Orijinalini görmek için tıklayınız : KÖTÜ HEMDE ÇOK!!!


clubber_boy
04.11.2004, 12:37
:oops: :oops
:twisted: :evil: SELAM MİLLET!
BEN FANATİK BİR TARAFTARIM HEMDE O KADAR FANATİK Kİ TA İSTANBULDAN SİVASIN MAÇINA SVASA GELİYORUM VE GAYET İİ SONUÇLAR GALİBİYETLER ALIYORUZ AMA SON İKİ HAFTADA AFALLADIK
SİVASSPORA ASLIJNDA TÜM KALBİMLE GÜVENİYORUM AMA SU MARDİN MACIDA BERABERE YADA MAĞLUBİYETLE BİTERSE İŞİMİZ ÇOK ZORLAŞIR AMA İNANIYORUMKİ ŞaMpİyON SiVaS!!!!!!'^^ :idea: :twisted:

eker
04.11.2004, 18:35
Hiç korkma clubber kardeş. Bu sene bizim önümüzü kesmeye kimsenin gücü yetmez. Her halükarda Süper Ligdeyiz bu sene.

ForzaSivas
05.11.2004, 12:16
Hiç korkma clubber kardeş. Bu sene bizim önümüzü kesmeye kimsenin gücü yetmez. Her halükarda Süper Ligdeyiz bu sene.

+1967

serseri_58
06.11.2004, 15:17
:wink: doğru söylüyosunuz arkadaşlar ama mardin gibi 15.sırdaki takımı rahat yenmek gerekirdi haksızmıyım neyse önümüzdeki maçlara bakıp vestelin yenilmesini bekleyelim ŞAMPİYON SİVAS...BUNU HERKES BİLSİN... :twisted:

ers58
06.11.2004, 21:28
ben ta başından söyledim ben mardindeyim ve maç zor olacak sivas nağmalup bu mardini motive etti ben sivas sporun takım ruhunda azalma görüyorum inşallah yanılırım

ati
07.11.2004, 11:03
SELAM BEN SİVASİN SARLISLA İLCESINDEN ATİLLA SİVAS
YINIMI DUSUSE GECTİ DİYE KORKUYORUZ ENDİSEMIZ BUYUK BU SENDE
CIKAMAZSAZ ARTIK SÜPERLIK HAYAL OLUR İSMAİL HOCAYA GÜZENİYOIRUZ İNSALLAH HEMEN TOPRLAR :(

eker
07.11.2004, 12:16
Bi maçla hemen karamsarlık başladı gene. Lig uzun bir maraton. Ebette maç da kaybedecekin. Umutsuzlğa gerek yok. BU sene inşallah süper ligdeyiz.

emrecell
08.11.2004, 12:28
Bu mağlubiyet bence sanıldığı gibi bir düşüşe alamet değil. Şampiyonluk yolundaki takımların oyuncuları üst üste başarılardan sonra rehavete düşerler, onları uyandırmak için de bir tokat gerekir, silleyi Mardin vurdu ama kroşeleri biz vururuz inşallah :wink:

1967 dernek serkan20
08.11.2004, 14:36
yine de ne olursa olsun sivasımızın mardine yenilmemesi gerekirdi ben maçı seyrederken saçımı başımı yoldum bir sivas böyle kötü futbol oynayamaz bu yüzden maçtan sonra sinirden ağladım açıkçası yakıştıramadım sivasımıza ne olursa olsun bu kadar kötü futbol bize yakışmadı inşallah haftya sivasta rakibimizi yener bu kötü futbolu unuturuz. hepimizin bir umudu vcar bu sene süper lig inşallah olacak. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSPOR :(

skywriter
08.11.2004, 21:27
Macin Trt'den naklen verilecegini duyunca cok sevinmistim ve sabah 6ya kadar yatmama karari aldim. Sahur yapmak icin bize gelmis arkadaslari da ikna ettim ve maci internetten birlikte izlemek icin duzenekleri hazirladik. Mac oncesi her an Sivasspor hakkinda arkadaslarima bilgiler veriyordum ve ne denli zevkli bir mac olacagini anlatiyordum. Turkiye saatiyle 1, bura saatiyle sabah 6da mac basladi. Anlattigim gibi Sivas baskili oynuyordu, fakat baskisinin getirisi olan golu atamiyordu. Yine de hos bir mac izliyorduk. Taki ikinci yarinin basina kadar. Uykusuzlugun da verdigi etkiyle ikinci yariyi yari acik yari kapali gozlerle izledik, ama bu bile Sivasspor'un ne kadar kotu bir futbol oynadigini anlamamamiza yetmedi, gelen gol de cabasi. Keske mac naklen verilmeseydi ve 10 hafta sonra Sivas'in yenilisine canli tanik olmasaydim diye icimden gecirdim.
Anim bir tarafa ama Sivas'in ikinci yaridaki futbolu gercekten cok aci seyler dusunmeme neden oldu. Birincisi 10 haftanin getirdigi bir rehavet ve her maca favori olarak cikmanin verdigi keyif. Belki de bu sebepten dolayi futbolcular ilk haftalardaki futbollarini sahaya yansitamiyorlar. Bir ikinci sebep olarak da arkadaslarin da bahsettigi gibi yenilmezlik unvaninin ve lider devam etmenin verdigi stres ve tecrubesizlik var. Ama bu sebebe pek katilmiyorum. Cunku eger super lige cikmayi gercekten istiyorsak 23 hafta daha surecek bu maratonda liderligin ya da ilk ucte devam etmenin bizi etkilememesi lazim. Yoksa birkac sene once yasanan seylerin tekrar yasanmasi icten bile degil.
Insallah bundan sonraki maclari aliriz ve super lig hayalimizi gercege donustururuz. Sivas'a selamlar..