Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE TAKIMDAN GİTMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR KİMLER.
58_babacan_58 17.12.2009, 17:34 .............................. ....YİĞİDOLAR ..............................
Devre arası yaklaştı ve sizce takımımızdan gitmesi gereken futbolcular kimler olmalı herkes görüşünü bildirsin sesini duyursun.........
Ayrıca devre arasında hangi mevkilere transferler yapılmalı ve devre arasında hangi futbolcuları takımımızda görmek istersiniz.......:rolleyes:;)
rahman02 17.12.2009, 17:38 petkoviç
bruno zita
hayrettin
ibrahim dağaşan
yasin
bizim gördüklerimizi ve düşündüklerimizi zaten hocamızda düşünmüştür.
raporunu hazırlayıp yönetime vermiş.gereken yapılır isim vermeye gerek yok.
ersen martin ile yasin gitmeli
nicin diye sorarsaniz bize yuruyen degil kosan mucadele eden forvet lazim ersen ise yuruyerek takimi on kisi birakiyor
yasin beyimize gelince once A2 ye gitsin kendini gekistirsin hatalarini ve yaptigi basitce hatalari ve takimi ne hale getirdigini kendisi gorsun fazla konusmaya gerek yok bence iki isimde sivasa ve clube zarar veriyor kesin gitmeleri gerek
yigidoss 17.12.2009, 18:11 Ersen Martin herhalde herkesin ortak görüşü. Bununla birlikte Yasin Çakmak, Pietr Mbemba, Hayrettin Yerlikaya, Uğur Kavuk,(iyi bir kaleci bulunmak şartıyla) Petkoviç bence kesinlikle ama kesinlikle gitmeli. Aslında daha da var ama diğerlerinin hiç olmazsa zararı yok.
ShabbatShalom 17.12.2009, 18:17 Bunları Bizim Konuşmamıza Gerek Yok Muhsin Hoca Gerekenin En İyisini Yapacaktır...Gidenlerin Yerininde 5 Katını Dolduracak Oyuncuları Getireceğinden Eminim...
Öncelikle ERSAN MARTİN, 2.UGUR 3.KOCELİDEN ALINAN HARİÇ BÜTÜN YABANCILAR YANİ AGBETU EN AZINDAN KOŞUYOR KADİR PEKMEZCİ PETKOVİÇ GİBİ TÜRK KALECİLER ÇOK YABANCI HAKKIMIZI KALECİDEN YANNI KULLANMAZSSAK İYİ OLUR, MUSA DA SKİ MUSA DEĞİL GOL ATTIĞINDA BÜLENT GİTTİKTEN SONRA ASKER SELAMINI VERMESİNİ İÇİME SİNDİRMEDİM, BÜLENT DEĞİL SİVASSPOR PARASINI VERİYOR
yasin,hayrettin,ibrahim,Ersen, Petkoviç
yigidokentli58 17.12.2009, 18:36 arkadaslar ne saçmaliyorsunuz hayretin ve ibrahime gitsin giyenler kim hayretin ve ibrahim sivasspora cok faydali birde memleket cocugu takim herkes gitsin ama ikisi gitmesin burda boş konusmayin bu laflari yazanlar sivasli deyil sivassporlu deyil benim gözümde saten öyle insanlarin içinde 3 büyük sevdasi var gidin beşiktaşinizi fenerinizi galatanizi eleştirin burda boş konuşmayim ben sivasliyim ve yigidokentliyim yigidoyum kim sivasliya boş konuşursa cevabi alir bazi köylülere lafim bu ya radioculara ulefecilere lafim öz gardaşlarim alinmasin ben lakabim yigidokentli köyüm yok cayiragziliyim sivasliyik dedikya gardaş
yigidokentli58 17.12.2009, 18:42 hayretin yillarca takima oynadi 3 büyükler peşinde koştu sivassporu satmadi ibrahim dogansana gelince sivasspora gelmeden önce 58 sirtindan hiç cikarmadi gecen sene harika oynadi bu sene sivassporun durumu onu rahatsiz ediyor oda bizim gibi sivasli zoruna gidiyor ondan hircin oynuyor gidecekse ugur kavuk Pieter Mbemba Bruno Zita Mbanangoye
Akeem Agbetu gitsin yasin cakmak daha genç ilerliyen zamanda faydali olur Akeem Agbetu kiralik gitsin
yigidokentli58 17.12.2009, 18:43 hayretin ve ibrahim doganşana gitsin diyenleri kiniyorum
yigidokentli58 17.12.2009, 18:45 bunlar sivasli olmaz bunlar sivasliyi sirtindan vurur ibrahim ve hayretin gitmicek bulari yazan insanlarin kimlinde köyleri yazar sivas yazmaz
yigidokentli58 17.12.2009, 18:48 ersen martin e gelince forvete kimde iş varki onda olsun bir kanaman var bu futbolculara top yolucak pas verecek ortasaha yok ersene ortala caksin kafa golunu o zaman gör futboldan anlamayan adamlar yorum yapiyor radiodan maç dinleyip yorum yapin durun hoça en iyisini bilir oda benim düşündüklerimi düşür
yigidokentli58 17.12.2009, 18:50 Michael Petkovic gelince türkiyede onun gibi yabanci kaleci yok gecen seneyi unutmayin yarim sezonda satilacak yollacak adam deyil
ŞANLI SİVASSPOR 17.12.2009, 18:51 ersen,yasin,petkoviç,uğur kavuk,mbemba (hoş zaten yok),
bu arada bazıları zita,hayrettin ve ibo gitsin diyo ne kadar saçma insanlar var insan kendi evladını takımdan gönderrimi hayrettin sivaslıdır arkadaşlar ne kadar hata yapsada sivaslıdır akıllı olalım
sivasfutbol 17.12.2009, 18:51 Tabiki ilk olarak gitmesi gereken futbolcu yasin cakmak...
oquzh4n58 17.12.2009, 19:00 ersen yasin mbeba ugur kavuk ve glecek oynclar ıı bı forvet top tasıya bılen ortasa oyuncuu ve 2 defans (petkoviç gıtmesı olmaz duzelır ısanlah Eskı takımızdan oyunculardan bırı gonderırsek takmn ruhu bozulur ) yanı yerli oyncu gıbı
yigidokentli58 17.12.2009, 19:10 ağzina saglik senin gibi düşenen gardaşima canim feda
Birçok gönderilecek ruhunu sahaya yansıtmayan oyuncu varken.ÇOOK YAZIK Hayrettin ve ibrahim gitsin diyenlere ruhuyla oynayan mehmetten sonra ikisi kaldıydı onlarıda gönderinde tamamen 30 sene kaldığımız yere tekrar dönelim.Burada oyuncuların eleştirilmesini şu anda böyle bir platformda tartışmakta bence çok yanlış gidecekleri değil gönderilecekler açıklanırda içlerinde yanlış gönderilen oyuncumuz olursa işte o zaman burada tartışalım daha iyi olur.
UNUTMAYIN Kİ O hayrettin ve İbrahime birçok talipli milyarları verirken onlar Sivassporu satıp gitmediler.Bunlara gitsin diyenlerin bir çoğu eminimki İSTANBUL Yalakaları
karahisarli 17.12.2009, 19:31 aytac ak, yasin, ugur kavuk, faruk bayar, ersen martin,onur tuncer ve akin vardar gönderilmeli hic verim alamadigimiz ve alamayacagimiz futbolcular.
58_babacan_58 17.12.2009, 19:35 aytac ak, yasin, ugur kavuk, faruk bayar, ersen martin,onur tuncer ve akin vardar gönderilmeli hic verim alamadigimiz ve alamayacagimiz futbolcular.
Faruk,Onur,ve Akın'ın kalmasından yanayım ben
abdullah58 17.12.2009, 19:36 Ersen Martin herhalde herkesin ortak görüşü. Bununla birlikte Yasin Çakmak, Pietr Mbemba, Hayrettin Yerlikaya, Uğur Kavuk,(iyi bir kaleci bulunmak şartıyla) Petkoviç bence kesinlikle ama kesinlikle gitmeli. Aslında daha da var ama diğerlerinin hiç olmazsa zararı yok.
aynen sana katiliyorum hemen gitmeli
bu yazdiklarin
abdullah58 17.12.2009, 19:40 Faruk,Onur,ve Akın'ın kalmasından yanayım ben
Yapma kardes onur bu takimda oynayacak oyuncu degilki
EyüphanAydın 17.12.2009, 19:45 Takımı baştan sona yeniledik . Bu sorunu atlatırsak,uyum sürecini yakalarsak kimsenin gitmesine gerek yok .
Ancak,takımda tek gidicek isim bana göre : Ersan Martin;) Boy var ama akıl yok,İspanyadan neden döndüğü şimdi anlaşıldı
Metal Gear 17.12.2009, 21:57 Muhsin Hoca kendi sistemine uymayan isimleri yollayacaktır.Bu isimler arasında belki bizim gönlümüzün razı olmadığı isimler de olacak ama sonuçta duygusallığa gerek yok
eyuphulagu 17.12.2009, 22:42 Yabancılardan Zita ve Mbemba gidecekler arasında görünüyor..Zita 1-2maç oynadı onun dışında yatıyor..Sürekli sakat;takıma Bursa maçında attığı gol dışında hiçbir katkısı da olmadı...Mbemba kiralık verilecekler arasında olabilir...Kamanan,Petkoviç kesin kalacak oyuncular...Agbetunun kaderi de belli değil..Son maçlardaki iyi oyununu Ankaragücü maçında da sürdürürse kalma ihtimali de var....Yerli oyunculardan kim gidecek?Uğur ilk sırada,Onur gidecek gibi....Diğerlerinin durumu da alaınacak oyunculara bağlı...Defansa elindekilerden iyi oyuncu alabilrsek Yasin bile gidebilir....Ama ben Yasin'in gönderileceğini de zannetmiyorum...Forvet hattında eğer oyuncu alırlarsa Ersan gidecek gibi gözüküyor..Ben eğer 2 tane forvet alınırsa İ. Şahin'in de gönderileceğini düşünüyorum...Alınmazsa kesin kalır...Sivassporun şu aşamada riske girip kaleci transfer edeceğini de düşünmüyorum...Ayrıca takıma 2-3 tane de yerli oyuncu alıncağını da düşünüyorum...Bu oyuncularkim olabilir acaba?Ankaragücünde kadro şişkinlğinden dolayı serbest bırakılacak oyuncular var;ama kimi alırız hiç fikrim yok...Anlaşılan hocanın açıklamalarından 2. yarı takımda direkt oynayacak 4-5 tane yeni oyuncu göreceğiz..Umarım gelenler gidenleri aratmaz....
hayrettin bu yıl kötü bi sezon yaşıyor toparlanması gerek geçen yıl fırtınalar estiriyordu ozaman alkışlıyoruz şimdi neden gitmesi gerek anlamıyorum bizler yenildiğimiz maçta bile hayrettini çağırdık alkışladık tek sivaslı o çünkü iyimi oynuyor hayır ama çalışıp düzelecek .
ersen ne yaptı yasin ne yaptı inişli çıkışlı bi grafik çizseler tamam diyeceğiz oda yok ne var hep inişteler çıkışı düşünen yok çünkü kafaları başka yerlerde takımın halini neden düşünsünlerki...:)
hayrettin eger sivasın uşagıysa onlardan çok çalışıp koşması hata yapmaması lazım
58_babacan_58 18.12.2009, 08:43 hayrettin eger sivasın uşagıysa onlardan çok çalışıp koşması hata yapmaması lazım
aynen öyle hemde takım kaptanı olarak en iyi onun mücadele etmesi lazım......
serhatcan 18.12.2009, 09:35 -Ersen martin
-İbrahim dağaşan
-Yasin çakmak
bunlar kesin kez gitmeli.
effenberg 18.12.2009, 10:52 O kadar gidecek cok futbolcu varki ama O kadar futbolcuyu göndermek ve onlarin yerlerine yenilerini alamk cok maddi bir is olacak yönetim icin.
Türbülent sagolsun doldurdu bir sürü ise yaramaz futbolcu .....
Yönetimin öncelikle devre arasinda nokta transferler yapip daha sonra sezon sonu güzel bir temizlik yapmasi gerek.
Turan 59 18.12.2009, 11:00 Takımdan kimlerin gideceğiği en iyi bizim çok değerli ve adam gibi adam Muhsin hoca bilir.Kendisini çok seviyoruz ve güveniyoruz.
yorumcuyuz 18.12.2009, 11:09 Yasin Çakmak, Pietr Mbemba, Hayrettin Yerlikaya, Uğur Kavuk ,onur tuncer ve tabiki ersen martin.... bunlar kesin gitmeli... ve bize iyi bir kaleci lazım
ersen martin,yasin gitsin yeter
Hayrettin ibrahim dağaşan petkovic ve tabii ki ersen martin ( ersen iLe hayrettin kesin qitsin )
SerkanToptas 18.12.2009, 13:01 yasin,ersan martin,uğur kavuk(yaşlı),petkoviç(işi bitmiş),bunlar gitmeli,savunmaya forvete bir tane de orta sahaya takviye lazım.tevik altındağ diallo kiralık gittikleri yerlerden geri çağrılsınlar
SerkanToptas 18.12.2009, 13:05 ya türkiyede ibrahim dahaşanın bölgesin de o kadar hırslı futbolcu zor bulunurken nasıl ibrahimin gitmesini istiyorsunuz ibrahimin oyun sitili aurello tipidir farkedilmeyen kahramandır.üstelikte sivaslıdır
altuntas58 18.12.2009, 13:05 hayrettin eger sivasın uşagıysa onlardan çok çalışıp koşması hata yapmaması lazım
Size katılmamak mümkün değil bu takımdan gitmesi gereken biri varsa o'da hayrettinden başkası olamaz
http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/091218/1493ab7ccc269c5c.gif
dadaşlar 18.12.2009, 13:07 ersen martin, yasin çakmak, mbemba, zita, gitmesi kesin gidecek olanlar.
uĞuR KAVUK: FORMA ŞANSI BULAMAZ AYRICA ÇOK AĞIR.OYUN ZEKASI YOK.Murat SÖZGELMEZ ondan iyi oynuyor.
Ersen MARTİN: Kemal BELGİN'in çook önceden yazdığı gibi anatomik yapısı futbola aykırı.
İBRAHİM DAĞAŞAN: Benim ilk seyrettiğim (Grozniç)maçta çok iyiydi ve işte önliberomuz demiştim.Geçen dene beni yanıltma dı.Ancak bu yıl takıma zarar veren bir agresifliği ve isteksizliği var.Bu oyuncunun vasatı bile daha iyi olmalı.Gitsin ama kötü oyuncu olduğundan değil sorunları olduğundan.
SEDAT BAYRAK: Gereksiz agresifliği ve bireyselliğinden dolayı.Şimdi çoğu arkadaş diyecek ki Sedat çok iyi.Yasin gitsin.Ama geride kalan 3 sezonda sedatın yanında hep iyi stoperler vardı.(Servet,Diallo,Bilica).K endi gibi adam gelince kalite ortaya çıktı.Sadece agresifliği ve çirkin tavrından dolayı gitsin diyorum.Yoksa YASİN'den iyi stoper.Ama radikal çözüm arıyorum
Oynamayanlardan MBEMBA,ONUR,KADİR GİTMELİ.
yigidoğukan 18.12.2009, 14:18 ersen martin mbemba yasin gitsin eğer ibrahim dağaşan hermaç böyle yapacaksa oda gitsin bi maç oynuyo 2 maç yok
5-6 tane defans alsınlar bide kamananın beraber oynayabileceği bi forvet alınmalı
gideceklerin ilki:
eersen martin
sonra hayrettin
Şu gitsin bu kalsın demek zaten moralsiz ve stresli futbolcularımızın iyice dibe vurmalarına neden olur.Zaten hoca geleceklerin ve gideceklerin listesini vermiş buradaki yorumlar kişisel temenniden öteye gitmez.Faydası olmayan bilakis zararı olan bu başlığın kaldırılmasını yöneticilerden talep ediyorum.
furkancfc 18.12.2009, 15:07 ersen martin ve petkoviç kesinlikle gitmeli.
yasin ve ersen kesinlikle gitmeli sezer faruk gitmeli ibo ve hayrettinin kulagı çekilmeli yoksa bu takım adam olmaz.
58_babacan_58 19.12.2009, 17:35 HERKESİN GİTMESİNİ İSTEDİĞİ İSMİN BAŞINDA ERSEN MARTİN GELİYOR VE BU KONUDA HAKLIYIZ 17 MAÇTA GOL BİLE ATAMADI GUİZANIN TÜRKİYE VERSİYONU GERÇİ GUİZA BUNA 10 ÇEKER.......
gokturk58 19.12.2009, 17:44 ne ibrahimi ne hayrettini gidecekler yasinle esran martindir yabancılardan hiç verim alamadık kamanan dışında hepsi değişebilier petkoviç de artık misyonunu tamamladı kaleci şart
nefhret_58 19.12.2009, 18:09 yasin kesin yani, ondan sonra agbetu geliyor, arkadaşlar bir kaç isim daha yazmışlar ama ben ersen martin in gitmemesi ama ona gelecek toplar için kesinlikle iyi kanatlar oluşturulması gerektiğini düşünüyorum. bu defansla olmazz. yasin bence artık futbolu bırakmalıı. hayrettin geçen sene sakatlıktan sonra oyuna bir girdi pir girdi. yıllarca bu formayı giyiyor hakkını yemeyelim. hele ibrahim dağaşan hiç tartışılmaz. o giderse takım iyice dağılır.
sofularlı34 19.12.2009, 19:03 Şu gitsin bu kalsın demek zaten moralsiz ve stresli futbolcularımızın iyice dibe vurmalarına neden olur.Zaten hoca geleceklerin ve gideceklerin listesini vermiş buradaki yorumlar kişisel temenniden öteye gitmez.Faydası olmayan bilakis zararı olan bu başlığın kaldırılmasını yöneticilerden talep ediyorum.
ersan gitsin kesinl,kle
1.Ersen martin cok yavas ve gol atamiyor
2.Yasin cok gucsus
3.Agbetu teknik yok
4.Sedat anca barigyor bise yapti yok
5.Mbemba formsuz ama sans verebilir
6.Dagasan toplan oyniyamiyor
Alinacak 2 tane hirsli ve guclu savunma oyuncu (yabanci)
Birtane doru duzgun forvet memo ya yardim edebilir
ve ortasahada top donderen
Murat ARICI 19.12.2009, 19:28 mbemba zaten gidici kesin..ersen martin,yasin,musa..
cenk5821 19.12.2009, 19:34 hey yazıları okuyorumda hayrettin petkovic ibrahim dagasan ya bunlari konusmak yerlimi sizce hoca listeyi yonetime vermis ayrıca ibrahim dagasan hayrettin petkovic nereye gidiyor gcene sene bu oyuncular nasıldi eski takım oyuncularini yollarsak cok daha vahim seyler olur hayrettin takımn kaptanıdır ibrahim ortasahada is yapıyor petkovic suan formsuz ama oda duzelecek gecen sneki gibi olur ins..bence gelecek oyunculardan konusmak daha iyidir..
MeSELA DİALLO geri Gelse Hicte Fena olmaz
embemba
ersen martin
uğurkavuk
yasin çakmak
kadir bekmezci
bence bunları alan takımlara üste para verelim bu adamlar belanın önde gideni
ve ayrıca agbetuyu kiraya versinler gelecek sene lerde çok başarılı olur
ayrıyeten bursa maçında yıldızlaşan vebir gol atan zita emanan goyeninde yollanmaması lazım adam bursaya karşı oynadığı futbollla kalitesini ortaya koydu
DeathRow 19.12.2009, 20:30 ersen martin ugur hayrettin.............
gürçayırlı 19.12.2009, 20:51 aytac ak, yasin, ugur kavuk, faruk bayar, ersen martin,onur tuncer ve akin vardar gönderilmeli hic verim alamadigimiz ve alamayacagimiz futbolcular.
akına hangi maçta oynama fırsatı verildide kötü oynadı mı hiç gönderilsin diyorsun anlam veremedim akın sivasın ikinci ligden şampıyon olarak çıkmamızı saglayan ve takımda kalan az oyuncularımızdandır:rolleyes:
takımdan gitmesi gereken futbolcu bence profesyonel düşünmeyen, amatr ruhl, kendini oyuna vermeyen takım ruhuna uymayan ve bireysel yeteneği olmayan özelliklere haiz olan olmalı. İsim vermek bence çok amatörce olur.birkaç maç bakarak futbolcu değerlendirilemez.
babapiton 19.12.2009, 22:00 Gitmesi Gerekenler
Banko: ersen,mbemba,faruk,Ugur Kavuk
İyisi Gelecekse Gitsin:Zita,Kamanan(biz kamananı abartıyoz ama ne yaptı şimdiye kadar oyunda devamlılıgı yok,calımı yok yani vazgecilmeyecek futbolcu degil)
İyi yedek olur Kalsın:Bir cok arkadasımız bu sayacagım isimleri gitsin listesine yazmıs ama muhsin hoca fazla kisi yollamıyacagız geniş kadromuz olacak ve Z.T.K ve TSL de ilerleyecegiz dedi bu nedenle bu kişilerin gitmemesinden yanayım geniş kadromuz olması acısından
Agbetu,yasin,Hayrettin,kadir (petkoviç bence iyi kaleci yedigi goller savunmadan kaynaklanıyo en azından sezon sonuna kadar kalmasında zarar gormuyorum)
sivaslitaner58 19.12.2009, 22:04 ersen martin yasin cakmak petkovic
babapiton 19.12.2009, 22:06 1.Ersen martin cok yavas ve gol atamiyor
2.Yasin cok gucsus
3.Agbetu teknik yok
4.Sedat anca barigyor bise yapti yok
5.Mbemba formsuz ama sans verebilir
6.Dagasan toplan oyniyamiyor
Alinacak 2 tane hirsli ve guclu savunma oyuncu (yabanci)
Birtane doru duzgun forvet memo ya yardim edebilir
ve ortasahada top donderen
ben kesinlikle senin sivasspor u takip ettigine inanmıyorum
ersen kotu,yasin gücsüz anladık hadi dagasannıda anlayalım
agbetuda teknik yok diyosun adam diziyo oyuncuları belkide ermandan sonra en teknik oyuncu
sedata kötü oynuyo desen bisey demem ama bence sivassporun 1.haftadan beri en cok savasan futbolcusu adam yeri geldi forvete gitti yeri geldi gol attı her seyini verdi ve savastı
Gidecek ilk oyuncu için "Mbemba formsuz ama sans verebilir" diyosun daha adam kafa topuna cıkmayı bilmiyo
BİLENDE KONUSUYO,BİLMEYENDE
yener_sahin 19.12.2009, 22:27 Gidecek olanlar
1)ersen----> yediğimiz kazık yetmedi demekdir satmazsak...
2)yasin----> iddaa bayilerinde sürten,futbol namına hiç bir şey kazandırmayan bir adamı beslemeyelim.
3)Musa----> sezon başından beri korkak futbolu ile bizi çıldırttı.Bülent uygun takım bulur ona.Yerine a2 den zaferi alsınlar daha iyi...
4)Mbemba----> Daha çok genç takımda yabancı kontenjanını doldurup oturmasına gerek yok.
5)Petkoviç----> Artık miadını doldurdu.yaptıkları yanında getirisi daha az.Gönderilmeli.Akın hiç bit zaman kaleye geçtiğinde onu aratmadı.
6)Uğur Kavuk----> Antalya sattı diye bayram etti.Şimdi sıra bize geldi.Sağlam kazık yedik ondan da.
7)Faruk bayer----> sattılar anladık,mecbur mu kaldık aldık anlamadık.Buna karar veremedim.
Bunları göndersin yerine sağlam oyuncular alsınlarda bizde artık gülelim...
sivastatlıbelam 19.12.2009, 22:32 ersen uğur petkoviç mbemba ve gençlerden 1 kaç tane gönderilir.yerlerine umarım afrikadan ve mısır tunus gibi ülkelerden mücadeleci fizikli futbolcular gelir.
KaLpSyZ58 20.12.2009, 02:14 SADECE GÜLÜYORUM YAW HAYRETTİN GİTSİN İBRAHİM GİTSİN ... UĞUR KAVUK KALSIN ONUR TUNCER KALSIN AYTAÇ AK KALSIN BUNLARIN İSMİNİ NEDEN YAZMIYORSUNUZ SÖYLERMİSİNİZ .. HAAA O ÇOCUKLAR SİVASLI YERİ GELDİĞİ ZAMAN MEMLEKET SEVDASI İLE OYNARLAR DEĞİLMİ . AMA DİĞERLERİ BÜLENT EFENDİNİN KAZIKLARI ONLAR OTURSUNLAR KULÜBEDE AMA SİVASLI ÇOCUKLAR GİTSİN . SİZ VARYA FUTBOLUN ğ SİZNDEN BİLE ANLAMIYORSUNUZ .......................
KaLpSyZ58 20.12.2009, 02:35 BÜLENT UYGUNUN KAZIKLARI GİTSİN DİĞERLERİ KALSIN ..
ENBÜYÜKASKSİVAS 20.12.2009, 03:42 ersen martın , yasın cakmak ,erman kılıc , ugur kavuk , petkoviç , agbetu bunlar takımı genelde bozan oyuncular bence gıtmelerı daha ıyı olur
58_babacan_58 20.12.2009, 09:03 ersen martın , yasın cakmak ,erman kılıc , ugur kavuk , petkoviç , agbetu bunlar takımı genelde bozan oyuncular bence gıtmelerı daha ıyı olur
ERMAN KILIÇ TAKIMDAKİ EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİSİ NE GİTMESİ YAA.SEN TAKIMI TAKİP ETMİYOSUN HERALDE BİRADER........
muratduru58 20.12.2009, 10:20 ARKADASLAR AMMADA SACMALAMISSINIZ. GIDECEKLER ERSEN MARTIN, PETKOVİÇ, BIRDE OYNAMAYAN YABANCILAR. HAYRETTİN VE İBRAHİM TAKIMIN BEL KEMİĞİ. BU İKİ TOPÇUDA KENDİ EVLADIMIZ. BİZİ HİÇBİRZAMAN SATMAYACAK OLANLAR.
ersan martın .............................. .............
Bence hocamız kimin gitmesi gerektiğini biliyor.Bizim isim saymamıza gerek yokk...Herkes kimin gitmesi gerektiğini çokk iyi biliyor...
sivasli215 20.12.2009, 14:29 ersen
yasin
uğur
eminim birçok kişide benim gibi bu 3 futbolcunun takımdan gitmesini istiyordur.zaten sivası takip eden herkes bu 3 adamdan şikayetçi.
muhsin hocaya geldiği günden beri güveniyorum,b.uygundan çok daha kaliteli,çok daha karakterli bir insan
takımımız 2. yarı muhsin hocanın takviyeleriyle coşacaktır diye umuyorum...
ekingölü 20.12.2009, 14:32 ersen martin,yasin,petkoviç,uğur gitsin
abdurrahim_58 20.12.2009, 14:34 yasin
ersen martin
agbetu
mbemba
ersan martın gıtsın mahvettı bu sene bızı
yigidoss 20.12.2009, 15:28 hayretin ve ibrahim doganşana gitsin diyenleri kiniyorum
Ben de seni kınıyorum. Kardeşim kınanacak ne yaptık fikrimizi söyledik zannedersin sövdük saydık. Hayrettinin son iki sezondur takıma katkı sağladığı bir maçı bana söyleyebilir misin. Sırf Sivaslı diye tutmak kadar ahmakça bir düşünce olamaz bence.
yasin__0658 20.12.2009, 15:32 yasin,emebma,ersan kesinliikle gitmelii. ersan 20 gol atacam diyordu adamın toplasanız 5 golü yok
yasin__0658 20.12.2009, 15:34 petkoviç
bruno zita
hayrettin
ibrahim dağaşan
yasin
ya hayrettin ibrahim dağaşan elinden geleni yapıyorlar zitada pek forma şansı bulamadı ama zita iyi oyuncu bu 3 oyuncu kalmalı ersan martin gitmeli
YASİN,HAYRETTİN,PETKOVİÇ,MBEMB A,ERSEN MARTIN,AGBETU,FARUK BAYAR..ACİLEN GÖNDERİLSİN..
Divriği58- 20.12.2009, 16:07 defasndan UĞUR LAVUK
ortasahadan ONUR-KADİR
Forvet Ersen Martin
ortahaya Kanfory colosimo gibi çapa lazım
defanssa bilica gibi yabancı stoper lazım
3 tane ilk 11 de banko oynayacak bilica tum gibi yabancı alsak yeter PARALARI SACMAYA GEREK YOK
yener_sahin 20.12.2009, 16:09 yasin,emebma,ersan kesinliikle gitmelii. ersan 20 gol atacam diyordu adamın toplasanız 5 golü yok
hiç golu yoktur.
.....................
58_babacan_58 20.12.2009, 16:13 hiç golu yoktur.
.....................
sadece şampiyonlar ligi maçımızda anderlethe 1 gol attı başkada golü yok.
Ara Transfer normal transfer sezonuna benzemez Tutmama ihtimali çok yüksektir
ersan martin petkoviç yasin hayrettin faruk bayar
kızılelmalım 21.12.2009, 14:26 GİTMESİ GEREKENLER
1-ERSEN MARTİN
2-MBOYA
GELMESİ GEREKENLER
1-UĞUR BORAL
2-SİNAN KOLOĞLU
3-AYDIN (GS)
4-TABATA
Gitmesi gereken futbolcular=Petkoviç,Ersen martin,Sedat bayrak
Gelmesi gereken futbolcular=bütçemize uygun olarak Sabri sarıoğlu,arda turan ve ilhan parlak
tekdoktirin 22.12.2009, 23:41 petkoviç
bruno zita
hayrettin
ibrahim dağaşan
yasin
eyuphulagu 22.12.2009, 23:56 Gönderilecekler kesinleşmiş:1-Zita 2-Mbemba 3-Onur 4-Ersan...Kendilerine kulüp bulmaları istenmiş..Bugün bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyrulacakmış...Agbetu'yu hoca bırakmıyormuş...Başkan 3 tane yabancı transferi yapacağız demiş;kontenjan boşalırsa 4. yabancı da alabiliriz demiş..Ayrıca yerli oyuncu da düşünülüyormuş....
tekdoktiri 23.12.2009, 00:50 ersen martin, yasin çakmak, mbemba, zita, gitmesi kesin gidecek olanlar.
Yusuf Çevik 23.12.2009, 08:11 yasin çakmak
uğur kavuk
micheal petkovic
akın vardar
embemba
ercan58.a 23.12.2009, 11:05 ersen
hayrettin
petkoviç
ibrahim dagaşan
ercan58.a 23.12.2009, 11:10 mbemba
ugur
bruno zita
yerlerine alacakları bunlardan cok daha iyi olur kesin
subasi29 23.12.2009, 22:57 Yasini Ve Erseni ikini Bir Uyudya Bindirip Uzaya Gondermek Lazim Ama!!! Ordada Uzaylilarin Basina Bela Olur ..
sonkral58 23.12.2009, 23:01 bencede yasın çakmak ersen martin ibrahim daganşan bunlar gittsin
yeter
DursunOZER 24.12.2009, 00:16 hayrettin ve ibrahime gitsin diyenler acaba sivasspora onlar kadar destek veriyor onlar kadar mucadele ediyorlarmi_??? lutfen arkadaslar yapmayin bunu bu memleketin cocuklarina sahip cikin iyi gunde kotu gunde onlar vardi sel gider kum kalir...
EyüphanAydın 24.12.2009, 08:01 Takımdan gitmesi gerekenler belirlendi,Tamda gönlümden geçenler gitti.Yinede verdikleri emeklerden ötürü teşekkür ederiz.
kaptann58 24.12.2009, 12:19 ZİTA HAYRETTİN ERSEN MARTİN YASİN CİHAN İBRAHİM DAĞAŞAN KADİR
kimin geleceği ve kimin gideceği konusunda fikir üretmeyeceğim,çünkü kulubümüz adına gecesını gunduzune katan bir teknik direktöre sahip oldugumuzu düşünüyorum..
sivas58volkan 27.12.2009, 10:08 Bence takimdan Mbambe,Ersen,Yasin,Petkovic, Ugur Kavuk gitmeli
sivas58volkan 27.12.2009, 10:13 Ersen,Mbambe,Ugur Kavuk,Petkovic,Yasin Cakmak
dadaşlar 27.12.2009, 12:04 ersen martin mbemba onur tuncer zita yasin
yigido_ersin58 27.12.2009, 12:05 şu yasin gitmeli ersen de gitti zaten yasın top oynamayı bılmıo sankı ya
dadaşlar 27.12.2009, 12:06 GÜNDEMDEKİ OYUNCULAR McCarthy F.Tefera Şabalala Felipe da costa :D
yigido_ersin58 27.12.2009, 12:06 petkoviç inde gitmesi gerek ikinci liğ futbolcusu gibi
svsli585858 27.12.2009, 12:24 ersen martin ile mbemba gitti doğru karar. dahada kimse gitmesin yasin kötü diyorsunuzda arkadaşlar son 2-3 maçtır bi hatası olmadı bence görevini başarıyla yerine getirdi gelecek oyuncularıda muhsin hocaya güvenim sonsuz iyi oyuncular getireceğine inanıyorum
yigidokentli58 27.12.2009, 12:25 Ugur kavuk Pieter Mbemba Bruno Zita Mbanangoye gitmelerinden yanayim bizi hiç faydalari dokunmadi yasin cakmak ve Akeem Agbetu ilerleyen zamanlarda bizde cok iş yapacaklar
cayirazili 27.12.2009, 12:45 Ben de seni kınıyorum. Kardeşim kınanacak ne yaptık fikrimizi söyledik zannedersin sövdük saydık. Hayrettinin son iki sezondur takıma katkı sağladığı bir maçı bana söyleyebilir misin. Sırf Sivaslı diye tutmak kadar ahmakça bir düşünce olamaz bence.
kardesim sen delikanli olsan hayretinin geçmişte sivas a ne yaptiklarini bilir ne nankörlük yapmazsin yigidokentli kardesim bende hakli senin gibi rezillerin bu sitede işi olmasin
cayirazili 27.12.2009, 12:46 ersen martin mbemba onur tuncer zita yasin
|