Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Transfer Haberleri

DOGU_BEY
27.12.2009, 23:42
Slm arkadaşlar bildiğimiz gibi Sivassporumuzun şu ara transfer gündemi yoğun biz de bu yoğunluk içinde sağlam ve güvenilir kaynaklardan aldığımız son transfer haberlerini paylaşmaya devam ediyoruz.Daha önce söylediğimiz gibi Suleimane Keita transferi tamamlandı ve Ersen Martin gönderildi.Şimdi sizlere aldığım son haberleri aktarıyorum:

1)Perulu defans ORLADNO CONTRERAS trafnsferi %90 bitti ve bu oyuncu devre arası kampına katılacak

2)10 numara pozisyonunda oynayan Brezilyalı oyuncu için girişimler sürüyor ve onun gelme ihtimali de yüksek (Bu Brezilyalı denenmek için getirilen Da Silva değil , zaten o sakatlığı sebebiyle geri yollanmış)

3)Fikru Tefura transferi şimdilik askıya alınmış

4)Şu an gündemde olan yerli futbolcular: Ceyhun ERİŞ, Tümer METİN, Emre GÜNGÖR

5)Afrika milli takımındaki SHABALABA için girişimler var hoca ısrarla onu istiyormuş ve onunla bizzat görüşüyormuş

6)Gönderilecek isimler belli oldu ama tekrar onları açıklayayım: ERSEN MARTİN, BRUNO ZİTA,MBEMBA, ONUR TUNCER VE SEZER BADUR

7)2.ligden yerli bir forvet transferi yapılabilir

8)İstenilen para verilirse KAMANAN ın Bursaspora gitme ihtimali var

yigido yakup
27.12.2009, 23:46
gelecekleri bekleyecegiz ve imza attikca sevinecegiz. ama su ligin eskileri varya onlardan kimsenin gelmesini ben sahsen istemem ceyhun cok kaliteli bir oyuncu ama adamda ahlak sifir her gittigi yerde problemli ayriliyor tümer bu yastan sonra bizde is yapamaz hele emre güngör onun ömrünün yarisi sakat geciyor.
ben encok gidecekler kisminda sezer olmasina sasirdim cünkü sira ona gelene cok adam var sezer gönderilirse ben sahsen üzülürüm.

eyuphulagu
28.12.2009, 00:01
Ceyhun ve Tümer bir zamanlar kartaldılar;2 side iyi oyuncu ama ben olsam almam..Tek avantajları Türkiye'yi tanımaları...Ceyhun ve Tümer 35 yaşına merdiven dayamış hatta geçmiş oyuncular...Shabalala alınırsa süper olur;ama dünya kupası ve Afrika kupası öncesi takımı yanlız bırakabilir diye ndüşünüyorum;hem de çok uzun zaman....Fikru'nun iyi oyuncu olduğu konusunda ısrar ediyorum...Ben olsam Kamanan'ı kesinlikle bırakmam...Eğer giderse sivasspor yerine mutlaka en az onun kadar iyi bir oyuncu alamak zorunda...M. YILDIZ'ın 2. yarı neler yapacağını,nasıl verimli olacağını kimse tahmin edemez...Emre Güngör müzmin sakat;eğer gelirse onun da duruma Ersan'dan farklı olmaz...Sivasspor umarım bonservisi elinde olan bedava oyuncu peşine düşmemiştir;niye dersiniz çünkü Hayal Kafe'nin bahsettiği yerli oyncuların hepsi bonservisi elinde olan oyuncular...Biraz paraya kıyıp oyuncu alamazsak vay halimize;baksana rakiplerimizin hepsi yeni yeni transferler yapmaya başladılar...Umarım Bu haberlerin yerli oyuncularla ilgili bölümü doğru değildir...Sivasspordan Keita gibi iyi oyuncuların transferini bekliyoruz...Umarım Denize Düşen Yılana Sarılmaz....Yoksa olacakların hesabını kimse veremez.......

Dark Force
28.12.2009, 00:06
Ceyhun ve tümer dışında kim gelirse gelsin onlara kaldıysak yandık

DOGU_BEY
28.12.2009, 00:06
Ceyhun ve Tümer bir zamanlar kartaldılar;2 side iyi oyuncu ama ben olsam almam..Tek avantajları Türkiye'yi tanımaları...Ceyhun ve Tümer 35 yaşına merdiven dayamış hatta geçmiş oyuncular...Shabalala alınırsa süper olur;ama dünya kupası ve Afrika kupası öncesi takımı yanlız bırakabilir diye ndüşünüyorum;hem de çok uzun zaman....Fikru'nun iyi oyuncu olduğu konusunda ısrar ediyorum...Ben olsam Kamanan'ı kesinlikle bırakmam...Eğer giderse sivasspor yerine mutlaka en az onun kadar iyi bir oyuncu alamak zorunda...M. YILDIZ'ın 2. yarı neler yapacağını,nasıl verimli olacağını kimse tahmin edemez...Emre Güngör müzmin sakat;eğer gelirse onun da duruma Ersan'dan farklı olmaz...Sivasspor umarım bonservisi elinde olan bedava oyuncu peşine düşmemiştir;niye dersiniz çünkü Hayal Kafe'nin bahsettiği yerli oyncuların hepsi bonservisi elinde olan oyuncular...Biraz paraya kıyıp oyuncu alamazsak vay halimize;baksana rakiplerimizin hepsi yeni yeni transferler yapmaya başladılar...Umarım Bu haberlerin yerli oyuncularla ilgili bölümü doğru değildir...Sivasspordan Keita gibi iyi oyuncuların transferini bekliyoruz...Umarım Denize Düşen Yılana Sarılmaz....Yoksa olacakların hesabını kimse veremez.......

söylediklerine aynen katılıyorum kardeş ben olsam ben de ceyhun veya tümer gibi adamları ya da sakat emre güngörü almam ancak bunlardan biri gelir tahminimce zaten ve o da tecrübe anlamında yani takıma liderlik abilik anlamında gelir bu transferlerden orlando ve olursa shabalaba mükemmel olur orlando da çok sağlam bir defans o da bilica gibi yılın oyuncusu seçilmiş shabalaba zaten kalite başka isimler de var yabancı olarak onları da öğrendikçe açıklarım kamanana gelince bence istenilen para verilirse gönderilebilir çünkü giderse yerine mutlaka bir yabancı forvet alınacaktır belki de fikru tekrar gündeme gelir

oquzh4n58
28.12.2009, 00:25
ceyhun ıyı futbolcu yaw tumerde ıyı top dagıtım yapar ole demeyın 1 donem oynsalar yeter saten seneye gonderrız

kiNgSiZe58
28.12.2009, 00:27
Sezer Badur NEREYE gidiyor?

gitmez, gidemez.. Onun Gibi Oyuncu Binde Bir Bulunur. Uzun Zaman Sakat Kaldigi Icin Suan Verimsiz. Mehmet Y.da, ilk basta Böyle OLucaktir. 2-3 Aydan SOnra Kaldigi Yerden devam..

hırçın yiĞido
28.12.2009, 00:44
ibrahim bangura haberı var canlı agızdan duydum acıklamak ıstemıyorlar galıba ıyı topcu

yigido yakup
28.12.2009, 03:46
ben forumlarda gezerken bir oyuncu bilgisine ulastim adam 2 metrelik vede yasi genc tahmin ediyorum maliyetide cok ucuz olabilir.
su aralar ligde konusulan hedef santraforun krali birde cok hantal görünmesine ragmen baya süratli duruyor.

Felipe - Felix Almeida Felipe
FK Baku

dogum tarihi: 20.04.1985
yas: 24
boy: 1,97
Nationalität: Brasilien
Pozisiyon:santrafor
ayak: rechts
piyasa degeri: 300.000 euro

http://www.youtube.com/watch?v=y1pJls7m7Vg

yigidokentli58
28.12.2009, 04:53
sezer badur gitmesini isticeni sanman kardeş sezer badur bizde daha cok işler yapar ceyhun erişin gelmesi güzel olur bizde cok iş yapar tümer metin gelmez bize gelmesi zor bence sezer sakatliktan yeni kurtuldu ikinci yari sezeri görecekler ligde patlama yapacak yaziyorum sezer badurun gideceni sanmiyorum

cayirazili
28.12.2009, 05:01
sezer biryere gitmez bu haberin gercek olacani sanmyorum ceyhun gelse iyi olur bizde cok iş yapar

YİGİDOKENTLİ
28.12.2009, 05:35
arkadaşlar sallama haberlere inanmayin imza atilmadan birşey yazaman birşey diyemem ama ceyhunun gelmesi iyi olur ceyhun ve tümerin ölüsü yeter bizi ayrica sezer hiç bir yere gitmez kim cikiyor bu laflari bizleri üzüyor

armn
28.12.2009, 09:01
orlando ve tshabalala gerçekten çok iyi olur takımımız için defansada emre güngör aslında çok iyi bir oyuncu ama sürekli sakatlanması insanı düşündürüyor umarım daha sağlam daha kaliteli bi oyuncu alırlar orlandonun yanına ozaman sivasspor eski günlerine döner bu oyuncuların katkısıyla. tümerle ceyhuna gelince aslında faydalı olabilirler takımımıza bedava alabiliyosak neden olmasın ben faydalarının olacağına inanıyorum özellikle tümerin..

ShabbatShalom
28.12.2009, 09:22
Orlando Contreras - Orlando Contreras Collantes

http://img51.yfrog.com/img51/673/s7297218420091.jpg

Tarih: 11.06.1982
Ülke: Peru
Pozisyon: Defans
Ayak: Sağ
Transfer Ücreti: 356.000 £ 400.000 €
Oynadığı Klüp: Alianza Lima

murat_n
28.12.2009, 10:41
Futbolcu olarak bakıldığında iyi bir futbolcu olarak gözükmekte. Hadi bakalım resmi açıklamaları bekliyoruz artık

ercan58.a
28.12.2009, 10:57
tümer ve ceyhun bize yaramazlar ersen ile ne farkları var bunları yinede camiamız için hayırlısı olsun

KOCYIGIT
28.12.2009, 11:14
ben forumlarda gezerken bir oyuncu bilgisine ulastim adam 2 metrelik vede yasi genc tahmin ediyorum maliyetide cok ucuz olabilir.
su aralar ligde konusulan hedef santraforun krali birde cok hantal görünmesine ragmen baya süratli duruyor.

Felipe - Felix Almeida Felipe
FK Baku

dogum tarihi: 20.04.1985
yas: 24
boy: 1,97
Nationalität: Brasilien
Pozisiyon:santrafor
ayak: rechts
piyasa degeri: 300.000 euro

http://www.youtube.com/watch?v=y1pJls7m7Vg

izledim ersen kazmasi gibi 50 tane futbolcu eder . keske alabilseler

SerkanToptas
28.12.2009, 12:22
sezer badurun gitmesini istemiyorum ben o adama hayranım ya.

sevda58
28.12.2009, 12:23
Sezer Badur'un gitmesi yanlis olur, insallah boyle bir sey soz konusu degildir
aynisi Kamanan icinde gecerli,

Tumer Metin? umarim boyle bir yanlislik yapmazlar, belki bir aralari iyidi ama simdi bir katki saglamaz bize...

Bulent Uygun takimi sil bastan yapmis, isi bitmis futbolcular transfer etmisti, ve bizim su anki durumumuzun en buyuk nedeni de bu olmustu. Gonderilen Futbolculara bakarsak bunlar Bulent Uygun'un getirdigi futbolcular Ersen, Zita vs vs. Muhsin hocamiz takima lazim olan transferler yapip ise yaramayanlari gonderiyor, bu elbette yerinde bir davranis, ama umarim Bulent Uygun'un yaptigi hatalari Muhsin hocamiz yapmaz... Takima alismak icin cok kisa bir sureleri vardir, uyum sorunu yasamazlar insallah... yinede herseyin hayirlisi olsun..

YİGİDOKENTLİ
28.12.2009, 13:26
CEYHUN ERİŞ GERCEKTEN DEGERLİ BİR FUTBOLCU BİZDE COK İŞ YAPAR ORTASAHADA BİZİ TAM BİR BEYİN OLUR ASLİNDA AYDİN YİLMAZİ ALSAK BİZDE YİLDİZLAŞİR İKİNCİ ARDA OLUR ŞİMDİ DENİZLİSPORDA KADRO DİŞİ OLAN MURAT HACİOGLU DİYARBAKİRSPORLA BAGLARİ KOPARAN ADNAN GÜNGÖR ESKİŞEHİRSPORDAN YOULAYİ ALSAK RİZA HOÇADAN İSTESEK İKİNCİ YARİ COK GÜÇLÜ OLMAK LAZİM SEZER BADUR KENDİSİ GİTMEK İSTİYORSA BİRŞEY DEMEM AMA KALMASİNDAN YANAYAYİM KENDİSİ GİTMEK İSTİYORSA YERİNE İKİNCİ ADAŞİ MANİSASPORLA ARASİ BOZULAN SEZER ÖZTÜRKÜ ALSAK HARİKA OLUR İKİNCİ YARİ COK GÜÇLÜ OLMAMİZ LAZİM

babapiton
28.12.2009, 13:48
Orlando ve shabalala gelse cok iyi olacak...

dadaşlar
28.12.2009, 13:48
Gidenler gitti daha gelmiyor gelecek oyucuya bakalım gündemde olanlar felipe da costa f.mcCarthy şabalala

cayirazili
28.12.2009, 13:56
--------------------------------------------------------------------------------

Sezer Badur NEREYE gidiyor?

gitmez, gidemez.. Onun Gibi Oyuncu Binde Bir Bulunur. Uzun Zaman Sakat Kaldigi Icin Suan Verimsiz. Mehmet Y.da, ilk basta Böyle OLucaktir. 2-3 Aydan SOnra Kaldigi Yerden devam..

cılgınsivas58
28.12.2009, 15:03
ceyhun ile tümer sivasa gelmez tekfura transferi neden askıya alındı

murat_n
28.12.2009, 15:05
Bugünde bitiyor arkadaşlar; yeni haberler bekliyoruz transferler ile ilgili...

Metal Gear
28.12.2009, 15:45
Tum ve Sylla için de çalışmalar başaltılmış.

bonuce123
28.12.2009, 16:57
Tum Geri Gelsın Bıde Bu Adamlar Gelsın Takım Tutulmaz . . .

SüPeR SiVaSSPoR
28.12.2009, 17:25
bi kere ceyhun gelemez çünkü o manisayla anlaştı tefera dene oyuncuda inşallah gelemz tipinde oyuncu tipi yok ersenin siyahı ve saçlısı
inşallah perulu defans oyuncusu gelir perulular iyi oyuncular
tümer gelemesin diyen arkadaşlar sivasın orta sahasını toplasan bi tümer etmez inşallah gelir gel,rse gözüm kapalı ligde kalırız derim emre güngör bence gelmez çünkü rijkaard onu bırakmıyomuş bence sezerde gitmemeli kamanada gitmemeli sezer formsuz ama sakatlıktan çıktı balilide öyleydi mohamed alide öyleydi benimde değerlendirmem bu !!!!!!!

DOGU_BEY
30.12.2009, 00:19
Orlando bitti bitecek zaten site de verdi bir aksilik olmazsa inşallah o da artık yiğido Brezilyalı bir oyuncu için de girişimler ama kim olduğu hakkında bilgi alamadım, yerli oyunculardan da yine takip edilenler var hoca 4 yabancı demişti tahminim 4.yabancı da Afrikadan olur ve inşallah SHABALABA olur zira hocanın onunla bizzat görüştüğünü ve onu transfer etmeyi çok istediği yöününde duyumlar aldık

YİGİDOKENTLİ
30.12.2009, 03:52
ceyhun eriş sanirim manisasporla anlaşma üzereymiş ilkdeki bir transfer merak konusu kim gelirse gelsin sivassporun formasini giyene helal olsun yigido lafi cok büyük laf her futbolcuya cesaret katar yigido olmak sivassporlu olmak sivasli olmak şereftir

sivaslitaner58
30.12.2009, 10:16
tum sylla geri gelsin siivasspora

DOGU_BEY
30.12.2009, 22:38
Aldığım son haberleri aktarıyorum arkadaşlar:

1)SEZER BADUR %80-90 gidiyor! 2 kulüpten birine gidiyor :ANKARAGÜCÜ veya TRABZONSPOR (hocayla arası iyi değilmiş, ilk devredeki gs maçında oyundan alındıktan sonra hocayla arası açılmış, başkan da disiplinden taviz vermiyor)

2)Hayrettine teklif yapılmış ama reddedilmiş( süper ligden bir kulüp ama kim bilmiyorum)

3)ORLANDO bitti bitecek, en geç Pazartesi açıklanır deniliyor

4)TUM ve SYLLA nın geri gelmesi de muhtemel özellikle de TUM

5)Brezilyalı 10 numara için çalışmalar sürüyor, bu oyuncu Parreria tarafından önerilmiş ve milli takım düzeyinde bir oyuncu! (bence alınırsa asıl bomba bu olacak ismi ve kulübü sır gibi saklanıyor, lakin Brezilya liginden oalcak Avrupadan bir kulüpten değil)

6)Afrikalı bir forvet de mutlaka geelcek, hocanın eski öğrencilerinden görüştükleri varmış

7)SHABALABA için görüşmeler ve hocanın ısrarı sürüyor

8)Tefura alternatif olarak bekletiliyor,ondan çok daha iyisi ve bütçeye uygun olanı bulunursa Tefura alınmayacak yok bulunamazsa rota yine Tefura

9)Yerli oyuncular için de daha önce adı verilen Tümer, Ceyhun, Emre Güngör gibi isimlerden çok farklı bir isim de transfer edilebilir, ama isim konusunda henüz bilgi yok

şimdilik bu kadar...

yigido yakup
30.12.2009, 22:51
insallah sezer gidiyorsa ankaragücü ne gider hic yoksa ordan alabilecegimiz cok oyuncu var bu sekilde onun yerini doldurmus oluruz.ankaragücünde cok iyi futbolcular var bunlarla takas olursa hicbir sekilde zararimiz olmaz.

aslanefe58
30.12.2009, 23:56
petkoviç

apo - orlando - emre güngör - hayrettin

keita

musa - shabalala - erman

süper brezilyalı?

mehmet yıldız

takıma bak takıma!!!! allahım rüya gibi!!!
bu takım sahaya çıksın yarı dönemde sezonluk kombine almazsam eşşek desinler bana:D:D

ercan58.a
31.12.2009, 00:03
yerli olarak ersen gibi kaşarlanmış isim almazlar inşallah

YİGİDOKENTLİ
31.12.2009, 05:13
sezer ankaragücünemi gidiyor ankaragüne takas yoluyla kulanabiliriz bilal kisa ve aydin karabulut barbaros ve baki mercimek bu dörtlüyü alsak harika olur 40 tane futbolcusu buluyor katrosunda bu dörtlü bizde cok iş yapar

cabuker
31.12.2009, 10:03
Slm arkadaşlar bildiğimiz gibi Sivassporumuzun şu ara transfer gündemi yoğun biz de bu yoğunluk içinde sağlam ve güvenilir kaynaklardan aldığımız son transfer haberlerini paylaşmaya devam ediyoruz.Daha önce söylediğimiz gibi Suleimane Keita transferi tamamlandı ve Ersen Martin gönderildi.Şimdi sizlere aldığım son haberleri aktarıyorum:

1)Perulu defans ORLADNO CONTRERAS trafnsferi %90 bitti ve bu oyuncu devre arası kampına katılacak

2)10 numara pozisyonunda oynayan Brezilyalı oyuncu için girişimler sürüyor ve onun gelme ihtimali de yüksek (Bu Brezilyalı denenmek için getirilen Da Silva değil , zaten o sakatlığı sebebiyle geri yollanmış)

3)Fikru Tefura transferi şimdilik askıya alınmış

4)Şu an gündemde olan yerli futbolcular: Ceyhun ERİŞ, Tümer METİN, Emre GÜNGÖR

5)Afrika milli takımındaki SHABALABA için girişimler var hoca ısrarla onu istiyormuş ve onunla bizzat görüşüyormuş

6)Gönderilecek isimler belli oldu ama tekrar onları açıklayayım: ERSEN MARTİN, BRUNO ZİTA,MBEMBA, ONUR TUNCER VE SEZER BADUR

7)2.ligden yerli bir forvet transferi yapılabilir

8)İstenilen para verilirse KAMANAN ın Bursaspora gitme ihtimali var

Kardaş emeklerine sağlık. verdiğin bilgiler kulağa çok hoş gelen beklediğimiz bilgiler ve boş ta konuşmadığın belli. şu brezilyalıyı da öğrensen bile sakın söyleme imza atsın ondan sonra. elimizden alırlar vallah. allah istihbaratını daim ve kuvvetli kılsın. gelelim kadroya. bence emre güngör diğerlerinde daha kuvvetle muhtemel alınacak. ceyhun ve tümer sivas ta oynayamaz onlar gececi biizim buraların geceleri soğuk olur dayanamazlar.

petkov

apo orlando Sedat (emre) hayrettin (bir de buna alternatif bulsak)
keita kadir (ibrahim, cihan)
şabalala ?????(sol açık yok hala)
(Erman) (şabalala)
(Agbetu) (erman)
brezilyalı
(doğmamış çocuğa don biçmek buna denir işte)
Mehmet

ah bu kadro sene başında olacaktı ki yıkılıyordu şimdi ortalık YİĞİDO sesleri ile

SİVASLI MERT 58
31.12.2009, 11:57
orlando,shabalala,süper brezilyalı,yerli bir yıldız gelsin bide tumda gelebilir
sezer gitsin gitsin gitsin tefera gelmesin,onur gitti zaten
BU 2010 AYAKLARIMIZI YERDEN KESECEK YERDEN!!!!!!1

DOGU_BEY
31.12.2009, 15:46
Çok şükür söyledğimiz haberrler hep doğru çıkıyor erseni söyledim gitti , orlando tamam sezerin gideceğini de çok önceden söylemiştim şu an o da belli oldu diğer transferler de inşallah olacak arkadaşlar bol keseden savurmuyorum verdiğim bilgiler sağlamdır rahat olun...

Bestepeli-58
31.12.2009, 17:02
YAZIK HEMDE COK YAZIK BU YAZIYI BİR KAC ARAKADAŞIN PAYLAŞMASINI İSTİYORUM SİVASSPOR BİTİ BİTİYOR BU KADAR SACMA TRANSFER OLURMUYA YAZMAYACAKTIM AMA YAZMAK ZORUNDA KALDIM YETER DİYORUM YETER BİR BİRE ALIŞMIŞ 22 TOPCUMUZ VARDI TÜRKİYENİN EN UCUCZ TAKIMIYDI BİR ALEX DEN DAHA AZ FİYATA BU TAKIMI KURMUŞTUK GİDENİN ARKASIN DAN LAF SÖZLEYEMEM BEN SİVASLIYIM BANA YAKIŞMAZ BÜLENT UYGUN NOKTA TRASFERLER YAPIYORDU BAŞARIDA BU ŞEKİLDE GELDİ SONRA O BİR YANLIŞ YAPTI SEZONA BAŞLARKEN BİR KAC TRANFER NE OLDUYSA OLDU TILISIM BOZULDU BURDAN O DÖNEMKİ TOPCULARIN HEPSİNE SESLENİYORUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN YÜZÜMÜZÜ AĞARTINIZ SONRA NE OLDU TAKIMA 5 TOPCU GİRDİ 5 TOPCU GETTİ KÜMEDE KALMAYA OYNUYORUZ TRANSFER CÖZÜM DEĞİL İSKELETİ BOZMAYIN KAMANAN SATILIRSA YERİ DOLMAZ SONRA APO HAYRETİN VE SEDAT GİDERSE BU TAKIM TOPLAMA TAKIM OLUR EN İYİ TOPCULAR ELİMİZDEKİ TOPCULAR ZİTA KAC MAC OYNADI MEHMET YILDIZA KÜFREDENLER ERSEN MARTİNİ SEYREDERKEN NELER HİSETİNİZ İŞTE GERCEK BU İSKELETİ BOZMAYALIM HEPSİDE ALTIN GİBİ COCUKLAR İNANAILMAZ İŞ YAPTILAR VE MEHMET YILDIZ NEKADAR ASİL BİR ANADOLU COCCUĞU OLDUNU HERKESE GÖZTERDİ GS FB BJK TS KAFASINI CELMEK İÇİN COK ENTİRİKALAR YAPTILAR O SİVASI SATMADI İŞTE TOPCU İŞTE KAREKTER BU BAKIN KAYSERİ SPORLU TOPCUYU SEZON ORTASINDA KOPARDILAR ONLARA MEHMET EREN LAZIM DEGİL KAYSERİNİN TÖKEZLEMESİ AMAC BU BURSA İÇİN DE AYNI9 ŞEYLER VAR NEYSE BİRAZ UZUN OLDU AMA GECMİŞİ ARTIK GETİREMEZİZ GÜZEL GÜNLERDİ

FANATIK YIGIDO
31.12.2009, 17:55
arkadaslar henuz kimingideceyi kimin geleceyi tam kesin deyil sadece kesin gozuyle bakilanlar haric sivassporumuz icin hayirlisi neyse o olsun

yigido_sampiyon
31.12.2009, 17:56
petkoviç ve hayrettin hala bu takımda oynacaksa benim artık bir lafım yok...

eyuphulagu
31.12.2009, 20:08

1)SEZER BADUR %80-90 gidiyor! 2 kulüpten birine gidiyor :ANKARAGÜCÜ veya TRABZONSPOR (hocayla arası iyi değilmiş, ilk devredeki gs maçında oyundan alındıktan sonra hocayla arası açılmış, başkan da disiplinden taviz vermiyor)

2)Hayrettine teklif yapılmış ama reddedilmiş( süper ligden bir kulüp ama kim bilmiyorum)

5)Brezilyalı 10 numara için çalışmalar sürüyor, bu oyuncu Parreria tarafından önerilmiş ve milli takım düzeyinde bir oyuncu! (bence alınırsa asıl bomba bu olacak ismi ve kulübü sır gibi saklanıyor, lakin Brezilya liginden oalcak Avrupadan bir kulüpten değil)

6)Afrikalı bir forvet de mutlaka geelcek, hocanın eski öğrencilerinden görüştükleri varmış

8)Tefura alternatif olarak bekletiliyor,ondan çok daha iyisi ve bütçeye uygun olanı bulunursa Tefura alınmayacak yok bulunamazsa rota yine Tefura

9)Yerli oyuncular için de daha önce adı verilen Tümer, Ceyhun, Emre Güngör gibi isimlerden çok farklı bir isim de transfer edilebilir, ama isim konusunda henüz bilgi yok

şimdilik bu kadar...

Hayal Kafe bu akşam bize bilgi vermek için siteye girer mi bilmem ...Dün gece Sivasspora Parereria nın bir oyuncu tavsiye ettiğni söyledi...Ekledi adını öğrenemedim...Ben de araştırdım araştırdım;acaba bu oyuncu kim olabilir diye düşündüm...Sonunda şu anda G.Afrika Milli takımın çalıştıran C.Alberto Parereianın son Çalıştığı takımı Öğrendim:Bu takım Brezilya'nın FLUMİNENSE takımı...Hoca en son burada;2008 -2009 da çalıştığına göre herhalde buradan bir oyunuc tavsiye etmiştir diye düşünüyorum...Vikipediden Fluminense'nin kadrosuna baktım;tüm oyuncuları tek tek arama yaptırdım;içlerinden yabancı ülke vatandaşı olanları eledim...Sonunda bana göre kesin emin değilim ama bir oyuncu üzerinde karar kıldım...Hayal Kafe de bu oyuncunun milli takımda da oynadığını söylemş..Eğer Fluminensenin ümit milli oyuncuları değilse;ben olmadığını düşünüyorum...Belirlediğim oyucunun adı PAULO CESAR ARRUDA PARENTE....Oyuncu 31 yaşında...Orta saha da oynuyor...2002-2007 arasında Fransa'nın P.S.G. takımında,sonra 2007-20009arasında da Touluse takımların da da oynamış...2002 de 5 defa milli olmuş...Yanlış hatırlamıyorsam Lucescu zamanında bu oyuncu G.S. a karşı da oynamıştı...İyi bir oyuncu olduğu belli ama şu anda ne durumda olduğunu bilmiyorum...2. olarak orta saha da oynayan bazı genç oyuncularda var;birisi de takma adı RADEMES olan bir oyuncu da var...Başka genç oyuncuları da var...Bakalım bize hangioyuncu nasip olacak....

eyuphulagu
31.12.2009, 21:02
Hayal Kafe bu akşam bize bilgi vermek için siteye girer mi bilmem ...Dün gece Sivasspora Parereria nın bir oyuncu tavsiye ettiğni söyledi...Ekledi adını öğrenemedim...Ben de araştırdım araştırdım;acaba bu oyuncu kim olabilir diye düşündüm...Sonunda şu anda G.Afrika Milli takımın çalıştıran C.Alberto Parereianın son Çalıştığı takımı Öğrendim:Bu takım Brezilya'nın FLUMİNENSE takımı...Hoca en son burada;2008 -2009 da çalıştığına göre herhalde buradan bir oyunuc tavsiye etmiştir diye düşünüyorum...Vikipediden Fluminense'nin kadrosuna baktım;tüm oyuncuları tek tek arama yaptırdım;içlerinden yabancı ülke vatandaşı olanları eledim...Sonunda bana göre kesin emin değilim ama bir oyuncu üzerinde karar kıldım...Hayal Kafe de bu oyuncunun milli takımda da oynadığını söylemş..Eğer Fluminensenin ümit milli oyuncuları değilse;ben olmadığını düşünüyorum...Belirlediğim oyucunun adı PAULO CESAR ARRUDA PARENTE....Oyuncu 31 yaşında...Orta saha da oynuyor...2002-2007 arasında Fransa'nın P.S.G. takımında,sonra 2007-20009arasında da Touluse takımların da da oynamış...2002 de 5 defa milli olmuş...Yanlış hatırlamıyorsam Lucescu zamanında bu oyuncu G.S. a karşı da oynamıştı...İyi bir oyuncu olduğu belli ama şu anda ne durumda olduğunu bilmiyorum...2. olarak orta saha da oynayan bazı genç oyuncularda var;birisi de takma adı RADEMES olan bir oyuncu da var...Başka genç oyuncuları da var...Bakalım bize hangioyuncu nasip olacak....

Yukarda verdiğim bilgilere bir ilave daha yapmak istiyorum...Youtube şu anda Fluminense'nin kadrosunda olan bir oyuncu daha dikkatimi çekti...ADI:DİGUİNHO....(Takma adlı bir oyuncu aynı Bobo gibi..)Mevkisi:Orta Saha(10 numara)...Yaşı:26 BOYU:1.71cm..Oyuncu solak bir oyuncu..7 numaralı formayı taşıyor..Ama Oyun kurucu oynuyor...İsteyen youtube den görüntülerini izlesin..Oyuncuya hayran oldum....Bu oyuncuyu alalım bırakın bu seneyi seneye zirveye oynarız...Oyuncuyu izleyince aklıma Sergen geldi...Gerçekten 1. sınıf bir oyuncu..Diğerlerini bilmem ama bu oyuncuyu alalım ;Makakula,Cangele transferlerini bile gölgede bırakırız...Bence Elano kadar iyi bir oyuncu belki de ondan daha iyi..Ama bu oyuncuyu almaya paramız yeter mi bilmem...Umarım hocanın düşündüğü oyuncu bu oyuncudur..Asıl bomba transfer bu olur diye düşünüyorum...

eyuphulagu
31.12.2009, 21:03
Yukarda verdiğim bilgilere bir ilave daha yapmak istiyorum...Youtube şu anda Fluminense'nin kadrosunda olan bir oyuncu daha dikkatimi çekti...ADI:DİGUİNHO....(Takma adlı bir oyuncu aynı Bobo gibi..)Mevkisi:Orta Saha(10 numara)...Yaşı:26 BOYU:1.71cm..Oyuncu solak bir oyuncu..7 numaralı formayı taşıyor..Ama Oyun kurucu oynuyor...İsteyen youtube den görüntülerini izlesin..Oyuncuya hayran oldum....Bu oyuncuyu alalım bırakın bu seneyi seneye zirveye oynarız...Oyuncuyu izleyince aklıma Sergen geldi...Gerçekten 1. sınıf bir oyuncu..Diğerlerini bilmem ama bu oyuncuyu alalım ;Makakula,Cangele transferlerini bile gölgede bırakırız...Bence Elano kadar iyi bir oyuncu belki de ondan daha iyi..Ama bu oyuncuyu almaya paramız yeter mi bilmem...Umarım hocanın düşündüğü oyuncu bu oyuncudur..Asıl bomba transfer bu olur diye düşünüyorum...

Adı yanlış çıkmış:DİGUİNHO;DÜZELTİYORUM.. ..

SİVASLI MERT 58
31.12.2009, 22:15
yahu şu takıma ENGİN,ORLANDO,SHABALALA,EMRE GÜNGÖR gelsin yeter be bu takım 2010 yılında çok müthiş işler yapacak

.........................İZLEY İN VE GÖRÜN...................

sivastatlıbelam
31.12.2009, 22:17
kadroyu kurdum arkadaşlar:

espinoza(akın)

abdurrahman sedat orlando ferhat

keita tshbalala engin erman

brezilyalı m.yıldız

sivastatlıbelam
31.12.2009, 22:18
bu kadro heralde bizi ilk 6 ya sokar

babapiton
31.12.2009, 22:44
http://www.resimupload.com/ds228097422_493px-Soccer_field_-_empty.html

babapiton
31.12.2009, 22:45
http://www.resimupload.com/ds228097422_493px-Soccer_field_-_empty.html

Kadro bak be bu kadroyla ohoo....

58SARKISLALI58
31.12.2009, 22:55
walla allah razi olsun su bilgileri bize aktaran arkadaslardan insallah iyi bi transfer dosyasi olurda 2yari bomba gibi oluruz birdu suvarki ilkyari maclara cikarken devamli hep duzeldik duzelecegiz iyi yoldayiz bumaci aliriz inaniyoruz gibi laflari cok duyduk takimimizdan simdide bomba gibi geliyoruz haberleri insallah yanilmayiz ve busozler bosa cikmamis oluruz sampiyonlukda istemiyoum acikcasi enazindan ligi 5yada 10arasi bitirsek buda bize yeterli butun takimlar zaten takviye ediyorlar hepside saglam yere kazik baglamaya calisiyorlar insallah son gulen yigidolar olurda millete rezil olmaliyiz goruyorsunuzki ilk yarinin sonuclari transfer dosyalari yanlis yapildiu yanlis futbolcular gonderildi yeni yilda insallajh kuvvetli bi yigidolarla karsilasiriz basarilar yigidolar herzaman desdekcininiz ve yaninizdayiz elaleme bizi maskara etmeyin helede lazlara goruyum sizi .insallah okuyorlardir bu mesajlarimizida turkiyede yanlizsin sivasspor istiyenden cok istemeyenin var bunu herkes gordu sivaslilar olarak herzaman desdekcininiz .

ercan58.a
31.12.2009, 23:42
takımımıza en hayırlıları alınması için dua ediyorum

midnight58
01.01.2010, 09:37
şu ana kadar sivasspora inandık bazen sevindik bazen üzüldük ama busene daha bi farklı geçti 2 senden sonra onun için ben bu sene biraz zor düzeliriz die düşünüyorum.:)

yurtsall
01.01.2010, 10:48
bence sezer badurun gitmemeli çünkü daha sezer sakatlık dönemini atlatamadı ondan verimsiz,kamananıda bursa ya satarsanız takas yoluyla satın,mesela secana karşılık yada v.şene karşılık olur birde ankarasporlu murat tosunun bonservisi elinde ve çok da güzel oynuyor hemen kapılması gerekir.

DOGU_BEY
01.01.2010, 18:19

şimdilik bu kadar...

verdiğim haberlerde 3 te üç: ersen gitti, keita geldi, sezer gitti inşallah sıra diğerlerinde ve rahat olun onlar da bir bir gerçekleşecek adı geçen yabancıların gelmesi yakındır rahat olun yiğidolar

dryigit
01.01.2010, 18:22
hayalkafe seni takip ediyorum her dediğin çıkıyor teşekkürler emeğine sağlık varı başka haber

yigido yakup
01.01.2010, 18:30
verdiğim haberlerde 3 te üç: ersen gitti, keita geldi, sezer gitti inşallah sıra diğerlerinde ve rahat olun onlar da bir bir gerçekleşecek adı geçen yabancıların gelmesi yakındır rahat olun yiğidolar

walla bu kadar saglam bilgileri veriyonya sana tesekkürler.gercekten dedigin sögledigin haberlerin hepsi tek tek cikiyor.
artik sezeri ve ersen i sattik azda olsa bir kaynak sagladik artik su chalaba mi neyse onun haberinide almak isteriz.

eyuphulagu
01.01.2010, 19:07
walla bu kadar saglam bilgileri veriyonya sana tesekkürler.gercekten dedigin sögledigin haberlerin hepsi tek tek cikiyor.
artik sezeri ve ersen i sattik azda olsa bir kaynak sagladik artik su chalaba mi neyse onun haberinide almak isteriz.

Ersan bedavaya gitti Yakup Kardeş...bonservisi elinde geldi geldiği gibi de gitti...Sivasspor Ersan'la zaten maç başına anlaşmıştı...Bonservis parası da ödememişti...Ersan bu kafayla giderse yakında 3. ligde falan oynar...Gelelim son duruma:Sivasspor yarın ya da en geç pazartesi bütün transferleri kampa getirmek zurund;getirecekte..Yalnız içlerinden 1 veya 2 tanesi sürpriz transferde olabilir gibime geliyor...2. olarak Ben asıl sürprizi Talat Hoca'dan bekliyorum...Talat Hoca 2-3 yıldır Gana'd çalışoyordu..Çalıştığı takım Gana'nın en iyi 2-3 takımından beri ..Hoca o takımı Gana şampiyonu yapmış..Ayrıca Gana tv. de hepimiz izledik 20 yaş altı dünya kupasında Dünya Şampiyonu oldu...Yiğidolar o takımda ne oyuncular var;içinden 1 tanesi herhalde bize de düşer...Talat Hoca o oyuncuların hepsini tanıyordur...İçlerinde kendi oyunculsrı da vardır herhalde...Ben Talat Hoca'dan bu konuda bir sürpriz beklyorum...3. olarak size bir taze haber de ben vereyim bugünkü G.Afrika sitesi KİCK OFF da bir haber başlığı var..çevirisi aynen şöyle:Ocak Ayında:Shabalala ve Teko Modise Avrupa'ya gidebilir;Bu oyuncuları iyi tanıyan bir hoca bu oyuncuları ısrarla istiyor....1-2 Gün içinde bu transferlerden en az biri belki de 2 si gerçekleşebilir...Oyuncularda bu teklife çok sıcak...Bu haberi sitede bugün okudum.. Olur olamaz ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz...Teko Modise ve Shabalala bize gelse bir düşünün ;bu oyuncular bırakın Türkiye'yi Avrupa'yı ayağa kaldırır...Teko Modise ve Shabalala^yı Konfederasyon Kupasında izledim..Bilhassa Brezilya maçında 2 si de resmen şov yaptılar...İsteyen youtube den Teko Modise ve Shabala'nın videolarını siteye yüklesin;izleyelim...Teko'nun transferi gerçekten çok zor ama yine de bu oyuncuları izlemek bile insana büyük keyif veriyor...

babapiton
02.01.2010, 13:25
Hayalkafe son transfer haberlerini merakla bekliyoruz gelişmeleri aktarırsan iyi olur ??

DOGU_BEY
02.01.2010, 13:27
arkadaşlar pazartesi gününü bekleyin büyük ihtimalle birçok transfer pazartesi netleşecek özellikle de yabancı transferleri, son dakika sürprizleri de olabilir belki yani pazartesinden önce de bazı gelişmeler yaşanabilir haber aldıkça siz yiğidolarla paylaşcağım, rahat olun

taraf
02.01.2010, 13:39
sag ol hayelkafe bizleri sevindiriyorsun allahda seni sevindirsin

58 SiVaSSPoR FC
02.01.2010, 13:44
hayalkafe gercekten seni tebrik ederim ersen,onur,mbemba,zita gitti
keita geldi,sezer gitti hemde tsye
ceyhunda gelecek gibi görünüyor vallah bravo kardeş

furky.b
02.01.2010, 14:39
Ceyhunda An Meselesi Olduguna Góre O Haber De Tuttu,
Kutliyorum Seni Kardesim Verdigin Saglam Haberler Icin..

ahbey
02.01.2010, 15:00
"Taraftar haber değil, transfer istiyor".
Bu haberleri yazan sayın üye, haber kaynağına bunu böyle iletebilir mi?:rolleyes:

armn
02.01.2010, 15:43
hayalkafeye gerçekten teşekkür ediyorm umarım söylediği diğer isimlerde gerçekleşir asıl onlara ihtiyacımız var bunlar boş transferler. eğer gerçekleşmezlerse ozaman yandık...

mucahitbaba58
02.01.2010, 16:31
arkadaşlar pazartesi gününü bekleyin büyük ihtimalle birçok transfer pazartesi netleşecek özellikle de yabancı transferleri, son dakika sürprizleri de olabilir belki yani pazartesinden önce de bazı gelişmeler yaşanabilir haber aldıkça siz yiğidolarla paylaşcağım, rahat olun

saolasin yigido inan icime serin sular serptin dilerim guzel haberler iletirsin bize
ACIKCASI BEN SU ANA KADAR ARTIK BIZIM TRANSFER DONEMININ BASLAMADAN BITTIGINI DUSUNUYORDUM AMA ARTIK UMUTLUYUM VE KULLANDIGIN BIR KELIME VARKI BENI TATMIN ETTI
TRANSFERLER SIR GIBI SAKLANIYOR BU YETER BANA SAOL BASARILAR TAM BI YIGIDOSUN DILERIM BIGUN TANISIR EL SIKISIRIZ

mucahitbaba58
02.01.2010, 16:38
resmen bekliyoruz bi transfer haberi gelir dye bekliyoruz bakalim ya kafayi yeriz yada gulumseriz hayalkafe saolsun icimizi rahatlatti

kağanhan58
02.01.2010, 17:47
çok teşekkürler hayalkafe söylediklerin tek tek gerçekleşiyor inşallah aksilik olmaz da yabancı transferleri de biter en azından sitede diğer bol keseden atanlar gibi sallamadığın belli birçok söylediğin doğru inşallah söyledğin sahabalaba ve brezilyalı da gelir bir de orlando

Thai
02.01.2010, 18:02
MUSTAFA YATABARE Fransa Lig 2 de Clermont Foot takımında forvet oynuyor Mali Milli Takım Oyuncusu,
keşke alsak..................

© unbekannt Geburtsdatum: 26.01.1986
Größe: 1,86
Nationalität: Mali
Frankreich
Position: Sturm
Fuß: rechts
Marktwert: 750.000 €

armn
02.01.2010, 21:54
heyecanla pazartesi gününü bekliyorum bilmiyorum çokmu acele ediyorum ama sezon başındaki gibi olacak diye korkuyorum okadar futbolcuya gelecek gelecek dediler elimizdeki adamları yolladılar hiçbiri gelmedi gelen ersen oldu yasin oldu ve bu transfer anlayışıylada takımın ligdeki hali ortada hala adam göndermeye devam ediyoruz gelen yok umarım hepsi gerçekleşir bizlerde rahatlarız..

nejmi58
02.01.2010, 22:19
hoca afrika turundan döndümü??
suan kampta oldugu söylenen yabancilarimizdan bilgisi olan varmi???

derin58
02.01.2010, 22:21
ya nederseniz deyin... benim aklimda ve gönlümde hala omotoyossi var... keske oyunculari satmadan önce alsak... yoksa yine hep yolda kaliyoruz...

derin58
02.01.2010, 22:23
hoca afrika turundan döndümü??
suan kampta oldugu söylenen yabancilarimizdan bilgisi olan varmi???

evet dönmüstür... rahman soyudogru, harun toprak ve zannimca keita da kamptadir...

babapiton
03.01.2010, 10:29
Altta Sırf güney afrikada kickoff.com 'un sivasspor'un istedigini iddaa ettigi futbolcular var ama donemin bitimine 4 hafta varken almaya calıstıgımız futbolculardan 1inden bile sonuç alamadık, gecen yaz gibi transferlerde geç kalmaktan endişe duyuyorum inşallah başımıza gelmez

Siphiwe Tshabalala
Teko modise
Tinashe Nengomasha
Fraklin cale
Fabian McCarthy
Benni McCarthy

ahbey
03.01.2010, 11:21
Ben lig bitmeden Muhsin Hocanın, "Görüşmeler devam ediyor, en kısa sürede bir kaç yabancı futbolcuyu kadromuza dahil edeceğiz" iye bir röportajını mı okudum, yoksa bunlar benim hayal ürünüm müydü?
Hani daha lig bitmeden bazı futbolcularla anlaşılmıştı? Transfer dönemi bekleniyordu? Ne oldu o futbolculara, sadece Keita var.

Neyse demek ki biraz daha bekleyeceğiz.. Gel pazartesi gel :)

murat_n
03.01.2010, 11:59
Günler geçtikçe ümitlerimiz azalıyor. Sanki daha önce izlediğimiz bir film gibi. Bir an evvel isimler duymak istiyoruz.

ahmetcelik
03.01.2010, 12:00
TEKO MODISE KESIN ALINMALI ADAMA BAK YAWWW SÜPER
HEM DANS SHOW HEM GOL SHOW.
http://www.youtube.com/watch?v=RsqqDF12t2Q

58 SiVaSSPoR FC
03.01.2010, 14:06
günler geçiyor ama transfer hala yok kamptanda haber yok
YÖNETİM UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK!!!!!!!
ketia geldi birtek başkada yok orlando,ceyhun,şabalala nerde

ercan58.a
03.01.2010, 14:29
hoca döndügüne göre transferler bitti ve saklıyorlar sanırım

YİGİDOKENTLİ
03.01.2010, 14:36
haber çok ama içrat yok gardaşlarim şimdiden takimi orhanize etmek lazim şimdiden getirmek lazim gelecek futbolculari ikinci yari çok zor maraton bizi bekliyor hoça ve yönetime güveniyorum geleceklere yüzümüzü güldürecekler vede ligde bizi puanlarda sevinçe bogacaklar

taraf
03.01.2010, 14:46
arkadaşlar uluslar arası transferler yarın itibari ile başlıyor resmi imzalar yarın atılacak sanırım yönetim alt yapıyı hazırladı yarını beliyor hayırlısı allahtan

JABA99
03.01.2010, 14:50
umarım ceyhun sıze gelmez yıgıdolar bızde dahıl kıme yararı olduki ceyhunun

SiVaS YıKıLMaZ
03.01.2010, 14:58
bence transferler yarın belli olur ceyhun konusunda karalıyım inşallah gelir

burakpaşa
03.01.2010, 16:01
aslında tümer metin gelse takım için iyi olabilir. herkes bilirki tümerin sıkaşan

maçı açma ve olur olmaz zamanlarda gol atma özelliği vardır.. belki hocamız

yedek kulübesi için düşünebilir bu oyuncuyu.. özellikle dakika 70 den sonra iyi

işler çıkarabilir diye düşünüyorum..

sivas için hayırlısı ne ise o olsun;)

Sivas_SporLu58
03.01.2010, 18:52
Tümer Metin O adam artis çirkef karaktersizin biri Sivas'a yakışmaz

armn
03.01.2010, 19:40
hayalkafe nerelerdesin müjdeli haberlerini bekliyoruz :D

turco58
03.01.2010, 19:56
PERULU DEFANS TAN ARTIK BAHSEDİLMİYO NOODU BİLEN VARMI YATTIMI YOKSATRANSFER

DOGU_BEY
03.01.2010, 20:03
arkadaşlar son duyumları paylaşıyorum artık transferlerin adı konulacağı için bilgiler sır gibi saklanıyor

CEYHUN transferi bitti gibi,büyük olasılıkla yarın açıklanır, engin baytarın gelme durumu var, sezere karşılık para alındı ama enginin gelme olasılığı sürüyor
Almanya dan iki sürpriz gurbetçi var zaten hoca söyledi , bunların mevkileri ve yaşları konusunda bilgi alamadım ama bu ikisinin gelme ihtimali de yüksek yabancılardan perulu defans orlando da son pürüzler gideriliyor bnece yarından(yani pazartesinden) itibaren transfer haberleri bir bir açıklanacak hiç ismi geçmeyen sürpriz isimler de görebiliriz ama 4 yabancı geleceği kesin hoca ısrarla 4 yabancı diyor en kötü 3 olur

armn
03.01.2010, 20:08
teşekkür ederiz hayalkafe sende olmasan meraktan çatlıyacaz :D

yigido yakup
03.01.2010, 20:10
cok saol bu aralar eski formundan uzaksin pek haber vermiyorsun ama yarini sabirsizlikla bekliyoruz.

subasi29
03.01.2010, 20:15
Transfer Haberleri Yarin Netlik Kazanir...

nejmi58
03.01.2010, 20:26
su afrikalilara ne oldu? ismi gecen-görüsülen yabancilar kimler???

SiVaS YıKıLMaZ
03.01.2010, 20:29
hayalkafe sağol kardeşim bu arada engin transferi hala sürüyo diyosun bu çok güzel bir haber ceyhunda bitmiş diyosun sende olmasan

kağanhan58
04.01.2010, 12:16
sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah bugün veya yarın artık güzel haberler gelsin, bu arada orlando ismi iyice belirgenleşti sanırım artık bu transfer olacak

DOGU_BEY
04.01.2010, 19:53
arkadaşlar son haberleri veriyorum, ama artık haber almak çok zorlaştı trasnfer sezonu resmen başladığı için yapılan görüşmeler çok sıkı tutuluyor.

HARUN TOPRAK artık Sivassporda, onunla anlaşma ssağlandı.
ORLANDO' da mutlu sona çok az kaldı son pürüzler giderilir gideerilmez bu transfer açıklanacak

daha önce verdiğim yabancı isimleri şu an ne aşamada inanın haber almak çok zor bir de şunu ekleyyeim CEYHUN da büyük ihitimalle Sivasspor forması giyecek ENGİN BAYTAR ise trabzondan ayrılmak istemediğini söylemiş

murat_n
04.01.2010, 20:43
hayalcafe haberlerin için teşekkür ederiz. Orlando nun gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz

subasi29
04.01.2010, 20:47
Ceyhun Disinda Hersey Cok Guzel!!

Sivaslibey
04.01.2010, 20:53
bu takimin Ceyhuna hiç ihtiyaci yok gelmesin

Sivaslibey
04.01.2010, 20:56
Ceyhun Disinda Hersey Cok Guzel!!

Gel seni siyaha boyuyalim, fransadan gelen zenci bir futbolcu olarak tanitalim. Eminim Ceyhun'dan çok is yaparsin en kötü Ersen Martinden daha faydali olursun.

Sivaslibey
04.01.2010, 20:58
Arkadaslar o bu degilde, bizim en iyi transferimiz Mehmet Yildizin sahaya dönmesi olacak. O zaman asil transferi patlatacagiz. Bize akilli çaliskan ahlakli bir lider lazim. Mehmeti özledim vallah. Gözümüz yollarda kaldi.

sandal5877
04.01.2010, 21:09
artık olsun birileri gelsin bunca yazılan var ama hala somut bir adım yok
inşallah biran önce olur..

izmirligardaş58
04.01.2010, 21:44
Arkadaslar o bu degilde, bizim en iyi transferimiz Mehmet Yildizin sahaya dönmesi olacak. O zaman asil transferi patlatacagiz. Bize akilli çaliskan ahlakli bir lider lazim. Mehmeti özledim vallah. Gözümüz yollarda kaldi.

güzel söylüyorsunda kardeş mehmette mart dan önce çıkamazmış sahaya hocayıda anlamadımki ilk önce sezonun ikinci maçı sahada dedi sonra mart dedi ilginç

sivaslihakan
04.01.2010, 22:03
hani nerde transaferler ya cok gec kaldik takimin eksikleri önceden belliydi trasnfer sezonu acilmadan gelecekleri belirlemek gerekirdiki sezon basindaki hataya düsmeyelim ama görüyorumki ayni senaryo yok efendim biri gelmiyor öteki öteki derken c plani falan filan
cok zaman kaybediyoruz

asim88
04.01.2010, 22:08
arkadaşlar şu ana kadar takıma almanyadan sivaslı gurbetçi olan rahman ve harun katıldı..ayrıca sözleşme imzalanan keita..bunun dışında önümüzdeki 3 gün içinde perudan,almanyadan ve hollandadan 3 yabancı futbolcu ile anlaşılmak üzere.

nejmi58
04.01.2010, 23:23
Transfer Haberleri Yarin Netlik Kazanir...

pazartesi, olmadi yarin, bu yarinlar bitmez artik....

eyuphulagu
04.01.2010, 23:27
Sivassporun Rahman Soyudoğru ile anlaştığı haberi var...Gurbetçi oyuncu Alman U-19 takımı oyuncusu..Freiburgda oynuyor...

YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 06:03
Suleimane Keita ve iki gürbetciyle anlaşildi 3 yabanci gelecek yerli oyuncu sanirim ceyhun eriş olacak ceyhun ikinci yari faydali olur abilik yapar ceyhun ceyhun gibi oynasin orsahadaki sikinti kalmaz

kağanhan58
05.01.2010, 20:31
orlando at artık şu imzayıı ve diğer yabancılardan da artık gelsin güzel haberler

emin kara
05.01.2010, 23:17
İnşalah sivassporu eski günlere götürecek oyuncular alırız şuan hangi oyuncunun sivas için faydalı olacagı bilinmez temennimiz takıma katkı saglayacak oyuncuların alınması ve kaliteli kendini ısbatlamış olması kendini isbatlıyacak oyuncularla vakit kaybedemeyiz bizim acilen puanlara ihtiyacımız var

DOGU_BEY
07.01.2010, 22:07
ORLANDO transferi tamamdır arkadaşlar 1-2 güne kadar kampa katılırsa şaşırmayın

Elrio van Heerden ismi giderek kesinleşiyor , Shabalaba hala gündemde ama şu an için o transfer zor gözüküyor

premier ligden Muhammed SHAWKY ismi geçiyordu fakat Sivasspor bu oyuncuyla ilgilenmiyor bu oyuncu %90 Kayseriye gidecek

Tinashe Nengomasha ismi geçiyor ama bununla ilgili kesin bilgi alamadım

alınacak yabancılardan 2 si orta saha olacak biri geldi yani keita ikincisi Elrio van Heerden olacak diğer yabancılardan 1 i stoper yani Orlando ve diğeri de forvet olacak zira Mehmet Yıldızın sakatlığının uzun süreceği ve marttan önce dönemeyeceği belli olduğundan forvet transfer ihtimali güçlendi ama isim olarak kesin bir bilgi alamadım ancak bu forvetin büyük ihtimalle Afrikadan geleceği söyleniyor

cabuker
07.01.2010, 22:35

Elrio van Heerden ismi giderek kesinleşiyor , Shabalaba hala gündemde ama şu an için o transfer zor gözüküyor

premier ligden Muhammed SHAWKY ismi geçiyordu fakat Sivasspor bu oyuncuyla ilgilenmiyor bu oyuncu %90 Kayseriye gidecek

alınacak yabancılardan 2 si orta saha olacak biri geldi yani keita ikincisi Elrio van Heerden olacak diğer yabancılardan 1 i stoper yani Orlando ve diğeri de forvet olacak zira Mehmet Yıldızın sakatlığının uzun süreceği ve marttan önce dönemeyeceği belli olduğundan forvet transfer ihtimali güçlendi ama isim olarak kesin bir bilgi alamadım ancak bu forvetin büyük ihtimalle Afrikadan geleceği söyleniyor

çalış çalış hayal kafe :) sende olmasan kidn haber alacaz biz:)

tekdoktirin
07.01.2010, 22:59
artık olsun birileri gelsin bunca yazılan var ama hala somut bir adım yok
inşallah biran önce olur..

yigido yakup
07.01.2010, 23:05
artik imzalari bekliyoruz.biliyoruzki yönetim ve hoca isim verme konusunda baya gizli tutuyorlar.onlara ak veriyorum herkes agzini acmis iyi oyuncu aryior birde fiyat artirma yoluna gidiliyor buda takimimizin isini zorlastirabilir.onun icin sabirla beklemde fayda var.

sivaslihakan
07.01.2010, 23:18
ya kamp bitti am ortada transfer yok ne istir anlamadim

adres58
07.01.2010, 23:24
Maalesef Contreras ın transferinde sorun yaşayabiliriz. İtalyan takımı devreye girmiş arkadaşlar. Elimizde yine bir koca hüsran olabilir...

YİĞİDOKENTLİ
08.01.2010, 04:46
şov haberini dört gözle bekliyorum sitede kirmizi beyaz şampiyon sivasspor

kocakss58
08.01.2010, 06:04
hergün şu transferlerin biran evvel bitmesini dört gözle bekliyoruz....

cabuker
08.01.2010, 09:06
arkadaşlar bu işler öyle pat diye olmuyor. azcık sabır bizde sizin gibi 4 değil 14 gözle bekliyoruz ama ligin durumuna bir bakın TSL de küme düşmemeye oynayan bir takıma adı duyulmuş birilerini getirmek imkansız. hatta çok yetenekli topçuların bile gelmesi zor. o yüzden sıkıntı yaşanıyor ve olaylar hızlı gelişmiyor.
http://www.soccerladuma.co.za/index.php?node=75&id=22464

dünkü bu habere göre van heerden ile bu gün toplantı yapılacakmış ve hafta sonuna kadar anlaşma olmasını ümit ediormuş hocamız. sabır sabır.....

zaralı19
08.01.2010, 09:42
Blackburn Rovers kanat oyuncusu Elrio Van Heerden Türk tarafı Sivasspor ile şartları kabul yakındır. Bu Sivasspor teknik direktörü Muhsin Ertuğral, o bir anlaşma hafta sonuna kadar ulaşmış olması muhtemel olduğunu Siya mürettebat söyledi göre.

Ertuğral olarak değerli oyuncu oyun süresi öncesinde Dünya Kupası garanti ki taşımak Van Heerden parası da sözlerine ekledi. 26 yaşındaki çalıştırıcı yılında Blackburn Rovers ve İngiliz ekibinden bir hareket harıl Sam Allardyce planlarını olmak sadece doğru zamanda geldi diye düşündüm değildir.

Ertuğral, "Biz Cuma günü Elrio temaslarda bulunacak ve hafta sonuna kadar anlaşma güvenli umuyoruz. Hareket oyuncu için iyi olacak ve Bafana Bafana için çünkü o normal oyun süresi öncesinde 2010 Dünya Kupası alacaksınız anlamına gelecektir. "

KOCYIGIT
08.01.2010, 09:58
arkadaşlar bu işler öyle pat diye olmuyor. azcık sabır bizde sizin gibi 4 değil 14 gözle bekliyoruz ama ligin durumuna bir bakın TSL de küme düşmemeye oynayan bir takıma adı duyulmuş birilerini getirmek imkansız. hatta çok yetenekli topçuların bile gelmesi zor. o yüzden sıkıntı yaşanıyor ve olaylar hızlı gelişmiyor.

dünkü bu habere göre van heerden ile bu gün toplantı yapılacakmış ve hafta sonuna kadar anlaşma olmasını ümit ediormuş hocamız. sabır sabır.....

demedi deme ibrahim bu adam bize gelmez gelsede 2 gun sonra kacar gider.

cabuker
08.01.2010, 10:01
demedi deme ibrahim bu adam bize gelmez gelsede 2 gun sonra kacar gider.

valla adam gerçekten kaliteli gelmezse şaşırmam. ama gelirse de demedi deme seneye avrupa kupalarına katırlırız biz

yıldız16
08.01.2010, 10:25
Yiğido'dan üç bomba!
Perulu Orlando Contreras ile kesin olarak anlaşan Sivasspor, Tunuslu Nabil Taider ve Güney Afrikalı Elrio Van Heerden ile de el sıkıştı.
08/01/10 10:59

GAZETE HABERTÜRK

İlk yarıyı sancılı kapatan Sivas, transferde üç dev adımbirden attı. İlk olarak Malili Keita ile anlaşan Yiğidolar, daha önce görüştüklerini açıkladıkları Perulu savunmacı Orlando Contreras transferini nihayete erdirirken, Güney Afrikalı kanat oyuncusu Elrio Van Heerden ve Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ile de anlaşma sağladı. Ülkesinin Alianza Lima takımında forma giyen 27 yaşındaki Contreras, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla bir televizyon tarafından Peru’da yılın oyuncusu seçilmişti. Bu sezon başında Club Brugge’dan Blackburn Rovers’a bedelsiz olarak transfer olan sağ kanat oyuncusu Elrio Van Heerden, Ada’daki kariyerinde şu ana kadar sadece iki Lig Kupasımaçında oyuna sonradan girdi. 26 yaşındaki Van Heerden,milli takımda da forma giyiyor. 26 yaşındaki ön libero Taider ise uzun yıllar Fransa liginde oynadıktan sonra, 2008’de Yunanistan’ın Skoda Xanthi ekibine transfer olmuştu. Ümit milli takımseviyesinde Fransa forması giyen futbolcu, Amilli takım seviyesinde Tunus’u tercih etti.

cabuker
08.01.2010, 11:01
http://htspor.com/Futbol/spor-haber/199236-yigidodan-uc-bomba.aspx

oldu mu acaba?

cabuker
08.01.2010, 11:05
http://www.youtube.com/watch?v=5eU2YYUHVSw&feature=related
bu da videosu

sibur
08.01.2010, 11:19
selam yiğidolar ben bursadan sivaslı yiğido..daha önce defalarca yazmıstım kamananı bursaspor a verecekler diye...ya bu yönetim nasıl bi kafaya sahip nıye satıyosun kamananı yerini nasıl doldurcaksuın çürük mallarla mı..eğer kamanan satılırsa Rabbim e dua ederim sivassporum yonetim yuzunden küme düşer insallah bidaha da çıkamaz neye hizmety ediyor yönetim..sata sata adam bırakmadılar..yönetimi kınıyorum ve tüm yıgıdolara saygılar sunuyorum

mucahitbaba58
08.01.2010, 11:23
resmi sitemizde aciklama var yeni transferimiz hayirli olsun
http://sivasspor.org.tr/haber_detay.php?id=108

yıldız16
08.01.2010, 11:39
selam yiğidolar ben bursadan sivaslı yiğido..daha önce defalarca yazmıstım kamananı bursaspor a verecekler diye...ya bu yönetim nasıl bi kafaya sahip nıye satıyosun kamananı yerini nasıl doldurcaksuın çürük mallarla mı..eğer kamanan satılırsa Rabbim e dua ederim sivassporum yonetim yuzunden küme düşer insallah bidaha da çıkamaz neye hizmety ediyor yönetim..sata sata adam bırakmadılar..yönetimi kınıyorum ve tüm yıgıdolara saygılar sunuyorum

hocam düsüncen cok yanlıs kamanan giderse baska futbolcu gelir futbolcular gelip geçer baki kalan sivasspor kulübü olacaktır insallah düsmez düsersede insallah cıkar...

50sekiz
08.01.2010, 12:52
Van Heerden in Turkey on Monday
Bafana Bafana star Elrio van Heerden is expected to arrive in Turkey on Monday next week to start a new career with Turkish Premier Division club Sivasspor.
Former Kaizer Chiefs and Ajax Cape Town coach Muhsin Ertugral who holds the reins at Sivasspor has confirmed that negotiations between his club and English Premiership side Blackburn Rovers for Van Heerden’s services are now at an advanced stage and the player is expected to arrive in Turkey next week Monday.

“Yes, we are very interested in Elrio and our negotiations for his servicies are now at an advanced stage. He is a great player, but I believe he has not been given the stage to realise his full potential. I intend to give him that opportunity at Sivasspor.

“Elrio is going to give us more strength on our wings with his pace and I will be glad to work with a South African player again."

Speaking to KickOff.com from Turkey, Ertugral adds that his chances of signing Kaizer Chiefs midfielder Tinashe Nengomasha are very slim.

“It doesn’t look like it is going to happen, and I am already looking at another player with whom I worked in Tunisia,” says Ertugral.

Ernest Fakude

Pazartesi geliyormus

DOGU_BEY
08.01.2010, 17:21

çok şükür elrio van heerden geldi ve yine haklı çıktık sıra orlandaoda ve o da bu akşam veya yarın akşam sağlık kontrolü için istanbulda olacak

sürpriz isim olabilir demiştik ve tunuslu nabil taider sürpriz oldu bu şu anlama geliyor artık TİNASHE transferi kapandı

orlando gelince tek forvet transferi kalıyor sanırım o da kamanın gidip gitmemesine bağlı veya hoca direkt rahmanı da oynatabilir

tekrar söylüyorum ORLANDO transferinin bombası da her an patlayabilir hazır olun!

AYDIN1985
08.01.2010, 18:29
çok şükür elrio van heerden geldi ve yine haklı çıktık sıra orlandaoda ve o da bu akşam veya yarın akşam sağlık kontrolü için istanbulda olacak

sürpriz isim olabilir demiştik ve tunuslu nabil taider sürpriz oldu bu şu anlama geliyor artık TİNASHE transferi kapandı

orlando gelince tek forvet transferi kalıyor sanırım o da kamanın gidip gitmemesine bağlı veya hoca direkt rahmanı da oynatabilir

tekrar söylüyorum ORLANDO transferinin bombası da her an patlayabilir hazır olun!

paylasimlarin icin sagol gardas.

Insallah bu bombayida patlatirlar.

bana öyle geliyorki, sanki bir forvete daha ihtiyacimiz var. sizler ne düsünüyorsunuz

astaravisa
08.01.2010, 18:50
bizim Sezere bakın hele..

SEZER" TRABZON BÜYÜK KULÜP"

İİmza töreninde ilk olarak konuşan yeni transfer Sezer Badur; Kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirterek" Trabzonspor kulübüne bana inandıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı olurum. Sivasspor'da bir sıkıntı yaşamadım. Trabzonspor'un teklifini değerlendirmek istedim. Transferime izin verdikleri için Sivasspor'a teşekkür ediyorum. Almanya'da yaşadığım dönemlerde de Trabzonspor'u takip ediyordum. Büyük bir kulübe geldik. Bunun bilincindeyiz”dedi

kasko
08.01.2010, 20:25

Öncelikle arkadaşım bazı şeyleri yanlış biliyorsun.Sen bursada olmandan dolayı orada yerel spor gazeteleri kamananı bursaspor'a transfer etmiş olabilirler.Ama böyle birşey yok.Asparagas bir haber ve hiçbir inandırıcılığı yok.Hiç araştırmadan yorum yapıyoruz.Ne kadar kolay iş yapıyoruz bilmem ki.Bu transfer yüzünden de yönetimi eleştirmene gerçekten bir anlam veremedim.Velev ki yönetim kamananı satmış olsun.Sen sivasspor tarihinde bu kadar başarılı bir yönetim gördün mü?Bu kadar başarılı bir başkan gördün mü?Tabi bundan önceki yönetimlerin ve başkanların da sivassporumuzda çok emeği vardır orası ayrı ama sivasspor dün nerdeydi bugün nerde.O söylediklerinin hepsini bülent hoca yaptı.Yönetim değil.Biraz yorum yaparken kusura bakmayın da elma ile armutu karıştırmayın..Ayıp!!!

FC Dostluk
14.01.2010, 10:31
Rahman Soyudogru 9 Compilation (YENI)

http://www.youtube.com/watch?v=12ZNfk51Cqg

FC Dostluk
14.01.2010, 10:33
Rahman Soyudogru 9 Compilation

http://www.youtube.com/watch?v=12ZNfk51Cqg

sivastatlıbelam
14.01.2010, 12:50
yeni bir gelişme yok mu ya...

giresun maçında van heerden ve nabil ilk 11 de yer alabilir.

sivastatlıbelam
14.01.2010, 12:58
rahman da iş var.kıvrak ve ayağına hakim.10 numara pozisyonunda oynayabilir bizde.

Ali Selim
14.01.2010, 13:03
Arkadaşlar Geçen sezon sonunda gönderilen sergio pacheko ile ilgili bilgisi olan varmı en son azerbeycana gitti dediler eşi çıktı halen sivastayız dedi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_452806390.jpg (www.resimupload.com/ds452806390_08062009.html) ....Sivaslı Doğduk SİVASSPORLU Öleceğiz (İnşallah)