Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Gol Atarım Dedi, Sıfır Çekti
SivasSpor.Com 28.12.2009, 18:29 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.ersenmartinn.jpg
Sivasspor’un sezon başında büyük umutlarla renklerine kattığı forvet oyuncusu Ersen Martin Sivasspor formasıyla Süper Lig’de gol atamadan gitti.
Sivasspor’a imza attıktan sonra “Sivasspor formasıyla 20 gol atarım” diyerek, iddialı konuşan Ersen Martin forma giydiği hiçbir Süper Lig maçında gol atamadan Sivasspor’dan ayrıldı.
Ersen Martin Sivasspor formasıyla yalnızca Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Anderlecht’e gol atmayı başardı.
Sivas Hurdogan
Ligde bir tane bile golu yok, demekki bu kadar iddaali olmuyacaksin... Ama Ersen'de de suc yok, suc golcu diyip getirende...
Besyo_cu 28.12.2009, 18:36 Burda suç Ersen'de değil. Ersen Martin'in nasıl bir oyuncu olduğunu futbol ile ilgili herkes çok iyi bilir. Ersen hava toplarında hakimiyeti olan fiziğini iyi kullananan ve gerçektende bu ligde ki iyi golcülerden birisi.
En başında Ersen'in transferi hataydı çünkü bizim oynamaya çalıştıgımız oyun Ersen'i bitirmeye yönelikti. Kanatlara inip orta yapacak bir tane oyuncumuz vardı oda Agbetu onuda geç keşfettik. Bunun haricinde sol bek Hayrettin ve Sağ bek Abdurrahman'da kanattan orta özürlüleri oldukları için Ersen'e pozisyon yaratmada sıkıntı çektik.
Ersen Martin'e bundan sonraki hayatında başarılar dilerim gercekten çok iyi bir oyuncuyu değerlendiremedik. Madem biz böyle oynuyacaktık neden Ersen 'i aldık hala anlamış değilim...
yigidoss 28.12.2009, 18:36 Yorum yazayım diyorum da hep ağzıma ve aklıma kötü sözler geliyor. En kibarını yazayım bari"Ananı da al git Ersen"
GokhanTurna 28.12.2009, 18:42 Yanlış transferlerden biri bence Bülent hoca isteyerek almadı anlaştıgı oyuncular gelmedi gitti bunu aldı geldi. Çok gereksiz bi oyuncu aynı şekilde Yasinde öle ama Yasinde toparlanma var diyorlar bilmiyorum.
mustafa5758 28.12.2009, 19:00 boyle oyuncur boyle konusmayi bilir ama sahada gorunmez benim icin bir supriz degil ne oldunu biliyordum ama bi adam bi gol atar :)
sivaslitaner58 28.12.2009, 19:03 hic faydali degildin ve gittin ancak dir dir konusuyorsun konusma hakkin bile yok senin gol atanin konusma hakki vardir
yakamozNL 28.12.2009, 19:03 BUNUN GIBI BALKON COCUKLARININ NE ISI VAR SIVASTA
BUNUN GIBI TARIHI GECMIS FUTBOLCULARI GETIRIRSEN OLACAGI BUYDU
BIDE 20 GOL ATARMIS... HANI NERDE... SEN OMRU HAYATINDA BIR SEZONDA 20 GOL ATTINMI... SERSEM DALTON... AMA SIVASIMIZ IKINCI YARI TOPARLANAK BUNA INANIYORUM SAYGILAR BENDEN
yigidomustafa58 28.12.2009, 19:18 tamamen fiyasko bir transfer di geçmiş olsun...
G Ü N E R 28.12.2009, 19:20 olur öyle :))) kafaya takmamak lazım :)
Dark Force 28.12.2009, 19:23 Futbolda son yıllarını yaşayan futbolcuların sivassporda işi yok böyle transferler yapılmamalı........
Aldığı Paradandamı utanmadı...........
ta en başından belliydi zaten böyle olacağı amaçsız bir transferdi.
yorum yok.......................:mad :
58_babacan_58 28.12.2009, 19:51 Adamda yetenek die bir şey yok ki ne ayakla şut çekebiliyo ne adam eksiltebiliyo ne duran topa vurabiliyo sadece ortadan kafayla vuruyo onlarda auta gidiyor zaten :D
bonuce123 28.12.2009, 19:57 Ersana Forvet Diyen Utansın.......
carizma0658 28.12.2009, 19:58 olmuş ölmüş bu ikisine care yok iş bunlardan ders almak
Boyundada Otanmıyor Genelde Böyle Uzun boylu Forvetler iyi olur ama Ersenin Bir golü bile yok
SüPeR SiVaSSPoR 28.12.2009, 20:15 allah bidaha yolumuzu kesiştirmesin sivasın yanından bile geçme ersen martin defol git
Elbeyliliyiz 28.12.2009, 20:29 Sivas trabzon macinda izledim canli hicbir varlik gösteremedi adam bir top cevirir birseyler yapar yazik etti hem kendine hem sivassporumuza yolun acik olsun ersen sivassporumuza katkida bulunmak icin ter döktün yolun acik olsun... Bence baslik cok abartilmus herkes iddiali olur ama basari oynamakla olur konusmakla degil...
cılgınsivas58 28.12.2009, 20:38 sadece bir maçta gol attığına şükredek onuda atamasaydı
subasi29 28.12.2009, 21:04 ersen martin seni hic sevmedim!!!!!babanida sevmezdim
Hasretim58 28.12.2009, 21:05 sivasspor taraftari ve sivas halki her futbolcusunun arkasindadir ve destekler! ve nitekim ersenin de arkasindaydik ve destekledik olmadi bi gol atsa iyi olurdu bence ama onun yerine gelen futbolcu insallah bol gol atar ve bizleri sevindirir!!
MEHMET YILDIZIM GEL ARTIK NE OLUR :)
efendigardaş 28.12.2009, 21:36 GÖNDERİLMESİ İYİ OLDU YOLU AÇIK OLSUN BU SAATTEN SONRA GİTSİN HOCALIK YAPSIN ...***
kiNgSiZe58 28.12.2009, 22:10 Ersen Martinnin hava Toplarinda Nasil bir Hakimiyet Gösterdigini Hic Görmedim. Ne Tvde Ne Stadta. Hic Mücadele Etmiyor, Odun Gibi Oldugu Yerde Kaliyor Kaldiki su soru aklima geliyor? Ersen Sivasda Ne B.k Ariyorsun?????
SG
oquzh4n58 28.12.2009, 22:33 nıyekı anderlecht 1 tane attıya gerısı hıkaye :D en azından bır gol attı helal ols nher takımda oynucak futbolcu :D:D boyun yeter
atrium58 28.12.2009, 22:37 Allah boy vermiş ama yerden 5 cm zıplama yeteneği vermemiş. Futboldan anladığı yok gitsin amerikan futbolu öğrensin..
yigido yakup 29.12.2009, 00:38 bu kadar fos cikabilecegini tahmin etmemistim zaten hollandadaki kampta belli olmustu senin bi ise yaramayacagin birde takimi mahvedecegin.
biz hazirlik maclari ve diger macarda bu odun un kaybettigi toplardan brsürü gol yedik.ama kabahat onun degildiki böyle odunu tek forvet zati muhteremindi.
kızılimmetli58 29.12.2009, 00:38 Bence de yapılan en kötü transferlerden biriydi. Gittiği daha hayırlı oldu. Bir de torpilli Onur gitse çok iyi olacak....
tekdoktirin 29.12.2009, 01:57 Yorum yazayım diyorum da hep ağzıma ve aklıma kötü sözler geliyor. En kibarını yazayım bari"Ananı da al git Ersen"
YİGİDOKENTLİ 29.12.2009, 04:16 mevlam yolunu açik etsin gitti yerde başali olur inşallah
herve tumu satıp erseni alan futbol cahili futbol fukarası kendini bir halt sanan adama sormalı bunu neden yaptın sivasın parasını neden sokağa attın diye. ersenin ne kabahati var. adama gel demişsin paramı ver geleyim demiş gelmiş. asıl olan onda ne olduğunu keşfetmekte. sen kendini dahi sanıp olmadık yanlışları yaparsan futbol bilgin olmadan basket voleybol pankreas idmanları yaptırırsan futbolcu seçiminde böyle olur. güle güle ersen.
bir gol atmış yeter. kalan 19.golüde bundan sonra atar hedefe ulaşır..:)
herve tumu satıp erseni alan futbol cahili futbol fukarası kendini bir halt sanan adama sormalı bunu neden yaptın sivasın parasını neden sokağa attın diye.
Bildiğin gibi o adam hayatını hep birilerine bir yerlere yaranmak için geçirmekte.
FB'ye yaranmak için yaptığı açıklamalar bazı çevrelere yaranmak için verdiği demeçler.
Hepsi birilerine bi yerlere hoş gözükme çabasıydı.
Ersen Martin'i güya Hakan Şükür sitilini yaşatmak için transfer edildi.
Hakan Şükür'le ölüme giderim diyen birisinden başka ne bekleyebilirsin.
Ersen Hakan Şükür'ün alternatiydi güya. başarılı olacak Bülent Uygun'da Hakan Şükür'e atıfta bulunarak onun sitilini övecekti.
Ama futbol bilgisi yerine sen Arkadaşlık ilişkilerini ön plana çıkarır birilerine yaranmak için iş yaparsan işte böyle ortada kalırsın Bülent efendi.
En büyük dileğim Bülent Uygun'un TS'nin başına geçmesiydi ama olmadı.
levkar0658 29.12.2009, 09:41 valla a.gücü maçında o kadar beddua ettim bu herife hatta muhsin hocanın biraderide önümüzde oturuyordu m,yıldız la sivas lılar adına ettiğim beddualar tuttu ersen i sakatlandı..allah yüzümüze baktı oyundan çıktı da maçı 3-2 aldık öldük öldük dirildik.
ShabbatShalom 29.12.2009, 09:50 Gol Anlamında Olmasada Başka Anlamda İyi Atmış :)
hoLiGan Enes 29.12.2009, 11:39 diyecek hiç bişi bulamıyorum sadece Gülüyorum :D:D:):)
ercan58.a 29.12.2009, 11:51 ersen 20 gol yerine golü bülente ve dolayısıyla sivassporumuza attı kalitesizligiyle tabii
FANATIK YIGIDO 29.12.2009, 12:23 ersene bomba transfer dedik gercektende bomba cikti askalsin bizi yok edecekti:D
effenberg 29.12.2009, 12:24 Burda suç Ersen'de değil. Ersen Martin'in nasıl bir oyuncu olduğunu futbol ile ilgili herkes çok iyi bilir. Ersen hava toplarında hakimiyeti olan fiziğini iyi kullananan ve gerçektende bu ligde ki iyi golcülerden birisi.
En başında Ersen'in transferi hataydı çünkü bizim oynamaya çalıştıgımız oyun Ersen'i bitirmeye yönelikti. Kanatlara inip orta yapacak bir tane oyuncumuz vardı oda Agbetu onuda geç keşfettik. Bunun haricinde sol bek Hayrettin ve Sağ bek Abdurrahman'da kanattan orta özürlüleri oldukları için Ersen'e pozisyon yaratmada sıkıntı çektik.
Ersen Martin'e bundan sonraki hayatında başarılar dilerim gercekten çok iyi bir oyuncuyu değerlendiremedik. Madem biz böyle oynuyacaktık neden Ersen 'i aldık hala anlamış değilim...
Gercekten güzel bir analiz olmus Ersen hakinda.........
Diger yandan Ersen ne zaman 20 gole yakin bir ortalama yakalamis???
Yanlis bir transferdi ve yanlisliktan döndüldü ve geri gönderildi hepsi bu kadar.
YİGİDOKENTLİ 29.12.2009, 12:26 atmak isterdi bizim için ama olmadi cani savulsun ALLAH yolunu açik etsin
fatihtuztas 29.12.2009, 12:27 şuana kadar sivasa gelip de benden en çok küfrü yiyen tek futbolcu olarak gittin ersen haberin olsun..:)
EyüphanAydın 29.12.2009, 12:27 Hiç bir zaman büyük lokma yemiyip,Büyük konuşmayacaksın;)
AYDIN1985 29.12.2009, 12:35 keske onun yerine gökhan ünal´i alabilseydik, o en azindan sifir cekmezdi.
burakpaşa 29.12.2009, 13:33 ::D:D:DD:D:D"""atıyosun""":D :D:D:D:D:D
atamazsan atama ersen atamazsan atama nerde başarılı oldunki zaten şu yalan dünyada:D:D
münihli_58 29.12.2009, 15:33 Iyiki gönderdik bu patateskafaliyi:D
Hadi aldigimizda kafa golleri atar diyodum ama atmadi...
Anderlecht macinda gol attiginda gözüme girmeye baslamisti ama o mactan sonra hicbirsey yapamadi
Mehmet YILDIZIMIZ geri dön....
sanada by by ersen yolun acık olsun desenize maclarımız daha zevklı olacak bundan sonra ersensız hayat ne guzel oh be
tam bi hüsran oldu ama kanatlardan falanda hiç top gitmedi kafayla atardı bizim hiç bi yer çalışmayınca kendindede hiç iş olmayınca olmadı yapacak bi şey yok allah yolunu acık etsın
tam bi hüsran oldu ama kanatlardan falanda hiç top gitmedi kafayla atardı bizim hiç bi yer çalışmayınca kendindede hiç iş olmayınca olmadı yapacak bi şey yok allah yolunu acık etsın
Sedat Bayrak bile kafa golü atıyor üstelik ta defanstan çıkıp.
Ersen bey kafa golü atacak diye illa takım ona göremi oynayacak.
Kafa topu gelmiyorsa ayakla atsın.
Mehmet Yıldız geçen sene golleri kafaylamı attı. yada kamanan.
İyi forvetse Kafasına top gelmiyorsa ayağla atar.
sivasli215 29.12.2009, 21:00 fiyaskoydu zaten
darısı diğer fiyaskoların başına!!!
ercan58.a 29.12.2009, 23:55 yavrum ersen sen kim gol atmak kim...inşallah bizim rakiplerden biri alırda seni bize böylece faydan dokunmuş olur,çünki sen ioynatan takım 1 kişi eksik oynamış gibi oluyor nasılolsa
turkojan 30.12.2009, 14:46 adama top atacak adam yokki adamgol atsın asist yapan adam yok takımda
Manisaya hayırlı olsun.Artık .MANİSA'yı küme düşürür herhalde.
bora kurnaz 30.12.2009, 17:59 önemli olan takımla butunlesmesi idi olmadi.
“Ne kendi etti rahat,
Ne âleme verdi huzur,
Yıkıldı gitti cihândan,
Dayansın ehl-i kubûr!”
KIZILCAN 30.12.2009, 20:07 Boşa giden paralara yazık başka birşey demiyorum...
ssfatihss 31.12.2009, 23:35 ben çıkıp oynasam forvette biryerime çarpıp yine gol atardım:) adam tam bir yeteneksiz demekki...
hehe 20 gol atacakmış he :D göremedik nedense bi tane bile ol.
58 SiVaSSPoR FC 01.01.2010, 21:13 ersen martinin kişiliği neki futbolu ne olsun anca faul yapıyo pis herif defol git nere gidersin
Ya Ersen Martin de sadece bi boy avantaji var baska hic biseyi yok.
Bu oyuncuyu alanda kabahat.
demekki 25 gol atarım deseydi 5 gol atcaktı.
yıgıdolu 01.01.2010, 22:22 yaaaaaa bence ersan martin in gitmesi lazım
yıgıdolu 01.01.2010, 22:23 yaaaaaa bence ersan martin in gitmesi lazım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:D:D:D:D:D:D:D:D
demekki 25 gol atarım deseydi 5 gol atcaktı.
5 gol atması için 100 tane atarım demesi lazımdı.
Söylediğinin ancak 20'de 1'ini atabiliyor.
malesef maya tutmadi olur böyle vakalar
YİGİDOKENTLİ 02.01.2010, 02:05 inşallah gittigi yerde başali olur 20 gol atar gitmesi iyi oldu saten ikinci yari mehmet yildiz iyileşti yaninda kanaman ve ibrahim şahin ve yabanci bir forvet alicak yani ersenin gitmesi normal oynadigi futbola ilk 11 zor girerdi saten
yigidokentli58 02.01.2010, 02:19 bizden gitti umarim gitti takimda atar 20 gol hayirlisi olsun bize faydali olmadi ALLAH yolunu açik etsin
tekdoktiri 02.01.2010, 02:27 Yorum yazayım diyorum da hep ağzıma ve aklıma kötü sözler geliyor. En kibarını yazayım bari"Ananı da al git Ersen"
şükür gitti ge.. z....ı aldık boşyere , içim yandı gidenlere ah tum ahhhh
20 ersen=1 tum etmez
Hayatım boyunca gördüğüm en sevimsiz oyuncu gitmesi isabet olmuş.
yener_sahin 03.01.2010, 22:26 Tribünlere oynaması muhteşemdi...Ts maçında maratonda kenardan bize söyledikleri bile ona kızmamıza engel olmuştu :) ne diyelim darısı manisanın başına inşallah...orda da 30 desin sıfır çeksin de ne yaparsa yapsın...
tekdoktirin 03.01.2010, 23:18 hic faydali degildin ve gittin ancak konusuyorsun konusma hakkin bile yok senin gol atanin konusma hakki vardir
58orhn58 10.01.2010, 11:58 yönetim ii bir ders alması gerekiyor bence her söz vereni alırsak işimiz iş[FONT="Comic Sans MS"][/FON:mad:]
yigidocengiz 10.01.2010, 12:10 bırak 2'yi golü 2 tane gol atmış olsaydın,hem bu taraftar seni bağrına basardı hemde şimdi belkide daha iyi bir konumda olurduk
58orhn58 10.01.2010, 12:13 bırak 2'yi golü 2 tane gol atmış olsaydın,hem bu taraftar seni bağrına basardı hemde şimdi belkide daha iyi bir konumda olurduk
katılıorrum:D gerrçi top gelmedi ki ayağına oda almak istemedi
|