.2010, 06:48
imza var mı imza?

Taraftar haber değil, transfer istiyor...

rezi
08.01.2010, 06:52
elrio çok güzel görünüyor her iki ayağıylada şutları var ve teknik

bonuce123
08.01.2010, 06:59
Shawky Kayseriyle Anlasmıs 1.5 yıllık Sozlesme Imzalıyaklarmıs

dakota58
08.01.2010, 07:34
İnşallah bu transferlerle sivassporumuz güçlenip hak ettiği yere gelecektir.Biz bu takıma güveniyor ve destekliyoruz;)

Dağcı
08.01.2010, 07:37
Ara transfer'de 1 hafta'yı geride bıraktık. Resmi olarak şuana kadar Souleymanou Keita (Al Arabi) ile anlaşıldı galiba.

Başka resmi imza var mı?

58mami58
08.01.2010, 08:24
Arkadaşlar alınan %100 kesin bilgiye göre Rahman Almanyaya döndü. Freiburg takımıyla anlaşma sağlanamadı. Geleceğin Mehmet Yıldızı elimizden gitti. Umarım diğerleri böyle olmaz...:mad::mad::mad:

zaralı19
08.01.2010, 08:31
Arkadaşlar alınan %100 kesin bilgiye göre Rahman Almanyaya döndü. Freiburg takımıyla anlaşma sağlanamadı. Geleceğin Mehmet Yıldızı elimizden gitti. Umarım diğerleri böyle olmaz...:mad::mad::mad:

nerden biliyorsun kardeş resmi açıklama yokki

58mami58
08.01.2010, 08:37
Gardaşş çok sağlam kaynak artık kafanızdan silin Rahmanı. Freiburg kendisi profesyonel yapacakmış. Telefonla görüştük.

buraks58
08.01.2010, 08:46
http://img1.loadtr.com/k-482426-_Elrio_Van_Heerden.jpg (http://www.loadtr.com/482426-_Elrio_Van_Heerden.htm)

elrio ile ilgili yabancı bir sitedeki haberi görmek isterseniz arkadaşlar.
http://www.soccerladuma.co.za/index.php?node=75&id=22464

haberin özetinde anlaşmanın hafta sonuna kadar sonuçlanmasının beklendiği söyleniyor.

buraks58
08.01.2010, 08:48
rahman ve bir başka gurbetçimiz antalya kampında takımla birlikteydi.

cabuker
08.01.2010, 09:02
http://img1.loadtr.com/k-482426-_Elrio_Van_Heerden.jpg (http://www.loadtr.com/482426-_Elrio_Van_Heerden.htm)

elrio ile ilgili yabancı bir sitedeki haberi görmek isterseniz arkadaşlar.

haberin özetinde anlaşmanın hafta sonuna kadar sonuçlanmasının beklendiği söyleniyor.

evet okudum haberi. cuma yani bu gün bir toplantı yapacaklarmış. hafta sonu da imzalamayı ümit ediyorlar. sivas ta düzenli oynayacağı için d. kupası öncesi düzenli olarak bir takımda oynaması onun için büyük bir şans diye bahsediliyor.

zaralı19
08.01.2010, 09:43
Blackburn Rovers kanat oyuncusu Elrio Van Heerden Türk tarafı Sivasspor ile şartları kabul yakındır. Bu Sivasspor teknik direktörü Muhsin Ertuğral, o bir anlaşma hafta sonuna kadar ulaşmış olması muhtemel olduğunu Siya mürettebat söyledi göre.

Ertuğral olarak değerli oyuncu oyun süresi öncesinde Dünya Kupası garanti ki taşımak Van Heerden parası da sözlerine ekledi. 26 yaşındaki çalıştırıcı yılında Blackburn Rovers ve İngiliz ekibinden bir hareket harıl Sam Allardyce planlarını olmak sadece doğru zamanda geldi diye düşündüm değildir.

Ertuğral, "Biz Cuma günü Elrio temaslarda bulunacak ve hafta sonuna kadar anlaşma güvenli umuyoruz. Hareket oyuncu için iyi olacak ve Bafana Bafana için çünkü o normal oyun süresi öncesinde 2010 Dünya Kupası alacaksınız anlamına gelecektir. "

cabuker
08.01.2010, 09:57
Blackburn Rovers kanat oyuncusu Elrio Van Heerden Türk tarafı Sivasspor ile şartları kabul yakındır. Bu Sivasspor teknik direktörü Muhsin Ertuğral, o bir anlaşma hafta sonuna kadar ulaşmış olması muhtemel olduğunu Siya mürettebat söyledi göre.

Ertuğral olarak değerli oyuncu oyun süresi öncesinde Dünya Kupası garanti ki taşımak Van Heerden parası da sözlerine ekledi. 26 yaşındaki çalıştırıcı yılında Blackburn Rovers ve İngiliz ekibinden bir hareket harıl Sam Allardyce planlarını olmak sadece doğru zamanda geldi diye düşündüm değildir.

Ertuğral, "Biz Cuma günü Elrio temaslarda bulunacak ve hafta sonuna kadar anlaşma güvenli umuyoruz. Hareket oyuncu için iyi olacak ve Bafana Bafana için çünkü o normal oyun süresi öncesinde 2010 Dünya Kupası alacaksınız anlamına gelecektir. "

google ın tercümesi işe yaramıyor o kendine göre saçma sapan bir tercüme yapıyor.

mucahitbaba58
08.01.2010, 11:42
Ara transfer'de 1 hafta'yı geride bıraktık. Resmi olarak şuana kadar Souleymanou Keita (Al Arabi) ile anlaşıldı galiba.

Başka resmi imza var mı?

var:)http://sivasspor.org.tr/haber_detay.php?id=108

50sekiz
08.01.2010, 12:51
Van Heerden in Turkey on Monday
Bafana Bafana star Elrio van Heerden is expected to arrive in Turkey on Monday next week to start a new career with Turkish Premier Division club Sivasspor.
Former Kaizer Chiefs and Ajax Cape Town coach Muhsin Ertugral who holds the reins at Sivasspor has confirmed that negotiations between his club and English Premiership side Blackburn Rovers for Van Heerden’s services are now at an advanced stage and the player is expected to arrive in Turkey next week Monday.

“Yes, we are very interested in Elrio and our negotiations for his servicies are now at an advanced stage. He is a great player, but I believe he has not been given the stage to realise his full potential. I intend to give him that opportunity at Sivasspor.

“Elrio is going to give us more strength on our wings with his pace and I will be glad to work with a South African player again."

Speaking to KickOff.com from Turkey, Ertugral adds that his chances of signing Kaizer Chiefs midfielder Tinashe Nengomasha are very slim.

“It doesn’t look like it is going to happen, and I am already looking at another player with whom I worked in Tunisia,” says Ertugral.

Ernest Fakude

Pazartesi geliyormus

buraks58
08.01.2010, 12:54
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Side'de sürdüren Sivasspor, Keita'nın ardından 2 transfer daha gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlılar, Blackburn Rovers forması giyen Elrio van Heerden ile Yunanistan 1. Ligi'nde mücadele eden Skoda Xanthi takımında oynayan Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider'i kadrosuna kattı.

Rovesr'tan önce Copenhagen ve Club Brugge için ter döken 26 yaşındaki Güney Afrikalı oyuncu Heerden'in bu akşam saat 21:00'de İstanbul'a geleceği ve yarın resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Xanthi ise kendisini Sivassporlu yapan mukaveleyi imzaladı.

Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, İstanbul'da Acıbadem Hastanesi nde sağlık kontrolünden geçirilen Nabil Taider ile 3 yıllık anlaşma yapıldığını belirterek, "Hocamız Muhsin Ertuğral'ın istediği Nabil Taider ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Taider, Denizlispor kupa maçının ardından Sivas'taki kampa katılacak. İkinci yarı için transferlerimiz devam edecektir. İkinci yarıda taraftarlarımıza güçlü bir Sivasspor izlettirmek istiyoruz" dedi.

Tunuslu futbolcu, sağlık kontrolünün ardından yaptığı açıklamada, "Sivasspor'un teklifini hemen kabul ettim. Muhsin Ertuğral hocayı çok iyi tanıyorum. Başarılı bir hoca. Sivasspor un başarısında büyük pay sahibi olacağına inanıyorum. Sivasspor un başarısı için ikinci yarı ter dökeceğim. Beni bu forma ile buluşturanlara teşekkür ederim" diye konuştu.

http://www.internetspor.com/sivasspora-tunuslu-orta-saha-news22112.html

Dağcı
08.01.2010, 14:16
var:)http://sivasspor.org.tr/haber_detay.php?id=108

Eyvallah mücahitbaba sağol. :)