Orijinalini görmek için tıklayınız : MHK Ne Yapmaya Çalışıyor?

SivasSpor.Com
17.12.2009, 00:55
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/081123-095446-150166-M.jpg

Ligin henüz 3. Haftası ancak Sivasspor lige oldukça kötü başlamış hem içerde hem dışarıda mağlup olmuş, çıkış maçı olarak gördüğümüz ve kazanacağımıza yürekten inandığımız maç olan Denizlispor maçında 3 puan almamızı engelleyen ve belkide bugün bu hallerde olmamızın başlıca sorumlusu olanAbdullah Yılmaz'ı ne yazıkki tekrar atadığını hayretler içerisinde öğrenmiş durumdayız.

Hatırlanacağı üzere Denizlispor maçında Hakem ! Abdullah Yılmaz gözünün önündeki gole giden topu elle kestiği için net penaltımızı ve rakip oyuncuya gösterilmesi gereken kırmızı kartı vermeyerek 2 puan bırakmamıza neden olmuş ve bizim oyuncumuzu da haksız yere kırmızı kart göstermişti.

Her iki takım içinde hayati önem taşıyan böyle bir maça hiç bir hakemlik tecrübesi olmayan, geçmişi berbat maçlar ile dolu bir hakemin ataması bizleri derin düşüncelere sürüklemiştir.

Milyonlarca Sivasspor taraftarı adına MHK'ye soruyoruz Ankaragücü - Sivasspor gibi alt sıraların kaderini belirleyecek ilk yarının en zor maçına böyle bir hakemi atayarak neyi amaçladı? Bu maçta olası bir hakem hatasında bunun hesabını kim verecek?!!!

SivasSpor.Com Özel Haberi

GuVeN
17.12.2009, 01:00
bugüne kadar neyin hesabını verdiki mhk bunun da hesabını versin. Sayın Başkanımız bu dalaverecilere gereken tepkiyi göstermelidir! gösterecekdir de!!!

oquzh4n58
17.12.2009, 01:25
olamaz Trabozonlu degilmı Bu seferde ********lik yaparsa .............

tekdoktiri
17.12.2009, 01:31
TFF NEYAPMYA ÇALIŞIYOR olamaz Trabzonlu degilmı OLABİLİR AMA ŞİMDİ BEN YİNE YAZARIM DORULARI AMA SİTE YÖNETİMİ MÜSADE ETMİYOR ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,

konartr58
17.12.2009, 01:32
belli olmaz.bakarsınız bu seferde hatasını telefi edecek kararlar veriri.peşpeşe aynı şeyleri yapması kendisi açısından da olumlu olmayabilir.trabzonlu buralı şuralı diye kent bazında kötülemek olmaz.eleştiriken dikkatli olalım.onu eleştirmek adına bir şehrin tüm insnalarını yargılamayalım.bir başkasıda sivaslı değil mi diye kötüleyebilir.inşallah iyi yönetir.

tekdoktiri
17.12.2009, 01:45
işallah aynı hataları yapmaz sanırım eyer masa üstü yoksa işallah yoktur

mucahitbaba58
17.12.2009, 01:47
dikkat ettimde takim tam kendine gelme aninda mhk boyle sorunlu bir insani bizim maca veriyor yani gorunen koy klavuz istemez adamlar sivasin cikisini boyle bir fren uyguluyor dilerim bi bilerek hata yapmaz

mucahitbaba58
17.12.2009, 01:49
simdiden soyleyim yenilirsek eger hakemin yuzunden bu kadar basit ;)

GuVeN
17.12.2009, 01:53
dikkat ettimde takim tam kendine gelme aninda mhk boyle sorunlu bir insani bizim maca veriyor yani gorunen koy klavuz istemez adamlar sivasin cikisini boyle bir fren uyguluyor dilerim bi bilerek hata yapmaz

nasıl olsa devre arası gırıyo araya,tepkı cok olmaz,transferdı falandı fılandı unutulur dıye dusunmuslerdır belkı:) yanı ılla bızım takımı katledecek dıye bıse yok belkıde ankaragucunu katledecek.taraftar olarak bızım ıstedıgımız bırakında kazanacak takımı sahada futbolcular belırlesın sız ıslerı karmakarısık hale getırıp kımsenın hakkını yemeyın.gecen hafta ankaragucu saracoglunda dograndı,tıpkı bızım saracoglunda dograndıgımız gıbı.. ama denızlı macı apayrı bı macdı resmen kasıt vardı,başka bi acıklaması yok,böyle bı adamı dalga gecer gıbı gelıp alnımıza alnımıza cakıyorlarsa bundan kasıt aramayanın aklına şaşarım!!!

kiNgSiZe58
17.12.2009, 02:34
Böyle Hakemler Oldukca, Süperlig hic birzaman deger Kazanmaz, tam aksine daha cok deger kaybeder. Bu adamin resmen Sivas a gicik oldugunu bile bile bize verdiya MHk, Pes dogrusu ne diyelim, sagolasiniz.. Ama sizin inadiniza düsmüyecegiz, BASTIR YIGIDO =)

SG

Rallim58
17.12.2009, 08:52
Hakem tayinlerinde Ankaragücü-Sivasspor müsabakasına Abdullah Yılmaz atandığını duyduğumda, aklıma iki soru geldi...

MHK, Yılmaz'ı atamakla,

1- Ankaragücünün golünün verilmemesi ile haksızlığa uğrayıp, 1 puanı çalınmasının telafisi için mi?

2- Sivassporumuzun Denizlispor deplasmanında, Metin Şentürk'ün bile gördüğü net penaltısını görmeyerek 2 puanımızın çalınmasına telafi için mi?

Bunları düşünerek eyyamcılık yapılmamalı aslında, ancak bunları da sormadan edemiyoruz. Öyle ya da böyle bu hafta, Her iki takım içinde bu atama yanlış olmuştur, bu karşılaşmanın hakemi asla Abdullah Yılmaz olmamalıydı.

Trabzon'lu olması konusu da daha farklı bir düşünce, ancak memleketi ile yargılanılmamasından yanayım...

Bekleyip göreceğiz.

58_babacan_58
17.12.2009, 09:07
İNŞALLAH BU SEFERDE ÖYLE Bİ HATALAR YAPMAZ VE DENİZLİSPOR MAÇINDAKİ HATAYI TELAFİ EDER BU MAÇTA.EĞER ETMEZSE YİNE HATALARA DEVAM EDERSE ALLAH ISLAH ETSİN O ZAMAN O HAKEMİ.

Salim58
17.12.2009, 09:07
bilerek hata yapacağını zannetmiyorum. bu hafta gözüm üzerinde olacak :)

verilmiş bi karar ama bu yanlıştan dönülürmü zannetmiyorum.

inşaAllah ikinci hatasını yapmaz.yaparsa ayıp eder.

her iki takımada adaletli düdük çalsın yeter çalmassa çaldırırlar.:)

Rallim58
17.12.2009, 09:14
bilerek hata yapacağını zannetmiyorum. bu hafta gözüm üzerinde olacak :)

verilmiş bi karar ama bu yanlıştan dönülürmü zannetmiyorum.

inşaAllah ikinci hatasını yapmaz.yaparsa ayıp eder.

her iki takımada adaletli düdük çalsın yeter çalmassa çaldırırlar.:)

Salim baba, gözünü üzerinden ayırma:):):)

Salim58
17.12.2009, 09:20
Salim baba, gözünü üzerinden ayırma:):):)

elime düştü abi bi hata yapsın imiğine çökerim :D

ShabbatShalom
17.12.2009, 09:56
Bence bu maçta geçmiş maçlardaki hatasını telefü edebilir daha temkinli yönetecektir...Turkcell Süper Ligin kanayan yarası hakemler.Ben 1 takımın şu hakemlere iyi dediğini görmedim.Ama MHK hala hakemlerin arkasında yaptıkları işleri tebrik ediyorlar.Bu işe bi çare yok ne kadar söylensede devam edecek bu hatalar...

stain
17.12.2009, 11:36
melih gökçeğin takımı ya hani hakemde trabzonlu anlaşıp sivası yakacaklar yönetimin itiraz etmesi lazım

effenberg
17.12.2009, 11:37
Trabzon'lu olması konusu da daha farklı bir düşünce, ancak memleketi ile yargılanılmamasından yanayım...

Bekleyip göreceğiz.

Gecen sezon oldugu gibi bu sezon da hakemler ilk yari cok hatalar yaptilar insallah II.yari daha az hata yaparlar.
Evet bu hakem Denizlispor macin da büyük hata yapti diye bu macda da yine aynisini yapacak anlamina gelmez!!

Rallim arkadasin dedigi gibi insanlar lütfen Memleketlerine göre yargilmayin.

yorumcuyuz
17.12.2009, 12:07
yazıklar olsun... alanya maçınıda bu hakem müsvettesi yonetmıstı.denizlispor macınıda... neler oldugunu tüm spor camiyası gordu ama mhk ve federasyon nedense gormek ıstemıyor... bu tabzonlu hakem bizden intikam mı almaya calısıyor aklınca...!

Melisa
17.12.2009, 12:10
Kazanmamamız iin yapıyolar....Onların inadınaaaaaaaa iyi oynayınn yiğidolar fırsat vermeyinnnn şu hakemeee....:mad:

ayna26
17.12.2009, 12:26
Bu hakem denizli maçında yapmış olduğu hatanın bedelini az da olsa maçlarda görevlendirilmeyerek gördü.Şimdi kendisine bir şans verilmiş, bence güzel bir maç yönetecek Sivas lehine kararlar verecek.Eğer kötü bir maç yönetirse bu hakem MHK tarafından çizilir.Ha bu arada hakemin Tarbzonlu olduğunu yazmışlar, bence Tarbzonlu olması dezavantaj değil, Tarbzonda sivas sevgisi var, önceki zıtlaşma sabık (eski) T.direktörün bir armağanıydı.

06esra58
17.12.2009, 12:39
bunlarda iyice azıttı yigidoları hep kötü çıkarmak için elinden geleni yapıyorlar bunlara fırsat vermeyelim ya :mad::mad::mad hadi yigidolarımız maçı iyi oynamaya bakın :)

06esra58
17.12.2009, 13:23
sivas sporumuza asla haksızlık yapılmamalı ben buna çok üzülüyorum

shang
17.12.2009, 13:57
7 sarı 1 kırmızı denizliyede 1 sarı vermişti elle çıkardıgı topda dün gibi aklımda inş böyle bi yanlışa daha düşmez mhkyı anlamak mümkün değil bunlar nasıl işler anlamak mümkün değil !

erolbal
17.12.2009, 14:03
İnsanın inanası gelmiyor. Sivasspora karşı pervasızca bir tutum takınan ve taraf tutan hakemin bile çekineceği davranışları hemde aşağılayıcı bir şekilde yapan , kartlarını özellikle kullanan, penaltıyı vermeyen, bir daha ben Sivas maçına çıkamam demesi gereken bir hakemi en kritik maça vererek, biz sizi istemiyoruz demek mi isteniyor. Anlayamadım. Olacak iş değil. Yoksa bu hakem ogün hata yaptı şimdi yapmayacağını göreceksiniz mi diyor?:mad::confused:

hiko58
17.12.2009, 14:41
bence her sene mhk denen kuruma futbol çeteleri yerleşiyor. orası onların istediğinin küme düşeceği istediklerinin şampiyon olacağı bir yer. bence en büyük çete onlar. asıl ergenekon orada. futbolun bu kadar kirlenmesinini sebebi onlar. ne yapabilirizki. elimizden ne gelirki.

sivaslitaner58
17.12.2009, 14:51
FENERBAHCE BESIKTAS TRABZONSPOR GALATASARAY MACINDA NEDEN YAPAMIYOR BU HAKEMLER? ONLAR BUYUK TAKIM TUTARLAR ONUN ICIN !!!!!

abdullah58
17.12.2009, 15:33
Ergenekon kararini vermis düsürecekleri takimlar belli olmus bile
Denizli-Manisa birde SIVAS gibi geliyor
Yok SIVAS kuralina göre oynarsa düsmez ama
Karar aldilarsa Sivasi düsürmeye
Hakem hatasi deyip gecistirirler
ve düsürürler bu vicdansiz adami yine bizim maca verdiklerine göre
Diyarbakiri düsürecek degiller ya
acilim felan var
Son orada cocuklar olay cikartiyor,dükkan yagmaliyorlar,
olaylar dahada büyümesin
bir tepkide buna verirler sonra
Diyaribakiri zaten düsürmezler
düsecek takimlar belli
Denizli-Manisa
Aradan birini cekerler SIVASI yerlestirirler
Allah göstermesin
insallah tersi olur

subasi29
17.12.2009, 15:57
Adamin Acemiligini bizim uzerimizde test ediyorlar! gonderin ucuncu lige

sevda58
17.12.2009, 17:24
Boyle bir hakemi ne diye bizim maca verirler anlamiyorum, hatta bu adamin super ligde ne isi var onu hic anlamiyorum, umarim hem bize hemde ankaragucu icin adil bir mac yonetir diyorum, ama bu adam'la olmazz!!

tam morelimiz duzelmis iken bu adam bozmasin...

hoLiGan Enes
17.12.2009, 18:36
*** MHK *** Hakemler...............

Turan 59
17.12.2009, 18:42
Ben bu çocuğu hiç sevmedim.Trabzon'lu olduğundan galiba.

ŞANLI SİVASSPOR
17.12.2009, 18:48
abdullah yılmaz dua etsin sivasda çıkmıyo maça yoksa oracıkda hakemliği biterdi eğer bu maçı iyi yönetmezse mhk tek suçludur ve SİVASSPOR SESSİZ KALMAYACAKTIR mhk dua et SİVASSPOR KAZANSIN yoksaaaaaa

EyüphanAydın
17.12.2009, 19:48
MHK'ya söylenecek sözüm yok ama şarkı sözü var ;:D

Ben avcumun içi gibi bilirim seni
Huyuna suyuna neler olmuş yavrum?
Hiç hoş değil bana yalanlar söyledin
Azıcık ara ver toıparlan yavrum

Giderim gün geceye karışmadan
Çok pişman olursun!
Seni öyle böyle sevmedim
Benim gibisini zor bulursun!

Delirdin mi? Şaşırdın mı?
Keçileri kaçırdın mı?
Aşka yalan karışır mı?
Yazık yavrum yakışır mı

efendigardaş
17.12.2009, 21:44
BU SEFERDE AYNI HATALARI İNŞALLAH YAPMAZ YÖNETİM BU KONUDA ÇOK UYANIK OLMASI BİLHASSA HOCA VE TOPÇULARIN AŞIRI DİKKATLİ OLMASI LAZIM

carizma0658
17.12.2009, 23:20
tamam hata yapmış olabilriz yanlışta yapabiliriz ve cezamızada razıyız yanlız ibrahımın iki maç cezasını onoyan mhk nedir bu tavırınız ne bu hakemler kanatlı melekmi hiçmi hata yapmazlar ve hakemlere neden ceza verilmez neden şahsım adına mhk yı kınıyorum

yorumyapıyombenya
17.12.2009, 23:25
Dalgamı geçiyorsun mhk bu adam hakem bile değil yönetim ne yapmaya çalışıyor bir ses çıkarmıyor hayret

carizma0658
17.12.2009, 23:26
ve tüm yigidolara davet birlik olup mhk yı kınayalım resmen çifte standrttt kabullenılemez bu

carizma0658
17.12.2009, 23:26
BU KADAR TESADÜF OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZ

ready
18.12.2009, 08:46
bunlar hep boş laf hakem ne kadar da art niyetli olsa sen attın da hakem mi saymadı bu laflar yenilgiye kılıf aramak başka bişey degil

ArifŞahin
18.12.2009, 10:31
ist.tkm.larında yan hakem, sivas ve bankasya tkm.larında orta hakem bu mhk aziz abinin dediği gibi ve geçen sene gibi,ama sonunda ist.tkm. larında nasıl şebeklik yaptıklarını görüyoz.kafalarıda yarılsa da korkudan maçı tatil etmek paçalarını sıkıyor.göreceğiz nasıl? maç yönetecek.bari bizim Yasin ÇAKMAK kırmızı kart görmeden maçı tamamlayabilse.ama inadına 2-0 alacağız.

subasi29
19.12.2009, 13:57
:Dhakenm soltarafindan uyanmamistir umarim.....

congarlim
19.12.2009, 14:24
arkadaslar bu macin sonu belli federasyon ve hakem kurulu bizi gözden cikarmislar üzulerek söyluyorum o hakemle biz mac alamayiz

stain
19.12.2009, 15:03
MHKne yapmaya çalışır çok zor bir sorubence cevap çok basit bütün sivasspor camiası şu cevabı verir

mallıktan başka ne yapa bilir sizce

alınyı yapıp ekleme yapa bilirsiniz

burak_baykal
19.12.2009, 16:10
kendiliğinden bir şeyler yapmaya çalışıyor ama nafilee bunun yanına sivasspor taraftarı bırakmaz inadına tam destek diyerek 90 dakika susmadan devam edersek hakem mutlaka kudurur ve şunu belirtmek isterim ki sivassporla uğraşmak kendisine de zarar geleceğinide bilmesini isterim.

Besyo_cu
20.12.2009, 08:48
Hakem hakkındaki şüphelerimizin yersiz olmadıgını Ankaragücü -Sivasspor macını canlı izleyen stadyumdaki bütün taraftarlar özelliklede Sivasspor taraftarları çok iyi gördük.

Hakem maçı kaybetmemiz için elinden geleni yaptı. Bütün takdir haklarını Ankaragücünden yana kullandı. İlk yarının sonunda İbrahim ve Agbetu gole giderken İbrahimin faul yaptıgını söyledi ancak o anda İbrahimin yanında rakip oyuncu yoktu.

İkinci yarı da Agbetu gole giderken 2 kere rakibin arkadan mudahalesi ile yerde kaldı ama hakem yine faul vermedi.

Olmadık pozisyonlarda bize öyle fauller çaldı ki Ankaragüçlü oyuncular bile şaşırdı.

Maçı kazandık tamam ama bu adam hakem değil bir daha Sivasspor maçına verilirse Yönetimin kıyamet koparması gerek.

06esra58
20.12.2009, 16:57
sivasspora hakszlık yapılmasını hiç sevmıyorum yapılmasınnn:mad: