ygd
17.10.2005, 18:45
YAW BU IŞIKLANDIRMA YAPILMADI MI HALA?!!!NE GÜZEL BAYRAMDA MEMLEKETE GELİP GECE MAÇI İZLERİZ DİYE HAYAL KURUYODUK...NE ZAMAN YAPILACAK BU IŞIKLANDIRMA.???VAR MI Bİ ÇALIŞMA..?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : IŞIKLANDIRMA NE ZAMAN YAPILACAK? ygd 17.10.2005, 18:45 YAW BU IŞIKLANDIRMA YAPILMADI MI HALA?!!!NE GÜZEL BAYRAMDA MEMLEKETE GELİP GECE MAÇI İZLERİZ DİYE HAYAL KURUYODUK...NE ZAMAN YAPILACAK BU IŞIKLANDIRMA.???VAR MI Bİ ÇALIŞMA..? TS58 17.10.2005, 20:55 Sivas'ım Kanatlı hayvana sallayacaktır.4 Eylül'ü FB unutamayacak. yasinkaryagdi 17.10.2005, 21:25 3 buyukler gunduz macında ıyı degıl cunku alısık degıl sıvas ın yenmesı mucıze olmucak en kotu berabere bıtıcek ben de eskı fenerlılerdenın tanırım fenerı onun ıcın yıgıdolar rahat olsun !!!! skywriter 17.10.2005, 21:43 Mac 12 Kasim degil 6 Kasim'da... 58hayati 17.10.2005, 21:50 gardaşlar syn lorantın dedigine göre 4 buyuklerinen oynar ken ben oyuncularıma hiçbirşey söylemeyecegim dedi. yalnız fnr de iken glt sarayı 6.0.gibi bir skorla yenmiştim. tarih netesadüftürkü 6 kasımdı .ve yine tarihler 6.kasımı gösterdiginde bu kez sivasspor un başında olacagım . fb düşünsün ben taraftar bekliyorum.diyor. ygd 17.10.2005, 21:56 Mac 12 Kasim degil 6 Kasim'da... :confused: pardon ilker abi yaaa:)!!!12.hafta diceğimize 12 kasım yazmışız...ee heyaecandan tabii:)!!!ama bu ışıklandırmadan haberi olan var mı?:!!!hemii.. dogukan58 17.10.2005, 22:03 insallh maç gunu bende memleketteyım umarım seyredebiliriz asx 17.10.2005, 22:26 fenerbahce macını bekliyodum ezecez f5 görecek 6 kasımda 4 eylülde itlaf var inanılmaz biçimde destekliyecez sivassporumuzu UA 33 MERSİN UNİ bbptek58 18.10.2005, 06:25 İNŞALLAH FENERE İLK YENİLGİYİ BİZ TATTIRCAZ Siir_Misali 18.10.2005, 07:16 TARİH:06.11.2005 PAZAR SAAT:15:48 DK:93 SKOR: SİVASSPOR :2 FENERBAHCE :1 ALLAH BU SEVİNCİ YAŞATIR İNŞALLAH..BEN ÇOK UMUTLUYUM VALLA İÇİMDEN BİR SES BÖYLE DEDİ BENDE SKORU YAZDIM ..HADİ HAYIRLISI:rolleyes: BOUN 18.10.2005, 08:02 Arkadaşlar bu maça ben de memlekette olmayı çok isterdim fakat ne yazık ki bayrama memlekete gidemiyorum. fakat gidecek arkadaşlara acizana bir kaç tavsiyede bulunayım. Lütfen bir maçlığına da olsa bütün dernekler ve taraftar gurupları maratonda toplansın ve hep bir ağızdan tezahürat etsinler. Ben devamlı örneklerimi Beşiktaş taraftarından veriyorum çünkü yıllarca o stada gittim ve Beşiktaş'a taraftarlıkyaptım. Beşiktaş taraftarını coşturan maraton tribünü ve Çarşı gurubudur. Bütün stad buradan organize edilir. Maraton tribünü ne kadar hareketli olursa ve canlı olursa diğer tribünleri de o ölçüde etkiler ve canlandırır. Mesela maraton bütün gücüyle 'Kartal gol gol gol' diye bağırırsa o derece canlı bir şekilde de yeni açıktan karşılık alır. Bu yüzden diyorum ki bütün taraftar gurupları ve dernekleri lütfen bu maça özel bir kereliğine de olsa maratonda toplanın..... eren1 18.10.2005, 08:11 [QUOTE=Skywriter]Mac 12 Kasim degil 6 Kasim'da...[/QUOTE MAÇ 6 KASIMDA FENERBAHÇE BELEDİYESİ BİR DAHA 6 KASIM DİYEMİYECEK ErdalGüler 18.10.2005, 08:13 Vallahi 1-0 olsun bizim olsun inşallah da olacak zaten.... akkuzu 18.10.2005, 09:08 IŞIKLANDIRMA BETONLARI BİTTİ,DİREKLERİN DİKİLMESİ KALDI FENERBAHÇE MAŞINA YETİŞECEĞİ SÖYLENİYOR.NİYE GÜNDÜZ OYNAYALIM yusuf_07 18.10.2005, 10:29 VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK. O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. 6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ.... CÜSSKB-Aynur 18.10.2005, 11:14 VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK. O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. 6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ.... Sen kendi toprağında rakip olduğunu, Sivasspor a 3 gol atacağınızı düşünüyorsan, hiç kusura bakma senin Sivas lılığından şüphe ederim ben. BOUN 18.10.2005, 11:18 VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK. O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. 6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ.... Yusuf_07 gardaşım anladığım kadarıyla sende çift kişilikli olma gibi bir problem var. En kısa zamanda bu problemi çöz. Ya Sivassporlu olacaksın ya da Fenerli.... Maalesef bunun orta yolu yok. İnşallah tercihini Sivasspor'dan yana kullanırsın. Bu benim temennim. Kullanmazsan sen bilirsin. Memleketine ''deplasman'' diyecek kadar yabancılaşmış bir zihniyete sahipsen Allah kurtarsın.... Başka ne diyeyim... yusuf_07 18.10.2005, 11:26 Yusuf_07 gardaşım anladığım kadarıyla sende çift kişilikli olma gibi bir problem var. En kısa zamanda bu problemi çöz. Ya Sivassporlu olacaksın ya da Fenerli.... Maalesef bunun orta yolu yok. İnşallah tercihini Sivasspor'dan yana kullanırsın. Bu benim temennim. Kullanmazsan sen bilirsin. Memleketine ''deplasman'' diyecek kadar yabancılaşmış bir zihniyete sahipsen Allah kurtarsın.... Başka ne diyeyim... ŞİMDİ KARDEŞ BU OLAYLA ÇİFT KİŞİLİĞİN Bİ ALAKASI YOK HERKEZ AYNI ANDA İKİ TAKIMI DESTEKLEYEBİLİR....BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FENERBAHÇELİYİM...AMA AYNI ZAMANDA SİVASLIYIMMM BOUN 18.10.2005, 11:31 ŞİMDİ KARDEŞ BU OLAYLA ÇİFT KİŞİLİĞİN Bİ ALAKASI YOK HERKEZ AYNI ANDA İKİ TAKIMI DESTEKLEYEBİLİR....BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FENERBAHÇELİYİM...AMA AYNI ZAMANDA SİVASLIYIMMM Sevgili dostum bir an için sinirlenip çift kişilikli dediğim için özür dilerim ama iki takım tutmanı ve tuttuğun diğer takımı Sivasımın önüne geçirmeni açıkçası yadırgadım.... yusuf_07 18.10.2005, 12:09 Sevgili dostum bir an için sinirlenip çift kişilikli dediğim için özür dilerim ama iki takım tutmanı ve tuttuğun diğer takımı Sivasımın önüne geçirmeni açıkçası yadırgadım.... SORUN DİİL KARDEŞ AMA ESKİ TAKIMINI BIRAKMAK KOLAY OLMUYO BU FANATİK OLMAYAN BİRİ İÇİN SORUN OLMAYABİLİR AMA GECEN GÜNDÜZÜN Bİ TAKIMLA GEÇİYOSA Bİ MAÇINI İZLEMEK İÇİN SABAHA KADAR KALDIRIMLARDA PARKLARDA YATIYOSAN BIRAKMAN KOLAY OLMUYO.HİÇ DEĞİLSE BEN Bİ SİVASLI GİBİ ERKEKÇE SÖYLÜYORUM...ASIL SİVASSPOR LU YUM DEYİPTE BAŞKA TAKIMLARI DESTEKLEYENLERDE SORUN VARDIR.... koyu58 18.10.2005, 12:13 fenerliyim ama sivasspor diyince akan sular durur fener kusura bakmasın shalce 04 maçına baksın sivaslı kardeşime söylüyorum önce SİVASSSSSSSSSS ReDYiGiDo 18.10.2005, 12:20 Sivas Fenere 6 tane atamaz ama yeneceği hakeme baglı ben kesinlikle fenerden puan alacağını düşünüyorum.. casus84 18.10.2005, 12:50 [mesajin hepsini siliyorum, hem kufur hem de uyeye hakaret iceriyor...] casus84, ilk ikazini aldin. Aynini tekrarlarsan siteden gecici olarak uzaklastirilacaksin !!! gercek58li 18.10.2005, 13:07 Sen kendi toprağında rakip olduğunu, Sivasspor a 3 gol atacağınızı düşünüyorsan, hiç kusura bakma senin Sivas lılığından şüphe ederim ben. Biz o konuyu önceden acikliga kavusturduk. Arkadasa %50 Sivaslisin dedim,ama o bunu kabul etmedi ve %30 Sivasli oldugunu söyledi. Fazla üstüne gitmeyin yüzde %30 la ancak bu kadar olur!.. Bende 30 seneye yakin FB yi destekledim ama bitirmesinide bildim... 34istanbul_58 18.10.2005, 13:21 ben de 25 yıldır feneri tutuyorum ama şimdi durumlar farklı SİVASIM artık süper ligde o yüzden başka takım tutulmaz SİVASSPOR varken bir sivaslı olarak başka takımları tutmak kimseye yakışmaz öyle değilmi? yusuf kardeş.. yusuf_07 18.10.2005, 13:26 ben de 25 yıldır feneri tutuyorum ama şimdi durumlar farklı SİVASIM artık süper ligde o yüzden başka takım tutulmaz SİVASSPOR varken bir sivaslı olarak başka takımları tutmak kimseye yakışmaz öyle değilmi? yusuf kardeş.. ÖYLE ÖYLE KATILIYORUM.......... 1967 dernek serkan20 18.10.2005, 14:12 VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK. O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. 6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ.... senin gibi sivaslı olmaz olsun o maçta feneri yenersek ben göreceğim senin mor yüzünü 34-murat-58 18.10.2005, 14:19 BU MAC ICIN OZELLIKLE SIVASA GITMEYI DUSUNUYORUM.. BILET PROBLEMI OLURMU ACABA? Tuncay 18.10.2005, 14:56 Fenerbostani yenecegiz, yenmemizi tum kalbimle istiyorum. Bizim pendikten neremiz kalir. Hemde 2-0 yenecegiz. Karsimizda Brezilya milli takimi dahi olsa yeneriz. Once insan istemeliki olsun. Sivasliyim, kimligim bu, o topraklarda dogdum, o topraklarda buyudum.Bu kimlik olene kadar benimledir,gururla tasiyorum. Feneri desteklersem kimligim yakama yapisir. Benim yoktan var olmaya calisan bir Sivassporum varken. Ellerin takimlari beni ilgilendirmez. Eger istanbulda dogduysan haklisin gardas, yoksa sivasli anadan babadan gelipde istanbulu desteklemek ne demek. Gercekten cok uzuldum, kelimelere gem vurmaya calisiyorum yoksa kelimeler cok kotu yazacak. Yaziklar olsun..Brezilyada gelse sivasspor yener aksini dusunen yureginde sivas sevgisi yoktur. HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR Yigido58_NL 18.10.2005, 15:03 :confused: pardon ilker abi yaaa:)!!!12.hafta diceğimize 12 kasım yazmışız...ee heyaecandan tabii:)!!!ama bu ışıklandırmadan haberi olan var mı?:!!!hemii.. IYI HASTA 12 KASIM DIYE HICBIRYERDE YAZMIYORKI NEDEN DUZELTME YAPILMIS? Yigido58_NL 18.10.2005, 15:06 VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK. O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. 6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ.... SEN SIVASLI OLAMAZSIN PIS FENERLI,GELME SIVASA,GIT FENERIN SITESINDE TAKIL SIVASLILIK BUMU LAN? HERIF SIVASLIYIM DIYOR GELMIS BURDA FENER GIBI ADI BIR TAKIMIN PROPAGANDASINI YAPIYOR. yusuf_07 18.10.2005, 15:10 senin gibi sivaslı olmaz olsun o maçta feneri yenersek ben göreceğim senin mor yüzünü SAYGI DUYARIM.....MAÇTAN SONRA YENİLEN O ANKİ RESMİNİ SİTEYE YOLLASIN. karlidag 18.10.2005, 15:16 Arkadaşlar hepinizin dileklerine katılıyorum, Galatasaray'a şanssız bir şekilde yenildik ama inşaallah Fenerbahçe'yi yenip başarılarımızın tesadüf olmadığını gösterelim. Ayrıca o tarihte bütün imkanları zorlayıp sivasımızda olmayı istiyorum. Hem etli ekmeği hem sivası çok özledik bu vesileyle hasret gidermiş oluruz. Tüm site sakinlerine selam ve saygılar. ygd 18.10.2005, 15:20 IYI HASTA 12 KASIM DIYE HICBIRYERDE YAZMIYORKI NEDEN DUZELTME YAPILMIS? EĞER BU TOPİC'İ İLK AÇILDIĞI GÜN GÖRSEYDİN ANLARDIN GARDAŞ!!!:)İLK AÇTIĞIMDA BAŞLIK OLARAK 12 KASIM SİVAS-FB MAÇI DEMİŞTİMDE..SONRA SAĞOLSUNLAR SİTE YÖNETİCİLERİ BAŞLIĞI DÜZELTMİŞLER!!! Yigido58_NL 18.10.2005, 15:24 EĞER BU TOPİC'İ İLK AÇILDIĞI GÜN GÖRSEYDİN ANLARDIN GARDAŞ!!!:)İLK AÇTIĞIMDA BAŞLIK OLARAK 12 KASIM SİVAS-FB MAÇI DEMİŞTİMDE..SONRA SAĞOLSUNLAR SİTE YÖNETİCİLERİ BAŞLIĞI DÜZELTMİŞLER!!! TAMAM OZAMAN,BENDE BAKIYORUM HERHANGI BIR YANLISLIK YOK NEDEN DUZELTME YAPILMIS DIYE SORUYORUM KENDIME. TAMAM OZAMAN. MERİÇ 18.10.2005, 15:26 SİVASSPOR:1 fenerbahçe:0 MAÇ İNŞALLAH BÖYLE BİTER::::::::::::::: Arif Coşkun 18.10.2005, 16:01 Ben iddia ediyorum Sivasspor büyük denen takımlara Sivas'ta zor anlar yaşatacak. Fener maçıda onlardan biri olacak. 1 sıfırda olsa o maçı Sivas alacaktır. Adındanda sık sık söz ettirecektir. Yeterki taraftar doldursun stadı. Uğultusundan bile titresin fenerlinin dizleri. Sen işini bilirsin Sivassporum. BAŞARILAR balici 18.10.2005, 16:03 ZANNETMİYORUM AMA FENERİ YIKACAĞIMIZI. ercan_dpinar 18.10.2005, 18:15 FİLENİN SULTANLARI (fb)sivasta dağılacak eeee nede olsa yiğidin harman olduğu yere geliyor kızlar görünce bizim yiğidoları bacakları dolaşacak bacakları titreyecek kızlarımızın haliyle yenilgide kaçınılmaz olacak mustafayildirim 18.10.2005, 18:23 en kötü berabere diyorum gardaşlar... x_burnley 18.10.2005, 18:47 bende büyük ihtimal maçta olabilirim söz vermiyim ama ben maçta bağıracak taraftar istiyorum stadda çekirdek yiyen taraftar değil çünkü o maçta taraftara çok iş düşecek 12. adam olarak trübündeki yerlerimizi almamız gerek ve hiç susmadan 90 dakika tezavrat yapmamız gerek tüm türkiye görmeli sivas taraftarını ve sivası işte bunlar olursa ben feneri yeneceğimizi düşünüyorum saygılar Arif Coşkun 18.10.2005, 20:12 [img] [Evrakçantası][ellerligi] 16wistful58 18.10.2005, 20:33 gardaşlar bence de maçın gündüz olması çok iyi.inşallah fenerbostan tecrübesi olan lorant sayesinde bu maçı alırızzzz...... kahrolsun üç büyükler.... Sweetgirl 18.10.2005, 20:47 GÜZELLER GÜZELİ FENERBAHCELİ OĞ...LARIN HEPSİ FENERBAHCELİ BURASI SİVASIMIZIN SİTESİ F5 LİLERİN NE İŞİ VAR ANLAMIYORUM YARİN SCHALKE İTLAF YAPCAK ZATEN Cok ayip ediyorsun. Ne olursa olsun "GENTLEMEN" olman gerekir. Ve ister istemez ..... diyerek küfretmemen gerek. Ya senin hosuna gidermi ayni seyi sivasspor hakkinda kullansalar. O yüzden sana nasil davranilmasini istiyorsan o sekil baskalarina davran. Ister FB'li. ister GS'li isterse SS'lu olsun herkes bir insan hic kimse küfürü haketmiyor. Not: Yanlis anlasilmalar icin simdiden özür dilerim. Fighter 18.10.2005, 20:49 fenerbahce macını bekliyodum ezecez f5 görecek 6 kasımda 4 eylülde itlaf var inanılmaz biçimde destekliyecez sivassporumuzu UA 33 MERSİN UNİ adama bak hayret bişey yaw :mad: 3 mesaj atmıs hemen fenere laf.. neyse.. Maç saat kesin 14:00 da mı oLacak ? bu maçta Hem Fenere Hem de Sivasspor'a başarıLar.. Hangi takım yenerse sevinmem, hangi takım yeniLirse üzüLmem.. Cünkü ikisinin de gönLümüzdeki yeri ayrı.. BaşarıLar.. by Fighter gercek58li 18.10.2005, 20:57 SEN SIVASLI OLAMAZSIN PIS FENERLI,GELME SIVASA,GIT FENERIN SITESINDE TAKIL SIVASLILIK BUMU LAN? HERIF SIVASLIYIM DIYOR GELMIS BURDA FENER GIBI ADI BIR TAKIMIN PROPAGANDASINI YAPIYOR. Gardas, kac sefer daha söyleyecek adam %30 Sivasliyim diye. Rahat birakin adami istedigi yerde otlasin!.. Arif Coşkun 18.10.2005, 21:02 Cok ayip ediyorsun. Ne olursa olsun "GENTLEMEN" olman gerekir. Ve ister istemez ..... diyerek küfretmemen gerek. Ya senin hosuna gidermi ayni seyi sivasspor hakkinda kullansalar. O yüzden sana nasil davranilmasini istiyorsan o sekil baskalarina davran. Ister FB'li. ister GS'li isterse SS'lu olsun herkes bir insan hic kimse küfürü haketmiyor. Not: Yanlis anlasilmalar icin simdiden özür dilerim. Haklısın arkadaşım ne olursa olsun asla küfüre yer olmamalı. Karşılıklı nezaket kuralalrı içerisinde yazışabiliriz ama,o tür şeyler asla olmamalı.Lütfen saygılı olalım birbirimize arkadaşlar. http://www.turkmirc.com/resim/pictures/küfüre hayır.gif (http://www.turkmirc.com/resim/online2.asp?url=pictures/küfüre hayır.gif&ekleyen=arifcoskun) Fighter 18.10.2005, 21:09 o küfür eden varLıgın insan oLdugunu zannediyormusunuz ? arkadas mersin ua grubundan Sivas'La aLakası yok, Allah biLir hic yoLu da düsmemistir ama sırf forumda tatsızLık cıkarmak icin buLunuyor.. ben onu bizim siteye davet ediyorum, ya da ben onLarın siteye giriyim tekrar ua sitesini dagıtıyım.. ama burda oLmaz, burda Sivasspor oLacak ! by Fighter sinan-58 18.10.2005, 21:23 arkadaşlar bu siteye herkes girebilir (fb gs bjk) hiçkimseye kufur etmeye hakkımız yok sivas taraftarı centilmenliğini gostermeli xdemox 19.10.2005, 01:55 bence cok zor kazaniriz fakat sivasspor bu zoruda basaracak...1:0 sivasspor alir yigido-yunus 19.10.2005, 10:58 AYIP BE AYIP ASLINDA BENDE RESMİNE KARŞILIK Bİ RESİM GÖNDERECEKTİM AMA RESİM ÇOK BUYUK OLDUĞU İÇİN GİTMEDİ BU RESMEN KÜFÜR BE KİMSENİN KİMSEYE KÜFÜR ETME HAKKI YOK yusuf_07 19.10.2005, 11:11 SEN SIVASLI OLAMAZSIN PIS FENERLI,GELME SIVASA,GIT FENERIN SITESINDE TAKIL SIVASLILIK BUMU LAN? HERIF SIVASLIYIM DIYOR GELMIS BURDA FENER GIBI ADI BIR TAKIMIN PROPAGANDASINI YAPIYOR. GALATASARAY LI OLDUĞUN BELLİ NL.HANGİ TAKIMI TUTCAMI SANAMI SORCAM FENERBAHÇENİNDE SİVASINDA GÖNLÜMDEKİ YERİ AYRI AMA MAÇI FB ALIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU SİZİ İLGİLENDİRMEZ SİZ KENDİ YORUMUNUZU YAPIN.YANİ İÇİMDEN FENERBEHÇE YENER DİYE GEÇİYO YALAN MI SÖLİYİMM.. hakandemirezen 19.10.2005, 11:19 SİVAS SPOR SÜPER LİGE ÇIKMADAN ÖNCE BIRAKIN SÜPER LİGİ ŞU SİTEYE GELEN HERKESİN TUTTUĞU BİR TAKIM VAR FB LİSİ BJK LİSİ TS Lİ GS LİSİ VS.ŞİMDİ HERKES AHKAM KESİYOR SİVAS SPOR DİYE BIRAKIN HEMŞERİLERİM BU İŞLERİ SİVAS SPORU MADDİ MANEVİ BENİM KADAR DESTEKLEYEN OLMASIN AMA BİRAZ GERÇEKÇİ OLALIM SİVASTAKİ MAÇTA FENERBAHÇE SİVAS BANA GÖRE BERABER BİTER KİMSEYE KIZMA HAKKINA SAHİP DEĞİLSİNİZ HERKES HÜRDÜR AYRİYETTEN AZİZ YILDIRIMINDA SİVASA MADDİ VE MANEVİ DESTEKLERİNİ UNUTMAYALIM puar 19.10.2005, 11:28 arkadaslar bakıyorumd yorumlar çok sertleşmiş bunun sebebide belli...ama burda herkez istediğini yazma hakkına sahip... macıda inşallah sivas alır.... fenerbahçede şampiyon olur yusuf_07 19.10.2005, 11:36 SİVAS SPOR SÜPER LİGE ÇIKMADAN ÖNCE BIRAKIN SÜPER LİGİ ŞU SİTEYE GELEN HERKESİN TUTTUĞU BİR TAKIM VAR FB LİSİ BJK LİSİ TS Lİ GS LİSİ VS.ŞİMDİ HERKES AHKAM KESİYOR SİVAS SPOR DİYE BIRAKIN HEMŞERİLERİM BU İŞLERİ SİVAS SPORU MADDİ MANEVİ BENİM KADAR DESTEKLEYEN OLMASIN AMA BİRAZ GERÇEKÇİ OLALIM SİVASTAKİ MAÇTA FENERBAHÇE SİVAS BANA GÖRE BERABER BİTER KİMSEYE KIZMA HAKKINA SAHİP DEĞİLSİNİZ HERKES HÜRDÜR AYRİYETTEN AZİZ YILDIRIMINDA SİVASA MADDİ VE MANEVİ DESTEKLERİNİ UNUTMAYALIM BRAVO ABİ.BENCE BU SİTEDE İKİYÜZLÜLER VAR SİVASSPOR LUYUM DEYİPTE BAŞKA TAKIMLARI DESTEKLEYEN.BEN İKİ YÜZLÜ OLAMAM KİMSE KUSURA BAKMASIN.BEN ŞUNDAN EMİNİMKİ BURDA YORM YAPANLARIN ÇOĞUNDAN DAHA İYİ SİVASLIYIM.EĞER SİVAS LIYIM DİYOSAN İÇİN DIŞIN BİR OLMALI İÇİN BAŞKA DIŞIN BAŞKA SÖYLEMEMELİ.VE HER ŞEYDE HEMEN KÜFÜRE BAVŞVURMAYIN.KÜFÜR KORKAK İNSANLARIN SAVUNMA SANATIDIR. Yigido58_NL 19.10.2005, 11:43 GALATASARAY LI OLDUĞUN BELLİ NL.HANGİ TAKIMI TUTCAMI SANAMI SORCAM FENERBAHÇENİNDE SİVASINDA GÖNLÜMDEKİ YERİ AYRI AMA MAÇI FB ALIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU SİZİ İLGİLENDİRMEZ SİZ KENDİ YORUMUNUZU YAPIN.YANİ İÇİMDEN FENERBEHÇE YENER DİYE GEÇİYO YALAN MI SÖLİYİMM.. GALATASARAYLI OLSAM BURDA ISIM OLMAZDI BIZ SIVASA GERCEKTEN ONUL VERENLERDENIZ,SENIN GIBI IKIYUZLU DEGILIZ,INSAN BIR TAKIM TUTAR IKI DEGIL,YA SIVASSPOR YADA fb. AYRICA SIVASSPOR fb I DAGITACAK SKOR YAZMIYORUM DAGITACAGIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ süper sivas 19.10.2005, 12:11 ARKADAŞLAR BURDA BÖYLE SAÇMASAPAN TARTIŞMAYA GIRMENIZ ÇOK YANLIŞ LÜTFEN BİZ SİVAS İÇİN BU SİTEDEYİZ BİRDE İKİ TAKIM TUTULMAZ DİYE BİR ŞEY DEĞİL BU BİRİ DOĞDUĞUM TOPRAK DİĞERİ YAŞADIĞIM BUNA SAYGI DUYUMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN BİRBİRİMİZE DAHA SAYGILI OLALIM Fighter 19.10.2005, 12:27 SİVAS SPOR SÜPER LİGE ÇIKMADAN ÖNCE BIRAKIN SÜPER LİGİ ŞU SİTEYE GELEN HERKESİN TUTTUĞU BİR TAKIM VAR FB LİSİ BJK LİSİ TS Lİ GS LİSİ VS.ŞİMDİ HERKES AHKAM KESİYOR SİVAS SPOR DİYE BIRAKIN HEMŞERİLERİM BU İŞLERİ SİVAS SPORU MADDİ MANEVİ BENİM KADAR DESTEKLEYEN OLMASIN AMA BİRAZ GERÇEKÇİ OLALIM SİVASTAKİ MAÇTA FENERBAHÇE SİVAS BANA GÖRE BERABER BİTER KİMSEYE KIZMA HAKKINA SAHİP DEĞİLSİNİZ HERKES HÜRDÜR AYRİYETTEN AZİZ YILDIRIMINDA SİVASA MADDİ VE MANEVİ DESTEKLERİNİ UNUTMAYALIM abi bravo sana katıLmamak eLde deiL .. özeLLikLe son cümLeni !bazılarına! anLatamadık gitti.. neyse agzına sagLık.. tekrar Sivasspor'a 6 KASIM'da başarıLar.. ancak şahsi görüşüm Fenerbahçe maçı aLacaktır.. by Fighter revenge58 19.10.2005, 13:03 maça istanbuldan gitmek isteyenler için bir organizasyon var mı?Tarihe tanıklık etmek ve sivasspor un fenerbahçe gibi dünyada marka olmuş bir takımı yendiğini görmek istiyorum. myibu 19.10.2005, 13:25 SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. 6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE BELEDİYESİ.... yusuf kardesim sanırım istatislik bilgin yok senin veya ligi takip etmiyorsun Suan itibari ile fenerbahce ligde 10 gol yemiş sivas 5 yarı yarıya olay zaten burda ama fener golda ata biliyor bence uzerine gidersek fener rahat yeneriz fener bahcenin defansı kotu forvetleri ii geriye cekilirsek gs macı gibi olur eninde sonunda yeriz ama uzerine gidersek bence bu macı harbiden alırız diger ark kusura bakmasın ben esiden unibjkde aktif calısan bir insandım en azında sivasa gelirken deplasman geliyorum demesin eger sivaslıysa memleketim desin( her ne kadar fenerlide olsa) 1967_DERNEK_10UR 19.10.2005, 22:35 ışıklandırma yetişsin diye uğraşıyorlar gündüz mü olur fenerbahçe maçı... bahaneci 20.10.2005, 16:09 anlaki bu milletin anlayışı ışklandırma yapılacak diye gece gündüz uğraşırlar ama maçı gündüz oynatırlar varsın canları sağolsun sivasıma her şey feda serhankaburcuk 21.10.2005, 14:33 abi bravo sana katıLmamak eLde deiL .. özeLLikLe son cümLeni !bazılarına! anLatamadık gitti.. neyse agzına sagLık.. tekrar Sivasspor'a 6 KASIM'da başarıLar.. ancak şahsi görüşüm Fenerbahçe maçı aLacaktır.. by Fighter Benimde şahsi görüşüm bu maçta Fenerbahçe havasını alacak...Werner LORANT baba Fenerbahçeye Sivasımın ve kendinin ne olduğunu ispatlayacak...Allaha kurban oluyum ki bu maç ne tesadüf 6 kasıma gelmiş... NOT :BU MAÇTA FUTBOL OYUN KURALLARI GEÇERLİDİR...VOLEYBOL OYNAMAK YASAK... süper sivas 21.10.2005, 15:08 ARKADAŞLAR GERÇEKLE YÜZLEŞMELİYİZKİ FENERBAHÇE GERÇEKTEN GÜÇLÜ BİRTAKIM BİZ BURDAN 1 PUANI ALIRSAK BİZE YETER DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENCE GERÇEK BU eren1 21.10.2005, 17:48 fenerbahce macını bekliyodum ezecez f5 görecek 6 kasımda 4 eylülde itlaf var inanılmaz biçimde destekliyecez sivassporumuzu UA 33 MERSİN UNİ SENİN ŞEREFİN YETER GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞ muRTix1 21.10.2005, 19:29 ışıklandırmanın temelini atıldığını duymuştum bi programda ama somut bişey göremedim twity_58 21.10.2005, 20:16 ARKADASLAR ARTIK BU SACMA CATISMAYA BIR SON VERELIM FENERLI DE OLSA SS Lİ DE OLSA IKI TAKIMIDA TUTSA GÖRUSUNE SAYGI DUYALIM..BEN TABIKI HERKESIN SİVASSPORA GÖNUL VERMESINI İSTERIM..DİALOG VE POLEMIK SEKLINE DÖNUSTURUP HAKARET EDERK BIRYERE VARAMADIGIMIZ GİBİ BİRBİRİMİZİN KALBINI DE KIRIYORUZ..YANİ ARTIK YETER DIYORUM KENDI ADIMA BITMESINI İSTIYORUM VE TABIKI SİVASSPORUN MACI ALMASINI İSTIYORUM ..OLMASSA DA İLK SENEMIZ HİÇ ÜZÜLMEM ..NE MORARAIM NE BOZARIRIM ..YUSUF KARDESIM SENDEN DE SİVASSPORUN SİTESINDE BU KADAR FENERE YER VERMEMENI İSTIYORUM ..GÖRUYORSUNKI INSANLAR CİDDEN SİVASSPORU SEVIYOR VE DAYANAMIYOR..Bİ SİVASLI OLARAK BU KADAR AGIR ELESTIRILER YAPMAMANI RİCA EDIYORUM İLGİLERINIZE VE BILGILERINIZE....[/FONT] Arif Coşkun 21.10.2005, 20:31 Şu bir gerçekki,geri çekilip oyunu kendi yarı alanında kabullendiğin zaman bu sistemle böyle takımlara 100 maç yaptığın zaman 99 kez mağlup olup belki bir gol atıp üzerine yatıp birkez kazanılabilir. Ne demek istediğim ortada.Fener maçındada bence GS da oynadığı sistemle oynamamalı derim. Korkmadan üzerine giderse açık futbol oynarsa ümidim var kazanmamız için. Çünkü 5-0 da yenilsen aynı 1-0 da yenilsen aynı.Bunları eminimki teknik direktörümüz sayın Lorant düşünüyordur. Zaten bir konuşmasında ,böyle büyük maçlarda çekinmeden çıkın oynayın diyeceğim demişti.Bizim için kolay maçlar olacak demişti. İnşallah taktikleri tutar ve kazanan biz oluruz.Zaferlerimize zafer katmış oluruz. Herkese saygılar. SivasLady 21.10.2005, 20:42 ya arkadaslar okuyorumda anlamiyorum hepinizi niye burda durduk yere tartisiyorsunuz siz tartisacaginiza taraftarliginizi gösterin burda yazi yazmakla olmuyor maclara gidip var oldugunuzu gösterin p.s. ayrica kusura bakmayin ama bu site rüstü abinin dedigi gibi 2001 den beri var aciksa soruyorum sivasspor süperlige cikmadan önce haniginiz burdaydiniz söyleyin bakalim önceden nerdeydiniz simdi süperligdeyken mi taraftar oldugunuz akliniza geldi? capkin sivasli 21.10.2005, 20:48 fenerbahce fenerbahce duyun cunku bu yigdolarin taraftar sesleri sizi yenmeye geliyoruz HAYDI taraftarlar sivas icin el ele Arif Coşkun 21.10.2005, 21:00 ya arkadaslar okuyorumda anlamiyorum hepinizi niye burda durduk yere tartisiyorsunuz siz tartisacaginiza taraftarliginizi gösterin burda yazi yazmakla olmuyor maclara gidip var oldugunuzu gösterin p.s. ayrica kusura bakmayin ama bu site rüstü abinin dedigi gibi 2001 den beri var aciksa soruyorum sivasspor süperlige cikmadan önce haniginiz burdaydiniz söyleyin bakalim önceden nerdeydiniz simdi süperligdeyken mi taraftar oldugunuz akliniza geldi? Tartışmazsak gerçekleri nasıl ortaya çıkarabiliriz kardeşim. Yapacağımız birşeyleri sırasıyla belirtirsen sevinirim.Ne yapmalıyız? Sonra ben bu siteyi bu yıl tesadüfen buldum. İkinci ligteykende İstanbuldaki tüm maçlarına gittim. Ve İstanbul basını verdiği kadar takip etmeye çalıştım. Başka yapabileceğimiz bildiğiniz birşey varsa bilgilerinizi esirgemeyiniz bizimle paylaşınız lütfen. Saygılar skywriter 21.10.2005, 21:15 p.s. ayrica kusura bakmayin ama bu site rüstü abinin dedigi gibi 2001 den beri var aciksa soruyorum sivasspor süperlige cikmadan önce haniginiz burdaydiniz söyleyin bakalim önceden nerdeydiniz simdi süperligdeyken mi taraftar oldugunuz akliniza geldi? Arkadasim kimseyi daha oncesi icin suclamaya hakkin yok. Once vardilar ya da sonra geldiler, onemli olan su an birlik icindeyiz ve taraftar oldugumuz bilinciyle hareket etmeye calisiyoruz. Ortami germeye ve kimseyi kirmaya ne hakkimiz var ne de boyle bir gerek var, ayrica kimsenin yorum yazma hakkini herhangi bir sebeple engelleyemeyiz, burasi Sivasspor sevdalilarinin taraftar platformu... serhankaburcuk 21.10.2005, 21:33 BURASI SİVASSPOR VE SİVASSPOR SEVDALILARI SİTESİ HATIRLATIRIM...UNUTANLAR OLABİLİR... BOSS_58 21.10.2005, 21:36 VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK. O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. 6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ.... BU TİP [argo icerikli] ÜYELİĞİNİ LÜTFEN İPTAL EDEN , İNSANLARIN SİNİR SİSTEMİNİ BOZMAK İÇİN BURDA . BELKİ DE 3 YAŞINDA BİR BEYNE SAHİP BİRİSİ . BAK EVLADIM AKILLI OL OLMAYAN AKLINI DA BİZ ALMAYALIM 16wistful58 22.10.2005, 10:35 öncelikle tüm sivaslı hemşehrilerime selamlar.yorumların tamamına yakınını okudum ve neyi paylaşamıyorsunuz anlamadım...bu maçtan önce maçlar var.sanki bu maç ölüm kalım maçı.kim başlattı bu anlamsız tartışmayı bilmiyorum..sonuçta hepimiz sivaslıyız.6 kasımdaki maç oynanacak ve daha sonra lig devam edecek.bunun idrak etmek bu kadar zor mu...niye birbirimize giriyoruz ki....neden birlik ve beraberlik içinde olup sivassporumuzun bu güzel gidişinin tadını çıkarmıyoruz....herkese biraz daha anlayış diliyorum... huso 22.10.2005, 10:54 ya beyler tartışma nerelere varmış. bırakın bunuda onumuze bakalım. amac tek, galibiyet. ya ben maca yetişecemde bu ışıklandırma ne olacak yaw. 7 kasım pazartesi onemli dersim var ekiyorum mac için. ışıklandırmanın durumunu bildirinde ona gore donuşu ayarlayalım. gunduz oynanırsa boşa desten geri kalmayalım. cavres__ss 22.10.2005, 11:31 YİĞİDOLAR FENERİ 4 EYLÜLE ÇİMLERİNE GÖMECEK ŞAMPİYON SİVASSPOR yurtseven_58 23.10.2005, 17:39 önceleri kimin var yada yok oldugu önemli degil önemli olan bundan sonra cünki bundan sonra sivassporun seyircilerine cok ihtiyaci var saygilar wrongway 23.10.2005, 18:32 VAY BEE 6 KASIM HEE ULAN ESKIDEN G.S YI TUTUYORDUM BU 6 KASIM BANA HİÇ IYI BIR ANI OLARAK GELMIYOR AMA BI TESELLIM VAR O MAÇTA G.S YIMA 6 TANE ATAN TAKIMIN BAŞINDA WERNER LORANT VARDI ŞİMDİ BI 6 KASIM DAHA NEDEN OLMASIN TEKNIK DIREKTOR AYNI TARIH AYNI TAKIM ÇOK IYI NEDEN OLMASIN SİVASSPOR :6 FB:0 VAY BEE NE GUZEL OLURDU :)) baypipo 23.10.2005, 19:32 Yiğit kardeslerim ALLAHın izniyle 4 eylülü fenere dar etcez ama tek istegım o gunde bilet fiyatlarının yuksek olmamasıdır. malum sıvas halkımızın butcesı sınırlı.sahsen stadda bı tane bos koltukgun olmasını ıstemıyorum MERİÇ 23.10.2005, 19:40 fenerbahçe SİVASa geldğine pişman olucak....Keşke gitmeseydik hükmen mağlup olsaydık diyecekler............ extrasivas 24.10.2005, 15:45 ben sivasa o kadar guveniyorumki 7 kisiyle yemegine iddaya girdim sivasin sayesinde 1 hafta beles+krallar gibi yasiyacam ______________________________ ______ YIGIDO SAADET ZINCIRI abircan 24.10.2005, 16:17 arkadaşlar bu maçı kaybetmeyeceğiz, puan veya puanlar alacağız, eski bir fb li olarak bunu canı gönülden diliyorum, ayrıcada şunu belitmekte fayda var, neredeyse fener sivas 100 yıllık derbisinden bahseder gibi 1 ay öncesinden topic açılıp görüşler beyan ediliyor, bu her iki takım içinde güzel birşey bi tarfta yüzyıllık fener, bi tarfta ise 38 yıldan sonra lige çıkmış sivasım, gerçekten artık büyük takım olma yolunda olduğumuzun ispatı artık herkesle boy ölçüşür aşık atar hale geldiğimizin ispatı, yiğidolardan önemle rica ediyorum, aramızda hala fb li, gs li olanlar çok, onlar hala aralarındaki kavgayı, artık iflah olmaz düşmanlığı buraya taşımak istiyorlar, karşılıklı kuyruk acılarını sitemizi araç olarak kullanıp tatmin etme yoluna gidiyorlar, bunlara prim vermeyelim, en nihayetinde maç olacak amma alırız amma berebere, amma yeniliriz, lig bitmeyecek devam edecek hayat devam edecek, ortamı germeyin birbirinizi kırıp üzmeyin, elbette bugüne kadar biliyoruzki birçoğumuz üç büyükleri tutardık, annemiz, babamız, kardeşlerimiz, akrabalarımız , arkadaşlarımız hala belki tutuyorlar, şimdi karşılıklı küfürleşmenin ortamı germenin alemi yok arkadaşlar, ama şu bir gerçekki artık fenerden korkmayan yenebileceğimizi iddia ediyoruz, çok şükür bugünleride gördük, artık 3. lüg garanti gibi görünüyor, artık takım ve taraftar, şehir herkes uefadan avrupadan bahsetmeye başladık az şey değil bunlar, merak etmeyin hepsini tek tek dize getireceğiz serhankaburcuk 25.10.2005, 12:30 arkadaşlar bu maçı kaybetmeyeceğiz, puan veya puanlar alacağız, eski bir fb li olarak bunu canı gönülden diliyorum, ayrıcada şunu belitmekte fayda var, neredeyse fener sivas 100 yıllık derbisinden bahseder gibi 1 ay öncesinden topic açılıp görüşler beyan ediliyor, bu her iki takım içinde güzel birşey bi tarfta yüzyıllık fener, bi tarfta ise 38 yıldan sonra lige çıkmış sivasım, gerçekten artık büyük takım olma yolunda olduğumuzun ispatı artık herkesle boy ölçüşür aşık atar hale geldiğimizin ispatı, yiğidolardan önemle rica ediyorum, aramızda hala fb li, gs li olanlar çok, onlar hala aralarındaki kavgayı, artık iflah olmaz düşmanlığı buraya taşımak istiyorlar, karşılıklı kuyruk acılarını sitemizi araç olarak kullanıp tatmin etme yoluna gidiyorlar, bunlara prim vermeyelim, en nihayetinde maç olacak amma alırız amma berebere, amma yeniliriz, lig bitmeyecek devam edecek hayat devam edecek, ortamı germeyin birbirinizi kırıp üzmeyin, elbette bugüne kadar biliyoruzki birçoğumuz üç büyükleri tutardık, annemiz, babamız, kardeşlerimiz, akrabalarımız , arkadaşlarımız hala belki tutuyorlar, şimdi karşılıklı küfürleşmenin ortamı germenin alemi yok arkadaşlar, ama şu bir gerçekki artık fenerden korkmayan yenebileceğimizi iddia ediyoruz, çok şükür bugünleride gördük, artık 3. lüg garanti gibi görünüyor, artık takım ve taraftar, şehir herkes uefadan avrupadan bahsetmeye başladık az şey değil bunlar, merak etmeyin hepsini tek tek dize getireceğiz Evet bu yazıyı alkışlıyorum...Gerçekten çok doğru tesbitler yapmışsın...Sivasspor bu maçtan puan yada puanlar alacaktır benim bundan hiç kuşkum yok... rguler 25.10.2005, 12:38 bayramda kısmet olursa sivasdayım ve sivassporumuzun feneri nasıl yendiğini görmek kısmet olacak. serhan gardaşım bayramada görüşürüz serhankaburcuk 25.10.2005, 12:50 bayramda kısmet olursa sivasdayım ve sivassporumuzun feneri nasıl yendiğini görmek kısmet olacak. serhan gardaşım bayramada görüşürüz Rıfat Abi buyur gel başımızın üzerinde yerin var... eren1 25.10.2005, 12:52 ÇİFTE BAYRAMA AZ KALDI rguler 25.10.2005, 13:02 Rıfat Abi buyur gel başımızın üzerinde yerin var... sizlerin bizim başımızın üstünde yeri var.yağmur,çamur,kar,soğuk,sıc ak demediniz hep sivassporumuza destek verdiniz.süperlige çıkmamızda sizlerinde etkisi var allah sizden razı olsun.sağolun gardaşlarım onursahin 25.10.2005, 13:12 ARKADAŞLAR 6 KASIMDA MİLİ MAÇ YOKMU İSVİÇRE İLE YANLIŞMI BİLİYORUM YOKSA serhankaburcuk 25.10.2005, 14:50 sizlerin bizim başımızın üstünde yeri var.yağmur,çamur,kar,soğuk,sıc ak demediniz hep sivassporumuza destek verdiniz.süperlige çıkmamızda sizlerinde etkisi var allah sizden razı olsun.sağolun gardaşlarım Bu sadece bizim görevimiz değil...Sivaslıyım ve Sivassporluyum diyen herkesin görevi...Sizlerin ve bütün Sivaslıların duasının bizimle bereber olduğunu bilerek bu yola devam edeceğiz...Allah sizlerdende razı olsun sinan58_34 25.10.2005, 16:52 buyuk bı organıze olursa ıstanbuldakı taraftarlarda gelebılır mac tarıhı yaklastıgında hersey ortaya cıkacaktır insallah uc puan bızım olacak sivasımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmm:1 fener :0 olsun mac bızım olsun Queresma 25.10.2005, 17:15 BU MAÇA DAHA 2 HAFTA YOKMU YAWW NİYE ŞİMDİDEN TARTIŞIYOSUNUZ ANLAMADIMM.SIRADAN Bİ LİG MAÇI ALTI ÜSTÜ... Serazat_58 25.10.2005, 18:04 WALLA BIZIM SU HALIMIZLE YENEMEYECEGIMIZ BI TAKIM YOK BENCE fener i YENMEMIZ SÜPRİZ OLMAZ.......... Ronaldinho 25.10.2005, 18:24 YENEMEYİZ AMA BEN ÜMİTLİYİM... veysel 25.10.2005, 18:39 allahin izniyle insallah kazanacagiz MERDO 25.10.2005, 19:17 6 KASIM DA TARİH YAZACAĞIZ 6KASIM HATIRASI TİŞÖRTLERİ BİZDEGİYERİZ İNŞALLAH YÖNETİME DUYURULUR cascade_41 25.10.2005, 19:49 BU MAÇA DAHA 2 HAFTA YOKMU YAWW NİYE ŞİMDİDEN TARTIŞIYOSUNUZ ANLAMADIMM.SIRADAN Bİ LİG MAÇI ALTI ÜSTÜ... hay agzina saglik gardas........ bi de ben anlayabilsem....... sanki Barcelonayla yapiyoz......... gerci oyle desek buseferde Barcelonali arkadaslarla tartismalar olur yani eminim bu goruntuden sonra.... ErdalGüler 25.10.2005, 23:14 Ne olursa olsun iki takım içinde çok zor bir maç olacak. Çünkü Lorant hocamız maç boyunca disiplini elden bırakmayan bir futbol anlayışı ile takımı sahaya sürüyor. Daum ise maç içerisinde çok isabetli değişikliklerle oyuna yön veriyor. Ancak Sivasım disiplinli oynar ve Fener savunmasının gol bulmak için ileriye çıktığı anlarda verdiği açıkları görerek bu fırsatı değerlendirirse bu maçı alabilir diye düşünüyorum. Ve gol yemezsek kazanma şansımız daha çok olur diyorum. Allah yiğidoların yardımcısı olsun. İnşallah bu maçı kazanırız... dogukan58 25.10.2005, 23:42 hayırlısıyla maç günü sivastayım biletimi bu gun aldım siva huzur turizimden 36 numara maçın bu tarihe gelmeside buyuk tesaduf MUTLUYUM İNSALLAH TIKA BASA DOLDURURUZ STADI DOCKA 26.10.2005, 10:02 bu topic teki nerdeyse tüm mesajları okudum millet nerdeyse birbirini yiyecek ne oluyor böyle anlamadım gitti valla takımımız çıkacak oyununu oynayacak temennimiz inşallah yenmesinden yana ama yenilsekte bu dünyanın sonu değil arkadaşlar çok şükür takımımz ligde çok iyi bir konumda belki hiç kimse bunu bile beklemiyordu yenerse büyük sükse olur ama yenilsekte o bizim şanlı sivassporumuz bizim burda birbirimize düşmemiz anlamsız takım çıkar paşa paşa oyununu oynar kim ne yazarsa yazsın kimseye hakaret etmeye küfür etmeye gerek yok herkes şahsi kanaatini dile getiriyor unutmayın ki kötü söz sahibine aittir sivaslı yiğido birbirine tutkun olmalı birbirni kırmamalı:cool: SON SÖZ:İnşallah kazanırız Blackkite 28.10.2005, 13:23 inşallah fener bi yerden 6 kasımı unutmak istemicek diğer taraftan da hatırlamak !! UMTçarşı 28.10.2005, 13:50 fenerASYON feleğini şaşıracak AZİZENİN çenesi kapanacak Çok konuşanı ALLAH sevmez osman_589 28.10.2005, 14:33 sanırım ışıklandırma yetişir yetişmezse de fenerbahçenin fenerini kullanırız Queresma 28.10.2005, 14:36 fenerASYON feleğini şaşıracak AZİZENİN çenesi kapanacak Çok konuşanı ALLAH sevmez KARDEŞİM BÖYLE YAZILAR YAZARAK ORTAMI GERMEYİN LÜTFENN.YORUM VE SKOR TAHMİNİ YAPIN DİĞER KULÜPLERE LAF SÖYLEYEREK SİTEMİZİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYINN.. osman_589 28.10.2005, 14:41 PARDON KARDEŞ SİNİRLENME ÖYLESİNE YAZDIK GENEDE ÖZÜR DİLERİZ KUSURA BAKMAYIN hakandemirezen 28.10.2005, 14:52 fenerASYON feleğini şaşıracak AZİZENİN çenesi kapanacak Çok konuşanı ALLAH sevmez BAK SİVAS SPOR FENERBAHÇE MAÇ YORUMU YAPIYORSUN BEŞİKTAŞLILIĞINI BURDA KONUŞTURMAYACAKSIN.KONUŞTURDUĞ UN ZAMAN BENİMKİ FANATİK BİR FENERLİ ÇIKAR KARŞINA BU SEFER KONU UZAR GİDER. BİR KERE UNUTMA ÇARŞI BAYAN İŞİ BEN SİZİN YERİNİZDE OLAYIM ÇARŞIYA PEK ÇIKMAM. DEKİ BANA SİVAS FENERİ YENER BAŞIMLA GÖZÜMLE BERABERİZ SENLE AMA YAPMAYIN İNSANLARI KIŞKIRTMAYIN SEVGİLİ KARDEŞİM YANLIŞ BİR ŞEY YAPTIYSAM SENİ KIRACAK BİR SÖZ ETTİYSEM İSTEMEYEREK ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİDEN..... osman_589 28.10.2005, 15:20 kıracak bir şey yapmasına yapmadın da özür diledik lütfen uzatmayalım osman_589 28.10.2005, 15:21 :c :c :c :c :c muRTix1 28.10.2005, 15:24 hani diyoruzya basın bizi görmüyor diye bu maçtan sonra afedersiniz basın bizi ... .... GÖRECEK bu maçı kazanmak demek hedeflerimizin tamamen ve gerçekten değişmesi demek ligin düşünsenize fener bu hafta yenilse bizde kazansak feneride yendiğimiz zaman 2.yiz belkide 1. bu durumda yönetim ister istemez çıtayı yükseltecektir.. hakandemirezen 28.10.2005, 15:28 hani diyoruzya basın bizi görmüyor diye bu maçtan sonra afedersiniz basın bizi ... .... GÖRECEK bu maçı kazanmak demek hedeflerimizin tamamen ve gerçekten değişmesi demek ligin düşünsenize fener bu hafta yenilse bizde kazansak feneride yendiğimiz zaman 2.yiz belkide 1. bu durumda yönetim ister istemez çıtayı yükseltecektir.. SİVA SPOR BUSENE ŞAMPİYON OLUR AÇIK ARA. SENEYEDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAR. ARKADAŞLAR SİZ YAZDIKLARINIZA İNANIYORMUSUNUZ? osman_589 28.10.2005, 15:31 SİVA SPOR BUSENE ŞAMPİYON OLUR AÇIK ARA. SENEYEDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAR. ARKADAŞLAR SİZ YAZDIKLARINIZA İNANIYORMUSUNUZ? çok doğru söylüyor tanju_58 28.10.2005, 15:33 feneri yenelimde skor önemli değil ahmet sur 28.10.2005, 15:33 BENİM EN ÇOK İSTEDİĞİM SPOR PROGRAMLARINDA LİGDE 3 OLAN BİR TAKIM KONUŞULMUYOR VEYA ÇOK KISA GEÇİLİYOR 3 BÜYÜKLERLE AÇILIP KAPANIYOR UMARIM BUNDAN SONRA SİVASI UNUTMAZLAR GuNaY 28.10.2005, 15:36 Buradaki yorumlar fener şöyle oynar böyle oynar olmayacak heralde!!! Bazı alınan arkadaşlar görüyorum burası www.sivasspor.com ve burada rakip kim ise ona karşı yorumlar yapılır... Aksini yapacak veya iddia etmeyecek arkadaşlar gereksiz savunmalara girmesinler... Ne bu hafta ne de gelecek haftalarda!!! hakandemirezen 28.10.2005, 15:43 Buradaki yorumlar fener şöyle oynar böyle oynar olmayacak heralde!!! Bazı alınan arkadaşlar görüyorum burası www.sivasspor.com ve burada rakip kim ise ona karşı yorumlar yapılır... Aksini yapacak veya iddia etmeyecek arkadaşlar gereksiz savunmalara girmesinler... Ne bu hafta ne de gelecek haftalarda!!! yaraları olanlar gocunuyor yorum yapılırkende 4 eylülde feneri ....küfür vardı silindi..... gibi yorumlar yapılmamalı. siz ilk önce bu yorumları yapanları uyarın ve yorum yaptığın kişinin adını vererek yorum yapki karşı tarafa söz hakkı doğsun.saten anlamadığım bir şey var bu sitede topiç açıyoruz modlar tarafından okunmuyor bile bas bas bağırıyoruz sivasa destek olalım maddi olarak kimseden cvp yok sonra ses çıkarmayan hemşerilerim burda benden çok sivaslı oluyorlar. herkes aslan kesiliyor . defineci 28.10.2005, 15:45 Feneri yenip, 3 buyuk degil tek buyuk oldugunu herkese gosterecegiz... pendikspordan 5 yemis bir takimi yenmek hayal degil! . gercek58li 28.10.2005, 15:45 Buradaki yorumlar fener şöyle oynar böyle oynar olmayacak heralde!!! Bazı alınan arkadaşlar görüyorum burası www.sivasspor.com ve burada rakip kim ise ona karşı yorumlar yapılır... Aksini yapacak veya iddia etmeyecek arkadaşlar gereksiz savunmalara girmesinler... Ne bu hafta ne de gelecek haftalarda!!! Tam tastik. Bunun haricinde de forumlari lütfen karsilikli atismalarla doldurmayalim!!! defineci 28.10.2005, 15:48 Sivasim 2 - fener 1 . GuNaY 28.10.2005, 15:52 yaraları olanlar gocunuyor yorum yapılırkende 4 eylülde feneri ....küfür vardı silindi..... gibi yorumlar yapılmamalı. siz ilk önce bu yorumları yapanları uyarın ve yorum yaptığın kişinin adını vererek yorum yapki karşı tarafa söz hakkı doğsun.saten anlamadığım bir şey var bu sitede topiç açıyoruz modlar tarafından okunmuyor bile bas bas bağırıyoruz sivasa destek olalım maddi olarak kimseden cvp yok sonra ses çıkarmayan hemşerilerim burda benden çok sivaslı oluyorlar. herkes aslan kesiliyor . Hakan kardeşim uyarı konusunda şunu sana anlatamadım!!! Birisini uyardığımızda bunu özel olarak yapıyoruz! kimseye bunu açıktan söylemeye gerek yoktur, ancak sen herşeyi bilmek ve görmek istiyorsun bu mümkün değil!!! Sitede formlarda sivasspor yardım için hesap numaraları vardı onları tekrar gündeme getirelim... İstersen kombine bilet kampanyasından faydalan hem sen hem takım hemde bir taraftarımız mutlu olsun... GuNaY 28.10.2005, 15:54 Burda karşılıklı konuşmaya dönmesin konu soracağın veya söyleyeceğin birşey varsa özel msj atarsan sevinirim... EnginSoner58 28.10.2005, 16:34 Arkadaslar Bu Mac Cok Zor Olur Ama Bu Maci Alazagiz..... Skor: Sivasspor : 2 Fenerbahce : 1 Sivasspor'a Basarilar ercan_dpinar 28.10.2005, 16:58 SİVASIM 2-1 alır maçı osman_589 28.10.2005, 17:03 Sivasspor:2 Fenerbahçe:1 AvRuPaNiNKrALi58 28.10.2005, 17:22 [kufur] Abiler bastan sona kadar antifenerliyim okadar giccik kapiyorumki fenerlileri dogdumdan beri onlara karsi birseyim var! drummer 28.10.2005, 17:37 ben bir hayal kurayım sivas 4 fener 0 zubiceman28 29.10.2005, 05:53 Bir anadolulu olarak sivassporun yenmesini cok isterim ama tahminim Sivasspor:0 Fenerbahce:2 GeCeVeMaVi58pRf 29.10.2005, 06:15 valla saat kac olursa olsun ister gündüz oynansın isterse gece ama sivasspor ne yapıp edip bu macı kazanacak baska yolu yok herzaman heryerde en büyük sivas... puar 29.10.2005, 06:15 inşallah sivas yener............. 1967_DERNEK_10UR 29.10.2005, 10:51 yaraları olanlar gocunuyor yorum yapılırkende 4 eylülde feneri ....küfür vardı silindi..... gibi yorumlar yapılmamalı. siz ilk önce bu yorumları yapanları uyarın ve yorum yaptığın kişinin adını vererek yorum yapki karşı tarafa söz hakkı doğsun.saten anlamadığım bir şey var bu sitede topiç açıyoruz modlar tarafından okunmuyor bile bas bas bağırıyoruz sivasa destek olalım maddi olarak kimseden cvp yok sonra ses çıkarmayan hemşerilerim burda benden çok sivaslı oluyorlar. herkes aslan kesiliyor . 4 EYLÜLDE HEM FENERİN DERSİNİ VERECEZ HEMDE BURDA FENERİN ATEŞLİ AVUKATLIĞINI YAPANLARIN DERSİNİ VERECEZ..KAHROLSUN FENERASYON ... harunkaya58 29.10.2005, 11:03 allahın izniyle alacagız bu maçı eren1 29.10.2005, 11:07 fenerASYON feleğini şaşıracak AZİZENİN çenesi kapanacak Çok konuşanı ALLAH sevmez O GADARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRR serhankaburcuk 29.10.2005, 21:43 Fenerasyon yine yapacağını yaptı...Dakika 90 da fenerbahçe anca herzamanki gibi yine penaltı ile maçı 1-0 aldı...Bu böyle gelmiş böyle devam eder...Ve Aziz YILDIRIM 'ın önünede kimse geçemez... sivaslihakan 30.10.2005, 11:27 arkadaslar normal sartlarda belki bi sans verebilirim bize fenere karsi ama görüyorsunuz yani 92 lerde penaltidan gol atiliyor ellen gol atiliyor .... yani fazla söze gerek yok masa üstünde bu is bitmistir bence macin galibini tahmin etmek zor degil marmara58 01.11.2005, 19:33 fenerbahceye 2:1 az en az 3:1 yenecezkı sıvas neymıs gorsun.ve onlardan eksık bı kadromuz yok.anelkaysa anderson anelkadan fazlalıgı bıle var adamın fızıgı bırkere bır forvet havası anelka ordek bacaklı bısey :) SIVASLI DERLER BIZE KIRMIZI PAPUCLU KIZLARLA DISCOLARDA DANS ETMESINI BILEMESEK BILE KARTALLARIN BILE YUVA YAPMA YA KORKTUKLARI YERDE OLUMLE DANS EDERİZ....TOPRAKTAN GELDIK TOPRAGA GIDICEZ SIVASLI DOGDUK SIVASLI OLUCEZ...OLAY BUKADAR ISTE tugcin 02.11.2005, 12:40 amin gardaş...valla şu an o kadar çok sorunum var ki maddi manevi ama pazar günü sivasporumuz bize bir galibiyet yaşatırsa o kadar çok sevinecemki her şeyi unutacam valla... serhankaburcuk 02.11.2005, 12:49 Bugün Sivasta kulağıma kötü fısıltılar gelmeye başladı....Sivasspor Fenerbahçe maçında Fenere karşı ahde vefayı yerine getirecek diye söyleniyor...Ben bunlara inanmak istemiyorum inşallah böyle birşeyde olmaz...Çünkü normal şartlarda biz bu maçı alırız.. tugcin 02.11.2005, 13:21 bu tip dedikodular hep olur.bunlara inanmayalım, kulak asmayalım artık..yapmayın Allah aşkına artık biz de inanırsak bunlara ya da inanmaya eğilimli olursak ayıp etmiş oluruz...Olmaz öyle şey.Ahde vefa falan yok artık daha neler! Ben inanmıyorum ...Olacağını da düşünmüyorum. Ki daha ligin başı. Hadi sonları olsa...Gerçi hiç olmaz böyle bir şey de...... tugcin 02.11.2005, 13:23 O GADARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRR arkadaşım gslilerin ne işi var burda ben de onu anlamıyorum. hadi gsyi tutuyon sivaslı olmana rağmen ama gs formasıyla çekilmiş resmini niye koyuyorsun da benim asabımı bozuyorsun. Ayıp senin yaptığın. bu avatarı koymazsan sevinirim.... Queresma 02.11.2005, 13:37 3 KÜÇÜKLER AĞLIYOR.....BUNA SİVASLILAR OLARAK BİZDEMİ KATILCAZ MİLLET BIRAKIN BU FEDERASYON HAKEM AYAĞINI FALAN KORKAK OLMAYIN FENERİ YENCEZZ.KILIF BULMAYA ÇALIŞMAYINN. tskfn 02.11.2005, 13:38 skor sivassporumuz 2 fb 0 tugcin 02.11.2005, 15:08 yok ya 2 tane atamayız herhalde...çünkü santrafor yok.....yazık.... 1967_DERNEK_10UR 02.11.2005, 17:36 Bugün Sivasta kulağıma kötü fısıltılar gelmeye başladı....Sivasspor Fenerbahçe maçında Fenere karşı ahde vefayı yerine getirecek diye söyleniyor...Ben bunlara inanmak istemiyorum inşallah böyle birşeyde olmaz...Çünkü normal şartlarda biz bu maçı alırız.. İNŞALLAH ÖYLE BİR ŞEY OLMAS..BURASI SİVAS KEPÇELİDEN BAĞIR İSTASYON CADDESİNDEN DUY:(RAKİBİ PUAN YOK SİVAS'TAN Arif Coşkun 02.11.2005, 17:40 Fenerasyon yine yapacağını yaptı...Dakika 90 da fenerbahçe anca herzamanki gibi yine penaltı ile maçı 1-0 aldı...Bu böyle gelmiş böyle devam eder...Ve Aziz YILDIRIM 'ın önünede kimse geçemez... İşte benide bu korkutuyor. Serhan kardeş.Yoksa normal şartlarda olsa neden endişe edelimki.Gizli bir elin uzanması bizi korkutuyor.Biliyorsun masabaşı işler hayata geçerse neler olmazki? Saygılar DJMuRaT 02.11.2005, 17:47 Normal Şartlarda Biz Bu Fenerbahçeyi Yeneriz Böyle dedikoduları çıkaranlarında dilleri bi taraftalarına girer o zaman görürüzü onları sONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ SANAL dEĞİL GERÇEK SİVASSPORLU 1967_DERNEK_10UR 02.11.2005, 18:02 MURAT NE DİYON GARDAŞ MAÇ BİR GÜN ÖNCE KADAR SABAHLIYALIM MI PARKTA? SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ... DJMuRaT 02.11.2005, 18:06 MURAT NE DİYON GARDAŞ MAÇ BİR GÜN ÖNCE KADAR SABAHLIYALIM MI PARKTA? SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ... WALLA ONUR ABİ BENİ BİLİYON HER YOL ASFALT BİZE AMA FENERE SÖVÜYOZ DİYE ŞEHİRDENDE ATMASINLAR BENİ CHATTEN ATTIKLARI GİBİ???:D SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ .... 1967_DERNEK_10UR 02.11.2005, 18:09 WALLA ONUR ABİ BENİ BİLİYON HER YOL ASFALT BİZE AMA FENERE SÖVÜYOZ DİYE ŞEHİRDENDE ATMASINLAR BENİ CHATTEN ATTIKLARI GİBİ???:D SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ .... BİLDİĞİN YOLDA DEVAM ET..BİZ SANAL SİVASSPOR'LU DEĞİLİZ... SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ... DJMuRaT 02.11.2005, 18:11 BİLDİĞİN YOLDA DEVAM ET..BİZ SANAL SİVASSPOR'LU DEĞİLİZ... SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ... EYVALLAH BİZİ BİLEN BİLİYOR ÖYLE DEĞİL Mİ??? YİNE YOLARA DÜŞERİZ BE REİS SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ .... sadece_sVs 02.11.2005, 18:45 Işıklandırmalar bitmiş durumda ama feber maçı gündüz oynanıcak..Işıklandırmalar Beşiktaş maçına hazır.. sadece_sVs 02.11.2005, 18:46 Işıklandırmalar bitmiş durumda ama fener mçı gündüz oynanıcak..Işıklandırmalar Beşiktaş maçına hazır.. frankfurt 06.11.2005, 12:09 6 kasim felan hikaye kimse kusura bakmasin bu futbol degil fenerbahce sampiyonlar liginin karmasi gelse 4 eylulden sag cikmaz eger futbolda bir cehennem varsa oda 4 eylul cehennemidir normal cehennemden tek farki burasi biraz soguk olur aman dikkat etsinler hastalanmasinlar :)))) TS58 06.11.2005, 12:14 Sivasspor şereflidir.Bunu FB maçında gösterecektir. TS58 06.11.2005, 12:22 Gazeteci Cengiz CANDAR FBTV'de Sivas şehri FB'lidir.İsmail Kartal,Lorant,Bülent UYGUN fenerlidir dedi.Geçen sene fener çok büyük destek verdi dedi.Ben utandım.Sivas FB'li değil onuru olan Sivaslılarındır. 1967_DERNEK_10UR 07.11.2005, 18:59 BU LAFIN ÜSTÜNE SÖYLENECEK ÇOK ŞEYLER AMA BİZ STADYUMDASÖLEDİK..BENİM ANLAMADIĞIN CENGİZ ÇANDAR DEMİŞ Kİ Sivasspor şereflidir.Bunu FB maçında gösterecektir.YANİ FENERASYONA GEREKEN İLGİ GÖSTERİLMEZSE VEYA SİVAS'TA DESTEK GÖRMEZSE SİVAS HALKININ ŞEREFİ YOKMU? Bebek_Yuzlu 08.11.2005, 12:21 valla ne diyim serrkann58 08.11.2005, 12:43 Fenerbahçe maçından sonra kapıştıgım dayımın oglu sebebi maçtan sonra fb otobüsü taşlanmış güya az önce internette fb sitesi var oraya bir gir bak dedi www.antu.com bende bir bakayım dedim ve ilk haber şöyle ........ Teşekkürler Misafirperver Sivaslılar Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında rotamız zorlu Sıvas deplasmanıydı. Birinci Lig'e yeni katılan diğer ekipler gibi Sivasspor da üstün bir performans gösteriyor, 11. haftayı puan cetvelinin üçüncü sırasında tamamlıyordu. Sivaslının görülmeye değer misafirperverliği daha havaalanında başlamıştı. Kaldırımların birinde Sivas taraftarı, diğerinde ise taraftarlarımız karşılıklı tezahürat yapıyordu. Buna karşılık arasında iki taraf arasında en ufak bir gerginlik bile yaşanmaması bizi çok sevindirdi. Deplasmanlara giden arkadaşlar bilirler birçok yerde bunu hayal etmek bile zordur. Şehirlerinin geçmişte yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle negatif düşüncelerle anıldığını belirten Sivaslılar, takımlarının Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe gibi büyük bir takımla yapacakları maç öncesi ve sonrası davranışlarıyla bu önyargıları yıkacaklarını, Sivas'ın adının eskiden olduğu gibi dostluk, barış ve kardeşlikle eşanlamlı hale getirmeye çalıştıklarını söylediler.Şanlı İstiklal Savaşıımızın başlangıç fitilinin ateşlendiği en önemli kongrelerden birinin yapıldığı bu şehir, artık unutmamız gereken acı olayların gölgesinden kurtulmayı hakediyor. Tüm Sivas halkına, bize gösterdikleri misafirperverlik ve nezaket için teşekkür ediyoruz. Daha nice deplasmanlarda görüşmek üzere hoşçakalın. BİLİYORDUM İŞTE SİVASIMIN HERZEMAN DOSTLUK KARDEŞLİK İÇİNDE OLUCAGINI ..... UMARIM 2 YARIDAKİ MAÇTA ONLARDA BİZİ AYNI MİSAFİRPERVERLİKLE KARŞILARLAR... Fighter 08.11.2005, 20:55 http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=1769 http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=1773 Fenerbahçe Resmi İnternet Sitesi'nde ve internetteki tüm Futbol haberLerinde yer aLdı bu oLayLar.. takımımızı güzeL karsıLadınız ancak böyLe bitmemesi gerekirdi.. tabi bunu Sivasspor'un gerçek taraftarının yaptıgına inanmıyoruz.. EzikLerin bir işidir ancak bu çirkin oLay.. by Fighter Arif Coşkun 08.11.2005, 21:29 Hangi takımın taraftarı olursa olsun böyle bir düşünceye kapılmak barbarlıktan başka birşey değildir. Bu konu hakkında Kulüp başkanımız Syn.Mecnun Otyakmaz çok güzel bir açıklama yapmıştır.Okumanızı tafsiye ederim. dostol 26.01.2006, 03:20 Bence bu macta Sivasspor cok basariliydi! |