Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidecekler Belli Oldu

SivasSpor.Com
23.12.2009, 07:41
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.mbembaimza.jpg

Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir takım oluşturmak için harekete geçen Sivasspor yönetimi ve teknik heyeti,gönderilecek futbolcuları belirledi.

Sivasspor teknik heyetinin verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen Sivasspor yönetimi,hocanında onayını alarak Burno Zita, Onur Tuncer, Ersen Martin ve Mbemba’nın kendilerine kulüp bulmaları istendi.
Mevcut takımla fazla oynamak istemeyen Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın bu 4 futbolcuya yol verdiği ve diğer futbolcuların takımla birlikte olacağı öğrenildi.

AGBETU KALIYOR

Özellikle son haftalarda oyuna girdikten sonra etkili futboluyla dikkat çeken Akeem Agbetu, hocanın gözüne girmeyi başardı.
Genç futbolcunun ligin ikinci yarısında dahada etkili futbol oynayacağı belirtildi.

Kaynak : Hürdoğan gazetesi...

mustafa_kavak58
23.12.2009, 07:46
bence zitayi göndermek yanlis olur ilk oynadigi bursaspor macinda en iyilerdendi sonrasinda zaten hic ilk onbirde oynatilmadi oyuna girdiginde iyi pas lar atiyodu :confused::confused::confused:

muratugur58
23.12.2009, 07:56
allah aşkına hoca bu yaptıgın dogruysa sende toptan anlamıyorsunersan ve mbemba anladıkta .zita ve onuru niye gönderiyorsun onlara gelene kadar daha çok gidecek var.sedat topçumu,ugur topçumu,yasin topçumu.bunlar bize 15 puan kaybettirdiler.bravo size hoca doğruysa bunlar.

stain
23.12.2009, 08:05
allah aşkına hoca bu yaptıgın dogruysa sende toptan anlamıyorsunersan ve mbemba anladıkta .zita ve onuru niye gönderiyorsun onlara gelene kadar daha çok gidecek var.sedat topçumu,ugur topçumu,yasin topçumu.bunlar bize 15 puan kaybettirdiler.bravo size hoca doğruysa bunlar.

bu yorumundan sonra senin de ne kadar futboldan anladığını ortaya çıkıyor,

sedat dediğin adam bu takımın kahramanıdır, resmen onun sayesinde ayakta kalabildik, doğrudur bazen düşüş yaşadığı oldu ammaa kendisini en çabuk toplayıp takıma adapte eden sedattır, adam bütün benliğiyle sivasspor için savaşıyor...

onur'a gelince zaten bülönün torpiliyle oynuyordu, vasatın da altında kötü bir futbolcu, hatta ikinci lig seviyesinde bir futbolcu, menejeri bülö olduğu için yıllardır bu takımda kaldı, kendisine onlarca kez fırsat verildiği halde adam bir türlü yıldızını parlatamadı, dehlemenin zamanı gelmişti...

zita'ya gelince sırf son dakika taraftarın ağzına bal sürmek için transfer edildi, oynadığı bazı maçlarda iyi idi ama bazen de adamın oynadığı mevki ve futbolu anlamakta zorlandık...

mbemba desen, bülönün bu takıma soktuğu en büyük kazıktır, aslanlar gibi diallo'yu verip yerine bu mandayı aldı, sonra çektiğimiz acılar ortada...

muhsin hocamızın sonuna kadar arkasındayız, ona güveniyoruz, sivasspor için en yerinde, en iyi topçuları getirecektir, saygı duymayanlar da saygı duymayı öğrensinler... hocanın kendi tanıdığı, güvendiği futbolcuları alma ve onlarla oynama hakkı vardır!

Yusuf Çevik
23.12.2009, 08:09
bak zita kalsaydı yasin oynamayı biliormu hoca faruk kım gönderdigi adamı geri almıs top tutamıor adam sedat saten gelen topa wuruo kıme gelırse nese mehmet yıldız gelsinde ii olurz inşallah yeni transferlerde alalım 10 numara lazım orta sahaya lazım

murat_n
23.12.2009, 08:30
Biz ne kadar konuşsak ta en iyisini hocanın bileceği kanaatindeyim... Zitayı doğru dürüst 11 de göremedik zaten izlediğim maçlarda da fena sayılmazdı en azından top ayağına yakışıyordu. Transferine gelirsek son dakikada adı transfer olsun diye yapıldı.

Mbemba ve Ersenin gitmesine sonuna kadar katılıyorum.

Onur derseniz genç hırslı oyuncuydu. Fakat çok sakatlanması artı tecrübesizlikmi dersiniz yada beceriksizlik mi bilmem ama çok top kayıpları yapan bir futbolcuydu. Yerine gelecek kişi bundan çok iyi olacaksa onun da gitmesini normal karşılamak lazım.

İnşallah yerlerine alınacak kişiler çok kaliteli ve SivasSpor a yakışır kişiler olur.

izmirliyigido
23.12.2009, 08:38
Bence doğru kararlar. İnşallah daha savaşçı ve teknik oyuncular gelir.

AYK

formen720
23.12.2009, 09:13
sadece 4 kişimi gönderiliyo yasin, ugur, hayrettin,petkoviç, bunlarıda göndermeleri gerekir

noname87
23.12.2009, 10:33
Zitanın gitmesine de ben de karşıyım ama diğerleri çoktan gitmeyi hak etti bir de mbemba Bülent Beyin hangi scoutu tarafından beğenildi anlamadım ya da başından beri scout diye birşey yok muydu

hanedan58
23.12.2009, 10:43
ZİTANIN GİTMESİ HATA OLUR BENCE ÇÜNKİ ORTA SAHA ÖZELLİKLİ BİR OYUNCU VE OYNADIĞI ZAMANLARDA DA GÖRDÜKKİ TAKIMA FAYDASI OLABİLİR İLERİYE ÇIKIŞLARI İYİ HIZLI BİR OYUNU BAKIN MUSA NIN YOKLUĞUNDA MURAT ORTA SAHA OYNADI PEKİ MURATIN YOKLUĞUNDA KİMİ GÖREVLENDİRECEK HOCA ZİTANINTOP TEKNİĞİ VE UZUN PASLARI ÇOK GÜZEL GİTMESİ GEREKENLER VARKEN NEDEN ZİTA GÖNDERİLİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM

hanedan58
23.12.2009, 10:46
Antremanlardamı bir eksikliği var zitanın neden gönderilmekte ve oynatılmamakta bu kadar ısrarcı hoca murat defans oyunculugundan ortasahaya gecti zita yedek kaldı taraftarlar dışarıdan daha iyi gözlüyor takımı bence 10 kişiden 8 zita kalsın der ortasahada bu kadar zaafımız varken zitanın gönderilmesine karşıyım ben zita yerine faruk un gönderilmesi daha doğru olur bence

hanedan58
23.12.2009, 10:49
Mbenba ya gelince hazırlık maçlarında iyi çok iyi savunma yaptı sol kanatta oynaı ve bence başarılı idi oyuncuyu daha doğru dürüst hiçbir maçta izlemedik biraz denense olmazmıydı genc ve fizik gücü yüksek bir oyuncu gelecege yatırım olarak kalabilir bence onun yerinede yazin gönderilebilir

oquzh4n58
23.12.2009, 10:52
zita nıye geldı nıye gıdıyorkı ?

atrium58
23.12.2009, 10:58
Zita dışında gönderilenlerin mantıklı bir açıklaması yapılabilir. Galiba hoca zitanın yerine tanıdığı birisini getirecek.

ercan58.a
23.12.2009, 10:59
gönderilecek olan isimler gayet dogru
özellikle petkoviç-hayrettin-ibrahim dagaşan sıra bunlarada bir an önce gelir inşallah

carizma0658
23.12.2009, 11:17
secim çok güzel ama inşallah gelenler ii olur sisvas için herşeyın hayrlısı

ercan58.a
23.12.2009, 11:20
sivassporumuza faydası olmayanların tümü defolsun bence,hocamız işini bilir

58_SEMİH_58
23.12.2009, 11:29
Hayırlı olsun.İnşallah hocamız daha iyilerini getirir.Tek temennimiz bu.!!

halilxx58
23.12.2009, 11:30
Onur Tuncer ve Bruno Zitaya yazik oldu..
digerlerinde hocaya katiliyorum..

samsa58
23.12.2009, 11:32
zitanın gtme sebebi bence yabancı kontenjanı dolayısıyla gonderılıyor suanda takımda 5 yabancı var muhsin hocada pazartesi gecesı 5 yabancı alacaklarını acıkladı dolayısıyla 2 yabancı gonderılmelı. ben bu takımdan daha cok kısının gıdecegıne ınanıyorum ama ilk asamada bu kada gonderılıyor bence gecen sezon basında yaptıgımız hatayı yapmadıgımız goruluyor. cunkı gelecek oyuncular uyum sorununu asana kadar ılk devre oynayan takım sahada olabılır bu kadro korunmus durumda.hatalarından ders alan yonetıme ve muhsın hocaya tesekkur edıyorum.

EyüphanAydın
23.12.2009, 11:43
Bu oyuncuların Süper Ligde tekrar oynamasını zor görüyorum.Performansları gittikçe alt seviyeye düşüyor.

Bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dilerim

06fatih58
23.12.2009, 11:48
inşallah sivasa gelenlerin faydasını görürüz ve iyi yerlerde oluruz :)

eyupk
23.12.2009, 11:49
doğru karar vermiş hocamız........

pover58
23.12.2009, 11:50
hoca daha iyisini bilir ama zita nın yerine sezer ve musa gitmeli çünkü oynamıyorlar bülent in adamları sivasspora pek bişey vereceklerini sanmıyorum.özellikle sezer ve yasin gitmeli.

sevda58
23.12.2009, 11:54
Hayirlisi diyelim, hocamiz bunlarin yerine daha iylerini dusunmusdur elbet.. bekleyip gorecegiz...

yigidoğukan
23.12.2009, 12:00
agbetunun kalması çok doğru gönderilenlerde güzel iyi günlere hızla koşuyoruz

58 FoRzA SiVaS
23.12.2009, 12:16
hepsi doğru karar bravo muhsin hocam mbemba zaten oynamıyodu zita cok kuısa boylu ve güçsüz onur kiralık verilebilirdi ama ersen için diyecek tek kelime YAŞASIN DEFOLDU GİTTİ ERSEN MARTİN

58 FoRzA SiVaS
23.12.2009, 12:19

aslında senin futboldan anlamadığın burda çok net ortada sen bu site yerine ekşi sözlük sitesine git sedat topcumuymuş sedat sayesinde kazandık biz iki maçı onun sayesinde kazandık birtek uğurda haklısın yasinde cıkıs içinde

Shan58
23.12.2009, 12:28
Listede Yasin ve Hayrettin'i göremedim.
Acaba takım bulamayacaklarını anladıkları için gitmeyi kabul etmedilermi.
İkinci lig'de bile oynayamaz Yasin Çakma ama zannediyorum sezon sonu onunda Bileti kesilir.

Hoca inşallah şu Yasin'în ve Hayrettin'in yerine birilerini bulurda onuda yollar.

yigido yakup
23.12.2009, 12:29
gönderilenler konusunda hocaya tam hak veriyorum hoca yarinlari düsünerek ve maliye yapi birde yabanci sinirlamasini düsünere kadroya o sekilde düzen veriyor.
yasin gitsin diyenler yasin oynamasin derseniz saygi duyarim ama gitsin derseniz kabul edemem bilica gibi yöneten bir stoper olsaydida beraber oynasalardida siz yasini o zaman seyretseydiniz.
artik simdi yapilacak tek is var oda cok kaliteli 2-3 tane yabanci oyncu kadroya katabilmek.
kimse süphe etmesin bizim yerli sporcu kadromuz cok cok iyi biz yabanci ve lider oyuncu eksikliginden bu hale düstük liderlik yapmasi gerekenler digererinden önce dagildilar.

skep06
23.12.2009, 13:04
Gönderilenlerden çok gelecekleri merak ediyorum.Ama ne olursa olsun gidenlerden daha kötü olacaklarını zannetmiyorum.Hayırlı olsun

yorumcuyuz
23.12.2009, 13:39
dogru bir karar bu onur ne yapar ben anlamazdım zaten bülent oynıtıyordu 1 kişi eksik oynuyorduk... ersen martin desen boş cıktı... Mbemba tam bir bombaydı... zitayı tam olarak goremedık ama hayırlı olsun diyorum....pekii yasin nerde ? hayrettin nerde ? bunlarda gitmeli...!

Rammstein
23.12.2009, 13:41
Mbemba ve Ersen Martin'ib gönderilmeleri bence çok olumlu bir karar. Bence ikiisde amatör topçular.

58SARKISLALI58
23.12.2009, 14:15
ise yaramayan futbolcu cok yanlis secimler bikac kisi eklenmesi lazim 2yarida isimiz zor anlasilan

esentepeli58
23.12.2009, 14:24
hoca galiba hayrettinle petkoviçi unutmus

oNuR
23.12.2009, 14:26
Alınacak futbolculuklar doğrultusunda isimler gönderiliyor.Hocamızın söylediklerine göre alınacak futbolcular milli takımlarında banko oynayan adamlar ve tecrübeliler.İnanıyorumki iikinci yarı çok değişik bir Sivasspor izleyeceğiz

Sivaslibey
23.12.2009, 14:34

sedat dediğin adam bu takımın kahramanıdır, resmen onun sayesinde ayakta kalabildik, doğrudur bazen düşüş yaşadığı oldu ammaa kendisini en çabuk toplayıp takıma adapte eden sedattır, adam bütün benliğiyle sivasspor için savaşıyor...

onur'a gelince zaten bülönün torpiliyle oynuyordu, vasatın da altında kötü bir futbolcu, hatta ikinci lig seviyesinde bir futbolcu, menejeri bülö olduğu için yıllardır bu takımda kaldı, kendisine onlarca kez fırsat verildiği halde adam bir türlü yıldızını parlatamadı, dehlemenin zamanı gelmişti...

zita'ya gelince sırf son dakika taraftarın ağzına bal sürmek için transfer edildi, oynadığı bazı maçlarda iyi idi ama bazen de adamın oynadığı mevki ve futbolu anlamakta zorlandık...

mbemba desen, bülönün bu takıma soktuğu en büyük kazıktır, aslanlar gibi diallo'yu verip yerine bu mandayı aldı, sonra çektiğimiz acılar ortada...

muhsin hocamızın sonuna kadar arkasındayız, ona güveniyoruz, sivasspor için en yerinde, en iyi topçuları getirecektir, saygı duymayanlar da saygı duymayı öğrensinler... hocanın kendi tanıdığı, güvendiği futbolcuları alma ve onlarla oynama hakkı vardır!

Aynen katiliyorum

Sadece sunu ilave etmek isterim. Arkadaslar Onur Tuncer'i ya kiraya vermek istiyorlar yada vaat eden bir futbolcu diye bakiyorlar ama ben anlamiyorum Onur'u halen siz çocuk olarakmi görüyorsunuz ne vaad ediyor. Adam gelmis 26 yasina ve hiç bir sey katmadi bu takima. Ayrica hiçmi hiç bir özelligi yok, takimda bile yeri yok bence.

Yasin bence'de gitmeli ama simdi degil, su an bize iyi bir yedek olur eger saglam bir stoper alinirsa. Sene sonunda baska takim talip olur ona eminim o zaman paraylan bilem satariz.

shang
23.12.2009, 14:36
bu takımda defans hattına kızanlardan biriyim ama haftalar ilerledikce bir takımda orta saha olmayınca ilerde top tutan olmayınca ankaragücü maçındaki gibi 75 dk orta sahayı bile geçemiyorsun 75 dk top ceza sahamızda oynanıyor ve nitekimde 5 tane pozisyonu kessen bile 6.gelip mutlaka gol oluyor bence gitmesi gerekenler yerinde mbemba sivastamı varmı yokmu bilmiyorum bile ersenlede olmuyacaktı zitada ahım şahım bi futbolcu değil hemen hocaya futbol bilmiyor damgasını nasıl yapıştırıyorsunuz anlamak mümkün değil hoca olmadıgından afrikada antrenorluk yapmıstır ozaman arkadaslar biraz sabır

oquzh4n58
23.12.2009, 14:40
yok walla zıtayın gıtmesnden menmun degıldım ama gıtsın dogru ısımler gonderılıyor muhsn cakıyor bu ısten

ahmetbaba
23.12.2009, 14:59
zita gitmemeli,onur,mbemba,yasin,uğ ur,ersen martin,faruk gitmeli

GuVeN
23.12.2009, 15:03
Zita' ya gereğince şans verilmediğini düşünüyorum. diğer ismi geçenler zaten takımın sırtında yüklerdi. yolları açık olsun.

sabanoh
23.12.2009, 15:05
zita nin gönderilmesi yanlis görükebilir ama oynatmiyacaksa eger muhsin hoca gitsin daha iyi.
Muhsin hoca 5 yabanci oyuncu getirecekmis sözde.
Bunlara yer açmak için bunlarin gitmesi gerekiyor.
Petkoviç, agbetu ve Kamanan gönderilmez zaten.
Petkoviç bu siralar kötü de olsa baska kaleci gelmedikce gönderilmez.
Ersen ve ugur gitmesine sevindim ve mbemba keske kiralik gönderilseydi diyorum.

sabanoh
23.12.2009, 15:05
ugur demisim onur tuncer diyecektim.

Divriği58-
23.12.2009, 15:08
MBEMBA 21 yaşındaydı fena değilde 2-3 maç oynadı ben hatasını görmedim.. Kiralık verilse bari

oNuR
23.12.2009, 15:11
MBEMBA 21 yaşındaydı fena değilde 2-3 maç oynadı ben hatasını görmedim.. Kiralık verilse bari

Hocada kiralık verilmesinin gündemde olduğunu söyledi..

ahmetbaba
23.12.2009, 15:17
zita gönderilirse sonradan diallo ya üzüldüğümüz gibi üzülmeyelim.

cılgınsivas58
23.12.2009, 15:24
zita ile ersen niye gidiyor zite daha yeni geldi gitmesi gereken --yasin ile uğur dururken siz bunları satarsanız helal olsun size aferin derim zita ile ersenin gitmesine karşıyım belki mehmet gelince ersen açılır siz bi şans verin bare alacağınız oyuncular adam gibi olsun bülo gibi yapmayın

hoLiGan Enes
23.12.2009, 15:24
Zita ii futbolcuydu ilk maçında gol atmıştı....

Mbemba'bayıda hiç seydetmedim doğrusu.. :D:D

cılgınsivas58
23.12.2009, 15:26
HOCA YASİNİ SAT HOCA ADAM TOPTAN KORKUYOR

sevda58
23.12.2009, 15:42
Otyakmaz: "Gidecekler yakında.."
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Tarsus İdmanyurdu'nu 1-0 yenen Sivasspor'da Başkan Mecnun Otyakmaz, takımdan gidecek ve kalacak futbolcuları basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuracaklarını belirtti..

23 Aralık 2009 , 16:28

Sivasspor Kulubü Başkanı Mecnun Otyakmaz ligin ilk yarısının sonunda, tatile çıkarken oynanan maçların çok tehlikeli olduğunu belirterek, ''Netice itibariyle 1-0 da olsa kazandığımız için mutluyuz. Kupada iyi bir başlangıç yapmış olduk. İddialı olmamız için bu maçları almamız gerekiyordu, çok da fazla üstün bir oyun oynamadık ama neticede skoru elde ettikten sonra da maçı kazanmasını bildik'' diye konuştu.

Takımın 2 Ocak'ta ikinci yarı hazırlık çalışmalarına Antalya'da başlayacağını bildiren Otyakmaz, takımdan gidecek ve kalacak futbolcuları basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuracaklarını belirtti.

Sivasspor'un golünü atan Kadir Bekmezci ise galip geldikleri için mutlu olduklarını, kupada başarılı olmak istediklerini söyledi. Uğur Kavuk ise ligde son haftalarda yakaladıkları çıkışı kupada da sürdürdüklerini belirtti. Geçen sezon kupada yarı finale yükseldiklerini anımsatan Kavuk, bu sezon da kupada başarılı olmak, finale yükselmek istediklerini kaydetti.

yaralı yiğido
23.12.2009, 15:54
yaaa ziti nasıl gider ya yok böyle bişe adam sivasta ilk 5 girer yuh artık kadiri neden göndermiyosak onuda sanlamadım

hasantuan
23.12.2009, 16:47
zita hariç tüm futbolcuların gönderilmesi doğru ancak bununla beraber uğur kavukun da gönderilmesi gerekiyordu bence

RK sTyLa 58
23.12.2009, 16:52
sacmaliiik ya mbemba yla erseni anladik daa ONUR TUNCER le ZITA iyi futbolcular bunlari neden yolluyor anlam veremiyorum
onur ve zita kalmali diye düsünüyorum

dedebali58
23.12.2009, 16:55
kesinlikle doğru olan ersenin gönderilmesidir,zita kalabilirdi diğerleri için hocaya güvenmek lazım hadi hayırlısı

yigido_sampiyon
23.12.2009, 16:57
gidecek isimler tam isabet olmuş...ama bunlara uğurda eklenmeliydi...

58_babacan_58
23.12.2009, 16:58
KARAR DOĞRUDUR TAKIMI FAZLA DAĞITMANIN PEK ANLAMI YOK GEREKİRSE SEZON SONUNDA GİDER BAZI FUTBOLCULAR.......

yigidokentli58
23.12.2009, 17:04
mevlam yollarini aciksin etsin emeklerinden gidenlere tşk insallah bundan sonra iyi olurlar başali olurlar inşallah ersen kalsa iyi olurdu ama sanirim almanyadan bir külüple görüşüyormuş inşallah gitti yerde başali olur

velibircan
23.12.2009, 17:05
Yönetim Ve Teknik EKip Kararı Vermiş Birşey Demek Düşmez...Hayırlısı Olsun...Giden Futbolcuların Yolu AÇık Olsun...

burak1996
23.12.2009, 17:21
hocm yapmayn yha zita kalsn gidecekler bhence petkoviç sedat hayrettin sedat ın yerine mbemba hayrettinin yerinede muratı koyun yha ersen martinide hcm daha patlatamadınız ersen öle oynamaz ersene yanlardan top atın görürsünüz bu tabii bhenm görüşümm :confused:

sivaslitaner58
23.12.2009, 17:35
sadece petkovic ersen martin yasin cakmak gonderilseydi daha iyidi

FANATIK YIGIDO
23.12.2009, 17:57
hadi bakalim hayirlisi gelecek futbolcular gidecek futbolculari aratmaz umarim:)

58xtanerx09
23.12.2009, 18:35
ersen seni göndermeleri cok iyi defolsun gitsin insan bi gol atar gülü güle ersen... inşallah iyi oyuncular alırlar temennimiz bu... ölümüne sivas ölümüne sivasspor..

58xtanerx09..

ahbey
23.12.2009, 19:53
Hoca bugün gidecek futbolcular hakkında soru sorulduğunda ne demiş, "Gidecekler bunu basından öğrenmeleri hoş olmaz.."

Bence bu haber bu açıdan bir daha değerlendirilmeli...

stain
23.12.2009, 20:00
iyi olmuş bunlar defolup gitsin bir artı kattıkları yoktu zaten yerleri dolmayacak oyuncular değil bunlar

hatta hiç hissedilmez yokluk ları belki takım daha iyi oynar ersen ve onurun mbemmba nın yokluğunda yolları açık olsun

fatihtuztas
23.12.2009, 20:00
oleyyyyyyyyyyyy ersen martin gidiyor oleyyyyyyyyyyyyyyy...ayrıca mbambaya hiç şans verilmedi keşke zamanında yararlanılsaydı.zita da gitsin,onur'a da bir şey diyemem bize çok hizmeti dokundu.

yigidomustafa58
23.12.2009, 20:01
kararlar doğru karardır ancak Mbemba'yı başka bir kulübe kiralık olarak versek daha iyidir bence...

stain
23.12.2009, 20:02
hadi bakalim hayirlisi gelecek futbolcular gidecek futbolculari aratmaz umarim:)

ya kardeşim bunlar gitsee nolacak bunların takıma bir katkı yapanı dahi yoktur yok böle bişe

bunlar m...a gibi adamlar

subasi29
23.12.2009, 20:18
Yasini Ve Ugur Kavugu Napacaksiniz? Tursusunumu Vuracaksiniz? Zitayi Niye Aldiniz?Oynatmadan Gonderin...Elinizde Sihirli Degnek Varya Onami Guveniyorsunuz? Haydaaaaa

adres58
23.12.2009, 22:16

Hocam çok detaylı ve doğru tesbitlerde bulunmuşsunuz. Özellikle giden gelen oyuncuların bir kısmı hakkında. Mesela benim bu konu hakkındaki mesajların topiclarinde de belirttiğim giden giden oyuncular içinde en çok zoruma giden ne Tum ne Sylla, Balili nede Bilica hakkında olumsuz bir yazım olmadı. Yani hiç değilse düşünce olarak doğru transferler diyebilirim. Kimini takasta kullandık, kimi sakattı, kimisi ise elimizde tutamayacağımız cinslerdendi. Ama şu M'bomba mıdır ne olduğu ne tarz oynadığı hakkattende bomba transferi görünce Diallonun kiralık verilmesine yüreğim yanıyor. En basit denklem kurarsan yediğimiz golleri biliyoruz. Ben iddaa ediyorum Şu pres özellikli stoperimizin arasına (Sedat,Murat,Yasin) bir top yapan servis yapan bir Libero hemde işini iyi yapan bir Diallo olsaydı en az 5-8 puan daha kazancımız olurdu diyorum. Avrupayı hiç saymıyorum. Anderlecht maçında yediğimiz 5 gole bak hep bu adamın yokluğundan kaynaklanan gollerdi. Herneyse giden oyuncuları zaten etüt ettin hocam, bazı arkadaşlar Zitanın gitmesini eleştirmişler ama ben onlara katılmıyorum. Çünkü şöyle bir basit hesaplama yaparsak devre arasında ihtiyacımız olan yabancı oyuncu özellikle ilk 11 oynayacak adama ihtiyacıomız varki bunlardan birisi iyi bir defans asistliği yapacak Libero, İyi pres yapan ve top dağıtan Playmaker, ve ayağa pas yapacak bir takıma uyarlanacak pivot santrafor gerekiyor. Şu anda Petkoviç kalecimiz, Kamanan açığımız (yada alternatif) Agbetu diğer açığımız (buda arasıra alternatif olabilir)... Elimizde 3 tane yabancı oyuncumuz var 6 tanede ilk 11 de oynatabileceğimiz 2 de +2 den oyuna sürebileceğimiz oyuncu hakkımız var... Hocamız mutlaka bu giden yabancıların yerine kaliteli oyuncularla anlaşmıştır. Eğer öyle bir durum olmasaydı Zitanın kalması mümkün olabilirdi. Ben hiçbir şekilde şüphe duymuyorum hocamızdan. Hiç değilse hocamız menajer değil. Birde Sedat faktörü var. İyi bir partner varken Sedat Türkiyenin sayılı stoperlerindendir. Hem yüreklidir hemde korkusuz. Şu gereksiz kartlarıda görmese birde..
Özetle devre arası geldi izleyip bakacağız. Benim hiç şüphem yok biz bu ligdeyiz ve öyle kalacağız.

kiNgSiZe58
23.12.2009, 22:31
Acik Konusmak Gerekirse, Hoca isi biliyor.. Senin Arkandayiz Muhsin Hocam, hertürlü =)

sg

KAOS
23.12.2009, 22:56
Arkadaşlar gitmesinde fayda gördüğünüz topçuların bazıları emin olun yedek bekleyecekler...Bu açıdan bakarsanız hocanın tespitleri eğer doğru ise yerindedir...
Daha öncede çok kez dile getirildiği gibi gidecekler değil gelecekler önemlidir...
Topçu topçudur en azından iyi anlaşma ile kulübe para kazandırır.
Şu defolup gitsinler diyenlere de bir lafım var
Yav siz ne utanmazsınız. Ne biçim laflar bunlar...
Bu takımın halihazırda topçusu olan ve asla Sivasspor ve yiğido için olumsuz laf etmemiş olan gidersede takıma en azından para kazandıracak olan bir topçuya laf söyleyen sizler: defolun gidin emi.... !!!!

vedat58
23.12.2009, 23:05
bence gitesi gerekenler, Zita, Onur Tuncer, Ersen Martin , Mbemba ,musa aydin,hayrettin yerlikaya,petkovic,yasin cakmak,faruk ,sezer badur, bu 10 futbolcunun acilen satilmasi gerekir, bu futbolculardan sivasa hayir gelmez,adam gibi 6 futbolcu alinsin yeter , itiraz edenler yazabilir ???

KAOS
23.12.2009, 23:12
O zaman hadi bu futbolculara iyi birer müşteri bul..
Sonra devre arası 6 iyi oyuncuyu hangi para ile alacağını söyle..
Bide takımı nasıl kurgulayacağını yazarsan sen süpersin....
Odyakmaz ve Muhsin hocaya söyleyelim seni menejer alsınlar..
Söz ben en önde destekçinim...

adam gibi adam
24.12.2009, 01:03
bence gitesi gerekenler, Zita, Onur Tuncer, Ersen Martin , Mbemba ,musa aydin,hayrettin yerlikaya,petkovic,yasin cakmak,faruk ,sezer badur, bu 10 futbolcunun acilen satilmasi gerekir, bu futbolculardan sivasa hayir gelmez,adam gibi 6 futbolcu alinsin yeter , itiraz edenler yazabilir ???

yok daha ne istersen bütün takimi göndersin zaten secimi yapmis tercihi olan oyuncular da kaliyor sonucda sorumlusu hoca

GuVeN
24.12.2009, 01:10

biri seni durdursunnnnnnnnn:):)

yener_sahin
24.12.2009, 01:45
Musa kafasından bülent hocayı atıp adam gibi erkek gibi futbolunu oynayacaksa kalsın.Yoksa gönderin alt yapıdan zafer i alın getirin oynasın.

Yasin,bu adama neden tahammül ediyorsun hocam,gönder gitsin.Bu adamdan daha iyi türk defans oyuncusu mu alamayacaksın.Taraftara küfreden adamı neden takımda tutuyorsun.Hangi olumlu hareketinden bu adama tahammül ediyorsun...

Zita,sadece bursaspor maçında vardı.Ondan sonra kimse gördü mü bu oyuncuyu sahada.Şans verilsin veya verilmesin kendini göstermeliydi.Bu adam antremanda da mı oynamaz da hocanın gözüne girmez.Agbetu ne yaptı etti takımda kalmayı başardı.

İşin en önemli ve en çok atlanan tarafı acaba bu futbolculara eski ruhlarını geri getirecek şey neyse,nerdeyse gitsin arasın bulsun onu getirsinler.

Hocam sana tek sözüm tek hiçbirini satma Yasin'i sat.Kurtar bizi bu dertden...

hiko58
24.12.2009, 07:05
değerli kardeşlerim yorumları okudum bazı yorumlara çok üzüldüm. zaten bizim sivaslı kardeşlerim bülo ile bazı kişileri karıştırıyorlar. muhsin hoca dünya kariyerine sahip birisi. futbol bilgisi tartışılmaz. işin ehli işin uzmanı. bu kadar bilgili bir adama siz diyeceksinizki yahı onuru neden satıyorsun zitayı neden satıyorsun v.s v.s yahu kardeşim herkes işinde uzman. başkaları sizin işinize karışırsa siz ne dersiniz. biz yıllarca futbol bilgisi dahi olmayan büloya sadece üzülmesin diye katlandık. aldı verdi. takımı dağıttı. adam transfer yapacak. aldığı futbolculara bir bakalım. giden yada satılması istenen futbolcular takımın iskeletini bozmuyorki. zaten oynamayan futbolcular. arada sırada oyuna giren futbolcuları elinden çıkarıp daha verimli futbolcular almak istiyor. kafasında bir şablon var demekki. bekleyin. herkesin bütün sivaslı kardeşlerimizin bu adamın futbol bilgisine inanmak ve güvenmek zorunluluğu vardır. muhsin ertuğral hocayı başkalarıyla karıştırmayın. başkalarıyla mukayese etmeyin. öyle eften püften adamlarla mukayese edilecek birisi değil o. sadece güvenin o kadar. seneyede şampiyonluk isteyin. destek olun.

burakpaşa
24.12.2009, 09:24

arkadasım
çok değil iki sene öncesine kadar bu takımı başarıdan başarıya koşturan insan için neden butür yakıştırmalar kullanıyorsun gerçekten anlamak zor.. bülent uygun 2,5 yıl boyunca takımı onurla temsil etti.bu sene takım bu hale geldi diye hemen yakışıksız sıfatlar mı takalım hocalarımıza.sivaslı insanlara yakışan bi durummu bu şimdi. ben burdan senin şu karekterde biri olduğunu anlarım; muhsin ertuğralın takıma ikinci yarı getireceği oyuncular tıpkı bu yıl bulent hocanın(senin tabirinle bülü) transfer ettiği gibi vasıfsız çıkarlarsa ,muhsin ertuğrala da artık kimbilir neler dersin
lütfen arkadaşlar lütfen kişileri başarılıyken sahiplenip, başarısız olduklarında vurunkellesini mantığından sıyrılın. sıyrılınki sivassporumuz hakettiği yerlere gelebilsin.
vesselam

Turan 59
24.12.2009, 09:55
Arkadaşlar hiç merak etmeyim.Muhsin hoca ne diyorsa o doğrudur.Çünkü o adam gibi adam.

yigido Atilla
24.12.2009, 18:38
kis uykusundan zamaninda uyanmayi bir türlü beceremeyen Bülent hocanin denize düsen yilana sarilir misali yaptigi transferler bir bir gönderiliyor !!!! Bülent Hocanin kendi Arzusu ile yapilan Futbolculari kendi bile oynatmamisti ama para Bülent uygunun cebinden cikmadigi icin zarari Sivasspora oldu !!!!!

sivastatlıbelam
24.12.2009, 18:47
chabalal gelsin sorun biter.2 tanede defansa adam lazım tabi.1 de kaleci ama yerli olmalı.

petkoviç,musa,sezer,ersen,uğur ve yasin gitmeli veya kimisi kiralanmalı.

SivasLady
24.12.2009, 18:53
gidecek cok varda
hocamiz gidecekler arasindaki kisileri secmesi cok isabetli oldu

hizmetleri icin tsk eder kendilerine basarilar dileriz

tekdoktirin
24.12.2009, 21:09
ZİTANIN GİTMESİ HATA OLUR BENCE ÇÜNKİ ORTA SAHA ÖZELLİKLİ BİR OYUNCU VE OYNADIĞI ZAMANLARDA DA GÖRDÜKKİ TAKIMA FAYDASI OLABİLİR İLERİYE ÇIKIŞLARI İYİ HIZLI BİR OYUNU BAKIN MUSA NIN YOKLUĞUNDA MURAT ORTA SAHA OYNADI PEKİ MURATIN YOKLUĞUNDA KİMİ GÖREVLENDİRECEK HOCA ZİTANINTOP TEKNİĞİ VE UZUN PASLARI ÇOK GÜZEL GİTMESİ GEREKENLER VARKEN NEDEN ZİTA GÖNDERİLİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM

mühendisburak58
25.12.2009, 15:37
hocam zita ile onurun yerine kadir uğur yasin gitse daha ii olurdu.inşallah yerlerine bari iyilerini alırız.hayırlısı olsun.

06esra58
27.12.2009, 21:52
GİDECEKLERDEN ÇOK GELECEKLER ÇOK ÖNEMLİ :)

AMA GİDENLERİN YOLU ACIK OLSUN İNAŞALLAH GİTTİKLERİ YERDE BAŞARILI OLURLAR

MaXiMuM
27.12.2009, 21:59
gidenleri tartışmayı bırakın beyler gelecek olanlara bakalım.. umarım yeni gelecekler iyi ve faydalı futbolcular olurlar ve takıma kısa sürede uyum sağlarlar...

06fatih58
27.12.2009, 23:55
İYİ YADA GÜNLERİ GECTİ GİDECEKLERİN HEPSINE BAŞARILAR DİDLERİM GİTTİKLERİ YERDE:)

efendigardaş
28.12.2009, 22:09
YABANCI KONTENJANI İÇİN ZİTAYI GÖDERİYOR HERHALDE YOKSA FENA TOPÇU DEĞİLDİ HAYIRLISI OLSUN ...***

eyuphulagu
28.12.2009, 22:40
Zita'yı Bursa maçında statta çıplak gözle izleme fırsatı bulmuştum...Maçı kaybettik ama Zita'yı kazandıl diye düşünmüştüm..Bu maçta maçı izleyen herkes Zita'nın topla yaptığı hareketler verdiği paslar ve attığı gol karşısında çok mutlu olmuştuk...Zita maç boyunca nerdeyse heryerdeydi;ilk yarı takım arkadaşlarına 5-6 tane %100 gol olacak paslar vermişti...Sonraki maçlarda Zita!yı çok aradık ama göremedik;çünkü Zita milli takıma gidip gelmekten dolayı bazı sakatlıklar yaşadı...Sakatlıkları uzun süre geçmedi...Çok az sayıda maçta oynadı...Giderse takım için kayıp mıdır diye düşünebiliriz?Bence kayıp olmaz;çünkü sivassporun kazandığı puanlarda Zita'nın son maçta uzatma dak. larında Ankaragücülü Baki'ye karşı yaptığı pres karşılığı Baki'nin kendi kalesine attığı gol hariç,başka bir katkısı da yok gibi...Ama eğer gelecek oyuncu Zita!dan iyi çıkmazsa bu kararda çok tartışılır.....Gidecekler arasında Sezerîn de adının geçtiğine dair haberler var....Sezer genç bir oyuncu geçirdiği sakatlık sonrası malesef eski formuna ulaşamadı...G.S. maçında hoca 20 li dak. larda oyundan çıkardı...Bu maçta Sezer'in hocaya karşı bir hareketi olduğu söyleniyor...Sonraki maçlarda Sezer sürekli ilk yarı ya da 2. yarı oynamasına rağmen bir türlü ne eski gücüne ne de eski formuna ulaşabildi...Şimdide adı gidecekler arasında geçiyor deniyor...Ben Sezer kalabilir diye düşünüyorum;istenilen transferler yapılmazsa....Onur zaten sürekli sakat;olsa da olur olmasa da..Uğur'un da gönderileceğini düşünüyorum...Mbemba zaten gidiyor...Kamanan' da gidebilir dedikoduları var...Umarım gitmez;giderse yerine mutlaka daha iyisi alınmalı....

Countach
29.12.2009, 00:43
arkadaslar basında calısan arkadasım kamananın %75 bursaya gıdıcegını soyledi .. malesef toplam 350 000 £ gibi komık bır rakama yonetımın kamananla anlasmalarında bu parayı veren kulube gıdebılır yazısı varmıs

AYDIN1985
29.12.2009, 12:38
Sivassporumuz icin hayirlisi olur Insallah

effenberg
29.12.2009, 12:41
Hic bir futbolcu kalici degildir önemli olan yeni gelenlerin gidenlerden daha iyi olmalari.
Bakin sezon basi O kadar futbolcu gönderildi ve bir O kadar futbolcu alindi yeni alinan futbolculari ne kadar iyiler gidenlerden???

SerkanToptas
29.12.2009, 12:43
+sezer ile ibrahim dahaşan gitmesin de kim gidiyorsa gitsin.

superglam
01.01.2010, 21:33
Hani gidenler belli olduydu sezer badur nereden çıktı.? Neden gönderildi sorunu neydi.. Birileri çıkıp açıklamalı bu durumu...