Orijinalini görmek için tıklayınız : Top Başı 2 Ocak'ta
SivasSpor.Com 30.12.2009, 00:05 http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/1.idmanertugralll.jpg
İlk yarıyı Ankaragücü galibiyetiyle kapatan ve son iki haftada oynadığı futboluyla taraftarlarına umut veren Sivasspor’da ikinci yarı hazırlıkları 2 Ocak’ta başlıyor.
Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, 2 Ocak’ta takımın Antalya kampında bir araya geleceğini ve ikinci yarı hazırlıklarına burada başlayacaklarını söyledi. Sivasspor’un ikinci yarıda Süper Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası (C) grubunda başarıdan başarıya koşacağını dile getiren Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, “Sivasspor’a özgüven geldi. Özellikle ilk yarının son iki müsabakasında istenilen futbolu sergiledik 2. yarıda da aynı başarıyı göstererek tehlikeli bölgeden kurtulacağız. Biz inanıyoruz. Bize güvenen herkes de inansın” dedi.
Yeni Ülke
ercan58.a 30.12.2009, 00:09 hocam sana ve başkanımıza sonuna kadar güveniyor ve sizi seviyoruz
ercan58.a 30.12.2009, 00:10 tüm yigidolarıda destek için mutlaka her maçta stada davet ediyorum lütfen dayanıma içinde olalım her konuda ve her zaman
esentepeli58 30.12.2009, 00:38 kalbimiz hep sizinle hocam...........
kiNgSiZe58 30.12.2009, 01:32 Insallah Eski Gücümüze Geri Dönecegiz.. 2Ci yariyi iyi bitirirsek, ilk 5-10 girme sansimizda var..
YİGİDOKENTLİ 30.12.2009, 03:39 ikinci yariya çok iyi başlanginç yapmamiz lazim inşallah lige bombo gibi girecegiz ilk hafta trabzondan ve fenerbahceden puan almamamiz lazim kupadada denizliyi yenmemiz lazim 9 ocaktaki maçta
haydi hayırlısı ikinci yarı farklı bir sivasspor olacağından eminim..
58_babacan_58 30.12.2009, 08:31 SİZLERE GÜVENİMİZ VE DESTEĞİMİZ SONSUZ HOCAM......
size güveniyoruz hocam ALLAH sizin yolunuzu sivassporumuzun da önünü acık etsin saygılarımla:)(CŞKN):)
ShabbatShalom 30.12.2009, 09:09 Bu sene Ligi iyi bir yerde kapatırız,Diğer Seneye Bizi Çok Güzel Günler Bekliyor
kaptann58 30.12.2009, 12:14 HOCAM BİZDE SİZE İNANIYORUZ GÜZEL VE NOKTA BAŞARIYA AÇ TRANSFERLER LÜTFEN HOCAM
Turan 59 30.12.2009, 12:27 Muhsin hocam size kucak dolusu selam.Kariyer sahibi adam gibi adam.
58delikanli58 30.12.2009, 12:28 insallah eski gücümüze kavusuruz .
cılgınsivas58 30.12.2009, 12:32 HAYDİ YİĞİDO SANA GÜVENİYORUZ İŞALLAH LİGDEN DÜŞMEYCEZ
SEVDAMSIN58 30.12.2009, 12:43 tüm yigidolarıda destek için mutlaka her maçta stada davet ediyorum lütfen dayanıma içinde olalım her konuda ve her zaman
HEMSERIM BENDE GUVENMEK ISTIYORUM AMA ACEBA NE KADAR TANIYORSUN BU ADAMI BUKADAR GUVENDIGIN ICIN SORUYORUM CEVAPLARSAN SEVINIRIM BEN TAM 25 YILDIR FUTBOLUN ICINDEYIM ARTI IYI TAKIP EDENLERDENIM AMA BU ADAMIN ADINI BILE DUYMAMISTIM SIVASSPORLA ANILANA KADAR BEN DIYORUMKI BIRAZ SABIRLI OLALIM GUVENMEK ICIN BULENT HOCAYADA HERKES GUVENIYORDU AMA ZAYIF DUSTUGUNDEN YANI EN KUCUK BIR BASARISIZLIGINDE HERKES KOVMAK ICIN ELINDEN GELENI ARDINA KOYMADI HALBUSUKI TRANSFERLERI YAPAN BULENT HOCA DEGIL AKSINE SAYIN BASKANIMIZ IDI AMA FATURA BULENT HOCAYA KESILDI BEN BU HOCAYIDA AYNI SEKILDE COK GUVENENLERIN KOVACAGINDAN HICBIR SUPHEM YOK
SUNUDA SOYLEYIMKI BASARILI OLMASINI HER SIVASLIDAN DAHA COK ISTIYORUM
hocama güveniyoruz inş zannettiğimizdende başarılı bir 2.yarı geçireceğiz ilk 2 maç önemli
EyüphanAydın 30.12.2009, 21:07 Bu zor günlerde birlik,beraberlik ile iyi işler yapıp kaldığımız yerden devam etmesi tek dileğimiz.
babapiton 30.12.2009, 21:09 Maçlar iple çekiyorum bi baslasada sivasspor şov yapsa...
biz size sonuna kadar güveniyoruz inanıyoruz ama bize güvenmeyenlere inanmayanlara gösterelim bunu görsünler sivassporun herzaman büyük olduğunu küçülmedğini
subasi29 30.12.2009, 23:47 valla dort gozle transfer sezonun resmen acilmasini bekliyorum ki transferlerimiz netlik kazansin
güveniyoruz size hocam. tam destek, hep destek.
efendigardaş 01.01.2010, 19:55 İKİNCİ YARI İÇİN KAMP DÖNEMİ ÇOK ÖNEMLİ SAKATLIKLAR OLMADAN KAZASIZ BELASIZ GEÇER İNŞALLAH...***
eyuphulagu 01.01.2010, 20:00 antalya 'dan gelen haberlere göre dün başlaması gereken kamp çalışmaları oyuncuların bir çoğunun kampa katılması nedeniyle bugün balaşdığı söyleniyor...Zita'nın kampa katılmadığı söylentileri de var...Hoca bakalım ne zaman kampa katılacak...
zaralı19 01.01.2010, 20:14 iki gün içinde göreceğiz kim gelecekdiye biraz sabır
58 SiVaSSPoR FC 01.01.2010, 21:03 yarın kamo başlıyor yeni transferlerde yarın kampta olurlar diye umuyorum yarın görecez bakalım iyimi kötümü
antalya 'dan gelen haberlere göre dün başlaması gereken kamp çalışmaları oyuncuların bir çoğunun kampa katılması nedeniyle bugün balaşdığı söyleniyor...Zita'nın kampa katılmadığı söylentileri de var...Hoca bakalım ne zaman kampa katılacak...
Zita gönderildi mi gönderilmedi mi, kalacak mı gidecek mi? Oyuncular hakkında o kadar çok dedikodu dolaşıyor ki işin aslını takip etmekte zorlanıyoruz!
Ayrıca kamp başladı, bir hafta sonra kupa maçımız var ve üç hafta sonra ise lig başlayacak. Önümüzdeki kısa zaman dilimi içerisinde bir an evvel transferleri sonlandırmamız, kadroyu şekillendirmemiz ve ikinci yarıya hazırlanmamız lazım. Ancak ne yazık ki takip edebildiğim kadarıyla futbolcularla anlaşma husunda sıkıntı yaşıyoruz. Bunun en büyük nedeni özellikle Afrika'da hocamızın transfer etmek istediği oyuncuların ve genel olarak Afrika kökenli futbolcuların fiyatlarının dünya kupası nedeniyle artmış olması olabilir.
Fakat yönetimimizin de içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan kurtulmak için önümüzdeki kısa zaman diliminde kritik hamleler yapması lazım. Henüz Keita dışında kesinleşmiş transferimiz yok. Hocamız 4 yabancı ve 1 yerli alacağımızı söylemişti. Keita'yı aldık, şimdi kaldı 3 yabancı ve 1 yerli! Sabırsızlıkla bekliyoruz!
|